Orijinalini görmek için tıklayınız : Aman Dikkat!

SivasSpor.Com
12.02.2009, 10:10
http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/idman2.jpg

Rakibin 2. yarıdaki yükselişine dikkat çeken başarılı hoca 'bekle ve gör' taktiğiyle Bursaspor'u devirmeyi hedefliyor.

En zorlu rakip
Kocaelispor galibiyetiyle liderliğini sürdüren Sivasspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Bursa maçını mutlaka kazanmak istiyor. Rakibin, ligin ikinci yarısında iyi bir çıkış yakaladığına dikkat çeken teknik direktör Bülent Uygun, "Dikkatli olmamız gereken bir maç. Yeni bir kadroları var ve ne yapacakları belli olmaz. Bursa'ya son dönemde karşılaşacağımız en zorlu rakip diyebilirim" şeklinde konuştu.

Sürpriz çıkışlar
Futbolcularına uyarılarda bulunduğu öğrenilen Uygun, "Bu maçta da kritik karşılaşmalarda yaptığımız gibi önce bekleyip, rakibin neler yaptığını, hangi bölgelerden açık verdiğini analiz edeceğiz. Sonra da gerekli hamlelerle, istediğimizi almaya çalışacağız. Ama bu direkt savunma anlayışıyla sahaya çıkacağımız anlamına gelmesin. Sürpriz çıkışlarla rakip kalede gol arayacağız. Umarım kazanırız" dedi.

FotoMaç

by_hunter
12.02.2009, 10:27
gerçektende zor bır deplasman ertugrul hocanın gecenlerde dedıklerı kızdırdı bıras benı anadoludan sampıyon cıkacaksa bu bursa olmalı en cok bursa hak edıyor dıyo pehhh hak eden kazansın hocaaa

edebiyatisyen
12.02.2009, 10:33
...En iyi savunma hucum etmektir...

SS'li
12.02.2009, 11:11
Bize karşı galibiyetleri yok. Sivas'taki maçta bizim oyuncularımız duyarlı davrandı ve fazla üzerilerine gitmedi, yoksa 6:0 rahat olurdu maç.

Biz böyleyiz işte: rakibimize dahi acıyoruz yeri geldiğinde!

Bursa ev sahibi mecbur saldıracak:

Balili/kamanın hızı ama bursa'yı devirecektir.

GokhanTurna
12.02.2009, 11:12
bu deplasmandan 1 puan bile iyidir ama hedef 3 puan

sivaslıbaki
12.02.2009, 11:18
bu deplasmandan 1 puan bile iyidir ama hedef 3 puan

katılıyorum 1 puan bile işimize yarar

Cley
12.02.2009, 11:23
Zor bir deplasman Ertugrul Sağlam ın çalıştırdıgı ekipler sağlam oluyor. Ama Bursa maçları genelde kolay gecerdi.İnşallah yine öyle olur. Beşiktaş ve trabzon da berabere kalırsa açık ara liderliğe devam

a.yurdakul
12.02.2009, 11:28
biz zor maçları severiz ama benim korkum bu maçın bizim için zor maç olarak nitelendirilmemesi :) beraberlik iyi sonuç.mağlubiyeti hiç düşünmüyom bile.bu hafta zaten trabzon puan kaybedecek.kesssssssssssssssss ssssssssssin

FANATIK YIGIDO
12.02.2009, 11:52
TAKIMIMIZ bursa deplasmanindan iyi bir sonucla doneceyine inaniyorum sunku hocamiz ve oyuncularimiz bu macin onemini cok iyi biliyorlar.

esentepeli58
12.02.2009, 12:24
sivasspor bu maçıda kayıpsız gececek emınım brakmaz sivaspposr

58_babacan_58
12.02.2009, 12:55
bu maçtan en az 1 puan almamız lazım

Shan58
12.02.2009, 13:01
Bu maçtan 1 aldık diyelim. fener maçı var o ne olacak ordanda 1 puana yatarsak 4 puan birden gider.
Bursaya puan kaybetme gibi bir lüksü yok sivasın.
ne olursa olsun 3 puan almak lazım.

Tam Mehmet Yıldızın'ın maçıydı ama yok işte şansa.
Ama kamanan hızıyla, tekniğiyle bursa defansını dağıtacaktır orası kesin.

