Orijinalini görmek için tıklayınız : İnşaallah Kupada, Şampiyonlukta

SivasSpor.Com
03.02.2009, 23:55
http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/baskan-b.jpg

Büyük Başkan Mecnun Otyakmaz, ''Bugün 120 dakikalık bir mücadeleyle turu atlayan taraf olduk, çok mutluyuz, taraftarlarımıza armağan ediyoruz'' dedi

Maçın ardından yaptığı açıklamada, kupada yarı finale kaldıkları için mutlu olduklarını söyleyen Otyakmaz, şunları kaydetti:

''Normal süre zarfında da maçı sonuçlandırabilirdik, ama penaltılara kaldı. Böyle de güzel oldu. Galibiyeti ve turu, bizi coşkuyla destekleyen taraftarımıza armağan ediyoruz. Bizi böyle desteklemeye devam ettikleri sürece bu takım çok daha yol alacak, çok daha büyük işler başaracak.''

Maçın hakemi ile ilgili soruya, ''Maçın hakemi ile ilgili söyleyecek bir şey yok'' diye cevap veren Otyakmaz, ''Sivas'a kupa gelecek mi'' şeklindeki soruyu ise ''İnşallah, inşallah. Geleceği bilemeyiz. Ama bu takım böyle oynadığı sürece final de gelir, şampiyonluk da inşallah'' diye yanıtladı.

POLAT, SİVASSPORLU YÖNETİCİLERE SARILARAK STATTAN AYRILDI

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, maçın ardından Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, basın sözcüsü Fikret Ünsal ve diğer yöneticilere sarılarak stattan ayrıldı. Otyakmaz ve beraberindeki Sivassporlu yöneticiler, Polat'a stat önündeki aracına kadar eşlik etti. Polat, daha sonra aracıyla havaalanına gitti.

Galatasaray kafilesi de maçın ardından İstanbul'a gitmek üzere otobüsle Sivas Havaalanı'na hareket etti. Sarı-kırmızılı ekip, polis eskortu eşliğinde, geniş güvenlik önlemleri altında hava alanına geçti.

Maçın ardından otobüsle kulüp tesislerine giden Sivassporlu futbolcular ve teknik heyete ise bazı taraftarlar, ''Aslanlarım benim, aslanlarım'' diyerek yarı final için teşekkür etti.

Berkkaya5858
03.02.2009, 23:57
helal sana büyük başkan allahına kurban senin

Galatasarayli
04.02.2009, 00:04
Öncelike bir Galatsarayli olarak sizi kutluyorum! Sivasspor gercekten son 6 sezondur yükselliste! Sivas halki Sivasspor daha cok desteklemesi gerekiyor böyle Yönetcilere ve Teknik ekible seneye Milan karsi Sampionlar Liginde oynarsaniz sasirmayin! Basarilarinizin devami diliyorum!

58K_A_L_E_L_İ58
04.02.2009, 00:05
adam gibi adamım diyenlerin şahı kralı mecnun başkanıma bu güzel dileklerinden ötürü minnettarım evet başkanım kupada bizim olacak şampiyonlukta buna daha çok inanın

esentepeli58
04.02.2009, 00:19
büük başkan inş sen ve herkes sivas halkı buna ınanıyor kupada kazanacaz

atamtürk
04.02.2009, 00:49
seni ve ekibini tebrikeder sivas ve türk futbolu için başarılar dilerim
gönlünüzde ALLAH ;aklınızda sivas olsun.

vedat58
04.02.2009, 01:13
Öncelike bir Galatsarayli olarak sizi kutluyorum! Sivasspor gercekten son 6 sezondur yükselliste! Sivas halki Sivasspor daha cok desteklemesi gerekiyor böyle Yönetcilere ve Teknik ekible seneye Milan karsi Sampionlar Liginde oynarsaniz sasirmayin! Basarilarinizin devami diliyorum!

