Orijinalini görmek için tıklayınız : Son Bomba Namouchi
SivasSpor.Com 20.01.2009, 08:16 http://www.sivasspor.com/images/stories/hamn.jpg
Sergio'yu gönderip yabancı kontenjanını açan Yiğidolar Kamanan'ın ardından Tunuslu yıldızı da kadrosuna kattı.
İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımından Kamanan ile kadrosunu güçlendiren Sivasspor, Fransa'nın Lorient ekibinde forma giyen Hamed Namouchi'nin işini de bitirdi. Orta sahaya kaliteli bir isim almak için kolları sıvayan kırmızı-beyazlılar, uzun süredir temas halinde olduğu Tunuslu yıldızla kesin anlaşmaya vardı. Namouchi'nin önümüzdeki günlerde Türkiye'ye
gelerek resmi sözleşme imzalayacağı açıklandı.
'İyi bir transfer'
Mevcut kadrosunda 8 yabancısı bulunan Sivasspor'un, Namouchi'ye yer açabilmek için Sergio Pacheco'yu Ankaragücü'ne kiraladığı öğrenildi. Teknik direktör Bülent Uygun da transferi doğrularken, "Namouchi çok istediğimiz bir isimdi. Orta sahadaki boşluğu doldurabilecek kalitede bir oyuncu. İyi bir transfer olacak. Bu işi de resmen çözdükten sonra transferi kapatacağız" ifadesini kullandı.
İsmail ÖZTÜRK / FOTOMAÇ
mustafa_kavak58 20.01.2009, 08:16 Son bomba
Sergio'yu gönderip yabancı kontenjanını açan Yiğidolar Kamanan'ın ardından Tunuslu yıldızı da kadrosuna kattı.
İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımından Kamanan ile kadrosunu güçlendiren Sivasspor, Fransa'nın Lorient ekibinde forma giyen Hamed Namouchi'nin işini de bitirdi. Orta sahaya kaliteli bir isim almak için kolları sıvayan kırmızı-beyazlılar, uzun süredir temas halinde olduğu Tunuslu yıldızla kesin anlaşmaya vardı. Namouchi'nin önümüzdeki günlerde Türkiye'ye gelerek resmi sözleşme imzalayacağı açıklandı.
'İyi bir transfer'
Mevcut kadrosunda 8 yabancısı bulunan Sivasspor'un, Namouchi'ye yer açabilmek için Sergio Pacheco'yu Ankaragücü'ne kiraladığı öğrenildi. Teknik direktör Bülent Uygun da transferi doğrularken, "Namouchi çok istediğimiz bir isimdi. Orta sahadaki boşluğu doldurabilecek kalitede bir oyuncu. İyi bir transfer olacak. Bu işi de resmen çözdükten sonra transferi kapatacağız" ifadesini kullandı.
edebiyatisyen 20.01.2009, 08:22 Sergio içinde atıp tutuyorlardı; ama hadi bakalım hayırlısı...
EKSİĞİMİZ KALMADI O ZAMAN.7 .YABANCI MECBUREN STOPER OLUR VE TRİBÜNDE BEKLER.CEZALI VE SAKATLIK DURUMUNA GÖRE DİALLO VE BİLİCA DÖNÜŞÜMLÜ OYNAR.HAYIRLI OLSUN.İNŞALLAH KOLLEKTİF BİR OYUNCUDUR.PAS TRAFİĞİNİ YÖNETECEK OYUNCU İSE ÇOK AMA ÇOK FAYDALI OLUR.İŞTE OZAMAN HER ZAMANKİ GİBİ ZOR YENİLİR,AMA DAHA KOLAY KAZANIRIZ.
