Orijinalini görmek için tıklayınız : Tribünde Oturmak Ölümden Beter
SivasSpor.Com 09.02.2009, 10:58 http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/mehmetribun.jpg
Galatasaray’la oynanan kupa maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle iki maç ceza alan Sivasspor’lu Mehmet Yıldız, tribünde oturmanın ölümden beter olduğunu söyledi.
Sivasspor-Kocaelispor maçını takım arkadaşları Murat ve Onur’la birlikte tribünden izleyen Mehmet Yıldız ”Ben Sivasspor’un maçlarını tribünden izlemeye alışkın değilim.
Takım arkadaşlarımı uzaktan izlemek beni çok üzüyor, bir daha kırmızı kart görmemeye tövbe ettim” dedi.
Hürdoğan Gazetesi
Besyo_cu 09.02.2009, 11:11 Mehmet YILDIZ'ın oynamadığı Kocaeli macından pek keyif almadım. Mehmet YILDIZ'a o kadar alıştım ki onsuz izlediğim maç cok garip geliyor. Bursa macında da cezası nedeniyle oynayamayacak.İnanıyorum ki Kaptan cezasından sonra fırtına gibi dönüş yapacak.
burakkova 09.02.2009, 11:31 mehmet yıldız son maçlarda bana çok garip geliyor.. biraz oturması bence ona iyi gelecek..
58K_A_L_E_L_İ58 09.02.2009, 11:54 İNŞALLAH ORDA OTURMAKTAN BÜYÜK BİR DERS ÇIKARMIŞSINDIR MEMO ARTIK BU TARAFTARIN BEKLENTİLERİNE BİR CEVAP VERMEN GEREKİYO
EĞER VEREMEZSEN ORDA DAHA ÇOK OTURURSUN
rebelife58 09.02.2009, 11:55 bence sivas, mehmet yıldız ile bütünleşti. ikiside birlikte olmadan bir hiç mehmet ne kadar kötü oynasa bile saha da olması sivasa ayrı bir tad veriyor. mehmet yıldız sivasın kahramandır; mehmet yıldıza top gelince taraftarda bir rahatlama oluyor şimdi gol atacak gibisinden o açından MEHMET YILDIZ SEN BİZİM KAHRAMANIMIZIN SEN ZOR GÜNÜMÜZDE BİZİMLE İDİN BİZDE ZOR GÜNÜNDE HEP YANINDA OLACAZ...
GokhanTurna 09.02.2009, 12:32 Mehmet inş bu aradan sonra düzgün bi şekilde sahalara dönersin
Rallim58 09.02.2009, 13:04 Müsabaka içerisinde takım arkadaşlarının her olumsuz davranışlarında el-kol hareketleri ile tepki göstermesi tüm yiğidoların dikkatini çekiyordu. Mehmet Yıldız'ın bu tavrı, takım arfkadaşı üzerinde moral bozukluğuna kadar giden sahneler yaşanıyordu. Bu müsabakada ise böyle bir olayın olmaması oyuncuların rahat hareket etmelerini sağladı. Sonuçta kazanan Sivasspor oldu.
Ayrıca, 2. devreye transfer dedikoduları ile kafası karışık giren Mehmet Yıldız'ın dinlendirilmesi, dillendirilmesine rağmen, Bülent hoca buna imkan tanımamıştı.
Bülent hocanın yapamadığını müsabakanın hakemi yaparak, onu zorunlu dinlendirmeye gönderdi:D
mehmetyildiz58 09.02.2009, 13:07 Bence böle çok iyi oldu oda insan dinlenmeye ihtiyacı var...
esentepeli58 09.02.2009, 13:09 aramasın gözler son bı haftada daha m.yılıdzsız
yıldız'a o kadar alışkışız ki keşke bu maçtada sahada olsaydı demekten kendimi alamadım.
ancak bunda da kendisi için bir hayır vardır diye düşünüyorum
sahada takımı çıplak gözle iyi analiz etme fırsatı buldu mehmet yıldız
artık cezasının biteceği eskişehir maçı için kendisini iyice hazırlar
kendi adına hem üzüldüm, hem de devre arası transfer harekatıyla sarsıldığı için dinlenme fırsatı bulması adına sevindim
LosTie58 09.02.2009, 14:30 Cezası bittikten sonra eski Mehmet'i izleyeceğiz hep birlikte.
BAZI ARKADAŞLARIN DEDİĞİNE KATILIYORUM.BELKİ TİRÜBÜNDE BAZI ŞEYLERİ MUHASEBE ETME İMKANI BULMUŞTUR.BENDE ŞAHİT OLDUM ARKADAŞLARINA BAĞIRARAK OYUNDAN DÜŞÜRDÜĞÜNE. BİR FUTBOLCU HERŞEY BENİM HERŞEY BENİM ETRAFIMDA DÖNÜYOR DİYE DÜŞÜNMEMELİ.
