Orijinalini görmek için tıklayınız : Kayseri`ye Gol Atacağım
SivasSpor.Com 29.01.2009, 13:10 http://www.sivasspor.com/images/stories/kamanan.jpg
Sivassporumuzun yeni transferi Kamanan, Kayseri maçında gol atacağını söyledi.
Sivassporumuza transfer olduktan sonra ilk kez Galatasaray maçında yer alan ve kısa süreli de olsa oynadığı oyunu ile göz dolduran ve Balili'nin attığı golün asistini yapan Yannick Kamanan,Kayserispor maçı öncesinde Riva'da iddialı konuştu Kamanan "Kayserispor maçında hocam bana görev verirse kesinlikle gol atarak gerçek Sivasspor'lu olduğumu ispat edeceğim"dedi.
sivasspor.org.tr
58_babacan_58 29.01.2009, 13:12 HADİ BAKALIM ÖNCE SIRADA CİNCON VAR. KAMANAN KAMALA ŞUNLARI:D
Berkkaya5858 29.01.2009, 13:16 kamanan iyi bir futbolcuya benziyor zaten girer girmez bir de baliliye gol attırdı kötü olsa bülent hoca onu almazdı inşallah bizleri mahcup etmez ve bu havayla yenemeyecegimiz takım yok
talipmercan 29.01.2009, 13:20 Kaliteli bir oyuncu olduğunu son 15 dk da oyuna girmene rağmen gösterdin Kamanan.Özellikle topu ayağına aldığın andaki fuleli çıkışlarına mest oldum.Umarım Bülent hocam seni Kayseri maçında 90 dk izleme şansını bize verir ve seninle ilgili olumlu düşüncelerimiz ve beklentilerimiz netleşir.
Tek eksiği fazla koşmaması oldu.
En azından ortasahaya yardım edip rakibin ataklarına engel olması lazım.
Tum herne kadar teknik olarak dört dörtlük değilsede rakibi yorma özelliği var.
GS maçının son dakikalarında biraz koşsa ortsahaya biraz yardım etseydi, kesin galibtik.
inşallah ileriki maçlarda bu eksiğini kapatır.
Artık avrupada teknik'ten çokan koşan, hızlı futbolcular iş yapıyor.
hepburdayız 29.01.2009, 13:23 adam bana bi an anelkayı hatırlattı o soldan girşi ceza alanına,inşallah yanıltmaz beni...
howsoonisnow3 29.01.2009, 13:33 Tek eksiği fazla koşmaması oldu.
GS maçının son dakikalarında biraz koşsa ortsahaya biraz yardım etseydi, kesin galibtik.
adam zaten roket gibi sen ne diyosun anlamadım?
başka bir futbolcuyu mu izledin yoksa. Çok hızlı dedikleri Sabrinin tozunu attırdı adam 15 dakika gibi kısa bir süre içerisinde daha ne yapsın?
saygılarımla...
Stephan Battal 29.01.2009, 13:42 KAMANAN COK CALISKAN BIR FUTBOLCU INSALLAH COK FAYDALI OLACAK SIVASSPORUMUZA
yerliturkuaz 29.01.2009, 14:18 Ne kadar buyuk bir kulube geldiginin farkindasindir umarim
Biz sana guveniyoruz atacagin gollerle bizi costuracagindan daeminiz haydi bakalim Kamanan goster kendini...
atarsın sen:D ama fazla atma sonuçta anadolu takımı herzaman kardeştir;)
konartr58 29.01.2009, 14:30 ben de kamanana inanıyorum.Birincisi türkiyede tanınmaması.Mehmet yıldız ın dönüşümlü olması da iyi oldu.Çok yoruluyordu.Tum balili ile,mehmet kamanan ile dönüşümlü olması güzel oldu.
kamananın hem kayseri maçında hem e gs maçında çok faydalı olacağını göreceğiz.Ve gs baros mu kamanan mı daha iyi imiş ilerleyen süreçte göreceğiz.İşte takım büyüdükce yıldızları da büyüyüor
esentepeli58 29.01.2009, 14:32 BU ADAM SİVASSPOR DA COK İŞLER YAPACAK SEN AT GEL KAYSERIYE BURDADA CİMCANLARA ÇAK GOLÜ BALİLİ İLE SENDEN KRALI YOK ?
