Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim
SivasSpor.Com 27.01.2009, 19:09 http://resimzade.com/Show.html?i=374
FTK/ Galatasaray 1 - 1 SivasSpor maçı hakkında ki görüşlerinizi bekliyoruz
Maçın yıldızı kimdi ?
Maçın en kötüsü kimdi ?
Maçta göze çarpanlar ?
Ne gibi eksiklerimiz var ?
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?
Taraftar nasıldı ?
http://resimzade.com/Show.html?i=1009 (http://resimzade.com/Show.html?i=1009)
http://resimzade.com/Show.html?i=1010 (http://resimzade.com/Show.html?i=1010)
http://resimzade.com/Show.html?i=1011 (http://resimzade.com/Show.html?i=1011)
http://resimzade.com/Show.html?i=1012 (http://resimzade.com/Show.html?i=1012)
bhdr5858 27.01.2009, 19:09 Maçın yıldızı kimdi ? Balili ve musa
Maçın en kötüsü kimdi ? mehmet yıldız pek oynayamadı formsuzdu ama bi dahaki maça düzelteceğine inanıyorum
Maçta göze çarpanlar ?sezer
Ne gibi eksiklerimiz var ?2. yarının ortalarında orta saha çöktü
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?güzel oynadık kazandık
Taraftar nasıldı ?iyiyi 10 üzerinden 8
titizyiğido 27.01.2009, 21:32 yapmadıkları ********lik kalmadı özellikle emre aşık,baros,arda tam ********ce oynadılar ama bunun sivası da var bunu unutuyolar
gençyiğidoyunus 27.01.2009, 21:32 90+2 de o golü yemeseydik harika olacaktı ama buda yeter teşekkürler SİVASSPOR
Maçın yıldızı kimdi ?
Maçın en kötüsü kimdi ?
Maçta göze çarpanlar ?
tüm oyuncuların gergin olması
paslaşma da
üstün olan taraf galataraydı
Taraftar nasıldı ?
10 üzerin den 5 veriyorum
fenerli35 27.01.2009, 21:35 bi serf..... ırkcılar ceza almalı!!!
by_hunter 27.01.2009, 21:35 yazıklar olsun adamların yaptıklarını görmüyomu bu hakem emre bilica ya yumruk atıyo sarı kart verıyo bu kadarda hazımsızlık olmaz yazıklar olsun bakalım yandaş medya ne dıyecek bu sefer neye bahane bulacak
yigidozan 27.01.2009, 21:35 neden neden neden neden nedeeeeeeennnnnnnnnn:(:( ne güzel bitiyordu maçç neden böyle oldu yhaaa:(
GokhanTurna 27.01.2009, 21:38 Sivasdaki bütün taraflardan bi istegim var bu macı unutmayın sivasda daha beterini yapalım ama küfür olarak deil..
izmirliyigido 27.01.2009, 21:38 Adamlar beraberliğe seviniyorsa bu maça yorum yazmaya gerek yok artık. Maçın yıldızı da biziz, en iyisi de biziz. 2. yarıda yine futbol dersi verdik. Bu onlara yeter.
AYK
yigidozan 27.01.2009, 21:39 baliliye yaptıkları tezahürat gerçek yüzlerini gösterdi i.......lerin
Ilk Yari.. Boyle Oynamsaydik.. Erken Gol Alsaydik..
Belki Simdi Burda ShoW Yapmis Olacaktik..
Gerci Onlarin Attigi Gol Ofsayt..
Bakalim Bu Ofsayt Her Gun Medya ya Cikacakmi ? Bize Yaptiklari GIbi..
Bilicayi Katlettiler , Ozellikle Baros , Emre Asik , Arda Turan.. Hepsi ******** Bunlar
O.cocuklarii !!!!
Baliliye Kim Kufrettiyse O Stadda , Alayinin Anasini S.....!
Bu Macin Sivasida Var Unutmasinlar Kopekler !
by_hunter 27.01.2009, 21:40 Maçın yıldızı kimdi ? bilica ve balili bugun yıne klaslarını konusturdu
Maçın en kötüsü kimdi ? Hakem ve gs taraftarı
Maçta göze çarpanlar ? Hakem liğ maçının etksınde kalmış tum tolarınsını gs için kullandı emrenın,sabrinin yaptıkları insanlık dışıydı emre kırmızı kart görmesi gerekirken sarı kart gördü
Ne gibi eksiklerimiz var ? WAlla çok şükür takım harika
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Her zamanki gibi ikinci yarı çostuk çok daha iyi olacagımıza eminim kamanan ne kadar kalıtelı oldugunu gosterdı forvette artık bı sıkıntı yok aksıne bolluk var maaşllah
Taraftar nasıldı ? Tam bir resillik adamlar küfür etmekten başka bişi bilmiyo maç boyu kufur vardı ve baliliye sataştılar tabiki am bu maçın bide sivasta olan kısmı var eses o zaman taraftar gorecek bu cahıller centırmenlık neymiş gorsunlerde ornek alsınlar
Maçın hakkı beraberlikti eyvallah ama hem şu ayhan gibi bir adamın sürekli bize gol atmasına hem de gerçekten beş para etmez bu adamlarla berabere kalmamız gerçekten garip..Eğer bunlar büyük takımsa,biz bu ligi hayli hayli alır götürürüz...Sağolasınız Yiğidolar biz bu turu alıp,o kupayı getireceğiz inşallah Sivas'a...