mustafa_kavak58 20.01.2009, 09:42 bu haber insallah dogrudur eger gelirse faydali olacagina inaniyorum ama bence daha erken gelmeleri lazim di cünkü ilk onbirde oynamasi icin simdi gelir kondisyon az diye oynamaz öyle diye diye sezon biter ayni sergio daki gibi insallah bu böyle degildir
Abdullah DuMaN 20.01.2009, 09:46 sergio kötü futbolcu değildir ama bu sezon büyük şanssızlık lar yaşadı inşallah ankaragücünde iyi bir sezon geçirir
34 ama 58 20.01.2009, 09:53 Hamet Namouchi fransanın lorient takımında oynuyorr dha öncedenn gerçirmiş olduğuu bir sakatlıkk war 1.5 sene felan oynamadı diye biliyorumm ama yanlış biliyorsamda beni bağışlayınn amaa lorientte geleceğin yeni zidanı diyorlardı inşallahh bizee çokk yararıı dokunurr ortasada görev yapabiliyor ama asıl yeri forvet arkası delgado,alex,lincon gibi iyi pas yapabilen son vuruşları iyi olan bir topçu tam 10 numaralık anlıcağınız bizee çok yararı olucak bir oyuncu hem yaşı 24 de olsa dha genç bize çok olucağını düşünüyorum...
burakkova 20.01.2009, 09:59 ben bi kaç maçını izlemiştim.. internetten videoları da izleyince güçlü bir oyuncu olduğu anlaşılıyor.. hayırlı olsun.. bence yerinde bir transfer..
Abdullah DuMaN 20.01.2009, 10:00 bence sakatlık önemli değil sakatlıktan sonrası önemli unutmayınki Bilica trafik kazası geçirdiğinde futbol hayatı bitti denilmiş ama şimdi nasıl oynadığını görüyoruz Bülent hoca beğenmediği bir futbolcuyu takıma getirmez
34 ama 58 20.01.2009, 10:17 sakatlıktann sonraa kendinii iyii geliştirdii Namouchi eskisindenn dha iyii oynuyorr bizee yararıı olucağından %100 eminim arkideş tamm 10 numaralık transfer amaa sergio yuu da unutmamak lazım aslında o daa iyii topçuydu ama bizdee pekk yıldızıı uyuşmadı galiba yada kendinii gösteremedi ama inşalahh ankaraa gücündee kendinii gösterir ve onların başarısına katkıda bulunur inşalahh bizee döndüğünde eski formuna kavuşmuş olur...
mustafa_kavak58 20.01.2009, 10:18 arkadaslar gaziantepspor julio cesar dinamo kiev den aldi eskiden real madrid de oynuyodu degeri 3 million
Stephan Battal 20.01.2009, 10:18 HENUZ COK TANIMIYORUZ ANCAK YONETIMIMIZ MUTLAKA TANIYORDUR UMARIZ IYI BIR TRANSFER OLUR YIGIDOLARIN GUCUNE GUC KATAR
altuntas58 20.01.2009, 10:20 İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımından Kamanan ile kadrosunu güçlendiren Sivasspor, Fransa'nın Lorient ekibinde forma giyen Hamed Namouchi'nin de transferini gercekleştirdi Sivassporumuza hayırlı olsun bence iyi bir transfer oldu kadromuza güc katacağına inanıyorum
gelen futbolcu kolay adapte olursa Bülent hocanın transferlerinde sorun olmaz
tek sorun uyum sorunu olur
lider takımda oynamak ta bu sorunu yarı yarıya ortadan kaldırır
haydi hayırlısı...
hursit0658 20.01.2009, 10:35 sivasspor için hayırlı uğurlu olun inş eksikliği doldurur vee şampiyonluk yolunda sivasa bi parça birşeyler katar
sergio iyi oyuncuydu ama dokusu tutmadi bize. insallah yeni gelen tutarda orta sahamiz biraz daha kuvetli olur cok macta zayif kaliyor orta sahamiz defansa cok daha is dusuyor. hayirli olsun iki tarafada. Sivasspora kazandiranlar Tesekürler
SivasLady 20.01.2009, 11:40 hayirli olsun
insallah en kisa zamanda takima uyum saglar
bülent hocamiz takimi en iyi taniyan biri oldugu icin yaptigi transferlere cok güveniyorum
bu futbolcununda bize cok faydali olacagina inaniyorum :)
GokhanTurna 20.01.2009, 11:42 Eger bu transfer dogruysa kadromuz çok süper olcak:rolleyes:
UFF bekledigim Haber BU Degildi yaa..
