Orijinalini görmek için tıklayınız : G.Saray'a Hazırlıklar Başladı

SivasSpor.Com
02.02.2009, 10:15
http://www.sivasspor.com/images/stories/gs_svs_kupa.jpg

Ligdeki 5 haftalık galibiyet serisini Kayseri beraberliği ile bozan Yiğidolar, kupaya döndü. Hazırlıkların başladığı Sivas´ta zafer yemini edildi.

İlk Maç Avantajı...
Kayserispor beraberliğine rağmen Süper Lig’deki liderliğini koruyan Sivasspor, son 10 gün içinde oynayacağı 3. Galatasaray karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Türkiye Kupası’nda yarı final için sahaya çıkacak olan ve Ali Sami Yen’deki 1-1’lik ilk maçın skor avantajını taşıyan Yiğidolar, güçlü rakibini saf dışı bırakmakta kararlılar. Kayserispor önündeki puan kaybını unuttuklarını belirterek takımının son durumu hakkında bilgi veren Sivasspor’un hocası Bülent Uygun, “Kayseri de küçümsenecek bir rakip değil. O şartlarda 1 puan iyidir. Artık kupaya ağırlık veriyor, sadece bu maçı düşünüyoruz” dedi.
‘Biz de Yapabiliriz’
Galatasaray karşısında da ilk maçın skorunu göz ardı ederek yine kazanmak için mücadele edeceklerini dile getiren Kırmızı-Beyazlılar’ın teknik patronu, Sami Yen’dekinin aksine Sivas’ta Cim Bom’u en iyi şekilde ağırlamaya gayret göstereceklerini belirtti. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun şunları söyledi: Bundan önce Anadolu takımlarının başardığını biz de başarmak istiyoruz. Göztepe’nin, Eskişehir’in, Kocaeli’nin, Sakarya’nın, en sonunda Kayserispor’un yaptığı gibi kupayı almak niteyindeyiz. Son dönemdeki performansımıza da baktığımızda bunun artık büyük bir sürpriz olmayacağı kesin.”

furkancfc
02.02.2009, 10:47
gs BURDA 4 EYLÜL'e GÖMECEĞİZ KURTULUŞLARI YOK.

turco58
02.02.2009, 10:48
bence sivas havaya girdi .alınacak bi kötü sonuç herşeyi tersine çevirebilir.umarımiyi mücadele ederiz.

Mursallı yiğido
02.02.2009, 10:52
Bu sefer işimiz daha zor.Sivasspor'a başarılar dilerim...

mehmetyildiz58
02.02.2009, 11:44
0-0 BİTSE BİLE YİNE BİZ GEÇİYORUZ.AMA YİNEDE ELDEN BIRAKMAMAK GEREKİR.İÇ SAHA AVANTAJIDAN 2-0 ALACAĞIZ YİNE

mysuskunx
02.02.2009, 12:40
GS yi eleyen biz olacağız ama bu maçtan sonra bir büyük daha eleriz diyorum bu kupayı biz almalıyız eğer ligin flaş takımı ligin gönüllerin şampiyonu bizsek bizim de lig kupamız olmalı artık hayırlısı sivassporum hayırlısı, gol yemzsek geçeriz bilican ın olmamsı çok kötü oldu...

gül5858
02.02.2009, 13:38
Yapılanlara tokat gibi cevap gelecek. Yiğidolar bu maçı almak için elinden geleni ve hatta elinden gelmeyeni'de yapacak.

davulcu
02.02.2009, 13:53
bu maçı alacağımızı umut ediyorum başarılar yiğidolar

muhsin koçak
02.02.2009, 13:55
İlk maçın sonucu ne olursa olsun onu unutup,tek bir maçmış gibi düşünürek maçı oynamalı ve ona göre hazırlanmalıyız maça.

hiko58
02.02.2009, 14:58
BİZ YETERKİ İSTEYELİM YENEMEYECEĞİMİZ TAKIM YOKTUR.VE HATTA TARİHİ FARKI KAÇIRDIĞIMIZ İLK MAÇ EYVAHKİ NE EYVAH .AMA YİNEDE GALATASARAYI YENECEK VE EZECEK GÜCÜMÜZ VARDIR.SİZ İSTEYİN YETERKİ

hanedan58
02.02.2009, 15:03
ARKADAŞLAR MRB fanatik.com.tr sitesinde gs ile sivasspor arasında üst finale kim cıkar şeklinde bir anket düzenlenmiş sayfanın sağ alt köşesinde
biz sivaslılar olarak eminiz ama ankete katılarak bunu tüm halka duyurmalıyız bekliyorum hadi inşallah http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/index.aspx?
bu ling ten ulaşabilirsiniz

gül5858
02.02.2009, 16:07
Yapılanlara tokat gibi cevap gelecek. Yiğidolar bu maçı almak için elinden geleni ve hatta elinden gelmeyeni'de yapacak.

howsoonisnow3
02.02.2009, 20:07
lig şampiyonluğu da bizim
kupa şampiyonluğu da!!!!!!!!!!
o kadar!

sivastatlıbelam
02.02.2009, 20:11
bu arada yumuşakçalar sivasa gelmiş...

SEVDAMSIN58
02.02.2009, 21:04
ALLAH dan bir manilik olmaz insallah ibre bizim kazanacagimizi gosteriyor supe goturmez bir sekilde guveniyorum futbolcularimiza ve haydi yigidolar sira sizde dualarimiz sizinle diyorum ALLAH yardimcimiz olsun

yerliturkuaz
03.02.2009, 20:25
Hocamızında dediği gibi bir çok Anadolu takımı bunu başarmıştı bizden önce bizde başaracağız bu sene adımızı altın harflerle tarihe yazdıracağız....