Orijinalini görmek için tıklayınız : yeni stad hakkında kısa bilgi
Andronovo 09.02.2009, 17:56 evet arkadaşlar çogunuzun bildigi gibi sayın başbakanımız yeni stad yapılacagını söylemişti stadın bazı özellikleri sorabileceginiz
sorulara göre söylüyorum.. bilgiler kesinlikle saglam yerdendir...
1. stad kaç kişilik olacak........................ .: 35 bin civarı
2. üzeri tamamen mi kapatılacak..............:sade ce tiribünlerin üstü(her tribün) çim üstü açık
3. kış için ısıtma vs olacakmı....................: hem çimde hemde tribünlerde ıstma olacak
4. stadın maliyetini kim karşılayacak..........:TOKİ (toplu konut idaresi)
5. eski stad ne olacak........................ ....:yeni stada karşılık tokiye verilecek
6. eski stadın oradan sivasa kaynak vamı...: evet bazı dükkanlar sivasspora gelir getirmesi için sivassporda kalacak
7. yeni stad nereye papılacak..................:şu an amatör takımların maç yaptıgı yer olan paşa çayırı
8. stadın şekli nasıl olacak ......................:oval biçimde koşu pisti var
9. peki stadın proje çizimleri yokmu............:henüz tam karar verilmedi proje tamam landıgında verilecek (çizimler)
YigidoGenclik38 09.02.2009, 18:15 arkadaslar 35 bin kisilik stat yapılsa
statımız full dolacak mı?????????
evet arkadaşlar çogunuzun bildigi gibi sayın başbakanımız yeni stad yapılacagını söylemişti stadın bazı özellikleri sorabileceginiz
2. üzeri tamamen mi kapatılacak..............:sade ce tiribünlerin üstü(her tribün) çim üstü açık
3. kış için ısıtma vs olacakmı....................: hem çimde hemde tribünlerde ıstma olacak
5. eski stad ne olacak........................ ....:yeni stada karşılık tokiye verilecek
6. eski stadın oradan sivasa kaynak vamı...: evet bazı dükkanlar sivasspora gelir getirmesi için sivassporda kalacak
7. yeni stad nereye papılacak..................:şu an amatör takımların maç yaptıgı yer olan paşa çayırı
9. peki stadın proje çizimleri yokmu............:henüz tam karar verilmedi proje tamam landıgında verilecek (çizimler)
bir tek stat kapasitesi hakkında bi düzeltme yapayım stadımız tam olarak 37.000 kişilik olacak civarında fılan degıl tam.
üçyıldız58 09.02.2009, 18:28 DOLMASIN KARDEŞ SANKİ HERKES DOLDURUYORMU DÜN FENERBAHÇE BELEDİYE MAÇINDA 5000.FENERBAHÇELİ VARDI NEDEN SİVAS SÖZ KÜNUSU OLUNCA HEMEN SEYİRCİ GÜNDEME GELİYOR.
BELEDİYEYLE FENER DEĞİLDE BİZ OYNAYAYDIK 5000 KİŞİYLR NERDE İSTDEKİ SİVASLILAR DERLERDİ NERDE BÜYÜK FENERBAHÇE TARAFTARI BIRAKINDA STADIMIZ 35.000 KİŞİLİK OLSUN KİMSENİN CEBİNDEN 5 KURUŞ ÇIKMIYOR
YATIRIMSA EN KRALINI SİVAS HAKEDİYOR ZAMANLA BİZ BURDA MİLLİ MAÇLAR ŞAMPİYONLAR LİGİ MALARI OYNAYACAĞIZ
bende szeı bır duyum vereyım. turkıye 2016 avrupa sampıyonası ıcın basvurdu. uefa 9 ayrı stad ıstemıs. dusunulen stadların 3 tanesı ıstanbuldan tahmın ettıgınız uzere. gerıye kalan 6 stad kayserinin yenı stadı;trabzona yapılacak stad;ankaraya yapılacak stad;bursaya yapılacak stad;izmire yapılacak stad ile SİVAS'ımıza yapılacak olan stadların olması muhtemelmıs..
hizmet in kötüsü olmaz.37 bin kişilik stad elbet bize fazla gelebilir ama ilerde belki yetmeyecektir.belki milli maçlar burda oynanır.sivasspor hedefleri büyük olan bir takım.her yıl kafaya oynarsak elbet stad dolar.stadın yerinşn paşaçayırı olması bence çok sevindirici,stadın uzak olması kötü olurdu burası en uygun olan yer.yenişehirin yantarafı dahada uygundu ama burada fena degil.
samurai58 09.02.2009, 19:01 1-)35.000 kapasite gayet iyi
2-)Stadın yeri eğer yazılansa gayet iyi
3-)Sahanın yanında inşallah koşu pisti olmaz da İngiltere'deki gibi izleriz maçları
4-)Eğer EUOR 2016'yı alırsak maçlardan birisi yeni stadımızda oynanacak
5-)Ambiansın iyi ayarlanası lazım.İnönü stadı en iyi örnek bunun için.Bu sayede tezahüratların desibeli daha yüksek olacaktır.
6-)Isıtma sistemi ve üstü kapalı tribünler çok çok güzel olacak
7-)Tribünde çekirdek yemek yasak olsun :)(Bu da işin şaka tarafı)
alikoyuncu 09.02.2009, 19:05 arkadaslar 35 bin kisilik stat yapılsa
o anki maçlara göre fulda olur fulun altı da olur sıtadın büyüğü bir avantazdır
takımın taraftar büyümesinede katkı sağlar -- taraftar çok sıtad ufak o zaman ne olur durum?
alikoyuncu 09.02.2009, 19:17 o anki maçlara göre fulda olur fulun altı da olur sıtadın büyüğü bir avantazdır
takımın taraftar büyümesinede katkı sağlar -- taraftar çok sıtad ufak o zaman ne olur durum?