mustafa_kavak58 29.01.2009, 14:38 cok iyi bir futbolcu cik begendim ama biraz daha orta saha yardim etse iyi olur tum gibi ama topala gidisi mükemmel cok iyi bir trasnfer yenemiyecgmiz takim yok ligde insallah kayserisporu dagiticaz:D:D:D
anelkanin aynisi süper forvet cok hizli ve iyi adamgeciyor , kamanan atacam dediyse atar
Tek eksiği fazla koşmaması oldu.
usta ya sen nediyon adam atgibi kosuyor tozudumana kattiriyor sen seyretmedin galiba googleye gir videoauna bak gollerina derim , sampiyon sivasspor
velibircan 29.01.2009, 14:47 Hadi Bakalım Kamanan Göster Kendini ;)
fatihtuztas 29.01.2009, 14:51 sana güvenimiz tam.zaten iyi olmasaydın bülent abi seni getirmezdi.sen baliliye asist yaparak sivassporlu olduğunu gösterdin.anadolu derbisinde inşallah gülen biz olacaz.
avcı1983 29.01.2009, 14:58 ben beyendim yeni transferimizi .gs maçında izledim hareketleri seriydi .çabuk adabde olursa Oformayı kolay kolay çıkarmaz. başarılar.
avsarli58 29.01.2009, 14:59 usta ya sen nediyon adam atgibi kosuyor tozudumana kattiriyor sen seyretmedin galiba googleye gir videoauna bak gollerina derim , sampiyon sivasspor
Abi adam haklı bencede kosmadı
topu aldıgında koştu bırakta kossun o kadarda
rakıp ataklarda balili ile ortasahanın yuvarlagında durdular
golden sonra oda biraz ortasahaya yardımcı olurdu galip gelirdik diyoruz.
Bu arada statda kamanan bir-iki top kaybettiginde bunu nerden bulmuslar ne biçim topçu diyenler olmustu!
KAMANAN en iyi cevabı verdı sanırım Sabri gibi birisini utanmasa emekliyerek geçecekti :)
kamanan anleka yı hatırlatıyorsun bana..eğer şampiyonlukta önemli rol alırsa hem iyi bir paraya istnabul takımlarına satarak para da kazanabiliriz..
mehmet yıldız iyi oyuncu bizi buralara kadar getirdi ama 3 günde bir maça çıkarak hem yoruluyordu artık bi de artık diğer takımların defans oyuncuları mehmeti çözmüştü fazla etkili olamıyor son haftalarda ama kamanan ı kimse tanımıyor ve hızı ve fuleli çıkışları çalımlarıyla ortalığı karıştıracak bu adam anelka tipi bi futbolcu
adam zaten roket gibi sen ne diyosun anlamadım?
başka bir futbolcuyu mu izledin yoksa. Çok hızlı dedikleri Sabrinin tozunu attırdı adam 15 dakika gibi kısa bir süre içerisinde daha ne yapsın?
saygılarımla...
Arkadaşım Hız ile Koşmak arasındaki farkı anlayamamışsın galiba.
Ben adam yavaş yada hızlı koşamıyor dedimmi ?
Hızına kim laf edebilir. adam Sabriye resmen pedal çevirtti.
sabrinin bacakları birbirine dolaştı yetişebilmek için.
Adam koşmuyor, ayağına top gelmesini bekliyor.
ikili mücadelelere girmedi, geriye gelip ortasahaya yardım etmedi.
sadece pozisyon bekledi, bizim kasteddiğimizde o zaten.
Herve Tum'un tekniği zayıf ama saha içinde çok koşuyor her yerde mücadele ediyor, gerektiğinde defansa yardıma bile geliyor.
Bu oyuncu hızlı ama birazda çalışkan olup ikili mücadelere girmesi, ortasahayada katkı yapması lazım.
yiğidomustafa 29.01.2009, 15:44 kamanana da bu yakışır...klas futbolcu...:D
çok begendim ancak defansa yardım etmedi.bu tür maçlarda son dk olmuş rakip varını yogunu koymuş ortaya sen ilerde bekliyorsun,burası olmadı yoksa kalite adam besbelli.en çok muhammedi keser diye seviniyorum ben.bu yıl muhammed çok formsuz.kamanan bence çok faydalı olur.
Yaw adam geleli iki gün olmuş, hemen şunu yapmadı bunu yapmadı söyleyip durmayın. Bu adamdan daha iyi transfer yapılmazdı.
kafanızı çalıştırın sana:
Balili ve kamanan'ın hızına kim yetişebilir bu ligte?
Bence mehmet/tum ikilisi bundan böyle hamama.
