Orijinalini görmek için tıklayınız : Transferden Etkilenmedim
SivasSpor.Com 02.02.2009, 03:59 http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/m.yildizz2.jpg
Lig arasında Galatasaray'a transferi gündeme gelen Mehmet Yıldız, performansının eleştirilmesine yanıt verdi.
Her zamanki gibi mücadele ettiğini dile getiren kaptan, "Transfer söylentilerinden etkilenmedim. Sahada olduğum sürece mücadelemi veririm. Hatalarım konusunda hocam zaten beni uyarıyor. Son maçlarda gol atamadım, hepsi bu.
Her futbolcunun bu tür dönemleri olabilir. Terimin son damlasına kadar mücadele etmeye devam edeceğim. Eleştirelere kulaklarım kapalı" ifadelerini kullandı.
FotoMaç Gazetesi
ben yineden mehmetin biraz dinlenmesi taraftarıyım böylece daha verimli olabilir.ne olsa blili ve kamanan var
Dark Force 02.02.2009, 05:08 Sahada varlığı yeter...topla gidince rakip defans ne yapacağını şaşırıyor...
furkancfc 02.02.2009, 09:20 ben yineden mehmetin biraz dinlenmesi taraftarıyım böylece daha verimli olabilir.ne olsa blili ve kamanan var
Abi sana katılıyorum . İlkez bu sene gs maçında oyundan alındın. Bence Mehmet Yıldız'ın bir maç dinledirlmesi gerekiyor.
konartr58 02.02.2009, 09:27 eleştirenler zaten adını spor yazarlığına çıkarmış istamnul takımlarının kaşıkcıları.
sivassporun başarısından büyük yerin var.seni seviyoruz.ama ben inanıyorum ki gs yi yıkan gollerden biris senden gelecek.o kaşıkcılarda kaşıklarını sapını kadar yutacaklar.Allah kolaylık versin
sinan-58 02.02.2009, 09:50 kamanan iyi form tutmuşken mehmeti 2-3 hafta dinlendirmeliyiz
Mursallı yiğido 02.02.2009, 10:50 Mehmet Yıldız'ın performansında gözle görülür bir düşüş var.Dinlendirmek en iyisi olur...
candayanmaz58 02.02.2009, 12:40 bu son yaptığı açıklamalarda kendisini hazır hissettiğini moralinin yerinde olduğunu söylüyor bence gs maçında ilk 11 de çıkarılıp daha sonra duruma göre değiştirilmeli
YA KENDİSİ BUNDAN 1 AY ÖNCE ETKİLENDİĞİNİ AÇIKLADI VE ŞİMDİDE HAYIR DİYOR ONADA TAMAM YA MEHMET YILDIZ OYNADA NASIL OYNARSAN OYNA BAŞKA ALTARNETİFİMİZMİ VAR O ZAMAN KONUŞMALARINA DİKKAT ET BİZ TAKİPTEYİZ KİMİN NERDE NE DEDİĞİNİDE İYİ BİLİYORUZ SEN UNUTMUŞ OLABİLİRSİN MAĞLUM?
58K_A_L_E_L_İ58 02.02.2009, 13:02 Sahada varlığı yeter...topla gidince rakip defans ne yapacağını şaşırıyor...
tamam abi sahada varlığı yeter diyosun ama sana bir sorum var
bir forvet top ezer tamam top kaybeder tamam ofsayta düşer tamam top kaptırır onada tamam ama bir forvet ayağına gelen en güzel pozisyonu topu filelelere göndermesini bilmeli!
mehmet bunu yapamamaya başladı son maçlardaki performansı ile taraftarın beklentilerine cevap veremiyo:confused:
67nattramn58 02.02.2009, 13:14 ewet mehmet çok yoruldu her maç ilk 11 çıktı . fiziksen bir düşüş yaşadı bence kayserispor maçında balili yle başlayıp mehmeti dinlendirmeliydi . Ama mehmet gene kendini toplayacaktır :)
candayanmaz58 02.02.2009, 13:27 [QUOTE=gül5858;471164]YA KENDİSİ BUNDAN 1 AY ÖNCE ETKİLENDİĞİNİ AÇIKLADI VE ŞİMDİDE HAYIR DİYOR ONADA TAMAM YA MEHMET YILDIZ OYNADA NASIL OYNARSAN OYNA BAŞKA ALTARNETİFİMİZMİ VAR O ZAMAN KONUŞMALARINA DİKKAT ET BİZ TAKİPTEYİZ KİMİN NERDE NE DEDİĞİNİDE İYİ BİLİYORUZ SEN UNUTMUŞ OLABİLİRSİN MAĞLUM?[/
sağlığın yerinde değilse sen kendine dikkat et gerekirse kamanan oynatılmalı
muhsin koçak 02.02.2009, 13:41 Mehmet gerek fiziksel gerekse zihinzel olarak en çok yorulan oyuncularımızın başında geliyor,bir süre dinlenlendirilmesi onun yararına olacaktır.
spor yazarları ve yorumcuların sivasspor.com adresini takip ettikleri anlaşılıyor
zira mehmet'in transfer görüşmelerinden etkilendiğini söyleyen yazar-çizer takımı az değil. demek ki sitemiz spor kamuoyunca yakından takip ediliyor
(biraz reklamasyon oldu, ancak doğru olan da bu)
58_babacan_58 02.02.2009, 17:59 etkilnmediysen o zaman biraz mücalede et.haaa bide çok ofsayta düşüyosun onada dikkat etyarın gs maçında kesin gol bekliyoruz boz artık şu gol orucunu
bahadır erdem 02.02.2009, 18:39 EVET;MEHMET YILDIZ BİR SÜRE DİNLENDİRİLMELİ.VEYA OYUNA SONRADAN ALINMALI.OYUNU TAKİP EDERSENİZ HER TOPUN MEHMET YILDIZ'A VERİLMEYE ÇALIŞILDIĞINI GÖRÜRSÜNÜZ.YANİ FUTBOLCULAR ÜZERİNDE MEHMET YILDIZ'IN BASKISI VAR GİBİ.BUNUN ÖNLENMESİ LAZIM...
kupecikli58 02.02.2009, 18:41 ben yineden mehmetin biraz dinlenmesi taraftarıyım böylece daha verimli olabilir.ne olsa blili ve kamanan var
bende senin gibi düşünüyorum dinlenirse daha verimli olur mehmet yıldız
yerliturkuaz 02.02.2009, 21:01 Her maç aynı performansı sergileyecek diye bir durum söz konusu değildir o bu takımın hem kaptanı hem de en önemli oyuncusudur biz senle gurur duyuyoruz Mehmet'im...
kangal06 03.02.2009, 02:08 abi her hafta iki maça bile çıksa dinlenmesine gerek olduğunu düşünmüyorum ben. tabi özel durumlar olursa ayrı ama ingiltere de mesela, adamlar her hafta ilk 11 de ve haftada 2 maça çıkıyor.. her hafta maça çıkan oyuncular türkiye de de çok, evet mehmet de performans düşüklüğü var eskiye göre, dinlendirilsin telaşımız da burdan geliyor, çok doğal ve yanlış değil.. ama her futbolcuda performans düşüklüğü gözlenebilir ki gs ye atılan 2 golde mehmet in payı çok büyüktü dikkat eden olduysa, cidden varlığı bile yetiyor.. mehmet gollerine eminim devam edecektir ve bence dinlenmesine gerek yoktur telaş etmeyin hemşolarım memo üstesinden gelir:D
|