1. bir sıvas sporlu olarak büyük stadın bir an önce yapılması
2. kara karşıda açılır kapanır bir tavanın yapılması
3. altan ısıtılması olsun
4. Türbünlerin de kapalı ve ya farklı bir konfor tarzında olabilir.
5. başbakanın yanlış anlamadımsa destek vereceğini ima etmişti
samurai58 09.02.2009, 19:18 Bir de koltuklar öyle plastik değil de milletvekillerinin oturduğu koltuklardan olsun (madem birşey yapılıyor en iyisi yapılsın :P:D )
sıvaslıgenç 09.02.2009, 19:33 Koşu psiti yapılmaz inş. ya çok tuhaf duruyor stadlarda mesela olimpiyat stadı sanki yarım dünya:):)
tanju_58 09.02.2009, 19:55 Bir de koltuklar öyle plastik değil de milletvekillerinin oturduğu koltuklardan olsun (madem birşey yapılıyor en iyisi yapılsın :P:D )
oldu abi zaten millet ayağa kalkıp iki tezavrat yapmıyo öyle koltuk olduğu zaman iice yayar biyerlerini.
kesinlikle üstü kapanabilir çatılı yapılması gerekiyor ve atletizm pistsiz olması lazım.atletizm pisti kayserideki stadda olduğu gibi stadın yanına yapılabilir.
fatihtuztas 09.02.2009, 19:59 inşallah olur ben bundan 2 yıl önce şu paşaçayırına ne hoş stad yapılır demiştim demekki yetkililer de anlamış
stad gine sivas bürokrasisine takılır adliye sarayı fuar alanı vs yatırımlar gibi çarsafa dolanır boşuna ümitlenmeyin
Bir de koltuklar öyle plastik değil de milletvekillerinin oturduğu koltuklardan olsun (madem birşey yapılıyor en iyisi yapılsın :P:D )
He yapsinlarda.. sizin gibi CEKIRDEKCILER otursun, sicacik koltuklarinda CEKIRDEK citlatsinlar !
ufff beee.. Su Kosu Pisti Morelimi Bozdu.. Sanki 70. Yildayiz..
Baska yerde kossunlar kardesim.. kosacak yermi kalmadi..
Goruntu cirkinligi veriyor..
Ve Sivas gibi Soguk ve karli sehrin stadinin ustu kapanmamasi da gayet tuaf :S
yigidozan 09.02.2009, 20:22 koşu pisti olmasa olmazmı yaa?? şu premier ligde izlediklerimiz gibi seyirci biraz girse sahanın içine ne güzl olur
Bir de koltuklar öyle plastik değil de milletvekillerinin oturduğu koltuklardan olsun (madem birşey yapılıyor en iyisi yapılsın :P:D )
olmasin kardes olmasin bosuna demiyoruz "ayagaa ayagaa bütün stad ayagaa"
rahat buldumuda hic kalkmazlar :D
proje hayata geçirilirse güzel olur yeni stadda çekirdek yasaklansın:D:D
sinan-58 09.02.2009, 20:54 evet arkadaşlar çogunuzun bildigi gibi sayın başbakanımız yeni stad yapılacagını söylemişti stadın bazı özellikleri sorabileceginiz
kardeş yanlışın var yeni statta koşu pisti yok trubunler ingilteredeki gibi sahaya sıfır olacak
alix_özdemir 09.02.2009, 21:06 Bilgiler iyi. Stadın dolup dolmaması önemli değil. Biz stadı 3-5 sene için yapmıyoruz 50 veya daha fazla yıl için yapıyoruz. İleride belki az bile gelecek. Benim tek gördüğüm kusur koşu pistinin olması. Sadece Futbol için yapılsaydı belki atmosfer daha iyi olurdu. Buna da şükür.
58K_A_L_E_L_İ58 09.02.2009, 21:18 eğer bu stad işi gerçekleşirse ki inşallah öyle vaad ediyolar
stadın yeri çok güzel bence uygun
trübünlerle çim arsında koşu pisti olmasın buna karşıyım eğer istanbul olimpiyat gibi olacaksa hiç yapılmasın
ambians olayınıda inönü stadından örnek alınmalı artık nasıl olacaksa
ama herşeyen önce inşallah hayırlı olur
ilker5801 09.02.2009, 21:34 koşu pisti olmasın ya çok sinir bişey sahaya uzak oluyor rakip takımın baskıyı hissetmesi lazım...inşalllah oval olmaz..:(
evet arkadaşlar çogunuzun bildigi gibi sayın başbakanımız yeni stad yapılacagını söylemişti stadın bazı özellikleri sorabileceginiz
Arkadaşım oval biçimde olacağını ve koşu pisti yapılacağını söylemişsin, ancak benim Başkanımız ve Bülent Hoca'nın röportajlarından ve ayrıca haberlerden takip ettiğim kadarıyla İngiliz sitili yani kale arkaları kaleye bitişik olacak şekilde stadın yapılacağı sürekli söylendi -ki bence de olması gereken bu! Ayrıca koşu pisti gibi bir saçmalığı yeni ve modern bir stada sokmayacaklarına eminim. Bu stadda futbol oynanacak, olimpiyat müsabakaları düzenlenmeyecek!
Bu arada yeni stad konusunda artık somut gelişmeleri görmek istiyoruz. Şubat'ın ortasına geldik, bir-iki ay sonra bahar geliyor. Her zaman olduğu gibi birilerinin aklına sonbahar gelince çalışmaya başlamak gelmesin. Bu kez vaktinde çalışıyor görelim ilgilileri...
Ayrıca hala forumlara girip 'ya biz bu stadı dolduramayız' diyenler varsa -ki var- Allahım onlara akıl fikir versin, eğer akıl fikirden nasiplerini alamayacaklarsa gitsinler kendilerini yukarı Tekke'den atsınlar, onlarda kurtulsun, Sivas da kurtulsun, biz de kurtulalım.
Dün Fener-İBB maçını herkes gördü, Olimpiyat'ta sadece iki-üç bin fener taraftarı vardı. Gs zamanında Olimpiyat'ta beşyüz kişiye oynadığı için gazetelerde alay konusu olmuştu. Ancak hep hor görülen Sivasspor taraftarı Olimpiyat'ta ortalama 10-15 binlere, kimi zaman 35 binlere oynadı. Üzerinden ezikliği atmayanlara, hala kendisini küçük görenlere sesleniyorum: Titre, başka yere değil kendine dön, zira muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
münihliyigido58 09.02.2009, 22:10 arkadaslar yeni stadin gercekten kosu pistimi olacak? kesinlikle olmasin diyorum, modern bir futbol stadi olsun.
şükrü çitil 09.02.2009, 22:24 stadın yapımı için çalışanlardan allah razı olsun bizim kimden eksigimiz var fazlamız var neden dersen ist macında bizim 15000 seyir cimiz vardı hemde arefe günü başka gün olsaydı mac seyirci kapasitesini yazmama gerek yok demekki bize 35000 kişilik stad lazım inşallah enkısa zamanda yapılır avrupa maclarını orada oynarız düne kadar birilerinin stadı bile yoktu stad yapımında emegi gecen herkese teşekkür ederim sivaslının sivaslıdan başka dostu yok yigidolara kucak dolusu selamlar .....
slasher//z 09.02.2009, 22:24 ornegın fb nın stadında seyırcılerın ısınması ıcın buyuk ufo cinsi ısıtıcılar var.
münihliyigido58 09.02.2009, 22:27 pasacayiri tam nerde
halfelik mezarligin alt kismin güney parcasimi, yoksa
sehir sinirinin orasi, yesilyurt ciftlik caddesi üzerindeki yermi acaba?
