Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim
SivasSpor.Com 15.02.2009, 16:02 http://www.sivasspor.com/images/stories/maclar/brssvs10.jpg
Bursaspor 1 - 1 SivasSpor maçı hakkında ki görüşlerinizi bekliyoruz.
Maçın yıldızı kimdi ?
Maçın en kötüsü kimdi ?
Maçta göze çarpanlar ?
Ne gibi eksiklerimiz var ?
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?
Taraftar nasıldı ?
yusuf_yusuf 15.02.2009, 16:05 takım güzeldi taraftarlarkırmızı beyaz dı her iki takımdagüzel oynadı ama bu maçtan 3 puan alsaydık ii olurdu
tuzlugollu 15.02.2009, 16:06 beraberlikde iyi sonuc amma bugun sanki sivasspor biraz korkak oynadi bulent hoca takimi bugun kontrollu oynatti allahtan golu erken bulduk golyedikden sonra gol atmamiz uzun surseydi zorlanirdik amma mehmet yildizinda kiymeti anlasildi bu macta ilerde top tutamadik takim hucuma cikmakda zorlandik mehmet gel gardas bir an once bu takim ne olursa olsun sensiz olmmuyo umarim ilerleyen haftalarda daha fazla puan kaybetmeyizde sene sonunda gogsumuzu gere gere sampiyon takim taraftarligi zevkini tadariz
crburak58 15.02.2009, 16:08 1 puana şükür mü edeyim yoksa giden 2 puana mı yanayım....:((
LosTie58 15.02.2009, 16:11 Bugün Sivas biraz tutuk gibi geldi bana.Bence beraberlik kötü değil bu oyuna göre.Beşiktaş Trabzona vurur ve biz yine lider kapatırız haftayı.Bilica'yı beğendim yine kritik yerlerdeydi hep.Gol gerçekten iyi zamanda geldi,bencede biraz uzasa atmkata zorlanabilirdik.Taraftarların hepsinin gerçekten kırmızı beyaza bürünmeleri güzel görüntü oluşturdu.
Abdullah DuMaN 15.02.2009, 16:12 Maçın yıldızı kimdi ? Abdurrahman Dereli
Maçın en kötüsü kimdi ? Muhammed Ali Kurtluluş
Maçta göze çarpanlar ? Sedat'ın agresif tavırları
Ne gibi eksiklerimiz var ? Orta sahada pas yapamıyoruz
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? dostluk kazandı 3 puan alsak daha iyidi ama bunada şükür
Taraftar nasıldı ? Sivasspor taraftarı her deplasmanda takımını yanlız bırakmıyor Bursa taraftarıda ayrıca takımını 90 dk destekliyor
onlar maçta bizden biraz üstündü ama gene de iyi mücadele ettik hele son dakikalarda iyiydik defans da iyiydi...
izmirligardaş58 15.02.2009, 16:23 tek kelime diyorum bu murat erdoğanın gittiği her takımmı böle bozuk futbola dönüş yapıor ya muratsız ankaragücü taraftarsız sahada antepe 3 salladı çok vasattı bir prof heyecan yapamaz katılmıorum bi pozisyonda kamanan çırpınıo ofsayta düşmeyeyim die nasıl pas atıosa adamı ofsayta yapıştırdı ama bülent hoca havalandı mehmetsizde maç alırız die ya gördünmü mehmet gol atmasada rakip defansı yıpratıp alan savunmasını boşaltan bi oyuncu eee geriside pas gelen oyuncunun gol atmasına kalıo ve yenioduk püfff ya maçı izlerken daraltı geldi :mad:
erhan tekeş 15.02.2009, 16:24 kesinlikle bu maçta 1 puana sevinelim bu oyunla aldığımız beraberlik çok iyi bence
58_babacan_58 15.02.2009, 16:26 AÇIKÇASI 1 PUANI ZOR KURTARDIK DİYEBİLİRİZ.BURSASPOR BİZDEN DAHA BASKILI OYNADI .ORTA SAHADAKİ TOP KAYIPLARI YÜZÜNDEN SONUCA GİDEMEDİK BUGÜN.