Keske Omotoyossi Olsaydi..
Sakatligindan Dolayi Supheliyim..
Futbolcularin Cogu Sakatliktan Sonra Eski Performanslarini Sergiliyemiyorlar..
Insallah Ben Yanilirim Ve Takimimiza Basari Saglar..
Hayirli ve Ugurlu Olsun..
sinan-58 20.01.2009, 12:32 sergıo manisa maçında yedek kulubesindeydi bu haber ne kadar doğru
cenk5821 20.01.2009, 12:54 oley be sonunda aldik hayirli olsun nedense bu oyuncuyu simdiden cok sevdm insallah gelince oyunuyla herkesi kendine hayran birakir
barbarian58 20.01.2009, 13:22 çok teknik ve klas bi futbolcu hayırşı olsun
sivaslihakan 20.01.2009, 13:33 sergıo manisa maçında yedek kulubesindeydi bu haber ne kadar doğru
aynen katiliyorum onun gibi dialloda yedekti...bence yalan haber
muratduru58 20.01.2009, 14:50 Nom : Namouchi
Prénom : Hamed
Date de naissance : 14/02/1984
Lieu de naissance : Cannes
Nationalité : Tunisien
Poste : Attaquant
Numéro : 27
Poids : 1m83
Taille : 74
Palmarès : Champion d'Ecosse en 2005 (Glasgow Rangers)
Saison actuelle Match(s) joué(s) : 7 Carton(s) jaune(s) : 0
But(s) marqué(s): 0 Carton(s) rouge(s) : 0
Carrière Saison : Club : Division : Matchs : Buts :
2007 - 2008 Lorient 1 13 1
2006-2007 Lorient 1 23 2
2005-2006 Glasgow Rangers 1 31 4
2004-2005 Glasgow Rangers 1 29 2
2003-2004 Glasgow Rangers 1 10 0
2002-2003 AS Cannes Nat. 1 0
mev58lüt 20.01.2009, 14:55 Namouchi Sivasspor Icin Hayirli Ugurlu Olsun
yigidozan 20.01.2009, 15:02 inşallah kamanan'la iyi anlaşır da bu yeni transferler takımı şu anki aşarılarımızdan daha üst seviyeye çıkarır
Geçirdiği sakatlığın ciddiyetini bilmiyorum ama eğer kronik bir sakatlığı yoksa takıma faydalı olur,en azından sergio'dan 10 kat daha yararlı olacağı kesin...
namouchi gerçekten kaliteli bir oyuncu bnde bu transferin gerçekleşmesini çok istiordum oldu da inş. bilica gibi üstün performans gösterir ve sivassporumuzun başarısında büyük katkısı olur
tufan adlı bi ıyuncu alınacaktı umarım onuda alabiliriz 20 yaşında filandı sanırım forvet oyuncusu mehmet i bu takımda tutmak zor artık bu sezon sonuna kadar bizde kaldı ama eninde sonunda oda gider tufanı alıp forvetide kalitelileştiririz umarım pahalı bi oyuncuymuş ama olsn daha genç vereceğimiz paraya değer die düşünüorm
Mursallı yiğido 20.01.2009, 17:53 Namouchi takımımıza hayırlı olur inşallah...
dülger58 20.01.2009, 18:04 GÜZEL BİR TRANSFER OLMUŞ.ESASINDA SERGİODA İYİ BİR FUTBOLCU AMA TAKIMA TAM UYUM SAGLAMADI HERHALDE.BÜLENT HOCA İŞİNİ BİLİR.....
halilxx58 20.01.2009, 18:33 abi bomba bi transfer bence..!!
yigidoss 20.01.2009, 19:06 Yani gardaşlar ne diyim size siz de FOTOMAÇ gibi asparagas kralına inanıp haber yaptınız bunu öyle mi? Benim şu transfer döneminde sitemize olan inancım iyiden iyiye azaldı.