özsivasli1903 09.02.2009, 22:32 vallaha sivasspora en iyi stad layik...
35 bin kisilik süper olur...
euro 2016 türkiyede olursa sivasdada oynanmasi kesin olursa süper olur...
maraton pisti olmamali ve üstü acilip kapanir olsa müthis olur derim
SenSetik 09.02.2009, 22:33 pasacayiri tam nerde
halfelik mezarligin alt kismin güney parcasimi, yoksa
sehir sinirinin orasi, yesilyurt ciftlik caddesi üzerindeki yermi acaba?
terminalin çaprazında yani reno plazanın biraz daha emniyet tarafında kalıyor kardeş...
ayrıca şu koşu pisti olayı canımı sıktı...buna kesinlikle karşıyım...kale arkası trübünleri bi kere öldürüyor...
futbol sahasıyla koşu pistini birlikte İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Akartuna58 09.02.2009, 22:34 arkadaslar 35 bin kisilik stat yapılsa
14 bin kisilik stadi dolduramioz :D 37 bin kisilik stad nasil dolacak cok merak ediom
SenSetik 09.02.2009, 22:37 14 bin kisilik stadi dolduramioz :D 37 bin kisilik stad nasil dolacak cok merak ediom
böyle büyük düşünüp 37bin kişilik stad dolarmı diyorsunuz ya...hasta oluyorum valla !!!
Stadı dolduramayız deyip günübirlik düşünenler gitsin amatör küme maçlarını izlesin!!!
sıvaslıgenç 09.02.2009, 22:41 Aslında koltuk koymayalım alltan ısıtmada olmasın o zaman kimse oturamaz:D:D
kağanhan58 09.02.2009, 23:10 koşu pisti olmasa süper olur.tribünler sahaya yakın olur.hem daha iyi maç izlenir hem de atmosfer olarak daha etkileyici olur.
gürçayırlı 09.02.2009, 23:12 olsun olsun iyisi olsunda bizim taraftarımız yok arkadaşlar kahvede maç izler gibi maç izliyor bizim taraftarımız takıma hiç tezahürat yok önce bizim taraftar bunları yapmalıki ondan sonra 37 bin kişilik stad isteyelim acilen bu takıma taraftar gibi taraftar olmalıyız seyirci degil bagıran taraftar takımı destekleyen taraftar :rolleyes:
gürçayırlı 09.02.2009, 23:15 Aslında koltuk koymayalım alltan ısıtmada olmasın o zaman kimse oturamaz:D:D
bencede çok iyi fikir çünkü oturunca kimseden ses yok çekirdek çitletmeye devam ediyorlar
myyiğido58 09.02.2009, 23:16 kardeş paylaşım için teşekkürler HER ZAMAN HER YERDE ŞAMPİYON SİVASSPOR
stadın yeri iyi düşünülmüş
paşa çayırına her yerden otobüsle ulaşmak mümkün olacak şu durumda
ulaşım sorunu yok
yer iyi
tribünün ısıtılması da iyi düşünülmüş
en kısa sürede başlanılmalı
biletler kapasiteye göre yeniden ayarlanacagı için stad dolacaktır
bu arada kadınlar hamamına bile girmesi yasak olan koca koca çocukları biletsiz olarak maça getirip başkalarının yerine oturtan vatandaşlar o zaman bilet alırlar herhalde !!!
velibircan 09.02.2009, 23:24 arkadaslar 35 bin kisilik stat yapılsa
baksana gardaş hem çim hem tribün ısıtmalı diyor bizimkiler rahatını düşkündür gelirler o stada
sivassporummm58 09.02.2009, 23:46 Temeli mart ayında atılıyor arkadaşlar inş.Bu stad yapıldıktan sonra türkiye 2016 avrupa şampiyonası için ev sahibi seçilirse muhtemelen değil kesinlikle tercih edilecek bir stad olacak.Ayrıca arkadaşlar Sivasımızda tek bir stad olacağından dolayısıyla bayram kutlamaları da bu yeni inşa edilecek stadda yapılacak.Bu yüzden de bu yeni stadda koşu pistinin olmaması imkansız çünkü başka yer yok...
simyacı58 09.02.2009, 23:52 bence 35 bin kişilik stad yapılırsa çekirdekçiler yaşadı adamlar köşelik olur stad da çekirdek mi satsam acebe ........... büyük sivasspora 35 bim kişilil stad yakışır şampiyon sivassporrrrrrrrrrr
izmirligardaş58 09.02.2009, 23:54 bişey söyleyeyimmi seneye de çizgimiz kaybolmazssa 35bin olmasada 25 bin her maç banko olur gezmek için bile gider adam be maça herkes birbirini gazlar aaa stad güzel ortam güzel derken şen şakrak olur tasalanmayın:))))))))))
bassguitar 10.02.2009, 01:06 1-35 bin kisilik stad cok abartilmis,20 bin ideal,fazlasi bos stad izlenimi verecek2-kosu pistinin stadlarda ne isi var hala cozemedim?.stad ve seyirci butunlugunu ayirmaktan baska birseye yaramaz,3-pasa cayiri insallah iyi bi secimdir,uygun yer varsa sehir merkezinde bi yerde yapilmasini tercih ederdim.
muhsin koçak 10.02.2009, 02:53 evet arkadaşlar çogunuzun bildigi gibi sayın başbakanımız yeni stad yapılacagını söylemişti stadın bazı özellikleri sorabileceginiz
Tamamen kendi kafandan sallamışsın,belkide olmasını arzu ettiğin şekilde yorumlamışsın bence.Yok öyle değil değil diyorsan kaynağını açıklada bizde bilelim.
Neyse kısa bir süre sonra proje belli olur zaten,o zaman görürüz nedir ne değildir.
badboysefaa 10.02.2009, 03:14 bence yeri mükemmel olmuş nedenmi?bi kere otobüslermizin ana durağına cok yakın ulaşım sorunu bana göre olmaz...zaten şehir içinde olması pek iyi degildi trafik yönünden tek sorun koşu pisti keşke olmasaymış ancak bana göre yönetimimiz en dogru kararı verecektir arkadaşlar....
tekdoktirin 10.02.2009, 04:58 yabu sıtat işide sıktı ya belki tayip seçim yatırımı için tokiye talimatvere bilir
BEYLER STADDA KOSU PİSTİ YOK. BÜLENT UYGUN AÇIKLAMASINDA DÖRT KÖŞE OLACAK DEMSİTİ STAD İÇİN. AYRICA KOSU PİSTİ OLAN STAD YAPARSAK MİLLET BİZE GÜLER OLİMPİYAT MI ALACAZ Kİ KOSU PİSTİ OLSUN. YARISMALARI DA GİTSİNLER ÜNİVERSİTE STADINDA YAPSINLAR.
