Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVASSPORU ŞAMPİYON YAPMAZLAR.......
titizyiğido 11.02.2009, 21:35 EVET...HİÇ ŞÜPHESİZ SİVASSPORUMUZ BURALARA TIRNAKLARIYLA KAZIYARAK GELDİ.ŞAMPİYONLUK YOLUNDA EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ.ŞAMPİYONLUĞADA YÜREKTEN İNANIYORUZ.AMA GEREK İŞ ORTAMINDA,GEREK ARKADAŞ ORTAMINDA SİVASSPORUN BAŞARISINDAN BAHSETTİĞİMİZ ZAMAN GENELDE ŞÖYLE Bİ DÜŞÜNCE VAR.'''SİVASSPORU ŞAMPİYON YAPMAZLAR''' ACABA GERÇEKTEN BÖYLE BİŞEY OLABİLİRMİ.
.............ARKADAŞLAR SİZCE BÖYLE BİŞEYİN OLMASI MÜMKÜNMÜ?????...........
LosTie58 11.02.2009, 21:37 Biz böyle devam edelim de gör bak kim yapıyo kim yapmıyo ((: İşte sivasspor herkesin kafasındaki bu düşünceyi yıkacak inşallah.
velibircan 11.02.2009, 21:43 cumartesi maraton programında erman hoca bunun hakkında çok iyi bir açıklama yapmıştı..eğer bulabilirsem metni yada videoyu parlaşırım
crburak58 11.02.2009, 21:48 güzel bı konu bendede bu korku var şimdiye kadar bu tip durumlarda büyük takımlar kafada baglıyorlar işi bakalım sezon sonu ne olacak inş.. şampıyon oluruzz...
şampıon olana kadar
oynayın sonuna kadar
bız varız ölene kadar
bırımız kalana kadarr
07.
tekdoktirin 11.02.2009, 21:57 gardaş doru diyorsun herkes aynışeyi diyor sizi şampıyon nyapmazlar aslında doru
samedozbek 11.02.2009, 22:17 biz zaten bole dusundugumuzden sampıyon olamıyoruz.........
taraftar bi inansa futbolcular super lıge çıktıgımızdan beri canla başla oynuyolar ama bence SİVASSPOR TARAFTARI SİVASSPOR U haketmiyor...... bakın ankaragucune, bursaspora, beşiktaşa adamların super taraftarı war ama onlarında takımları kotu ..... bence ankaragucunun sivasspor gibi bi takımı olsaydı kesinlikle simdiye sampıyon olmştu
muhsin koçak 11.02.2009, 22:38 Bizi onlar şampiyon yapmayacak,şampiyon biz olacağız.
esentepeli58 11.02.2009, 22:48 bız hep böyle maçları kazanalımda görelım bak nasıl seve seve yaparlar yoksa s.....e s.......e yaptırız bız oyle işmi olur yaa iki tane dengesız yapmazlar dıyınce mı yapmayacaklar ? kimse ümitsizliğe kapılmasın yaa oyle işmi olur o diyenlerın zoruna gıdıyor sivasspor acı verıyor onlara ?şampiyon sivasspor
edebiyatisyen 11.02.2009, 22:54 Esentepenin neresinde oturuyorsun kardeş?
titizyiğido 12.02.2009, 17:02 güzel bı konu bendede bu korku var şimdiye kadar bu tip durumlarda büyük takımlar kafada baglıyorlar işi bakalım sezon sonu ne olacak inş.. şampıyon oluruzz...
şampıon olana kadar
oynayın sonuna kadar
bız varız ölene kadar
bırımız kalana kadarr
07.
İNŞALLAH GARDAŞIM...................... .........İNŞALLAH OLACAZ BİLEĞİMİZİN HAKKIYLA...........
enesbozdemir 12.02.2009, 17:04 Bencede yapmazlar ama inş.oluruz
toprak_gürün 12.02.2009, 17:11 biz şampiyon ıolucaz başkası bizi şampiyon yapıcaksa olmayalım daha iyi böyle devam edelim olurmuyuz olmazmıyız görelim buraya yazıyorum 73 puanla şampiyonuz.
sivaslıbaki 12.02.2009, 17:14 yaparlar (********) tff bizi şampiyon yapmamak için elinden geleni yapıyor geçen sene 3lü averaj diye birşey çıkarttılar bu sene ne çıkartabiliriz diye düşünüyorlar şimdide para cezası ve hakemler yoluyla şampiyon yapmamaya çalışıyorlar.
YigidoGenclik38 12.02.2009, 18:50 evet kardesim ama ins
bu ilki basaracaz kendi adımıza
hırçın58 12.02.2009, 19:05 ewet konu çok iyiii bizim ortamlardada şampiyon yapmazlar diolarr ama bizler sezon sonunu sabırla bekliyoruzz.... şampiyon olacagımıza yürekten inanıyoruzz ŞaMPiYoN SiVaSSpOr.....
FANATIK YIGIDO 12.02.2009, 19:38 gecen sene ucunculuyu ellem gullem etti elimizden aldilar bakalim busene neyapacaklar artik bu isi hak edene buraksinlar yiyidi oldurun ama hakkini yemeyin.
SİVASLI ALEX 12.02.2009, 19:40 Ben bu görüşe katılıyorum çünkü göz göre göre takımların emekleri çalınıyor ama ben kolay kolay sezon sonu gelmeden konuşmam bu sene şampiyonluğa yürekten inanıyorum
cemal58yiğido 12.02.2009, 19:53 muhsin abi doğru söylüyorsun Bizi onlar şampiyon yapmayacak,şampiyon biz olacağız.
titizyiğido 12.02.2009, 22:04 ewet konu çok iyiii bizim ortamlardada şampiyon yapmazlar diolarr ama bizler sezon sonunu sabırla bekliyoruzz.... şampiyon olacagımıza yürekten inanıyoruzz ŞaMPiYoN SiVaSSpOr.....
aslında mantıklı düşünüldüğünde biz istedikten sonra şampiyon oluruz ipler birazda bizim elimizde sadece şu olur 3 büyükleri zorluk çıkarmadan şampiyon yaparlar bize ise ellerinden gelen zorluğu çıkarmaya uğraşırlar biz istedikten sonra dişimizi sıkıp her türlü zorluğun üstesinden gelebiliriz
BU SENE ŞAMPİYON ANADOLUDAN.............ŞAMPİYO N SİVAS..........