GokhanTurna 27.01.2009, 21:42 hade cinconlar başlıyalım balili israilli gol atamaz federasyona başvuralım:D
buda güzel eminim sivasta onları eze eze çimlere gömeceğiz
çok güzeldik ama son dakkada kötü oldu saha onların hakem onları tutuyo zor şartta olsa sivas yıkılmadık ayaktayız.;)
yukarıkaleli 27.01.2009, 21:45 merhaba yigidolar
bir skandal yaşadık ağlayan çoçuklara emzik versen susar bunlar nasıl bir yaaratık bilmiyorum. taraftar çirkef . adamlar ırkçılık yapıyorlar . bakın dikkatiniz çekiyorum ırkçılık adam gitse biiz uefaya şikayet etse ne olur biizm halimiz. kendileri ermeni bir şey diyormuyuz .
hocaya küfür ediyorlar bakalım ne kadar ceza gelecek .
bir konuda baroş ele atacak kolla atacak hakeme itiraz edecek bri şey yok bilelim
yerliturkuaz 27.01.2009, 21:45 Maçın yıldızı kimdi Bilica idi kademelere girişi tek kelimeyle mükemmeldi
Maçın en kötüsü kimdi Bu maçta kötü oynayan yoktu herkes muhteşemdi...
Maçta göze çarpanlar Kamanan adından sıkça söz ettirecek çok atik bir futbolcu...
Ne gibi eksiklerimiz var Ben eksik göremedim bu maçta...
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler Cincon gördü tekrar Sivas'ımın gücünü yapmadıkları çirkeflik kalmadı maçta ama son dakka golüylede olsa mağlubiyetten kurtuldu. Ama haftaya kurtulamayacaksın cincon...
Taraftar nasıldı Bir avuç taraftar gene muhteşemdi....
cücü baba 27.01.2009, 21:45 Helal olsun bütün takıma tekrar tüm Türkiyeye kim olduğumuzu gösterdiler Kamananda iyi futbolcu uyum sağlayınca büyük katkı yapacak eminim..
Elimizden kacirdik gs yi gelde yanma ahh ahhhhh..
Ne kadar cirkeflesebildiklerini bu aksam bir kez daha gorduk ayrica o kufurler bi yerlerinize...
Balili gol atinca Kahrolsun Israilmis akliniza yeni mi geldi boyle eziklik olmaz..
Haaaa gerci ofsayt ta mac endirek vurusla baslamaliydi maci tekrar oynayalim diyenlerden de bundan fazlasi beklenemezdi..
Emre Asik Bilicaya yumrugu gecirdi cesaret edip kirmizi karti veremedi yaziklar olsun Huseyin Gocer...
Ahh Kamanan atsaydin o golu sezer de ofsayttaki adama o pasi vermeseydi yeni bi tarih daha atmis olacaktik su lige...
yine de tesekkuurler Yigidommmm Boynun yerlerde degil herzamanki gibi dimdiksinnn
BU SENE SAMPIYON ANADOLUDAN....SAMPIYONLUK YOLUNDA ONURLU YURUYUS DEVAM EDIYOR...KUPA DA BIZIM OLACAK!!!!
haftaya gorusmek uzere gs yarim kalmis dersi tamamlayacagiz..!!!!
TESEKKURLER YIGIDOMMMM
helal olsun sivasima macin yildizi Fabio Da Silva Bilica ve kamanan ve balili baska söze gerek yok bence mehmet yildiz biraz dinlendirilmeli cok yorgun gözüküyor , hepinizi kutluyorum tesekkürler sivasspor tesekkürler bülen hocam , Insallah sivasta tekrar yenecez Allahin izniyle
alico58_58 27.01.2009, 21:55 ÖNCELİKLE YİĞİDOLARA ÇOK TEŞŞEKÜR EDERİM BU GÜZEL VE AHLAKLI FUTBOOLARI İÇİN. BİZ SİVASLILAR OLARAK BUGÜN Kİ MAÇTA GÖRDÜK KÜ HER YÖNÜMÜZLE BİZ BU İŞE İNANMIŞIZ.BİRŞEY DAHA SÖYLEMEK İSTİYORUM ÖNCE HERKES KENDİNE VE GEÇMİŞİNE BAKACAK G6 NIN KURUCULARIDA ERMENİLERDİR,YÖNETİCİLERİNİN BİR KISMIDA ERMENİLERDEN OLUŞMAKTADIR.BALİLİMİZİN BO...UNU YİYECEĞİNİZE ÖNCE SİZ KENDİ PİSLİĞİNİZİ TEMİZLEYİN.ASLAN AVCILARINA RÖVANŞTA BAŞARILAR DİLERİM.NE ASLANI GERÇİ BUNLARDAN KEDİ BİLE OLMAZ.:))))
Bln-Fatih58 27.01.2009, 21:57 ALDIGIMIZ 1 PUANA SEVINSEMMI YOKSA MACIN SONARINDA YEDIGIMI GOLE VE KAYPETTIGIMI 3 PUANA ÜZÜLSEMMI
LosTie58 27.01.2009, 21:57 Maçın yıldızı Bilica ve Baliliydi.
Besyo_cu 27.01.2009, 21:58 Maçın yıldızı kimdi : İbrahim DAĞAŞAN VE BALİLİ
Maçın en kötüsü kimdi ? Mohammed Ali
Maçta göze çarpanlar ? Bu takım süper
Ne gibi eksiklerimiz var ? Oyun kurucu
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Saha buz değildi Gsde 11 kişiydi ne oldu yenemediler :)
Taraftar nasıldı ? İSTDER in pankartını görmek güzeldi
yerliturkuaz 27.01.2009, 21:58 Onların küfür etmeleri karşılıksız mı kalacak hakkımızı savunmayacak mıyız ya büyük başkan sen bu konuyu halledersin...
