Orijinalini görmek için tıklayınız : G.Saraylılar Bize Sürekli Küfür Etti

SivasSpor.Com
29.01.2009, 09:33
http://www.sivasspor.com/images/stories/6620.jpg

Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Galatasaray ile deplasmanda oynadıkları TK çeyrek final ilk maçında, sarı-kırmızılı taraftarların maç boyunca Sivasspor aleyhine, ağza alınmayacak galiz küfürler sarf ettiğini belirtti..

Ünsal yaptığı yazılı açıklamada, Ali Sami Yen Stadyumu'nda oynadıkları Fortis Türkiye Kupası çeyrek finalinin ilk ayağında, ancak uzatmalarda beraberliği yakalayabilen Galatasaraylı futbolcuların agresif hareketlerini böylesine büyük bir camiaya yakıştıramadıklarını da belirtti.

Sahalarında oynadıkları lig maçında 2-0 gibi net bir skorla Galatasaray'ı yenmelerine rağmen 3 gündür Galatasaray yönetimi tarafından kopartılan 'amansız fırtınanın' hakemleri ne kadar etkilediğini de bu maçta açık bir şekilde gördüklerini ifade eden Ünsal, şunları kaydetti:
''Futbolun dışında boks, karate, judo gibi spor dallarında görülen tüm hareketleri büyük bir beceri ile yapan Galatasaraylı futbolcuların sadece 3 sarı kartla cezalandırılmaları da hakemlerimizin ne kadar etki altında kaldığının en büyük göstergesidir. Galatasaraylı taraftarlar bizim futbolcularımızı değil, büyük camialarına yakışır şekilde, küfürün dışında kendi futbolcularını protesto etmeliydiler. Nihayetinde oynanan üst seviyede bir futbol müsabakasıydı ve misafir ettikleri takım ve seyircileri onları 2007-2008 sezonunda 5-3 kaybettikleri şampiyonluk maçında küfürle değil alkışlarla ve çiçeklerle karşılamış ve uğurlamışlardı. Haftaya salı günü sahamızda oynayacağımız çeyrek final ikinci ayak maçında biz yine Anadolu kültürünün verdiği terbiyemiz ve sağduyumuzla Galatasaraylı futbolcuları güllerle karşılayıp alkışlarla uğurlayacağız ama kupadan eleyerek...''

alaybeyi
29.01.2009, 09:59
Şah İsmail, Yavuz Sultan selim Han'a bir sandık dolusu mücevherat gönderir hediye olarak. Yavuz Selim şaşkındır Şah İsmail'in bu nezaketi karşısında... Fakat Yavuz'un şaşkınlığı uzun sürmeyecektir. Sandık açılıp içindeki mücevherler tek tek sandıktan boşalınca ortalığı iğrenç bir koku kaplamıştır. Şah İsmail aklınca Yavuza hakaret edip alaya almak için mücevher dolu sandığın tabanını insan dıçkısı ile doldurmuştur.
Yavuz Selim öfkelidir. Ancak bu edepsizliğe öyle bir cevap vermelidir ki Şah bir dahasına haddini aşmasın. Hemen Vezirlerine bu konuda düşünmeleri için buyruk verir. Ama yine ne yapılacağını kendisi bulmuştur.
Şah'a bir kutu misler gibi gül kokan lokum gönderir. Elçimiz ilk evvela Şah'ın vezirlerinden başlar lokumu ikram etmeye, en son Şah'a ikram eder tabi bu arada Şah meraklanmıştır nasıl bir sürpriz ile karşılaşacağını beklemektedir. Kutuda kalan son lukumu alırken kutunun dibindeki kağıt ilişir gözüne... Lokumuağzına attıktan sonra kağıdı açar ve okur, kağıtta Yavuz Selim Han'ın şu notu vardır:
İSMAİL HERKES YEDİĞİNDEN İKRAM EDER!

