Orijinalini görmek için tıklayınız : En çok taraftar hangi takımda?

35fulya58
20.01.2009, 19:16
Hürriyet gazetesinin düzenlemiş olduğu "En Büyük Taraftar Hangi Takımda" anketi yarın başlıyor...

Yıllardır sorulan sorunun cevabı Hürriyet gazetesinin sayfalarında taraftarların oylarıyla belli olacak. Yapmanız gereken tek şey yarından (21.01.2009 / Çarşamba) dan itibaren tuttuğunuz takımı yazıp, 2829'a mesaj atmak.

Hürriyet spor eki uzun süre konuşalacak bomba bir anket yapıyor. "Hangi takımın ne kadar taraftarı var?.. Bir başka deyişle Türkiye'de en fazla taraftar hangi kulüpte?. "

Hürriyet spor gazetesi, gerek basında, gerek sokakta, gerekse de kulüp yöneticileri arasında yıllarca tartışılan konuyu açıklığa kavuşturmak için harekete geçti. Yarın başlayacak ve 13 Şubat 2009 tarihinde sona erecek kampanya, Türk futbolunun nabzını daha önce hiç olmadığı kadar büyük ve objektif bir şekilde tutacak.

Yapmanız gereken tek şey tuttuğunuz futbol takımının ismini tam adıyla yazarak, 2829'a kısa mesaj (SMS) göndermek. 27 Ocak'tan itibaren her hafta sonuçlarını Hürriyet spor gazetesinin sayfalarında duyurulacak ve 17 Şubat 2009 tarihinde de kesin sonuçlar açıklanacak.

Kurallar:

1) Yalnızca Süper Lig takımlarının isimleri geçerli olacak.
2) Her telefon numarasından bir oy verme hakkı bulunacak. Aynı numaradan gönderilecek 2. ve daha fazla mesajlar geçersiz sayılacak.
3) Tüm operatör aboneleri katılabilecek ve katılım 2 mesaj / 4 kontör olarak ücretlendirilecek.

Yapacağımız tek şey;

Haydi yiğidolar, herkes oy kullanmaya! Tüm Türkiye'ye Sivasspor taraftarının varlığını kanıtlamaya...

ssozan
20.01.2009, 19:21
SİVASSPORLUYUZ EVET SİVASSPOR UN TARAFTARI ÇOK EVET DOĞRU AMA MAÇLARA İLGİ AZ HER HANGİ BİR MAÇ TA 5 BİN İ ZOR GEÇİYORUZ 4 BÜYÜKLER E BAKTIĞIMIZ DA 10 BİN İ RAHAT GEÇİYORLAR

MAÇLAR DA TARAFTAR BELLİ OLMUYO O YÜZDEN TEK ÇAREMİZ VAR SADECE ANKETLER DE Mİ VARLIĞIMIZI GÖSTERELİM

izmirliyigido
20.01.2009, 19:24
Acele etmeyin. Anket yarın başlıyor. Hangi operatöre bağlı olursanız olun, 1 seferlik 2 mesaj'a veya 4 kontörünüze kıyın, Sivasspor'u destekleyin... Meydanı başka takımlara bırakmayalım!

AYK

58K_A_L_E_L_İ58
20.01.2009, 19:25
SİVASSPOR TARFTARLARININ BÜYÜK BİR KISMI DAHA ŞURDA 2 TL LİK MAÇA GİTMİYOLAR KONTORLERİNE KIYIP MESAJ ATACAKLARINADA PEK İNANMIYORUM SİVASPORDAN KATILIM ÇOK AZ OLUR HER ZAMAN Kİ GİBİ VASATIN ALTINDA OLCAĞINA EMİNİM K.BAKMASINLAR :confused:

velibircan
20.01.2009, 19:45
Boş Verin Taraftarlığımızı İcraat'la Gösterelim...Adamlar Taraftarlık Üzerinden Para Kazanmaya Çalışıyor..Mesaj Sistemi Yerine İnternet'den Oylama Yapsalardı...Para Kazanmak İçin Herşeyi Sms'e Döküyorlar...Ben Doğan Grubuna Para Kazandırmam...

howsoonisnow3
20.01.2009, 20:15
Acele etmeyin. Anket yarın başlıyor. Hangi operatöre bağlı olursanız olun, 1 seferlik 2 mesaj'a veya 4 kontörünüze kıyın, Sivasspor'u destekleyin... Meydanı başka takımlara bırakmayalım!

AYK

4 kontörün lafı mı olur sivasımız için?
40 kontör olsa bile feda olsun!
haydi yiğidolar sms zamanı!

yerliturkuaz
20.01.2009, 20:24
Boşuna heveslenmesşn kimse biz bu ankette sonuncu oluruz!

Niye mi?

Gerçen sene yardım amacıyla sms kampanyası yapıldı katılım oranı çok düşüktü. Böyle bir sms kampanyasında başarısılığa uğruyorsan bu tip anketlerde nasıl olacak ki birinci seçileceksin....

