Orijinalini görmek için tıklayınız : KESKİN VİRAJ!!!

crburak58
20.01.2009, 16:05
SİVASSPOR'UN FİKSTÜR KABUSU
Turkcell Süper Lig'in lideri Sivasspor'u, 16 günde ligde ve kupada 3'ü Galatarasay, 1'i Kayserispor ile olmak üzere 4 zorlu maç bekliyor.

Ligde lider durumda bulunan, Fortis Türkiye Kupası'nda ise çeyrek finale kalan Sivasspor, önümüzdeki 16 günde ligde ve kupada iki sarı-kırmızılı ekip ile birbirinden zorlu maçlar oynayacak.

Ligin 17. haftasında 24 Ocakta sahasında Galatasaray ile karşılaşacak Sivasspor, 28 Ocakta ise sarı-kırmızılı takıma karşı deplasmanda Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında mücadele edecek.

Galatasaray ile yapacağı çeyrek final ilk maçının ardından rotayı ligde 1 Şubatta Adana 5 Ocak Stadyumu'nda Kayserispor ile oynayacağı karşılaşmaya çevirecek olan Sivasspor, daha sonra kupanın çeyrek final rövanş maçında 4 Şubatta Galatasaray'ı ağırlayacak.
bu zorlu virajdan en az kayıpla ayrılacağımıza inanıyorum!
07-YİGİDO

yigidozan
20.01.2009, 16:12
hakikaten çok zorlu bir 16 gün geçireceğiz. allah yardımcımız olsun. 4de 4 yaparsak gündemin en bomba ismi oluruz. umarım topçularımız bu yoğun temponun üstesinden gelirler. biz güveniyoruz takımımıza. yolumuz açık olsun

mümtaz başkan67
20.01.2009, 19:39
hakikaten çok zorlu bir 16 gün geçireceğiz. allah yardımcımız olsun. 4de 4 yaparsak gündemin en bomba ismi oluruz. umarım topçularımız bu yoğun temponun üstesinden gelirler. biz güveniyoruz takımımıza. yolumuz açık olsunben suna ınancım cok fazla sıvassporumuz 16 gunde oynıyacagımız macların hepsını alıcaz ınsallah yanı galatasarayla zaten bır gecen yıldan hesabımız var ınsallah sıvassporumuzu buyıl sampıyon olarak goruruz ben ZONGULDAKTAN BIR ZONGULDAKSPOR TARFTARI OLARAK SIVASSPORUMUZA BASARILAR DILIYORUM