Orijinalini görmek için tıklayınız : Uygun, F.Bahçeliler Derneği'nde
Uygun, F.Bahçeliler Derneği'nde
http://www.sporx.com/images/1/29/3980_B_bulent.jpg
Sivasspor Teknik Direktör Bülent Uygun, sürpriz bir şekilde Bursa Fenerbahçeliler Derneği'nin düzenlediği kahvaltıya katıldı. Yaklaşık 300 kişinin katılımıyla gerçekleşen kahvaltıya Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun sürpriz yaparak katıldı. Karşılarında bir anda Bülent Uygun'u gören Fenerbahçeliler, büyük bir sevinç yaşadı. Bülent Uygun, Bursa Fenerbahçeliler Derneği'nin gerçekleştirdiği bu tür etkinliklerin anlamlı olduğunu söyledi. Bursa Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Nedim Kurtuluş, Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'a Fenerbahçe forması hediye etti.
Bu arada kahvaltıya katılan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de, derneğin hayata geçirmek istediği projeleri destekleyeceğinin sözünü verdi.
08.02.2009
Kaynak : İHA
yener_sahin 08.02.2009, 21:05 hocam sen git fb lilerle yemek ye.ben de onların tepelerine bu bayrağı sürekli asacağım...sizin ve başkanın samimiyetine inat anti istanbul - forza anadolu..
http://photos-a.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2069/138/64/1460730740/n1460730740_30185608_6203.jpg
hocam sen git fb lilerle yemek ye.ben de onların tepelerine bu bayrağı sürekli asacağım...sizin ve başkanın samimiyetine inat anti istanbul - forza anadolu..
http://photos-a.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2069/138/64/1460730740/n1460730740_30185608_6203.jpg
helal sana kardes :D hahahaha resim cok güzel
sivasli_boy 08.02.2009, 21:12 hocam sen git fb lilerle yemek ye.ben de onların tepelerine bu bayrağı sürekli asacağım...sizin ve başkanın samimiyetine inat anti istanbul - forza anadolu..
Helal olsun sana kardesim benim neden desteklerler şu anadoluyu sömüren istanbul takımlarını anlamiyorum
LosTie58 08.02.2009, 21:28 hocam sen git fb lilerle yemek ye.ben de onların tepelerine bu bayrağı sürekli asacağım...sizin ve başkanın samimiyetine inat anti istanbul - forza anadolu..
Harikasın valla ya ((: Bayrakta süper duruyor..
slasher//z 08.02.2009, 21:30 hocam sen git fb lilerle yemek ye.ben de onların tepelerine bu bayrağı sürekli asacağım...sizin ve başkanın samimiyetine inat anti istanbul - forza anadolu..
süpersin abi; ne diyeyim helal olsun wallaaaa..
candayanmaz58 08.02.2009, 21:40 hocam sen git fb lilerle yemek ye.ben de onların tepelerine bu bayrağı sürekli asacağım...sizin ve başkanın samimiyetine inat anti istanbul - forza anadolu..
helal sana be güzel kardeşim bunlara tepeden bakmak çok güzel
vuslat5858 08.02.2009, 21:40 hocam sen git fb lilerle yemek ye.ben de onların tepelerine bu bayrağı sürekli asacağım...sizin ve başkanın samimiyetine inat anti istanbul - forza anadolu..
KARDEŞ HELAL OLSUN SÜPER OLMUŞ
ellisekizSVS 08.02.2009, 21:45 Helal gardaş adamları öldürmüşsündür orda kalpten :)))
BURAK_06 08.02.2009, 22:54 Arkadaşlar bana kalırsa bu kadar istanbul düşmalığı yapmayalım sonuçta onlar da bizden gavur takımı değil :) :)
Rekabet olması çok güzel ama.Ne mutlu ki onlarla rekabet ediyoruz hatta futbolumuzla onları geçiyoruz..
