Orijinalini görmek için tıklayınız : Mazeret yok


SivasSpor.Com
08.02.2009, 11:48
http://www.fotomac.com.tr/i2/y/1689.jpg

Ali ERDOĞAN / FotoMaç



Mazeret yok

Sivasspor'da sistem artık oturdu. Kim oynarsa oynasın, ister yıldız olsun, isterse olmasın sahaya çıkan hiç sırıtmıyor. Bu nedenle formayı giyenler, cezalı ve sakat futbolcuları aratmıyor. Üç büyüklerin maçları öncesi sakat ve cezalı futbolcular nedeniyle teknik adamların takım kurmakta zorluk çektiği hep dile getirildi. Sivasspor'da dün 5 eksik vardı. Mehmet Yıldız ve yeni transfer Murat Erdoğan cezalı, Onur, Hayrettin ve Murat Sözgelmez ise sakat ya da hasta olmaları nedeniyle dünkü Kocaeli maçında forma giyemediler.

Eksikler aranmadı
Büyük takım olma yolunda gidiyorsan ve şampiyonluğu hedefliyorsan, bu tür mazeretlerin arkasına sığınmamak gerekir. Bülent Uygun da böyle yapıyor. Sakat ve cezalı futbolcu mazeretini hiçbir zaman gündeme getirmiyor. Sivasspor, Kocaelispor karşısında her maçta olduğu gibi yine tutuk başladı. Bu bir alışkanlık haline geldi. 15. dakikadan sonra bu tutukluğu üzerinden atıp, 18. dakikada Kamanan ile golü bulunca oyun üstünlüğünü de tamamen eline geçirdi. Kamanan'ı Allah nazardan saklasın. Hani derler ya; "Ucuz etin yahnisi olmaz." Ama, düşük parayla iyi futbolcu alınabiliyormuş. İşte Kamanan size örnek. Kupada Galatasaray'ı, dünde ligde Körfez'i yıkan adam oldu. Bilica'nın ne kadar önemli oyuncu olduğu dün yine belli oldu. Brezilyalı futbolcu, savunmada emniyet sübapı. Tabii Sedat ve Abdurrahman'ın da hakkını yemeyelim. Musa'yı da tebrik ediyorum. Dün, serumla oyuna çıktı. 2 golün de asistini yaptı. Balili'nin golü ise muhteşemdi. Bülent Uygun'un, karşılaşma öncesinde "Zor bir maç olacak" dediği Kocaelispor sınavından başarıyla ayrılan Sivasspor, 1 günlük aradan sonra yeniden liderlik koltuğuna oturdu.

ssozan
08.02.2009, 11:54
BİLİCA VE KAMANAN I NERDEYSE BEDAVAYA ALDIK VE DE BAYAPI BİR FAYDASINI GÖRÜYORUZ
BÜLENT HOCA TRANSFERDEN ANLAR
3 BÜYÜKLER HER MAÇTA YENEMEZSE YA OYUNCU EKSİK DER YA DA HAKEM YÜZÜN DEN YENEMEDİK DERLER
BIRAKIN ARTIK ŞU OYUNLARI 3 BÜYÜKLER

esentepeli58
08.02.2009, 12:13
türkıyede en doğru transferler bilika ve kamanan

GokhanTurna
08.02.2009, 12:20
Kamanan geldikten sonra Mehmetin yokluğu bizi etkilemez. Mehmet şuan formda değil transfer yüzünden mi böle oynuyor yoksa çok oynamaktan mı yoruldu anlamıyorum.Top kaybetmiyen adam 2.yarıda en çok kaybı yapan adam oldu.Mehmet toparlan artık yıldızın sönmesin yıldızımız yok olmasın