34elif58 12.02.2009, 22:49 yok ya olurmu hiç öyle şey... öyle dewam ettikten sonra kim tutar bizi
yiğido gençlik...
yerliturkuaz 12.02.2009, 23:32 Ülkemizde ki genel kanı bu ne yazık ki ama onlarda haklı bir yana senelerdir bu çark böyle devam etmiş kimse bizim yaptığımızı yapmamış ama bu düşünce tarzı artık bizimle son bulacak ben bu kanattayım...
rebelife58 12.02.2009, 23:43 sivas geçen sene kendini yaktı beşiktaşı yense şampiyondu kimse engellemedi, ENGELLEYEMEZDE herşey bizim elimizde
titizyiğido 15.02.2009, 20:07 sivas geçen sene kendini yaktı beşiktaşı yense şampiyondu kimse engellemedi, ENGELLEYEMEZDE herşey bizim elimizde
evet ama ortada bazı ayak oyuınları oynandığı kesin.............lütfen bu kadar iyimser olmayın............mesela geçen sene bizi inter totoya attılar..........aslında üçüncü bizdik öyle bi kural olduğunu son hafta öğrendik......
kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş
sofularlı34 15.02.2009, 22:12 SİVASSPOR 1 LİGE ÇIKMAZ DENİLİYORDU ÇIKTI
SİVASSPOR HEMEN DÜŞERDİ LİDER KAPPATTI İLK SENE İLK YARIYI
SİVASSPOR BALONDU İKİNCİ SENDE ÇÖKERDİ İKİNCİ DEFE LİDER BİTİRDİ İLK YARIYI
ARKADŞLAR İNANIN
İNANIN...HAKKIMIZI YİYECEK ADAMA ÇEKERİZ EMANETİ KOYARIZ ADALETİ....
SİZ İNANININ YADA İNANMAYIN
5058 MESAJ ATIN
GERİSİNİ BIRAKIN
yıgıdo cemıl 15.02.2009, 22:26 aslında dogru cünkü senelerdir kafamıza dort buyuklerı soktular yanlarına baska takım ıstemıyorlar PASTANIN paylaşılmasını ıstemıyorlar yazılı ve gorsel basın bıle
yıgıdo cemıl 15.02.2009, 22:30 adamlar daha ılk yarı bıtmeden lıder oluyorlar televızyonlarda kolbastı seyredıyoz dakıkalarca defalarca. yenıyorlar nasıl yenıldıklerı yenıyorlar nasıl yendıkler konuşuluyordıger takımın nasıl yendıgı yada nasıl yenıldıgı konusulmuyor
astaravisa 16.02.2009, 13:27 evet ama ortada bazı ayak oyuınları oynandığı kesin.............lütfen bu kadar iyimser olmayın............mesela geçen sene bizi inter totoya attılar..........aslında üçüncü bizdik öyle bi kural olduğunu son hafta öğrendik......
Hemşo bu şekilde yazılar komik duruma düşürüyor bizi.
Kural kuraldır. geç öğrendik diye bir açıklama olabilirmi hiç ?
İkili averaj denen birşey var .
büyük maçlardan tekini alsak üst sıralardaydık. 2 tanesini alsak Şampiyonduk belkide.
şampiyon olamazsınız diyenlerede şunu söyleyin.
Zamanında Trabzonsporda lige yeni çıktığında Şampiyon olamazlar yapmazlar diyordunuz. ama 6 defa elinizden aldılar Şampiyonluğu.
Biz neden Şampiyon olamalaylım diyin. bakalım ne cevap verebilecekler
konyAslan42 23.02.2009, 11:21 Öncelikle Merhaba Konyalı Bir Galatasaray Taraftarı olarak sivasspor'un oynadığı bu futbolu en içten dileklerimle kutlarım...
Herkesin yıllardır beklediği Anadoludan bir şampiyon çıkması arzusuna son yıllarda bu sene yaklaşıldığı gibi hiçbir sene yaklaşılmadı...
Bu sene bir Anadoludan Bir Şampiyon çıkması demek; Bir Şampiyonluktan daha ziyade diğer Anadolu takımlarının kafalarındaki zihniyetin değişmesi demek... İnşallah Başarırısınız...
Önemli olan bu gösterilen başarının devamlı hale gelebilmesi için gerekli olan maddi ve manevi desteğin sağlanması yolundan geçiyor...
Stad projesinde Kayserispor'un gösterdiği ve diğer Anadolu Klüplerine örnek aldığı yoldan umarım sizde ilerlersiniz...
Biz UEFA Kupasını inancımızla aldık alın terimizle , biz sizin gösterdiğiniz bu başarının tesadüf olmadığını ve sizin için ne kadar önemli olduğunun farkındayız...
Sivasspor'u Şampiyon Yapmazlar Diye Konu Açmışsınız: Zaten Sivasspor'u Birileri Şampiyon Yapmasına gerek yok söke söke alıyor zaten ihtiyacı da yok ... En güzeliş dikenli yollardan güzel günlere olan yollarda çekilen çilenin kutsal olması....
Bir çift de stada gelen taraftarınızda ; Bu konuda maşallahınız var bizim Konyaspor taraftarını aratmıyorsunuz.. Hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor... Bu sessizlik nededinini anlamak mümkün değil Takımınız Şampiyonluğa koşarken sizde geri kalmayın.....
Sakın aranızdan birileri çıkıpta bakın herkes Sivasspor'un büyüklüğünü kabul ettiler gibi Ütopik cümleler kurmasın çünkü büyüklük kavramı göreceli veya 1-2 yıllık birşey değildir....
Birde Sivasspor Şampiyonluğa koşarken Şeref Tribününüzde Başkanınızın yanında F5 şapkalı ezik birisinin oturması hiçte hoş olmayan bir durum.... Umarım tepkinizi gösteririrsiniz ....
atababa111 23.02.2009, 11:27 geçen sene biz olamadık.tecrübe strateji belirlemede hatalar yaptık.gs-fb-bjk maçlarına tek hedef galibiyet yerine temkinli futbol ve olursa galibiyet anlayışıyla çıksaydık şimdi 2.şampiyonluktan bahsediyorduk.kısmet değilmiş ama bu sene allahın izniyle kimsenin engellemesine maruz kalacak bir takım değiliz.kendimiz şampiyon olmak için kalan 13 haftayı en az zararla atlatmalıyız.tahminim bu sene 70 puanı bulan şampiyon olur.
korsan hüsam 23.02.2009, 11:31 belki bizi şanpiyon yapmıyacaklar ama nereye kadar yapmazlar ki daş çatlasın 4 sene 4 sene sonra yine biz oluruz:D
ekingölü 23.02.2009, 11:45 Şampiyonluk birilerinin tekelinde değil,eğer biz maçlarımızı alırsak oyunumuzu oynarsak şampiyon olmamızı nasıl engelleyebilirlerki?Şampiyon biz olacağız.İnanmayanlar inansın artık,inanmak şampiyon olmak demektir.
sivaslitaner 23.02.2009, 11:46 bu hafta kadiköyde feneri yikdigimiz zaman sampiyonuz
izmirliyigido 23.02.2009, 15:05 Şampiyon olmak bu saatten itibaren büyük oranda bizim kendi elimizde. İstikrarımızı sürdürürsek, her maçta 1'den fazla gol atarsak bu tür spekülasyonlara meydan vermeden galip geliriz.
