Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas Şampiyonluğu İstiyor !..

SivasSpor.Com
11.02.2009, 09:44
http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/sivasblt.jpg

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, ''Allah'ın izniyle, inşallah Anadolu'dan bir takım şampiyon olacaktır. Bu da Sivasspor olur'' dedi.

Ligin 19. haftasında Kocaelispor karşısında aldığı 2-0'lık galibiyetin ardından 2 gün izin yapan lig lideri Sivasspor, 20. haftada Bursaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına kulüp tesislerinde, teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde yaptığı idmanla başladı.

Uygun, yaptığı açıklamada, arka arkaya oynadıkları zorlu maçlardan sonra Kocaelispor gibi bir takımı yenerek zirvedeki yollarına devam etmelerinin kendileri adına mutluluk verici olduğunu söyledi.

Bu başarılı grafiklerini devam ettirmek istediklerini anlatan Uygun, ''Çok zorlu bir ligde, çok zoru başarmak istiyoruz. Onun arzusuyla mücadelemizi sonuna kadar veriyoruz. Kısıtlı bir kadro, belki kısıtlı imkanlar ama, futbolcu kardeşlerim Türk insanının, Anadolu insanının birçok güzelliği eldeki imkanlarla başarabileceğini gösteriyor. O yüzden onların hepsiyle gurur duyuyorum'' diye konuştu.

Önlerinde 15 maçlık zorlu bir maraton bulunduğunu, bu zorlu maratondaki ilk 5 maçın çok önemli olduğunu ifade eden Uygun, bu 5 maçta en az 10 puan kazanmak istediklerini söyledi.

Rakiplerinin birbirleriyle oynadığı haftalarda biraz daha rahat olacaklarını kaydeden Uygun, ''İnanıyoruz, istiyoruz, arzuluyoruz. Allah'ın izniyle, inşallah Anadolu'dan bir takım şampiyon olacaktır. Bu da Sivasspor olur'' dedi.
Büyük takımların yaşadığı kaosun Trabzonspor ile birlikte kendilerinin de şampiyonluk şansını artırdığını kaydeden Uygun, ''Böyle bir ortamda, bunu iki taraf da değerlendirmek istiyor. İkimiz de ligin zirvesindeyiz, burada da yolumuza devam ediyoruz'' diye konuştu.

SİVASSPOR EKOLÜ
Sivasspor'un bir sistemi ve ekolü olduğunu anlatan Uygun, ''Biz gelir gelmez sadece sistemimizi kurduk, kendimize göre bir ekol yarattık. Bununla birlikte de projelerimizi çizdik ve o yolda 4 senede geldiğimiz noktaya baktığımızda Türkiye'de örnek alınacak kulüplerin başında geliyoruz'' dedi.

Kulüplerinin borcu olmadığını belirten Uygun, şöyle devam etti:
''Futbolcuna borcu yok, dışarıya borcu yok, herhangi bir yere borcu yok. 4 seneden beri bulunduğu Turkcell Süper Ligi'nde yaptığı başarıya bakıyorsunuz, gerçekten herkesin imrenerek baktığı bir durumdayız. Tesislerimizin hemen hepsi bitti, alttan ısıtmalı sahamız yapıldı. Onun dışında stadyum projemiz var. Sayın Başbakanımız bu ayın 13'ünde Sivas'a teşrif ediyor, o gün de zannedersem müjdeli haberi verecektir. Stadyumun da birçok ön görüşmeleri, protokolü bitti gibi. Bakıyorsunuz yani Anadolu'da gelişen, giden, büyüyen Sivasspor camiası var. Başkanımız Mecnun Otyakmaz ve yönetim kurulunun bu tarzdaki, yönetimsel anlamdaki başarısından dolayı ve duruşlarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Anadolu takımlarının bu tarzda yönetilmesi, en gerçekçi, doğru karar diye düşünüyoruz, dolayısıyla bu yönetim tarzını herkesin benimsemesi gerekir. Sivasspor'da iyiye doğru giden, iyileri yapmaya çalışan, bütün güzellikleri sahaya yansıtan, saha dışında, tribünde de bütün güzellikleri yansıtmaya çalışan bir anlayış hakim. Bu da bizi başarıya götürüyor diye düşünüyorum. Bizi destekleyen, Türk sporunun gelişmesini isteyen herkese de ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.''

