Orijinalini görmek için tıklayınız : Yiğidolar Maçı Yorumladı
SivasSpor.Com 08.02.2009, 00:06 http://www.sivasspor.com/images/stories/balili_musa_sezer.jpg
Sivasspor'un Kocaelispor'u 2-0 yendiği maçın ardından Musa, Faruk ve Balili karşılaşma hakkındaki görüşlerini dile getirdi..
Musa yaptığı açıklamada:
"Şans bana güldü bugün. Gribal enfeksiyon nedeniyle antrenmana katılamadım. Maç içinde hastalığımı pek hissetmedim ama maçın sonlarında etkisini gösterdi. Ligde ve kupada fire vermeden devam etmek istiyoruz. Bizim için alttaki veya üstteki takımlar farketmiyor. Sahaya çıkıp her takımı yenmek istiyoruz"
Faruk yaptığı açıklamada:
"Gerçekten böyle maçlar zor oluyor. Kocaelispor konum olarak iyi yerde değildi. Ama biz de hem kupada hem de ligde yola devam etmeye mecburduk. Bugün de böyle oldu. 2-0’la geçtik ama 4-5 de net pozisyonumuz da vardı. Ben Kocaelisporlu arkadaşlarıma yürekten başarılar diliyorum. İnşallah bu kötü günleri atlatırlar. Hocamız Bülent Uygun için de bu maç önemliydi.. Kendisinin orada 8 senesi geçti. Bu galibiyeti aynı zamanda O'na hediye ediyoruz.."
Balili yaptığı açıklamada:
"Kocaelispor maçı çok zor maçtı. 2 haftada oynadığımız beşinci maç oldu. İyi bir taktik uyguladık ve kazandık. Yine lideriz, mutluyuz"
Besyo_cu 08.02.2009, 00:08 Çok zor dönemi başarı ile tamamladık oyuncularımız iyi bir dinlenmeyi hak etti önümüzdeki Bursa macınıda başarı ile inşallah tamamlarsak artık bizi kimse durduramaz...
Rallim58 08.02.2009, 00:27 FORTIS Türkiye kupası maratonu ile zorlu Türkiye Süper Liginde süper işler başaran takımımızın, yönetim kadrosından, teknik patrona, idari kadrodan, çalışan personeline ve tüm futbolcularına, hepsini yürekten kutluyorum.
Ancak, Bülent hocamızın yaşı ilerlemiş ve istenen performansı bir türlü yakalayamayan bir futbolcu da ısrar etmesi beni düşündürüyor.
omercoskun 08.02.2009, 00:32 sivasımızı daha kimseler tutamaz allahın izni ile helal olsun sizlere yiğidolar hepinizi alnınızdan öpüyorum hedften sapmak yok tam yol ileri ...
yerliturkuaz 08.02.2009, 09:04 Zorlu maratondan çok iyi bir dönem geçirerek bitti istediğimizi aldık dinlenmelerei analrının ak sütü kadar helaldir...
GokhanTurna 08.02.2009, 10:09 Helal olsun musaya iyi oynadı ama artık gol atamıyor
diyarkentli 08.02.2009, 10:11 BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DILERIM SİVASSPOR
FORZA DIYARBAKIRSPOR
a.yurdakul 08.02.2009, 10:17 ya arkadaşlar,maçlarda herkeste "kimse bağırmıyo,ben bağırınca tek başıma mal gibi çıkıyo sesim" düşüncesi var.eğer öyle düşünüyorsak herkes yiğido gençliğin bulunduğu bölüme gelsin.orda hep beraber omuz omuza bağırıp maçımızı izleyelim,takımı ateşleyelim.bakın bundan sonra tüm maçlarımız lig tv tarafından yayınlanacakmış.cümle alem demezmi birde 7 milyonuz yiğidoyuz diye konuşuyolar,sesleri hiç çıkmıyo demezler mi.beyler lütfen.gelin yiğido gençliğin bulunduğu yere.sesimiz daha gür çıksın.şampiyonluk yolunda en kritik haftalara giriyoruz.HAYDİ YİĞİDOLAR...