Ben dünkü maçta Mehemt Yıldız'a ve Balili'ye çok kızdım. Atsaydık 1 tane daha gol, Eskişehirliler penaltımız verilmedi diye istediği kadar yırtınsınlar.
Neyse, bu saatten sonra biz taraftarlarada daha çok iş düşüyor. Basınından, yorumcusuna, spor adamlarından tarafsız herkese kadar taraftarlarımızın duyarsızlığından, ilgisizliğinden ve ŞAMPİYONLUĞA henüz inanmadığımızdan bahsediliyor. Bunu çürütmemiz için sürekli takımı desteklememiz lazım.
AYK
ultrasHooligans 24.02.2009, 16:38 sivas şampiyon alamaz helede bu yıl imkansız çünkü bu yıl şampiyon olacak takım ş.ligine direk katılacak düşünsenize sivasın katıldığını çok komik olur. ama t.kupasını alabilirsiniz helal olsun
özyiğido 24.02.2009, 16:43 AYNI NAKARATLARI YAZIP DURMA SİZE BÖYLE ÖĞRETMİŞLER SAKSAĞAN KAFALILAR
LosTie58 24.02.2009, 16:57 Bir arkadaş yazmıştı.Bizi kimse şampiyon yapmayacak zaten,şampiyon biz olacağız yani birilerinin yapmasına gerek yok.Ha bu arada geseli arkadaş sanki 3 büyütülmüşler Türkiyeyi süper temsil etti de Sivas mı edemeyecek güldürme beni ((: Sivas olmayınca Türkiye'yi 8 yiyen bjk mi,şampiyonlar liginde 0 çekmeyi başaran nadir takımlardan olan fb mi,yoksa daha şampiyonlar ligine bile kalamayan gsmi temsil edecek :D
ya arkadaşlar bizim kimsennin şampiyon yapmasına ihtiyacımız yok takım çıksın takır takır topunu oynasın biz zaten şampiyon oluruz kimsenin himmetine ihtiyacımız yok busene SİVASSPOR GÖZLERİNE SOKA SOKA ŞAMPİYON OLACAK FUTBOLCULAR İNANMIŞ YETERKİ TARAFTARDA İNANSIN TAKIMINA SAHİP ÇIKSIN KALMIŞ 13 HAFTA 7 MAÇ EVİNDE OYNAYACAKSIN BOGAZIN ŞİŞENE KADAR BAĞIR STADI DOLDUR BAK ŞAMPİYON NASIL OLUNUYORMUŞ SAYGILAR
atsiz hoca 24.02.2009, 17:28 Son zamanlarda İnternette gerek genel futbol forumlarında gerekse bazı takımların forumlarında SİVASSPOR aleyhtarı konu başlıkları ve yorumlar görmekteyim.Özellikle kendini büyükten sanan Trabzonspor sitesinde Sivas hakemlerle önümüze geçiyor diye konu açmış ve konu başlığı altında yine yemediğimiz hakaret kalmamış.Daha 2 hafta önce Ankaragücü maçında 30. dklarda De Nigris gole giderken düşürülmüş ve hakem hem penaltıyı hem kırmızı kartı atlamıştır.Hiçbir Sivaslı bunda artniyet olduğunu düşünmemiş ve TFF Trabzonu kolluyor çamuruna yatmamıştır.İşte Hakan Kutlu'nun maç sonrası yorumu:
Ankaragücü maçından sonra Hakan Kutlu:
"Çok çok üstün top oynadık. Girdiğimiz pozisyonlar var. Futbolcularımı kutluyorum. Soğukkanlı olmaya çalışıyorum ama şu ortamada çok zor. Antalya maçı, Konya maçı bu maç.Yüzde yüz penaltı ve kırmızı kart verimesi gereken pozisyon. Ve 60 dakika daha kalıyor. Son dakika yediğimiz gol var. Yazık. Biraz dikkat etsinler. Ankaragücü çok büyük bir camia, ezmesinler. Kişisel peroblemleri varsa, başka yerde halletsinler. Futbolcuların emeğine, hocaların emeğine yazık. Tekrar söylüyorum kişisel sorunları varsa başka yerlerde halletsinler" dedi.
Bu gibi hatalar birçok takıma yapılıyor.Ama biz camia olarak butür hataların altından komplo teorileri üretmiyoruz.İçlerindeki çekememezliği,kıskançlığı ve sezon sonu ezberlerin bozulma ihtimali korkusunu bu şekilde sadece takım değil,takımla birlikte tüm SİVAS'lılara hakaret ederek atmak isteyen holiganlara bir çift sözümüz var...Anten taktırın!!!
ultrasHooligans 24.02.2009, 22:21 AYNI NAKARATLARI YAZIP DURMA SİZE BÖYLE ÖĞRETMİŞLER SAKSAĞAN KAFALILAR
hayallerle yaşamak güzel tabi. çünkü sizin hayallerinizin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar !!
hayallerle yaşamak güzel tabi. çünkü sizin hayallerinizin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar !!
ağzınız iyi laf yapıyo.. anca laff..
furkan çelik 24.02.2009, 22:26 hayallerle yaşamak güzel tabi. çünkü sizin hayallerinizin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar !!