GokhanTurna
11.02.2009, 09:50
Hocamız, başkan stad ile ilgili mücdeli haberi verebilir diyor. İnşallah açıklar şu projeyi dört gözle bekliyoruz.

by_hunter
11.02.2009, 10:19
artık aynı demecleri duymaktan sızde sıkılmadınız anadoludan şampiyon çıkacak falan ewet biliyoruz çıkacak ve şampıyon sivasspor umuz olacak bu kadar basit...

kempes
11.02.2009, 11:43
sistem güzel
mantalite güzel
şampiyonluk güzel
lakin şehirde hava yok
her kesim sadece izliyoruz
her kesim sadece bekliyoruz
pankartlar, bayraklar asılmayı bekliyor

rebelife58
11.02.2009, 13:37
şampiyonluğu istiyoruzda sanırım istediğimizi gösteremiyoruz taraftar artık stadı doldurmalı

ÖFŞ2041
11.02.2009, 13:59
Bülent Hoca 3.Devrede hedeflerinden bahsediyordu.Anadoludan bir takımı şampiyon yapmak,Uefa Kupası,Şampiyonlar Ligini Kupası ve Milii Takımı Avrupa Şampiyonu yapmak hedefleri arasındaydı.

Hoca hayallerinin olduğunu ama hayalperest olmadığını , hedeflerini gerçekleştirmek için çok çalıştığını sözlerine ekledi.

İlker Yasin sordu : "Uefa Kupasını , Şampiyonlar Ligini de SİVASSPOR'la mı hedefliyorsunuz?"

Bülent Hoca da "Sivasspor dersem işte o zaman hayal olur , hayalcilik olur." gibi bir cevap verdi.

Ben baştan sona takdir ettim konuşmasını ama bunu duyunca çok üzüldüm ve yakıştıramadım hocaya.Bülent Hocanın büyük hedefleri var , çok güzel.Ama neden SİVASSPOR Uefa Kupasını almasın ya da Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olmasın.Evet doğru duydunuz.Neden olmasın?Ben Süper Lig Şampiyonluğunu büyük bir hedef olarak görmüyorum.Büyük hedef SİVASSPOR'un Chelsea'yı Barçayı , Manchester'i dize getirip Şampiyonlar Ligi Kupasını SİVAS'a getirmektir.

Ne zamanki bir Anadolu takımı hedefleri arasına Uefa Kupasını,Şampiyonlar Ligi Kupasını,Kıtalararası Şampiyonluğu koyarsa o zaman o takım tutulamayacaktır, unutulmayacaktır.

SİVASSPORun da hedefi dünya takımları sıralamasında 1.lik neden olmasın ki ??
Bizi engelleyen hiç bir şey yok.İmkanlar,başkalarının oyunları , stad, seyirci , ....Bunların hepsi bahaneden ibaret.

Bizi engelleyen yine "Biz"iz.

ÖFŞ

GokhanTurna
11.02.2009, 14:05
ÖFŞ2041 yorum için teşekkürler bunlar zor işler ama olmaz diye birşey yok bu yönetim olduğu sürece takım maddi ve manevi destek gördükçe çok büyük işler yapmaya elverişli.

Del Piero
11.02.2009, 15:01
Bülent Hoca 3.Devrede hedeflerinden bahsediyordu.Anadoludan bir takımı şampiyon yapmak,Uefa Kupası,Şampiyonlar Ligini Kupası ve Milii Takımı Avrupa Şampiyonu yapmak hedefleri arasındaydı.

Hoca hayallerinin olduğunu ama hayalperest olmadığını , hedeflerini gerçekleştirmek için çok çalıştığını sözlerine ekledi.

İlker Yasin sordu : "Uefa Kupasını , Şampiyonlar Ligini de SİVASSPOR'la mı hedefliyorsunuz?"

Bülent Hoca da "Sivasspor dersem işte o zaman hayal olur , hayalcilik olur." gibi bir cevap verdi.

Ben baştan sona takdir ettim konuşmasını ama bunu duyunca çok üzüldüm ve yakıştıramadım hocaya.Bülent Hocanın büyük hedefleri var , çok güzel.Ama neden SİVASSPOR Uefa Kupasını almasın ya da Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olmasın.Evet doğru duydunuz.Neden olmasın?Ben Süper Lig Şampiyonluğunu büyük bir hedef olarak görmüyorum.Büyük hedef SİVASSPOR'un Chelsea'yı Barçayı , Manchester'i dize getirip Şampiyonlar Ligi Kupasını SİVAS'a getirmektir.

