Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir takım nasıl desteklenir(!)

emreOKOCHA
11.02.2009, 02:07
Öncelikle Tüm yiğidolara selamlar.Arkadaşlar Tarihinde şampiyonluğa ulaşmak için 2.defa yola koyulan ve değeri 3 büyükler diye belirtilen takımların 4 /1 i bile etmeyen Sivasspor'un aslan yürekli oyuncuları bu takımı buralara kadar getirmiş ve diğer şehirlere nasip olamayacak bir zevki tattırmıştır.
Düşüncelerim ve maçlardaki izlenimlerim şudur ki;Eğer bu şans başka bir Anadolu takımı örneğin ;Bursaspor veya herhangi bir X Anadolu takımı verdikleri tepki takımını dersteklemesi çok büyük olurdu.Şu anda liderlik için mücadele eden Trabzonspor'un seyircisiyle kendi seyircimizi bi kıyaslarsak neyimiz eksik?Herkes takımına gönülden 90 dk destek veriyor 5.sıradaki Beşiktaşın seyircisi 90 dk takımını durmadan desteklerken.Sivasspor seyircisinin bu yaptığı nankörlük değil midir?

Peki sorun nedir??

1-Herkes bi yorum da bulunmakta ama kimse çözüm üretmemektedir
2-Kemikleşmiş bi tribün grubu oluşturulamamaktadı(Örnek:Teks as,Çarşı,)
3-Eğer dışardan bi yabancıya bu lig hangi lig die bi sorsanız İngiltere Premıer Ligi diyenler'in sayısı az olmayacaktır! (Seyirciler'in tiyatro gibi izleyip sadece faullere ve gollere verdiği tepkilerden dolayı) - Liverpool ve West Ham United hariç
4-Seyirci gruplarının parça parça olması bir birlikteliğin olmaması
5-Tribün liderliği Kavramının taraftarda olmaması( Nasıl olsa Sebo birazdan Gelir bağırtır)
6-

Yapılan tezahüratlar

KIRMIZI-BEYAZ ŞAMPİYON SİVAS( Periyodik olarak maç içinde 2- veya 3 defa

Olumlu pozisyonlar sonrası gaza gelinip SİVAS -SİVAS SİVAS.....

Ve ara sıra cılız çıkan Bu sene Şampiyon Anadoludan

ve bazı Maraton Karşı sesleri....

Çözüm önerileri

1-Tüm gönüllü takımını desteklemek için can atan gençler ve Sivasspor'a bir parça nasıl katkıda bulunurum diyenler maçtan önce hep birlikte aynı şekilde hareket etmelidir
2-Bu topluluğu yöneten bir lider olmalıdır (Adanademirsporlu Küçük Rafet bile tribünü ateşlemektedir örneğin..
3-Futbolcularımız devamlı olumlu yönde motive edilmelidir Her ne olursa olsun

4-Medyada artık sıkça yer alan Sivas şehri ve Sivasspor için en iyi şekilde şehrimiz tanıtılmaslın insanlara Sivas'ın gücü ve 25 milyon Sivaslı'nın desteği o tirbünden haykırılmalıdır..

Arkadaşlar Bu takım hepimizin ve insanların susarak sadece maç izlemeleri beni kahrediyor tek benim sesimin çıkması o kadar garip ki.Eğer o kardeşlerimiz bizi,Sivas î 90 dk durmadan nasıl temsil ediyorlarsa Asıl biz Sivaslılar neden susuyor!25 milyon Sivaslının yüreği o sahada atıyor ve 25 milyon Sivaslı o tribunde olmak için can atarken bizim suskunluğumuzun bi açıklaması var mıdır?

O maçta şehrinin takımını izlemek için seyreden insanlar maçı izlediklerinde Haklarını size helal etmezlerse sonuna kadar haklıdırlar!Çünkü Sivas bu değil Sivaslı bu Değil!

Ben nefesim kesilene kadar SİVASSPORUMU destekleyeceğim
YA SİZ??:confused:

yorum ve önerilerinizi bekliyorum

Akartuna58
11.02.2009, 03:35
kardes millet takmio bile cekirdegi alan stada mac seyretmeye gelio
yenildimmide küfürü basio adamlar alismis kime ne bagirmak

adamlar gurup kuruyo birlesseler stad inler

zamani gecince cok pisman olacaksiniz !!