Bülent hocamıza gelince.Herkes biliyorki Fenerbahçe'nin Bülent hocamızda ayrı bi yeri var.Elbette şu an Sivassporumuzu düşünüyor fenerle şampiyonluk için final maçımız olsun Fereri yenmek için her şeyi yapar.Bundan şüphem yok.Bülent Hocamız delikanlıdır.Ama korkuyorum ki fener hocamızı elimizden kapacak 1-2 yıla kadar.İnşallah böyle birşey olmaz ama olacak galiba.
esentepeli58 08.02.2009, 23:06 ya gardas adamlara küfretsen belkı bu kadar zoruna gitmezdı ama iyi yapmısın ?
redelgae 08.02.2009, 23:06 hocam sen git fb lilerle yemek ye.ben de onların tepelerine bu bayrağı sürekli asacağım...sizin ve başkanın samimiyetine inat anti istanbul - forza anadolu..
HOCA YA DA BAŞKAN BİR TÖKEZLESE NE KADAR MUTLU OLACAKSINIZ DEĞİL Mİ ? HOCANIN GİTTİĞİ YER NERESİ ? DÜŞMAN ÜLKE Mİ ?
FB Yİ DE GS Yİ DE BJK Yİ DE TS DE VE DİĞERLERİNİ DE ZİYARET EDECEKTİR. SİZDEN İZİN Mİ ALACAK.
sİZLERİ KINIYORUM. AYIPTIR, AYIP...
münihliyigido58 08.02.2009, 23:36 yener arkadas... bu is gercekten photoshop sayesinde gerceklesmediyse helal olsun.
yener_sahin 08.02.2009, 23:39 yener arkadas... bu is gercekten photoshop sayesinde gerceklesmediyse helal olsun.
photoshopuda kullanırız da o kadar kolpa değiliz.isteyen inanmayan olursa videoda göndereyim...
yener_sahin 08.02.2009, 23:42 HOCA YA DA BAŞKAN BİR TÖKEZLESE NE KADAR MUTLU OLACAKSINIZ DEĞİL Mİ ? HOCANIN GİTTİĞİ YER NERESİ ? DÜŞMAN ÜLKE Mİ ?
FB Yİ DE GS Yİ DE BJK Yİ DE TS DE VE DİĞERLERİNİ DE ZİYARET EDECEKTİR. SİZDEN İZİN Mİ ALACAK.
gardaş biz başkan var diye sevmedik bu takımı.mecnun başkan olmazsa başka başkan olur.takımımız yine gönlümüzde olur.hocanın gittiği yer benim için gitmemesi gereken bir yer.eski mazisi nedir beni çok fazla ilgilendirmez.ama mecnun başkan sivaslı ve sivassporlu.Onun için fb ile irtibatı olmamalı.anlamadığım sizdeki bu istanbul takımları sevdası nerden geliyor.o kadar yaptıkları şeyden sonra.
gs anana bacına sövecek,inönüde küfür yiyeceksin,kadıköyde sövüleceksin,ts de kafana koltuk yiyeceksin sonra birde gidip ziyaret edeceksin haaa.yaw asıl siz bilip bilmeden konuşmayın...
yener_sahin 08.02.2009, 23:43 Arkadaşlar bana kalırsa bu kadar istanbul düşmalığı yapmayalım sonuçta onlar da bizden gavur takımı değil :) :)
Rekabet olması çok güzel ama.Ne mutlu ki onlarla rekabet ediyoruz hatta futbolumuzla onları geçiyoruz..
Bülent hocamıza gelince.Herkes biliyorki Fenerbahçe'nin Bülent hocamızda ayrı bi yeri var.Elbette şu an Sivassporumuzu düşünüyor fenerle şampiyonluk için final maçımız olsun Fereri yenmek için her şeyi yapar.Bundan şüphem yok.Bülent Hocamız delikanlıdır.Ama korkuyorum ki fener hocamızı elimizden kapacak 1-2 yıla kadar.İnşallah böyle birşey olmaz ama olacak galiba.
onlar gavur takımı değil mi.tarihlerini biraz araştır bakalım kurucuları kimler o takımların.
sivassporummm58 08.02.2009, 23:46 HOCA YA DA BAŞKAN BİR TÖKEZLESE NE KADAR MUTLU OLACAKSINIZ DEĞİL Mİ ? HOCANIN GİTTİĞİ YER NERESİ ? DÜŞMAN ÜLKE Mİ ?
