Orijinalini görmek için tıklayınız : Komşu`da Sivas Manşet
SivasSpor.Com 04.02.2009, 09:34 http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/svsyunan.jpg
Yunan basınına manşet olan Sivasspor’un haberini kullanan SportDay, “Kuyruklu yıldız mı dediniz, Hayır, o geçen seneydi” başlığı kullandı, bu kez parlayıp sönmeyeceğini savundu.
Yunanistan'ın en yüksek tirajlı spor gazetesi SportDay, Sivasspor'a tam sayfa ayırdı. "Kuyruklu yıldız mı dediniz? Hayır o geçen seneydi" başlıklı haberde, "Sivasspor geçen yılki performansı ile aniden ortaya çıkan ancak hemen kaybolan kuyruklu yıldız olarak tanımlandı, ancak hiç de öyle değil. Sivasspor, Türk futboluna bir anlığına değil, temelli kalmak için geldi" yorumu yapıldı.
SportDay'in haberinde, "İstanbul ile Sivas arasındaki 850 kilometrelik mesafe, geçen döneme kadar futbolda da aynı mesafeye işaret ediyordu, fakat bu yılki başarılarıyla Sivas ile İstanbul arasındaki futbol mesafesi geri sayıma başladı" ifadeleri kullanıldı. Gazete, Manchester United'lı golcü Wayne Rooney'e benzettiği Sivasspor'un kaptanı Mehmet Yıldız için, "Türk Rooney" yakıştırmasını da yaptı.
MEHMEDİMİZE, YILDIZIMIZA NAZAR DEĞDİ, ANCAK BU İNİŞİN ÇIKIŞI BÜYÜK OLACAKKK
BENCE BU KIRMIZI KART MEHMETN ISINE YARADI 3 HAFTA SONRA MEHET DIBDIRI GÜMBÜR GÜMBÜRRR GELECEK LIGE DAMGASINI VURACAK;)
GokhanTurna 04.02.2009, 10:28 Çok Güzel Bi Haber Olmuş Teşekkürler Yunanistan Medyası. Yunanistan Medyası Bile İstanbul Yalakası Türk Medyasından İyi.Çıkarın Olmadığı Yerde Her Zaman Kaliteli Haber Çıkar Ve Anadolu Takımları Daha Çok Gündemde Olur
anilcan213 04.02.2009, 10:50 UEFA DA MANŞET OLMUŞUZ YUNANİSTAN ÇOK MU ? xD :D :D :D
ECNEBİ BASINI GÖRÜYOO DOĞRULARI GEL GÖR Kİ İÇİMİZDE Kİ ECNEBİLER GÖRMÜYOO ELLERİ MAHKUM GÖRECEKLERR ELELRİ MAHKUM YAZACAKLARRRRRRRRRRR O KADARRRRRR:(unutmadan artık içindeki formaları çıkarma zamanı geçiyo bilgileri olsun sevgili sivasta yaşayan hemşehrilerimin ,kimlikte ne yazıyosa o olmalı artık:)
Gören görüyor....
E artık biz de görelim..Şu stadı tıklım tıklım dolduralım her maçç..
;)geçen senenin şans olmadığını gösterdik herkese;)
abdullahyagmur 04.02.2009, 11:53 walla komşuya çokj teşekkür etmek lasım türkiyenin medyada vermediği desteği yunanistan vermiş !!!! ayrıca mehmetin kırmızı kart görmesi bana göre çok güzel oldu hem kafa olarak hemde beden olarak dinlenme fırsatı bulacak ayrıca kamananda takıma daha ii alışma fırsatı bulacaktır diye düşünüyorum...
Mursallı yiğido 04.02.2009, 11:57 Yunanistan bile farketmiş Sivas'taki cevheri...
Besyo_cu 04.02.2009, 12:51 Okurken büyük gurur duydum ilimizi avrupada bile tanıtan Yiğidolarımıza sonsuz teşekkurlerimi sunuyorum. Bir kez daha anlaşılmıştırki futbol sadece futbol değildir.
yener_sahin 04.02.2009, 12:54 vieri memmet olmuş runi memmet :D bu maçtan sonra da petkoviç oldu panteroviç :D
.............................. ...........................
bazan kendimi daha yakın hissediyorum istanbul basınından yunan basınına neden acaba, kabahat bizimmi ?
merkez_emre 04.02.2009, 13:16 vay be yunanıstanda bıle manset olmusuz :D sampıyon olursak afrıkada bıle cıkarız artık
muhsin koçak 04.02.2009, 13:16 Gören görüyor....
E artık biz de görelim..Şu stadı tıklım tıklım dolduralım her maçç..