DarkHeads
11.02.2009, 04:18
ArkadaşLar ßence İLk ßaşta GrubLarı ßirLeştirMeLiyiz AdamLar Ayrı Ayrı Yerde FarKLı Farklı ßagırıyorlar oLmaz ßöLe inanıyormki Maçtaki ßir Grubun 1000 Kisi Kadar oLsun.. Diger SivasLıLarda KatıLırLar Sivasspor 2.Ligde ve 3.Ligde Taraftarı Daha AteşLiydi YeniÇeri grubu Vardı.. AdamLar düzenLi oLarak Maça geLip desteKLerdi Ama Grub DAgıLdı Şimdi neden Düzgün ßi Grubumuz ooLmasınki

emreOKOCHA
11.02.2009, 10:50
valla yetkililer veya bu sevda için can atanlar az da olsa bu sese kulak vermeliler..12.adamın ve lobin güçlü olursa şampiyonluk gelecektir...

coosivaslicoo
11.02.2009, 11:10
kardeş sonuna kadar katılıyorum ben sivasta pek maç izleyemiyorum.izmirde ikamet ediyorum öğrenciyim burdan deplasmanlara araba kaldırıyoruz denizli ye gittik biz bagıracagız adamlar arkadan gardas otursanıza diyor bırak bagırmayı bagırana da engel oluyor manisa ya gittik toplasan 10 kişi bagırıyor tribünde en az 200 kişi var...durum bundan ibaret bizde taraftar kültürü yok birlik konusuna da sonuna kadar katılıyorum.mesela karşıyaka taraftarları ck güzel organıze oluyorlar adamlar tribünü ikiye bölüp 5 er dakka arayla bagırıyorlar o yuzden hıc yorulmadan tam sesle 120 dakıka takımlarını desteklıyorlar misal olarak baska bir cok takım var aklıma onlar geldıgı ıcın bu ornegı verdımm:(

crburak58
11.02.2009, 11:20
çok öenmlı bı konu daha dogru düzgün marş yok lütfen sıvassporı canı gönulden sevenler bu soruna bızım çözüm bulsalar iyi olur şampıonluga oynuyayan takımın taraftarı böyle olmamalı.....

şampıon olana kadar
oynayın sonuna kadar
bız varız ölene kadar
bırımız kalana kadar...

emreOKOCHA
12.02.2009, 21:07
çok öenmlı bı konu daha dogru düzgün marş yok lütfen sıvassporı canı gönulden sevenler bu soruna bızım çözüm bulsalar iyi olur şampıonluga oynuyayan takımın taraftarı böyle olmamalı.....

şampıon olana kadar
oynayın sonuna kadar
bız varız ölene kadar
bırımız kalana kadar...

güzel tezahürat kardeşim herkese farkındalığımızı birliğimizi ve gösterme zamanı gelmiştir artık...

by_hunter
12.02.2009, 21:18
arkadaşlar bizim en büyük problemimiz futbol kültürümüzün olmaması arkadaşımız söylediklerinin bir çogu doğru ama ilk önce bu şehrın bu takımı kabullenmesı lazım buralara gelen kadar 3 üncü liğ olsun 2. liğ de olsun cok kritik maçlar oynadık takıma sadece basarılı oldugu zaman destek verdık eminimki sivassporumuz biraz basarısız olsa yok denilecek kadar az olan destekte erimeler olacak bu basarı ruzgarına taraftar olarak katıldıkta stad doluyo bakın bursa taraftarına takımları 3-0 yenılıyor hala cılgınlar gıbı destek verıyorlar biz olsak ıslıklarız yada stadı terk ederız yazılacak soylenecek cok sey var bana kızanlar olabılır ama herkes bunların gerçekler oldugunu adı gıbı bılıyor...

çağhan
13.02.2009, 01:06
bir takım nası desteklenir biliyormusunuz.iyi günde kötü günde karşılıksız hiç bir şey beklemeden sevinmek için sevmeden desteklenir.....

merkez_emre
13.02.2009, 01:27
bir takım ınternette degıl trıbunde desteklenır...
vede en buyuk taraftarlar sanal değil reel takılır , laf değil icraat yapar...

adanaşk
13.02.2009, 12:43
kardeş sizlere birşey diyeyim bnde sizlere katılıyorum 2 grubun birleşmesi lazım.. Eğer her şey SİVASSPOR için diyorsanız.. ADANASPOR un 3 grubu vardı 3 lig.de sonradan bu gruplar birleşti. şimdi tek vücut tek yürek. SİVASSPOR taraftarıda yapar bunu.. birde sizin maraton u ayağa kaldırmak için yiğido gençlik ten bazı büyükler orda olmalı.. biz öle yaptık şuan bizim maraton müthiş.. dedimya olması gereken şey TEK VÜCUT TEK YUREK!