tykinik58 10.02.2009, 09:15 Stadın özellikleri çok güzel katılıyorum da benim de stad konusunda nacizane iki isteğim daha doğrusu düşüncem var. Düşüncem olup da sanki benim istediğim yapılacak diye bişey yok biliyorum ama yine de sesim duyulur gözönüne alınır diye yazıyorum. İlk isteğim; kombine bilet sistemine geçildi geçileli her sezon başında kombinemi alıyorum bundan sonra da alacağım, yalnız lütfen kombineli seyircilerle biletli seyircilerin stada giriş-çıkışları farklı olsun. Biletlilerle hiç bir farkımız yok onlarla beraber sıra bekliyoruz ne kadar saçma. Bildiğim kombineli maçın başlamasına 5 dakika kala gelse de rahatça stada girer girebilmeli. Ben sezon başında o kadar parayı vereceğim sonra gelip saatler öncesinden sıra bekleyeceğim lütfen ama lütfen bu konuyu yetkililere duyurmak istiyorum. Bunun akabinde tribünlerde koltuklarımıza oturmaya giderken oturan seyircileri rahatsız etmemek için koltuk aralarının oldukça geniş olmasını istiyorum. Maç esnasında bile kalkmamız gerekiyor ama ne mümkünnnnn dilerim yeni stadımızda bu tür sorunlar yaşamayız.
izmirliyigido 10.02.2009, 10:20 Stadın özellikleri çok güzel katılıyorum da benim de stad konusunda nacizane iki isteğim daha doğrusu düşüncem var. Düşüncem olup da sanki benim istediğim yapılacak diye bişey yok biliyorum ama yine de sesim duyulur gözönüne alınır diye yazıyorum. İlk isteğim; kombine bilet sistemine geçildi geçileli her sezon başında kombinemi alıyorum bundan sonra da alacağım, yalnız lütfen kombineli seyircilerle biletli seyircilerin stada giriş-çıkışları farklı olsun. Biletlilerle hiç bir farkımız yok onlarla beraber sıra bekliyoruz ne kadar saçma. Bildiğim kombineli maçın başlamasına 5 dakika kala gelse de rahatça stada girer girebilmeli. Ben sezon başında o kadar parayı vereceğim sonra gelip saatler öncesinden sıra bekleyeceğim lütfen ama lütfen bu konuyu yetkililere duyurmak istiyorum. Bunun akabinde tribünlerde koltuklarımıza oturmaya giderken oturan seyircileri rahatsız etmemek için koltuk aralarının oldukça geniş olmasını istiyorum. Maç esnasında bile kalkmamız gerekiyor ama ne mümkünnnnn dilerim yeni stadımızda bu tür sorunlar yaşamayız.
Bunu yazılı dilekçe ile kulübe faxlasana. Bu stadda bile dikkate alırlar belki. En azından kombinelilerin ayrı girmesini.
AYK
atababa111 10.02.2009, 10:54 alttan ısıtmalı olursa çekirdekçiler o değerli olan alt kısım parçalarını hiç kaldırmazlar.........
GLoBe-Y-Gençlik 10.02.2009, 11:23 paylaşım için teşekkürler stad hayırlı uğurlu olsun.!
Andronovo 10.02.2009, 15:46 kardeş yanlışın var yeni statta koşu pisti yok trubunler ingilteredeki gibi sahaya sıfır olacak
arkadaşım bilgiler saglam yerden koşu pisti var stad üstünün çelik konstriksüyonları ile bi tanıdıgım ilgileniyor ve stad ovall
yener_sahin 10.02.2009, 15:50 arkadaşım bilgiler saglam yerden koşu pisti var stad üstünün çelik konstriksüyonları ile bi tanıdıgım ilgileniyor ve stad ovall
kurtulamadık şu koşu pistinden.zaten ses çıkmıyor.çıkmadığı gibi de bir o kadar uzak kalıyoruz sahaya..
muhsin koçak 10.02.2009, 15:55 hizmet in kötüsü olmaz.37 bin kişilik stad elbet bize fazla gelebilir ama ilerde belki yetmeyecektir.belki milli maçlar burda oynanır.sivasspor hedefleri büyük olan bir takım.her yıl kafaya oynarsak elbet stad dolar.stadın yerinşn paşaçayırı olması bence çok sevindirici,stadın uzak olması kötü olurdu burası en uygun olan yer.yenişehirin yantarafı dahada uygundu ama burada fena degil.
Bence iyi bir stadımız olduğu zaman Sivasın iklim koşullarından faydalanabileceğimiz bazı milli maçları burada oynayabiliriz.
Andronovo 10.02.2009, 16:00 arkadaşlar mesajların tamamını şimdi okudum teşekkürleriniz için saolun
şu stad dolarmı diyenlere derbi maçlarda maç biletleri zaten 2 gün öncesinden bitiyor hele bide yazın oldunmu sivasın nüfusu dışarıdan gelenlerle ep ey artıyor 3-5 yıl normal maçlarda zorlanırız ama 5 yıl öncesini düşünün 7-8 bin kişilik stadı dolduramıyorduk şimdi ki staddaki seyirciye bakın her geçen gün artıyor
koşu pisti konusunda bende kesinlikle istemiyorum ama nutmayın bu stad sadece sivassporun degil DEVLETİN yani 19 mayıs vesayire kutlamalar burada yapılacak
ha unutmadan eger stad 5-10 yıl sonra devletten izin çıkar ve büyütülmek istenirse çim kısmı derinleştirilip pist kaldırılır ve taraftar yaklaşabilir..
sivaslimete 10.02.2009, 16:13 cok güzel hersey tam istedigim gibi ama birsey haric su kosu pisti olmasin ya lütfenn yalvariyorum olmasin zaten tezahürat yapan az bare tribünlen saha nin arasi cok uzak olmasinda futbolcularimiz duysun sesimizi
oguzhan_1616 10.02.2009, 16:30 bende szeı bır duyum vereyım. turkıye 2016 avrupa sampıyonası ıcın basvurdu. uefa 9 ayrı stad ıstemıs. dusunulen stadların 3 tanesı ıstanbuldan tahmın ettıgınız uzere. gerıye kalan 6 stad kayserinin yenı stadı;trabzona yapılacak stad;ankaraya yapılacak stad;bursaya yapılacak stad;izmire yapılacak stad ile SİVAS'ımıza yapılacak olan stadların olması muhtemelmıs..
Bu öğrendiğin doğru değil 2010 Mayıs Ayında hangi ülkede olacağı karar verilecek 5'i 2010 Mayıs ayına bitmez, Kayseri stadı 3.5 senede bitti galiba 2016 Türkiye'de olmaz sanırım... 5 statta zaten 2013 te falan hazır olur...