erhan tekeş 15.02.2009, 16:28 ayrıca 1 hafta sonra kadıköyde de böyle ne olduğu belli olmayan bir futbolla çıkarsak çok fena çarpılırız
candayanmaz58 15.02.2009, 16:30 daha takımımız bursaya gitmeden hafta öncesinden beri herkes beraberlikle dönersek ne güzel gibi yorumlar yaptılar ve bu düşünceler elbetteki takımımızı etkiledi bu gibi nedenlerden dolayı bursaspor hem psikolojik hemde fiziki yönden bizden daha iyi hazırlanmıştı
ferhat_58_oğuz 15.02.2009, 16:34 inkar edemiyeceğimiz en büyük gerçek mehmet yıldız bu takımın herşeyi tamam kamanan ve balili çok kaliteli topçular hatta kamanan mehmet yıldızdan daha teknik ama mehmet topu ayağına aldımı o top kesinlikle rakip kaleye ulaşıyo o da mehmet yıldızın farkı ha birde orta sahamız tam bir felaket ALLAH.dan defansımız çok iyi yediğimiz gole bakmayın 3 .5 maçtada 1 gol yenir o kadar olur neyse inşallah diğier maçlarda iyi oluruz örneğin fener maçında kazanmayı en çok istediğim maç. [istanbuldan sivaslı ferhat] herkese saygılar
FANATIK YIGIDO 15.02.2009, 16:34 1-0 yenik durumdayken 1-1 oldugunda oyunu kendi aleyhimize cevirebilirdik ama sanki oyuncularimizda bir durgunluk vardi bana sorarsaniz bir puganda iyi bursa bizden dahacok isdiyodu 3 pugani.
sivaslimete 15.02.2009, 16:34 hersey besiktasa bagli insallah berabere biterde mac hem lider kaliriz hem bjk yaklasmaz
Böyle futbolla şampiyonluk hayal ötesi bizim için. Böyle korkak futbolla şampiyonluk kovalanmaz. Son haftalar sivasspor'un futbolunu hiç beğenmiyorum. Bu sezonda 4cü bitiririz gibi geliyor bana.
Mursallı yiğido 15.02.2009, 16:56 Eğer bu maçı kazansaydık Bursa'ya üzülecektim.Galatasaray'ın puan kaybettiği bir haftada 3 puanı istemiyor gibi oynadık....
COBANSARAYLI 15.02.2009, 16:58 bence aksamki mac ta berebere bitsin cunku jimnastikciler yaklasir ozaman 4 puan kalir arada en iyisi berebere bitsin biz nede olsa lazlarin kafasina vururuz ;-)
Crocodile1963 15.02.2009, 17:00 Sivassporun şutu olmamakla birlikte çok iyi top oynadık ve şanssız bir gol yedik. Hakem ince ince resmen kıydı takımı. Sanki lider bizmiş gibiydik. Sivasta bizi küfürlerle karşılayan seyirciue en iyi cevabı taraftarımız verdi.
Sivas'a ilerleyen maçta başarılar...
hilal58* 15.02.2009, 17:01 buna sukur berabere kaldilar iyiki kaybetmedik bir puganada sukur insallah sampıyon biziz :)
Maçın yıldızı kimdi ?
Maçın en kötüsü kimdi ?musa aydın,muhammed ali
Maçta göze çarpanlar ?musa gittikçe götüye gidiyor,sedat yine artıslık yaparak sarı kart yediii
Ne gibi eksiklerimiz var ?ortasaha pas yapamıyorrrrrr
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?bursa daha idi ama biz de iyidik balili ilk yarı oynasa daha başarılırı olurduuu.ikin ci yarı bursa tepkınlı oynadı
Taraftar nasıldı ?