GokhanTurna
13.02.2009, 12:52
valla yetkililer veya bu sevda için can atanlar az da olsa bu sese kulak vermeliler..12.adamın ve lobin güçlü olursa şampiyonluk gelecektir...

Herşey açıkca ortada sende bunları dile getirmişsin saolasın. Grupları kuranlar hiç ses çıkarmıyor çözümleri ondan üretcekler ama iş yok. Rüştü abi senden bi liderlik bekliyoruz topla liderleri

haldunviltangil
13.02.2009, 13:14
Karlar düşer düşer düşer aglarız biz sivasa biz sivasa asıgız oooooooOOO

arkadaslar bu beste biz BURSA tribününde bi başladık mı 20 dkka en az müthiş coskuyla sölenir bu şarkıdan ceviri bi bestedir size hediyem olsun ama gercekten bunu kullanmalısınız

takım nasıl desteklenire gelince forumda neden yeni bestelerimiz die bölüm yok oraya videolar eşliginde beste yapan kardeşleriniz koysun begenileni tribünde sölersiniz ayrıca tekrar sölüorum sanaldan olmazzzzzzzzz toplanmanız lazım birleşin demiorum ama grup liderleri varsa onlarında arada bir araya gelip konusmaları lazım yüzyüze toplanın konusun sadece maç günleri olmaz BURSA'da en iyi dostluklar tribünde kurulur sizdede böyle olsun bu takım cooooookk iyi taraftar hakediyor yaa hiç olmadı sivas gol gol gol die bagırın...

mysuskunx
13.02.2009, 13:28
Kardeş güzel diyorsun Stadda ayağa kalksan arkandaki bağırıyor otur göremiyorum diye yanında arkadaşın var kalkıp destk yapıyorsun bir süre sonra yeter diyorlar nasıl bir çekirdek yiyorlarsa arkadan sanki kabuklarını üstümüze atıyorlar bunları kesmek lazım yada stadı bölelim oturanlar, ayakta kalanlar çekirdek yiyenler, destekçiler diye en iyisi bu bence

atababa111
13.02.2009, 13:29
hep burada konuşuyoruz.............artık toplanalım birşeyler yapalım

edebiyatisyen
13.02.2009, 13:56
KANAL58 bile program yapmıyor.Bursanın kanalına bakıyoruz adamlar uçmuş.

edebiyatisyen
13.02.2009, 13:57
Yerel kanallara özellikle TV58 e büyük iş düşüyor ama onlarda uyuyor.

bahadır erdem
13.02.2009, 14:13
SİVASSPOR TARAFTARI ile bir Bursaspor,bir KOCAELİ veya bir Beşiktaş taraftarını karşılaştırmamak lazım.

Biliyorsunuz SİVASSPOR 4-5 yıldır Süper Lig'de.Fenerbahçe,Galatasaray, Beşiktaş 100 yıldır,Bursa,Kocaeli,Trabzon gibi takımlar da 20 yıl,30 yıldır Süper Lig'deler.Dolayısıyla bu takımların taraftarlarıda bu kadar süre geçerek bu zamanlara gelmişlerdir.Yani,taraftarın olgunlaşması bir kaç senede olacak birşey değildir.Bu yüzden biz SİVASSPOR'lular olarak sabırlı olmamız gerekir.

Gruplara gelince;

Bence ehliyetsiz kişilerin eline bırakılmayacak kadar hassastır.SİVASSPOR YÖNETİMİ bu konu ile ilgilenmeli,gerekirse taraftar grubunu kendi kurmalı,bu grubun stad içinde özel bir yeri olmalı.Taraftar GRUBU'nu yönetecek kişi veya kişilere bir maaş bağlanmalı ve devamlı denetlenmeli.BU GRUP veya GRUP'lar stad içerisinde bir araya gelerek kendilerine bir yol çizmeli.Nasıl tezahurat yapılacağı,ne zaman bağırılıp ne zaman susulacağı gibi şeyleri belirlemeli.Yalnız GRUP LİDERLERİ sıradan insanlar değil,konuşmasını bilen,kültürlü,Sivas'ı ve Sivas Halkını,insanını tanıyan ve Taraftar tarafından benimsenecek kişiler olmalıdır.