Bu arada Tum iyileştimi ?

rebelife58
12.02.2009, 13:43
ertuğrul sağlam sivasa karşı defansif oynayıp konta atakdan gol atmaya çalışacaktır. Sivas defansda sağlam olursa , atağımız zaten saplam her türlü alırız maçı

mysuskunx
12.02.2009, 13:44
inşallah yeneceğiz bursayı inşallah

candayanmaz58
12.02.2009, 14:26
burada ki yorumlardan bana biraz bursadan çekiniyoruz gibi geldi
yemişim taraftarını bu güne kadar sivassporumuz zaten taraftar desteği göremeden bastı gaza gidiyor... bu maçta da her zaman ki gibi 3 puanla döneceğimizden eminim

MTS
12.02.2009, 14:28
Kimse çekemiyor bizi takımımıza son hız desteğimizi sürdürelim, dualarımızıda eksik etmeyelim, inşallah bursadanda puanlarla döneriz , allah yar ve yardımcıları olsun.

hiko58
12.02.2009, 14:45
BÜLENT HOCAM..,İNANIYORUM VE BİLİYORUMKİ SEN YİNE TAKTİK VE TEKNİKLERİNLE GEREKENİ YAPARSIN.
YALNIZ ŞUNU UNUTMA SAYIN HOCAM. SEN TÜRKİYENİN YETİŞTİRDİĞİ EN İYİ TEKNİK DİREKTÖRLERDEN BİRİSİSİN.SEN HAZIR TAKIMLARA GİTMEDİN.PAHALI FUTBOLCULARLA KORKAK FUTBOL OYNATMADIN. SEN ŞİMDİ YÜREĞİYLE OYNAYAN TAKIM RUHU AŞILANMIŞ FUTBOLCULAR OLUŞTURDUN. SENİN ELİNE KİMİ VERSELER HARİKA BİR FUTBOLCU ORTAYA ÇIKIYOR.
ERTUĞRUL SAĞLAM BENCE SENİN ELİNE SU BİLE DÖKEMEZ. ŞAMPİYON BURSA OLMALI DİYORYA YAPTA GÖRELİM ERTUĞRUL BEY.KONUŞMAKLA OLMUYOR.ÇALIŞMAK VE EMEK VERMEKLE OLUYOR.SEN BURSAYI YENECEK BİR FORMÜL BULACAKSIN BUNU BİLİYORUM.SEN GELECEĞİN MİLLİ TAKIM TEKNİK DİREKTÖRÜSÜN.
VALLA BÜLENT HOCAM BİZ SENİ SEVİYORUZ.HEMDE ÇOK SEVİYORUZ.SEN BİŞZİM EVLADIMIZSIN.FUTBOLCULARDA AYNI.HEPSİ TEK TEK EVLADIMIZ.VE SİZLERE SONSUZ GÜVENİYORUZ.
BU ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA DA BURSAYA TAKILACAĞIMIZI BEN HİÇ AMA HİÇ AKLIMA DAHİ GETİRMİYORUM.SADECE KORA KOR MAÇIMIZIN TRABZONLA İLACAĞI İNANCINDAYIM.
BİZ BU YIL ÇİFTE KUPA ALACAĞIZ BÜLENT HOCAM.TABİ SENİN VE FUTBOLCULARIN SAYESİNDE..

xadox
12.02.2009, 14:52
hedefimiz sampiyonluksa bu macdan kesin 3 puan almamiz gerekiyorve kazanmak icin ne gerekiyorsa yapilmali, insalllah muhammet ali oynamaz..

yigido12345
12.02.2009, 14:58
Bu macdan 1 puan alsak ii bazıları galıbıyet dıo arkadaslar bursa-fener macını ızledınız mı bılmıyorum sıradan bı kupa macında rakıp 5. sıradakı fener bursa taraftarı cıldırıor bursada yasayan sıvaslı olarak o maca gıttım ınanın ben bıle duygulandım gonlum sıvasın kazanmasından yana fakat bursa yenecek gıbı gelıo 3 2 galıbıyet 1 beraerlık kı beraberlıkde de hacettepe 11 kısıyle defans yapıp yere yatınca kalkmadı bu maca dıkkat sıvasımız kazanmasa bıle yenılmemelı

akıncı_58
12.02.2009, 15:05
arkadaşlar ben sakaryada okuyorum. bursa maçına 60 kişilik br grupla buradan gidicezz.90 dakika susmak yok. inşallah kazanıcazz. ELLİ SEKİZ,ALEMDE TEKİZZ.

candayanmaz58
12.02.2009, 15:09
Bu macdan 1 puan alsak ii bazıları galıbıyet dıo arkadaslar bursa-fener macını ızledınız mı bılmıyorum sıradan bı kupa macında rakıp 5. sıradakı fener bursa taraftarı cıldırıor bursada yasayan sıvaslı olarak o maca gıttım ınanın ben bıle duygulandım gonlum sıvasın kazanmasından yana fakat bursa yenecek gıbı gelıo 3 2 galıbıyet 1 beraerlık kı beraberlıkde de hacettepe 11 kısıyle defans yapıp yere yatınca kalkmadı bu maca dıkkat sıvasımız kazanmasa bıle yenılmemelı

sen sivassporlu değilsin arkadaş hiç bir taraftar benim takımım yenilecek gibi geliyor demez bu zihniyet olduğu müddetçe de yok teksasa bakın yok hodri meydana bakın kelimeleri hiç bir zaman bitmez