hursit0658 08.02.2009, 10:45 ayağınıza alalh sağlık versin yiğidolarım siz sahada taraftada trübünde çoşsa çooooooooooooooooook iyi olaçak ama :(
SempaticH 08.02.2009, 11:06 artık kim düşüyormuş kalkıyormuş bizim için problem olması lazım sen yenecekjsin diğerlri ne yaparsa yapsın başarılar yiğidolar
zaralı ulkucu 08.02.2009, 11:19 ayaklarına saglık cok guzel oynadılar ıns bu hafta bursa karsısındada ıı oyna ve sıvasa 3 puanla yollarız
by_hunter 08.02.2009, 12:45 yorucu temponun ardından zorlu bir maçtı bol gol pozisyonu vardı güzel bir galibiyet oldu
rebelife58 08.02.2009, 12:49 2 haftadır baya yoruldunuz ve anlınızın akıyla çıktınız. artık dinlenmeyi hak ettiniz, umarım bu şekilde dewam ederiz kupada ve ligde şampiyonluğu kutlamayıda hak ederiz
yigidomustafa58 08.02.2009, 13:11 Liderliği çok sevdi Yiğidolar...
SEVDAMSIN58 08.02.2009, 13:27 insallah yigidolarimiz bu yolda sonuna kadar gidecektir arkadaslarinda degindigi uzere yigidolarimizi desteklemeyi ihmal etmeyelim lutfen birlikten dirlik dogarmi birligimizi koruyalim insallah ve gucumuzu ortaya koyalim ALLAH yardimcimiz olsun
muhsin koçak 09.02.2009, 01:12 ya arkadaşlar,maçlarda herkeste "kimse bağırmıyo,ben bağırınca tek başıma mal gibi çıkıyo sesim" düşüncesi var.eğer öyle düşünüyorsak herkes yiğido gençliğin bulunduğu bölüme gelsin.orda hep beraber omuz omuza bağırıp maçımızı izleyelim,takımı ateşleyelim.bakın bundan sonra tüm maçlarımız lig tv tarafından yayınlanacakmış.cümle alem demezmi birde 7 milyonuz yiğidoyuz diye konuşuyolar,sesleri hiç çıkmıyo demezler mi.beyler lütfen.gelin yiğido gençliğin bulunduğu yere.sesimiz daha gür çıksın.şampiyonluk yolunda en kritik haftalara giriyoruz.HAYDİ YİĞİDOLAR...
Spor proğramlarındaki Sivasspor taraftarıyla ilgili yorumları dinleyipte kendinden utanmayan bir Sivaslı var mı aramızda merak ediyorum.
hanedan58 09.02.2009, 09:04 SİZLER HERŞEYİN EN İYİSİNE LAYIKSINIZ ŞAMPYONLUK ARTIK RESMEN SİZİN HAKKINIZDIRTÜM SİVASLILARA BU GURUR VE SEVİNÇİ YAŞATAN OYUNCULARIN HERBİRİNE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUM
YigidoGenclik38 09.02.2009, 16:34 bütün güzellikeri hak ediyorsunuz
bu gururu bize yasatanlara tsk ederiz
TracyMcGrady58 10.02.2009, 13:16 Artik bundan sonra kolay bir mac yok. Her mac zorlu gececek ama en zorlu maclarimiz da düsme tehlikesi yasayan takimlara karsi olacak. Bunun birisini kazasiz belasiz atlattik
67nattramn58 10.02.2009, 16:02 oyuncularda liderliği bırakmak istemiyor. Sivassporumuz liderlik koltuğuna çok lıştı. daha kolay kolay lazlara bırakmaz
alcapon74 11.02.2009, 12:51 Süper ligde ve Kupada emib adımlarla ilerliyoruz İNŞALLAH her iki kulvardada ipi göüsleriz.
Biz de Sivaslılar olarak göğsümüz kabarır. Takımızla gurur duyuyoruz helal size Sivasspor Başarılar.....
sivasspor 2-0' ı yakaladıktan sonra üst üste oynadığı maçların da vermiş olduğu yorgunlukla 58. dakikadan sonra kendini fazla yormak istemedi
takımda istediğini almış bir görüntü vardı
büyük keyif aldım bu maçta
|