Insallah atar golunu....................
baliliiiiii 29.01.2009, 16:09 öncelikle büllen hocamıza sonsuz saygı ve sevgilerimi iletiyorum 15 dakika oynamasına rağmen mükemmel bir dripning yapan bir oyuncuyu (kalitesini gösterdi) takımımıza kazandırdı bülent hocam ne yapıyorsa doğru yapıyo onun gibisi türkiyede yok kamanana da güven verdiği için ayrıca teşekkür ederiz inşallah devamı gelir...
baliliiiiii 29.01.2009, 16:16 mehmet yıldızı dinlendirme düşüncesi çok güzel çünkü yükü büyüktü bizi kimse transfer politikasıyla yıpratamaz bu sezon kamanan dan ve diğer futbolcularımızdan çok şey bekliyorum ayrıca bize böylesine müthiş bir gururu yaşatmakta emeği geçen herkese sonsuz saygı ve sevgilerimi sunuyorum kelimeler anlamsız futbolun para ve milyon dolarlar olmadığını yürek işi olduğunu ve transfer politikasını iyi bilmek olduğunu bülent hocamız Bilica'yla göstermişti şimdide Kamanan'la gstereceğine inanıyorum;)
baliliiiiii 29.01.2009, 16:22 Yaw adam geleli iki gün olmuş, hemen şunu yapmadı bunu yapmadı söyleyip durmayın. Bu adamdan daha iyi transfer yapılmazdı.
kafanızı çalıştırın sana:
Balili ve kamanan'ın hızına kim yetişebilir bu ligte?
Bence mehmet/tum ikilisi bundan böyle hamama.
kardeş bu transferdeki politikada asıl amaç mehmet yıldızı dinlendirmekti hamama diyosun bu takımı kaç yıldır sırtlanan sivas tankı mehmete ve başarı için ter döken tum'a haksızlık değil mi hepsi birbirinden değerli bizim oyuncularımızın çünkü parayla değil yürekle oynuyorlar yanlış anlama :)
esentepeli58 29.01.2009, 16:33 kamanan diyorsa atarım dıye atara ben ınanıyom ona sempatik oyuncu kamanan oda bızden nede olsa yavru kara boğaaaaaaa havası yeter
crburak58 29.01.2009, 16:51 çocuklar ınanın ınanın çocuklar
güzel günler görecegız güneşli günler
bu alemde ıstanbulu devırecegız
şampıonluk şarkıları söyleyecegız
FORZAA ANADOLU
muhsin koçak 29.01.2009, 16:55 Galatasaray maçında görev yaptığı kısacık periyotta çok olumlu sinyaller verdi,takıma alıştığı zaman tutabilene aşkolsun.
crburak58 29.01.2009, 16:59 çocuklar ınanın ınanın çocuklar
güzel günler görecegız güneşli günler
bu alemde ıstanbulu devırecegız
şampıonluk şarkıları söyleyecegız
FORZAA ANADOLU
kızılimmetli58 29.01.2009, 17:11 Hareket halindeyken topu rakipten uzak tutuyo.Bence önemli olan da bu. Yeterki topu göndereceği yer konusunda antrenmanlarda iyi çalışılsın..
Top ondayken Balili, Tum, Musa, Abdr..... yerlerini alsınlar; hepsi de takar inşallah.
Allah yüzümüzü kara çıkarmasın.:):)::)
candayanmaz58 29.01.2009, 17:16 kamanan bomba gibi futbolcu hocamız görev verirse ortalığı duman eder
SEVDAMSIN58 29.01.2009, 18:03 BANA KALIRSA KAMANAN I KAYSERI MACINDA OYNATMAYIP GALATASARAY LILARIN TANIMAMASINI SAGLAYIP GALATASARAY MACINDE COK IYI DEGERLENDIREBILIRIZ DIYE DUSUNUYORUM TABKI HOCANIN BILECEGI SEYLER AMA BUDA BENIM FIKRIM
INSALLAH BASARILI OLURUZ
Mursallı yiğido 29.01.2009, 18:27 Kamanan İsterse yapabileceğini Gs maçında gösterdi.Kayseri maçında da bir değil daha fazla gol atar...
kadir0911 29.01.2009, 18:55 Ve yine Mühti$ ve yerinde bir Transfer helal Olsun Bülent Hoca yine süper i$ yaptIn.
