Orijinalini görmek için tıklayınız : Başarımıza Katkı Sağlayacaklar

SivasSpor.Com
06.02.2009, 09:34
http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/bulentuygun2.jpg

Transfer ve tescil döneminin sona ermesiyle birlikte 3 futbolcuyu renklerine bağlayan Sivasspor'da Teknik Direktör Bülent Uygun, yeni transferlerle ilgili görüşlerini dile getirdi.

Ara transfer döneminde ilk bombayı Maccabi Tel Aviv takımında forma giyen Fransız oyuncu Yannick Kamanan ile patlatan Yiğidolar, Ankaragücü'nde forma giyen Tevfik Altındağ ve başarılı takım kaptanı Murat Erdoğan'ı renklerine bağladı. Yeni transferlerle ilgili görüşlerini ifade eden Teknik Direktör Bülent Uygun;
“Kamanan iyi bir futbolcu. Nitekim izleyenler de görmüştür. Takıma adapte oluyor, şu anda durumu da gayet iyi.
Sahada futbol adına yeteneği ile futbola çok güzel şeyler kattı. Takıma da çok şeyler katacaktır. Onun dışında Murat Erdoğan bu ligin tecrübeli, kaliteli ve karakterli duruşu, oynadığı futbolla herkesin sevdiği bir kardeşimiz, o da takıma katıldı. Genç olarak da Tevfik'i aldık. İnanıyorum ki hepsi takıma inanılmaz derecede katkı sağlayıp, bizim başarımıza katkı sağlayacaktır." şeklinde konuştu.

“ÖZLEDİĞİM SEVGİYİ GÖSTERDİLER”
Yeni transferlerden Murat Erdoğan ise Süper Lig geçmişi kısa olmasına rağmen Sivasspor'un ligde yıllardır mücadele eden diğer takımlara profesyonellik konusunda örnek olduğunu kaydetti.
Kulüp Başkanı Mecnun Odyakmaz ve Teknik Direktör Bülent Uygun'un kendisine karşı yaklaşımlarında aradığı profesyonelliği bulduğunu vurgulayan Erdoğan, “Başkan, yönetim ve teknik heyet bana özlediğim sevgiyi gösterdiler. Her futbolcunun yüzündeki tebessüm beni motive etti. Uyum sorunu yaşamadım, yabancılık çekmedim" dedi.
Öte yandan Murat Erdoğan ile 1 yılı opsiyonlu 1.5 yıllık anlaşmaya varan kırmızı-beyazlı ekip, Tayfur Emre Yılmaz'ı Göztepe'ye, Murat Yılmaz'ı Konya Şekerspor'a, Eyüp Kadri Ataoğlu'nu da Giresunspor'a kiralık olarak verdi.

Sivas`ın Sesi Gazetesi

Besyo_cu
06.02.2009, 10:33
Cok yerinde ve doğru transferler yapıldı gecen sezon ki en büyük eksikliğimiz kadromuzun dar olmasıydı bu sezon ise geniş kadroya sahibiz.

Kamanan oynadığı ilk mactan itibaren ne kadar doğru ve süper transfer oldugunu gösterdi. Gs macında attığı golu unutmak münkün olmayacak. Murat ERDOĞAN ise orta sahada takımı yönlendirecek ara paslari ile forvetlerimize cok gol attıracağına inanıyorum. Yeni transferlerimiz hayırlı olsun.

kempes
06.02.2009, 10:39
birde gönüllü sponsorlar çıksa meydane
evimizde oynadığımız ve galip geldiğimiz her maçtan sonra takıma prim verseler daha iyi olmaz mı?
aynı zamanda reklamlarını da yapmış olurlar
bizler de teşekkür ederiz.

SEVDAMSIN58
06.02.2009, 12:05
YENI TRANSFERLERIMIZIN DE KATKISI NI BEKLIYORUZ INSALLAH DAHA GUCLU BIR SIVASSPOR IZLEYECEK DUNYA

GunbatImI
06.02.2009, 12:42
Vatana millete Sivasspora hayırlı uğurlu olsun 3 büyüğede kapak olsun :D

Abdullah DuMaN
06.02.2009, 12:46
Boş transferimiz yok buda çok güzel

esentepeli58
06.02.2009, 13:30
türkıyede en iyi trnsferler gercekten sivasspr yaptı helal olsun vallah?

muhsin koçak
06.02.2009, 13:32
Kamanan oynadığı iki maçta göstermiş olduğu performansla kalitesini gelir gelmez ortaya koydu ve Yiğidoların gönlünde taht kurmayı başardı.
Orta sahada topun bizde kalmasını sağlayacak,oyunun temposunu ayarlayacak ve oyun kuracak bir lidere ihtiyacımız var diyorduk;Murat Erdoğan bu derdimize derman olabilecek kalitede bir oyuncu,inşallah oda istenilen performansı gösterir.