oguzhan_1616
13.02.2009, 14:19
Öncelikle Tüm yiğidolara selamlar.Arkadaşlar Tarihinde şampiyonluğa ulaşmak için 2.defa yola koyulan ve değeri 3 büyükler diye belirtilen takımların 4 /1 i bile etmeyen Sivasspor'un aslan yürekli oyuncuları bu takımı buralara kadar getirmiş ve diğer şehirlere nasip olamayacak bir zevki tattırmıştır.
Düşüncelerim ve maçlardaki izlenimlerim şudur ki;Eğer bu şans başka bir Anadolu takımı örneğin ;Bursaspor veya herhangi bir X Anadolu takımı verdikleri tepki takımını dersteklemesi çok büyük olurdu.Şu anda liderlik için mücadele eden Trabzonspor'un seyircisiyle kendi seyircimizi bi kıyaslarsak neyimiz eksik?Herkes takımına gönülden 90 dk destek veriyor 5.sıradaki Beşiktaşın seyircisi 90 dk takımını durmadan desteklerken.Sivasspor seyircisinin bu yaptığı nankörlük değil midir?

Peki sorun nedir??

1-Herkes bi yorum da bulunmakta ama kimse çözüm üretmemektedir
2-Kemikleşmiş bi tribün grubu oluşturulamamaktadı(Örnek:Teks as,Çarşı,)
3-Eğer dışardan bi yabancıya bu lig hangi lig die bi sorsanız İngiltere Premıer Ligi diyenler'in sayısı az olmayacaktır! (Seyirciler'in tiyatro gibi izleyip sadece faullere ve gollere verdiği tepkilerden dolayı) - Liverpool ve West Ham United hariç
4-Seyirci gruplarının parça parça olması bir birlikteliğin olmaması
5-Tribün liderliği Kavramının taraftarda olmaması( Nasıl olsa Sebo birazdan Gelir bağırtır)
6-

Yapılan tezahüratlar

KIRMIZI-BEYAZ ŞAMPİYON SİVAS( Periyodik olarak maç içinde 2- veya 3 defa

Olumlu pozisyonlar sonrası gaza gelinip SİVAS -SİVAS SİVAS.....

Ve ara sıra cılız çıkan Bu sene Şampiyon Anadoludan

ve bazı Maraton Karşı sesleri....

Çözüm önerileri

1-Tüm gönüllü takımını desteklemek için can atan gençler ve Sivasspor'a bir parça nasıl katkıda bulunurum diyenler maçtan önce hep birlikte aynı şekilde hareket etmelidir
2-Bu topluluğu yöneten bir lider olmalıdır (Adanademirsporlu Küçük Rafet bile tribünü ateşlemektedir örneğin..
3-Futbolcularımız devamlı olumlu yönde motive edilmelidir Her ne olursa olsun

4-Medyada artık sıkça yer alan Sivas şehri ve Sivasspor için en iyi şekilde şehrimiz tanıtılmaslın insanlara Sivas'ın gücü ve 25 milyon Sivaslı'nın desteği o tirbünden haykırılmalıdır..

Arkadaşlar Bu takım hepimizin ve insanların susarak sadece maç izlemeleri beni kahrediyor tek benim sesimin çıkması o kadar garip ki.Eğer o kardeşlerimiz bizi,Sivas î 90 dk durmadan nasıl temsil ediyorlarsa Asıl biz Sivaslılar neden susuyor!25 milyon Sivaslının yüreği o sahada atıyor ve 25 milyon Sivaslı o tribunde olmak için can atarken bizim suskunluğumuzun bi açıklaması var mıdır?

O maçta şehrinin takımını izlemek için seyreden insanlar maçı izlediklerinde Haklarını size helal etmezlerse sonuna kadar haklıdırlar!Çünkü Sivas bu değil Sivaslı bu Değil!

Ben nefesim kesilene kadar SİVASSPORUMU destekleyeceğim
YA SİZ??:confused:

yorum ve önerilerinizi bekliyorum

25 milyon Sivaslı yok 7 milyon Sivaslı Var...

emreOKOCHA
13.02.2009, 16:50
Yerel kanallara özellikle TV58 e büyük iş düşüyor ama onlarda uyuyor.

tv 58 ve sipas yabancı film versin..:)

emreOKOCHA
13.02.2009, 16:55
hep burada konuşuyoruz.............artık toplanalım birşeyler yapalım

bu konuda site yöneticileri ve tribünde sözü geçenler toplansın bence.benim işlerim dolayısıyla antalya,istanbul ,sivas arasında mekik dokuyorum ama şu an için sivastayım bu konuda bende elimden geleni yapmak istiyorum

yerliturkuaz
13.02.2009, 21:01
Arkadaşlar bu konu hakkında artık kaçıncı konu bilmem ama bildiğim bir gerçek var artık bu konun nasıl bir boyuta ulaştığıdır.