Balili, Abdurrahman, Bilica ve İbrahim çok iyi oynadı. M.Ali her zamanki gibi yine en kötümüzdü. Hakem GS'ı inanılmaz kolladı. 90+3 de Emre kırmızı kart görmeliydi. Bir aksilik olmaz ise Sivas'ta turu atlarız. 0-0 bile bize yarıyor !
Maçın yıldızı kimdi ? bilica
Maçın en kötüsü kimdi ? m.yıldız daha iyi olmasını beklerdim..ama tek kaldı..
Maçta göze çarpanlar ? kalaman.. girer girmez asist yaptı ve pozisyona girdi
Ne gibi eksiklerimiz var ? fazla geriye cekildik gs de bizden cekindi biraz üstlerine gitseydik ilk yarı daha farklı olurdu..
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? valla kuyruklarına basınca coook adiii oluyorlarmıs nu gorduk :D bn gs tribününde hiç israil karsıtı bişi duymadm savas varken :S ama balili gol atınca ...kalktı :s
Taraftar nasıldı ? bizim taraftar naapsın okadar adamın içinde önemli olan sivas'ta kendimizi gostermemiz taraftar olarak..
Ya bizim taraftarlar bile bu kadar çok küfür etmiyor ya, yazıklar olsun Galatasaray taraftarlarına.
sivas_5201 27.01.2009, 22:09 yapılanlar haftaiçi ağlamanın verdiği cesaretle yapılmış hareketlerdir. Sabri cenesinden tutuyor adamın birde hakem bana bakıyor mu diye kontrol ediyor. Emre tokat atıyor. Haldun üstünel nerdesin bi açıklama yap 3 oyuncumuz atılmalıydı de yiyorsa. Arkadaslar gs golu ofsaft mı ben tam göremedim
karahisarli 27.01.2009, 22:11 son dakikalardaki su laubalilik olmasaydi mac bizimdi neyse insallah bunlar yine tekrarlanmaz
58K_A_L_E_L_İ58 27.01.2009, 22:11 maçın en kötüsü ve en berbatı yıldız oldu taraftarın beklentilerine bu maçtada cevap eremedi
maçın en gözde yıldızı BALİLİ
maçta göze çarpan ise bir BİR FORVET OYUNCUSU TOP KAPTIRIR TAMAM TOP EZER TAMAM İSABETSİZ PAS ATAR ONADA TAMAM AMA BİR FORVET OYUNCUSU AYAĞINA GELEN ENGÜZEL POZİSYONDAKİ TOPUDA FİLELERE GÖNDERİR MEHMET BUNU YAPAMIYO
hepsi birer yıldızdı
YENİ OLMASINA RAĞMEN KAMANA DA OYNADIĞI OYUNLA GÖZDE TOPÇUMUZ OLMAYA ADAY OLDU MEHMET ARTIK BİRZ TIRSSIN YOKSA FORMAYI KAPTIRACAK
Baros hakeme demediğini bırakmadı hakem Hüseyin Abdurrahmana kart gösterdi. Süper lige Erdinc Sözertam gibi cesur hakemler lazım
kingyigido58 27.01.2009, 22:13 bu hakemler tam ********ler ya..
Sivasimizin hakkini yemek istiyorlar.
lütfen iki kupayida alinda sunlara gösterin kupa neymis.
anadolu takimin anca hakkini yemeyi biliyorlar.
son dakikalarida pes etmemek gerek.. pes ettiyimiz icin golüde attilar:rolleyes:
Macin yildizi : PINI BALILI
arslansoylemez 27.01.2009, 22:14 yanniği beğendim, mohamedin dinlenmesi lazım, sezer artistliği bırakmalı, mehmed ağırdı ama defansı yordu, balili bildiğiniz gibi, b.uygun müdahelelerde başarılı.... ilk defa mehmed çıkyor bir maçta sanırsam, rövanşta gese takımında gerginlik had safhada olacak bunlar aile boyu bize taktılar, biz bunlarila; bu tür provakasyon hareketlerde boy ölçüşemeyiz....,,,,, o yüzden derim ki sakin sakin lütfen sakün tabi maçta yoksa geseyi şeytanım kadar sevmem artık
sezer ve mehmed sakin olun mesela musa gibi belki balili gibi, ben gurbetteyim aman takımı yalnız bırakmak yok inşallah kupa da lig de bizim:)
yigidozan 27.01.2009, 22:17 salatagaraylılara haftaya salı "IRKÇILAR DIŞARI" diye bağırmazsak onları bu ayıpla boğmazsak ne yazık bize. balili'ye ayıp etmiş oluruz
takımımız çok iyi mücadele etti,bence maçın en iyisi bilica idi.rövanş maçında taraftarımızın stadı doldurup,takımımıza devamlı destek olması lazım.bu işi sivasta bitireceğiz
Valla macın yıldızı gorevi tarafsız sekilde mac yonetmek olupta bunu unutup.. gsnin G(K)öçeklıgını yapan huseyın arkadasımızdı. soy adından anlasılacagı gıbı gsnın koceklıgını yaptı mac boyuncaa. ama sımdı burdan sormak ıstıorum. sayın sacı uzun aklı kısa at kuyruklu sayın ustunel hafta sonundan berı yan hakem yan hakem dıe zırlayıp durdunuz. bugun ofsayttan gol attınız. gectım onu.. baros hakeme bagırıo hakem susuo.. baros bılerek tekme atıo hakemden gene cıt yok. emre asık ılg macındakı gıbı gene futbolumuza barız bı sekılde yumruk atıo gene sarı kart. afedersınız ama sız turk mılletını saf ve unutkanmı sanıosunuz. kendınıze gelınce en ufak sekılde aglamalar zırlamalar.. bıraz mert olun mert.. ama alıskınız gsnın bu kacıncı bole yapısı. o yuzden degılmıdır gsye olan antıpatım... sız bole yaptıkca antıpatı duyanlar artıor farkında degılsınız. ama sunu bılınkı sızı ne olursa olsun sıvasta gene ezıp boynunuz bukuk bı sekılde gonderecegız..ısterse hakem gene sızın koceklıgınızı etsın..son lafımda arda denecek kendını dunyanın merkezı sanan kısıye.. ya kardesım her pozısyonda sen cıkıosun amıp gıbı. her pozısyona atlıosun. ııkı 1 sene ıyı oynadın. tamam kalıtelı oyuncusun ama bırazcık terbıyelı ol. her pozısyonda ıtıraz etmeler alaycı gulumsemeler. her topcu sıvasspor topcusu gıbı gormemezlıkten gelmez. bırgun materazzı gelır o ayagını elıne verır. omur boyu tekerleklı sandalyede oturursun...