Haklısın dostum,tezahürat ve destek konusunda çok eksiğimiz var ama tribünleri tıka basa doldurmalıyız.En azından bunu yapabiliriz sanırım.
Prensip olarak Galatasaray maçlarına gitmiyorum,nefret ediyorum çünkü bu takımdan,maçıda radyospordan dinledim,ve böyle taraflı bir anlatım,böylesine rakibi(sivasspor) hor görme,onu aşağılama görmedim,dolayısıyla Yunan basınını bile dikkatlerini çeken bu takımın medyamızda tarafından ikinci sınıf takım muamelesi görmesine hiç şaşırmıyorum.
SEVDAMSIN58 04.02.2009, 13:29 GORECEKLER TUM DUNYA TANIYACAK INSALLAH SIVASSPOR UMUZU INSALLAH HEP BOYLE GIDECEK YIGIDOLAR
BEN BU MACTA MEHMETI CALISKAN GORDUM INSALLAH BU HAFTADA DINLENDIKTEN SONRA KENDINE GELECEK HAKEM MEHMET IN COK YORGUN OLDUGUNU GORUNCE SENI BULENT HOCA DINLENDIRMEYECEK BEN BARI DINLENDIRIYIM DEDI KIRMIZI KARTA IYI DENMEZ AMA MEHMETE DINLENMEK IYI GELECEK
cellat78 04.02.2009, 13:45 arkadaşlar ben bir galatasaray taraftarıyım ...ama sivasın bu maçlardaki galibiyetini kalpten tebrik ederim..
esentepeli58 04.02.2009, 14:54 evt mehmet yıldız 3 hafta dinlensın de kendıne gelsın adam sonra yola devam eder?
Del Piero 04.02.2009, 15:15 yunan basını gördüde bazı eyycamcı türk basını halaaa görmüyor :mad:
DOGU_BEY 04.02.2009, 20:00 helal olsun valla adamlar o kadar yerinde bir değerlendirme yapmış ve olayı görmüş ki bizdeki bazı at gözlüklüler hala göremiyorlar Sivassporumuzun başarısını veya görmek istemiyorlar!
Yigido58_NL 04.02.2009, 22:06 BENCE BU KIRMIZI KART MEHMETN ISINE YARADI 3 HAFTA SONRA MEHET DIBDIRI GÜMBÜR GÜMBÜRRR GELECEK LIGE DAMGASINI VURACAK;)
Yeyaptin sen gardas ya,3 hafta mi oynamayacak Mehmet ?
yunanlılar kabul etti sivasın büyüklüğünü ama biz türklere özelliklede kıskananlara, hasetinden çatlayanlara kabul ettiremedik... EN BÜYÜK SİVAS.. bu arada yunan basınına çok tşk ediyorum...
zaralı ulkucu 04.02.2009, 23:55 herkez sıvasspor buyuklugunu duydu
yigidomustafa58 05.02.2009, 00:44 Türk Rooney vay be...Yıldızımız Mehmet Yıldız....
kızılova 05.02.2009, 10:31 Yunanistan sivaasspor hakkındaki gerçekleri ne güzel açıklamış.
Yunan medyasına teşekkür ederim.
sivasspora başarılar dilerim.
SEVDAMSIN58 05.02.2009, 13:50 KOMSU YETMEZ DUNYA DUYACAK YIGIDONUN BASARISINI DUNYA TANIYACAK YIGIDOLARI
spainloco 05.02.2009, 15:20 Yunanistanda sivassporu bircok kişiden daha iyi bilen ve takip eden arkadaşlarım var..Hatta Gs ile yaptıgımız lig macından sonra tebrik için arayan vasilis kardesimede tesekkur ediyorum..
bhdr5858 05.02.2009, 19:10 rooney ha iyi benzetme gerçekten :D sivas hakkettiği yerde her ne kadarda hakemler önümüzü kesmek istesede
yeniceri217 05.02.2009, 19:57 Çok Güzel Bi Haber Olmuş Teşekkürler Yunanistan Medyası. Yunanistan Medyası Bile İstanbul Yalakası Türk Medyasından İyi.Çıkarın Olmadığı Yerde Her Zaman Kaliteli Haber Çıkar Ve Anadolu Takımları Daha Çok Gündemde Olur
SONUNA KADAR KATILIYORUM.BRAVO.
grsnlu28 05.02.2009, 20:08 4 büyükler dışında Lider Sİvassporun yurt dışında haberinin çıkması çok güzel bir olay.İStanbul medyasına ii bir cvp olmus
yerliturkuaz 05.02.2009, 23:05 İstanbul medyası bu haber size kapak olsun bakın komşu da bile bize tam bir sayfa ayrılmış artık bunu üzerine ne denebilir ki...
|