O zaman giysin fb formasını gezsin istasyon caddesinde hoşuna gider mi senin.Nerde kaldı sivasspora saygı.Eğer bu şekilde başarı gelcekse yani başkaları tarafından birilerinin piyonu sanılarak başarı gelecekse bir sivasspor taraftarı olarak ben bu başarıyı istemiyorum kardeşim.
Sen öyle düşünmeyebilirsin ama Bülent uygun bu şekilde hareket ettiği müddetçe başkaları tarafından bu durum bizim bazılarının uşaklığını yaptığımız şeklinde algılanacak ve sivassporumuza çok ağır bir zarar verecektir...
BURAK_06 08.02.2009, 23:49 gardaş biz başkan var diye sevmedik bu takımı.mecnun başkan olmazsa başka başkan olur.takımımız yine gönlümüzde olur.hocanın gittiği yer benim için gitmemesi gereken bir yer.eski mazisi nedir beni çok fazla ilgilendirmez.ama mecnun başkan sivaslı ve sivassporlu.Onun için fb ile irtibatı olmamalı.anlamadığım sizdeki bu istanbul takımları sevdası nerden geliyor.o kadar yaptıkları şeyden sonra.
gs anana bacına sövecek,inönüde küfür yiyeceksin,kadıköyde sövüleceksin,ts de kafana koltuk yiyeceksin sonra birde gidip ziyaret edeceksin haaa.yaw asıl siz bilip bilmeden konuşmayın...
Elbette klup sevgisi şahıslara bağlanamaz.Kim giderse gitsin biz bu takımı severiz.Bazı insanların yaptığı kötülük hepsini bağlamaz.Ankaragücü sivas maçında(geçen sene) bir grup ana bacı küfür etti.Ankaraspor maçında belediye zengin diye koltuk kırıd.(bu bahsettiğim kişiler 10 falan)
Bu insanların yaptığı beni bağlar mı.
Benim birçok arkdaşım (GS li , FB li ) sivasın şampiyon olmasını gönülden istiyor.
Allah korusun kötü bir afet olduğunu gene biz bize kalıyoruz.Hepimiz biriz.
Rekabet güzel tabi. Allah takımımıza onlarla başedecek güç verisin.
Taraftarımız çoğalsın milyonlar olsun.
BURAK_06 08.02.2009, 23:51 onlar gavur takımı değil mi.tarihlerini biraz araştır bakalım kurucuları kimler o takımların.
Bi insana Gavur demek çok ciddi bi günahtır dinimizde.Gerçi siz benden iyi biliyorsunuzdur ama, gene de bence suçlamayalım böyle.
Çok tehlikeli çünkü.
yener_sahin 09.02.2009, 00:17 Bi insana Gavur demek çok ciddi bi günahtır dinimizde.Gerçi siz benden iyi biliyorsunuzdur ama, gene de bence suçlamayalım böyle.
Çok tehlikeli çünkü.
zaten yazdığımı iyi okuyun.onlara o yaftayı vurmadım.sadece değil mi diye sordum?ve ardından öğrenmeniz için bir tarihlerini araştırın dedim.araştırdığınızda karşınıza çıkacaktır...
yener_sahin 09.02.2009, 00:21 Elbette klup sevgisi şahıslara bağlanamaz.Kim giderse gitsin biz bu takımı severiz.Bazı insanların yaptığı kötülük hepsini bağlamaz.Ankaragücü sivas maçında(geçen sene) bir grup ana bacı küfür etti.Ankaraspor maçında belediye zengin diye koltuk kırıd.(bu bahsettiğim kişiler 10 falan)
Bu insanların yaptığı beni bağlar mı.