şu golü yemeseydik.. ne kadar şanssız bir takımız.. ayrıca ılk yarı hakem hep gs ye calıstı..takım ıkıncı yarı süperdı.. 1-1 elbette avantaj ama üzülmemek elde değil...
yukarıkaleli 27.01.2009, 22:28 yiğidolar yapılanlara tepki gösterlim .gazatelere mail atalım sesimiz duyurlalım diyorum şuna kendime ait 20 ye yakın mail adresim var ve gazeteelre mail atacağım sizleride bekliyorum
arkadşlar spor yazarlarını mail yagmurtuna tuttum gündem yaratacak
her zaman dört büüyk değil biz varız hakkımız yedirmeyiz
yusuf_07 27.01.2009, 22:31 her türlü zorbalık ve edepsizliği yapan gs camiasına en iyi cevabı sahada futbolcular verdi.. zemin iyiydi hava soğuk değildi hakemde onlardandı ne oldu?? son dakikalarda bazı oyuncularımızın hatalı hareketleri olmasa 1-0 la dönecektik sivas a ama neyse buda yeterli.. 3 şubat a kadar ağlamaya devam eder şimdi bunlar.. maçtan sonra bülent hocanın küfür edenlere söylediği sözler ve en son söylediği çok güzeldi.. sana canı gönülden katılıyorum bülent hocam bende o küfür edenlerin.. başka sorusu olan :D:D
Güzel maçtı. Çirkeflikte sınır tanımayan 6s 'yi tebrik ediyoruz. :D
Maçın yıldızı İbrahim Dağaşan ve Balili 'ydi.
Hakem Baroşun iki lafıyla Abdurrahman 'a kart verdi. Artık aralarında nasıl bi ilişki varsa birbirlerine hayır diyemiyorlar... :rolleyes: :rolleyes:
edremitliyiğido 27.01.2009, 22:50 ya koca galatasaray kendi evinde berbaerliğe seviniyo bu gururu bize yaşatanlara sonsuz teşekürler sivasda ki arkadaşlar ne olur bu maçın rovanşında dörteylülü dolduralım ya ne olur bu maçı da alamadılar ya kudurdular iyice
Son dakikalarda gereğinden fazla geriye çekildik ve neticesinde gol yedik. Maçın başından beri yaptığımız ortasahada pres işini devam ettirsek gol yemezdik. Bu yıl seyrettiğim en güzel maçtı dişe diş kora kor mücadele oldu. Biz sahanın her tarafında topa basınca gs'liler deliye döndüler Avrupa da böyle maç oynamamışlardır.
yukarıkaleli 27.01.2009, 22:57 merhabalar yiğido konuyu uefaya taşıyalım nedir bu ırkçılık adres
info@uefa.com malini atınız hakkımız koruyalım küfürleirn acısını çıkaralım
mev58lüt 27.01.2009, 22:59 Macin yildizi kimdi Bilica idi kademelere girisi tek kelimeyle mükemmeldi
Macin en kötüsü kimdi Bu macda kötü oynayan yoktu herkes muhtesemdi
Macda göze carpanlar Kamanan adindan sikca söz ettirecek cok atik bir futbolcu
Bükemedigin Eli Öpeceksinnnnnnnnnnnnn
Atalarimiz bosa söylememis bunu,GS-li Futbolcular ve Arkadaslar.Sizin yenilmeyecek diye Garantinizmi var anlayamadim.Bizim YIGIDOLARI elinizden gelse Allah korusun Parcalayacaktiniz.Bune siddet ne bu celal Yigidolar Aslani böyle Avlar.
dülger58 27.01.2009, 23:22 BANA GÖRE MAÇIN YILDIZLARI.BİLİCA VE BALİLİYDİ.PETKOVİÇİNDE HAKKINI YEMEMEK GEREKİR KURTARIŞLARI İYİYDİ.
MAÇIN VASATI HERHALDE MEHMET YILDIZ DI DİYECEGİM.BÜTÜN SENENİN YORGUNLUGUMU DİYİM YOKSA NAZARMI DEGDİ.İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA FORMUNU YAKALAR.
MAÇIN KÖTÜSÜ BENCE SATILMIŞ MEDYA İDİ.YORUMCULAR 4 GÜN BOYUCA ÜMİT KARANIN OLAYINI SÖYLEYİP HAKEMLER ÜZERİNDE BASKI OLUŞTURDULAR.BAROSUN NORMALDE KIRMIZI KART İLE ATILMASI GEREKİYORDU.AYRICA KÜFÜRDEN DOLAYI ANONS YAPILMASI GEREKİRDİ.
