Orijinalini görmek için tıklayınız : 4 Eylül Stadındaki Tel Örgüler Kalksın Artık.
S1vasLee 31.01.2009, 21:46 Evet Arkadaşlar Türkcell Süper Ligde Birkaç Takım Tribün İle Stad Arasındaki Tel Örgüleri Kaldırdı....Örnek Verecek Olursak...Kocaelispor,Denizlis por.....
Arkadaşlar Bu Demek Oluyorki; Biz Taraftarlarımıza Güveniyoruz Ve Tel Örgüleri Kaldırıyoruz Anlamına Geliyor....Fair Play den Ödün Vermeyen Sivasspor Taraftarıda Hakediyor Bunu....Bizlere Güveniyorsanız Lütfen Tel Örgüleri Kaldırın....Buradan Yetkililere Sesleniyorum...Yiğidolar Bunu Herkesten Daha Çok Hakediyor...
Saygılarımla....
3ker
velibircan 31.01.2009, 21:54 Doğru Bir Düşünce Katılıyorum
Yanlız Trabzonda Tel Örgüleri Tekrar ÇEkti :D
yerliturkuaz 31.01.2009, 21:56 Tel örgülerin kalkması gerekir bizim gibi centilmen çekirdek çıtlatan maçı tiyatro gibi izleyen bir seyirci topluluğunu tel örgülerinin olması çok ayıptır!
Kesinlikle kalkmamalı..
İnsan gibi maç izleme oranı yüzde yüz olmadıkça örgüler kalkmamalı.
Malum bir kişi bile takımın başını yakabiliyor!!
yener_sahin 31.01.2009, 22:08 örgülerin kalkması çokda önemli değil.yapılması gereken şey eğer yeni stad yapılırsa tribünlerin sahaya yakın yapılmasıdır.Koşu yolu yüzünden tribünler sahaya çok uzak kalıyor.bizim için ha tel örgü ha kaldırılmış hali.nasıl olsa biz oturur çekirdeğimizi çıtlatır oturduğumuz yerden küfrümüzü ederiz.birisi destek verecek olursada otur lan göremiyorum diye bağırırız...
etzel1967 31.01.2009, 22:17 Doğru Bir Düşünce Katılıyorum
olur olmaz sahaya dalma adetleri olduğundan tel örgü bile az....
badboysefaa 31.01.2009, 23:26 bi zararı yok bence centilmenliğin ölçütü tel örgü degildir denizlili taraftarlarıda görüyoruz tel örgü yok ama gayet iyi küfür ediyorlar kalkmasın valla ne gerek var densizin birisi çıkar içimizden....trabzon kaldırdıda noldu:D
S1vasLee 01.02.2009, 06:48 Açıkcası ben taraftarıma güveniyorum...Trabzonspor gibi olacağına inanmıyorum...
S1vasLee 01.02.2009, 10:53 Tel örgülerin kalkması gerekir bizim gibi centilmen çekirdek çıtlatan maçı tiyatro gibi izleyen bir seyirci topluluğunu tel örgülerinin olması çok ayıptır!
Katılıyorum...:) Yiğidolar Cok Centilmen Taraftarlardır..
örgülerin kalkması çokda önemli değil.yapılması gereken şey eğer yeni stad yapılırsa tribünlerin sahaya yakın yapılmasıdır.Koşu yolu yüzünden tribünler sahaya çok uzak kalıyor.bizim için ha tel örgü ha kaldırılmış hali.
arkadaşım çok haklı kale arkası ve diğer türübünlerin ingiliz modeli sahaya sıfırlamasına yapılması gerekirki bu taraftar baskısı oluşturur.Ayrıca birde tezahürat meselesi var.kale arkasındaki tezahürat yapan taraftarlar bence kendilerini geliştirmeleri lazım.Her maçta aynı saçma sapan tezahüratı yapmaması lazım.Birde taraftar olarak nerde ne tezahüratı yapılır o bile bilinmiyor.
67nattramn58 01.02.2009, 15:29 Evet Arkadaşlar Türkcell Süper Ligde Birkaç Takım Tribün İle Stad Arasındaki Tel Örgüleri Kaldırdı....Örnek Verecek Olursak...Kocaelispor,Denizlis por.....
Arkadaşlar Bu Demek Oluyorki; Biz Taraftarlarımıza Güveniyoruz Ve Tel Örgüleri Kaldırıyoruz Anlamına Geliyor....Fair Play den Ödün Vermeyen Sivasspor Taraftarıda Hakediyor Bunu....Bizlere Güveniyorsanız Lütfen Tel Örgüleri Kaldırın....Buradan Yetkililere Sesleniyorum...Yiğidolar Bunu Herkesten Daha Çok Hakediyor...
Saygılarımla....
3ker
arkadaşlar işte bu yüzden yiğido olduk
S1vasLee 01.02.2009, 17:05 Herkes Yiğido Olamaz Yiğido Olmak Bir Ayrıcalıktır..............
poseidon61 02.02.2009, 10:38 Doğru Bir Düşünce Katılıyorum
Trabzon'un tel örgüleri çekmesinin nedeni kale arkalarının sahaya yaklaştırılması.O mesafeden seyirciye gelebilecek sert bir top kötü sonuçlara yol açabilir.BJK'li Kaan Dobra deplasmanda ki Chealse maçında bir seyirciyi bayıltmıştı.Tahrik olmadığı sürece sahaya girmek gibi bir adetimiz yok.;)
Futbolda tahrik sahaya inmek için haklı bir gerekçe değildir..
mysuskunx 02.02.2009, 11:38 kalksın artık biz büyük takımın büyük taraftarıyız diğer takımlardan farkımız olmalı
yener_sahin 02.02.2009, 12:35 kalksın artık biz büyük takımın büyük taraftarıyız diğer takımlardan farkımız olmalı
nerde o büyük taraftar ben göremedim kaç senedir.en son ikinci ligdeyken büyük taraftarımız vardı.
muhsin koçak 02.02.2009, 12:53 Bence kesinlikle kaldırılmamalı.
MehmetYildizFAn 02.02.2009, 12:58 Kesinlikler kalkmamalı.. Taraftar bu ne yapacağı belli mi olur
|