Benim birçok arkdaşım (GS li , FB li ) sivasın şampiyon olmasını gönülden istiyor.
Allah korusun kötü bir afet olduğunu gene biz bize kalıyoruz.Hepimiz biriz.
Rekabet güzel tabi. Allah takımımıza onlarla başedecek güç verisin.
Taraftarımız çoğalsın milyonlar olsun.
bu takım şampiyonda olacaksa onurlu duruşuyla olsun.yok şikeli birilerinin arka bahçesi yaftasıyla olacaksa amatöre düşsün.biz kime bakarak kimi suçlayacağımızı çok iyi biliyoruz.gs geçen hafta bir stad sövdü baliliye,geçen sene bir inönü maratonu yani çarşı sövdü sivassporumuzu.sivaslı a.ılar istanbulda ne arar diye dakikalarca bağırdılar.
Benimde fb li bjk li arkadaşlarım var.ve o arkadaşlığım takım sayesinde olmadı.benim arkadaşlarımda sivas şampiyon olsun diyor.ama onların su söyeldkleri takımlarını seveceğim anlamına da gelmez.
HER ZAMAN HER YERDE ANTİ İSTANBUL - FORZA ANADOLU...
etzel1967 09.02.2009, 00:24 şu resime bayılıyorum...tebrikler arkadaşlar...bursalıların yapamadığını siz yapmışsınız...
redelgae 09.02.2009, 00:24 zaten yazdığımı iyi okuyun.onlara o yaftayı vurmadım.sadece değil mi diye sordum?ve ardından öğrenmeniz için bir tarihlerini araştırın dedim.araştırdığınızda karşınıza çıkacaktır...
SENİ OKUYAN DA TARİH BİLGİSİ PEH PEH BİŞEY ZANNEDER, OTURMUŞ AHKAM KESİYORSUN....
AHAAAAAAA DURUM ANLAŞILDI....
CİNCON MUSUN NESİN BE BİRADER AÇIKÇA YAZ DA NE OLDUĞUN ANLAŞILSIN.. SIKMA KENDİNİ DÖK İÇİNİ.....
yener_sahin 09.02.2009, 00:27 SENİ OKUYAN DA TARİH BİLGİSİ PEH PEH BİŞEY ZANNEDER, OTURMUŞ AHKAM KESİYORSUN....
AHAAAAAAA DURUM ANLAŞILDI....
CİNCON MUSUN NESİN BE BİRADER AÇIKÇA YAZ DA NE OLDUĞUN ANLAŞILSIN.. SIKMA KENDİNİ DÖK İÇİNİ.....
bana mı dedin sen cincon diye :D sen yenisin galiba...gs başlığına yazdıklarımı bir oku bakalım.ama ben cincon değilsem sen cincon olasın aha da sana en büyük beddua... :D
muhsin koçak 09.02.2009, 00:39 Vallaha olaya olumlu bakmaya çalışıyorum fakat hiç bir yerinden tutamıyorum..........
serdar-58 09.02.2009, 01:04 üsteki foto güzelmiş eline sağlık çeken arkadaşın bülent hoca yavaş yavaş feneremi gidiyo yoksa
BURAK_06 09.02.2009, 01:10 Konu gerçekten çok uzadı gerçekten :)
Resim hakkında bende yorum yapıyım.Komik, güzel bi resim.Bazı arkadaşlar çok büyütüyorlar ama.Bu resim bizim onlardan üstün olduğumuz anlamına gelmez ki...Onların başarılarına ulaşmak için çok vaktimiz var.
Bir de bundan 5 6 sene önce yüzde 90 ımız(bana göre :) ) başka takımı tutuyordu.Allahtan Sivasımız doğru yolu gösterdi.
Benim demek istediğim bir istanbul düşmalığıdır almış başını gidiyor.Ya arkadaşalar bu İstanbul değil mi Bizim şanlı ecdadımıza başkentlik yapmış.
