Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim
SivasSpor.Com 24.01.2009, 16:09 http://resimzade.com/Show.html?i=374
SivasSpor 2 - 0 Galatasaray maçı hakkında ki görüşlerinizi bekliyoruz
Maçın yıldızı kimdi ?
Maçın en kötüsü kimdi ?
Maçta göze çarpanlar ?
Ne gibi eksiklerimiz var ?
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?
Taraftar nasıldı ?
mehmetyildiz58 24.01.2009, 16:14 Maçın Yıldızı::MUSA AYDIN
En Kötü ::HERKES MUHTEŞEMDİ!
MAÇTA GÖZE ÇARPAN:ÜMİTİN KART GÖRMESİYDİ (HAKEME KÜFÜR ETTİ SANIRSAM)
EKSİKLER:TOP DAĞIYAN OYUNCU PEK YOK FAKAT KAMANAN LA BU SORUNU ÇÖZERİZ
GEBEL GÖRÜŞ:SİVASSPOR HER ZAMANKİ GİBİ ATAK FUTBOLUNU TERCİH ETTİ VE RAKİBİNİ SİNDİRE SİNDİRE MAĞLUP ETTİ:
TARAFTAR ORTA SEVİYELERDİ Bİ ARA HİÇ DUYAMADIK AMA YİNEDE ÇOK İYİLERDİ
Maçın yıldızı kimdi ? SEZER VE APDURAHMAN
Maçın en kötüsü kimdi ?
Maçta göze çarpanlar ?
Taraftar nasıldı
HİÇ İZLEME ŞANSIM OLMADI TLF GELEN MESAJLARDAN SADECE GOL ATAN YİĞİDOLARIN İSMİ BENCE MAÇ DAHA NASIL OLA BİLİRDİKİ
2. 0 S.SPOR KAZANDI TARİH YAZDI
Maçın yıldızı kimdi ? Balili
Maçın en kötüsü kimdi ? Mehmet Yildiz
Maçta göze çarpanlar ? Ümitin kart görmesi
Ne gibi eksiklerimiz var ? Eksik birseyimizin oldugunu zannetmiyorum ama eger varsa bilemiyorum
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Sivasimiz cok güzel oynadi ve kazandi tebrik ederim
Taraftar nasıldı ? SÜPERRR
özgühertaş 24.01.2009, 16:21 TARİH YAZILAN BİR MAÇIN KÖTÜSÜ OLMAZZZ.
Maçın yıldızı kimdi ? Takım halinde Sivasspor
Maçın en kötüsü kimdi ? Takım halinde GS
Maçta göze çarpanlar ? Resmen dalga geçtik gs ile
Ne gibi eksiklerimiz var ? stadımız eksik
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Yürekleriyle oynadılar ve kazandılar. gs liler çok korkak oynadı
Taraftar nasıldı ? Gole kadar sessiz golden sonra güzeldi
avcı1983 24.01.2009, 16:23 tekkelimeyle MÜKEMMELDİK BUZDA DANSI GALİBİ SİVASSPOR.MAÇIN ADAMI İSE BİLİKA.BİLİKA.BİLİKA.İBRAHİM DOGANŞAR.MÜKEMMELDİNİZ.ÇOCUKLA R
yigidozan 24.01.2009, 16:24 maçın yıldızı baliliydi. girer girmez değiştirdi oyunu
maalesef mehmet yıldız kötüydü bugün ama o da iyi oynadı
1-0 dan sonra çok salıverdik oyunu, gevşedik ve farkı hakikaten kaçırdık
herşey çok güzeldi herkesin yüreğine sağlık
Stephan Battal 24.01.2009, 16:30 TEBRIKLER HEPINIZI DIYECEK HICBIRSEY BULAMIYORUM GONLUNUZE SAGLIK
NOTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT BULENT HOCAM MEHMET COK GUZEL YERLERE KACIYOR PAS ISTEMEKTEN BIR HAL OLDU LUTFEN BUNA DIKKAT EDIN BU DURUMDA OFSAYTA DUSUYOR BUNDADA MEHMETIN HATASI YOK ISTEDIGI ANDA PAS ALAMAYINCA POZISYONU KAYBOLUYOR LUTFEN BUNU DIKKATE ALIN BENDE AMATOR BIR ANTRENORUM KUSURA BAKMAYIN SIZE AKIL VERMEK GIBI BIR NIYETIM YOK SADECE GORDUKLERIMI SOYLEMEK ISTEDIM YIGIDOCA MERCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIII
bozkurt187 24.01.2009, 16:31 Maçın yıldızı kimdi ? = Abdurrahman Dereli
Maçın en kötüsü kimdi ? = Galatasaraylilar
Maçta göze çarpanlar ? Mehmet Yildiz iyi degildi
Ne gibi eksiklerimiz var ? hicbir eksigimiz yok
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? hakkettik ve kazandik
Taraftar nasıldı ? taraftarlar bugün süperdi
kadir0911 24.01.2009, 16:32 SADECE IKI CIFT LAFIM VAR HERKEZ MÜHTISIDI SIVASSPORUM SENI COK SEVIYORUM GURBET ELDE TV EKRANINDA YÜREGIM AGZIMA GELDI GÖZLERIM DOLDU DAHA GÜZEL GÜNLERE (SAMPOYONLUGA)
maiuslee 24.01.2009, 16:33 maçın yıldızı abdurrahman balili ve musa
maçın hayal kırıklığı mehmet yıldız(son 3 maçtır ne ayakta duruyo ne top tutuyor ne de düzgün pas atıyor)
taraftar her zamanki gibi yaaaani 0(sıfır) yaw şampiyonluk yolunda en buyuk rakıbımız ve maçımız..2,0 ondeyız kımsede coşku yok be
-gs lılar umıtın kırmnızı kartına sıgınmaya basladı ib....r
umıt karan gibi futbol çirşefi bi adam o pozısyoında kesınlıkle kufur ettıgı için atılmıştır...zaten yan hakemde soyledi hakaret ettı diye...
hursit0658 24.01.2009, 16:36 SivasSpor 2 - 0 Galatasaray maçı hakkında ki görüşlerinizi bekliyoruz
Maçın yıldızı kimdi ?
Maçın en kötüsü kimdi ?
Maçta göze çarpanlar ?
Taraftar nasıldı ?
BENCEE TEK KELİMEYLE SİVASSPOR MÜTHİŞTİ HERKES 11 KİŞİ ALDI BU MAÇIII
ŞAMPİYONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNNNN SİVASSPORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRR
esentepeli58 24.01.2009, 16:39 tebrikler sivaspor sen artık anti ist bulluların kabusu oldun ?maçın yıldızı herkes süperdi
mucahit_58 24.01.2009, 16:41 Macin kotusu eksikler bahane Sivasspor sahene yigido sov devam edecek ins....
EMRE_YÜKSEL 24.01.2009, 16:43 Her zaman arkandayız.Yürübe kim tutar seni!!!!!!!
SİVASSPOR
EMRE_YÜKSEL 24.01.2009, 16:44 Mehmetde atsaydı çok güzel olacaktı.
yigido_sampiyon 24.01.2009, 16:46 maçın tek bir yıldızı yoktu bence...
herkes görevini en iyi şekilde yerine getirdi...
EMRE_YÜKSEL 24.01.2009, 16:48 Sizce maçın kralı kim ?
Sizce maçta en iyi kim oynadı ?
kızılelmalım 24.01.2009, 16:49 Geçen yıl GS İLE YAPTIĞIMIZ MAÇLARDA ŞAMPİYONLUĞU KAÇIRDIK.BU SENE DAHA TECRÜBELİYİZ BÖYLE GİDERSE OLACAK.:D
Maçın yıldızı kimdi ? Abdurrahman
Maçın en kötüsü kimdi ? ümit karan
Maçta göze çarpanlar ? bilica,balili
Ne gibi eksiklerimiz var ? son vuruşlar
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? takım oyununu en iyi oynayan takımız
Taraftar nasıldı ? soğuğa rağmen süper
EMRE_YÜKSEL 24.01.2009, 16:51 SİVASSPOR önündeki maçlarıda böyle yeneriz.İnşallah.
anilcan213 24.01.2009, 16:56 ezdik resmen ezdikkk!!! ümit karan kart görmese nolacaktı yenilecek miydik o takıma? en aşagı berabereydik ... tarih yazdık tarih
Stephan Battal 24.01.2009, 16:56 BEN BALILININ BIRAZ DAHA KONTROLLU OLMASINDAN YANAYIM CUNKU COK UYGUN POZISYONLARDA MEHMETE PAS VERMEYI TERCIH ETMEYIP SUT ATMAYI DENEDI BUNUN DOGRU OLMADIGINI ONUMUZDEKI MACTA DAHA UYUMLU BIR MAC BEKLIYORUZ TAKIMIMIZDAN INSALLAH HERSEYE RAGMEN TUM KAMU OYUNA VERILMES GEREKEN ENIYI CEVABI VERDILER CAMIAMIZI HOCAMIZI VE TUM FUTBOLCULARIMIZI CANI GONULDEN KUTLUYRUM BIZE YASATTIKLARI BU MUTLULUKTAN DOLAYI
balili balili ve yine balili adam oynuyor ve yanindakileri oynatiyor
BozokluReis58 24.01.2009, 16:56 Maçın yıldızı kimdi ? Musa Aydin,Ibrahim Dagasan,Bilica
Maçın en kötüsü kimdi ? Kötü futbolcumuz hic yokdu
Maçta göze çarpanlar ? Sivasimizin Orta sahasi bu macda müthis calisdi ve Ümit Karanin kirmizi karti
Ne gibi eksiklerimiz var ? Affetmeyen,firsatci bir golcü O da Insallah kamanan olur
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Sivasspor böyle devam ederse Sampiyon!
Taraftar nasıldı ? Cimbomlulari ezen bir Tarafdardi Hic susmadilar Helal Olsun
EMRE_YÜKSEL 24.01.2009, 16:57 Bence maçın yıldızı MUSA AYDIN.
xxayhanxx 24.01.2009, 16:57 nasil gururlamdim helal olsun sivasima gurbetde böyle mac seyretmek mükemmel di sivasa selam sampiyonluga devam
mev58lüt 24.01.2009, 17:00 BENCE TEK KELIMEYLE SIVASSPOR MÜTHISTI HERKES 11 KISI ALDI BU MACI
zaralı19 24.01.2009, 17:01 Maçın yıldızı kimdi Bilica
Maçın en kötüsü kimdi kimse
Maçta göze çarpanlar Bilica
Ne gibi eksiklerimiz var eksik yok
Taraftar nasıldı Taraftar idare eder daha güzel olacak işallah
Divriği58- 24.01.2009, 17:12 Maçın yıldızı kimdi ?