kadirakin58
06.02.2009, 15:53
kanaman kalitesini ilk maçlarında kanıtladı, mehmet yıldız da forma girdiğinde sivasın gol gücü durdurulamaz. defansta da bilica'mız var. şampiyonuz inşallah bu sene..

muratmert58
06.02.2009, 16:00
Yeni transferlerden Kamanan iyi bir kumaşa sahip ve uyum sorununu Balili sayesinde yaşamamış gibi görünmekte. Takımımıza ekstra katkı yapacağı muhakkak gözükmekte. Attığı gol ise muhteşem. Süratlı birebirde, hatta bire ikede bile çok rahat adam geçebilyor. Galatasaray karşısında seyrettiğim kadarıyla oyun okuması ve pasları iyi, top kendisine gelmeden ne yapacağını düşünen futbolculardan biri böyle futbolcu fazla bulunmaz. ancak boş kale yerine direğe nişanlamış olduğu pozisyon beni düşündürdü biraz. İleriki haftalarda göreceğiz. Fiyatı medyadan öğrendiğim kadarıyla sudan ucuz yıl sonunda onu üç büyüklerden birene 5 milyon euro dan aşağıya satmayız..
Murat ERDOĞAN' a gelince benim düşüncem farklı. iyi bir kişilik, tecrübe ve tekniğe sahip olmasına rağmen SİVASSPOR' un lideri olabilecek kapasiteye sahip olduğunu düşünmüyorum. Takıma uyum sağlar ve sadece futbolu düşünürse takıma katkı sağlayacağını umuyorum. Kendisini takımın bir parçası gibi görmesi gerektiğini idrak ettiğinde o da sevdiğimiz futbolcular kervanına katılır.

Diğer gelen arkadaşımızı tanımıyorum. ancak Bülent Hocamız almışsa mutlaka bir bildiği vardır.

Hepsine HOŞGELDİNİZ diyor ve SİVASSPOR' a yapacakları katkılardan dolayı teşekkürlerimi bildiriyorum

vedat58
06.02.2009, 17:04
INANIYORUMKI ERDOGAN AKIMIMIZA IYI ADAPTE OLURSA ORTASAHANIN VAZGECILMEZ ISMI OLACAK MURAT ERDOGAN TECRÜBELI FUTBOLCU TAKIMIMIZA COK SEYLER KATACAGINA INANIYORUM BU ARADA YEDEKLERINDE COK CALISMASINI HER ZAMAN HAZIR POZISYONDA OLMALARINI ISTIYORUM VE REKABETIN ARTMASI SART KI ORTAYA KALITELI VE GÜCLÜ TAKIM CIKSIN HAYDI YIGIDOM BU SENE KUPALAR SENI BEKLIYOR AMAN DIKKATLI OLALIM HER MACTAN PUAN VEYA PUANLAR ALMAMIZ SART PEN PUANLAR BEKLIYORUM ; VE KÜCÜK TAKIMLARDAN PUAN KAYBETMEMIZ LAZIM BÜYÜK TAKIMLARDAN ISE EN AZINDAN 1 PUAN OLMAMIZ LAZIM INSALLAH SAMPIYON OLURUZ VE TÜRKIYE KUPASINI ALIRIZ

vedat58
06.02.2009, 17:06
Kamanan oynadığı iki maçta göstermiş olduğu performansla kalitesini gelir gelmez ortaya koydu ve Yiğidoların gönlünde taht kurmayı başardı.
Orta sahada topun bizde kalmasını sağlayacak,oyunun temposunu ayarlayacak ve oyun kuracak bir lidere ihtiyacımız var diyorduk;Murat Erdoğan bu derdimize derman olabilecek kalitede bir oyuncu,inşallah oda istenilen performansı gösterir.

INSALAH BENDE MURAT ERDOGANDAN COK SEYLER BEKLIYORUM

yerliturkuaz
06.02.2009, 21:18
Transferlerde nokta atışlar yaptık çok para ile iyi adam alınmayacağınıaz para ile nasıl adam alındığını gçsterdik. Tüm ülkeye transfer nasıl olurmuş açık bir şekilde ders vererek gösterdik...

yigidomustafa58
08.02.2009, 00:38
GELENLER
Yannick Kamanan (Maccabi Tel Avi)
Tevfik Altindag (Ankaragücü)
Murat Erdogan (Ankaragücü)

GİDENLER
Ugur Bademci :>Serbest Bırakıldı
Murat Yilmaz (Konya Sekerspor) :>Kiralık
Eyüp Kadri Ataoglu (Giresunspor) :>Kiralık
Tayfur Emre Yilmaz (Göztepe Izmir) :>Kiralık