GS seyircisinin, GS futbolcularının İstanbuldaki maçta sergiledikleri tavır ve SivasSpor futbolcu ve taraftarının ve hatta Sivaslıların Sivas ta onlara gösterdikleri insanlık, bana bu hikayeyi hatırlatı.
Belki pek çoğunuz bir alaka kuramayacak ama, benim aklıma birden bu tarihi olay geliverdi.
Herkes içindeki insanlık miktarı kadar muhatabına mukabele eder. Ne yapsınlar şimdi GS'lılar ve GS'lı futbolcular, kendilerinde olmayanı sergileyemezler ya.
Alışmışlar yıllarca haybeden maç kazanıp şampiyon olmaya.
Averaja kalan şampiyonluk yarışının son haftasında kendilerine yetecek kadar gol atıp şampiyon olmaya.....
Şimdi karşılarına satın alamayacakları bir camia ve kitle çıktı.
Edepsizlikleri, hırçınlıkları bu yüzen...
İçlerindeki irini artık dışarı vuruyorlar...
Herkes içindekini dışarı aksettirdi son üç günde...
GS'lıların içindeki çirkefi de gördü bu millet, Sivaslıların içindeki cevheri de...

BekirBayrak
29.01.2009, 10:47
galatasaray yönetimi,futbolcusu ve büyük diye tabir edilen taraftarının gerçek yüzünü gösterdiler
Sporun barış kardeşlik duyguları içerisinde yapıldığını bunlara birilerinin öğretmesi gerekiyor
Bizler SİVAS lı olarak inşallah Salı günü rövanş maçında statdaki yerimizi alacagız ve bu taraftar denen kitleye Sporun sevgi kardeşlik olduğunu göstereceğiz
Çümkü bizler SİVASLI YİĞİDOLARIZ

adres58
29.01.2009, 10:58
GS seyircisinin, GS futbolcularının İstanbuldaki maçta sergiledikleri tavır ve SivasSpor futbolcu ve taraftarının ve hatta Sivaslıların Sivas ta onlara gösterdikleri insanlık, bana bu hikayeyi hatırlatı.
Belki pek çoğunuz bir alaka kuramayacak ama, benim aklıma birden bu tarihi olay geliverdi.
Herkes içindeki insanlık miktarı kadar muhatabına mukabele eder. Ne yapsınlar şimdi GS'lılar ve GS'lı futbolcular, kendilerinde olmayanı sergileyemezler ya.
Alışmışlar yıllarca haybeden maç kazanıp şampiyon olmaya.
Averaja kalan şampiyonluk yarışının son haftasında kendilerine yetecek kadar gol atıp şampiyon olmaya.....
Şimdi karşılarına satın alamayacakları bir camia ve kitle çıktı.
Edepsizlikleri, hırçınlıkları bu yüzen...
İçlerindeki irini artık dışarı vuruyorlar...
Herkes içindekini dışarı aksettirdi son üç günde...
GS'lıların içindeki çirkefi de gördü bu millet, Sivaslıların içindeki cevheri de...

Vermiş olduğun mesaj gayet net gardaşım... Onlar bize nasıl davranırsa davransın, biz özümüzden hiç birşey kaybetmeyelim. Artık bizim şunu çok iyi idrak etmemiz lazım. Takımımız iyi uzun yıllar artık allah izin ederse buradayız. Medyada yerimizi aldık. Artık Lig Tv de yayın saatlerini değiştirir olduk. Diyeceğim şuki biz artık Şu İstanbulun semt takımlarını tutmayı bırakalım. Artık özümüzden toprağımızdan bir takımımız var. Canı yürekden destekleyelim. Bakın görün bir Bursalıyı bir Eskişehirliyi Trabzonluyu öyle olalım. Biz ne zaman bu düşünceyi bırakırsak o kadar güçleniriz. Güçlü olduğumuz zaman ise bu olayları yüzde olarak aşağı çekeriz. Bakın artık bize gelenlerin ayağı titriyor. Ayağı titreyen özellikle 3 büyütülmüş semt takımları işin çirkeflik boyutlarına başvuruyorlar. Bugün GS moda oldu yarın Jimnastikçiler diğer gün ise Fenerliler yapacak aynı dümeni.. Onlar bize senin anektod da dediğin gibi küfür ediyorlarsa biz onlara çiçek atalım. Yüzleri yer olsun. Küfür edenleri engellemeye çalışalım. Çünkü bu işin boyutu artık Fifanın kulağına kadar gitti. Şimdi tüm medya ve Fifa yetkililerin gözü bizim maçta olacak. Bu olaylara mahal vermeyelim. Her koyun kendi bacağından asılır misali biz kendimize bakalım. bırakın ne nane yerlerse yesinler. Herkese saygılarımı sunuyorum...