HELAL OLSUN SAN ARKADASIM ISTE RAKIP DE OLSAK BIZ KARDESIZ BIZIM BASARIMIZI TEBRIK ETTIGIN ICIN SANA COK TESEKKÜR EDIYORUM YÜREKLI MERT BIR INSANSIN ALLAHINA KURBAN BIZ SIVASLILAR BÖYLE MERT YÜREKLI INSANLARI COK SEVERIZ SANA HAYATINDA BASARILAR VE MUTLULUKLAR DILERIZ HERSEY GÖNLÜNCE OLSUN ARKADASIM

vedat58
04.02.2009, 01:16
BURDAN BABALAR BABASI ADAM GIBI ADAM OLAN BASKANIMIZI TEBRIK EDIYOR DAHA NICE BASARILARA ULASMASINI YÜCE MEVLAMDAN DILIYORUM SENI COK COK SEVIYORUZ BASKANIM

ellisekizSVS
04.02.2009, 01:19
Galatasaraylı arkadaşım çok teşekkürler bu güzel yaklaşımın için. Galatasaray büyük bir klüp camiadır. Türkiye liginde en çok onun fonksiyonu olmuş geçmişe bakıldıgında. Bizde bu emin adımla ülkenin kaliteli takımlarını çogaltıp avrupada boy göstermek istiyoruz. Dostluk olsun aramızda kardeşlik olsun. Kötülük olmasın lütfen iyi hak eden tebrik etmeli. Bizde sizi tebrik ederiz güzel mücadele oldu. Başarılar sizlerede. Sivasım sana yolunda sonsuz başarılar

ellisekizSVS
04.02.2009, 01:22
Mecnun başkanım duruşundaki asaletinden ötürü saygılarımı sunarım. Sözünün eri varlıgı büyük etken başkanım teşekkürler yorumuna biz herzaman burdayız SİVASIMIZLA. Sivaslı hemşerilerime çagrıda bulunuyorum. Lütfen Sivasıda destekliyoruz demekle olmuyo lütfeenn

GuNaY
04.02.2009, 02:37
Adam gibi adam Mecnun Başkan...

Kupalardan birini alıpta alışkanlık edersek, sonra vay geldi diğer takımların haline :)

Başkanımız, teknik heyetimiz, futbolcularımız ve taraftarlarımız bu kupanın Sivas'a geleceğine inanıyorlar. Medya ise inanmamakta direniyor. Bu mücadele İnananlarla İnanmayanlar arasında olacak ;)

kempes
04.02.2009, 09:13
MECNUN BAŞKAN SİVAS İÇİN BİR ŞANS
YÖNETİM BİR ŞANS
TEKNİK HEYET BİR ŞANS
BU BÜTÜNLÜK HİÇ BOZULMASIN

BekirBayrak
04.02.2009, 09:14
Dik duruşu ile tüm takım taraftarların saygısını kazanan büyük başkan
Seni saygı ve sevgiyle SELAMLIYORUZ
İyiki varsın;).....

bhdr5858
04.02.2009, 09:22
centilmenlik gs orda kfr ederken biz karanfillerle karşladık hll olsun

vedat58
04.02.2009, 10:09
SIVAS SOR YÖNETIMIYLE BASKANIYLA TEKNIKDREKTÖRÜYLE FUTBOLCULARIYLA DÖRT DÖRTLÜK TARAFTARI DIYEMIYORUM CÜNKÜ TARAFTAR YOK SEYIRCI VAR BIZDE BU KADAR SESIZ SEYIRCIMI OLUR YAAA