Sivassporu koruyalım destekleyelim her yerde her koşulda.Düşmalıkla değil ama.Hepimiz bu ülkenin takımıyız.
Saygılar:) :)
yener_sahin 09.02.2009, 02:11 Konu gerçekten çok uzadı gerçekten :)
Resim hakkında bende yorum yapıyım.Komik, güzel bi resim.Bazı arkadaşlar çok büyütüyorlar ama.Bu resim bizim onlardan üstün olduğumuz anlamına gelmez ki...Onların başarılarına ulaşmak için çok vaktimiz var.
Bir de bundan 5 6 sene önce yüzde 90 ımız(bana göre :) ) başka takımı tutuyordu.Allahtan Sivasımız doğru yolu gösterdi.
Benim demek istediğim bir istanbul düşmalığıdır almış başını gidiyor.Ya arkadaşalar bu İstanbul değil mi Bizim şanlı ecdadımıza başkentlik yapmış.
Sivassporu koruyalım destekleyelim her yerde her koşulda.Düşmalıkla değil ama.Hepimiz bu ülkenin takımıyız.
Saygılar:) :)
öncelikle şunu söyleyim resim değil fotoğraf.resim çekilmez çizilir.fotoğrafcılıkla ilgilediğim için bunuda söylemek istedim...sen daha neyin ne olduğunu bilmiyorsun ki gardaş.biz şehre düşman değiliz.biz istanbul takımlarını sevmiyoruz.istanbulun güzelliğine değil istanbul takımlarının oynadığı bizans oyunları yüzünden onları sevmiyoruz.istanbulu neden sevmeyelim şehrin suçu ne.benki defalarca gitmiş ve istanbulun şehir güzelliğine hayran birisiyim...biraz daha tribün kültürü diyorum...
münihliyigido58 09.02.2009, 08:21 photoshopuda kullanırız da o kadar kolpa değiliz.isteyen inanmayan olursa videoda göndereyim...
videoyu gönder internette herkesle paylasiyim.
oturdugum kent olan münihde bir kac alman sivassporlu bile var artik, onlarda görsün, bir Sivasli neleri gerceklestirebilir diye. Yigidoluk ruhunu bir kez daha anlasinlar.
Aslinda hepsini topluyup bir resimini cekmem lazim
merkez_emre 09.02.2009, 12:09 yener o gunde asılımıydı bayrak ?
alayına Inat SADECE SİVASSPOR SADECE ANADOLU
11 trilyon gibi bir masrafla fenerbahçeye gelen aragoneze söyleyecek tek bir sözüm bile yok
guiza ya haftalardır tahammül eden malum medya, nöbetçi golcü semihe 2 maç tahammül edemez
vay benim yerli teknik direktörlerim, vay benim yerli futbolcularım vayyy
biz de teknik direktörümüz Sayın Uygun'un kıymetini iyi bilelim
yener_sahin 09.02.2009, 14:48 yener o gunde asılımıydı bayrak ?
alayına Inat SADECE SİVASSPOR SADECE ANADOLU
geldiği gün bursada hava çok yağışlıydı emre.bayrak yağmurdan zarar görmesin diye toplamış dürmüştüm.ama sanırım derneğe gelmedi.dernekte o gün öyle organizasyon olsa haberim olurdu.karşı komşu dernek üyesi gelir bana kesin söylerdi.toplantı başka yerde yapılmış.yoksa valla iner aşağı basardım o derneği...
atababa111 09.02.2009, 14:54 hocam sen git fb lilerle yemek ye.ben de onların tepelerine bu bayrağı sürekli asacağım...sizin ve başkanın samimiyetine inat anti istanbul - forza anadolu..
YILIN GÖRÜNTÜSÜ.İŞTE BU..........:)
yigidomustafa58 09.02.2009, 15:18 her zaman bayrağımız diğer takımlardan üstte olacaktır...
35fulya58 09.02.2009, 15:31 Öz be öz Fenerbahçe'li olan bir teknik direktörümüz var. Bunu hepimiz biliyoruz. Bülent Uygun abi gidipte maçları satmıyor. Aklında Fenerbahçe olsa bile yüreğinde Sivasspor olarak bizim başarımız için ter akıtıyor.