yerliturkuaz
29.01.2009, 11:05
Tff bu konuda nasil bir karar verecek merak ediyorum federasyon baskanimiza bu konuda guveiyoruz bizi ve de Anadolu futbolunu mahcup etmeyecektir...

Eyvaz94
29.01.2009, 11:09
Ee onlar uzerine dushen ishi layikinca yapdilar.

gül5858
29.01.2009, 11:13
Tarihe geçecekler
Galatasaray'ın Sivasspor ile oynadığı Türkiye Kupası maçı da başına yeni dertler açtı. Sarıkırmızılı taraftarların, İsrail ve Balili'ye küfürlü tezahüratlarda bulunması nedeniyle Galatasaray'ın Disiplin Kurulu'na sevk edilmesi bekleniyor. Küfürlü tezahüratların 'ırkçı' nitelik taşıdığına karar verilirse Galatasaray 1 maç seyircisiz oynama cezası alacak. Bu durumda Galatasaray, Türkiye'de ırkçılık nedeniyle ceza yiyen ilk kulüp olacak.
Bülent CAN

Mursallı yiğido
29.01.2009, 11:24
Bu konuyu anlatmak için Sultan Selim olaylarına gerek yok.Yapılan çok yanlış bir harekettir.Galatasaray'a gereken cezanın verilmesini istiyoruz..

58_babacan_58
29.01.2009, 12:08
GS YÖNETİMİNİ VE TARAFTARINI ŞİDDETLE KINIYORUZZZ

avcı1983
29.01.2009, 15:07
unutmayınki KÖTÜSÖZ SAHİBİNİNDİR.

mustafa_kavak58
29.01.2009, 15:09
galatasaraya cok agir bir ceza bekliyorum acikcasi cok ama cok agir ceza gelmesi lazim artik yeter bunlarin yaptiklari !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::ma d::mad:

avcı1983
29.01.2009, 15:11
İYİ SÖZ YILANI DELİYİNDEN ÇIKARIR .

SEVDAMSIN58
29.01.2009, 18:31
http://www.sivasspor.com/images/stories/6620.jpg

Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Galatasaray ile deplasmanda oynadıkları TK çeyrek final ilk maçında, sarı-kırmızılı taraftarların maç boyunca Sivasspor aleyhine, ağza alınmayacak galiz küfürler sarf ettiğini belirtti..

Ünsal yaptığı yazılı açıklamada, Ali Sami Yen Stadyumu'nda oynadıkları Fortis Türkiye Kupası çeyrek finalinin ilk ayağında, ancak uzatmalarda beraberliği yakalayabilen Galatasaraylı futbolcuların agresif hareketlerini böylesine büyük bir camiaya yakıştıramadıklarını da belirtti.

Sahalarında oynadıkları lig maçında 2-0 gibi net bir skorla Galatasaray'ı yenmelerine rağmen 3 gündür Galatasaray yönetimi tarafından kopartılan 'amansız fırtınanın' hakemleri ne kadar etkilediğini de bu maçta açık bir şekilde gördüklerini ifade eden Ünsal, şunları kaydetti:
''Futbolun dışında boks, karate, judo gibi spor dallarında görülen tüm hareketleri büyük bir beceri ile yapan Galatasaraylı futbolcuların sadece 3 sarı kartla cezalandırılmaları da hakemlerimizin ne kadar etki altında kaldığının en büyük göstergesidir. Galatasaraylı taraftarlar bizim futbolcularımızı değil, büyük camialarına yakışır şekilde, küfürün dışında kendi futbolcularını protesto etmeliydiler. Nihayetinde oynanan üst seviyede bir futbol müsabakasıydı ve misafir ettikleri takım ve seyircileri onları 2007-2008 sezonunda 5-3 kaybettikleri şampiyonluk maçında küfürle değil alkışlarla ve çiçeklerle karşılamış ve uğurlamışlardı. Haftaya salı günü sahamızda oynayacağımız çeyrek final ikinci ayak maçında biz yine Anadolu kültürünün verdiği terbiyemiz ve sağduyumuzla Galatasaraylı futbolcuları güllerle karşılayıp alkışlarla uğurlayacağız ama kupadan eleyerek...''

