Diyarbekir21
31.01.2009, 22:07
Arkadaşlar DİYARBAKIR - Turkcell Süper Ligi'nde bitime bir hafta kala ilk düşen takım Diyarbakırspor oldu maalesef . 2001-2002 sezonundan bu yana Süper Lig'de yer alan Güneydoğu temsilcisi,DİYARBAKIR Spor'umuz UEFA Kupası hesapları yapan Gençlerbirliği'ne 2-0'lık skorla maalesef yenilmişti .İlimizde adeta matem havası bürünmüştü ve gerçekten tarifi zor hatta imkansız bir yara bıraktı bizde ' ve inşallah bu sene çıkacağız tüm kalbimizle ümit ediyoruz ve tüm içtenliğimizlede inanıyoruz.Diyeceksiniz bazıları inşallah çıkarsınız bazı arkadaşlar ise belki diyebilirler çıkmasın belki gönlünde başka bir süper lig'e çıkacak takımda isteyebilir ve elbetteki saygı duyarız 'sadece benim anlatmak istediğim 'şu günlerin keyifini yaşayın ve takımınıza sahip çıkın gerek taraftar gerek yönetim olumlu yada olumsuz tepkilerinizi dile getirin asla dağılmayın .Çünkü ben o acıyı yaşayanlardan biriyim sakın ama sakın rehavete kapılmayın çünkü belirttiğim gibi gerçekten çok acı bir duygu bizler yaşadık asla dilerimki SİVASSPOR Yaşamasın.
DİYARBAKIR SİVASSPOR'UN YANINDA
yigidomustafa58
31.01.2009, 23:33
Allah razı olsun inşallah öyle birşey başımıza gelmez...
Ertugrul
31.01.2009, 23:54
İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz. Kadim Şehir DiyarıBekir'e selamlar ...
58K_A_L_E_L_İ58
01.02.2009, 00:11
teşekkürler gardaşım lige en çok çıkmasını istediğim 2 takım var biri karşıyaka biri diyarbakır lige büyük bir renk ve büyük bir zevk vereceklerinden hiç kuşkum yok inşallah bu sene çıkarsınız ;)
KIZILCAN
01.02.2009, 00:58
İyi dileklerinden dolayı teşekkür ederiz.Umarım istediğiniz yere gelirsiniz.Bize gelince.Keşke her sene şampiyonluğa oynasak ama şu günler gerçekten geri gelmez.Ben Sivasspor'u hep 3.ligde kalacak diye düşünürken bir de baktım 1.lige yükselmiş ve son 2 senedir şampiyonluk için mücadele ediyor.Ben bir Sivaslı olarak bunun tadını fazlasıyla çıkarıyorum ve takımımı gönülden destekliyorum.Keşke memleketinin kıymetini bilmeyip istanbul takımlarının peşinde koşan sözde Sivaslılar da şu tabloyu görebilse!
karahisarli
01.02.2009, 05:03
iyi dileklerin icin tesekkürler kardesim senin gibilerin bütün taraftarlara örnek olmasi lazim dosluk icin anadolu basarisi icin ne deyim insallah dualarin kabul olur
Sizlerin düşüncelerine ve katılımınıza teşekkür ederiz.
furkancfc
01.02.2009, 09:17
İyi dileklerinin için teşekkürler . İnşallah bu sene çıkarsınız.
teşekkürler diyarbekiri en kısa zamanda süperligde görmek dileyiyle saygılar