LİG TV BİLE TARAFLI YORUM YAPMAKTAN KAÇINMIYOR.BÜLENT TULUMLU DİYE BİRİNİ KOYMUŞLAR AHKAM KESİP DURUYOR.
huseyinkaraca 27.01.2009, 23:26 Galatasaray maçının neticesinden dolayı sivasspor futbolcularını ve teknik heyeti tebrik ediyor başarılarının devamını temenni ediyoruz. sivassporun başarısı biz Sivaslıları gururlandırıyor ve ovünç kaynağımız izmirde herkes takdir ediyor. İnşallah maçın rövanşını akıllı bir oyunla alacağımız umudundayım.
Stephan Battal 27.01.2009, 23:44 ISMINI BILE YAZMAYA TIKSINDIGIM ISTANBUL TAKIMI NIN FUTBOL DEGIL KAVGA ETMEYE GELMIS OYLE AGIR GOL SOKMUSKI DERELI ILE SEZER KARNILARI AGRIYOR SINDIREMIYORLAR YIGIDOLAR BOYLE AGIR YAZDIGIM ICIN KUSURUMA BAKMAYIN AMA COK ZORUMA GITTI EMRE DEDIKLERI NE IDUGU BELISIZIN BILICAYA VURDUGU YUMRUK CEZASAHASINDA TOPSUZ ALANDA SATILMIS HAKEMIN GOZUNUN ONUNDE VE SATILMIS HAKEM SARIKART VERDI INSALLAH BIRDAHAKI BU HAKEMIN YONETTIGI MACTA ONUN DA ANASINA AVRADINA SOVERLER BELKI ONUNDA HOSUNA GIDER
YIGIDOLARIMIZI GONULDEN TEBRIK EDIYORUM BOYNUMUZU EGDIRMEDEN ERKEKCE OYNADIKLARI ICIN
krawecki 28.01.2009, 00:09 Sivasspor'umuz herkese gereken cevabı sahada en iyi şekilde verdi. o saçmasapan golü de yemeseydik tadından yenmeyecekti ama hepsinin canı sağolsun...
Bize bu mutlulukları yaşatan Mecnun Başkanımıza , Bülent Hocamıza ve aslanlar gibi mücadele tüm futbocularımıza canı gönülden teşekkür ediyorum...
omercoskun 28.01.2009, 01:10 Maçın yıldızı bilica-balilli-abdurrahman
Maçın en kötüsü tartışmasız mehmet yıldız
Maçta göze çarpan yeni transfer kalaman iki harakette kendini ispatladı ve çok süratli ben beğendim
Ne gibi eksiklerimiz var ? ben mehmet yıldızın g-s maçlarında dinlendirmek gerektiğini düşünüyorum.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? iki dakka daha dişimizi sıksak çok güzel olacaktı ama kısmet işte !!!
Taraftar nasıldı ? bizim taraftar bence iyiydi .
murataykol58 28.01.2009, 02:48 bügünkü macta gördük ki galatasarayli futbolcular tekme tokat el kol harektli serbesti tabi bunu kimse tabi görmüyor gördük yani hangi takim istediklerini yapa biliyor dua edinki yenilmediniz ama sivasa yine geleceksiniz.biz sizler nasil iyi karsiladik...Helal olsun vallaha ve haftasonudaki konusmada baskanimiz beni cok etkiledi...cok yürekten oyniyor YIGIDOLARMIZ
hepimiz askeriz almanya dan bir YIGIT
Stephan Battal 28.01.2009, 07:41 GALATASARAY REZIL OLDU TUM DUNYAYA SIVASTAKI MACA O KADAR BAHAN BULMUSLARDIKI VAY KIRMIZI KARTMIS VAY KURAL HATASIYMIS VAY SAHA BUZLUYMUS UNUTTUKLARI BIR SEY VAR SIVASIN ONURU VAR VE YAPTIGINIZ BU HOLIGANLIGI ASLA UNUTMAZ SIVASI DA VAR BU MACIN EMIN OLUN SIVASTA BU DEFA FARK ATACAGIZ SIZE VE O ZAMAN 4 EYLULUN BUZU YERINE SIZ ERIYECEKSINIZ SIVASIN INSANI YUFKA YUREKLIDIR INSAN OLANA AMA SIZ BIRDE SOGUK YUZUNU GORUN SIVASIN INSANININ ADAMIN YUREGINI DONDURUR YETERKI TEPESI ATMASIN ONUN ICIN ADAM OLUN FUTBOLUNUZU OYNAYIN
spidey58 28.01.2009, 07:57 Sivassporumuz yine ilk yarı dur, ikinci yarı vur taktiğini uyguladı .Özellikle defansımız çok iyiydi , son dakka gelen gol de olmasaydı harika olacaktı.