Maçın en kötüsü kimdi TUM MEHMET YILDIZ YARIŞTILAR AMA TUM DAHA BETERDİ
Maçta göze çarpanlar
Ne gibi eksiklerimiz var BU SAHADA EKSIKLER PEK GORUNMEZ
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler
Taraftar nasıldı BILDIGIN GIBI HALA AYNI
Maçın yıldızı kimdi ; Balili = Oyuna sonradan girdi. Eksik takımın adeta pimini çekti. Zemin eğer ağır olmasa idi daha farklı olabilirdi dedirtti. Helal olsun ona... Bilica=Yine o, yine o... Her zaman can siperane oynuyor. Defansı adeta orkestra şefi gibi yönetiyor. İlk dakikalarda ayağının altından bir top kaçırması onun kalitesine yakışmayan bir durumdu ama hemen kendini toparlayabildi. Yatarak ve yerinde müdahalelerinde çok çok başarılı idi. Abdurrahman= Gününde olduğu zaman yapamayacağı şey yok. Bulunduğu kanadı çok iyi kullandı Arda ile müthiş bir savaşa girdi. Kalitesini konuşturdu aferin dedirtti. O güzelliği bir de gol ile taçlandırdı.
Maçın en kötüsü kimdi ; Tum= Maalesef bu zeminde ayakta duramadı. Ama Balili oyuna girdiğinde Orta sahayı iyi kapattı. Fakat beklenen oyundan uzaktı.
Maçta göze çarpanlar ; Ümit Karanın kırmızı ve Baliliye sert giren Emre Aşığın hareketinin kırmızı kartla sonuçlanmaması. Ayrıca Balilinin direkten dönen topu.
Ne gibi eksiklerimiz var ; Hala orta saha sıkıntımız devam ediyor.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ; Genel olarak iyi oyun sergiledik. Bu zeminde bu kadar. ama gönül isterdiki fark olsun. Çünkü bir daha 2 li 3 lü averaja kalmak istemiyoruz. Onun için değerlendirseydik pozisyonları çok daha iyi olacaktı.
Taraftar nasıldı ; Teşekkürler onlara... Bu defa geçerli notu aldılar. Hep böyle devamlı böyle..
ottomanmurat 24.01.2009, 17:15 Maçın Geneli Güzeldi Sivasın Ezici Oyunuyla Goller De Gelince Gs Li Futbolcular Da Kızınca Maç Bizim Oldu Gs Sahada Ölüydü Demekki Bunlar Sivasin Gerçek iklimine Dayanamıyorlar..istanbula Benzemedigini Unuttular Galiba..
mustafa_kavak58 24.01.2009, 17:19 Anketimiz: Sizce Sivas - Galatasaray Maçının Yıldızı Kimdi?
Anket 31.01.2009 Tarihinde Ve Saat 15:48 Kapanaçaktır
Petkovic 1 2,13%
Sedat 1 2,13%
Bilica 15 31,91%
Abdurrahman 7 14,89%
Murat Sözgelmez 1 2,13%
Ibrahim 0 0%
Musa (80 dk) 2 4,26%
Sylla (80 dk) 0 0%
Onur 1 2,13%
Mohamed Ali (46.dk) 1 2,13%
Balili (46.dk) 11 23,40%
Tum (59.dk) 0 0%
Sezer (59.dk) 5 10,64%
Mehmet Yıldız 2 4,26%
Katılımcı sayısı: 47. Siz Bu Ankette Oyunuzu Kullanmışsınız
Stephan Battal 24.01.2009, 17:27 SIZINLE GURUR DUYUYORUZ HELE O ASALETLI OYUNUNUZ SONUNA KADAR MUCADELENIZ YIGIT SEHRIN YIGIT FUTBOLCULARI TARIFI GERCEKTEN ZOR BIR DUYGU MUTLUYUZ SAGOLUN AYAKLARINIZA SAGLIK
izmirliyiğido35 24.01.2009, 17:41 maçı izleyemedim ama 2-0 yendiğimize göre güzel oynamışız...
bu sene şampiyon anadoludan
mustafa_kavak58 24.01.2009, 17:43 Maçın yıldızı kimdi ? bence bilica ve abdurrahman
Maçın en kötüsü kimdi ? macin en kötüsü yoktu
Maçta göze çarpanlar ?cok rahat oynamsi sivasin gs karsi
Ne gibi eksiklerimiz var ? eksiklerimiz yoktu
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? cok güzel sonuc
Taraftar nasıldı ? cok sasirdim taraftar gerceklten mükemmel di ilk defa cok süper taraftar di:D
mev58lüt 24.01.2009, 17:44 TEKKELIMEYLE MÜKEMMELDIK HEPZI ISINI IYI YAPTI
mustafa_kavak58 24.01.2009, 17:47 Anketimiz: Sizce Sivas - Galatasaray Maçının Yıldızı Kimdi?
Petkovic 1 1,56%
Sedat 1 1,56%
Bilica 21 32,81%
Abdurrahman 9 14,06%
Murat Sözgelmez 3 4,69%
Ibrahim 3 4,69%
Musa (80 dk) 2 3,13%
Sylla (80 dk) 0 0%
Onur 1 1,56%
Mohamed Ali (46.dk) 1 1,56%
Balili (46.dk) 13 20,31%
Tum (59.dk) 0 0%
Sezer (59.dk) 6 9,38%
Mehmet Yıldız 3 4,69%
Katılımcı sayısı: 64. Siz Bu Ankette Oyunuzu Kullanmışsınız
CÜSSKB_Emirhan 24.01.2009, 17:52 İŞTE SİVASSPORUMUZ GÜCÜNÜ GÖSTERDİ...ALLAH YARDIMCISI OLSUN ŞAMPİYONLUK YOLUNDA.....TEK GERÇEK SİVASSPOR.VE SİVAS ASKIDIR....TAKIMIMIZIN SONUNA KADAR ARKASINDA OLALIM VE DESTEKLEYELİM....BÖLE GİDERSEK ŞAMPİYON OLURUZ....
58 YİĞİDOLAR TAKIMIMIZI ASLA YANLIZ BIRAKMAYALIM SİVAS BU SİVAS HALKI BU......ŞAMPİYONLUK YOLUNDAKİ ONURLU YÜRÜŞÜMÜZ DE SİVASIMIZIN SONUNA KADAR YANINDAYIZ.........
Besyo_cu 24.01.2009, 17:53 Maçın yıldızı kimdi ? Bence Kesinlikle İbrahim DAĞAŞAN. Daha sonra ie Blica
Maçın en kötüsü kimdi ? Takım olarak cok iyiydik
Maçta göze çarpanlar ? Bu takım ŞAMPİYON olacak
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Cok güzel oynadık 2 yarı resmen gs yi sahadan sildık 11 e 11 oynansa yine yenerdik. Zeminde cok gzüeldi
Taraftar nasıldı ? Süperdi her hecen gün daha iyi olacagız
Muhammed Ali de bir pozisyonda yere cok kötü düştü resmen buzlu suda kaydı elleri ve dizleri yandı cok üzüldum içim cız etti inşalalh büyük kaptanımızda birşey yokdur :( Burdan Geçmiş olsun diyorum
Sedatxemir 24.01.2009, 17:54 Maçın yıldızı kimdi ? ilk yarı Onur ikinci yari Balili
Maçın en kötüsü kimdi ? mehmet yildiz gününde degildi
Maçta göze çarpanlar ? ilk yari tek düzgün pozisyonumuz yoktu
Ne gibi eksiklerimiz var ? ilk yari gs baski yaparken cok geri cekildik biraz önlerde tutmamiz gerekirdi uzun toplarla bisey yapmamiz zordu ikinci yari daha güzel oynadik ve kazanmasini bildik.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? ilk yari iyi degildik ama ikinci yari akilli futbolla kazanmasini bildik
Taraftar nasıldı ? gol ve golden sonra iyiydik o dakikaya kadar pek etkili degildi...
Maçın yıldızı kimdi ? Bence Kesinlikle İbrahim DAĞAŞAN. Daha sonra ie Blica
Muhammed Ali de bir pozisyonda yere cok kötü düştü resmen buzlu suda kaydı elleri ve dizleri yandı cok üzüldum içim cız etti inşalalh büyük kaptanımızda birşey yokdur :( Burdan Geçmiş olsun diyorum
Evet o pozisyondan sonra bikaç dk. kendine gelemedi. Helal olsun yiğidolara o zeminde yerde havada heryerde savaştılar.
sivaslitaner58 24.01.2009, 17:56 billica yine superdi bugun aferim billica aferim sivasspor
SempaticH 24.01.2009, 17:57 bence maçın yıldızı bülent hocaydı yerinde değişikle takımı oynattığı için sonucada yansıdı tebrikler hocam tabii topçularımızıda görevi iyi yerine getirdikleri için kutluyorum ayaklarına yüreklerine sağlık
burak_baykal 24.01.2009, 17:59 herşey muhteşemdi yiğitlerimizi kutluyorum sırada kupa maçına saldıracağız:D
yorumyapıyombenya 24.01.2009, 18:01 Maçın yıldızı kimdi ? İbrahim
Maçın en kötüsü kimdi ? Takım olarak cok iyi oynadık
Maçta göze çarpanlar ? Bu takım artık şampiyonluga inanıyor
Ne gibi eksiklerimiz var ? Eksiğimiz yoktu cok güzel oynadık
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Herşey cok daha iyi olacak
Taraftar nasıldı ? Süperdi keşke her maç böyle olsak
LosTie58 24.01.2009, 18:17 Ne süper oldu beeeeeeeeeeeeeeeeee (:
34 ama 58 24.01.2009, 18:21 Maçın yıldızı kimdi ? abdulrahman ve musa
Maçın en kötüsü kimdi ? tum -- hiç pas yapamadı topla bile doğru dürüst gidemedi ve çok kaybetti kendisine atılan topları doğru dürüst kontrol bile edemedi...
Maçta göze çarpanlar ? bizim ve g.sarayın doğru dürüst kalelere şut çekememesi ilk yarıda oyunun orta alanda geçmesii ikinci yarıda balilin oyuna girmesi ile oyunun raketlenmesi mehmetin direkten dönen şutu balilin göğsüyle indirdiği topu hakemin ofsayt demesi bilicanın topu ayağının altından kaçırması
Ne gibi eksiklerimiz var ? forvete ara pas yapabilicek oyuncu mesela çok pozisyon kaçırdık bunun yüzünden zamanında paslar atamadık attığımızda ise ofsayta yakalandık havadan oynadık topu tum ile mehmet anlaşamadı dha doğrusu tum kötüydü...