sizde ki kuyruk acısı cok fecı anlıyoruz sızı bız caktıkytan sonra g.tnuzu bı daa dorultamadınız tabı
crayz58body 24.02.2009, 23:14 ŞAMPİYON YAPMAZLAR aday takımların taraftarları böyle diyorlar...Bizi yumuşatmak istiyorlar...Hakemlere karşı agresifleştirmek istiyorlar...İnanın tempomuzu koruyalım...Kimseyle uğraşmayalım kİMSE ENGELEYEMEZ ENGELDE OLAMAZ ŞAMPİYONLUĞUMUZA....Şimdiden hayırlı olsun...TEK ŞAMPİYON SİVASSPOR
ultrasHooligans 24.02.2009, 23:26 sizde ki kuyruk acısı cok fecı anlıyoruz sızı bız caktıkytan sonra g.tnuzu bı daa dorultamadınız tabı
sivas şampiyon olsun sivasa gelip şampiyonluk kutlamayan febe li olsun tamammı. istersen al gelmessem küfür edersin mail atarsın bu kadar da ciddiym milan-1987@windowslive.com
yigidozan 25.02.2009, 00:00 maalesef herkesten duydugum bi cümle. sivassporu şampiyon yapmazlaaar.. ama ben diyorum ki ısrarla olacğız olacağız. ve seneye "sivas bu sene de şampiyon olur" duyacağız herkesten
yigidozan 25.02.2009, 00:03 sivas şampiyon alamaz helede bu yıl imkansız çünkü bu yıl şampiyon olacak takım ş.ligine direk katılacak düşünsenize sivasın katıldığını çok komik olur. ama t.kupasını alabilirsiniz helal olsun
sivas katılsa komik olur diyosun:D siz katılsanız 3 dvd lik stand-up gösterisi çıkar koçum bea:D kocaeli'den 5 ye sonra git şampiyonlar ligine zuhaha muhaha puhahaha hatta cuhahahahaa... cırcır oldunuz gelen gidn takıyo maşallah
ultrasHooligans 25.02.2009, 00:07 sivas katılsa komik olur diyosun:D siz katılsanız 3 dvd lik stand-up gösterisi çıkar koçum bea:D kocaeli'den 5 ye sonra git şampiyonlar ligine zuhaha muhaha puhahaha hatta cuhahahahaa... cırcır oldunuz gelen gidn takıyo maşallah
seni muhatap dahi almıyorum normal şartlarda yanımdan bile geçemessin dengim değilsin anca ordan atıp tutarsın . bu arada çok komiksin çok güldüm
tribünbrothers 25.02.2009, 00:09 Arkadaslar boyle bır sey mumkun degıl yhaa alakası yok bu sene sampıyon anadoludan ...!
yener_sahin 25.02.2009, 00:11 hayallerle yaşamak güzel tabi. çünkü sizin hayallerinizin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar !!
Fatih Sultan Mehmedin sözü bu kadar değiştirilebilir ve ancak bu kadar saçma yazılabilir.Bu da anca bir bizanslıdan beklenilirdi.fazla dolaşma buralarda ufakdan ufakdan hadi bakalım anladın sen...
tribünbrothers 25.02.2009, 00:11 seni muhatap dahi almıyorum normal şartlarda yanımdan bile geçemessin dengim değilsin anca ordan atıp tutarsın . bu arada çok komiksin çok güldüm
Arkadasım muhattap olman onemlı degıl ama bazı gerceklerı gorun artık bız bunu anlatmaya calısıyoruz gs zamanında dunya arenasında ısım yaptı ama son ıkı yılda sıvassporun bu basarasınıda kımse goz ardı edemez etmek ıstensede bız ızın vermeyız. ...!
ultrasHooligans 25.02.2009, 00:21 Fatih Sultan Mehmedin sözü bu kadar değiştirilebilir ve ancak bu kadar saçma yazılabilir.Bu da anca bir bizanslıdan beklenilirdi.fazla dolaşma buralarda ufakdan ufakdan hadi bakalım anladın sen...
senin gibi alçak düzeyli insanlarla muhatap olduğum için kendimden utanmaya başladım. ayrıca o sözü kimseden almadık biz kareografisi bile var.
58zarali 25.02.2009, 00:22 sen elindeki kekiği kaçırırsan tabi yapmazlar biz elimizden geleni yapalım onların feriştahı gelse engelleyemez
yener_sahin 25.02.2009, 00:34 senin gibi alçak düzeyli insanlarla muhatap olduğum için kendimden utanmaya başladım. ayrıca o sözü kimseden almadık biz kareografisi bile var.
koçum daha lise bebesisin.sen bana memleketini bir söylesene.
o sözde fatih sultan mehmete aittir.
Bizim elimizin ulaştığı yere sizin hayalleriniz ulaşamaz der.
hadi hem büyü hem öğrende gel...
arkadaslar az once trabzonluların forumlarına bı goz attımda,gördümki bize trabzonlular kadar hiçkimse düşmanca duygular hissetmiyo.. biz burda saf yüreklerle takımımızın arkasında dururken adamlar ınanılmaz bı hırs ve haset ıcersındeler.bunların anadolu kardeslıgı falan yalan.bı mesajı kopyaladım asagıya degıstırmeden kopyalıyorum.. bunlar uc buyuklerden daha beter..
sivasın şampiyo olmasından cok korkuyolar,bizim bütün puanlar sedat peker sayesınde gelıyomus:) bıde asagıyada bunların ne kadar sinsi oldugunun anlasılması ıcın bı mesaj daha kopyalıyorum. son paragrafa dıkkat!!!
konu: bundan sonrakı maclarla ılgılı analız muhabbeti.
tsli diyor ki:
valla hemen hızlı bir analiz yaptım. bu maratondan çıkarabileceğimiz maksimum puan 27 oluyor benim hesaplarıma göre.
en son maça, yani fenerbahçe maçına mutlaka lider olarak girmeliyiz. eğer o maçta, falancanın puan kaybetmesine filancanın beraberliğine kalırsa işimiz, bu iş yatmış demektir. o gerginliği kaldıramayız biz.
fenerbahçe maçından evvelki 4 maçlık seri, en rahat dönemimiz olacak. 4 hafta üst üste, muhtemelen o zamana kadar ununu elemiş eleğini asmış durumda olacak olan takımlarla oynayacağız. o seriden 10 puan çıkar.
bir önceki sivas deplasmanı ise mevcut konjoktürde bizim için çok zor bir mücadele olacak. deplasman baskısı ile birlikte hakem faktörü de ağır bir şekilde aleyhimizde işleyecektir. bu maçın öncesinde bütün psikolojik savaş imkanlarımız seferber edilmeli ve hakemlerin sivas korkusuna yönelik kamuoyunun dikkati çekilmeli ve hakemlerin bu maçta tarafsız bir maç yönetebilmeleri için gerekli altyapı hazırlanmalı. her durumda, bu maçtan alacağımız gollü beraberlik bizim için makuldür.
adilakbulut 25.02.2009, 03:32 EVET...HİÇ ŞÜPHESİZ SİVASSPORUMUZ BURALARA TIRNAKLARIYLA KAZIYARAK GELDİ.ŞAMPİYONLUK YOLUNDA EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ.ŞAMPİYONLUĞADA YÜREKTEN İNANIYORUZ.AMA GEREK İŞ ORTAMINDA,GEREK ARKADAŞ ORTAMINDA SİVASSPORUN BAŞARISINDAN BAHSETTİĞİMİZ ZAMAN GENELDE ŞÖYLE Bİ DÜŞÜNCE VAR.'''SİVASSPORU ŞAMPİYON YAPMAZLAR''' ACABA GERÇEKTEN BÖYLE BİŞEY OLABİLİRMİ.