!!! KOŞU PİSTİ OLMASIN !!!! (Modern Stadlarda yok koşu pisti)
sivaslıbaki 11.03.2009, 17:51 Alttan ısıtmalı olması çekirdek kabukları için çok iyi olacak yazık onlarında ısınma hakları vardır.
sivaslıbaki 11.03.2009, 17:52 Kadir Has bile 3,5 senede bitti. Sivas'ınki 5 senede bitsin oldtraford (man. un. ın stadyumu) gibi olsun.
Akartuna58 11.03.2009, 17:56 biran önce gelse projeler keske cok merak ettim :D
Siiivasliii 11.03.2009, 18:09 Kosu pisti olmasada olur kötü duruyor Hem çok uzak oluyor sahaya !!! Koskoca sivas'ta kosacak yermi kalmadi.
Bence olmasin futbol sahasiyla alakasi ne ??
Siiivasliii 11.03.2009, 18:10 Ne zaman baslayacaklar ??
Ve ya basladilar mi ?
Siiivasliii 11.03.2009, 18:11 Haa hayirli ugurlu olsun yeni stadimiz:)
eyuphulagu 12.03.2009, 01:09 evet arkadaşlar çogunuzun bildigi gibi sayın başbakanımız yeni stad yapılacagını söylemişti stadın bazı özellikleri sorabileceginiz
Genç arkadaşımız güzel bilgiler vermiş.Ama bilgilerin bazıları eksik;bazıları da yanlış.Şöyleki:1-Kapasitede konusu:37 bin olması düşünülüyor.2-Atletizm pisti yeni statta kesinlikle yok.Çünkü ayrıca toki atletizm stadı da yapacak.Onunda projesi var.3-Yeni stadın yeri tekrar değişti.Yeni stat Sivasspor tesislerinin karşısındaki Fuar alanına yapılacakmış.4-Sivas gençl,k ve spor müd.nün son yaptığı açıklamaya göre TOKİ ile stat konusundaki görüşmeler resmen başlamış.5-Proje çalışmaları devam ediyormuş.Yakında(tahminen seçim sonrası) yeni stat projesi ve maketi açıklanabilir.Yeni stat 2 yılda bitecekmiş.HERŞEY SİVAS İÇİN.....
mevcut staddı dolduramıyoruz 35 kişilik stadyumu nasıl doldururuz bilmiyorum...............
hayırlı olsun her şeyin yenisi idirrrrrrrrrrrrrrrrrr......... ..........
Ne zaman baslayacaklar ??
Ve ya basladilar mi ?
2 senedir başlayacak diyorlar ama daha henüz bir gelişme yokk....................
Dark Force 12.03.2009, 01:26 Koşu pisti olması çok kötü olur..............
öztürk 58 19.03.2009, 01:45 evet yeni stadımızı sabırsızlıkla bekliyoruz fakat bir futbol sıtadın da koşu pistinin ne işi var yetkililere sesleniyorum hep trübünlere uzak statlar yaparak taraftara ülkemizde rahat maç seyrettiremedik ingiltere ligi örnek taraftar her stadı ful dolduruyor çünkü maçtan zevk alıyor isteğim sivassiporada öyle bir sıtadın yapılması inşallah
öztürk 58 19.03.2009, 01:52 koşu pisti istemiyoruz arkadaşlar lütfen bu konuda biraz duyarlı olalım ve gerekirse yetkililerle irtibat kuralım eğer koşu pisti olursa seyirci baskısı olmaz
kaptann58 23.03.2009, 12:31 Evet bende katılıyorum kesinlikle koşu pisti olmasını istemiyoruz ingiliz stadları gibi olsun rakibi baskı altına alırız çok muhteşem olur başkanımız inşallah bu konuda duyarlı olur selm saygılar
Sercan Gönül 23.03.2009, 13:03 Koşu pisti olamasa daha iyi olur..çünkü rakip takımı baskı altına almak biraz zor olur..
kaptann58 23.03.2009, 15:44 koşu pisti istemi yoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
mev58lüt 23.03.2009, 15:54 kosu pisti olmasa süper olur tribünler sahaya yakin olur
eyuphulagu 27.03.2009, 22:32 Bugün başbakanımız ntv de canlı yayında bir soru üzerine yakında Sivas'a 35000 bin kişilik stadın toki ile işbirliği ile yapılacağını açıkladı.Konya'nın stad projeleri internette dolaşıyor.İnşallah bizim stat projesi de yakında açıklanır.Seçimlerin sonrası projenin açıklanacağını düşünüyorum.Herşey sivas için....
kaptann58 30.03.2009, 20:25 bu saatten sonra stad hayele kurmayın beyler başbakan sivasa stad falan yapmaz o yerel seçim malzemesiydi .Ohayallerimizde suya düştü sivasa hangi hükümet söz verdiğini yaptıki bunu yapsın lütfen hayal kurmayın beyler bizim stadımız bize yeter yeterki bunu dolduralım .Tüm Türk islam aleminin başı sağolsun büyük liderimizi büyük başbuğumuzu kaybettik Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun .
ozgursahin58 30.03.2009, 20:37 bence ingilteredeki olsun koşu pisti olmasın .
stad tribunle bitişik olsun
DEĞİLMİ:rolleyes:
sivaslı msti 07.04.2009, 09:33 arkadaşlar hani 72 bin kişilik bir stad olacaktı başbakan ole söz vermişti
SenSetik 07.04.2009, 09:42 yanlışın var birader..kimse 72bin demedi...olimpiyat stadı değil ya bu mübarek...
Sivasli Ym 28.05.2009, 17:21 Uzayacak bu iş sanırım. Başkan stadı yenileyeceğiz derken şuan ki stadımızdan bahsediyormuş.
