Orijinalini görmek için tıklayınız : KİMİN DAHA ÇOK TARAFTARI OLACAK?

1967_DERNEK_MUSTAFA
15.09.2005, 19:13
YARIN İSTANBUL OLİMPİYAT STADYUMUNDA SİVASSPOR-TRABZONSPOR KARŞILAŞMASIN DA HANGİ TAKIMIN TARAFTARI FAZLA OLACAK?YAZARKEN SALLAMAYALIM LÜTFEN DOĞRULARI YAZALIM ...

eren1
15.09.2005, 19:15
SİVASIN TARAFTARI OLACAK

GuNaY
15.09.2005, 19:22
eğer 20.000'in üzerinde taraftarımız olursa biz daha çok oluruz... çünki trabzon taraftarı en az 20.000 kişi ile olacaktır eminim!!!

1967_DERNEK_10UR
15.09.2005, 19:24
GÖNÜL İSTER Kİ FAZLA OLSUN AMA 10 BİNİ GEÇMEZ:(

sinan58_34
15.09.2005, 19:45
trabzonun da taraftarı cok ama bence bızım tarraftarımız daha cok olacaktır

veysel
15.09.2005, 20:45
BENCE SIVASIN TARAFTARI COK OLACAK
<<<<<<EN BÜYÜK SIVASSPOR>>>>>>

lezgi
15.09.2005, 21:00
ben artık istanbuldaki taraftara inanmıyorum trabzon taraftarı daha çok olur sallamaylada bu işler olmuyor

GeCeVeMaVi58pRf
15.09.2005, 21:01
BEN SUNU ACIK YÜREKLİLİKLE SÖYLEYEBİLİRİMKİ YARINKİ MACTA ENÇOK TARAFTAR TRABZONUN OLACAK
ÇÜNKÜ TRABZON TARAFTARI ÇOK VEFAKAR TARAFTAR VE MİLLİYETCILIK DUYGULARI ÇOK ÖNDE OLAN BİR EKİP SİVASLILAR BİRAZ DAHA SORUMSUZ BENCE...

1967_Dernek_Murat
15.09.2005, 21:09
YARIN İSTANBUL OLİMPİYAT STADYUMUNDA SİVASSPOR-TRABZONSPOR KARŞILAŞMASIN DA HANGİ TAKIMIN TARAFTARI FAZLA OLACAK?YAZARKEN SALLAMAYALIM LÜTFEN DOĞRULARI YAZALIM ...

MUSTAFA ABI SANA COK TESEKKUR EDERIM BÖYLE BIR TOPIK ACTIGIN ICIN

ABI KIMSE KENDINI KANDIRMASIN LUTFEN BIZIM TARAFTARLARIMIZ DILLERINDE SIVASSPORLU.BIZIMTARAFTARIMIZ OLSAYDI MANISA MACINDA FUL CEKERDIK.YOK ISTANBULDA 2 MILYON SIVASLI YASIYORMUSTA NEBILIYIM ISTANBULDAKI SIVASSPORLULAR DAHA GUZELMISTE HANI NERDELER.BEN EMINIMKI TRABZONSPOR TARAFTARI BIZIM SIVASLILARDAN DAHA COK OLUR. TABIKI BU BENIM SAHSI GÖRUSUM BEN HERKESIN GÖRUSUNE SAYGI DUYARIM. BI HATAM VARSA SIMDIDEN ÖZURDILERIM.

kadir20
15.09.2005, 21:09
istanbuldaki sivasspor taraftarinda is yok trabzon un taraftari daha fazla olur bence

1967_CLUB_ÖZGÜR
15.09.2005, 21:10
BENCE BİZİM TARAFTARIMIZ DAHA FAZLA OLUR...SİVASSPOR TARAFTARININ NE YAPACAĞI BELLİ OLMUYOR...
örenek=karagümrük maçı

Yigido58_NL
15.09.2005, 21:25
ISTANBULDA KARADENIZLI SIVASLIDAN FAZLA.ANADOLULU DA FAZLA AMA ANADOLULULAR GS,FB,BJK GIBI TAKIMLARIN PESINDEN GIDIYORLAR,KARADENIZLILER GENELDE TRABZONSPORU TUTUYOR.GONUL ISTERKI YIGIDOLAR TRABZONSPOR TARAFTARINA YER BIRAKMASIN.
YARIN GORECEGIZ INSALLAH EN COK SIVASSPOR TEZAHURATI DUYULUR

koyulhisar
16.09.2005, 00:04
2 takım içinde söylüyorum fazla taraftar maça gelemeyecek çünkü maç cuma günü.........