yiğidomustafa 28.01.2009, 08:38 Maçın yıldızı kimdi ? pini balili ve kamanan
Maçın en kötüsü kimdi ? sezer badur
Maçta göze çarpanlar ? balili,kamanan,petkoviç,bilica
Ne gibi eksiklerimiz var ? eksiklik yoktu
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?güzel bir mactı:D
Taraftar nasıldı ?eh işte
behsat58 28.01.2009, 08:42 yok böle şer..... biz adamlara sivasta nasıl davrandık adamlar ne biçim oynuyor hele o sabri arda emre aşık. hele o taraflarları yok böle birşer büyük kulupüz die geçiniyorlar bumu yakışırmı büyük bir kulüpe o haraketler KINIYORRUM GS Yİ
ilk yarıda fazla ağırlımızı koyamadık oyuna ama 2 . yarıda çok güzel oynadık yeni transferimiz Kamanan ama son DK lara doğru orta sağa çöktü biraz defans biraz adam kaçırıyor ama GS rezil oldu bahe bulamadılar yok sağ donmuş yok hakem diyemediler öle de bölede zor kurtuldular
ANA DOLUNUN YILDIZI * SİVASSPOR * ARKADAŞLAR DESTEKLİYELİM TAKIMIZIMI MADDİ MANEVİ BÜTÜN KALBİMİZLE
mrb yiğidolar.. dün akşam maçı canlı canlı statta izledim.. onun zevki ayrı tabi ama sivassporumuz oynadıgı futbolla bütün herkesi memnun ediyor.. eminim ki sivastaki maçta da güzel futbolumuz güzel galibiyetle süsleyip ezik galatasarayı kupa dışına itmek ve yolumuza devam etmek :)
arkadaşlar kendimize gelelim bize YİĞİDO derler lütfen tahriklere kapılmayalım ,sitedeki bazı ncikler bilerek yapıyolar sanıyorum tahrik ediyolarr burdaki arkadaşları lütfen tahriklere kapılmayalım ,bırakalım onlara ne yaparsa yapsın .GELİN HEP BİRLİKTE galatasaray gelince sahada çiçeklerle karşılıyalım en ufak bir küfür vs yapmayalım .YİĞİDO nasıl mış tüm CİHANA duyuralım varmısınızzzzz .spor sevgi ve kardeşliktir saygılarımla
Bence Sivas da Tüm GS ve özellikle baroş ve aşık devamlı protesto edilmeli yaptıkları yanına kar kalmamalı. Çiçek vermeye gerek yok onların çukur seviyesine inip küfür etmeyelim yeterli.
hanedan58 28.01.2009, 09:53 Sivas'ın hakkıydı
Sivas'taki lig maçında "Buz da dans" yapan iki takım İstanbul'da 13 derecelik mükemmel bir havada, bu defa kupa için karşı tarşıya geldi. Galatasaray oyuna başlar başlamaz rakip sahaya yerleşirken, tek amacı vardı. Kupa mücadelesini İstanbul'da bitirmekti. Buna karşılık Sivasspor ise "Nasıl olsa ikinci maç var, golsüzlük bize yarar" hedefi ile sahaya dizilmişti. İlk yirmi dakika içinde görüntü şuydu; Galatasaray geri dörtlüsünün iki yan adamı, hücum gücünü artırmak için ileriye kaymışlardı. Ayrıca Meira'nın takıma girişi savunmayı rahatlatmıştı. Orta sahada, Topal duruma hakimdi. Barış'a çok iyi demek mümkün değildi. Aydın ve Arda çalışıyorlardı ama sonucu getirecek son hareketi yapamıyorlardı. Bunda Sivasspor'un oyun anlayışının etkisi büyüktü. Sivas 18 içini altı kişi ile koruyor, diğer dört adamını hareketli kullanıyordu. Özelikle ani çıkışlarda bu dört adamı kullanıyordu Galatasaray ilk yarıda iki ciddi gol kaçırdı. Sakin bir oyun oynasa, ya da rakibini üstüne çekip alan boşaltsa, gol atabilirdi. Topu alanın golü ben atayım düşüncesi ile rakip ceza sahasına girmesi Sivas'ın istediği bir oyun düzeniydi. İlk yarıda Galatasaray'ın üç şutu vardı. Kanatlardan yapılan hiçbir akını yoktu.
Balili renk getirdi
Bülent Uygun oyuna iki değişiklikle başladı. Onur ve Balili'yi oyuna alan Bülent hocanın hedefi, gol aramak ve orta sahaya hakim olmaktı. Nitekim Balili oyuna dahil olunca maça denge geldi. Sivasspor hücum gücünü artırdı ve Galatasaray kalesinde gol aramaya başladı. İlk yarıdaki Galatasaray ikinci devre de ortalıkta yoktu. Galatasaray oyuna başlarken son derece stersli ve sıkıntılı idi. İlk maçın etkisinden kurtulamadığı belliydi. Bu halini ikinci yarıda da devam ettirince istediği golü de bulması zora girdi. Maçın en tehlikeli, belki de yüz de yüz gol olacak pozizyonu da Mehmet Yıldız kaçırdı ki bu ona yakışmadı. Oyundan alınması ise geç kalınmış bir hareketti. İkinci yarıda Sivasspor'un Balili ile üstünlüğü fark edilir hale geldi. Tabii Balili'nin golü de Galatasaraylıları çok endişelendirdi. Ama uzatma da Ayhan'ın attığı gol maçı berabere bitirirken avantajı da Sivas ele geçirdi.