turkojan 02.12.2009, 20:21 koşu pisti olmasa daha iyi olur
FoRzA SiVaS58 02.12.2009, 20:57 gayseriden ne eksiğimiz var ŞANLI YİĞİDOYA ŞANLI STAD YAKIŞIR STADIMIZA İSİMDE DÜŞÜNMELİYİZ ARKADAŞLAR MESELA
SİVAS ARENA ÇOK GÜZEL BİR İSİM BU STAD İLE SENEYE ŞAMPİYONUZ YETERKİ BU SENE LİGDE KALALIM
YuNuSPaSa58 02.12.2009, 21:18 Ya Stadın herseyi tamam. Herseyden qeçtim.. doLmasınıda qeçtim.. iyide Kardesim oLimpiyatLaramı HazırLanıyoruzda sahanın kenarlarında Kosu pistleri var.. :confused: anLamadım qitti yaa
mertcan69358 02.12.2009, 21:21 arkadaslar 35 bin kisilik stat yapılsa
HAYIR ÇOK İİ DEDİN KARDEŞİM BENCE YENİ BİR STAD GEREKSİZ
haloday58 02.12.2009, 21:56 maraton koşu pisti olursa bişeye yaramaz stat
subasi29 02.12.2009, 22:50 Kosu Pistlerinden Nefret Ediyorum,Trubun Uzak Kaliyor,Sanki Tel Orgu Gibi....Kare Olsa Nolur Sanki
YigitCicca 03.12.2009, 00:30 stadimizin yerini hic begenmedim acaba 4 eylule makyaj yapsalarda kapasitesini arttirsalar
YigitCicca 03.12.2009, 00:31 ;)Ya Stadın herseyi tamam. Herseyden qeçtim.. doLmasınıda qeçtim.. iyide Kardesim oLimpiyatLaramı HazırLanıyoruzda sahanın kenarlarında Kosu pistleri var.. :confused: anLamadım qitti yaa
bence yaristan kopan atlari kosturabilirler
YigitCicca 03.12.2009, 00:33 arkadaşlar hani 72 bin kişilik bir stad olacaktı başbakan ole söz vermişti
babam nerden bulacan okadar adami? o stadi doldurabilmen icin yozgattan tokattan hatta corumdan adam toplaman lazim ..
bora kurnaz 03.12.2009, 00:41 babam nerden bulacan okadar adami? o stadi doldurabilmen icin yozgattan tokattan hatta corumdan adam toplaman lazim ..
+1 dogrusu bu millet maca gelmedıkten sonra 100000 kişilik olsa neye yarar??
58SARKISLALI58 03.12.2009, 00:52 YAPILMISKEN ENIYISI YAPILMALI 35bin kisilik olsun kayserinin stadini gormuyormusunuz okadardami degiliz yaziklar olsun su sivasli isadamlarina sivasliyim diye gecinen bos adamlara
eyuphulagu 03.12.2009, 01:00 Beyler eğer son anda bir süpriz olmazsa stat kapasitesi 20bin olacakmış..Biz 30bin-35 bin kişilik stat hayali kurarken toki 20bine indirmiş malesef..Geçenlerde bir milletvekili de 20bin kişilik stattan söz etti..Ben kulübün yerinde olsam bunu kabul etmem..Şu anda zaten mevcut stadın kapasitesi 18 bine ulaşmış durumda..Stadın yeri şu anda Sivas'ın en değerli arazisi durumunda...Toki kendince uyanıklık yapmak istiyor...Eğer başbakan verdiği sözü tutarsa ancak 30bin kişilik sttat yapılır..Yoksa toki 20binde karar kılmış diyorlar..Bu sözü Sivas g.spor il müdürü Salim KIlıç da İl genel meclisi toplantısında üyeler aktarmış..Sivas'ın malesef sahibi yok..Kayseri,Rize istedikleri kapasiteyle stadı yaptılar;Sivas'a gelince toki ne olduysa birden kapasiteyi 30*35 binden 20bine indirmiş...Umarım bizim istediğimiz şekilde güzel bir stadımız olur...Haydi Hayırlısı...
Beyler eğer son anda bir süpriz olmazsa stat kapasitesi 20bin olacakmış..Biz 30bin-35 bin kişilik stat hayali kurarken toki 20bine indirmiş malesef..Geçenlerde bir milletvekili de 20bin kişilik stattan söz etti..Ben kulübün yerinde olsam bunu kabul etmem..Şu anda zaten mevcut stadın kapasitesi 18 bine ulaşmış durumda..Stadın yeri şu anda Sivas'ın en değerli arazisi durumunda...Toki kendince uyanıklık yapmak istiyor...Eğer başbakan verdiği sözü tutarsa ancak 30bin kişilik sttat yapılır..Yoksa toki 20binde karar kılmış diyorlar..Bu sözü Sivas g.spor il müdürü Salim KIlıç da İl genel meclisi toplantısında üyeler aktarmış..Sivas'ın malesef sahibi yok..Kayseri,Rize istedikleri kapasiteyle stadı yaptılar;Sivas'a gelince toki ne olduysa birden kapasiteyi 30*35 binden 20bine indirmiş...Umarım bizim istediğimiz şekilde güzel bir stadımız olur...Haydi Hayırlısı...
Hayırlısı mı??
Ben bu yöneticilerle yakın gelecekte Sivas için hayırlı olan hiç bir şey göremiyorum....
Şehirleri görüyorum, dönüyorum memlekete, canım sıkılıyor.
Sonra bu hale rağmen hala Sivas şöyle, o parti böyle, bu kişi şöyle, Sivasdan güzel şehir mi var diyenleri duyuyorum tepem iyice atıyor...
Üstüne bide güyya zenginlerimizin, nasıl Sivası söğüşlediklerini, nasıl göz boyayıp, cep doldurduklarını, nasıl Sivaslının ağzına bir parmak bal çalarak susturduklarını görüyorum hiç umudum kalmıyor...
Yahu el oğlunun seçmeni soruyor, sorguluyor, başka şehirlere bir ton yollar köprüler, geçitler, yerleşkeler, siteler yapılıyor ama hala şehirli hakkını arıyor, bizim memleketlim kendisine sadaka verir gibi tek yön köprü yapılıyor yolları bile eklenmiyor, hala destek veriyor ve susuyor, demiyor ki? "ben sana bilmem kaç milleyvekili verdim, el oğlu, bak gıt gıt veriyor, sen benim gözümü boyuyorsun, sırtıma biniyorsun demiyor"..
Anlamak mümkün değil...
tekdoktirin 03.12.2009, 01:55 YİNE STAT YAPMAYA BAŞLADIK NERDEN ÇIKTI YİNE BİLMEM İKİ YILDIR YAPIYORUZ SEÇİM BİTENEKADAR MALESEF BİZ SIVASLILARDA HARBİDEN İYİ Yİ YORUZ BİZ HARİÇ TABİ NE STATI KARDEŞ YA ALLAH ALLAH RÜYAMI GÖRÜYONUZ YİNE YAZIK YA
Hayırlısı mı??
Ben bu yöneticilerle yakın gelecekte Sivas için hayırlı olan hiç bir şey göremiyorum....
Şehirleri görüyorum, dönüyorum memlekete, canım sıkılıyor.
Sonra bu hale rağmen hala Sivas şöyle, o parti böyle, bu kişi şöyle, Sivasdan güzel şehir mi var diyenleri duyuyorum tepem iyice atıyor...
Üstüne bide güyya zenginlerimizin, nasıl Sivası söğüşlediklerini, nasıl göz boyayıp, cep doldurduklarını, nasıl Sivaslının ağzına bir parmak bal çalarak susturduklarını görüyorum hiç umudum kalmıyor...