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? kazandık mutluyum ama skor daha farklı olabilirdi çok pozisyon harcadık son vuruşlarda eksikti tabi zemin kötüydü topu sürerkende zorlandıkk
Taraftar nasıldı ? frenkans çekmiyorduu araa araa geliyorduu sess suskundu çoğuu zmn ara ara sesi yükseliyorduu maçın sonunda hadise çalmasıı güzeldi...
:)
üçyıldız58 24.01.2009, 18:23 Maçın yıldızı kimdi ? Bence Kesinlikle İbrahim DAĞAŞAN. Daha sonra ie Blica
Maçın en kötüsü kimdi ? Takım olarak cok iyiydik
Maçta göze çarpanlar ? Bu takım ŞAMPİYON olacak
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Cok güzel oynadık 2 yarı resmen gs yi sahadan sildık 11 e 11 oynansa yine yenerdik. Zeminde cok gzüeldi
Taraftar nasıldı ? Süperdi her hecen gün daha iyi olacagız
bencede kimse dikkat etmemiş ama sahanın yıldızı ibrahim dağaşandı hele bir pozisyonda ayhanın belini kırdı adeta rezil ettii yüreğine sağlık dağaşan
yigidogurbettee 24.01.2009, 18:29 Sevincimiz büyük.. İntikam ateşi'nin sadece kıvılcımlarıydı sadece. Devamı gelecek cimbom sen bekle istanbul'da aslan yürekleri.. :)
--TAZİYE--
Ve annen elini tuttu geçti yavrum elimi tut..şşşşşhhh mommy. Seni kim teselli edecek cimbom?? :)
bahadır erdem 24.01.2009, 18:32 Maçın yıldızı kimdi ?
BLİCA
Maçın en kötüsü kimdi ?
ONUR
Maçta göze çarpanlar ?
SAHANIN OLDUKÇA KÖTÜ OLMASI
ORTASAHA
BÜLENT UYGUN AKILLICA DAVRANDI.GOL YEMEMEYE YÖNELİK DAVRANDI.FAKAT ORTA SAHAMIZ ETKİN DEĞİLDİ.
Taraftar nasıldı ?
HELAL OLSUN,BAYAĞI GELİŞME VAR.
58_babacan_58 24.01.2009, 18:46 EZE EZE YENDİK TARİH YAZDIK DEĞERLENDİRMEYE GEREK YOK
hepburdayız 24.01.2009, 18:52 bu sahada gerçekten zor bi olay gs gibi güçlü rakibi yenmekk.
tabiki rakibin 10 kişi kalması da önemli bi etkendi,ama sonocunda 11 e 11 de olsa yenecektik,bülent hoca yine yerinde değişikler ve taktik anlayışıyla bu işi ne kadar düzgün yaptığını gösterdi,,emeği geçen herkese teşekkürler..
bi parantez bilicaya açmak istiyorum,bu adam gerçekten 5 tane zapo 3 lugano 3 song eder,allah nazardan saklasın..
Del Piero 24.01.2009, 19:04 bu maçın 2 yıldızı vardı bilica ve balili ben oyumu baliliden yanakullandım :)
karahisarli 24.01.2009, 19:05 tum biraz kötüydü mehmet i kötü bulanlar onu 3 kisi tutuyordu mehmet görevini tam yapti macin iyisi takim halinde sivasspordu
GLoBe-Y-Gençlik 24.01.2009, 19:17 Hepsı ıyı oynadılar ne kadar stad bıze aıt olsakta 1 devre cok kaydılar
Abdurrahman abımıze cok tsk edıyorz her topa ayagı degdı
Balılı sagolsun bıraz heycan kattı
mehmet abı ıse dıreklerı meshurdu bu macta
by_hunter 24.01.2009, 19:24 Maçın yıldızı kimdi ? Tabiki bilica defansı topladı tam zamanında kesti atakları
Maçın en kötüsü kimdi ? Fazla göze çarpan yoktu ama mohammet yerine bi sezerle veye kanfory le başlaya bilirdik
Maçta göze çarpanlar ? Musaya fazla bi top gelmedi ama topu aldıgında olumlu şeyler yaptı ama balili nin maça girdikten sonraki etkili oyununu ınkar edemeyiz
Ne gibi eksiklerimiz var ? Gözle görünen çok büyük bir eksigimiz yok ama artık mehmet odaklı oynamak yerıne değişik varyasyonlarda da atak yapmamız lazım ni tekim golleride bu şekilde bulduk ama kaptanın takıma katkısını unutmamak lazım
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? İlk yarı vasattık ama ikinci yarı rakibin 10 kişi kalmasıyla daha iyi oynamaya başladık
Taraftar nasıldı ? Diger maçlara göre biraz daha fazla canlılık vardı ama bence hala taraftar değil seyirciyiz...
Mursallı yiğido 24.01.2009, 19:41 Mükemmel bir maçtı.Galatasaray'ı ilk kez yenerek hadlerini bildirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.İnşallah bu galibiyetlerimiz devam eder...(Bu arada bugün doğru yolu bulanların sayısı artmış herhalde.Siteye 43 kişi üye olmuş:))
sivaslıkamber 24.01.2009, 19:42 HELAL OLSUN HEPSİ SÜPERDİ HEPSİNİN ALNINDAN TEKER TEKER ÖPÜYORUM YİĞİDOLARIM BENİM
izmirliyigido 24.01.2009, 19:54 SivasSpor 2 - 0 Galatasaray maçı hakkında ki görüşlerinizi bekliyoruz
Maçın yıldızı kimdi ? Bence maçın kaderini değiştiren BALİLİ ve defansın sigortası BİLİCA ile heryere ayak basan ve gol atan ABDURRAHMAN en iyileri idi. Ama maçın Yıldızı olarak BALİLİ'yi seçtim. Çünkü Bilica da güzel oynadı ama gol tehlikesi yaşatamadıkları için maçın kaderine etki etmedi, BALİLİ resmen maçı çevirdi.
Maçın en kötüsü kimdi ? Kötü yoktu ama, Mehmet Yıldız, Musa ve Mohammed beklenen performanstan uzaktılar.
Maçta göze çarpanlar ? İkinci yarıda ki inanılmaz oyuna hakimiyetimiz ve ağırlığımızı koymamızdı.
Ne gibi eksiklerimiz var ? Eksik yoktu. TARAFTAR bile muhteşemdi bu sefer...
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Bugünün en mutlu olayıydı galibiyetimiz. Emeği geçenlerden Allah razı olsun.
Taraftar nasıldı ? TARAFTAR MUHTEŞEMDİ.... Yavaş yavaş seyircilikten çıkıp taraftar olmayı öğreniyoruz.
AYK.
burak_baykal 24.01.2009, 20:02 MAÇ BENCE SÜPER YİĞİTLERİMİZ ERMEYDANA ÇIKARAK RAKİBİNİ DEVİRDİ DAHA BAŞKA NASIL DEĞERLENDİRELİM Kİ NE MUTLU SİVASSPORLUYUM DİYENE
elleshar 24.01.2009, 20:06 sivaslı kardeşlerime sadece bir sorı soruyorum ümit karanın direk kırmızıyla atılması haklı bir kararmıydı direk orda hakeme karşı yapılmış bir durum bile yok ayağıyla sinrinden buza vuruyo hakem kendi yüzüne sıçradığı için kendi üstüne alınıp orta hakemi uyarıyo direkman benim için asıl maç ilk yarıdır ama hakkını yemiyim sivasspor ilk yarıdada çok mücadele etti yinr kazanan siz olurdunuz büyük ihtimal fakat böle hakem olayının gölge düşürmesine üzüldüm
ethembey 24.01.2009, 20:18 Ballili Oyuna Girdikten Sonra Sivasspor Canlandi ve yendik
Macin YIldizi Balliliiii
izmirliyigido 24.01.2009, 20:20 sivaslı kardeşlerime sadece bir sorı soruyorum ümit karanın direk kırmızıyla atılması haklı bir kararmıydı direk orda hakeme karşı yapılmış bir durum bile yok ayağıyla sinrinden buza vuruyo hakem kendi yüzüne sıçradığı için kendi üstüne alınıp orta hakemi uyarıyo direkman benim için asıl maç ilk yarıdır ama hakkını yemiyim sivasspor ilk yarıdada çok mücadele etti yinr kazanan siz olurdunuz büyük ihtimal fakat böle hakem olayının gölge düşürmesine üzüldüm
Hakem bize de hatalı kararlar verdi. Hakem hiç iyi değildi. Ümit'in atılmasına stadda olanlar kadar bizde ekran başında anlam veremedik. Haksız yere atıldı. Ama atılmasaydı da yine de yenerdik sizi. Çünkü G.Saray gibi oynamıyordunuz...
AYK
yigidomustafa58 24.01.2009, 20:22 Maçın yıldızı kimdi ?
ABDURRAHMAN DERELİ'ydi..
Maçın en kötüsü kimdi ?
kötü yoktu bu maçta...
Maçta göze çarpanlar ?
58.galibiyetimize ulaştık...
hiçbir eksiğimiz yok ama sakatlarımız var...
iyi bir maçtı dk.45 hariç...
Taraftar nasıldı ?
taraftar mükemmeldi şaheneydi sesi hiç susmadı...
sivaslı kardeşlerime sadece bir sorı soruyorum ümit karanın direk kırmızıyla atılması haklı bir kararmıydı direk orda hakeme karşı yapılmış bir durum bile yok ayağıyla sinrinden buza vuruyo hakem kendi yüzüne sıçradığı için kendi üstüne alınıp orta hakemi uyarıyo direkman benim için asıl maç ilk yarıdır ama hakkını yemiyim sivasspor ilk yarıdada çok mücadele etti yinr kazanan siz olurdunuz büyük ihtimal fakat böle hakem olayının gölge düşürmesine üzüldüm
Küfürden atıldı diyor hakem. buza vurmasıyla ilgisi yok.
Hakem bize de hatalı kararlar verdi. Hakem hiç iyi değildi. Ümit'in atılmasına stadda olanlar kadar bizde ekran başında anlam veremedik. Haksız yere atıldı. Ama atılmasaydı da yine de yenerdik sizi. Çünkü G.Saray gibi oynamıyordunuz...