İYİ VE KALİTELİ FUTBOLCULAR HER ZAMAN YAPICI VE YÖNLENDİRİCİ OLMALI.BAŞARI HERKESİN BAŞARISIDIR. TAKIM HALİNDE BAŞARILI OLUNUR YADA BAŞARISIZ OLUNUR.
BÜTÜN FUTBOLCU ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDİYOR GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM.
yigidomustafa58 09.02.2009, 16:15 Allah hiçbir futbolcumuza kırmızı kart ile cezanlandırmayı nasip etmesin ..:D
konartr58 09.02.2009, 17:35 evet sayın yıldız şöyle ya da böyle her futbolcunun başına gelebilecek durumu gördün.hele biraz basında çok çıkınca havalara girdin.sivasspora katkın büyük.siavasporunda sana katkısı büyük.ama bir şeyi anlamalısın ki her zaman birinin yeri öyle ya da böyle doldurulur.
büüyk takım dedikleri o ucubelere gidenleri görüyorsun.Alırken davul zurna ile alırlarda sonrada gayda ile ağlatırlar adamı.son gs maçlarını tekrar tekrar izle.dillendirilmeyen yüzüne vurulmayan yanlışını gör.Belki kastın yoktu.Ama isteksizliğin o kadar açıktı ki.
sivas seni seviyor.sende sivası.Senin büyüklüğün ancak bu takımın şampiyon olması ile ortaya çıkar.
İstanbul sevgini ikide bir dışarı vurmayı artık bırakırsın Mehmet.
Umarım bu ayrılık Sivasspor sevgini inkişaf ettirir!
İlk defa Sivassporda bir futbolcunun gördüğü kırmızı karta sevindim. Mehmetin fiziksel ve ruhen dinlenmeye ihtiyacı vardı
YigidoGenclik38 09.02.2009, 18:14 evet be kaptan yoklugun belliydi ama kamanan seni aratmadı balili m.yıldız kamanan rakip defanslar aman amann:D:D:D:D:D
Senin için böylesi daha hayırlı oldu be MEHMEDİM... Sıkma canını ama ben sana kızıyorum ona göre. Hadi kırmızı kartta akıllandın ama şu gol atınca millet sırtına çullanıyor alma yaaw sırtına o kadar adamı. O kadar yük çekiyorsun bide illletimi taşıycaan.. :):)
sivaslı yıldız 09.02.2009, 21:08 ..bir daha kırmızı kart görmemeye tövbe ettim” dedi.
Küfretmemek için tövbe etse daha iyi olur..
BURAK_06 09.02.2009, 21:08 Kamanan gelince Mehmet'in pabucu dama atıldı galiba.
Mehmetin artılarını ve eksilerini gözden geçilerim.
Artıları
Çok Güçlü
hırslı
iyi top tutuyor ilerde
Eksileri
Adam eksiltemiyor
Kıvrak değil
Hava toplarında göremedik
Şutları normal
Söylediklerim yanlış olabilir.Ama benim düşüncelim bunlar.
Sizde eklerseniz iyi olur. :)
mehmet biz seni çok seviyoruz gs degil bizi tercih ettin artık sahalara yine hırslı dönersin innşallah kaptan gollerini bekliyoruz
cücü baba 09.02.2009, 21:58 Hem fiziki hemde kafa olarak bayağı yıpranmıştı bu zorunlu dinlenme iyi olmuştur eminim çünkü ona ileride daha çok ihtiyacımız olacak gerçekten Türkiyede ayağında top tutan tek adam belkide Avrupada bile sayılı futbolcu sonra hiç bıkmıyor usanmıyor saldırıyor ve emeğinin karşılığınıda alıyor lig gittikçe kızışıyor ona daha çok ihtiyacımız olacak...
SEVDAMSIN58 09.02.2009, 21:58 BEN MEHMETIN HADI KOCELI NEYSE DIYELIM AMA YENILENEN BURSANIN KARSISINDA OLMAMASINI COK BUYUK EKSIKLIK GORUYORUM INSALLAH ONUN YERINI ARKADASLARI DOLDURUR ZATEN HAFTAYA ODA TAKIMA KATILIR
KAPTANA GUVENIM TAMDIR GALATASARAYIN CIRKEFLIGINI BIRKEZ DAHA GORDUK KAYSERI MACINDA
zaralı ulkucu 09.02.2009, 22:36 memet yıldızın yoklugu bellıydı ama memet reıs dınlenmesı lazım bıze cok maclarda lazım
Bu on beş günlük mecburi izin Mehmet'in olayları ve kendisini değerlendirmesi açısından sağlıklı olacaktır.