.............ARKADAŞLAR SİZCE BÖYLE BİŞEYİN OLMASI MÜMKÜNMÜ?????...........
hadi diyelim mümkün, biri de cikip aciklasin o zaman yapmayan kurum yada kisileri.tekel mi thy mi , kim yapmayan merci??? sen olmak istiyormusun,soru bu !!!
titizyiğido 25.02.2009, 21:45 hadi diyelim mümkün, biri de cikip aciklasin o zaman yapmayan kurum yada kisileri.tekel mi thy mi , kim yapmayan merci??? sen olmak istiyormusun,soru bu !!!
soruya bak....................sen şampiyon olmak istiyomusun?????..........iste mekle olmuyo............başarıylada olmuyo............futbolcunun, yönetimin,taraftarın azmiylede olmuyo.........çeşitli ayak oyunlarıyla önümüzü keserlermi sen bundan haber ver.............soru bu...........bu konunun şu zamanlarda gündeme gelmesi tartışılması kamuoyu oluşturulması gerek sezon sonunda tartışmak hiçbişey ifade etmiyo............geçen sene dördüncü olduktan sonra çooooook tartıştık.........
titizyiğido 25.02.2009, 21:51 sivas şampiyon alamaz helede bu yıl imkansız çünkü bu yıl şampiyon olacak takım ş.ligine direk katılacak düşünsenize sivasın katıldığını çok komik olur. ama t.kupasını alabilirsiniz helal olsun
hani siz alacaktınız türkiye kupasını............ne oldu...........yoksa eledilermi sizi.........kim eledi...........allahın kekosu............ulan siz şampiyonlar ligine gidemeden elendiniz bundan daha komiğimi var............tromsoya elendiniz bundan daha komiğimi var............
ultrasHooligans 25.02.2009, 22:05 sivas şampiyon olursa bende fenerbahçeli olucam olmayan ********dir. siz ordan anca hayal kurarsınız biz istanbulluyuz herşeyi biliriz rahat olun geniş takılın siz. en iyi 3. lük sizin içn buyuk başarı geçen yılda aynısı olmuştu son maç samiyen cehenneminde unutmayın !!
titizyiğido 25.02.2009, 22:08 sivas şampiyon olursa bende fenerbahçeli olucam olmayan ********dir. siz ordan anca hayal kurarsınız biz istanbulluyuz herşeyi biliriz rahat olun geniş takılın siz. en iyi 3. lük sizin içn buyuk başarı geçen yılda aynısı olmuştu son maç samiyen cehenneminde unutmayın !!
cehenneme bak...............daha geçen hafta 5 yediniz..........samiyen kendinize cehennem oldu..........
ultrasHooligans 25.02.2009, 22:14 sen rahat ol sıkma tatlı canını.
belki sizin cehenneme şampiyon olarak geliriz,belli mi olur..:D
GLoBe-Y-Gençlik 25.02.2009, 22:20 sen rahat ol sıkma tatlı canını.
TEK DIYECEGIM AKILLI OL BEYNINI ALIRIM... BENI DÖKME ORAYA LUTFEN
RECEP_YÜKSEL 25.02.2009, 22:21 sivas şampiyon olursa bende fenerbahçeli olucam olmayan ********dir. siz ordan anca hayal kurarsınız biz istanbulluyuz herşeyi biliriz rahat olun geniş takılın siz. en iyi 3. lük sizin içn buyuk başarı geçen yılda aynısı olmuştu son maç samiyen cehenneminde unutmayın !!
Biz ŞAMPİYON oluruz ama sen FENERLİ Olamazsın doğanın kanuna haykırı
senin dediğin kırmız kara benziyor
SİVASSPOR'um Şampiyon olamazsa süpriz olur
bu arada son maç formailete olacak unutma
karsınızda Fener yok son maçta şampiyonluğu versin
Yiğidolar var bu alemin tek kralı KIRMIZ BEYAZ VAR
Bu arada orası cehenemden çok batakahaneye benziyor :D :D
GLoBe-Y-Gençlik 25.02.2009, 22:22 sivas şampiyon olursa bende fenerbahçeli olucam olmayan ********dir. siz ordan anca hayal kurarsınız biz istanbulluyuz herşeyi biliriz rahat olun geniş takılın siz. en iyi 3. lük sizin içn buyuk başarı geçen yılda aynısı olmuştu son maç samiyen cehenneminde unutmayın !!
senın bıldıgın karsıdakının bıldıgı kadardır... para babasısınız ne delıkanlı gordunuz ne dostluk parayla mutluluk yasamaya calısıyorsunuz... bende basarım o kupayı bu kupayı alırım.. Antı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorumAntı ıstanbul dıyorum Antı ıstanbul dıyorum
ultrasHooligans 25.02.2009, 22:25 TEK DIYECEGIM AKILLI OL BEYNINI ALIRIM... BENI DÖKME ORAYA LUTFEN
sen benim 20m yanıma yaklaşamassın kalitem sarsılır. beynimi alcakmış türkçe konuşmayıda bilmiyosun bari sus
GLoBe-Y-Gençlik 25.02.2009, 22:28 sen benim 20m yanıma yaklaşamassın kalitem sarsılır. beynimi alcakmış türkçe konuşmayıda bilmiyosun bari sus
işte bu kadarsınız paramı tamam dırr ınsanın ınsan oldugunu unutuyorsunuz kımı orada catısır kımı bılmem nerede bırbırıne taş atar... konusma benım mekanımda benı susturacakk kımmıs ooo nıckınden utan dıyecegım o yuz de yoqq sendee...
GLoBe-Y-Gençlik 25.02.2009, 22:29 sen benim 20m yanıma yaklaşamassın kalitem sarsılır. beynimi alcakmış türkçe konuşmayıda bilmiyosun bari sus
ha bırde yaklasırcam yıgıdoya leke atmıs olurum..