Mehmet kesin gitti.
Mehmet eşyalarını topluyor.
Musa Galatasarayda.
Balili gitti.
Bilica geri dönmeyecek
Osomoyosi midir nedir Sivasta
Murat Erdoğan kesin geldi.
Namouchi kesin anlaştı.
vs........vs............vs.... .......vs.........
Namouchi'yi Tunus Milli takınıda bir kaç yıl önce izlemiştim zannederim Rangers taydı o zaman gerçekten kalite bir futbolcu. İnşaallah siz haklısınızdır da gelir. Ama lütfen lütfen lütfen kesin olmayan haberleri yayınlayıp ta insanların (Şekil 1-A Ben) sitemize olan güvenini yitirmeyin
yerliturkuaz 20.01.2009, 20:55 İlk önce belirteyim Sergio'dan ben çok ümitliydim ben herkese onu izleyin diyordum Alex kimmiş diyordum ama beni o kadar düş kırıklığına uğrattı ki ben bu transferin ne getireceğinden biraz şüpheliyim nedeni ise bize gelen 10 numaraların hiçbiri faydalı olamadı...
UFF bekledigim Haber BU Degildi yaa..
Keske Omotoyossi Olsaydi..
Sakatligindan Dolayi Supheliyim..
Futbolcularin Cogu Sakatliktan Sonra Eski Performanslarini Sergiliyemiyorlar..
Insallah Ben Yanilirim Ve Takimimiza Basari Saglar..
Hayirli ve Ugurlu Olsun..
Gardaş tamam iyi topçu ama, ne yağacağız o kadar forveti... O baştan olacakdı. Neyse yaklaşık 2 sezon a yakın sakat bir topçu Namouchi.. Fakat şu an bir sorun olmadığı söyleniyor. Daha yaşı 24 olan bir futbolcunun bu kadar düşük bir bedelle gelmeside bana düşündürücü geliyor. Hayırlısı ne diyelim. Umarım güzel başlayan ve güzel devam eden bir serüvenin güzel sonuna katkı yapar Hamet Namouchi.. Keşke 1-2 hafta önce olsaydıda bu iki transfer GS maçına yetişseydi. Göbeği arızalı olan GS ye karşı etkili olurdık. Daha doğrusu hem psikolojik hemde kadro olarak. Neyse görüp bakacağız bende sabırsızlıkla bekliyorum.
Dua ile destek ile
Yiğidolar hep elele
Şampiyonluk yollarında
yürüyoruz gönül gönüle...
Yani gardaşlar ne diyim size siz de FOTOMAÇ gibi asparagas kralına inanıp haber yaptınız bunu öyle mi? Benim şu transfer döneminde sitemize olan inancım iyiden iyiye azaldı.
Mehmet kesin gitti.
Mehmet eşyalarını topluyor.
Musa Galatasarayda.
Balili gitti.
Bilica geri dönmeyecek
Osomoyosi midir nedir Sivasta
Murat Erdoğan kesin geldi.
Namouchi kesin anlaştı.
vs........vs............vs.... .......vs.........
Namouchi'yi Tunus Milli takınıda bir kaç yıl önce izlemiştim zannederim Rangers taydı o zaman gerçekten kalite bir futbolcu. İnşaallah siz haklısınızdır da gelir. Ama lütfen lütfen lütfen kesin olmayan haberleri yayınlayıp ta insanların (Şekil 1-A Ben) sitemize olan güvenini yitirmeyin
Gardaş bu defa Hamet Namouchi kesin olarak Sivasda buna müsterih ol. Bu transfer bitti...