67nattramn58
12.02.2009, 15:11
Bursaspor iyi takım ama bizi yenecek güçte değiller. Ama çok büyük bir seyirci avantajları war

candayanmaz58
12.02.2009, 15:14
bursayı yine yeveceğiz

ŞAMPİYON BİZİZ ÇÜNKÜ İNANIYORUZ

yigido12345
12.02.2009, 15:14
Canım sende Bursada yasasan arkadaslarınla bursa maclarına gıtsen anlarsın :) O Seyirci onunde oynamamak elde degıl

Mursallı yiğido
12.02.2009, 16:10
Önemli bir maç.Dikkatli olmamız lazım...

şükrü çitil
12.02.2009, 16:22
siz rahat olun bu macı alırız merak etmeyin bülent hocamızın bir bildigi vardır allahın izniyle 2-0 alırız rahat olun sevgili yigidolar şampıyon bu sene sivasspordur...........

sivastatlıbelam
12.02.2009, 16:29
bursa bir koreli almış forvette onun dışında sakat çıkaracak oyuncusu yok.:confused:

biz g.birliğine benzemeyiz ALLAH ın izniyle sağlam bir defansla ilk yarı izlerizi.:)

3-4 kontra ile de ikinci yarı inşallah maçı koparırız...:rolleyes:

önemli bir en az kocaeli maçı kadar önemli,en az kocaeli kadar da zayıf bir takım şeftaliler pardon bursa.:D

serdar-58
12.02.2009, 21:57
bursa iyi takım ama biz daha iyi takımız inşallah bursayıda yenecez

yerliturkuaz
12.02.2009, 23:24
Çok zorlu bir deplasman ama şunu bilmekte fayda var biz Bursa takımına ters geliyoruz hangi şartlarda olursak olalım kaznıyoruz dediğim gibi onlar düşünsünler asıl bu durumu...

sivaslı savaş
13.02.2009, 01:09
zor maç ne yok artık arkadaşlar şampiyonluğa oynayan bir takım olarak her maçı almamız lazım 1 puan yetmez 3 puan lazım bize ve alacağızda inşallah.(ANTİ(TRABZON)58))

TracyMcGrady58
13.02.2009, 01:33
Artik kolay mac kalmadi. Bursaspor taraftari takimini atesliyecektir. Ama Fenerbahce macinda Bursa defansini gördük. Eger Bursaspor saldirirsa hersey istedigimiz gibi olur ve kontra ataklarda Balili ve Kamanani kullanarak sonuca gidebiliriz

kempes
13.02.2009, 15:26
geçen hafta gençlerbirliği karşısında aldıkları galibiyet, iki denk unsurun birbirleriyle olan mücadelesi gibi düşünülmeliydi, bursa biraz daha şanslıydı bu maçta.
aldıkları deplasman galibiyetini abartmamak lazım, zira evinde oynadığı karşılaşmalarda pek o kadar iyi değil... seyircisi önünde oldukça panik bir takım.
bu karşılaşmanın da üstesinden geleceğimize inanıyorum...
aynı günün akşamındaki önemli karşılaşma öncesinde alınacak bir 3 puan, bu yolda rakibimiz olan trabzonu da strese sokacaktır.

SEVDAMSIN58
13.02.2009, 17:40
Cok onemli bir mac cok yeniler hocaninda soyledigi gibi basite almamaliyiz bir puan da yetmez bu hafta cok onemli uc puan i herhalde almaliyiz cunku eminim besiktas trabzonspor u yenecek ve biz uc puan aldigimiz zaman puan farkiyla liderligimizi devam ettirecegiz insallah

kerami58
13.02.2009, 17:49
ts- bjk maçı var bu8 hafta mutlaka 3 puyan almalıyız

sgulturk
15.02.2009, 19:57
DEĞERLİ YİĞİDO GARDAŞLARIM SÖYLEDİKLERİNİZ DOĞRUDA MAÇ BOYUNCA ŞU BURSA TARAFTARLARININ TAKIMLARINI NASIL DESTEKLEDİKLERİNİDE KONUŞSANIZ DİYORUM. KENDİMDEN UTANDIM BİZ STADA ÇEKİRDEK YEMEK İÇİN GİDİYORUZ ÜSTELİK TAKIMIMIZ ŞAMPİYONLUĞA GİDİYOR. DEMEKKİ BİZ BU TAKIMI HAK ETMİYORUZ.