Orijinalini görmek için tıklayınız : Siyasi Bir Mesaj Haddim Değil.

SivasSpor.Com
04.02.2009, 09:55
http://resimzade.com/Show.html?i=1213

Maçtan sonra Filistin bayrağını saha ortasına dikerek dikkatleri üzerine çeken Sivassporlu İbrahim Dağaşan, siyasi mesaj vermeye çalışmadığını söyledi.

Başarılı futbolcu, "Sadece jest olsun diye bu hareketi yaptım. Türkiye'de Filistin için yapılan yardımlar ortada. Bunlar karşısında biz de duygulandık. Amacım birilerine gönderme yapmak değildi. Takımdaki en iyi arkadaşlarımdan biri İsrailli Balili. Maçtan sonra hareketimle ilgili Balili bana bir şey söylemedi. Siyasi bir mesaj vermek haddim değil. Duygularımı bu şekilde yansıtmak istedim" dedi.

yener_sahin
04.02.2009, 11:22
Futbolun siyaseti olmaz.Oyuncularında duyguları var ve onları yansıtmak zorundalar.Herhangi bir filistinli İbrahim Dağaşanın yaptığını görse sevincini tahmin edebilirsiniz.Türkiyenin lider takımı sizin bayrağınızı dikiyor.Başımızın üstünde yeriniz var diyor.Sizden haberdarız diyor.

Elbetteki İbrahim DAĞAŞAN bunu yaparken bazı çevreler bunun altında siyaset arayacak onlarında işleri bu.Bu ta Habil'le Kabil'den bu yana devam etmiştir.Herkes safını belli eder.Ateşi söndüremesekde safımız belli olsun.Siyasi emel taşıdığını düşünenlerde safını belli ediyor...

davulcu
04.02.2009, 11:23
duyguları ifade etmesinin neresi siyaset?

izmirliyigido
04.02.2009, 11:33
İbrahim Dağaşan'ın, hayatın sadece futboldan ibaret olmadığını, Filistinli din kardeşlerimizin çektiklerini de yüreğimizde taşıdığını ve bu en mutlu günümüzde dahi onları unutmadığımızı göstemesi açısından çok anlamlı bir harekettir.

Bu hareket siyasi bir polemik değil, hissi bir davranıştır. Siyasi olsa Balili'yi aramızda barındırmazdık. Bugün Balili tribünlerin ve tüm Sivas'lıların sevdiği bir insandır. Futbolla, siyaset iç içe olamaz.

Tebrikler ve teşekkürler İbrahim ....

AYK

yerliturkuaz
05.02.2009, 22:02
İbrahim Dağaşan'ın ne amaçla onu oraya diktiğini çok iyi biliyoruz hatta bir çok kesimnde bunu çok iyi biliyorda işlerine gelmiyor....

zaralı ulkucu
05.02.2009, 22:08
ıı yaptın ıbrahım abı balılıde artık yanlıs anlamaz oda turk oldu nede olsa

ofgurleyuk78
05.02.2009, 22:12
Elbette siyasi mesaj olmamalı. Futbola siyaset karışırsa kimse önünde duramaz. Sişyaset hükümetlerin işi. Balili gibi duygusal bir futbolcun varsa hiç olmamalı...

etzel1967
05.02.2009, 22:28
ibrahim insani bir tepkiyi dile getirmek istedi...bunun altında siyaset aramamak gerekir...çünkü gazzede yaşanan vahşet siyaset üstü bir durumdur ve insanlık suçudur...ibrahimin hareketini insani bir tepki olarak değerlendirmek gerekir...çünkü filistin bayrağını dikmekle bir başla ulusu tahkir etmememiştir...

burakkova
05.02.2009, 22:37
elin hristiyanları inanışlarına her türlü sahip çıkıyor.. birbirlerini destekliyor.. helal olsun ibrahim dağaşana.. çok takdir ettim kendisini..

67nattramn58
05.02.2009, 22:53
Bu hareket çok doğal adı üstünde spor kardeşliktir