SivasSpor.Com
07.02.2009, 01:35
http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/b.uygun.jpg
Bugün sahasında Kocaeli ekibini konuk edecek Sivasspor'da orta saha ve forvet hattında alternatif isimlerin yer alması bekleniyor.
Son haftalarda cezalı ve sakat futbolcuların çokluğu nedeniyle ilk 11 arayışına giren Teknik Direktör Bülent Uygun, alternatif futbolcuların eksikleri aratmayacağı görüşünde. Mehmet Yıldız'ın cezası, Onur ve Tum'un durumlarının tam olarak netleşmemesi ve Hayrettin'in yokluğu sebebiyle başarılı teknik adamın forvet ve orta saha hattında yeni isimleri oynatması bekleniyor.
galatasaray macının kadrosu ile cıkacaktır bu maca muhtemelen mehmetın yerıne balili veye muhammed ali oynayabılır...bilicada takımdakı yerını alır...
chakal sefer
07.02.2009, 01:37
kim oynarsa oynasın gelen oyuncumuz diğerini aratmıycağına sonsuz inanıyorum çünkü bu takım şampiyon olmak istio artık
muhsin koçak
07.02.2009, 01:44
Yarınki maç kadrosunu şu şekilde görebiliriz:Petkovic-Abdurrahman-Sedat-Bilica-Murat Sözgelmez-İbrahim-K.sylla-Musa-M.Ali-Herve Thum(BAlili)-Kamanan
yigidoss
07.02.2009, 01:59
Tayfur Emre Antalya kampında parlamıştı aslında onun için bir şans olur mu acaba forvet hatında? Defans ta sorun yaşamayız zannımca Sedat,Murat hepsi de iyi maşaallah
muhsin koçak
07.02.2009, 02:07
Tayfur Emre Antalya kampında parlamıştı aslında onun için bir şans olur mu acaba forvet hatında? Defans ta sorun yaşamayız zannımca Sedat,Murat hepsi de iyi maşaallah
Tayfur Emre bildiğim kadarıyla Karşıyakaya kiralandı.
Bi sergio vardı bi türlü forma şansı bulamadı.
belki bu maçta yer alır.
badboysefaa
07.02.2009, 05:09
2 hız tutkunu balili ve kamanan forvetteki yerini alacaklar bence...ayrıca bilicada takımdaki yerini alır yada şöylede bişey yapabilir hocamız ilk yarıda mohammed aliyi oynatır 2. yarıya balili ile başlar bu takımda yıldız olmayan yok kim çıksa ayağı yerine yüreğiyle oynadığı için sorun yok güvenimiz sonsuz....
Mursallı yiğido
07.02.2009, 11:39
Yeni forvetimiz Kamanan,Tum ve Mehmet Yıldız'ı aratmaz.Bu maçta iyice patlayacak gibime geliyor...
yigidozan
07.02.2009, 11:43
tayfur emre gitti diye biliyorum ben. pacheco belki sonradan girebilir oyuna. onun oynamasını çok isterim. mehmet yıldızın dinlenmesei açısından da aslında bu ceza iyi bir fırsat
halilxx58
07.02.2009, 12:18
tayfur icin iyi bir firsat
SIVASIMIZ SÖYLE BIR 11LE CIKABILIR
M. Petkovic; Abdurrahman, Bilica, Sedat, Faruk; Musa Aydin, Ibrahim, Sezer, Mohammed Ali (Sergio); Kamanan Balili (Tayfur)
kim oynarsa oynasın muhammed oynamasında,çünkü muhammed oynayınca biz bir kişi eksik oynuyoruz.
SEVDAMSIN58
07.02.2009, 12:46
evet mehmetin dinlenmesi iyi oldu ama ben yukarda bir yorum okudum denizi gecip derede bogulmayalim yazmis bir arkadasimiz ama bana gore daha dereyi gectik asil denizi bu mactan sonra gorecegiz cunku buyuk takimlara konsantre olmak kolay ama bu tur maclara konsantre olmak cok zordur umarim hataya dusmeden uc puanla atlatiriz
(dun trabzon- ankaragucu macina baktim resmensatilmisti mac hakem resmen oynadi sahada trabzon adina macin basindan beri on iki kisi ile oynadi trabzon ) onun icin oyunlara gelmemeye gayret gosterelim cunku buyuk oyunlar oynaniyor takimimiz uzerine (ayriyeten milli takim hocasi dedigimiz senol gunes e lig tv programinda soruluyor sivas ta buyuk takimlara katildi artik bes buyuk var dediler ve kahrindan catlayacakti kacamak cevaplar verdi ve dort buyuk var anadoludan trabzon dan baska buyuk takim cikmaz gibi bir cevap verdi ) ben diyorumki dikkatli olup gozumuzun onune bakip bu sozleri sabirla yutturalim
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
58MALKOÇOĞLU58
07.02.2009, 13:05
tabiki fubolcuyu küstürmemek lazım ki takımı adına birşeyler yapsın severek yürekten oynasın bence bugün petkoviç ,abdurrahman ,bilica ,sedat ,murat ,musa ,sezer ,ibrahim ,sylla kamanan ,tum(balili) 11 ile çıkacak bencede en iyi 11 bu olur hem ofansif hem defansif gücümüz daha fazla olur bu maç mehmet yıldız içinde çok önemli kart cezalısı olduğundan balili tum kamanan üçlüsünden hangi ikisi ddaha iyi oynarsa diğer maçlarda ilk 11 in vazgeçilmezi olurlar mehmet yıldız zaten vasat oynuyor 11 de şans bulamaz balili gibi 2. yarıda girer