Hayırlı günler......

mistili
16.09.2005, 02:22
cuma günü olması önemli etken.trabzon taraftarı daha fazla olur.

volcano58
16.09.2005, 06:58
BEN SUNU ACIK YÜREKLİLİKLE SÖYLEYEBİLİRİMKİ YARINKİ MACTA ENÇOK TARAFTAR TRABZONUN OLACAK
ÇÜNKÜ TRABZON TARAFTARI ÇOK VEFAKAR TARAFTAR VE MİLLİYETCILIK DUYGULARI ÇOK ÖNDE OLAN BİR EKİP SİVASLILAR BİRAZ DAHA SORUMSUZ BENCE...

ya takım sevmeyle milliyetçiliğin ne lakası var ??????? siyset yasak kardeş bu tip görüşler öne sürmek doğru değil şimdi biri çıkıp dese "Bence solculuk ile alakası var" diye al sana bi kargaşa !!!!!!!!

TRABZON TARAFTARI TAKMINI DAHA ÇOK SEVİYOR BU BELLİ BİZİM TARAFTARIMIZ VURDUMDUYMAZ BENCE TRABZON SEYİRCİSİ DAHA ÇOK OLACAK

ben gelemeyeceğim maalesef kardeşimi şehir dışına yolcu edicem okul için :-(

Sweetgirl
16.09.2005, 07:03
Ortada bir gercek varki oda trabzonun taraftari daha cok! Ve bu yüzdende trabzonun taraftari macada daha cok olur! Neyse insallah tam tersini sivassporlu taraftarimiz kanitlar!

Dağcı
16.09.2005, 07:18
Özellikle geçen sene yükselme grubunda İstanbulda oynanan maçlarda hemen hemen tüm stadlar doluyordu.

Şimdi ise sanki insanlarda şöyle bir kanı var. "38 yıl sonra Türkcell Süper Ligine çıktık ya bu da yeter" Asıl bundan sonra desteklemek gerek.

Bu sabah yağmur var İstanbul'da. Akşam'a hava düzelir inşaallah. Yoksa insanlarımızın mazereti hazır.

Dün akşam ki Tromso taraftarlarını hepimiz gördük. İşte taraftarlık böyle olmalı.

karakule58
16.09.2005, 09:16
bence sivaslılar trabzonlulara göre nufus olarak fazla ...ama yarınki maçta trabzonlular bizden fazla olacak çünkğü onların istanbulda ilk maçları....

CÜSSKB-Aynur
16.09.2005, 11:43

Daha önce Süperligde Ts. ile oynamadık. Onun için tahminleimizi yazalım izniniz olursa.
Kişi sayısı baz alınırsa, Sivasspor fazla olabilir, ama Taraftar olarak Ts. nin fazla olacağı kesin.

Kokomo
16.09.2005, 11:59
3.000 Sivasspor - 12.000 Trabzon taraftarı olur.

heryerdeyiz61
16.09.2005, 12:04
bence sivaslılar trabzonlulara göre nufus olarak fazla ...ama yarınki maçta trabzonlular bizden fazla olacak çünkğü onların istanbulda ilk maçları....

yanlış bi tez senin ki. sadece ilşk maçlar daha kalabalık olur diye bişey yoktur. en azından bizim için bu böyle. en basit örnek geçen sezon istanbulspor- trabzonspor maçı( son maçtı ) . ama son maç olmasına rağmen 50 bin kişiydik . demekki ilk maç yada son maç pek önemli değil.

karakule58
16.09.2005, 12:55
yanlış bi tez senin ki. sadece ilşk maçlar daha kalabalık olur diye bişey yoktur. en azından bizim için bu böyle. en basit örnek geçen sezon istanbulspor- trabzonspor maçı( son maçtı ) . ama son maç olmasına rağmen 50 bin kişiydik . demekki ilk maç yada son maç pek önemli değil.
ozamanda olimpiyattaki ilk maçınızdı stadda ilk kez oynıyacaganız için stad kalabalıktı ......

acakislalimahoni
16.09.2005, 13:15
sivaslı taraftarlara sitem abi artık 4 eylül tama sizi de göreceğiz bakalım nasıl dolduruluyor tribün

öyle baslangıcta 1 iki hafta değil sonuna kadar mokoko

saygılar hörmetler falan yani

serrkann58
16.09.2005, 13:17
Mustafa abi çok güzel bir konu açmışsın bence trabzonspor taraftarı fazla olacak ama her iki takım taraftarıda fazla olmayacak nedenleri

cuma günü olması

havanın birden bozması malum OLİMPİYAT stadı ne kadar soguk oluyor biliyoruz

iş çıkışı gitmek isteyenler maç başladıktan sonra ancak içeri girebilirler

sonuçta FEDERASYONUN sırf maç naklen verilsin diye yaptıgı saçmalıklardan biri cuma günü maçmı OLURRRRRR

muRTix
16.09.2005, 13:20
tabiki bizim hep birlikte izleyeceğiz ve göreceğiz:D

DJMuRaT
16.09.2005, 13:24
walla bence trabzon olimpiyatta ezer bizi!!!