INSALLAH ONLARI BURNULARI YERDE GONDERECEGIZ SALI GUNU YAPTIKLARININ YANINA KALMAMASI ICIN HER HALDE ONLARI YENMELIYIZ VAROLUN BASKANIM

kadir0911
29.01.2009, 19:00
Utanin lan ...... size Centilmen taraftar neymi$ sali günü gösterecez!

EyüphanAydın
29.01.2009, 23:41
Size edilen küfür bize edilmiştir.

Elbette buranın Sivas ayağınında olduğunu unutmuşlardır.Hele bi 4 Eylül cehennemine gelsinler görürler.

O küfürleri nasıl yiyecekler.

uhud85
30.01.2009, 01:33
bizde onları salı günü 90 dakka yuhalayıp oynatmamamlıyız

kangal06
30.01.2009, 02:38
sivasspor başarılarınızdan dolayı gurur duyuyorm yanlız bir israil o****** çocuğunu oynatıp ekmek yedirdiğniz için sizden utanç duyuyorm ben stada gitmem ama istanbula maç için gelen geldiğinizde sırf balili için sizin oynadığınız takıma karşı gelip anasına avradına çağasına çoluğuna ve taptığına küfür edip kendimi rahatlatacağım

kendini rahatlatmanın başka yolları da var bi de onları dene istersen:D ırkçılık yaptılar dedik neresi ırkçılık lafları işittik.. aha sana ırkçılık:D biz yine babalığımızı yapıp küfürsüz, çiçeklerle göndeririz sizi siz istediğiniz kadar tahrik etmeye çalışın..Küfürün alasını biz de biliriz, bu sitedeki herkes ana avrat düz gitmeyi biliyo bu olaydan sonra gs ye, ama düşün bakalım biz niye ağzımızı bozmadan eleştirdik? attığımız adımı bildiğimizden olmasın:D hem madem öyle, ingiliz ekmeği yemiş baros un, 2.ingiltere avustralya dan kewell ın ne işi var sizde??? ha filistin'i, Kurtuluş Savaşı sırasındaki Türkiye'den üstte tutuyorum diyorsan ona lafım olmaz... Kalecinin, baros un, kewell ın milliyetlerine baktın mı hiç? Ama merak etme ben ırkçı değilim onların da, balili nin de başımızın üstünde yeri var ama sen o mantıkta ilerliyorsan takımına da dön bi bak.. muhattap olmazdım normalde ama hiç içini bu kadar aciz ve zavallı bi hırs bürümüş biriyle karşılaşmamıştım, dokunmadan geçemedim:)

howsoonisnow3
30.01.2009, 04:09
SİVAS - gs ................lig maçı.
Seyircimiz 10 saniye küfür ediyor ve 20.000 tl para cezası geliyor kulübümüze...

gs - SİVAS............ kupa maçı...
yer ali samiyen. fairplay'den nasibini almamış, Üç gün önce ligde aldıkları mağlubiyetin vermiş olduğu hazımsızlıkla, 90 dakika boyunca sürekli küfür eden kızıllanmış gs taraftar topluluğu. Bu da yetmezmiş gibi, küfürlerine utanma bilmeksizin ırkçı söylemleri de katan terbiyesizler topluluğu...