Sizin bu yaptıklarınız emeğine haksızlık değil mi? Siz bize ne verdiğine bakın. Bizi sonlarda dolaştırıpta, gidip F.Bahçe'nin faaliyetlerine mi katılıyor. O bizim kralımız olduğu gibi tüm F.Bahçelilerin gurur kaynağı. Onunda bir sosyal hayatı var. Bırakın istediğini yapsın.
Hafta sonu 7 milyon Sivas'lıyı mutlu ediyorsa senede 1 gün hafta içinde kendi topluluğunun aktivitesine katılsın. Onlarda çok seviyor. Hatta onların yarısından fazlası hem başarımızdan dolayı, hemde Bülent hocamızdan dolayı bizi destekliyorlar. Haksızlık yapmayın.
Diyarbekir21 09.02.2009, 15:50 Harikasın valla ya ((: Bayrakta süper duruyor..
Bülent uygun ve sivasspor başkanının fb ye olan ilgisini bilmeyeniniz yok sen bunu yaparsan sn uygun dillerden dile her zaman gerek medya gerek int gerek güncel hayatta sivasın çoğu fb li elbette derler gördüklerini uyguluyor anlatıyorlar bencede haksızda değiller
zaralı19 09.02.2009, 15:56 hocam sen git fb lilerle yemek ye.ben de onların tepelerine bu bayrağı sürekli asacağım...sizin ve başkanın samimiyetine inat anti istanbul - forza anadolu..
helal yener kardeşim bende gideyim bursaya bende asacağım
yener_sahin 09.02.2009, 16:34 Öz be öz Fenerbahçe'li olan bir teknik direktörümüz var. Bunu hepimiz biliyoruz. Bülent Uygun abi gidipte maçları satmıyor. Aklında Fenerbahçe olsa bile yüreğinde Sivasspor olarak bizim başarımız için ter akıtıyor.
Sizin bu yaptıklarınız emeğine haksızlık değil mi? Siz bize ne verdiğine bakın. Bizi sonlarda dolaştırıpta, gidip F.Bahçe'nin faaliyetlerine mi katılıyor. O bizim kralımız olduğu gibi tüm F.Bahçelilerin gurur kaynağı. Onunda bir sosyal hayatı var. Bırakın istediğini yapsın.
Hafta sonu 7 milyon Sivas'lıyı mutlu ediyorsa senede 1 gün hafta içinde kendi topluluğunun aktivitesine katılsın. Onlarda çok seviyor. Hatta onların yarısından fazlası hem başarımızdan dolayı, hemde Bülent hocamızdan dolayı bizi destekliyorlar. Haksızlık yapmayın.
Bize fb li değil sivassporlu teknik heyet lazım.eğer öz be öz bir fb li ise gitsin ben buna razıyım.Bizler fb nin arka bahçesi yaftasını silmeye çalışırken siz de birde hangi akla hizmet bunu tasvip edersiniz.Sanırım kadıköyde hiç küfür yemdiniz o yüzden bu kadar güzel savunma yapabiliyorsunuz.
emeğe saygısızlıkla ne alakası var.takımın durumundan şikayetmi ettikte emeğine saygızsızlığımız olsun Allah aşkına saçmalamayın.Burda koruyanlar ben fb liyim desinde bari bizde kim ne mal onu anlayalım.Fb liler derneğine katılıp yemek yemek nasıl bir sosyalliktir ben onu anlamadım.siz heralde futbola çok uzaksınız...Farklı şehirden tribünlerden kaç arkadaşınız var.Önüne gelen yazıyor.Dışarda kimin taraftarımıza bülent uyguna başkana ne dediğinden baheri yok.Sizler kadıköyde fb lilerler beraber bizfenerbahçeliyiz atkılarınıda açarsınız.
