Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayrettin Ve Tum Sıkıntısı!
SivasSpor.Com 22.01.2009, 10:20 http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/hayrettinyer.jpg
Hafta sonu oynanılacak Galatasaray karşılaşmasının hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Sivasspor'da, Hayrettin ve Tum sıkıntısı yaşanıyor.
Teknik Direktör Bülent Uygun dün yaptığı açıklamalarda Hayrettin'in 2-3 hafta daha sahalardan uzak kalacağını belirterek, Denizlispor maçında buzda ayağı kayan Tum'un ise kasığında problem olduğunu ve Galatasaray karşılaşmasına yetiştirilmeye çalışıldığını söyledi. Ayrıca yeni transfer Kamanan’ın takıma adapte olduğunu ifade eden Uygun, Galatasaray karşılaşmasında genç oyuncuyu kadroya dahil edebileceğini söyledi.
Sivas`ın Sesi Gazetesi
kangallı58 22.01.2009, 10:23 hayrettinin yerinde oynayan Faruk ta iyi bi dönem geçiriyor zaten çok kaliteli bir oyuncu o yönden bi sıkıntı olacagını düsünmüyorum Kamanan ise en az tum kadar kaliteli bir oyuncudur..Tek korkum o insan azmanı Servetin oyuncularımıza zarar vermesi..inş yetiştiremezler maça
muhsin koçak 22.01.2009, 10:23 Hayrettin'in sakatlığı için söylenebilecek tek kelime talihsizlik olsa gerek,önemli bir eksik hayrettin.Thum'un durumu maç saatinde belli olacak diyorlar demekki ciddi bir sakatlığı yok.
Stephan Battal 22.01.2009, 10:24 iyi fikir hocam kamanan oynasin eger iyi performans gosterirse caliskan bir futbolcu ustelik galatasaray onu tanimiyor iyi olur bana gore maci sikintiya sokmadan ilk onbirde de cikabilir eger macin stresli zamaninda girerse verim alamayiz gibi geliyor
mehmetyildiz58 22.01.2009, 10:58 HAYRETTİN----------=FARUK BAYAR
H.TUM ----------=KAMANAN
İNŞ BÖLE OLUR.
34 ama 58 22.01.2009, 10:59 hayrettinin sakatlanmasıı gerçekten talihsizlik ama tum yetişe bilir maça öle bir ihtimal war yetişmesede kanaman war hemm g.saray liler onun hakkında fazla bilgiye sahip değillerr ;)
zaralı19 22.01.2009, 11:00 büyük bir sorun ama onların yerini dolduracak oyuncular var diyorum
Mursallı yiğido 22.01.2009, 11:17 Sakatlananların yerine oynayabilecek futbolcularımız var ama yine de bu sakatlıklar omasaydı keşke...
ZATEN GOL ATABİLEN;
MEHMET-BALİLİ-MUSA-KAMANAN VAR TUM UN YERİNE GEÇERLER
FARUK-MURAT-DİALLO-BİLİCA-ABDURRAHMAN-SYLLA VAR ZATEN HAYRETTİNİN YERİNE
yigido_sampiyon 22.01.2009, 11:48 kadro zengin hayrettinin eksikliğinin çok büyük problem olacağını düşünmüyorum...
yerliturkuaz 22.01.2009, 11:54 Hayrettin`in uzun bir sure aramizda olmayacagini biliyorduk da Tum`un sakatligi nerden cikti bizim icin her ikiside cok onemli isimler...
halilxx58 22.01.2009, 13:05 tumun sakatligi büyük sorun degil kamanan var ama hayrettin??
herhalde murat veya faruk oynar.