onetanem58 29.01.2009, 18:59 gercekten eski maclarini izledim guzel futbolcu ama gene ayni ise...cok iyi kamaliyor
yasiremrah 29.01.2009, 19:03 KAMANAN: sana kabaran bişey var :)
sivastatlıbelam 29.01.2009, 19:17 kamanan inşallah iyi çıkar ilk izlenimlerimizde fena değildi.
hayırlısı
dragnow58 29.01.2009, 19:20 kaliteli hızlı bana kalırsa mehmet yıldızdan daha iyi:)
rebelife58 29.01.2009, 20:16 bütn forvetler bi yana mehmet yıldız bi yana onun kişiliği yeter
inş. kamananla tadacağız kupa sevincini , bu yıl çok umutluyum bu kes olacak YİĞİDO ŞAMPİYON
ekremkocmx58 29.01.2009, 20:41 adam zaten roket gibi sen ne diyosun anlamadım?
saygılarımla...
Hayır Bende Katılıyorum Atağa kalkarken Koştu ama pres yapmadı.
Oda dikkatimi çekti benim dikkatimi...Dikkatli izleesen görürdün
GunbatImI 29.01.2009, 20:50 ben de kamanana inanıyorum.Birincisi türkiyede tanınmaması.Mehmet yıldız ın dönüşümlü olması da iyi oldu.Çok yoruluyordu.Tum balili ile,mehmet kamanan ile dönüşümlü olması güzel oldu.
kamananın hem kayseri maçında hem e gs maçında çok faydalı olacağını göreceğiz.Ve gs baros mu kamanan mı daha iyi imiş ilerleyen süreçte göreceğiz.İşte takım büyüdükce yıldızları da büyüyüor
BAROS'u Gördük bilica ne ettti maçta pili bitti edemedi munakşaya girdi hakeme çıkıştı aslında onunda hakkı kırmızı karttı ama ne yapalım :( değişimli olursa güzeL olur taze kan lazım kaN.......
Mehmet formdan çok düşük, forvette mehmet ile maç falan alamayız. Ayağına top gelir gelmez hemen yere yıkılıyor ne hikmetse.
Tum desen adam ayağında top 2 çalım atamıyor.
Yeni transferi Allah gönderdi bize. Balili ile ikisi ligin korkusu olacaklar ben bundan eminim.
kamananın gelmesi süper oldu kamanan mehmet balili süper olur sag sol kanat mehmete beslerlerse süper goller gelir
Berkkaya5858 29.01.2009, 23:03 bence iyi bir futbolcu kim keşfetmişse brovo doğrusu bizde iş yapar
carizma0658 29.01.2009, 23:25 KAMANAN İÇTEN BİR SPORCU SİVASA FAYDALI OLACAGINA EMİNM
EyüphanAydın 29.01.2009, 23:45 Elbette her oyuncunun kendine göre değerlendirmeleri vardır.Yeni transfer edilen oyuncumuzda böyle bir şöyleşide bulunmuş.
Kendine güvendiğini,Ne kadar iyi olduğunu belirtmiş.İnşallah Kamanan gol atar Sivasspor kazanır.
hursit0658 29.01.2009, 23:53 helal olsun sana beee hadi inş kayseri maçında başlar vee her maçta devam eder gollerin
altuntas58 29.01.2009, 23:58 Kayseriyede diğer takımlarada daha çok goller atarsın ben sana güveniyorum haydi göreyim seni kamanan
esentepeli58 30.01.2009, 01:00 aynen sen atacan gollerı sen sivaslıyı sivaslı seni coşturacak?ama gay takımına atsan gol cok guzel olur
Countach 30.01.2009, 18:12 Evet kamananda anelka teknigi var hızlı ve teknik bir oyuncu
1967-sivasspor.somee.com
Dark Force 30.01.2009, 19:02 Senden çok şeyler bekliyoruz yiğido kamanan..
İnşallah gol vve goller bekliyoruz, arkadaşlar bizde desteğimizi duamızı eksik etmeyelim takımımızı yanlız bırakmayalım.
burak_baykal 30.01.2009, 20:30 kamana inşallah kayseri maçında süpriz olarak bekliyorum gollerini çalışmalarında başarılar dilerim.
ademmkiris 30.01.2009, 20:53 kamanan'ın sivasspor formalı resmı yokmu ıdı. bu resmı neden kudunuz
bence kanaman mehmet yıldızdan daha hızlı bir futbolcu bu şahsi görüşüm mehmet yıldızı kanaman yedek soyunduracaktır ve ondan daha atak ve güzel top oynuyor
|