Abi yapmayın Allah aşkına bir de Maç gs nin hakkıydı de olsun. Cesur hakemmiş tebrik ederim kendisini
elleshar 24.01.2009, 20:34 Hakem bize de hatalı kararlar verdi. Hakem hiç iyi değildi. Ümit'in atılmasına stadda olanlar kadar bizde ekran başında anlam veremedik. Haksız yere atıldı. Ama atılmasaydı da yine de yenerdik sizi. Çünkü G.Saray gibi oynamıyordunuz...
AYK
o konuda katılıyorum ilk yarıdan belliydi ama cidden bu olay için baya üzüldüm sivasın emeğine oyununa gölge düşürdüğünü düşünüyorum birde stadın avrupa fatihiymiş galatasaray tezahuratını yapmasına kırıldım biz sizinle düşman değiliz avrupa da sırf kendi egomuzu tatmin etmek için değil ülkemizinde başarısı için çabalıyoruz o tezahurat fenerbahçeli çekemeyen taraftarlar tarafından çıkmıştır sivasspor seyircisine yakıştıramadım
Emre Aşık ve yaser'in Sezer e attığı tekmeleri görmediniz dimi gs liler...
elleshar 24.01.2009, 20:44 Küfürden atıldı diyor hakem. buza vurmasıyla ilgisi yok.
staddan izlediysen farkedememiş olabilirsin ama o görüntüleri defalarca döndürdüler fakat kendi kendine söylenmesinden başka bir şey görmedim buza vurduktan sonra hakemin yüzüne su geliyor hemen ardından orta hakeme uyarı yapıyor o zamana kadar küfürü duymamış veya duyduysada insanlık hali diye düşünmüş insan noluyoda bir anda orta hakemi uyarma gereği duyuyor.bana kalırsa küfür ettiysede bir refleksdir bu ülkede roberto carlos hakemin kafasına top atıp sadece sarı kartla cezalandırılırken ümitin bir anda refleks olarak söylediği bir şeyi direk kırmızıyla cezalandırmak yanlış hepimiz insanız bi an için yere düşücek gibi olsak ağzımızdan istemeden olsada küfür çıkabiliyor orda oynayanlarda robot değil o açıdan bakmak lazım olaya
elleshar 24.01.2009, 20:46 Abi yapmayın Allah aşkına bir de Maç gs nin hakkıydı de olsun. Cesur hakemmiş tebrik ederim kendisini
kendi fikirlerini söyleyen insanın görüşleri sana uymayınca neden hemen saldırma gereğini duyuyorsun merak ediyorum :)
KRAL YİĞİDO 24.01.2009, 20:47 Maçın yıldızı kimdi ?
ABDURRAHMAN DERELİ'ydi..
Maçın en kötüsü kimdi ?
kötü yoktu bu maçta...
Maçta göze çarpanlar ?
58.galibiyetimize ulaştık...
hiçbir eksiğimiz yok ama sakatlarımız var...
iyi bir maçtı dk.ilk 45 dakika hariç
Taraftar nasıldı ?
taraftar 2.yarı mükemmeldi şaheneydi sesi hiç susmadı...
elleshar 24.01.2009, 20:47 Emre Aşık ve yaser'in Sezer e attığı tekmeleri görmediniz dimi gs liler...
ben hakem sadece kırmızı kartta hata yaptı şeklinde bir şeymi dedim hakemin yönetimi tamamen hatalıydı bu sivasa yapılmış bize yapılmış kötü maç yönetmiş olması gerçeğini değiştirmez.
Ilk yarinin golsüz gececegini ve ikinci yarida maci koparacagimizi tahmin etmistim!Ilk yari sonunda Ümit karanin atilmasi isimizi dahada kolaylastirdi!Abdurraman performansi süperdi bu güzel oyununu bide golle süsledi,bence milli takima göz kirpiyor,bilica her zamanki gibi harikaydi,balili de oyun girdigi andan itibaren takimi hep ileri tasidi,galibiyetin mimarlarin,bugün kötü oynayan oyuncumuzun oldugunu düsünmüyorum,hepsi elinden gelenin en iyisini yapti,bu mutlulugu yasattiklari icin hepsine tesekkürler.
dülger58 24.01.2009, 20:49 Maçın yıldızı kimdi ? MAÇIN YILDIZI BANA GÖRE BİLİCA VE SEZER+MURAT
Maçın en kötüsü kimdi ?ÜMİT KARAN
Maçta göze çarpanlar ?DOKTORUN KAYARAK DÜŞMESİ.
Ne gibi eksiklerimiz var ?DİGER ŞUTLARIDA GOLE ÇEVİRSEYDİK FARKLI BİTERDİ.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?LİG TV YORUMCUSUNUN ÜMİT KARAN OLAYI İÇİN HAKEMİ KÖTÜLEMESİ.DAHA SONRA HEKEM AÇIKLAMASINDAN SONRA SES ÇIKARTAMADI.
Taraftar nasıldı ?TARAFTAR ÇOK GÜZELDİ BELKİDE BÜYÜK MAÇ OLDUGUNDAN DOLAYI.AMA SİVASSPOR TARAFTARINA KÜFÜR YAKIŞMIYOR. BİR TEZAHÜRATDA HEPİNİZ ......ÇOÇUGUSUNUZ TEZAHÜRATI PEK HOŞ BİR TEZAHÜRAT DEGİLDİ.SİVASLI OLARAK DİGER HERKESE ÖRNEK OLMALIYIZ...
cücü baba 24.01.2009, 21:01 Tek kelimeyle hepiniz muhteşemsiniz futbolcu kardeşlerim bırakın gazete sayfalarındaki yıldızları gökteki tüm yıldızlar gibi göz kamaştırıyorsunuz ALLAH sizi kötü göz ve nazardan korusun bize bu mutluluğu yaşattığınız için sonsuz teşekkürler bu arada sitemize giren sevgili G.Saraylı arkadaşlarda umarım gereken dersi almışlardır bu işler parayla olmuyor diye belirtmiştim. Önce inanç lazım sonra forma aşkı lazım en önemliside iş ahlakı lazım ama onuda öğreteceğiz tüm spor kamuoyuna...
tuzlugollu 24.01.2009, 21:05 walla bugun sivasli ve sivassporlu olmakla gurur duydum amma mehmet yildizada kil oldum umitin elini opmeler cart curt tamam saygin olsunda abartma be gardasim umarim ben yaniliyordurum amma bugun sanki biraz isteksiz gibiydi sahada tabi yanlis algilamis olabilirim ama yinede seni seviyorum iyi usaksin sana ihtiyacimiz var ama sunuda unutma bu takim senle veya sensizde bu yolda ilerleyecek kapasitede sakin simarmayasun usagum:)...ve bugun aslanin penceleri 4 eylulde tutmadi hatta pencelerini soktuk alisamiyendeki kupa macinda beraberlikle yada az farkli yenilgiyle donersek kupadanda siyrilabiliriz cunku bugunki mac gs ye hem hirs yapti hemde korku birakti ...degerlendirmek lazim aslani kendine gelmeden kupadanda elersek artik tarih yazmak sirasinin sivasspora gectigini herkes gorecektir
slasher//z 24.01.2009, 21:10 http://www.hurriyet.com.tr/_np/3652/7213652.jpg
ellisekizSVS 24.01.2009, 21:14 MAÇIN YILDIZI: ABDURRAHMAN ÇÜNKÜ O KANATTAN SÜREKLİ ATEŞLEDİ HIZLI ÇIKIŞLA VE AÇILIŞI YAPTI
EN KÖTÜSÜ: YOKTU
GÖZE ÇARPANLAR: BENİM GÖZÜME ÇARPAN EN BÜYÜK ŞEY ZAFERDİ :D
BİRDE ŞAMPİYONLUK YOLUNDA İYİ ADIM OLDU.
HAYYDİİ YİGİDOOO BU MEMLEKET SENİNLE GURUR DUYUYOO :D
kubilayonur 24.01.2009, 21:56 kutluyorum futbolcu ağbilerimi ve sağolun diyorum hepsine ...maçın yıldızı hepsiydi tüm futbolcu ağbilerim çok iyi oynadı....
ALLAH'ın izniyle sampıyon sivas
biz sivasız, bizz anadoluyuz, bu sene şampıyonuz:D
eyuphulagu 24.01.2009, 22:09 Maçın ilk yarısı genellikle ortasaha mücadelesi şeklinde geçti.Sivasspor ilk yarıda rakibi kontrol etti.Çünkü yapılacak bir hata takımın gol yemesine ve moralman çökmesine yol açabilirdi.Onun için kontrolü elden hiç bırakmadılar.2.yarıda rakip hem 10 kişi kaldı hem de oyundan düştü.Orta saha Sivassporun eline geçince goller ardı ardına gelmeye başladı.Sivassporlu oyuncular biraz daha dikkatli olup ofsayta düşmeseler ve yakalanan pozisyonlarda cömertce de harcanmasa maç çok daha farklı skorla bitebilirdi.Bir de bizim tarftarlardan bazılarını hiç anlayamıyorum.Bazı arkadaşlar TUM'a kafayı takmışlar.Adam bu maçta çıkana kadar sahada basmadık yer bırakmadı.Zaten bu maçta sakat sakat oynadı.Görevini de gayet iyi yaptı.Sevgili arkadaşlar bu arkadaş forvetten ziyade forvete yardım eden ortasaha oyuncusu görevini yapıyor.Aynı zamanda defansa da yardım ediyor. Tum futbol hayatı boyunca hiç oynamadığı bir mevkide görev yapıyor.Bülent Hoca kendisinden gayet memnun.Tum'u g.s maçına yetiştirmek için adeta seferberlik ilan etti.Lütfen yorumlarıma biraz dikkat edelim.Bu takıma general değil savaşcı asker lazım.Tum da bu savaşcılardan biri.Umarım takımız galibiyet serilerine devam eder.ÇÜNKÜ SİVASSPOR İÇİN LİG DAHA YENİ BAŞLIYOR....HERŞEY SİVAS İÇİN........
ozgurdursun1907 24.01.2009, 22:40 benım gonlumde tek kısı deıl hepsı war asıl anketde olmayan bırı bulent uygun...
İbrahim, Abdurrahman, Petkoviç ve Balili çok iyilerdi. Bana göre en iyi oyuncumuz İbrahim'di. Ön liberoda mükemmel bir oyun sergiledi.
M.Ali ve Mehmet Yıldız çok kötülerdi.
İlk yarı Sivasımız çok kötü idi. Kırmızı kart sonrası maçın hakimi oldu.