Yahu el oğlunun seçmeni soruyor, sorguluyor, başka şehirlere bir ton yollar köprüler, geçitler, yerleşkeler, siteler yapılıyor ama hala şehirli hakkını arıyor, bizim memleketlim kendisine sadaka verir gibi tek yön köprü yapılıyor yolları bile eklenmiyor, hala destek veriyor ve susuyor, demiyor ki? "ben sana bilmem kaç milleyvekili verdim, el oğlu, bak gıt gıt veriyor, sen benim gözümü boyuyorsun, sırtıma biniyorsun demiyor"..
Anlamak mümkün değil...
sivas dışından gelenler arkadaşlar hep diyorki sivas çok degişmiş aslında sivasda egien bişey yok degişen şeyleri size diyeym bir kaç proje dışında...her seçim öncesi ve sonrası meydandaki kaldırım taşları degişiyor çünkü sivas belediyesine sahip isalar belediyeciligi kaldırım taşlarını bir kaldırıp bir yenilemeyi belediyecelik sanıyorlar ve biz halen bu insanlardan hizmet bekliyoruz sivasımızn başına ne zaman şöyle sivası adam akıllı bir metropol haline getirecek şehre baktıgın zaman ha işte başkan dedigin budur iyebilecegimiz bir zat-ı muhteremi bu şehir insanlı görebilecek mi acaba
eyuphulagu 03.12.2009, 22:27 Bugün tv 58 de Sivas Genç. ve Spor il müd. Salim Kılıç'la röportaj yapmışlar..Salim Bey stat işinin son aşamadan da geçtiğini ve Başbakan tarfından da imzalandığını söyledi..İş sadece TOKİ ile G. ve Spor İl Md. Arasında yapılacak protokola kalmış...Kapasiteden hiç bahsedilmedi..Sadece stat yanında 5000 kişilik spor salonu,Yüzme havuzları,Atletizm stadı, gibi projelerin yer aldığı bir komplekste olacakmış...Projenin parasal değeri 300bin TL dendi..Ben bu işi anlamadım yapılacak şeyleri hesaplıyorum ama 300 trilyonluk bir rakamı nasıl hesaplıyorlar anlamıyorum...50 trilyon stat, 20 trilyon kapalı spor salonu,2-3 trilyon atletizm stadı,10 trilyon da kapalı açık havuzlar ve bölge idari binası olsa olsa diğer masraflarla birlikte taş çatlasa 80-100 trilyon arasında bir rakam çıkyor...300 trilyonu nasıl hesaplıyorlar anlamıyorum... Ya biz hesap bilmiyoruz ya TOKİ sivas'a güzel bir 1 Nisan Şakası yapıyor...Proje ile ilgili ayrıntılı bilgisi olan arkadaşların görüş ve düşüncelerini bekliyoruz....Toki G.s. Seyrantepe Stadını 52 bin kişilik yapıyor;ayrıca G.s. kulübüne ALİSAMİYEN STADI PROJESİNDEN DE YAPILACAK KONUT VE ALIŞVERİŞ MERKEZLERİNDEN PAY VERCEKLERMİŞ...Sivas'a gelince cimrilik yapıyorlar...Ayrıca TOKİ Malatya stadın da Sivas gibi alacak ve yerine 27 BİN KİŞİLİK STAT(Bizden kapasite olarak daha fazla),Kapalı salon ve bize yaptıkları gibi başka projeler de yapacaklarmış...Malatya milletvekillerine helal olsun..Memleketlerinin hakkını çok iyi veriyorlar;tokiye çok iyi baskı uyguluyorlar...Bizimkilerde resmen uyuyorlar...
eyuphulagu 04.12.2009, 00:10 Bugün tv 58 de Sivas Genç. ve Spor il müd. Salim Kılıç'la röportaj yapmışlar..Salim Bey stat işinin son aşamadan da geçtiğini ve Başbakan tarfından da imzalandığını söyledi..İş sadece TOKİ ile G. ve Spor İl Md. Arasında yapılacak protokola kalmış...Kapasiteden hiç bahsedilmedi..Sadece stat yanında 5000 kişilik spor salonu,Yüzme havuzları,Atletizm stadı, gibi projelerin yer aldığı bir komplekste olacakmış...Projenin parasal değeri 300bin TL dendi..Ben bu işi anlamadım yapılacak şeyleri hesaplıyorum ama 300 trilyonluk bir rakamı nasıl hesaplıyorlar anlamıyorum...50 trilyon stat, 20 trilyon kapalı spor salonu,2-3 trilyon atletizm stadı,10 trilyon da kapalı açık havuzlar ve bölge idari binası olsa olsa diğer masraflarla birlikte taş çatlasa 80-100 trilyon arasında bir rakam çıkyor...300 trilyonu nasıl hesaplıyorlar anlamıyorum... Ya biz hesap bilmiyoruz ya TOKİ sivas'a güzel bir 1 Nisan Şakası yapıyor...Proje ile ilgili ayrıntılı bilgisi olan arkadaşların görüş ve düşüncelerini bekliyoruz....Toki G.s. Seyrantepe Stadını 52 bin kişilik yapıyor;ayrıca G.s. kulübüne ALİSAMİYEN STADI PROJESİNDEN DE YAPILACAK KONUT VE ALIŞVERİŞ MERKEZLERİNDEN PAY VERCEKLERMİŞ...Sivas'a gelince cimrilik yapıyorlar...Ayrıca TOKİ Malatya stadın da Sivas gibi alacak ve yerine 27 BİN KİŞİLİK STAT(Bizden kapasite olarak daha fazla),Kapalı salon ve bize yaptıkları gibi başka projeler de yapacaklarmış...Malatya milletvekillerine helal olsun..Memleketlerinin hakkını çok iyi veriyorlar;tokiye çok iyi baskı uyguluyorlar...Bizimkilerde resmen uyuyorlar...