Ne zamanki bir Anadolu takımı hedefleri arasına Uefa Kupasını,Şampiyonlar Ligi Kupasını,Kıtalararası Şampiyonluğu koyarsa o zaman o takım tutulamayacaktır, unutulmayacaktır.

Bizi engelleyen hiç bir şey yok.İmkanlar,başkalarının oyunları , stad, seyirci , ....Bunların hepsi bahaneden ibaret.

ÖFŞ

++++++++++++++++++++++++++++++ imzaaaaaaaaaaaaa

esentepeli58
11.02.2009, 16:16
bu kadro hoca baskan dağılmadığı muttetce sivasspor adını her zman duyuyacak inş

dede58
11.02.2009, 16:21

ÖFŞ

Kesinlikle katılıyorum kardeşime... Bizi engelleyen yine ''Biz''iz.

İşin ilginci şuan şampiyonluğa yürüyor ve bu takım şampiyonlar liginde çeyrek final bile oynar. Defansı muhteşem ortasağası öyle ve forvetleri eksik olan ne var ki?... İnancın olmadığı yerde savaş olmaz... Çanakkale savaşını bile anlatsa futbolcularına moral olarak finale çıkar bu takım.... Bilmem mesajım anlaşıldımı bizler Türk'üz...

muhsin koçak
11.02.2009, 16:53
Çıktığımız bu zorlu yolda bizi destekleyen herkese selam olsun.

67nattramn58
11.02.2009, 16:55
Hiçbir başarı tesdüf değildir. Bu bizim şampıyon olacağımızın göstergesidir

Cagan58
11.02.2009, 17:30
Hocanın amacı SivasSpor sayesinde şanına şan katıp bir an önce Fenerbahçeye atlamak. şampiyonluğa inanmasa bile öyle bir açıklama yapması yakışmadı.

SEVDAMSIN58
11.02.2009, 18:00
biliyoruzki ALLAH in izniyle kupalar sivasimiza gelecek bazi ciliz sesler bize yakistiramasada bizim ne yaptigini bilen bir camiamiz var bizde kendilerine guveniyoruz insallah muvaffak oluruz

hiko58
12.02.2009, 08:30
BÜLENT HOCAM SİZLERDE İSTEDİKTEN SONRA BUU SİVASA ŞAMPİYON KULÜPLER KUPASINDANDA RAKİPLER GELECEKTİR. SİVAS HAZIR.SANIYORUMKİ SEYİRCİMİZDE ARTIK TARAFTAR OLMA YOLUNDA BİR HAYLİ YOL KATEDECEKTİR.TARAFTARLIK FARKLI BİŞEY.GENELDE KÜFÜR YOK AMA YİNE ARA ARA KÜFREDEN BİR KAÇ KENDİNİ BİLMEZ MAÇLARA GELİYOR.BİZDE TARAFTARLAR OLARAK ONLARI ENGELLEMELİYİZ.BU GÖREVDE BİZLERE DÜŞÜYOR.
YANİ BÜLENT HOCAM SANKİ BİR RÜYA YAŞIYORUZ.UMARIM BU RÜYA DEĞİLDİR.HADİ GERÇEK OLDUĞUNA İNANALIM VE ŞAMPİYONLUĞU YAŞAYALIM.HEMDE İKİ KUPA İLE..

gül5858
12.02.2009, 09:31
Yiğidolar Anadoluda şampiyon olacak.Sizlerle gurur duyuyoruz
çok zoru severiz biz Bursayıda severiz.Tam kadro herkez işini yapıyor imkansız lıklarla rakipleri yeniyor
YİĞİDOLAR SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ

juNqe
12.02.2009, 11:07
sivassPor'a liGde basaRıLar diLiOruz. ZARA.!

yerliturkuaz
12.02.2009, 22:57
Anadolu takımlarının bizi örnek olarak kendilerine gösterseler daha çok Galatsarary Beşiktaş Fenerbahçe bir yerlerini yırtar ortalığı yaygaraya verir.