Fark kaçtı. İkili avaraj söz konusu olursa kaçan golleri ararız, demedi demeyin !
maçın en kötüsü sahanın zeminiydi. artık bu soruna çözüm bulunmalı.Bence sahanın zemini iyi olsa takımımız daha iyi oynardı.İkinci yarı çok güzel pozisyonlarımız oldu.Bugün Mehmet Yıldız çok kötü günündeydi. Balili,Musa Aydın,Abdurrahman Dereli,Bilica güzel oynadılar.Keşke kırmızı kart olmasaydı 1-0 yenseydik daha çok sevinirdim. Çünkü bunu mazaret olarak öne sürecekler.Bu hazımsızlara en güzel cevap samiyende alıncak galibiyetle cevap verilmiş olacak. Ayrıca şunu unutmayalım bizde taraftar yok seyirci var artık bunu kabul edelim.
Stephan Battal 24.01.2009, 23:09 yigidolar artik sansal da erman torogluda sizin basarinizi konusuyor eminim siz boyle devam ettiginiz muddetce daha cok sey degisecek lehimize hayrettin inde bir an once iyilesmesini diliyorum sukur macin birini atlattik onumuzde uc macimiz kaldi sabir edelim sakin olalim insallah bunlardanda iyi sonuc alarak sonucu lehimize cevirelim insallah
krawecki 24.01.2009, 23:13 valla hepsi de süperdi ama Abdurrahman , İbrahim , Sedat , Bilica olağanüstü oynadı............;););)
maçın en kötüsü sahanın zeminiydi. artık bu soruna çözüm bulunmalı.Bence sahanın zemini iyi olsa takımımız daha iyi oynardı.İkinci yarı çok güzel pozisyonlarımız oldu.Bugün Mehmet Yıldız çok kötü günündeydi. Balili,Musa Aydın,Abdurrahman Dereli,Bilica güzel oynadılar.Keşke kırmızı kart olmasaydı 1-0 yenseydik daha çok sevinirdim. Çünkü bunu mazaret olarak öne sürecekler.Bu hazımsızlara en güzel cevap samiyende alıncak galibiyetle cevap verilmiş olacak. Ayrıca şunu unutmayalım bizde taraftar yok seyirci var artık bunu kabul edelim.
arkadaslar hepiniz sahanin kötü olmasindan bahsediyorsunuz , hic düsünmedinizmi sahanin kötü olmasi bizim avantajimiza , eger saha iyi olsaydi burdan galib cikmamiz cok zordu bence , varsin mazaret olarak öne sürsünler bizim icin galib gelmek , sampiyonluk yolunda bir adim daha önde gitmek daha iyi degilmi , varsin ne derlerse desinler , saha bizim icin her zaman avantaj diye düsünüyorum , eger yaniliyorsam yorumlarinizi bekliyorum saygilar , bu gunkü galibiyet icin bütün futbolculara bülent hocama yönetime ve taftarlara cok tesekkür ediyorum , sampiyon sivass oley oley oleyyyyy
sivastatlıbelam 24.01.2009, 23:34 Maçın yıldızı kimdi :TÜM TAKIM
Maçın en kötüsü kimdi :MEHMET YILDIZIN PERFORMANSI DÜŞÜKTÜ,ONUR DA İYİ DEĞİLDİ.
Maçta göze çarpanlar :m.yıldızın direkten dönen şutundan önce yapılan o hata
Ne gibi eksiklerimiz var :balili bence ilk yarı girmeliydi.
Taraftar nasıldı :lig tv den izledim maçı taraftarı pek göstermediler.
maç ta bilica apo musa ve murat çok çalıştı mehmet in kafası halen karışık böyle giderse seneye kimse talip olmaz. muhammed gene maçın en kötüsü.hiçbir olumlu hareketi yok.geri kalan görevini layıkı ile yaptı hepsini tebrik ederim.
ekremkocmx58 25.01.2009, 00:11 Herkez Çok iyi Oynadı Ama Balili girdikten Sonra Oyuna Bir hız hareketlilik canlılık geldi. Yıldıız Balili Ama Abdurrahmanda cok iyiydi..
cılgın_turk 25.01.2009, 00:14 Maçın yıldızı kimdi ....... bence bilika idi her yanı çamur su oldu ben bi ara öyle donup kalacak sandım :D
Maçın en kötüsü kimdi.... mehmet biraz göze çarpti
Maçta göze çarpanlar ... ibrahim süperdi....
Ne gibi eksiklerimiz var ...... oyun kurmada eksikliklerimiz var.....
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ....bu sene ki en büyük rakibimizi yendik daha ne olsun.....:D
Taraftar nasıldı...... bu maçta süperdi ama genel bi koordineye ihtiyacı var...
izmirliyigido 25.01.2009, 00:30 Abi yapmayın Allah aşkına bir de Maç gs nin hakkıydı de olsun. Cesur hakemmiş tebrik ederim kendisini
Yok canım artık o kadarda değil. 2. yarıda çatır çatır oynayarak haklı bir galibiyet aldık. Hatta farkı kaçırdık. Ama Ümit'in atılması çok da mantıklı değil, bunu da kabul etmek gerekir.
AYK
Yok canım artık o kadarda değil. 2. yarıda çatır çatır oynayarak haklı bir galibiyet aldık. Hatta farkı kaçırdık. Ama Ümit'in atılması çok da mantıklı değil, bunu da kabul etmek gerekir.
Abi hakem küfürden attıgını söyledi. orda ne dediğini bilemeyizki.bence haketti atılmayı.
elleshar 25.01.2009, 00:51 Abi hakem küfürden attıgını söyledi. orda ne dediğini bilemeyizki.bence haketti atılmayı.
o zaman yargısız infaz da yapmamalıyız bana kalırsa madem bilemiyoruz ne dediğini
o zaman yargısız infaz da yapmamalıyız bana kalırsa madem bilemiyoruz ne dediğini
Hakem yargıladı verdi cezasını. Bize hakemin verdiği karara saygı duymak düşer Son dakikalarda bedavadan penaltıları kullanırken hakemlere çıtınız çıkmıyodu. şimdi nasıl yakınıyorsunuz
elleshar 25.01.2009, 01:04 Hakem yargıladı verdi cezasını. Bize hakemin verdiği karara saygı duymak düşer Son dakikalarda bedavadan penaltıları kullanırken hakemlere çıtınız çıkmıyodu. şimdi nasıl yakınıyorsunuz
aynı şey sizin içnde geçerli bugün aynı şey sizin başınıza gelmiş olsaydı ve yenilseydiniz hakeme burda herşeyi derdiniz hatta fedarasyona bile yürüme fikri atardı birileri,anadolunun önünü kesiyorlar,şikeci bizans,bizans oyununa yenildik ve bunun gibi daha nice laflar söylerdiniz.ama rakipe yapıldıysa sorun yok,bunu maçtada bir kaç pozisyonda gördüm karar doğru olsun yada yanlış olsun karar sivas aleyhineyse bir anda hakeme sövmeler ıslıklar yuh lar anında başlıyordu :) hakikaten saygı duymak düşer haklısın :)
murataykol58 25.01.2009, 01:13 evet dünkü yasdim gibi allaha sükür hakem tarafsiz yöneti ve
gördük ki sivassporumuz yaz kis demeden hankiyla yendi
umarim gelecek maci mizda (Galatasaray SivaS) bol keyifli ve istanbuldaki hemserilem stadaki koltuklari dordulur haydi sivas benim
The Queens of SivaS the power 58
Almanyadan bir YIGIDO
mev58lüt 25.01.2009, 01:15 aynı şey sizin içnde geçerli bugün aynı şey sizin başınıza gelmiş olsaydı ve yenilseydiniz hakeme burda herşeyi derdiniz hatta fedarasyona bile yürüme fikri atardı birileri,anadolunun önünü kesiyorlar,şikeci bizans,bizans oyununa yenildik ve bunun gibi daha nice laflar söylerdiniz.ama rakipe yapıldıysa sorun yok,bunu maçtada bir kaç pozisyonda gördüm karar doğru olsun yada yanlış olsun karar sivas aleyhineyse bir anda hakeme sövmeler ıslıklar yuh lar anında başlıyordu :) hakikaten saygı duymak düşer haklısın :)
ümüt haketmis...................... ....................
elleshar 25.01.2009, 01:28 ümüt haketmis...................... ....................
önce bi ismini doğru yazalım türkçemizi doğru kullanalım sonra haketmişmi etmemişmi tartışırız :)
albina58 25.01.2009, 01:32 önce bi ismini doğru yazalım türkçemizi doğru kullanalım sonra haketmişmi etmemişmi tartışırız :)
Kardeşim sen ne kadar tuhaf birisin,
Öncelikle bir SİVASSPOR sitesindesin,
Her site kendi taraftarlarınca öncelikli kullanılır.
Burda tek başınıza,her mesaja cevap yetiştirmye kalkmanız,topiclerde yorum kirliliğine neden olmaktadır.
Bundan sonra mesajlarınızı daha ölçülü ve yapıcı bir şekilde yapmazını tavsiye ederim.Misafir taraftar kimliğinizle.
Son uyarıdır?
mev58lüt 25.01.2009, 01:38 önce bi ismini doğru yazalım türkçemizi doğru kullanalım sonra haketmişmi etmemişmi tartışırız :)
SALATASARAY BEN BIRSEY TARTISMAM:D:D:D:D:D
albina58 25.01.2009, 02:00 Galatasaray diyenler için bir daha
Bırakın galatasaray ile uğraşmayı,ister 100 küsür yıllık kulüp olsun bir şeye yaramaz kaldı ki şampiyonlar liği şampiyonu bile olsa.
Hiç övünmek değil,birde buzdağının arkasını görmek gerek,senelerce özal zamanından başlayarak devletten özel desdekle ayakta kalmak,mesut yılmaz ın özel olarak verdiği devlet gizli ödenek yardımı ile hacizden kurtulmak,bir bakış açısı olurken.
Asıl vurgulanması gereken,Türk futbolunda,tabandan gelen bir hiyerarşiyi bozan bir kulüp karşımızda.Kısaca gözatacak olursak,Türk futbolunda ismini hatırladığımız,şifo mehmet-ali gültekin-rıza çalımbay-cüneyt tanman-oğuz çetin-aykut kocaman gibi ilk aklımıza gelecek,seneler geçmesine rağmen unutmadığımız özelliklede efendiliği centilmenliği ile iz bırakan bu futbolculardan sonra,son 15 yıldır galatasaray'ın neden olduğu futbol erozyonunda gözle görülür futbolcu bir elin parmağını geçmez derece azaldı.