BU YAZI FOTOMAÇ GAZETESİ YAZARI İSMET TANGO NUNDUR
hanedan58 28.01.2009, 10:07 ARKADAŞLAR AKŞAM O KÜFÜRLERİN TÜM CEVAPLARINI SİVALI OYUNCULAR VE HOCAMIZ VERDİ AYNEN KENDİLERİNE İADE EDİLDİ
ŞİMDİ BİZİM YAPMAMIZ GEREN EMRE AŞIK SABRİ BAROS GİBİ SİVASLI OYUNCULARIN ÜZERİNE YÜRÜYEN TERBİYESİLERİN HADLERİNİ SİVASTAKİ MAÇTA BİLDİRMEK OLMALI
TABİ ANLAŞILMASINKİ ONLAR GİBİ HAYSİYETSİZ BİR ŞEKİLDE KÜFÜR EDEREK HAYIR YUHLAYARAK HER OP ALDIKLARINDA ISLIKLAYARAK HADİ BU SİVAS VE ANADOLU TAKIMLARI İÇİN YAPLIM
BU LİĞİ BÜYÜK TAKIMLARIN KARA LEKELERİNDEN KURTARIP BEMBEYAZ BİR SAYFA ACALIM BU DA SİVAS TARAFTARININ ÖNCÜLÜĞÜNDE OLSUN .....
maçta gözlerden kaçmayan bir husus ta galatasaraylı futbolcuların 2-0 lık mağlubiyetin ardından çıktıkları kupa maçından önce iyice doldurulduklarıydı
adamlar sezonun en fazla eforunu bu iki maçta sarfettiler
hayret, futboldan başka düşüncelerde sahadaki yerini aldı
yukarıkaleli 28.01.2009, 10:18 sevgili hemşerilerim
sabahtan beri televizyonları takip ediyorum h,çsivasla ilgili bir şey yok
arkadaşalr maden şampiyon olmamız ve ilerlememiz engellenecek o zaman birlik zamanı medyaynın dikkatini çekmeliyiz .
yılmadan bu ırkçılık konusunun üzerine gidilecek haydi yigidolar birlik zamanı
ben uefaya başvurdum
serdar-58 28.01.2009, 10:24 dün maçı galatasaray taraftarıyla izledim maça gelince ii oynadık ama golden sonra çok geriye yaslandık bu olmamalıydı buzlu zemin de yendiğimiz ve bir çok bahane üreten galatasaraya tokat gibi bir cevap verdiğimizi sanıyorum sayın sikibe buna ne yorum yaptı acaba açık havada şans oyunundan sonra maçın yıldızı nı seçmek zor hepsi birer yiğido gibi oynadı balili ağır basıyo bilikada harikaydı kısacası sivas harikaydı teşekkürler sivasspor
esentepeli58 28.01.2009, 10:39 ya olsun ya mort oldular ama maç bıtımı sivasspor gülerek ayrıldı onlar rezil oldu evlerınde
sgulturk 28.01.2009, 10:42 bu kendini büyük zanneden am aslında küçük takımlar hem oyuncuları hem taraftarı tam çirkef. Baroş az daha hakemi dövecekti ses yok, emre bilikamıza vurdu atılması gerekirdi. küfürleri ise cabası. Bunlar çok terbiyesiz. Bizim takım bir defa kişilik ve adamlıkta GS yi zaten yendi. Çok memnun ve mutlu oldum Allah razı olsun hepinizden.
Kanat ATKAYA
katkaya@hurriyet.com.tr
A.R.O.G. futbolu
GALATASARAYLI futbolcular maçın taktiğini "Haydi arkadaşlar; öfkeyle kalkalım, zararla otururuz" şeklinde belirlemiş olmalı.
yazının devamını okuyun netten arkadaşlar en güzel gs değerlendirmesi hemde bir gs liden
tekdoktirin 28.01.2009, 11:15 BİLDİİM TEK DORU ELİMİZ DEN KAÇIRDIK AMA ANADOLUDAN ÇIKIŞ YOK ANADOLUNUN ABİSİ YİGİDOLAR
maç bizim hakkımızdı ama hakem sağolsun 90+4 oynatıyo sanki şampiyonlar ligi maçı oynuyoruz
Maçın tek bir yıldızı yok.. Bu maçın yıldızı bütün takımdı. Hiç bıkmadan her yerde bastılar topa. gs'liler sinirinden topu yiyecekti:) Fizik mücadele olarak ezemeyeceğimiz takım olmadığını herkese gösterdik.
Mursallı yiğido 28.01.2009, 11:21 Maçın yıldızı kimdi =Balili+Bilica.
Maçın en kötüsü kimdi =Galatasaray taraftarı.
Maçta göze çarpanlar =Kamanan'ın ileride takıma çok yararlı olacağı.
Ne gibi eksiklerimiz var =Son dakikalarda tamamen defansa çekilmeliydik.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler =Bütün gözleri Sivas'a çeviren bir maç oldu.
Taraftar nasıldı =Bizim taraftar idare ederdi ama Galatasaraylıların Balili'ye yaptığı densiz tezahüratlar kendi taraftarlarını herkesin gözünde düşürdü...
yiğidogur60 28.01.2009, 11:33 futbolcularımızın hepsinin alınlarından öpüyorum.bize bu sevinci yaşattıkları için.taraftarımızla futbolcularımızla teknik heyetimizle hepiniz harikaydınız.gurbette bize bu sevinçi yaşattığınız için ünyeden hepinize kucak dolusu selamlar
yiğidogur60 28.01.2009, 11:41 SİVASTAKİ YİĞİDOLARA; 2. MAÇ ÖNCESİ BAYRAKLARIMIZLA STADIMIZI DONATIN, STADYUMU DOLDURUN, TEZAHÜRATINZLA MARŞLARINIZLA TÜM DÜNYAYA SİVASIMIZIN GÜCÜNÜ GÖSTERİN. HAYDİ YİĞİDO 03/02/2009 GÜNÜ SAAT 14.00 DE BAYRAKLARIMIZLA BERABER 4 EYLÜL ARENAYA ÇOK ŞEY İSTEMEDİM GALİBA
sgulturk 28.01.2009, 11:52 ne çiçekle karşılaması ya. Adamlar bizi enayi aptal yerine koyyyuyor. bizi kkorkak zannedecekler. üstelik geçen sene şampiyonluğu elimizden almış olmalarına rağmen yine onları çiceklerle karşılamıştık. centilmeniz ama aptal enayi değiliz. tamam küfür etmeyelim amma sahada boğallım onları. Bu sefer oturarak maç izlemek isteyen maça gelmesin llütfen. olturmakta susmakta yok. iş inada bindi. yiğido taraftarda üstüne düşeni yapacak elbet.