Bana göre bu konuya kesinlikle yönetim el koymalıdır nasıl büyütülmüş takımların yöneticileri taraftarları yönetiyorsa bizim yöneticilerimizde bu konuda taraftara yönelik beyanatlar vermeli taraftarı stada çekebilmek adına açıklamalar yapmalıdır.

Tirbün liderleri oluşturulmalıdır bir kaç grup yerine tek grup altında birleşilmrlidir madem seyirci değilde taraftar isteniyorsa bu yapılmalıdır...

r0m4nt1c
14.02.2009, 09:08
Gecekondu forumunda okumustum Bi Ankaragüclu kardesimiz yazmıs

'Adamlar lider fakat staddaki boşluklar gerçekten insanın canını sıkıyor.Anadolu külübü olduğundan..Kocaelilerin bile daha çok sesi çıkıyordu.toplasan 150 200 kişilerdi yanılmıyorsam..Ve kamera yakından aldığında tribünleri.sivas ürünlerinden sayılacak kadar az gördüm diyebilirim.Keşke sivasın yerinde biz olsakta o zaman herkes görücek taraftar ne demekmiş.Gerçi yine gösteriyoruzda neyse ..'

askim sivasspor
14.02.2009, 09:37
selam arkadaslar bence bir taraftar takimini iyi gününde degil kötü gününde de desteklemesini bilmesi lazim yani geriye düssede takimi ateslemek lazim destek dediginiz sey mac yenilsekde takimi tribüne cagrip bagrimiza basmamiz lazim morel vermemiz lazim iste bunu basarirsak bizim belimiz yere gelmez

r0m4nt1c
14.02.2009, 09:38
Bu adamlar bıle rahatz oluyor. Sivaslı olupta tınlamayan sahıslar var artık bıranonce bıseyle yapılması lasım eskısehır macına kadar.

korsan hüsam
20.02.2009, 17:55
het takımın hemen hemen marşı var bizim doğru düzgün yok buna vbi çare bulmaları lazım:D

emreOKOCHA
21.02.2009, 15:26
Gecekondu forumunda okumustum Bi Ankaragüclu kardesimiz yazmıs

'Adamlar lider fakat staddaki boşluklar gerçekten insanın canını sıkıyor.Anadolu külübü olduğundan..Kocaelilerin bile daha çok sesi çıkıyordu.toplasan 150 200 kişilerdi yanılmıyorsam..Ve kamera yakından aldığında tribünleri.sivas ürünlerinden sayılacak kadar az gördüm diyebilirim.Keşke sivasın yerinde biz olsakta o zaman herkes görücek taraftar ne demekmiş.Gerçi yine gösteriyoruzda neyse ..'

gercekten bunu duyup üzülmemek içten değil:(yarın tribündeyim ve hep destek tam destek yine bağıracam

ilker5801
21.02.2009, 15:35
şuan sivasspor hariç hiç bir grubu desteklememekle beraber yapılanların çok saçma olduğunu düşünüyorum...şuan 4 büyükler ve birkaç takımına sahip çıkan anadolu takımlarının 1 tane taraftarı vardır...bu sivasspor taraftarını ve sivasspor takımını olumsuz yönde etkileyen bir davranıştır(farklı grupların oluşturulması) stattan bir ses çıkar KALE ARKASINDA TARAFTAR GRUBU OLMAZ takımınızı seviyorsanız işinizi lütfen düzgün yapın. bu takım beşiktaş, kocaeli, trabzonspor, bursaspor,eskişehir taraftarlarını hakediyor yada şöyle diyim.bu saydığım takım taraftarları sivasspor gibi bir takımı hakediyor...biz asansör takımlarını hakediyoruz...bu şehrin taraftarın kahramanı sivasspor takımıdır.hiç bir taraftar grubu lütfen kahramanlığa soyunmasın adam gibi tek bi ses olursanız formamla yüzümde boyayla yanınızdayım...saygılar

slasher//z
21.02.2009, 15:44
25 milyon Sivaslı yok 7 milyon Sivaslı Var...

yani konu bu mu simdi abi yaa; adam orda başka bişeylerden bahsediyor. muhalefet olmaının ne anlamı war ki?