Söyledikleriniz tamamen bir fb yalakalığır başka da bir şey değildir.Biz tek kimliği sivasspor olan bir klüp istiyoruz o kadar....adamlar derneğe davet ediyor siz fb nin faaliyetlerine mi katılıyor diyorsunuz.Allah aşkına yazınızı sonradan tekrar okudunuz mu.Derneğe gitmekden başka nasıl aktivitelerine katılsın.Çıksın birde fb yi mi yönetsin.
yener_sahin 09.02.2009, 16:35 http://img240.imageshack.us/img240/8886/adsznj9.jpg (http://video.yahoo.com/watch/4456812/11943381)
video isteyenlere bayrağın bursa metrosundan görüşünüşünü ekliyorum.tatmin olmayan olursa kapı önünden çektiğimide eklerim...
redelgae 14.02.2009, 21:48 Bize fb li değil sivassporlu teknik heyet lazım.eğer öz be öz bir fb li ise gitsin ben buna razıyım.Bizler fb nin arka bahçesi yaftasını silmeye çalışırken siz de birde hangi akla hizmet bunu tasvip edersiniz.Sanırım kadıköyde hiç küfür yemdiniz o yüzden bu kadar güzel savunma yapabiliyorsunuz.
emeğe saygısızlıkla ne alakası var.takımın durumundan şikayetmi ettikte emeğine saygızsızlığımız olsun Allah aşkına saçmalamayın.Burda koruyanlar ben fb liyim desinde bari bizde kim ne mal onu anlayalım.Fb liler derneğine katılıp yemek yemek nasıl bir sosyalliktir ben onu anlamadım.siz heralde futbola çok uzaksınız...Farklı şehirden tribünlerden kaç arkadaşınız var.Önüne gelen yazıyor.Dışarda kimin taraftarımıza bülent uyguna başkana ne dediğinden baheri yok.Sizler kadıköyde fb lilerler beraber bizfenerbahçeliyiz atkılarınıda açarsınız.
Söyledikleriniz tamamen bir fb yalakalığır başka da bir şey değildir.Biz tek kimliği sivasspor olan bir klüp istiyoruz o kadar....adamlar derneğe davet ediyor siz fb nin faaliyetlerine mi katılıyor diyorsunuz.Allah aşkına yazınızı sonradan tekrar okudunuz mu.Derneğe gitmekden başka nasıl aktivitelerine katılsın.Çıksın birde fb yi mi yönetsin.
YENER_SAHİN BEYEFENDİYE,
UZUN BİR SÜREDİR FORUM'A GİREMEDİM. SON YAZIMA VERMİŞ OLDUĞUNUZ "bana mı dedin sen cincon diye sen yenisin galiba...gs başlığına yazdıklarımı bir oku bakalım.ama ben cincon değilsem sen cincon olasın aha da sana en büyük beddua... " CEVAP ŞAHANE İDİ. MÜTHİŞ BR ZEKA DÜZEYİ GÖSTERİSİNDE BULUNMUŞUNUZ. SAMİMİ SÖYLÜYORUM. VE BU SAMİMİYETTEN HAREKETLE DE HERŞEYİ AÇIK AÇIK YAZIYORUM.
AHAN DA MANİFESTOM !...
SİVAS'LI DEĞİLİM. AMA ÇOK ÇOK ÇOK UZUN BİR SÜREDİR (BELKİ SİZİN YAŞINIDAN DA FAZLA BİR SÜREDİR) SİVAS'TAYIM. DOĞDUM DOĞALI DA FENERBAHÇELİYİM. 4 SENEDİR EN BERBAT GÜNLERİM SİVAS-FENER MAÇLARIDIR. HİÇBİR SONUÇ BENİ MEMNUN ETMEZ. 34 HAFTALIK LİG' İN 32 HAFTASI SİVASSPORLUYUM. İÇ SAHADAKİ HİÇBİR MAÇI KAÇIRMAMIŞIMDIR. ÇEKİRDEK FİLAN DA ÇİTLEMEM (!). SESİM KISILAMA DAK TEZAHÜRATLARA EŞLİK EDER, SİVASSPOR ATKISI SALLAR, SİVASSPROR FORMASI GİYMEDEN MAÇLARA GİTMEM (FENER MAÇLARINA ÇİFT FORMA GİYEREK GİDERİM).