GuNaY
16.09.2005, 13:38
SİTE OLARAK BATI TRİBÜNÜ FUTBOLCU CIKIS TÜNELİNİN YANINDA OLACAĞIZ.... EN ALT TARAF!!!

erhan5834
16.09.2005, 13:47
BENCE BİZİM TARAFTARIMIZ DAHA FAZLA OLUR...SİVASSPOR TARAFTARININ NE YAPACAĞI BELLİ OLMUYOR...
örenek=karagümrük maçı
SANA KATILIYORUM ÖZGÜR AMA TARAFTAR NE KADAR ÇOK OLURSA OLSUN DESTEK OLMADIKTAN SONRA KURU KALABILIĞIN Bİ ANLAMI YOK VESTEL MAÇINDA NELER ÇEKTİĞİMİZİ EN İYİ SEN BİLİYOSUN[QUOTE]

agumus_58
16.09.2005, 14:03
ben artık istanbuldaki taraftara inanmıyorum trabzon taraftarı daha çok olur sallamaylada bu işler olmuyor

+ İMZA

Hafta içi olması bunda en büyük etken

heryerdeyiz61
16.09.2005, 15:14
ozamanda olimpiyattaki ilk maçınızdı stadda ilk kez oynıyacaganız için stad kalabalıktı ......
kardeşim ne alakası var olimpiyattaki işlk maç olmasıyla. olimpiyatta 3 maç yaptık kupa maçı bunlardan biri. hepsindede gereken taraftar vardı. istanbulda bilet kontenjanı çok verilsinher tribünü doldururuz.
istanbulda ilşk maç olduu için kalabalık olurlar dendi. bende son maç istanbul maçıydı oda kalabalık oldu dedim. şimdide diyosunki olimpiyattaki ilk maç. unutma olimpiyatta ilk oynayışımız değil. herdefasında doluydu.

abircan
16.09.2005, 15:24
BU DEFA ÇOK YOĞUN TRAFTARINIZ GELMEYECEK 15 BİN CİVARINI GEÇMEZ ÇÜNKÜ SİZ SİVASI KÜÇÜMSEYECEKSİNİZ SİVAS İÇİN CUMA GÜNÜ ORAYA O MASRAFA DEĞMEZ DEYİP GELMEYECEKSİNİZ AYRICA SİMTOYVAK YOK, GÖKDENİZ OLAYI PATLAK VERDİ HAVA YAĞMURLU BİRAZ SİZİN KULUPTE NEŞELERİ YOK TARAFTARIN PEK İŞTAHLI GELEMEYECEK SİZİN TARAFTAR YOK ÖYLE 40 BİN FALAN BEKLEMEYİN, 15- 20 TAŞ ÇATLASA, SİVASTA 5- 10 BİN ODA MALASEF TAŞ ÇATLARSA

GeCeVeMaVi58pRf
16.09.2005, 15:32
BU DEFA ÇOK YOĞUN TRAFTARINIZ GELMEYECEK 15 BİN CİVARINI GEÇMEZ ÇÜNKÜ SİZ SİVASI KÜÇÜMSEYECEKSİNİZ SİVAS İÇİN CUMA GÜNÜ ORAYA O MASRAFA DEĞMEZ DEYİP GELMEYECEKSİNİZ AYRICA SİMTOYVAK YOK, GÖKDENİZ OLAYI PATLAK VERDİ HAVA YAĞMURLU BİRAZ SİZİN KULUPTE NEŞELERİ YOK TARAFTARIN PEK İŞTAHLI GELEMEYECEK SİZİN TARAFTAR YOK ÖYLE 40 BİN FALAN BEKLEMEYİN, 15- 20 TAŞ ÇATLASA, SİVASTA 5- 10 BİN ODA MALASEF TAŞ ÇATLARSA

bencede bugun her iki takımında taraftarının fazla gelecegını sanmıyorum ama yinede traboznun taraftarı daha çok olacak buna eminim bizim sivaslılar gelmez valla :)

