Orijinalini görmek için tıklayınız : G.Saray Benden Korksun
SivasSpor.Com 20.01.2009, 10:00 http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/sezerbadur.jpg
Ligin ilk yarısında Fenerbahçe karşısında son dakikalarda bulduğu golle Sivasspor'a 3 puanı getiren, önceki günkü Manisaspor maçında da galibiyet golüne imza atan Sezer Badur, Cimbom'u gözüne kestirdi. Genç futbolcu, Galatasaray maçlarında da gol atacağını iddia etti.
Son haftalarda kendini çok iyi hissettiğini belirten gurbetçi oyuncu, "Türkiye'de
takım oyununu en iyi uygulayan ekibiz. Bunun karşılığını da alıyoruz. Bireysel olarak da çok formdayım. Hocam görev verirse Galatasaray maçlarında da iyi işler yapacağıma inanıyorum" dedi.
FotoMaç
s!vasspor 20.01.2009, 10:10 Sezer bu maç senin maçın olacak.Pompala cimboma GOL VEYA GOLLERİ.
mustafa_kavak58 20.01.2009, 10:38 insallah sezer badur fenerbahce attigi gibi galatasaraya da atar
Abdullah DuMaN 20.01.2009, 10:44 Sezer badur artık büyük maçların gözdesi büyük takımların korkulu rüyası oldu inşallah üç maçtada güzel golleri ile takımının galibiyetinde emeğe sahip olur
34 ama 58 20.01.2009, 10:58 inşalahh inşalahh hadii hayırlısıı att golleri fileleree sevindir bizi yüreğinlee sezerimm... :)
Stephan Battal 20.01.2009, 11:22 YIGITLERIMIZE TAKIM OLARAK SONSUZ GUVENIYRORUZ INSALLAH ELLERINDEN GELEN ENIYI PERFORMANSI GOSTERIP BU ZOR DONEMDEN KAZANCLI CIKMAK ISTIYORUZ
SivasLady 20.01.2009, 12:16 futbol takim oyunudur bunuda bizim futbolcularimiz iyi biliyor
artik hepsi bir bütünlesti ve takim icin oynuyorlar
Sezer`in son zamanlar iyi performans sergilemesi bizleri mutlu ediyor
motivasyonunun yüksek olmasi daha iyi olacagini gösteriyor
insallah önümüzdeki macta kendini yine gösterecek
yener_sahin 20.01.2009, 12:37 atacak atacak.dk 88 de fb maçında nefesimizi kesmişti.şimdi o kadar bekletmesin bizi :D
yeterki sen inan buna yeterli Sezer attarsin sen gocum benim bir de at iki de at istersen daha da fazla atta bilirsin.
GokhanTurna 20.01.2009, 12:46 Manisa macının en iyisi oldu inşallah GSye gol atar
.Saray, Fortis Türkiye Kupası çeyrek final kura çekiminde Sivasspor ile eşleşti. İki takım arasında kupadaki ilk maç 28 Ocak'ta Ali Sami Yen'de, rövanş ise 4 Şubat'ta Sivas'ta yapılacak. Ligde de 24 Ocak Cumartesi günü Sivas'ta karşılaşacak iki ekip, 12 gün içinde birbirleriyle üç maç yapmış olacak. Ligin son maçıyla bu
sayı yarım sezonda 4'ü bulacak.
EVET SEZER BADURUN ATTIĞIN GOLLER BİZİ MUTLU ETTİ BU SÖZLER YERDE KALMASIN HAYDİ YİĞİDO GÖSTERKENDİNİ
58K_A_L_E_L_İ58 20.01.2009, 13:33 İNŞALLAH KARDEŞİM SENDEN VE MUSADAN ÇOK ŞEYLER BEKLİYORUZ FENERE ÇIKARDIĞIN FÜZENİN AYNISINDAN CİMBOMADA İSTİYORUZ KARDEŞİM HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN BU MAÇ BİZİM BAŞKA YOLU YOK;)
mev58lüt 20.01.2009, 13:34 sezer iyi fudbolcu Cim Boma atabilir bir goll ama gine yetmez gs en az iki atar sezer bitane atsa ne olur ;)
sindiye kadar kimse sivastan cikamadi
mev58lüt 20.01.2009, 13:59 gecen senede öyleydi ama goll yamuruna tutduk sivasi ama bu sene cansinis var hava sartlari cok kötü ve bizim cok eksimis var ama ginede kadromus daha iyi sivas tarihinde Cim Bom mu hic yenemediiii ;)
isterseniz tam kadro cikin hic sansiniz yok
mev58lüt 20.01.2009, 14:26 niye öyle eminsin sivas aman aman fudboll oynamiyor Manisa oynadi sivas atdi bu bi gercek galatasaray maci alir ;)
BEN COK EMINIM SIZI PUANZI ISTANBULA GIDECEKSINIZ BURASI SIVAS
mev58lüt 20.01.2009, 14:36 :D :D espiri yapiyorsun belli :D:D
Sivas kötü periota düstü bu tempoyu kaldiramas
COK KOMIK TARTISMAY DEYMES SAMPIYON SIVASSPOR
yigido_sampiyon 20.01.2009, 15:31 sezer zaten hep büyük ve kritik maçlarda kendinden söz ettirdi...bu maçta sezerden çok şey bekliyorum...