Bugün TV58 HABERELERİNDE izledim yeni stat meselesini.....Malesef stat kapasitesi eğer 20bin olacaksa ben kendi adıma düş kırıklıına uğrayacağım...TV58 stadın maliyetinin 30trilyon olacağı söylendi...Anlayacağınız kapasite 20bin civarında olacak...Bakalım MECNUN BAŞKAN bu işe ne diyecek...Kendisinden bu konuda açıklama bekliyoruz....
emrekocturk58 04.12.2009, 03:50 BIRAKIN 15 BİN KİŞİLİK STADI DOLDURAMIYOZ 35 BİN KİŞİLİK STADI NASIL DOLDURCAZ
SİVASSPOR SAMPİYON OLSA BİLE DOLMAZ TANIMIYO DEĞİLİZ YA HEMŞEHRİMİZİ 5 MİLYON U GÜNLÜK SİGARAYA VERİOLAR HERGÜN Bİ BİLET ALIPDA MACA GİTMİYOLAR (( ZATEN STAD DA YAPILMAZZ ÇÜNKÜ DEVLETİN BASINDA SİVASLI ADAM YOK HERKES KENDİ MEMLEKETİNE YAPIO BİZE 2 YILDIR DİOLAR RİZE YE Bİ ANDA YAPDILAR ,KAYERİYİ HEMEN BİTİRDİLER))
emrekocturk58 04.12.2009, 03:56 20 BİN OLMASI GAYET İYİ BEN SİZİDE ANLAMIYORUM ZATEN 15 BİN KİŞİLİK STADI DOLDURAMIOZ 35 BİN 70 BİN KİŞİLİK STAD İSTİYONUZ ;)
35 BİN KİŞİLK YAPILINCA NE OLCAK SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI YEMİŞ GİBİ OLACAK ZATEN BAĞIRAN YO KHERKESİN Kİ LAFTA
STAD YAPILMAYACAKK
eyuphulagu 07.12.2009, 01:14 Bu stat işi tam bir kamaşaya dönmüş durumda..Bugün Sivas'ta vekil halk konuşmasında konuşan Sivas milletvekili Osman KILIÇ'ın bir soru üzerine yapılacak yeni stadı kapasitesinin 30bin kişilik olacağını söylediği iddia ediliyor..Osman KIlıç'ı tv 58 de konuşmasının bir bölümünü verdiler ama sözü edilen stat konuşmasını ben duymadım...Hürdoğan'da bu gün aynı haberden bahsediyor ama stat konusundan adamın yorum yaptığından söz etmiyor...Kim doğru söylüyor yakında belli olacak...Bu konuda bilgisi olan akadaşlardan yardım bekliyoruz...Bu haber gerçekten doğru mu?
tekdoktirin 07.12.2009, 03:52 YigidoGenclik38 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar 35 bin kisilik stat yapılsa
statımız full dolacak mı????????? HERKES DOLDURUYORMU İŞTE KAYSERİ RİZE BUNLAR KENDİ MELMEKETLERİNE YATIRIM YAPIYORLAR AMA SEN GEL ANLAT BİZİM SIVASLI LARA ANLAMAZ NEDİYİM YAZIK ANLAYANA TABİKİ
tonusluyum 07.12.2009, 04:24 evet arkadaşlar çogunuzun bildigi gibi sayın başbakanımız yeni stad yapılacagını söylemişti stadın bazı özellikleri sorabileceginiz
9. maddeyi çıkartsan kaynak inandırıcı olabilir bide net olarka 37.000 diyen arakdaşa ortada proje yok diyosunuz bunları nerden biliyorsunuz ben inşaat sektörünün bizzat içindeyim proje çıkar onaylanır ondan sonra herşey belli olur onayanmayan boş projelerde bile birsürü değişiklikler olabiliyor bu sebepten dolayı çok fazla inandırıcı gelmiyo
turkojan 30.12.2009, 15:51 niye üstü kapalı yapmıyporlar kar yagdıgı zamn ve hava soğuk ldugu zaman
çimler yanıyor yapmışken tam yapsalarya
4 Eylül´e bu kadar masraf yaptiktan sonra,yeni bir stad yapmak kadar sacma ve müsrif birsey olamaz.Yeni yapilacak stad´da kosu pisti olacaksa zaten bir anlami yok.Tamam gösteris meraklisi bir milletiz,gösteris yapalim!Fakat taraftar ve takimimizla yapalim.Herkes imrensin.
babapiton 30.12.2009, 17:03 kosu pisti olmasa daha iyi olur tribünler sahaya yakın olsun
58^SiVaS^58 04.01.2010, 17:10 Arkadaslar yeni stadin ismi ne olacak bence 4 eylül kalsin
ercan58.a 04.01.2010, 17:15 stadın kapasitesi önemli ama daha önemlisi stadı bizlerin doldurması
lütfen sivastaki bütün maçları statda izleyelim ve sivassporumuzu destekleyelim
58^SiVaS^58 04.01.2010, 17:17 Cevap: yeni stad hakkında kısa bilgi
20 BİN OLMASI GAYET İYİ BEN SİZİDE ANLAMIYORUM ZATEN 15 BİN KİŞİLİK STADI DOLDURAMIOZ 35 BİN 70 BİN KİŞİLİK STAD İSTİYONUZ
35 BİN KİŞİLK YAPILINCA NE OLCAK SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI YEMİŞ GİBİ OLACAK ZATEN BAĞIRAN YO KHERKESİN Kİ LAFTA
STAD YAPILMAYACAKK
DivrigiliALI 04.01.2010, 17:40 Arkadas`lar eyer yeni stad yapilacal`sa mutlaka 4`gen sekili ve kosu pist`sis olmali.Artik dünya`nin en iyi takimlari tribün`lere yakinligi terci ediyorlar.Yem böyle tribünler`deki cosku bambaska olur ve stadimizi doldurabiliriz;)
http://mentalist.uboot.com/mm/01/62/8325162/weblog/6a00d83451c83e69e200e55122dbe4 8834-800wi_3.jpg
http://farm4.static.flickr.com/3293/3034342503_c962844dfa.jpg
http://picnica.ciao.com/de/16296.jpg
http://c.wrzuta.pl/wi4719/0e85cb960000f63548c54649/0/stadion%20chelsea%20londyn
http://www2.dortmund.de/do4u_extern/dvd/html/fotoserien/1133270783_stadion_spiel_mitte l.jpg
biz bu resimlerdeki kadar doldurabilrmiyiz acaba stadı:D
slm arkadaslar ben almanyadan yaziyorum,stadin büyük olmasi iyidir ne kadar büyük olursa o kadarda taraftar olur,hickimse korkmasin,ayrica yeni yapilan statlar sadece sivas icin yapilmiyo.milli maclar oynananacak ikibinonalti icin veya buna benzer hazirliklar icin,yalniz beni tedirgin eden tek sey,dörteylül stadini tokiye verecez fakat toki,bize dördeylülden enaz 20 gömlek üstün bi stat yapmasi lazim,arkadaslarin yaptigi yeni stadin özelliklerine baktimiz zaman dörteylül stadindada zaten ayni özellikler var,hemen hemen,bize sivasa yakisir bi stat olmasi ni istiyoruz biz,kayserinin stadi gibi güzel olacak.eyerki basit bi stat yapilacaksa isterse ellibin kisilik yapsinlar,bunun bi önemi yok,dörteylül stadi kalsin o zaman,hicdeyilse aliskiniz eski stadimiza,saygilarimla bu benim görüsüm,deyisik düsünenlerde olabilir,
asdera58 04.01.2010, 19:55 sizce yapılırmı bu stad arkadaşlar açıkcası bn yapılacağına inanmıyorum
|