kakikli
16.09.2005, 15:37
ALLAH NASİĞ ETSEDE BİZLERDE ORADA OLABİLSEK AMA KADER...
PEK TARAFTYARIMIZIN GELECEĞİNİ SANMIYORUM...
ÇÜNKÜ;CUMA HERKES YORGUN GÖZE ALAMAZLAR GİTMEYİ,ZATEN İSTANBUL TARAFTARI BENCE BU DEĞİL 40.000 KİŞİ GELEBİLİR AMA BAHANE ÇOK BU BAHANELERİ ORTADAN KALDIRACAK PLANLAR YAPILMALI ORGANİZE OLMALIYIZ....
HAYIRLISI İNŞALLAH KAZANACAĞIZ...
TEK GERÇEK ŞAMPİYON ***SİVASSPPOR***

heryerdeyiz61
16.09.2005, 15:42
arkadaşlar öyle diyosunuz ama bence gelecek. hatta sakıncası yoksa sizin için bi kaç foto koymak istiyorum buraya olimpiyat stadyumundaki maçlarımızdan. ozamanlarda çok ters saatlerde ve günlerde yapılmış maçlardan fotolar. izin verirseniz bikaç foto koyayımmı buraya ?? cevap bekliyorum?

RüStü ElmaS
16.09.2005, 15:48
arkadaşlar öyle diyosunuz ama bence gelecek. hatta sakıncası yoksa sizin için bi kaç foto koymak istiyorum buraya olimpiyat stadyumundaki maçlarımızdan. ozamanlarda çok ters saatlerde ve günlerde yapılmış maçlardan fotolar. izin verirseniz bikaç foto koyayımmı buraya ?? cevap bekliyorum?

Trabzonlu gardas,
tabiiki resim koyabilirsin.
Resimlerini bekliyoruz :)

heryerdeyiz61
16.09.2005, 15:50
Trabzonlu gardas,
tabiiki resim koyabilirsin.
Resimlerini bekliyoruz :)
tamam teşekkürler. bi kaç resim bakim ozaman 5 dakka sonra hazır olur.

heryerdeyiz61
16.09.2005, 15:59
Olimpiyat stadyumundaki maçlardan karışık bi kaç foto . sadece olimpiyat stadından fotolar bunlar. . bu maçların içinde istanbulspor maçıda çarşamba günü oynanmış kupa maçı fotolarıda var. yani gelmek isteyen çarşamba cuma bahane etmemeli. gelmeli maça.

http://img25.exs.cx/img25/2765/devbayrak-2.jpg

http://img25.exs.cx/img25/9148/tumtarfatr2.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/img/haberpic/050504mac/12.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/img/haberpic/050504mac/13.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/img/haberpic/050504mac/14.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/img/haberpic/050504mac/31.jpg

http://www.stadionwelt-fanfotos.de/stadionwelt_fans/Fan-Fotos/Fotos-Fussball-Fans/Stadionatmo_Turkei/Trabzonspor/TRABZ_Genclerbirligi/imp_Trabzonspor_02.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/270505mac28.jpg

Avni akerden çok güzel fotolar var ama fazla kalabalık yapmak istemem.

RüStü ElmaS
16.09.2005, 16:09
Gardas,
resimler cok güzel eline saglik.
Gercekten güzel organizeler yapmissiniz.
Trabzonspor `un senelerden beri Süperligte tecrübesi oldugu belli oluyor.

Bizde insaallah zamanla güzel organizelerle taraftarimizin gücünü gösterecegiz.

SPORUN SEVGI, BARIS VE KARDESLIK OLDUGUNU rakip taraftarlarla beraber elele tüm Türkiyede gösterecegiz,
bu konuda sizlerdende yardim bekliyoruz.

heryerdeyiz61
16.09.2005, 16:25
abii çok uzun bi yazı yazmıştım. çokta güzeldi. ama gönderirken bişi oldu kapandı pc. hepsi gitti yaa.

heryerdeyiz61
16.09.2005, 16:41
kendinize iyi bakın . görüşmek üzere.

berlinli1967
16.09.2005, 16:59
MUSTAFA ABI SANA COK TESEKKUR EDERIM BÖYLE BIR TOPIK ACTIGIN ICIN

ABI KIMSE KENDINI KANDIRMASIN LUTFEN BIZIM TARAFTARLARIMIZ DILLERINDE SIVASSPORLU.BIZIMTARAFTARIMIZ OLSAYDI MANISA MACINDA FUL CEKERDIK.YOK ISTANBULDA 2 MILYON SIVASLI YASIYORMUSTA NEBILIYIM ISTANBULDAKI SIVASSPORLULAR DAHA GUZELMISTE HANI NERDELER.BEN EMINIMKI TRABZONSPOR TARAFTARI BIZIM SIVASLILARDAN DAHA COK OLUR. TABIKI BU BENIM SAHSI GÖRUSUM BEN HERKESIN GÖRUSUNE SAYGI DUYARIM. BI HATAM VARSA SIMDIDEN ÖZURDILERIM.
murat kardeşime katışıyorı allahına kadar doğru söylüyor sivasın taraftaru SADECE SİVASTADIR