Cley
20.01.2009, 20:34
Bu ankete katılıp Hürriyete para kazandıracağımıza Sivasspor a yardım SMS kampanyasına katılalım. Paramız Sivasspora gitsin.

sinan-58
20.01.2009, 20:40
arkadaşlar buraya sms gonderip birinci olsakta gerçekler değişmez bizim taraftarımız belli en azından buraya gondereceğinizi 5058 e gonderin kulube katkınız olsun

elleshar
21.01.2009, 06:26
Bu ankete katılıp Hürriyete para kazandıracağımıza Sivasspor a yardım SMS kampanyasına katılalım. Paramız Sivasspora gitsin.

vakit gazetesi yapsaydı emnim seve seve atardın :):)

izmirliyigido
21.01.2009, 07:46

Biz ne diyoruz, taraftar olarak, kulüp olarak ilkelerimizin başında ne geliyor? SİVASSPOR'umuzu her platformda temsil etmek. İşte buda onlardan biri. Medya ve basın bize yeteri kadar ilgi gösteriyor mu? Bazıları hariç, kocaman bir HAYIR !...

Öyleyse biz kendimiz yapacağız bu kamuoyunu. Kendimiz bahsettireceğiz adımızdan her alanda. SİVASSPOR kendi üzerine düşüyor. Bizlerde taraftar olarak ilgilendiğimizi göstereceğiz her alanda. Yoksa ne diyorlar? Takım şampiyonluğa oynuyor, taraftarın ilgisi yok. Yalan mı? Kocaman bir GERÇEK.

Eğer böyle küçük düşünüp 35 Kuruş veya 50 Kuruş hadi bilemediniz 1,00 TL veremiyorsanız hiççç bu forumada yazı yazmayın. Sonrada çıkıp "gardaş taraftar takıma sahip çıkmıyor, basın ilgi göstermiyor, hiçbir yerde Sivasspor adı geçmiyor" demeyin. Biz kendimiz birşeyler yapmazsak, elin adamı hiç yapmaz zaten...

Boşuna heveslenmesşn kimse biz bu ankette sonuncu oluruz!

Niye mi?

Gerçen sene yardım amacıyla sms kampanyası yapıldı katılım oranı çok düşüktü. Böyle bir sms kampanyasında başarısılığa uğruyorsan bu tip anketlerde nasıl olacak ki birinci seçileceksin....

Canım kardeşim, amaç 1. olmak değil. Hani diyoruzya 7 Milyon Sivas'lı var diye. Bakalım gerçekten 7 milyon varmı, ve bunun ne kadarı kendi öz takımını tutuyor? Yoksa amaç 1. olmak değil.. Takıma sahip çıkmak amacımız.

arkadaşlar buraya sms gonderip birinci olsakta gerçekler değişmez bizim taraftarımız belli en azından buraya gondereceğinizi 5058 e gonderin kulube katkınız olsun

Yine 5058'e de gönderelim. Lafım sana değil ama soruyorum son 1 ayda kaç kişi 5058'e mesaj attı. Hiç kimse. Bundan adım kadar eminim. Ama buraya sadece 1 kez "Sivasspor" yazıp 2829'a gönderdiğiniz zaman cebinizden birkaç TL çıkacak ama taraftarımızın gücü ortaya çıkacak.

Boş Verin Taraftarlığımızı İcraat'la Gösterelim...Adamlar Taraftarlık Üzerinden Para Kazanmaya Çalışıyor..Mesaj Sistemi Yerine İnternet'den Oylama Yapsalardı...Para Kazanmak İçin Herşeyi Sms'e Döküyorlar...Ben Doğan Grubuna Para Kazandırmam...

İnternetten yapılan oylama asla ve asla sağlıklı değil. Herkes birkaç kez oy verebiliyor internette. Ama SMS atmak sana bağlı. 1 kez atınca 2.kez atamıyorsun, attığında mesajın geçersiz oluyor.

Neyse bırakalım bu tür konuşmaları. Ele güne karşı eğer büyük takım olma yolundayız, taraftarımız çok demek istiyorsanız işte size fırsat.

AYK

Cley
21.01.2009, 14:34
vakit gazetesi yapsaydı emnim seve seve atardın :):)

Leküm diynüküm ve liye din :)

izmirliyigido
22.01.2009, 09:08
Ben 1 tane gönderdim. "Sivasspor" yazdım ve 2829'a gönderdim.

AYK

muhsin koçak
22.01.2009, 09:13
Öyle anketle manketle taraftar olunmaz,bence tribünler kimin nasıl,ne kadar taraftarı olduğunun aynası diye düşünüyorum,bu bakış açısıyla pek şansımız kalmıyor bu yarışta sanırım.

kangallı58
22.01.2009, 09:17

çok haklısn kardes bu dogan gurubunun bir oyunudur..gelmeyelim bu oyunlara taraftarlık sms le belli olmaz..