GuVeN
21.02.2009, 15:47
yani konu bu mu simdi abi yaa; adam orda başka bişeylerden bahsediyor. muhalefet olmaının ne anlamı war ki?

adam oğru söylüyor kardeşim ne demek yani şimdi konumu bu demek..

sinan-58
21.02.2009, 15:47
şuan sivasspor hariç hiç bir grubu desteklememekle beraber yapılanların çok saçma olduğunu düşünüyorum...şuan 4 büyükler ve birkaç takımına sahip çıkan anadolu takımlarının 1 tane taraftarı vardır...bu sivasspor taraftarını ve sivasspor takımını olumsuz yönde etkileyen bir davranıştır(farklı grupların oluşturulması) stattan bir ses çıkar KALE ARKASINDA TARAFTAR GRUBU OLMAZ takımınızı seviyorsanız işinizi lütfen düzgün yapın. bu takım beşiktaş, kocaeli, trabzonspor, bursaspor,eskişehir taraftarlarını hakediyor yada şöyle diyim.bu saydığım takım taraftarları sivasspor gibi bir takımı hakediyor...biz asansör takımlarını hakediyoruz...bu şehrin taraftarın kahramanı sivasspor takımıdır.hiç bir taraftar grubu lütfen kahramanlığa soyunmasın adam gibi tek bi ses olursanız formamla yüzümde boyayla yanınızdayım...saygılar

o saydığın grubların hepsinin arkasında yonetim desteği ondan başarılılar ama bizim yonetimimiz statın şu anki durumundan memnun çekirdekçi tayfası istiyorlar statta bu statta yonetim istemediği sürece birleşme olmaz

genc61
21.02.2009, 21:00
nasıl desteklerseniz destekleyin ben trabzonsporluyum insallah sampiyon olursunuz bu istanbulu yıkın sizde insallah sampiyon sivas gonlum sizle valla yakısır bu sehre sampiyonluk

burak_baykal
21.02.2009, 21:47
bir takım ınternette degıl trıbunde desteklenır...
vede en buyuk taraftarlar sanal değil reel takılır , laf değil icraat yapar...

teşekkürler yazın için aynen bende katılıyorum.sivassporun başarısını destekleme istiyorsan sivassporun istanbulda oynadığı maçlarda stada gelerek desteklemeni internet taraftarı değil tribün taraftarı olmanı bekliyoruz.bu önümzüdeki hafta fenerbahçe ile oynayacağımız lig maçında bekliyoruz.

İSTANBUL SİVASSPOR TARAFTAR DERNEĞİ

MeXeS58
21.02.2009, 23:28
artık ıcrat lazım bugun buraya boyle yazanlar yarın macta gorecegız oturun dıyenlere dırenın sız onları kaldırmaya ıkna edın neden hep onlar bagırmaya calısaları sustup oturtuyorlar bagıranlar neden oturanları ayaga kaldıramıyor nedenı basıt(!) bosver ya sımdı bırı geler kaldırır ben muhattap olmuyum bosuna... zaten takım kazanıyor desteklesek ne olur desteklemesek ne olur mantıgı oldugu surece bu ıs olmaz

aliihsanyucel
23.02.2009, 10:24
Bugun ıtıbarıyle artık bız sıvassporlular olarak neler yapabılırız...
artık daha da bır kenetlenmek ve daha da coskulu bır sekılde ılerlememız lazım...
Sızce neler yapabılırız

MeXeS58
23.02.2009, 14:24
statyumda hala bır taraftar kımlıgı olusmadı boyle devam ederse de zor olusur zaten bunun en onemlı sepelerınden bırı statda mac ızlemye gelenlerın yas ortalamasının genelede 40 ve uzerı yaslarda olmasıdır bu adam bu zamna kadar dogru duzgun bır beste bılmıyor zaten bundan sonrada ogrenemez stada gelenlerın %60 -70 ii 40 yas uzerı bu adam ne bagıracak ne destekleyecek takımını bazı ıstısnalar dısında!!! onun ıcın sıvasspor yonetımının genclerı ozellıkle lıse ve unıversıte yaslarındakı genclerı trıbune cekmek ıcın projeler yapmalıdır benım gordugum budur buda buyuk bı etkendır stadyumdan dogru duzgun ses cıkmamasının