IDEAL 11:
Petkovic; Aburrahman, Bilica, Sedat, Murat (Faruk); Musa, Kamanan, Muhammet, Sezer; Mehmet Yildiz, Balili
hursit0658 22.01.2009, 13:26 hayrettinin yerinde oynayan Faruk ta iyi bi dönem geçiriyor zaten çok kaliteli bir oyuncu o yönden bi sıkıntı olacagını düsünmüyorum Kamanan ise en az tum kadar kaliteli bir oyuncudur..Tek korkum o insan azmanı Servetin oyuncularımıza zarar vermesi..inş yetiştiremezler maça
kardeş servet sivasta oynarkende bu düşünce varmıydı alalh yarattı kişilerin kişiğine laf etmeyin çok günah bi durum... onuda yaradan rabbimiz yaratmış naparsın işte
58K_A_L_E_L_İ58 22.01.2009, 13:33 HAYRO BABA İNŞALLAH BU MAÇTA SENİ ARMAYIZ FARUK A GÜVENİMİZ SONSUZ AMA YİNE YAKTIN BİZİ İNŞALLAH BİR AN ÖNCE DÜZELİRSİN SANA ÇOK İHTİYACIMIZ OACAK ÇÜNKÜ SEN HIRSLISIN ÇABUK İYİLEŞ ÇABUK DÜZEL BİR AN ÖNCE ARAMIZA TEKRAR DÖN GARDAŞIM
ANTİ İSTANBUL
ANTİ TRABZON
FORZA SİVASSPOR
HİÇ OLMADI ŞİMDİ ÖNÜMÜZDE BÖYLE ÇOK ÖNEMLİ MAÇLAR VARKEN BU
DUDURUM KARŞISINDA KONAMAN NE KADAR UYUM SAĞLAYACAKKİ DAHA YENİ GELDİ TAKIMA DİLERİMKİ BU EKSİK TAKIMLA ÇIKMAK S.SPOR A ÇOK ŞEY KAYBETTİRMEZ
HİÇ OLMADI ŞİMDİ ÖNÜMÜZDE BÖYLE ÇOK ÖNEMLİ MAÇLAR VARKEN BU
DUDURUM KARŞISINDA KONAMAN NE KADAR UYUM SAĞLAYACAKKİ DAHA YENİ GELDİ TAKIMA DİLERİMKİ BU EKSİK TAKIMLA ÇIKMAK S.SPOR A ÇOK ŞEY KAYBETTİRMEZ
cenk5821 22.01.2009, 14:57 hayrettin yerine faruk var boslugu doldurur cok kaliteli bi oyuncu tum mac saatinde belli olacakms yerine balili oynar
Tum beş para etmez. Ayağında top iki çalım atmaktan aciz bir futbolcu. Yeni transfer dururken inşallah tum'u oynatmaz bizim hoca.
AleminKralli 22.01.2009, 15:11 aglamayin beyler bizdede kimler yok orta saha oyunculariniiii defansa takviye yapiyoruz ne olmus yani sonucda sahaya 11 kisi cikiyor
hayro tum :D :D :D bunlarda kim ya bizde servet yok türkiyenin defans oyuncusu emre güngör yok milli oyuncu Meira yok portekiz milli takim oyuncusu hayro ve tum kim ya yapmyan :D :D :D
58_babacan_58 22.01.2009, 15:16 Allah tan bu sene kadromuş geniş yoksa halimiz dumandı valla,ama ne türlü olursa olsun biz bu maçları kazanacaz arkadaş başka yolu yok geçen seneki maçı halaa unutmadık
Stephan Battal 22.01.2009, 15:48 BEN HAYRETTINE GONULDEN GECMIS OLSUN DIYORUM INSALLAH BU MAC BIZIM 58.GALIBIYETIMIZ OLUR KESKE HAYRETTINDE O MUKEMMEL FORMASIYLA 58 NUMARALI FORMASIYLA U MACTA YER ALSAYDI HARIKA OLUCAKTI NEYSEM BEN UMIT EDIYORUMKI 58 NUMARALI FORMASINI KAPIP GELECEKTIR MACTAN SONRADA OLSA HAYRETTIN I 58 ILE 4 EYLULDE GORMEK ISTIYORUZ
Hayretin saten olmayacak büyuk hatalar yapiyor buyuk maclarda, onun yerinde Faruk daha iyi. Tum yerinede ilk yari Muhammed oynar ikinci yariyada Karaman oynar gibi geliyor bana. sakatlara da gecmis olsun dileklerimi sunuyorum.
myyiğido58 22.01.2009, 16:42 HAYRETTİN VE TUM İNŞALLAH İYİLEŞİP SİVASSPORA ELLERİNDEN GELDİĞİ KADAR YARDIMLARI DOKUNUR
Kamanan ileride zaten Tum'un yerini alacak gibi gözüküyor bu maçta onun kalitesini ölçmek için biçilmiş kaftan.. Hayrettin'in yerine de Faruk Bayar'ın pek sırıtacağını düşünmüyorum.. Zaten Gs maçında sonucu bireysel performanslar değil takım olarak sergilenen performans belirleyecek bu yüzden ne kadar eksik gediğimiz olsa da bu maçı alacağız inşallah...