hiko58
04.02.2009, 10:25
SEVGİLİ BAŞKANIMM..
SİVAS HALKI BU ZAMANA KADAR SİZİN GİBİ BİR BAŞKAN GÖRMEDİ.BİZİM GÖRMEK İSTEDİĞİMİZ DURUŞU SERGİLEDİĞİNİZ VE BİZLERE BU BAŞARILARI TATIRDIĞINIZ İÇİN BÜTÜN SİVAS HALKI SİZE MİNNETTARDIR.
MECNUN BAŞKANIM.SİZİ BİREBİR TANIMASAMDA İZLEDİĞİM VE DİĞER BAŞKANLARLA KIYASLADIĞIM KADARIYLA MÜKEMMEL BİR KİŞİLİĞİNİZ VE SİVAS SEVDANIZIN OLDUĞUNU GÖREBİLİYORUM.DİĞER KULÜP BAŞKANLARI GİBİ HAVA ATARAK CAKA YAPMAK YERİNE HER ŞEYİNİZLE SİVASIN BAŞARISINA KOŞTURUYORSUNUZ.
SİVAS SİZİN GİBİ KALİTELİ BİR EVLADI YETİŞTİRDİĞİ İÇİN GURUR DUYUYOR.BİZLERDE SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ.
SAYENİZDE BÜTÜN TÜRKİYE HATTA DÜNYA ARTIK SİVASSPORU KONUŞUYOR.HERKES HER YERDE SİVAS DİYE BİRR YER VAR VE SİVASSPOR DİYE SÜPER LİGİ KASIP KAVURAN BİR TAKIM VAR BUNU BİLİYOR.BUNLARDDA SİZİN SAYENİZDE BAŞKANIM.
ALLAH SİZİ SEVDİKLERİNİZE ÇOCUKLARINIZA BAĞIŞLASIN.
VE BÜTÜN SİVAS HALKI VE DÜNYANIN HER YERİNDEKİ SİVASLILAR ADINA SİZE TEŞEKKÜRLER ETMEYİ BİR BORÇ BİLİYORUM.
ALLAHA EMANET OLUNUZ..
SEVGİ VE SAYGILARIMLA.....

sanwer
04.02.2009, 10:27
Büyük başkan inş. kupayı alırız!!!

furkancfc
04.02.2009, 10:48
ADAM GİBİ ADAM MECNUN BAŞKAN.

Şampiyonluk bizim Kupa bizim.

abircan
04.02.2009, 11:03
bugün benim doğum günüm en güel hediyeyi dün akşam hop oturup hop kalkarken 120 artı 3 güzel penaltıyla sivasımdan aldım, teşekkürler sivasspor

hanedan58
04.02.2009, 11:55
DEGERLİ BAŞKANIM HOCAM VE TÜM OYUNCULAR ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN DİLERİM İKİ DÜNYADA DA YÜZÜNÜZDEN GÜLÜÇÜKLER EKSİK OLMAZSIN FANATİK BİR SİVASLI OLARAK SİZLERE SONSUZ ŞÜKRAN DUYUYORUM YOLUNUZ VE BAHTINIZ AÇIK OLSUN

TracyMcGrady58
04.02.2009, 16:52
Tüm camia inanmis bir durumda Sampiyonluga ve Türkiye kupasina. Hedeflere kenetlendikten sonra, inandiktan sonra bunlari neden basarmiyalim. Insallah 2 dalda da basarili oluruz.

BOUN
04.02.2009, 21:20
Başkanım bu günlere sizin emeğinizle, alın terinizle, gayretinizle geldik. Kulübe kimsenin başkan olmak istemediği, herkesin bırakıp kaçtığı, kulübün anahtarlarının valiye bırakıldığı günleri de dün gibi hatırlıyoruz. Bu yüzden sizin kıymetinizi biliyoruz, ufkunuza güveniyoruz, Sivassporumuz için yaptıklarınızı takdir ediyoruz. Kimsenin kafasını çevirip bakmadığı günlerden, herkesin gıpta ile baktığı bugünlere nasıl geldiysek, inşallah nice kupalara ve şampiyonluklara da aynı azim ve kararlılıkla ulaşacağımıza olan inancımız sonsuzdur. Yeterki ayaklarımız yerden kesilmesin, büyüklük hastalığı başgöstermesin. Geçen yedi yılda çizilen grafik önümüzdeki yedi yılda nerelere geleceğimizin en büyük ispatı ve teminatıdır.

Kısa vadeli düşünmeden, kısa günün sevinç veya hüzünlerinde boğulmadan, tüm Türkiye ve hatta Avrupa'nın gıpta ile baktığı Sivasspor'u göreceğimiz günlerin hayaliyle yanıp tutuşanlara selam olsun!

yigidomustafa58
05.02.2009, 01:01
ilk önce kupa ardından da lig kupasını kaldıracağız Allah'ın izniyle tabi..

yerliturkuaz
05.02.2009, 22:10
Başkanımız gene kendisine has yorumu ile güzel bir açıklama yapmış....

Biz bütün Türk kulupleri arasında görmek istediğimiz dostluğu bizim sayesinde herkes öğrenecek. Bugün yapılanı şu ana kadar hiçbir kulup taraftarı yapmadı....