RECEP_YÜKSEL 25.02.2009, 22:30 sen benim 20m yanıma yaklaşamassın kalitem sarsılır. beynimi alcakmış türkçe konuşmayıda bilmiyosun bari sus
Hasret GÜLLERİ Gibisin ya pardon TANER GÜLLERİ'ydi O :D:D:D:D
ya Ergün amcanı çağır o mersedez versin yada zalad gelsin
belki o zaman şampiyon siz olursunuz minik kediler :D:D
GLoBe-Y-Gençlik 25.02.2009, 22:32 Hasret GÜLLERİ Gibisin ya pardon TANER GÜLLERİ'ydi O :D:D:D:D
aynen recep abı anlamıyorumkı sankı kendı mekanında ötüyor...
5-2 lutfen
yasasın anadolu
ultrasHooligans 25.02.2009, 22:33 ha bırde yaklasırcam yıgıdoya leke atmıs olurum..
benim istanbulda çok sivaslı arkadaşım var ama hepsi istanbul beyefendisi senin gibi kaba saba değil. insan biraz misafirperver olur gururlanır sitenizi ziyaret ettiğim için ama nerdee sende o naziklik.
ultrasHooligans 25.02.2009, 22:35 Hasret GÜLLERİ Gibisin ya pardon TANER GÜLLERİ'ydi O :D:D:D:D
uefa kupasını super kupayıda mı parayla şikeyle aldık cevap verirmisin
benim istanbulda çok sivaslı arkadaşım var ama hepsi istanbul beyefendisi senin gibi kaba saba değil. insan biraz misafirperver olur gururlanır sitenizi ziyaret ettiğim için ama nerdee sende o naziklik.
arkadaşlar g.s. dış ilişkiler sorumlusuna saygısızlık yapmayın:D:D:D:D
GLoBe-Y-Gençlik 25.02.2009, 22:36 benim istanbulda çok sivaslı arkadaşım var ama hepsi istanbul beyefendisi senin gibi kaba saba değil. insan biraz misafirperver olur gururlanır sitenizi ziyaret ettiğim için ama nerdee sende o naziklik.
bak bıde tesekkur edıyorum cıkta gıt.. benım gıbı adam buldun bunuyon sabahtan berı ızlıyorum dogru adam degılsınkı kardesım tam takılalım... o sıvaslı gardaslarımada selam solee..
YİĞİDO GENÇLİK
ultrasHooligans 25.02.2009, 22:44 bak bıde tesekkur edıyorum cıkta gıt.. benım gıbı adam buldun bunuyon sabahtan berı ızlıyorum dogru adam degılsınkı kardesım tam takılalım... o sıvaslı gardaslarımada selam solee..
YİĞİDO GENÇLİK
ne demek söylerim tabi. ama hepsi galatasaraylı sivasın bana ne faydası var diyolar
GLoBe-Y-Gençlik 25.02.2009, 22:48 ne demek söylerim tabi. ama hepsi galatasaraylı sivasın bana ne faydası var diyolar
o zaman bas gıt.. ben bu memleketımın ekmegını yıyorum. haınlık yapmam yaptırmam sızın gıbı adamların gorkı annelerı bababları dedelerıı bır zaman lar gelmıslerdır bu topraklara ama egıtım degısıkk... yaw
SacMaSlAnLar
RECEP_YÜKSEL 25.02.2009, 22:48 uefa kupasını super kupayıda mı parayla şikeyle aldık cevap verirmisin
kaçacak yer bulamıyınca hemen oraya zıplıyonuz kanguru gibi
Türkiyeden hemen zıpladın
neyse sana bol bol GÜLLERİ Gönderiyorum bol bol kokla
YANİ TÜRKİYEDE HAKEMLERİ KABUL ETTİN DİİMİ:D:D:D
GLoBe-Y-Gençlik 25.02.2009, 22:49 ne demek söylerim tabi. ama hepsi galatasaraylı sivasın bana ne faydası var diyolar
demeqqi gslı ya bjk bır sey yapsa oraya atlarsınız fb yapsa oraya atlarsınızz nerede beleş oraya yerleşşş hesabı
ultrasHooligans 25.02.2009, 23:02 alayına gider kralını s.. ölüm olsa bile hemen önde gider İSTANBUUUL İSTANBUUL!! bu laf sizlere yeter
GLoBe-Y-Gençlik 25.02.2009, 23:08 alayına gider kralını s.. ölüm olsa bile hemen önde gider İSTANBUUUL İSTANBUUL!! bu laf sizlere yeter
Olum sen bır lafınla satarsın takımı sunu bunu sız sampıyon olun ben sole yapıcam sole olucam... Lutfen delıkanlı Oll ıkı dakıka gelelım ıllakı oradamı ogretelım delıkanlıgılı sızde suc yokkı basınızda var Adnanmı Neyse
kral585858 25.02.2009, 23:25 İyiki bi uefa kupası kaldırdınız siz de :D bu sene yerlerde sürünüyo istanbul bebekleri :D hala ötüyosunuz :D
özsivasli1903 25.02.2009, 23:36 arkadaslar türkiyede i takim cikip topunu oynasin her takim sampyion olur...
sivasspor buralara basamak basamak geldi...sampiyon niye olmasin...
cikip biz maclarimizi alalim bak o zaman noluyo...
SivaslıEses2658 26.02.2009, 00:16 kim şampiyon yapmazmış... şampiyon olunur her şeye rağmen herkes bunu böyle bile ki bu sene şampiyon ANADOLUDAN aga!!!! ESES'den başarılar...
böyle şeylere takılmayalım sevgili dostlar...
yıllarca hep böyle diye diye zaten zirveye oynayan veya oynamaya çalışan anadolu takımlarına çelme taktılar, başarılarını engellediler....
ama biz bu oyunlara, manipulasyonlara asla gelmeyeceğiz...
önce bizler, sivasspor camiası, sivaslılar inanacak ve bu tip spekülasyonlara kulaklarını tıkayacak...gerisi gelir zaten...
sezon sonunda göreceğiz nasıl olsa, şampiyon nasıl oluyormuş, herkes görecek...
bazıları nasıl aval aval bakacak, şaşacak, hepimizi göreceğiz...
Allahın izniyle ipi göğüsleyen taraf biz olacağız...
inanalım dostlar inanalım...
titizyiğido 26.02.2009, 16:08 kim şampiyon yapmazmış... şampiyon olunur her şeye rağmen herkes bunu böyle bile ki bu sene şampiyon ANADOLUDAN aga!!!! ESES'den başarılar...