34 ama 58 22.01.2009, 17:45 aglamayin beyler bizdede kimler yok orta saha oyunculariniiii defansa takviye yapiyoruz ne olmus yani sonucda sahaya 11 kisi cikiyor
hayro tum :D :D :D bunlarda kim ya bizde servet yok türkiyenin defans oyuncusu emre güngör yok milli oyuncu Meira yok portekiz milli takim oyuncusu hayro ve tum kim ya yapmyan :D :D :D
o hayrettin sol bek ve tum ise forvet kim ya dediğin sivassporun oyuncusu dur ve o beğenmediğin oyuncular ve diğer oyuncularımızla lideriz biz dikkatini çekerim sizin meiranız , sevetiniz , emreniz var da ne oluyor :)
sivaslimete 22.01.2009, 17:46 hayrettinin yerinde oynayan Faruk ta iyi bi dönem geçiriyor zaten çok kaliteli bir oyuncu o yönden bi sıkıntı olacagını düsünmüyorum Kamanan ise en az tum kadar kaliteli bir oyuncudur..Tek korkum o insan azmanı Servetin oyuncularımıza zarar vermesi..inş yetiştiremezler maça
merak etme servet büyük ihtimal oynamicak
yigido_sampiyon 22.01.2009, 18:49 böylesi önemli bir maçta Kamanayı oynatmak bence doğru olmaz...uyum sürecini atlatıp oynarsa takıma daha faydalı olacağını kanısındayım...
yigidomustafa58 22.01.2009, 20:44 hayrettin inşallah eski formuna kavuşur en yakın zamanda tuma bir şey olmaz o sivasın karaboğası..
AleminKralli 22.01.2009, 20:56 o hayrettin sol bek ve tum ise forvet kim ya dediğin sivassporun oyuncusu dur ve o beğenmediğin oyuncular ve diğer oyuncularımızla lideriz biz dikkatini çekerim sizin meiranız , sevetiniz , emreniz var da ne oluyor :)
hayro anadolu takiminda idare eder :D :D :D :D
bizim meiramis servetimis varda ne mi oluyor yapma gardasim
türkiyeyi bunlar sayesinde Avrupada temsil ediyoruz Yalin Miiii ;)
burak_baykal 22.01.2009, 22:44 TUM VE HAYRETTİNİN BİR AN ÖNCE İYİLEŞMESİNİ İSTERİM.ÇÜNKÜ İKİSİDE GEREKLİ OLACAK
krawecki 23.01.2009, 01:44 İnşallah biran önce iyileşirler ama bence Faruk'ta en az Hayrettin kadar iyi bir oyuncu o bölgede sorun yaşayacağımız zannetmiyorum.
Bu maçta Tum'un yerine Balili oynamalı bence çünkü rakip defans çok hata yapacak o hataları değerlendirebilmek için Balili gibi hızlı bi adama ihtiyacımız olacak....
Ha bide bize Servet'i övenler var ki unuttular :confused: herhalde Servet'in kimden geldiğini.??????
Bizim Servet'e Meira'ya filan lafımız yok. Adamlar işlerini yapıyorlar ancak saygı duyarım.
Sizden de bizim oyuncularımıza aynı saygıyı göstermenizi bekliyoruz.
Çünkü şu anda saygıyı en çok kimin hakkettiğini gösteren yer puan cetvelidir.
Önce oraya bakın sonra konuşun
inşallah çabuk iyileşirler onların yerlerine oynayan arkadaşlar onları aratmayacaktır bu sene biraz rahatız geçen seneye göre kadromuz geniş.
Abdullah DuMaN 23.01.2009, 08:59 Tum takıma katıldı
Kasığından sakatlığı bulunan Herve Tum, dün takımla birlikte çalışmalara başladı. Kamerunlu golcünün, Galatasaray maçında oynayıp oynamayacağı ile ilgili kararın, bugün yapılacak son kontroller neticesine göre verileceği öğrenildi.
by_hunter 23.01.2009, 17:38 walla bu sıkıntı sözcügü gecen sene için geçerli bence bu sene tum olmazsa balili olur hayrettin olmazsa başkası olur kadro geniş arkadaşlar böyle söyleyerek yanlış yaparız bence ıkısıde onemlı oyuncu ama yerlerını doldurabılecek oyuncularımızda fazlasıyla var...
howsoonisnow3 23.01.2009, 20:42 walla bu sıkıntı sözcügü gecen sene için geçerli bence bu sene tum olmazsa balili olur hayrettin olmazsa başkası olur kadro geniş arkadaşlar böyle söyleyerek yanlış yaparız bence ıkısıde onemlı oyuncu ama yerlerını doldurabılecek oyuncularımızda fazlasıyla var...
tumun olmaması hiç önemli değil arkadaslar. Kamanan çok daha iyi bir oyuncu. Bence yarınki maça oynaması durumunda damgasını vurur.
avrupali yigido 23.01.2009, 23:52 ama tum manisaspor macinda oynamisti
|