Son 15 yıldır,galatasaray ın futbol erozyonu ile dedim bunu açmak gerekirse,bülent uygun,emre-okan gibi sonradan futbolcu olanların gs tarafından Türk futboluna empoze edilmesi,fatih terim tarafından ise başarıya gitmek için her yol mubah anlayışı futbolda çıkmazın içine girmemize neden olmuştur.
Yukarda saydığım gs li futbolcuların Türk futbolunda ilk defa hakeme itiraz ederek,yaka paça çekişdirmeleri,marka olan bir takımın gücünü kullanma yoluna gitmeleri,terim'in saha dışında futbolcularını motive etme anlayışı yanında,futbolun gizli yanlarını oluşturan bazı dümenlerin döndüğü takım kurma anlayışı ki bunu milli takımada empoze etmiştir.Bunların yanında,George Hagı,bu ayrı bir pencerede incelenmesi gereken konudur.Bu futbolcunun,sahada hakemin ayağına basmasından,hakeme tükürmesine,tek kelime ile futbolun katledilmesine davet çıkarmış,başta Türk hakemi olmak üzere,Türk futbolcusunun karekterinin yerlerde gezmesine neden olmuştur.Zira,en son Arda turan ın bile bir maçta rakibine kafa atma cüreti göstermesi bunun bir kanıtıdır.
Tabiki bu olaylar,muhtelif ülkelerde 5-10 yılda bir karşımıza gelirken olağandışı olarak görülür ve büyük tepki alırken,bu olay Türkiye'de maalesef, taraf gs olunca sümen altı edildi nitekim geldiğimiz nıkta gözler önündedir.
İyilikler-güzellikler-şampiyonluklar çok olabilir,her zaman yaşanabilir ama dikkate alınması-kötü örnek teşkil etmemesi gereken ki gs nin yaptığı ve düşdüğü bu olumsuzluklar maalesef sporun sevgi dostluk kardeşlik ilkesinde yaşanmasını savunduğumuz ortamda,göze batmaktadır.
Abdullah DuMaN 25.01.2009, 03:12 Bütün futbolcularımızı Teknik heyetimizi ve Taraftarlarımızı tebrik ediyorum muhteşem galibiyet oldu
howsoonisnow3 25.01.2009, 04:18 Maçın yıldızı kimdi ? kesinlikle ibrahim dağaşan
Maçın en kötüsü kimdi ? mohamed ali
Maçta göze çarpanlar ? balili, sezer, abdurrahman
Ne gibi eksiklerimiz var ? Allah'a şükür herbir şeyimiz tam
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Cimbomu ezdik
Taraftar nasıldı? Diğer maçlara göre biraz daha hareketliydi ama daha çok mesafe katetmemiz lazım.
howsoonisnow3 25.01.2009, 04:21 Galatasaray diyenler için bir daha
Bırakın galatasaray ile uğraşmayı,ister 100 küsür yıllık kulüp olsun bir şeye yaramaz kaldı ki şampiyonlar liği şampiyonu bile olsa.
Hiç övünmek değil,birde buzdağının arkasını görmek gerek,senelerce özal zamanından başlayarak devletten özel desdekle ayakta kalmak,mesut yılmaz ın özel olarak verdiği devlet gizli ödenek yardımı ile hacizden kurtulmak,bir bakış açısı olurken.
Asıl vurgulanması gereken,Türk futbolunda,tabandan gelen bir hiyerarşiyi bozan bir kulüp karşımızda.Kısaca gözatacak olursak,Türk futbolunda ismini hatırladığımız,şifo mehmet-ali gültekin-rıza çalımbay-cüneyt tanman-oğuz çetin-aykut kocaman gibi ilk aklımıza gelecek,seneler geçmesine rağmen unutmadığımız özelliklede efendiliği centilmenliği ile iz bırakan bu futbolculardan sonra,son 15 yıldır galatasaray'ın neden olduğu futbol erozyonunda gözle görülür futbolcu bir elin parmağını geçmez derece azaldı.
Son 15 yıldır,galatasaray ın futbol erozyonu ile dedim bunu açmak gerekirse,bülent uygun,emre-okan gibi sonradan futbolcu olanların gs tarafından Türk futboluna empoze edilmesi,fatih terim tarafından ise başarıya gitmek için her yol mubah anlayışı futbolda çıkmazın içine girmemize neden olmuştur.
Yukarda saydığım gs li futbolcuların Türk futbolunda ilk defa hakeme itiraz ederek,yaka paça çekişdirmeleri,marka olan bir takımın gücünü kullanma yoluna gitmeleri,terim'in saha dışında futbolcularını motive etme anlayışı yanında,futbolun gizli yanlarını oluşturan bazı dümenlerin döndüğü takım kurma anlayışı ki bunu milli takımada empoze etmiştir.Bunların yanında,George Hagı,bu ayrı bir pencerede incelenmesi gereken konudur.Bu futbolcunun,sahada hakemin ayağına basmasından,hakeme tükürmesine,tek kelime ile futbolun katledilmesine davet çıkarmış,başta Türk hakemi olmak üzere,Türk futbolcusunun karekterinin yerlerde gezmesine neden olmuştur.Zira,en son Arda turan ın bile bir maçta rakibine kafa atma cüreti göstermesi bunun bir kanıtıdır.
Tabiki bu olaylar,muhtelif ülkelerde 5-10 yılda bir karşımıza gelirken olağandışı olarak görülür ve büyük tepki alırken,bu olay Türkiye'de maalesef, taraf gs olunca sümen altı edildi nitekim geldiğimiz nıkta gözler önündedir.
İyilikler-güzellikler-şampiyonluklar çok olabilir,her zaman yaşanabilir ama dikkate alınması-kötü örnek teşkil etmemesi gereken ki gs nin yaptığı ve düşdüğü bu olumsuzluklar maalesef sporun sevgi dostluk kardeşlik ilkesinde yaşanmasını savunduğumuz ortamda,göze batmaktadır.
bize ne gs'den fb'den diğer takımlardan vs.
abi sen belliki zamanında feneri desteklemişsin. Bırakalım artık şu fener gs hikayelerini ve yorumlarını.
Sivassporumuz hakkında yazalım, konusalım. Gerisi boş.............
howsoonisnow3 25.01.2009, 04:26 tekkelimeyle MÜKEMMELDİK BUZDA DANSI GALİBİ SİVASSPOR.MAÇIN ADAMI İSE BİLİKA.BİLİKA.BİLİKA.İBRAHİM DOGANŞAR.MÜKEMMELDİNİZ.ÇOCUKLA R
İBRAHİM DAĞAŞAN demek istedin kardeşim herhalde.
Bence de kesinlikle maçın adamıydı.
Stephan Battal 25.01.2009, 08:03 BEN DAHA COK GALATASARAYI DEGERLENDIRMEK ISTIYORUM HEMSEHRILERIM HOSGORUN BU SEFERLIK GALATASARAYI GOKLERE CIKARIYORLAR BUGUN GEREK MEDYA GEREK SPOR CAMIALARI AMA BEN NET BIR SEKILDE SOYLEYECEGIM GALATASARAYDA BIR KAC KISI VAR TEMIZ FUTBOL OYNAMAK ISTEYEN SERVET,HAKAN BALTA,MEHMET TOPUZ VE YABANCILARI GERISI KULHAN BEYI KARDESIM BEN YINE NET KONUSUYORUM BUNLARIN HARICINDEKILER KENDILERINE BASKA MEKANLAR SECSELER VE TURK FUTBOLUNU KIRLETMESELER DAHA IYI OLUR HELE BIRDE ABILIK SISTEMI KURDUKLARINI IFADE EDIYORLAR ZANNEDERIM KAMU OYUNDAKI ADI BU ASIL ADIDA KULHANBEYLIGI OLSA GEREK BAKALIM BUGUN UMIT I AYNI SABRISINI KAYSERI MACINDA SEYIRCIYI KUFRE TESVIKINDEN IYI TANIYORUZ HASAN SAS LARI VAR HELE SASIRMIS ALLAHU ALEM MACTA BIR FAUL OLMUS BEYEFENDI OLAYIDA GORMEMIS DUDUK CALAR CALMAZ GOZLERINI YIRTARAK HAKEME SALDIRIYOR DUR KARDESIM NEREYE SEN POZISYONU GORMEDIN HELE POZISYONU GOREN MUDAHELE ETSIN BIRSEY VARMI YOK MU NE BU TASKINLIK NEREYE GIDIYORSUNUZ BU SEKILDE ARDA YIDAGORDUK MILLI MACLARDA BIRAZ BASARILI OLDU DIYE AYAGI YERE DEGMEDI HAFTALARCA UNUTMA BEYEFENDI SEN BU MILLETIN DUASINI ARDINA ALARAK O BASARILARI ELDE ETTIN SAKIN LUTFEN SIMDILERDE SAKINLEDI BIRAZ ZANNEDERIM AILESININ PAYI VAR BU ISTE GALATASARAY DAKI ABILERI DEGILDIR EMINIM ONU SAKINLESTIREN
HELE BAKIN SU SIVASSPOR A MEKANIN GEREGINI YAPIYOR FUTBOL SAHASINDA FUTBOL
EGER BASKA TURLU BIRSEY GEREKIRSE SIVASLI ONUDA YAPAR AMA HERSEYIN MEKANI FARKLI BEYLER KENDINIZE GELIN VE TURK GENCLERINE KOTU ORNEK OLMAYIN LUTFEEEEEEEEEEEEEEEN
altuntas58 25.01.2009, 08:40 Dünkü macta sahnın yıldızı diye hiç bir futbolcu kardeşimi ayıramam hepside bir birinden iyi oynadı ben hepsinin anlından öpüyorum
ademgoze 25.01.2009, 08:49 maçın kötüsü basın yazıklar olsun saha kötüydü hakem haksızdı ya yapmayın hakeme küfür etmese kolay kolay gsden oyuncu atabilirmi hakem başına ne gelicegini bilmez mi hakem küfür etti diyor ümit etmedim diyor yok üstüm su oldu ona sinirlendim diyor bizimkilerim hepsi su içinde kaldı sizinki canda bizimki patlıcan mı ümit istanbuldada bakalım hangi mazeretin altına sıgınıcaksınız
YuNuSPaSa58 25.01.2009, 09:00 Kazandık MutLuyuz. ßizim için Sıradan ßir maçtı.. Önümüzdeki Kupa maçını düşünüyoruz.. Sonrada Kayseriyi.. :D:D:D:D:D
muhsin koçak 25.01.2009, 09:40 Maçın yıldızı kimdi - Oyuna girdiği andan itibaren maçın rengini değiştirdi,ilk golün final pasını Musa'ya veren ve ikinci golün asistini yapanda oydu.Asist nasıl yapılır bunun dersini veren Pini Balili maçın yıldızı olmayıda fazlasıyla haketti.