TEŞEKKÜRLER ESES GARDAŞ.................SÖYLEDİ ĞİN GİBİ................ŞAMPİYON ANADOLUDAN............
http://www.htspor.com/spor-yazilari/10059-yazar-KORAY_NE_DEMEK_ISTEDI_.aspx
arkadaşlar bu sedat tunalı denilen andriod çapsız sürekli sivaspor a karşı bir karalama kampanyası başlatıyor
sedattunalim@gmail.com
bu adresten bu insan azmanına gerekli cevabı vermenizi bekliyrom ben verdim sizde verin medyayı yönlendimeye çalışıyor kendinisi trabzon spor yazarıdır eleştirmesinin nedeni de belli hadi destek bekliyorm
ultrasHooligans 27.02.2009, 01:17 İyiki bi uefa kupası kaldırdınız siz de :D bu sene yerlerde sürünüyo istanbul bebekleri :D hala ötüyosunuz :D
sivassporun şampiyonluğunu rüyamda kutladım.
RECEP_YÜKSEL 27.02.2009, 01:18 sivassporun şampiyonluğunu rüyamda kutladım.
sen buraya sırf uçmak içinmi giriyon anlamdım:D
Benim bi tanıdığım var galatasarayı çok sever
bak adıda KASIM ona herkez ATLI KASIM der :D
Hep ATLI gezdiği için ADI ATLI KASIM kalmış:D
ultrasHooligans 27.02.2009, 01:26 sen buraya sırf uçmak içinmi giriyon anlamdım:D
Benim bi tanıdığım var galatasarayı çok sever
bak adıda KASIM ona herkez ATLI KASIM der :D
Hep ATLI gezdiği için ADI ATLI KASIM kalmış:D
şakacı seni gidi :d sivas şampiyon olucak göreceksiniz bende kutlayacam bu zaferi
GLoBe-Y-Gençlik 27.02.2009, 01:28 YINEMI GELDIN KARDESIM SEN SENI ADNAN POLATMI GONDERDII..
GLoBe-Y-Gençlik 27.02.2009, 01:29 şakacı seni gidi :d sivas şampiyon olucak göreceksiniz bende kutlayacam bu zaferi
Lany dostum gıtsene ya ne laf atıyorsun senı uzaklastırmanın yolu neyy anlamıyorum.
Besyo_cu 27.02.2009, 01:29 Bizi kimsenin şampiyon yapmasına gerek yok biz zaten kendimiz şampiyonluğa gidiyoruz. Bu yolda önümüze kim cıkarsa cıksın yok olmaya mecburdur.
ultrasHooligans 27.02.2009, 01:31 misafir kabul etmiyomusunuz bende sizdenim sivassporluyum bu sene olamazmı
GLoBe-Y-Gençlik 27.02.2009, 01:35 misafir kabul etmiyomusunuz bende sizdenim sivassporluyum bu sene olamazmı
zor .... senın bu laflarından zor ben sahsen senı sıvassporlu dıye solemem benım takımıma guvenmıyen benden degıldır...
burak_baykal 27.02.2009, 02:12 gardaşlar bu düşünceyi aklımıza koymadan yolumuza devam edeceğiz.bu tür düşünceleri yapanlar ise sivassporu çekemeyenler.Bunlara karşı sivasspor için birlik ve beraberlik içerisinde olup takımımıza her zaman destek ve arkasında olmalıyız.eğer bizlerin bu takımın başarısının devamını görmek istiyorsak takım için hep beraber el ele sivasspor için ileriye demek lazım.cumartesi oynayacağı fenerbahçe deplasman maçında tüm sivaslı hemşehrilerimizin sivassporumuzu desteklemeleri için kadıköy saraçoğluna bekliyoruz.hep beraber destek ile kadıköyde şölen havasında bu maçıda kazanalım diyorsanız HAYDİ YİĞİDOLAR KADIKÖY,E diyorum.
arkadaşlar yeni trend sivası şampiyon yapmazlar değil..
bu sivas kirli takım fedarasyon bunları şampiyon yapacak bu sene inn oldu..
millet nerden saldıracağını şaşırmış, kendini büyük görenler,sivası konuşup küçülmeyin diyenler forumlarında,orda burda sivasdan başka şey konuşmaz olmuş..
yavaş yavaş büyüyoruz.. kabul etselerde etmeselerde...
şampiyonluk çileli yol her türlü çileye varız.. kıskananlar çıldıracak sezon sonu inşallahhh..
F. Şahin 27.02.2009, 08:21 misafir kabul etmiyomusunuz bende sizdenim sivassporluyum bu sene olamazmı
Senin Sivassporlu olduğundan zerre şüphem yok benim. Sen hatta bizden daha fazla Sivassporlusun(!) O yüzden de bu sitede her zaman yerin var. Konuşmaların da hep klişe. Bize senin gibi bir taraftar lazım işte. Bize klişe taraftar lazım(!)
effenberg 27.02.2009, 14:31 Kimse bir sey yapmamz yeterki Futbolcularimiz ve Teknik kodoromuz Traftarlar kadar inansin Sampoyunluga.
FENER BAHÇE S.SPORA ÇEREZ OLACAK VE ŞAMPİYONLUK YOLUNDA HERKESE İNAT ŞAMPİYON OLACAK
titizyiğido 27.02.2009, 17:36 gardaşlar bu düşünceyi aklımıza koymadan yolumuza devam edeceğiz.bu tür düşünceleri yapanlar ise sivassporu çekemeyenler.Bunlara karşı sivasspor için birlik ve beraberlik içerisinde olup takımımıza her zaman destek ve arkasında olmalıyız.eğer bizlerin bu takımın başarısının devamını görmek istiyorsak takım için hep beraber el ele sivasspor için ileriye demek lazım.cumartesi oynayacağı fenerbahçe deplasman maçında tüm sivaslı hemşehrilerimizin sivassporumuzu desteklemeleri için kadıköy saraçoğluna bekliyoruz.hep beraber destek ile kadıköyde şölen havasında bu maçıda kazanalım diyorsanız HAYDİ YİĞİDOLAR KADIKÖY,E diyorum.
% 100 katılıyorum gardaım sana................
sivasli215 27.02.2009, 18:05 ona bakarsanız anadolu takımları sivasa yatar sivas şampiyon olur diyenlerde var!!!
gecen hafta eskişehir ve ondan önceki hafta bursa takımlarının bize karşı ne kadar istekli oynadıklarını hepimiz gördük
sizce ne kadar doğru olabilir???
biz inanalım ve takımın havasını bozacak söylemlerden oyuncuları ve yönetimi uzak tutalım yeter,gerisi zaten gelir...
ona bakarsanız anadolu takımları sivasa yatar sivas şampiyon olur diyenlerde var!!!
gecen hafta eskişehir ve ondan önceki hafta bursa takımlarının bize karşı ne kadar istekli oynadıklarını hepimiz gördük
sizce ne kadar doğru olabilir???
biz inanalım ve takımın havasını bozacak söylemlerden oyuncuları ve yönetimi uzak tutalım yeter,gerisi zaten gelir...
aynen kardeşim işlerine hangi yorum gelirse onu sürüyolar piyasaya..
bu takım kim ne derse desin şampiyonluğu hakediyor..
altuntas58 27.02.2009, 18:27 Hiç kimse merak etmesin mecnun başkan gibi bir adam başımızdayken bizim önümüzü kesemezler bu sene ve her sene şampiyon anadoludan
YuNuSPaSa58 27.02.2009, 18:34 Walla Sivasspor atkısıyLa qezerken herkes Laf atıyo.. SivasSpor'u şampiyon yapmazLar diye.. ßenimde cevap hazır: Mayısta qörüsürüz..