SERGİO'NUN GİTMESİNE ÜZÜLDÜM KENDİSİ İYİ FUTBOLCU AMA UYUM SAĞLAYAMADI BÜLENT HOCA ÇOK ÖVMÜŞTÜ AMA TUTMADI İNŞALLAH YERİNE GELENLER UYUM SAĞLAR.
etzel1967 20.01.2009, 22:11 tam ihtiyaç duyduğumuz tipte bir futbolcu...inşallah kısa sürede uyum sağlar....
serrrkan 20.01.2009, 22:22 İnşallah sonu sergio transferi gibi hüzün olmaz..
gitti 2 milyon euro be!
mev58lüt 20.01.2009, 22:58 ne diyelim anlasidiktan sonrada bize hayirli olsun demek kaliyor.....
muhsin koçak 21.01.2009, 01:15 Bülent hoca bugün vermiş olduğu röportajında; ''çok önemli bir orta saha oyuncuyla her konuda anlaştık,sergio için Kocaeli ve A.gücü takımları ile görüşmelerimiz sürüyor,anlaşma olursa bu oyuncuyla sözleşme imzalayacağız.''
Bu isim Namouchi midir onu bilmiyorum,isim vermedi Bülent hoca,fakat Sergio daha önce Ankaragücüyle sözleşme imzalamamış mıydı?
Stephan Battal 21.01.2009, 05:49 kamanan in perfonmansini gormustuk caliskan bir futbolcuya benziyor insallah namouchi de caliskan cikar elbette alinan kararlara ve yonetimimize guveniyoruz ama ayni zamanda merakla bekliyoruz namouhinin gosterecegi performansi
sivaslimete 22.01.2009, 16:26 arkadaslar ben bu adami taaa glasgow rangersta izliyordum cok iyi bir futbolcu hele bir sutlari var toplari öyle bir yere atiyorki tutmak imkansiz ötesi oluyor cok iyi bir transfer.Gelelim Sergioya Sergio cok kaliteli bir futbolcu ama bizde oynayamadi insallah ankaragücünde kendini gelistirir ve sivasa cok iyi bir sekilde döner
yigidomustafa58 22.01.2009, 19:51 hayırlı uğurlu olsun takımımıza namouchi...
34 ama 58 23.01.2009, 08:56 sergio dayaman topçuydu ama bizde uyum sağlıyamadı amaa inşalahh gittiği yerde uyum sağlamm we bize döndüğünde takımada katkısı olur nomouchi de yamann topçuu fazdası olucağından %100 eminimm :)
GLoBe-Y-Gençlik 23.01.2009, 09:25 hadı bakalım sıvasın ekmegınde oynamak herkeze nasıp olmaz 4 eylul arenasına sende katıldın demeq basarılar
sivasspor'un orta sahadaki yükünü iyice hafifletmesi beklenen bu transferden dolayı yönetimi ve teknik heyeti kutluyoruz
yigidoss 23.01.2009, 19:09 Ne oldu? Otomoyossi bombasından sonra bu da mı elimizde patladı. Kaç gündür haber siteleri, bizim site, resmi sitemiz heyecanla arıyorum ama ne Namouchi, ne de Otomoyossi'nin adı geçiyor.
İnternette kaç gündür bu iki futbolcunun görüntülerini özelliklerini araştırıyorum. Ola ki (olmaza) gelirlerse diye. Benim gördüğüm kadarıyla Otomoyossi, Namouchi'den iki gömlek üstün bir topçu. Namouchi kötü değil ama müzmin sakatmış.
tarik5860 27.01.2009, 15:52 YA ARKADAŞLAR Bİ ARA NAUMOCHİ GELECEK DENDİ YALAN OLDU BİLGİSİ OLAN VARMI ACABA KONU HAKKINDA?:rolleyes:
noumachiyle anlaşma sağlanmamış
emremoni 27.01.2009, 16:00 gelmediki namouchi kim diyor namouchi geldi diye.......gelmedi o kamanan geldi sadece
kamanan noumachi den daha iyi..etoo gibi bişiy kamanan..bugün bi oynasın siz izleyin
titizyiğido 27.01.2009, 16:14 BOŞ VERİN ONU ADI BİLE ZOR YAZAMADIM.....:D:D
kızılimmetli58 27.01.2009, 16:59 Hayırlı uğurlu olsun. Ama bi türlü gelmedi yaa!!!
|