10saniye küfüre 20.000tl para cezası veren TFF, acaba UEFA'nın titizlikle üzerinde durduğu, çok büyük yaptırımlar uyguladığı (marsilya'nın puanları silinmiş ve 3 maç sahası kapatılmıştı) bu konuda nasıl bir yaptırım uygulayacak çok büyük merak konusu!

saygılarımla...

howsoonisnow3
30.01.2009, 04:18
Size edilen küfür bize edilmiştir.

Elbette buranın Sivas ayağınında olduğunu unutmuşlardır.Hele bi 4 Eylül cehennemine gelsinler görürler.

O küfürleri nasıl yiyecekler.

biz o maçta kesinlikle küfür etmeyeceğiz!

çünkü biz centilmeniz. Çünkü biz taraftarız
Çünkü biz takımımızı canı gönülden seviyoruz ve takımımıza zarar gelecek herşeyden kaçınırız ve bunun için de her türlü fedakarlığı yaparız.

Çünkü biz Anadolu'yuz. Çünkü biz Yiğidoyuz. Çünkü biz Sivassporluyuz!

mysuskunx
30.01.2009, 07:53
Yazık İşte birde uefa kupaları var gerçek taraftar mı bunlar

uA/karşı
30.01.2009, 14:23
ben fanatik bir galatasaray taraftarı olarak sivasspor yönetimine ve sivas emniyetine diyecek hiçbir şey bulamıyorum biziçok güzel agırladınız ama sivasspor taraftarının takımımız ile girişinden itibaret ettikleri küfürlü tezavratların ardı arkası kesilmedi ve maç saati stadda bize atılan buz parcalarının, içinde taş bulunan kartoplarınında ardı arkası kesilmedi ve taraftarınızın bize ettigi küfürlü tezavratlarıda söyleye biliriz takımımıza yapılan küfürlü tezavratlar sansürsüz olarak yanda yazan sitede görebilirsinin ve bu durumda sizi nasıl bir şekilde karşılamamızı beklerdiniz acama.

GuNaY
30.01.2009, 14:34
ben fanatik bir galatasaray taraftarı olarak sivasspor yönetimine ve sivas emniyetine diyecek hiçbir şey bulamıyorum biziçok güzel agırladınız ama sivasspor taraftarının takımımız ile girişinden itibaret ettikleri küfürlü tezavratların ardı arkası kesilmedi ve maç saati stadda bize atılan buz parcalarının, içinde taş bulunan kartoplarınında ardı arkası kesilmedi ve taraftarınızın bize ettigi küfürlü tezavratlarıda söyleye biliriz takımımıza yapılan küfürlü tezavratlar sansürsüz olarak yanda yazan sitede görebilirsinin ve bu durumda sizi nasıl bir şekilde karşılamamızı beklerdiniz acama.

Vermiş olduğun linkteki görüntüler maç öncesine ait. Maçta olan hiçbir şey yok! zaten var diyede iddia edemezsiniz!

Buz parçaları atılmış, içinde taş olan kartopu atılmışmış. Sahada olmasam dediklerine inanacağım. Kapalının sol yanındaki taraftarlara kartopu atan sarı kırmızı giyinmiş kişiler kayserisporun mu taraftarıydı?

Hem takım hem taraftar aynısınız. Bunu bir kere daha görmüş oldum ;)

davulcu
30.01.2009, 14:36
olmaması gereken şeylermiş ...............

fatihtuztas
30.01.2009, 15:15
onlara sivasta gösterecez günlerini.

onetanem58
30.01.2009, 15:43
cok buyu ceza vermeleri lazim bize 20 bin vermisler onlara dahacok vermeleri gerek adalet yerini bulsun

howsoonisnow3
03.02.2009, 04:37

senin buz parçası zannettiklerin karanfil olmasın canım?

sinan-58
03.02.2009, 08:08
az kaldı intikam alınacak......................

howsoonisnow3
04.02.2009, 01:46
az kaldı intikam alınacak......................

alındı üstad alındı. Tertemiz oldu. OOOOHHH kebap gibi :)

badboysefaa
04.02.2009, 02:06

cevabını sana kanaman verdi kapak olsun sana kapakkk küfür nedir türkiyeye siz ögrettiniz sivasspor degil çamur atma kimseye ırkçı taraftar...