şampiyon yapmazlar şampiyon yapmazlar diye diye bu duruma geldiler zaten arkadaşlar.. bırakın öküzü uyandırmayalım, nasıl olsa SEZON SONUNDA UYANACAKLAR... herkes birnin bu gidişata dur diyeceğini sanıyor.. ama yanılıyorlar.. bilmiyorlar ki Yiğido veriği sözü tutar yerine getirir... bizim özümüde savaşmak var yeter ki isteyelim... İNATLA GURURLA GEL YİĞİDOM GEL DE DÜNYA BU GÖRDÜKELERİNİ BİR DAHA UNUTAMASIN.. ŞAMPİYON SİVASSPOR
poseidon61 28.02.2009, 16:52 Aleyhinize bir tane bile hakem hatası yokken, neredeyse her maçta rakiplerinizin hakkı yenirken kim şampiyon yapmıyomuş?
biz olamazsak olamayız yoksa mecnun başkan varken kimse bizim hakkımızı yiyemez.bakın eskişehir maçı gibi oynarsak şampiyon olamayız.yoksa kimse engelliyemez artık bu takımı.her yolu denediler beceremedilir. bugün fb yide bir yenelim iş tamamdır inşallah.
arkadaşlar ts li biri sitede yazı yazmış lütfen kimse cevap yazmasın.lütfen kimseyle dalaşmıyalım yazar yazar giderler.bu sene şampiyon SİVAS SPOR
titizyiğido 05.03.2009, 20:31 Aleyhinize bir tane bile hakem hatası yokken, neredeyse her maçta rakiplerinizin hakkı yenirken kim şampiyon yapmıyomuş?
mesela trabzon-sivas maçında hakkınızın yendiğini düşünüyomusun yoksa ezberemi konuşuyosun........biz sizin gibi yendiğimiz her maçtan sonra gulu gulu dansı yapıp yenildikten sonrada ağlamıyoruz........biz burada anadolu kuluplerinin makus talihi olan önlerinin kesilmesinden bahsediyoruz.........
formen720 11.03.2009, 15:06 sivasspor bu futbolu sergiledigi sürece sivasspor şampiyon olamaz ama tam tersi ilk sezondaki gibi oynarsa 1 gol bulup golun üstüne yatmazda ayağa pas yapar pres yapar sahada basmadık yer bıkmazsa işte ozaman şampiyon olur ama bu oyunla bırakın şampiyonlugu 5. olursa çok iyi
blacksky 11.03.2009, 15:11 Bu futbolumuzla yapmazlar tabi.. cunku catir catir yenerler.. dusme hattindakiler ve sampiyonluk yarisindakiler icin bulunmaz nimetiz su siralar.. haa bir de ts-bjk ve gs' yi ekstra motive eden bir luzumundan fazla "fener dostlugu" peydah oldu... hakemleri saha ortasinda azarladik hakem camiasinda da sabikalandik bundan sonra isimiz daha zor bunu gormemiz lazim.
SampiyonTrabzon 13.03.2009, 19:29 hakemi de yenmelisin o kadar basit...biz basardik 6 kez..sizde basarabilirsiniz
emreakbulut58 13.03.2009, 19:55 sivası şampiyon yapmak istemiyorlar bizi küçük takım olarak görüyorlar ama bunu kaç defa kanıtladık anlamadılar bunu bie kez daha şampiyonlukla kanıtlamak isteriz
ztn bizi şampiyon yapmak istememeleri hakemlerden belli bize aynı hakeler veriliyor nedense:confused:
ama allahın izni ile bu sene şampiyon siwas başka büyük yok:D
abdullah58 13.03.2009, 20:05 ya arkadaslar bu sözü ben cok sacma ve komik buluyorum
sivasspor maclarini aldida hakemlermi yatirdi
antalyada verilmayen bir penaltimiz var baska hakemlerin aleyhimize verdigi veya bizi katlettikleri bir mac varmi,
biz herseyi kendimiz yaptik kendi basarisizligimizi kimsenin üstüne atmayalim
örnek gecensene kendi evimizde
feneri-besiktasi-galatasarayi yenseydik sampiyon kimdi biz degilmi demekki bizim gücümüz yetmedi
bu yil kayseri maclari 4 puan gitti
bursa macinda berabere kaldik 2 puan gitti-hakem aleyhimize olan penaltiyi vermedi-tesekkür edelim
ankaraspor macinida 5 puan gitti hakem hatasi varmiydi.yoktu biz oynuyamadik
10 kisi kalmis antalyayi yenemedik-hemide yenildik
ettimi kafadan 12 puan
demekki hersey bizim elimizde kimseye bahane bulmuyalim
rebelife58 13.03.2009, 20:21 biz böyle şimdiden yapmazlar etmezler , maçlara gitmeye gerek yok diye konuşursak zaten olamayın kendinize gelin FATİH e de istanbulu alamaz diyorlardı , gerisini anladınız
okan küsgün 13.03.2009, 20:31 Öncelikle Samed Özbek Adlı Arkadaş Türkçeyi Katletmiş Bunu Söylemek İsterim..Bizim Hep Söylediğimiz Şey Sivasspor u Şampiyon Yapmazlar,Şampiyonluğu Sivasspora Vermezler Biz Bu Düşünceyi Yendiğimiz Zaman Şampiyon Oluruz,Çünkü Takımımızda Bu Potansiyel Var Yeterki İnanalım
erhan 10 13.03.2009, 21:54 Okan arkadaşımıza katılıyorum.O arkadaşımızın düşüncesi gerçekten çok yanlış.Bizim taraftarımız inandığında ne olduğunu gördük.Bakınız geçen yıl ecimizde oynadığımız gs maçı Halk olarak atmosfere girdik.Ve bunun sonucunda skordan da önemlisi akıl almaz harikaa bir futbol.Bu gerek bize bu...
|