Maçın en kötüsü kimdi - Takımımız adına sahada kötü diyebileceğimiz hiç kimse yoktu,her kes elinden gelen mücadeleyi yaptı.Bir futbolcunun kötü oynamaya hakkı vardır fakat kötü mücadele etmeye hiç bir futbolcunun hakkı yoktur.Bu bağlamda hepsine gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.
Maçta göze çarpanlar - Galatasarayın son dakikada Emre Aşığın kafasından yarattığı tehlikeyi saymazsak hiç posizyon bulamaması ,Türkiye liğlerinin en çok gol atan ve en çok posizyona giren takımıyla büyük bir çelişki yaratmış olması çok ilginçti.
Ne gibi eksiklerimiz var - stadımız
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler - Sivasspor maçı Galatasaraydan daha fazla istedi ve neticede istediğini söke söke aldı.
Taraftar nasıldı - İlgi fazla gibi görünsede statta ki boşluklar göze çarpmıyor değildi.
merithan58 25.01.2009, 10:13 maçın yıldızı:Balili ve Bilica
Maçın kötüsü: GS'nin çirkefliği, Kalecilerimizden Akın'ın devre arasında gidip Arda'dan forma dilenmesi.
Maçta Göze Çarpanlar:Bizim oyuncuların ayaklarının GS'lilerden daha çok kayması
Eksiklerimiz:Düzgün taraftar,Bağıran taraftar,İstanbul hayranı olmayan taraftar.
Genel Değerlendirme: Takımımız bu zeminde nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadı.İlk dever rakibi tartı devre arası Bülent Hoca analizini yaptı ve gerekli hamlelerle maçı kazandık. ÇOK ŞÜKÜR
Taraftar: Tek kelimeyle harika? demeyi çok isterdim.gol oluncaya kadar GS'lileri dinledik.Birde destek yerine Meksika dalgası yapılıyor.sanırım onda bağırılmadığı için kolayına gidiyor milletin.
ASLINDA HEPSI YILDIZDI. KOTU OYNAYAN YOKTU. HEPSI VAROLSUN SAGOLSUN. BIZE BOYLE BIR GALIBIYET YASATTIKLARI ICIN.
mustafa_kavak58 25.01.2009, 11:46 Anketimiz: Sizce Sivas - Galatasaray Maçının Yıldızı Kimdi?
Petkovic 29 2,10%
Sedat 9 0,65%
Bilica 356 25,72%
Abdurrahman 177 12,79%
Murat Sözgelmez 20 1,45%
Ibrahim 60 4,34%
Musa (80 dk) 51 3,68%
Sylla (80 dk) 2 0,14%
Onur 29 2,10%
Mohamed Ali (46.dk) 12 0,87%
Balili (46.dk) 380 27,46%
Tum (59.dk) 20 1,45%
Sezer (59.dk) 125 9,03%
Mehmet Yıldız 114 8,24%
Katılımcı sayısı: 1384. Siz Bu Ankette Oyunuzu Kullanmışsınız
etzel1967 25.01.2009, 12:34 maçta görevini yapmayan tek bir futbolcu bile yoktu...aslanlar gibi savaştılar...ama maçın yıldızı az bi farkla balili bence............
sivasli_boy58 25.01.2009, 12:50 sivassim benim bee gs dagittin fb dagittin daha sana nedilirlir yaa:D:D:D
spidey58 25.01.2009, 12:58 Özellikle ikinci yarı takım olarak harikaydık, futbolcuların hepsini tebrik ediyorum.Böylece artık büyük takım kompleksini de tamamen atmış olduk..
sivaslimete 25.01.2009, 13:15 Maçın yıldızı kimdi ? MACIN YILDIZI SIVASSPOR
Maçın en kötüsü kimdi ?GALATASARAY
Maçta göze çarpanlar ?ÜMITIN KART GÖRMESI VE MEHMET YILDIZIN NORMALE GÖRE DAHA ISTEKSIZ OYNAMASI
Ne gibi eksiklerimiz var ?TAKIMDA BIR EKSIK YOK AMA BÖYLE BÜYÜK BIR TAKIMA GÜZEL BIR SATD LAZIM
ILK YARIDA GERCEK SIVASSPORU GÖREMEDIM AMA IKINCI YARIDA GERCEK SIVAS SAHADAYDI YÜREKLERIYLE OYNADILAR VE KAZANDILAR
Taraftar nasıldı ?
KESKE HEP BÖYLE OLSA
fatihtuztas 25.01.2009, 13:24 maçın yıldızı baliliydi.
maçın en kötüsü:yoktu ama onur tuncer ayakta durmakta zorlanıyordu.
maçta göze çarpanlar:o zeminde ibrahim dağaşan iyi bir mücadele gösterdi.
eksiğimiz biraz ceza alanı dışından şut atmalıyız.
genel görüşüm geçen senenin intikamını almamız gerekiyordu ve aldık.
taraftarlar ise özellikle gollerden sonra coştu halbuki 90 dakika boyunca coşmalılar.
serhatcan 25.01.2009, 13:55 sivasta taraftar diye bişey yok. tv den izledim.maraton türübünü en canlı yer olması gerekirken herkes oturmuş maç izliyordu.te tezahurat var,ne beste var,ne sallanma var. sivasspor şampiyonluğa yakışıyor ama bu seyirci ne şampiyonluğa nede sivasspora yakışıyor. resmen amatör takımların seyircisi gibi.
WaLKie_TaLKie 25.01.2009, 14:01 Maçın yıldızı kimdi ? BiLica
Maçın en kötüsü kimdi ? Mohammed Ali
Maçta göze çarpanlar ? Gol Attıktan sonra savunma pisikolojisine girip olmayacak bir şekilde eksik rakibe karşı eri çekilmek.
Ne gibi eksiklerimiz var ? defans orta saha bütünleşmemizde hala eksiklikler var
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? geçen senenin intikamını almış olduk sayıyorum o 5-3 lük maçın. kupada inş. daha iyi bir skorla yeneriz :)
Taraftar nasıldı ? muhteşem
KÖYLÜM_58 25.01.2009, 14:01 Maçın yıldızı kimdi ?SİVASSPOR
Maçın en kötüsü kimdi ?GALATASARAY
Maçta göze çarpanlar ?GS:TOPÇULARIN ÇİRKEFLİĞİ
Ne gibi eksiklerimiz var ?FAZLAMIZ OLDUGU ORTADA NE EKSİĞİ BÜLENT HOCA GİBİ ALLAH VERGİSİ BİRİNE SAHİBİZ DAHA NE OLSUN.
Taraftar nasıldı ?SİVASTA HİÇ BULUNMADIGIM İÇİN YORUM YAPAMAM AMA ANKARADA BİR MAÇTA ÇİLEDEN ÇIKTIM DESEM YERİDİR ÇOK DUYARSIZ UMURSAMAZ ÇEKİRDEK ÇITLATAN BİR TARAFTAR VARDI .
SİVAS’IM İÇİN
Bir davetim olsun dostlar sizlere
Verelim el ele Sivas’ım için
Tembellik yakışmaz durup bizlere
Davetsiz mi geldim girdim araya
Meyletmeyin dünya malı paraya
Dostluk sofrasını kurak şuraya
Yine galip geldi kırmızı beyaz
Ne fırtına nede işlemez ayaz
Futbolun tarihin silip baştan yaz
Verelim el ele Sivas’ım için..
Ahvalimiz bizim bundan ibaret
El ele verirsek menzil selamet
Birlikte vardır rahmet bereket
Kalkınmada geri kalmış diyorlar
Bu mazlum halkımı hor görüyorlar
Sivas’ım hakkını kasp ediyorlar
16.11.08.Orhan KIZLARKAYASI
subasi29 25.01.2009, 14:56 macin yildizi; bilica idi cunku efendiligini koruyup ardaya birsey demedi
en kotusu; herve tum du bukadar pozisyon comertce harcanmaz
genel yorum; yenince kral kesilen gundemden dusmeyen istanbul takimlari yenilince neden bahane buluyor biz galatasarayi umitsizde yeneriz
yerliturkuaz 25.01.2009, 15:10 Maçın yıldızı kimdi: Bülent Uygun'du maçın yıldızı oyuna yerinde müdaheleleri ve de takımı iyi bir şekilde hazırlamış olması diğer maçlardan tecrübe çıkardığının bir göstergesidir...
Maçın en kötüsü kimdi: Mohammed Ali sakataladığından bu yana eski Mohammed Ali'yi göremiyoruz...
Maçta göze çarpanlar:Uzun bir aradan sonra golü atıpta üzerine yatmamamız bu beni sevindirdi işte...
Ne gibi eksiklerimiz var Halen bir 10 numaraya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler Kırmızı karta kadar herşey Galatsaray'ın istediği gibi gidiyordu ne zaman kırmızı kart geldi iste o zaman maç bizim lehimize döndü güzel bir galibiyet oldu.
Taraftar nasıldı Bu soğuk havada takımını desteklemeye geldiler ne kötü ne de çok iyi idiler...
emreakbulut58 25.01.2009, 17:13 Maçın yıldızı kimdi ? bence abdurrahmandı maçı ateşleyen adamdı
Maçın en kötüsü kimdi ? takım halinde iyilerdi
Maçta göze çarpanlar ? mehmet top alamadı
Ne gibi eksiklerimiz var ? eksik yoktu sadece maçın zemini biraz kötüydü
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? taraftarlarımızın destekleriyle hak ederek kazandığımız bir maçtı ümitin bu davranışını doğru bulmadım
Taraftar nasıldı ? süper bi maçta yine ellerinden gelenleni yaptılar
sivasspor ligde hiç yenmedik takım bırakmadı 58.galibiyetimizi bu şekillde güzel bir maçta aldık treşekkürler sivasspor:)
bahadır erdem 25.01.2009, 18:01 NTV'DE ALT YAZI GEÇTİ.GALATASARAY KURAL HATASINDAN DOLAYI TAHKİM'E BAŞVURMUŞ?
