Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas'ta Neler Oluyor?

SenSetik
22.01.2009, 08:29
Sivas'ta neler oluyor?

Sivas, G.Saray maçının havasına çoktan girdi bile. Süper Lig'in zirvesini yakından ilgilendiren karşılaşma için şehirde inanılmaz bir hareketlilik başladı. Peki takım bu maça nasıl hazırlanıyor? Dün, antrenmanı izlemek için tesislere gittim. Sakatlığı devam eden Hayrettin'in katılmadığı antrenmanın buzla kaplı sahada yapılması dikkatimi çekti. Kırmızı-beyazlı futbolcular, anlaşılan G.Saray maçına çok iyi konsantre olmuşlar. Teknik direktör Bülent Uygun'un söylediklerini harfiyen yerine getirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Zaten, Sivas'ın başarısındaki sır da bu. Takımdaki "ağabey-kardeş"lik ortamı...

Uygun'un tercihi doğru
Maç günü 4 Eylül Stadı'nın karla kaplı olacağını hesap eden Uygun'un, idmanları buzlu sahada yaptırması çok yerinde bir karar. Sivasspor tesislerinde 5 adet saha var. Bunların arasında kapalı ve yerden ısıtmalı olanlarda var. Bu sahalarda kar ve buz yok, ama Sivasspor yine de diğer buzlu sahada çalışmayı tercih ediyor. Dünkü çalışmada anladım ki, cumartesi günü sahada daha çok ayakta duran taraf Sivasspor olacak. Neticede, Galatasaray maçı öncesinde Sivasspor'da Hayrettin dışında eksik yok. Kasığında sakatlığı bulunan Tum'un ise durumunun daha sonra belli olacak. Şampiyonluk yarışında Sivas cephesindeki durum bu... Bu hareketlilik ve futbolcuların hırslı çalışması insana şu sözü hatırlatıyor: Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur!

Abdullah YİĞİT / FOTOMAÇ

zaralı19
22.01.2009, 08:32
Bülent hoca bu maça çok iyi hazırlıyor takımı alacağız başka çağresi yok

muhsin koçak
22.01.2009, 09:09
''Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur! '' İnşallah dediğin gibi olur Abdullah kardeşim,bu cimboma bir ders vermemizin zamanı geldide geçiyor.

kangallı58
22.01.2009, 09:13
Herkes haddini bilecek arkadaslar Sivasta bu kez gülen taraf biz olacagız..

yerliturkuaz
22.01.2009, 11:03
Bu hareketlilik ve futbolcuların hırslı çalışması insana şu sözü hatırlatıyor: Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur!

Ne kadar guzel bir kelime kullanmissiniz bu kelime herseyi acikliyor bence...

07reis58
22.01.2009, 11:05
aslana 4 eylülde büyük bi yara atacagız inşallah

davulcu
22.01.2009, 12:32
Sivas, G.Saray maçının havasına çoktan girdi bile. Süper Lig'in zirvesini yakından ilgilendiren karşılaşma için şehirde inanılmaz bir hareketlilik başladı. Peki takım bu maça nasıl hazırlanıyor? Dün, antrenmanı izlemek için tesislere gittim. Sakatlığı devam eden Hayrettin'in katılmadığı antrenmanın buzla kaplı sahada yapılması dikkatimi çekti. Kırmızı-beyazlı futbolcular, anlaşılan G.Saray maçına çok iyi konsantre olmuşlar. Teknik direktör Bülent Uygun'un söylediklerini harfiyen yerine getirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Zaten, Sivas'ın başarısındaki sır da bu. Takımdaki "ağabey-kardeş"lik ortamı...

Uygun'un tercihi doğru
Maç günü 4 Eylül Stadı'nın karla kaplı olacağını hesap eden Uygun'un, idmanları buzlu sahada yaptırması çok yerinde bir karar. Sivasspor tesislerinde 5 adet saha var. Bunların arasında kapalı ve yerden ısıtmalı olanlarda var. Bu sahalarda kar ve buz yok, ama Sivasspor yine de diğer buzlu sahada çalışmayı tercih ediyor. Dünkü çalışmada anladım ki, cumartesi günü sahada daha çok ayakta duran taraf Sivasspor olacak. Neticede, Galatasaray maçı öncesinde Sivasspor'da Hayrettin dışında eksik yok. Kasığında sakatlığı bulunan Tum'un ise durumunun daha sonra belli olacak. Şampiyonluk yarışında Sivas cephesindeki durum bu... Bu hareketlilik ve futbolcuların hırslı çalışması insana şu sözü hatırlatıyor: Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur!

hursit0658
22.01.2009, 12:37
inş bu çalışmanın bu gayretin meyvelerini şampiyonlıuk olarak alırlar çok umudum var çok inş böyle gider... çu ankarasporu da ankada bi yense var yaa ahhhh ahhhhhhh

58K_A_L_E_L_İ58
22.01.2009, 12:41
SİVASTA YAŞAYAN TARAFTARLARIMIZA YALVRIYORUM BU SEFER NE OLUR TAKIMIMIZI YANLIZ BIRAKMAYIN NE OLUR ALLAH RIZASI İÇİN BU SEFER BİZE ÇOK İHTİYACI OLACAK TAKIMIMIZIN O ŞANLI 4 EYLÜLÜ CİMBOMA MEZAR EDLİM BAŞINA YIKALIM YALVARIYORUMMM

ANTİ İSTANBUL
ANTİ TRABZON
FORZA SİVASSPOR