Çok önemli adımlar ile ilerliyoruz umarım herkesin istediği herkesin dilediği gibi şampiyon olacağız....

adres58
12.02.2009, 23:04
UEFA ve Şampiyonlar Ligindeki hayallerimiz tabiki hayal. Arkadaşlar biz daha tecrübe kazanmadık. Birçok Anadolu ve İstanbul taraftarlarıda bu konuyu konuşuyor Sebebi de gayet basit. İğrenç bir Braga maçları sonunda gördükkü daha biz tecrübe kazanmamızın gerkliliği olması. Bizler manidar açıklamalarla değil Gururlu yürüyüşümüzle buralardayız. Yürekle buralardayız. Ama iş tecrübeye gelince biraz sönük kalıyoruz. Buna bir çare mutlaka bulunacak mutlaka. Artı En önemli faktör ise maalesef bizim halk olarak saha içinde taraftar olarak çok ama çok yetersiz olmamız. Bize Şimdi en az 25 bin kapasiteli güzel bir stad yapılacak muhtemelen ama neyle kiminle dolduracağız o stadı bir düşünün. Şampiyonluğa gidiyoruz ve Satadımız ful dolmuyor. Hala rakip 800 taraftar bağırıyor biz seyredip susuyoruz. Millet takımımıza nazar duaları okurken taraftarlarımıza sitem ediyorlar. İşte Evvela bu yolda Şampiyonluk istiyorsak ve düşüncelerimizi bu denli güzel götürüyorken Taraftarlarımızın stadı doldurmaları gerekmiyormu. Bazı arkadaşlar bana kızar ama MErkez Nüfusumuz 200 binin üstünde arkadaşlar dışardan gelenlerde var. O stadın dolması gerekmiyormu. Hava iklim şartları ne olursa olsun. Biz değilmiydik 2. Ligde beraber yürüdük biz bu yollarda beraber ıslanmadıkmı yağan yağmurda, evet biz ddeğilmiydik arkadaşlar bu takımı buralara taşımadıkmı. Unutmayın Artık Sivasspor hem medya hemde Tv olarak sınıf atlamış ve bir yerlere gelmiştir. Bununda uzun bir süre böyle olacağı kesindir. Yönetim takım bu kadar seviyeye çıkarmışken, çıtalar bu denli yükseliyorken biz taraftar olarak neden küçülüyoruz bunun açıklaması mutlaka olmalı. Artık daha bir şevkle sarılmalıyız takımımıza. Hadi ligi geçtik. Beyleerrr sadece 3 maçtan sonra belkide 2 (Finali oynamak bile Avrupayı bize garantileştiri) maç sonra Avrupadayız. Daha çok daha fazla hep destek tam destek.. Ha gayret...

mustafa özten
13.02.2009, 11:51
şampiyonluğu istiyoruz olmakta sanırım bizlerin elinde taraftar olarak buna inanmak ve takıma sonuna kadar destek olursak başaracağımıza inanıyorum.yanlız Taraftar olarak bizlerle beraber oyuncularımızında inanması lazım ve şampiyonluğu bize vermezler gibi bir fikre kapılmadan çalışmak gerekiyor.şampiyonluk artık ANADOLUYA gelmeli.......

mustafa özten
13.02.2009, 12:01
:)ŞAMPİYOMLUĞU İSTİYARUZ ANADOLUYA ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR

kempes
13.02.2009, 15:32
ekolümüz, mantalitemiz, kararlılığımız
oynadığımız oyun, taraftar yapımız
fair play adına yaptıklarımız
türk futboluna katkılarımız
oyunu çirkinleştirmeyişimiz, yensekte yenilsekte maç sonrasında adam gibi tavrımız v.s. v.s. v.s.
tüm bu ve daha çoğaltacağımız etkenler sivassporumuzun rakipleri karşısında şampiyon almaması için hiçbir nedeni olmadığını gösteriyor.
hadi bakalım, ne diyelim, göz değmesin...

pover58
13.02.2009, 15:41
böyle iyi çok hazırlık filan yapınca bayrakları asarız asmasınada,ne zaman böyle havalara girdik hepsinde duvara tosladık,sessizce götürelim bize iyi gelmiyor. herşeyin fazlası fazla.inşallah garantileriz şampiyonlugu ondan sonra her yeri beyaz kırmızıya boyarız.benim düşüncem budur.