ANLAMADIĞIM HANGİ POZİSYONDA KURAL HATASI OLDU?
serdar-5861 25.01.2009, 19:21 Yürrrrrrüüüüüü be kocum kim tutar sizi
Macın yıldızı:üç yıldız
Macın en kötüsü kimdi ? = maca gelemeyenler
Macta göze carpanlar ? = Büyük başkanın duruşu
Ne gibi eksikler var ? = Varsa küsükün taraftarın maca gelmemesi
Mac hakkında ki görüşlerimiz ? = BU takıma sahip cıkmak kollamak korumak
Taraftar nasıldı ? = süper olacak biraz daha tezahürat yaparlarsa
;) BU KADAR BÜTCE İLE BU TAKIM DURDURULAMAZSA YÜÜÜRÜRRRRRRRÜÜÜÜÜ BE YİĞİDO KİM TUTAR SİZİ
58K_A_L_E_L_İ58 26.01.2009, 00:22 yorum yok yorumsuz muhteşemdi sanki barcelonayı seyrettim
sulker48 26.01.2009, 00:30 tebrik ederiz anadolunun yiğidoları
sivaslıavukat 26.01.2009, 00:36 Balili ile gurur duyuyorum , bu kadar keyifli bir ikinci yarı izlememiştim.
Maçı değerlendirelim. Aslında bunu Sivasspor'u değerlendirelim dediğimizde tüm maçı değerlendiriyoruz dersek yalan olmaz.
İlk yarıda oyunu sahaya, havaya ve rakibe karşı adaptasyon süreci diyelim.
İkinci yarı ise her dakikası ile anlatılmaya değer. Milyon dolarlardan oluşan takımmış vs vs. Balili'miz onların tüm defansını şaşkına çevirmeye yetti. Sezer'in orta alanda soğukkanlı duruşu, pasları ve presi gslileri topun peşinde koşmaya mecbur etti. Bilica; sen ne güzel bir insansın, ne güzel bir futbolcusun. Sen defansta iken atak varmış, orta yapılmış hiç sıkıntı olmuyor.
Bu maçta gözüme çarpan tek olumsuz görüntü Mehmet'in saha içinde arkadaşlarına birşeyler söylemesi, pas vermemeleri nedeniyle onlara fevri harekette bulunmasıydı. Onuda ara transferde gs ile gerçekleşen olayların vermiş olduğu hırsla ağları havalandırma hevesine verelim :)
Taraftar olarak 90 dakika destek veriliyor diyemesekte saha içinde çalınan haksız düdük ve lüzumsuz kartlara verilen tepkilerle en azından bunu iyi öğrendiğimizi söylebiliriz. Bu da tribün açısından büyük gelişme.
Bu tarihi maçı tribünden izlemek ise ayrı bir gurur oldu benim için :)
okan küsgün 26.01.2009, 09:14 Maçın yıldızı kimdi ? İbrahim Dağaşan
Maçın en kötüsü kimdi ?Sivassporda Herkes Çok İyiydi
Maçta göze çarpanlar ?Zemin
Ne gibi eksiklerimiz var ?Orta Saha Çok Boş Kalıyor
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?Hakettik ve Kazandık
Taraftar nasıldı ?Yinede Eskilere Göre Biraz İyiydi
Ultraslan3 26.01.2009, 12:54 Bi gsli olarak maçın yorumunu yapayım siz sivas tarafından konusuonuz
1. saha : böle bi sahada dünyanın hiçbiyerinde resmi maç yapılmamıştır
2. 10 kişi kalmamız : ümit karan yan hakeme "ayıp ya" demiş orta sahadan gelen **** hakem küfür ettin su sıçrattın diye oyundan atmıştır halbuki yan hakem bile küfür etmedi dediği halde
3. oyuncuların tedirginliği : dediğim gibi bu sahada hiçbiyerde top oynanılmamıştır saha buzda dans yarışması gibiydi ve birçok oyuncumuz sahadan korktuğu için (e biz 3 yönde kupa peşindeyiz) özellikle baros ve orta saha oyuncuları riske giremediler performansları hayli düştü
4. eksiklerimiz : servet , lincoln, kewell, meira , emre güngör , linderod , hasan şaş , nonda gibi takım için çok önemli isimler sakattı yada cezalıydı
sivasspor galatasarayı yendiğini sansın bakalım sevinsinler
ve size sadece yarın (Ali Sami Yen 27.01.2009 20:30 )da görüşeceğiz diyorum bakalım adaletli ve eksiksiz oynumuza nasıl karşı koyacaksınız
Bi gsli olarak maçın yorumunu yapayım siz sivas tarafından konusuonuz
2. 10 kişi kalmamız : ümit karan yan hakeme "ayıp ya" demiş orta sahadan gelen **** hakem küfür ettin su sıçrattın diye oyundan atmıştır halbuki yan hakem bile küfür etmedi dediği halde
3. oyuncuların tedirginliği : dediğim gibi bu sahada hiçbiyerde top oynanılmamıştır saha buzda dans yarışması gibiydi ve birçok oyuncumuz sahadan korktuğu için (e biz 3 yönde kupa peşindeyiz) özellikle baros ve orta saha oyuncuları riske giremediler performansları hayli düştü
4. eksiklerimiz : servet , lincoln, kewell, meira , emre güngör , linderod , hasan şaş , nonda gibi takım için çok önemli isimler sakattı yada cezalıydı
ve size sadece yarın (Ali Sami Yen 27.01.2009 20:30 )da görüşeceğiz diyorum bakalım adaletli ve eksiksiz oynumuza nasıl karşı koyacaksınız
yarın görüşelim canımın içi:D
busefer 3 atarız:D
Çok tarafsız bir yorum yapmışsın(!) :) burası kış memleketi havanın iyi olmasını beklerseniz marta kadar duracaksınız o da büyük saçmalıktır :) Avrupa da Rusya yada Ukrayna takımıyla eşleşseydiniz ne yapacaktınız?? Adaletten bahsetmesin İstanbul takımları akışmıyor ağzınıza...
serhatcan 26.01.2009, 13:09 hani şu israilli diye ,verdiğimiz paraya yazık dediğimiz yeterki sivas şampiyon olmasın yeterki şu adama para vermeyelim kovalım,yahudi vs. v.s değimiz ve oyuna girdikten sonra maçı çevirip sivassporu galibiyete taşıyan adam ve tüm sivassporluları sevince boğan mutluluk yaşatan adam BALİLİ maçın yıldızı dır.( sporun dostluk barış kardeşlik olduğunun farkında olmayanlaraydı )
Kim ne derse desin Sivasspor, Galatasaray'ı bileğinin ve yüreğinin hakkıyla yenmiştir... Mazeret üretmek kolay. Rakipte eksik çokmuş, Ümit Karan'ın kırmızı kart görmesi dengeleri bozmuş, zemin Cimbom'u etkilemiş... Boş sözler! Galatasaray'ın kadrosuna bir bakın. Sizce bu isimlerden biri Sivas'ta olsa Bülent Uygun hangisini yedek bırakırdı? Yanıtı bilmek
için çok zeki olmaya gerek yok. Tabi ki hiçbirini... E o zaman "G.Saray eksikti" diyene sorarlar: "Cimbom'un Sivas'tan eksiği neydi?"
Burası Türkiye, yok öyle!
Sonra Skibbe çıkıyor maçtan sonra, "Hakem bizi mahvetti. Avrupa'da bu sahada maç yapılmaz. Maçın futbol oynanabilecek bir sahaya tayin edilmesini bekliyoruz" diyor. Ey Skibbe, burası Türkiye! O federasyon bugün Sivas'taki maçı tatil ederse, yarın Erzurum'da, Erzincan'da, Van'da, Ağrı'da, Hakkari'de, Şırnak'ta futbolun esamesi okunmaz. Eğri oturup, doğru düşünmek ve biraz da hatayı kendinde aramak gerek. Sen hazırlık kampında futbolcularını kollamazsan, bunun sorumlusu ne Sivasspor'dur, ne de Türkiye Futbol Federasyonu... Bir de güzel ülkemde renk sevdalısı kalemşörlere dikkat edin! Kelime dağarcıklarında sanki bir söz var: Hakem, hakem hakem... Kimse, yiğidin hakkını Yiğido'ya vermeyi aklına bile getirmiyor! O oyuncuların hafta boyunca buzla kaplı sahada çalıştıklarını ve birçok kez sakatlık tehlikesiyle karşı karşıya kaldığını... İstanbul'daki meslektaşları gibi ekmek elden su gölden yaşamadığını... ..Ve en önemlisi milyon dolarlar için değil, hocalarına, yöneticilerine ve birbirlerine olan saygılarından dolayı bu başarıyı yakaladığını görmezden gelmek 'körlük' değil de nedir? Sakın yanlış anlamayın, bu Sivasspor'u savunma yazısı değildir... Sivasspor, buzla kaplı sahada 'buz gibi' bir galibiyet aldı! Yiğidin hakkını, Yiğido'ya teslim etmek istedik. Hepsi bu... Gerçeklerle acıttıysak, kusura bakmayın!
İsmail ÖZTÜRK
Çok iyi yazmış
61-abdurrahman dereli. Çok savaştı ve golünüde attı.
ASLAN KARA SAPLANMADI!
Konya Atatürk Stadı'nın karla kaplı zemini, olumsuz hava koşulları nedeniyle bugüne ertelenen Konyaspor-Galatasaray karşılaşması öncesinde temizlenerek maça hazır hale getirildi.
Olumsuz hava şartları nedeniyle bugüne ertelenen maçta Konyaspor'a konuk olan Galatasaray, 3 puanı tek golle aldı. Zorlu bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada, rakibini iyi bir performans sergileyen golcüsü Ümit Karan'la geçen Aslan, puanını 51'e çıkarttı ve yeniden zirveye yükseldi: 0-1!
18 Şubat 2008 , 14:59 KAYNAK : ajansspor.com
Biz bu duruma "lahanaya gelince kıtır kıtır , sapına gelince meee..." diyoruz
guhertaslımusti 26.01.2009, 22:45 maçın yıldızıı taraftardıı..
Sivasspor takimi harika bir oyun ortaya koydu ve kazandi ama bence IBRAHIM DAGASAN top calma ve paslarinda tek kelimeyle harikaydi :)
HER ZAMAN HER YERDE EN BUYUK SIVAS
mev58lüt 27.01.2009, 00:39 BENCEE TEK KELIMEYLE SIVASSPOR MÜTHISITI HERKES KÖTÜSÜ OLMAZ
yiğidomustafa 27.01.2009, 09:11 ilk 35-40 dk.de sivassporumuzun ezici bi üstünlüğü vardı.ümit karan cıktığında ise daha da güclendi.bülent hocanın taktiğiyle maçın sonucu belli...
Sıra galatasarayı samiyende devirmeye geldi....
|