özsivasli1903 20.01.2009, 15:35 insallah su ilk maci bi alalim devami gelecek...sezer senden cok sey bekliyoz
yener_sahin 20.01.2009, 15:40 niye öyle eminsin sivas aman aman fudboll oynamiyor Manisa oynadi sivas atdi bu bi gercek galatasaray maci alir ;)
metalide yeniyordunuz.uefa da ne yaptı senin o mükemmel kadron.malatya gibi takıma 4 attınız ama senin övdüğün defansın 2 yedi.unutma SİVASSPOR malatyaspor değil.tekniktrektörünüz bile korkusunu basın açıklaması yaparak diye getirdi.
yener_sahin 20.01.2009, 16:25 http://www.radikal.com.tr/veriler/2007/04/06/borcu.gif
acsınız...ac....daha ne yüzle konuşup duruyorsun sen...
crburak58 20.01.2009, 16:30 bu maçı alalımda kımın gol atavagı çok öenmlı deıl bence
FORZA ANADOLU
candayanmaz58 20.01.2009, 16:31 helal olsun sana serzer badur galatasaraya da dayarsan çok haika olacak
crburak58 20.01.2009, 16:32 metaliste yenildik evet haklisin olmiyacak isti ama oldu birkere gec bunlarii
BRAGA diyorum baska bisey demiyorum ve aramisdaki son maciiiii hatirla diyorum baska bisey demiyorum oK ;)
KARDEŞ GALATASARAYI SAVUNMAK İÇİN BU SITEDE KALABALIK YAPMA
FORZAA SİVAS
MustafaParlak 20.01.2009, 17:32 Korksun Be Sezerim Cümle Alem Korksun Senden...!
elleshar 20.01.2009, 17:33 metalide yeniyordunuz.uefa da ne yaptı senin o mükemmel kadron.malatya gibi takıma 4 attınız ama senin övdüğün defansın 2 yedi.unutma SİVASSPOR malatyaspor değil.tekniktrektörünüz bile korkusunu basın açıklaması yaparak diye getirdi.
bu takım aynı zamanda benficayı olimpiyakosu ve herta berlini yendi onlarıda hatırlaman gerek :)metalist takımının ne kadar kapalı oynayan şansından başka bir şeyi olmadığını görememeşsin ne yazıkki daha doğrusu, ne bizim maçı izlemişsin nede metalistin grupta yaptığı diğer maçları ,zaten skor yorumu yapıyorsun galatasaray malatya maçında kendini dahi yormamıştır gelen gollerde konsantrasyon eksikliğinden iki köşe vuruşundan geldi senin beğenmediğin ama herkes tarafından mükmmel olarak söylenen kadroya gelelim
de sanctis---Juventus,Udinese,sevilla gibi takımların formasını giymiş italya milli takımının ikinci kalecisi
fernando meira---stutgart takımının kaptanlığını yapmış 2006-2007 yılları arasında bundesligada şampiyonluk yaşamışıtır
Lincoln-----Bundesliga Altın Top Ödülü
2005 Almanya Federasyon Kupası Şampiyonluğu: Schalke 04
2005 Almanya Toramannis Kupası Şampiyonluğu: Schalke 04
2002 Intertoto Kupası Şampiyonluğu: Schalke 04
Bundesliga Yılın en teknik 3 futbolcusundan biri: Kasım 2004
2006 yılında Almanya'da Kicker dergisi tarafından Almanya'da en iyi 5 futbolcu arasına girdi.
Almanya'da yapılan araştırmada Bundesliga'da son 20 yılda oynamış en iyi 10 futbolcu arasında gösterilmiştir
Almanya Bundesliga'ya gelmiş geçmiş en iyi 10 numaralar arasında gösterilmiştir.
Milan Baros---Tam 70 kez çek milli takım forması giymiştir liverpoolla şampiyonlar ligi şampiyonluğu yaşamıştır türkiyede gol krallığında birinci sıradadır
Harry Kewell----Anlatmaya gerek bile duymuyorum şampiyonlar ligini kazanan kadrodaydı liverpoolun bayrak adamlarından biri gibydi.