MAÇ BİTMEDEN TRİBÜNÜ TERK EDEN, MAÇ BOYUNCA TAKIMINI DESTEKLEMEYEN, PAZARA KADAR SİVASSPORLU OLUP, SIRA FEDAKARLIĞA GELİNCE ORTALIKAN SIVIŞAN SEYİRCİYE (TARAFTARA DEĞİL) SÖYLEYECEK LAF BULAMAM.
EVİMDE TAMAMI LİSANSLI 5 SİVASSPOR FORMASI OLAN, SİVASSPOR' UN 4 YILLIK DURUMUNU GÖZLEYİNCE MECNUN BAŞKAN VE BÜLENT HOCA'NIN HEYKELİ DİLİMELİ DİYE DÜŞÜNÜRÜM.
VARSA SÖYLEYECEĞİN BEKLER SAYGILAR SUNARIM.
NOT: 1 HAFTA SONRA KADIKÖYDE FENER TARAFTARI SİVAS' I, SİVASSPOR' U ALKIŞLAMAZ İSE YAZIKLAR OLSUN ONLARA DER, FENER-SİVAS MAÇINDAN SONRA DÜŞÜNCELERİNİ BEKLERİM.
58_babacan_58 14.02.2009, 21:59 helal olsun sana kardeşim anti istanbul FORZA ANADOLU
sivasli215 14.02.2009, 22:14 arkadaşlar sonuçta benzer olayı geçen sene de başkanımız sayın mecnun bey yapmıştı ve ligin son haftalarına doğru gidip fenerbahçe klübünü ziyaret etmişti,bunu da gizli kapılar arkasında yapmıştı!... yalan mı?
bu olayı duyunca geçen sene çok sinirlenmiştim.şampiyonluk yarışında son maçlara doğru siz hiç gs,bjk ya da fb başkanlarının birbirini ziyaretini duydunuz mu???
üstelik o geçen seneki ziyaret tam da gs ile sivasta yapacağımız maç öncesiydi!
bu olayı duyan gs li ve bjk lı ne kadar arkadaşım varsa benle dalga geçmişlerdi,ne söylediklerini de az çok tahmin edebilirsiniz
eğer biz büyük takımsak ya da olmaya çalışıyorsak bu tür polemiklere girmemeliyiz.o zamanki yazılarımda da ben bu durumu çok eleştirmiştim,hala da olayı hatırlayınca sinirlenir dururum.
gel gelelim şimdi benzer bir olayı bülent hoca yapmış.belki basit bir kahvaltı gibi dursa da bu da bana göre çok yanlış bir davranış.hocam madem kahvaltıya ihtiyacın var ve de ziyaret etmek istiyorsun şampiyonlukta senin rakibin!!! olan bir takımın derneğinde ne işin var???çok istiyorsan git bursaspor derneğini ziyaret et,hiç değilse bir anlamı olur???
yapmayın lütfen,şampiyonlukta varsınız ve belkide en büyük adaysınız,ama o zihniyete UYGUN hareketler değil bunlar,umarım bu son olur...
Hocam Fener'de rezil olana kadar; SİVAS'da VEZİRLİĞE DEVAM ET.Onlar Şeytan RIDVAN'ı, Yılmaz YÜCETÜRK hocayı, neler yediler neler.
SEN EN İYİSİN AMA HOCAM NE YAZIK Kİ ADIN BÜLENT SOYADIN UYGUN.Gavur olsaydın eğer, seni baştacı ederlerdi aragones,zico, gibi.
SİVASSPOR İLE EN AZ UEFA KUPASINI,HATTA ŞAMPİYONLAR LİGİ KUPASINI AL DA. Onlar da o zaman JETON ancak düşer.
|