muRTix
16.09.2005, 17:01
Umarım Bizimki daha fazla olur bide kendi evimizde deplesman oynamayalım:

cavres__ss
16.09.2005, 18:26
SİVASSPORUN TARAFTARI DAHA ÇOK TABİKİ

skywriter
16.09.2005, 21:42
Utanarak soyluyorum, Trabzon'un seyircisi bizden cok daha fazlaymis. Ajansspor'un haberine gore stadda 10 bine yakin taraftar oldugu soyleniyor ve Trabzon'un taraftari 6 binin uzerindeymis.

ElbeyLi58
16.09.2005, 21:47
malesef hava sartlari nedelile Stad bos kaldi
yagmurdan dolayi

Sivasspora can feda ama 25 ytl cok para

GeCeVeMaVi58pRf
16.09.2005, 21:48
beni utandıran istanbul taraftarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum

ElbeyLi58
16.09.2005, 21:49
beni utandıran istanbul taraftarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum
gardas sana katiliyorum
Sivasli olsunda bizi utandirsin eyv.

cengaver
16.09.2005, 21:54
gardas sana katiliyorum
Sivasli olsunda bizi utandirsin eyv.

ya Elbeyli sen ne dediginin Farkindamisin?
bumu SIVAS Aski?
bumu SIVAS Sevdasi?
3 Büyüklerin macina yagmur demez Camur demez gider.......
Sivasimida böyle elaleme Rezil eder!!!
Helal Olsun bizi hat safhada Utandirdilar
Olmaz Olsun böyle Taraftar

skywriter
16.09.2005, 21:57
bumu SIVAS Aski?
bumu SIVAS Sevdasi?
Kesinlikle katiliyorum. Cok yazik ettiler ve son sanslarini kacirmis oldular..

ElbeyLi58
16.09.2005, 22:00
bumu SIVAS Aski?
bumu SIVAS Sevdasi?
cok sükür taraftarlarimis utanacak bisey yapmadi

hadi elinden geliyorsa miletti maca götür
adamlar gitmiyor
mac 25 ytl ne yapacan elden ne geliyor

skywriter
16.09.2005, 22:28
cok sükür taraftarlarimis utanacak bisey yapmadi

hadi elinden geliyorsa miletti maca götür
adamlar gitmiyor
mac 25 ytl ne yapacan elden ne geliyor
Sefacim stadda yerini almayan taraftari desteklemenin, onlar icin bahane uydurmanin zamani degil. En onemli iki derbi macinda Istanbul seyircimiz bizi tum Turkiye'ye rezil etmistir, bunu Lig TV'nin spikerlerinden tut, tum spor yorumculari da defaatle dile getirdiler. Gercekten cok uzgunum ve Sivasspor'umuzun 4 buyuklerle Sivas'ta yapacagi maclari dort gozle bekliyorum..

ElbeyLi58
16.09.2005, 22:36
Sefacim stadda yerini almayan taraftari desteklemenin, onlar icin bahane uydurmanin zamani degil. En onemli iki derbi macinda Istanbul seyircimiz bizi tum Turkiye'ye rezil etmistir, bunu Lig TV'nin spikerlerinden tut, tum spor yorumculari da defaatle dile getirdiler. Gercekten cok uzgunum ve Sivasspor'umuzun 4 buyuklerle Sivas'ta yapacagi maclari dort gozle bekliyorum..
1. Stad cok uzakta
2. Biletler cok pahali
3. Yagmurda var
daha cok nedenler var ama simdi bosverek
ve 3 puana sevinek......

skywriter
16.09.2005, 22:38
Haklisin, elestiriler bize kalsin. Her ne kadar Istanbul taraftarimiz bizi uzduyse de futbolcularimiz bizi sevindirdi. Ayaklarina saglik. Ve stadda bulunup takimimizi destekleyen seyircilerimize de tesekkurler..

abircan
16.09.2005, 23:17
MALASEF 3 BİN CİVARI YİĞİDO VARDI STADDA, 10 BİN CİVARI HAMSİ VARDI,
3 BİNİN MALASEF 2 BİNİ ÇEKİRDEKÇİLERDİ, HERŞEYE RAĞMEN ZAHMET EDİP GELENLERE TEŞEKKÜRLER