Arda Turan----türkiyenin şu an için açık ara en yetenekli futbolcusu 27 kez a milli taım formasını giymiştir bu sayıyı bu yaşta yakalayan ilk futbolcu.
takımın diğer oyuncularına gelince kadroda olupta türk milli takımda 10 un altında maça çıkmış futbolcu 2 ya da bilemedn 3 avrupa şampiyonasında başarı gösteren milli takımın defansını oluşturan isimlerden bahsediyoruz burda
bu kadro kötüyse hakikaten daha iyisini aynı şekilde yazılmış olarak yazarsan senin bilgilerinden yardım alıcam :):):):):)
elleshar 20.01.2009, 17:55 http://www.radikal.com.tr/veriler/2007/04/06/borcu.gif
acsınız...ac....daha ne yüzle konuşup duruyorsun sen...
ahahaha ben buna sadece gülüyorum :) 2007 nin 4. ayında yapılmış yalandan bir liste:)
tarihi 1481 yılına dayanan bir lisenin takımı olan, istanbulun en güzel manzaralı(ortaköy) yerinde üniversitesi olan,bebek sahilinde adası bulunun, milyar dolarlık riva arazisinin sahibi olan ve türkiyenin en çok gayrimenkule sahip spor klübü olarak tescillenmiş bir takım cidden aç :):):):) telekomla 70 milyon dolarlık sponsor anlaşması yapmış takım cidden aç ne hikmetse yaklaşık 15 yıldır bu takım aç kimilerine göre ve ne hikmetse aynı takım son 15 yılda
1 süper kupa
1 Uefa Kupası
9 Lig şampiyonluğu
5 Türkiye Kupası
4 tane eski adıyla cumhurbaşkanlığı yeni adıyla türkiye süper kupası
1 başbakanlık kupası
3 tanede TSYD kupası
kazanmıştır 15 yılda aç aç kazanılan 24 tane kupa
bizim paramız olmasın önemli değil 500 yıllık bir tarihi olan bir ismin arkasındayız bizim sevgimiz parayla pulla değil bugün dünyanın sayılı klüplerinin sahip olduğu manevi bir geçmişimz var biz ona aşığız
Mursallı yiğido 20.01.2009, 18:54 Sezer Galatasaray'a patlayacak galiba...
sezer gecen senede bize karsi goll atdi ama Cim Bomun goll yamuruna dur diyemedi
etzel1967 20.01.2009, 20:42 fenere yaptığının aynısından, ama bu sefer iki tane cimboma yap....
howsoonisnow3 20.01.2009, 21:36 arkadaşlar sizi şaşırtmasın. Her yere yazıyorum 4-1 alacaz gs maçını. Gollerden 1 tanesi de sezerin.
yapacak bi füze gene
yerliturkuaz 20.01.2009, 21:48 Sivasspor'a geldiğinden beri ilk defa bu maçta beğendim Sezer'i.
Umarım bir çıkış trendi yakalar ve Sivas'ımıza böyle anlarda büyük fayda sağlar...
mev58lüt 20.01.2009, 23:31 sezer cimboma gitmek için elinden geleni yapar. seneye galatasaraya giderse şaşırmam böyle büyük konuştuğuna göre var bildiği. aman sezer fazla atma cimbom almaz seni sonra:)
mehmeti alamiyan sezeri nasli alacak
mehmetyildiz58 21.01.2009, 00:21 Sezer büyük maçların adamı Musadan ve sezerden ve tabiki Mehmet'den kesin gol bekliyorum:D
muhsin koçak 21.01.2009, 02:01 Aynı füzeden bir tanede galatasaraya göndersen çok süper olur.
Stephan Battal 21.01.2009, 06:53 bravo sezer diyorum ve ekliyorum yigidonun futbolculari bu iste eminimki yedegide dahil olmak uzere hepsi bu istekle cikip bu maclardan iyi sonuclarla ayrilacagiz insallah
serdar-58 21.01.2009, 07:04 bende inanıyorum ve güveniyorum fenere attığı o müthiş golün aynısından çak birde galatasaraya tam olsun
sivaslimete 22.01.2009, 17:29 Ben Sezere bu macta cok güveniyorum insallah müthis bir performansla takimin galibiyetinde büyük rol alir
34 ama 58 22.01.2009, 17:56 şuu cimpomlularaa cewapp wermeyinn yaa onlarr maçtann alır başlarınıı giderlerr zatenn ;)
yigidomustafa58 22.01.2009, 20:49 mükemmel vuruşlarınla galatasarayı yeneceğiz...
|