Golsüz geçen 8 maç ve futbolsuz 2 hafta. Kolay değil.
Bizler senin o güzel futbolunu ve gollerini özledik Mehmet Yıldız.
by_hunter 10.02.2009, 10:13 walla iyi oldu bence herkesın ayakları yere bassın mehmet bizim için önemli bir deger ama kendıne son zamanlarda bıras cekı duzun vermesı gerekıyordu bu ıyı oldu bence baya bı yuk vardı sırtında ıyıce dınlenmiştir artık
hanedan58 10.02.2009, 11:33 MEHMET YILDIZ SİVASSPORUN DEĞİŞMEZ OYUNCULARINDANDIR BEN İNANIYORUM Kİ MHMET HER ZAMAN HERYERDE GÖREVİNİ BAŞARIYLA YERİNE GETİRİYOR
MEHMET YILDIZ BİZİ BU GÜNLERE TAŞIYAN DIR İLK YARIYA BAKACAK OLURSAN HER MAÇTA LAYIKI İLE ÇALIŞMIŞ HERMAÇTA GÖREVİNİ YAPMIŞ GOLÜNÜ ATMIŞ BİZİM MEHMETİMİZ OLMASA İDİ ŞİMDİ LİDER OLABİLİRMİYDİK 3 YILDIR SİVAS I TAŞIYANLARDAN BİRİDE O DUR MUSA VE BALİLİ NIN ETKİLİ ATAKLARDA BULUNMA SEBEBLERİNDEN BİRİDE O DUR HER TAKIM MEHMET İÇİN ÖZEL ÖNLEMLER ALIYOR ÇİFT DEFANS YAPARAK MEHMET İ KIŞKAÇA ALIYOR VE BALİLİ VE MUSAYA OYNAYAÇAK ALAN KALIYOR
MEHMET TOPA VURAMAYACAK DURUMDADA OLSA DİGER TAKIMLARIN İNADINA ONU KORUMAK VE KOLLAMAK BİZİM YEĞANE GÖREVİMİZDİR BUNU ONA BORÇLUYUZ
GLoBe-Y-Gençlik 10.02.2009, 11:42 Evet oturmaq zor bir durum Allah kımseyı tribünde oturmamak naıp etsın.
dinlenmesi gerekıyodu Mehmetin son haftalarda formu cok düşük tabi buna rakiblerin 2li 3lü markajı da neden oluyo ;) iki haftanın sonunda eski mehmet olarak ızlıyebılıcegimizi düşünüyorum :)
*€$KİYA58* 10.02.2009, 13:29 Kamanan Mehmet Yıldızı Aratmıyor.. Mehmet Yıldızında Dınlenmesı Lazım Derbı Macları Yaklasıyor Onlara Hazırlanması LAzım :)
Kamanan gelince Mehmet'in pabucu dama atıldı galiba.
Mehmetin artılarını ve eksilerini gözden geçilerim.
Eksileri
Adam eksiltemiyor
Kıvrak değil
Hava toplarında göremedik
Şutları normal
Takım arkadaşlarına çok konuşuyor hatta bağırıyor.
TracyMcGrady58 10.02.2009, 14:47 Tabi bir futbolcu icin tribünden maci seyretmek en kötü birsey olmasi gerek. Insallah Mehmet Yildiz cezasi sona erdikten sonra firtina gibi bir dönüs yapar
Bir süre bedenen ve zihnen dinlenmek gerek Mehmet. Her ne kadar oynamayı çok sevsen ve istesende bu böyle olmalı. Kenarda oturdukça saha içindeki mücadele ve hırsında o kadar artacaktır...
67nattramn58 10.02.2009, 17:10 Bence bu ceza Mehmet yıldıza iyi gelcektir. Biraz dinlenme fırsatı bulacaktır. Ama eski performansına dönmesse tribün yerine yerdek kulubesinde oturur ki ben düzeleceğine inanıyorum. Mehmet yıldız eskişehir maçında kesin gol atar
ilker_8787 10.02.2009, 17:28 Mehmet haberin fotosunda tam mafya babaları gibi çıkmuş :D:D:D
58zarali 11.02.2009, 12:54 o zaman kendimize hakim olacağız
KayseriSivas 11.02.2009, 13:10 bir kayserisporlu olarak sivassporu gönülden destekliyorum inşallah şampiyon olursunuz anadolunun gururu YANNİCK KAMANAN da şu an türkiyenin en iyi golcüsü helal olsun
yerliturkuaz 12.02.2009, 22:50 Sensiz bursa maçı nasıl geçecek bakalım umarım bir daha aynı hatayı yapmazsın Mehmet Yıldız...
|