sgulturk 28.01.2009, 12:20 ne çiçekle karşılaması ya. Adamlar bizi enayi aptal yerine koyyyuyor. bizi kkorkak zannedecekler. üstelik geçen sene şampiyonluğu elimizden almış olmalarına rağmen yine onları çiceklerle karşılamıştık. centilmeniz ama aptal enayi değiliz. tamam küfür etmeyelim amma sahada boğallım onları. Bu sefer oturarak maç izlemek isteyen maça gelmesin llütfen. olturmakta susmakta yok. iş inada bindi. yiğido taraftarda üstüne düşeni yapacak elbet.
SempaticH 28.01.2009, 14:47 inanın o milan varoşmudur nedir ilk yarıda atılacak adamdı hele ikinci yarıda nerdeyse hakemi dövecekti hani nerde bu medya nerde bu yandaşları niye sesiniz çıkmıyor yazıklar olsun size utanın beee
torbalı58 28.01.2009, 15:06 Fabio Da Silva Bilica macın yıldızı
avrupali yigido 28.01.2009, 15:11 Maçın yıldızı kimdi ? petkovic bilica ve balili
Maçın en kötüsü kimdi ? mehmet yildiz
Maçta göze çarpanlar ? sabri ve emre sivaslilarin üstüne yürüdüler hakem hic bisey demedi
Ne gibi eksiklerimiz var ? yok
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? yok
Taraftar nasıldı ? galatasaray in taraftarlari cok seref..... pis irkcilar
hepburdayız 28.01.2009, 15:33 gese taraftarının maç boyunca yaptığı küfürlü tezahürat ve maç sonunda bülen hocamıza yaptığı küfürlü tezahüratın bi cezası olmalı,fakat balili'ye yapılan IRKÇI tezahüratlar kesinlikle cezasız kalmamalı lütfen federasyona hatta uefaya mailler atalım..
yigidozan 28.01.2009, 21:17 golü attıktan sonra bilica'yla Petkoviç'in sarıldığını görünce gözlerim dolmuştu. bizi gerçek bir takım, bir bütün yapan bu işte. o ırkçılara inat kardeşiz biz
serkankeskin 29.01.2009, 13:32 maçın yıldızı son yirmi dakika oynamasına rağmen kamanan dı.yaptığı asistin yanı sıra ortaya koyduğu hırslı mücadele sonucu farkı ikiye çıkarabilirdi.
crburak58 29.01.2009, 15:58 çocuklar ınanın ınanın çocuklar
güzel günler görecegız güneşli günler
bu alemde ıstanbulu devırecegız
şampıonluk şarkıları söyleyecegız
FORZAA ANADOLU
kadir0911 29.01.2009, 17:47 Maçın yıldızı kimdi ?
Hepisi yine Mühti$idi, ama golü atan balili macIn YIldIzI
Maçın en kötüsü kimdi ?
YOKKKKK!!!
Maçta göze çarpanlar ?
Mühtis top oynadik, hizli ve kisa paslar kahvede herkezin agzi acik kaldi:D
ve Ayhan Golü attiginda hic kimse sevindi, ne oyuncular nede taraftarlarI!
Yok bence...
GS'yi elimizden kacIrdIk...saglIk olsun genede iyi bir avantaj!
Taraftar nasıldı ?
Dikkat etmedim onun icin yorum yapamayacam.
badigard 29.01.2009, 20:40 Maç ilk yarı galatasa ray oynuyormuş gibi görünsede hiçde iyi oynamadılar.Ancak cok hırslı ve sert bir oyun oynadılar. Tabi oyun denirse . Tabi SİVAS spora gelirsek cok akıllıca oyunu forse etti ve elinden gelenin en iyisini yapmaya ve seyir zevki iyi bir futbol oynamaya calıştı.Ama bazı kendini begenmiş fotbolcuyum diye futbolu cirkin leştirenler bu olaylardan yani SİVAS' sın oyunundan ders almaları gerekiyor.İnşaallah bu oyunların sonucunu sezon sonu SANPİYON olarak bütün TÜRKİYE ve dünyaya ıspatlayacaktır SİVAS ve SİVAS SPOR olarak.
EyüphanAydın 29.01.2009, 22:44 Maçın yıldızı kimdi ?
- Maçın yıldızı aslanlar gibi mücadele eden ilk 11 oyuncularımız ve yedek kadro.
Maçın en kötüsü kimdi ?
- Galatasaraylıların yaptığı büyük yanlış!
Maçta göze çarpanlar ?
- Baliliye yapılan büyük haksızlık.
- Kusursuzuz;)
-Takım olma yolunca çok büyük işler yaptık,Bu yüzdende çok iyi gidiyoruz.
Taraftar nasıldı ?
- Pas geçiyorum.
Rezil bir takımı,rezil taraftarı önünde rüsva etmek güzel olacaktı ama son dakikada rüsva olmaktan kurtulup,rezilliğe devam ettiler..
Neyse Sivas'ta rüsva da ederiz!;)
altuntas58 29.01.2009, 22:51 Bence bu macta sivassporumuzun oyuncularının hepsi bir birinden yıldızdı bütün futbolcularımızı yürekten kutlarım emeklerine sağlık
|