19 Yorum
bozkurt187 15.02.2009, 17:22 ya bugün gercekten bu sezonki en kötü futbolumuzu oynadik baliliye 30 dakika boyunca bir top bile gelmedi ama ilk yarinin sonunda musa o net pozisyonda topu aglara atsaydi kazanirdik ama olmadi:confused:
B.Demirci 15.02.2009, 17:25 Bursa çok kırıcı oynadı, hele bir Mustafa Sarp vardı ki mezbahaneye kasap olarak göndersen hiç yabancılık çekmez. 2 hafta önce Kayseri aynı mantaliteyle oynadı. Tolunay bütün acizliği ile kasıtlı hareket yaparak Onuru sakatlayan ve kırmızı kart alarak oyundan atılan futbolcusunu alnından öpüyor. İşte sana aşağılık kompleksi olan bir hoca. Yahu senin Sivasspordan, Sivassporlu futbolculardan ne alıp veremediğin var. Herkes bir ispat peşinde, Sivası yenip sükse yapmak, gündeme gelmek.. Bir süperlig takımı gündem olmak için oynar mı, ama bunun böyle olacağı belliydi, hele 4 hafta sonra işler iyice çığırından çıkacak, Sivasspora karşı oynayan düşmeme derdinde olan yada hiç bir iddiası olmayan orta sıra takımları, bir ispat peşinde olacaklar, biz Sivassporu yeneriz, bunların bizden fazlası yok, yada hocaları bir hasetlik içindeler, süperligte 3 senelik mazisi olan bir hoca nasıl oluyorda şampiyonluğa oynuyor onlara göre olmayacak birşey. Niye izahı da şu biz yıllardır hocalığını yaptığımız takımları oyalamışız aldatmışız olacaklar. Bir bakın bu hocalara, o takımda başarılı olamamışlar bu takıma geçmişlar, burda da olmamış şu takıma geçmişler. Bu durum aşağılık kompleksi oluşturuyor. Adamların ne mal olduğu ortaya çıkıyor. Hocalara dikkat ediyorum, kenarda biryerlerini yırtıyorlar. Niye şampiyonmu olacaklar, yook, alakası yok, biri 9. sırada, biri 10. sırada, kupadan elenmişler, şampiyonluk mücadeleleri yok. Hasetlik çekememezlik. Herkes Sivasspora çelme takma yarışına girmiş. Garip bir durum. Alayınız sıraya geçin hiç sorun değil, hepinizi ipe dizeceğiz.. Yazık onca paralarla onca transferlerle takımların başına geçiyorsuzun hepiniz fiyoskosunuz. Yiğidoları alınlarından öpüyorum, deplasmandan 1 puanlı dönüyorlar. Hala şampiyonluğun en büyük adayı biziz.
58_SEMİH_58 15.02.2009, 17:28 MutLak qaLip qeLmemiz qEReKen 1 MAcTı Ama oLmadı...
BunDan SonRaKi BüTün MacLara ŞAMPİYONLUK ParoLasıyLa cıKMaLıyız..!!
bugun hiç kuşkusuz bursasporumuz futbol olarak cok üstündü sivastan. galibiyeti kacırdı bursa ,sıvas spor şans yardımıyla 1 gol buldu ve 1 puanı zorla aldı uzgunum ki sıvasspor bu futbolla şampiyon olamaz...ve ınanılmaz bursa taraftarı tekrar buyuklugunu gosterdi bızı kufurle karsılayan sıvasspor taraftarına tokadını vurdu..özetle sivas bugun zor kurtuldu..1 puana şükür edin..
erhan tekeş 15.02.2009, 17:34 Bursa çok kırıcı oynadı, hele bir Mustafa Sarp vardı ki mezbahaneye kasap olarak göndersen hiç yabancılık çekmez. 2 hafta önce Kayseri aynı mantaliteyle oynadı. Tolunay bütün acizliği ile kasıtlı hareket yaparak Onuru sakatlayan ve kırmızı kart alarak oyundan atılan futbolcusunu alnından öpüyor. İşte sana aşağılık kompleksi olan bir hoca. Yahu senin Sivasspordan, Sivassporlu futbolculardan ne alıp veremediğin var. Herkes bir ispat peşinde, Sivası yenip sükse yapmak, gündeme gelmek.. Bir süperlig takımı gündem olmak için oynar mı, ama bunun böyle olacağı belliydi, hele 4 hafta sonra işler iyice çığırından çıkacak, Sivasspora karşı oynayan düşmeme derdinde olan yada hiç bir iddiası olmayan orta sıra takımları, bir ispat peşinde olacaklar, biz Sivassporu yeneriz, bunların bizden fazlası yok, yada hocaları bir hasetlik içindeler, süperligte 3 senelik mazisi olan bir hoca nasıl oluyorda şampiyonluğa oynuyor onlara göre olmayacak birşey. Niye izahı da şu biz yıllardır hocalığını yaptığımız takımları oyalamışız aldatmışız olacaklar. Bir bakın bu hocalara, o takımda başarılı olamamışlar bu takıma geçmişlar, burda da olmamış şu takıma geçmişler. Bu durum aşağılık kompleksi oluşturuyor. Adamların ne mal olduğu ortaya çıkıyor. Hocalara dikkat ediyorum, kenarda biryerlerini yırtıyorlar. Niye şampiyonmu olacaklar, yook, alakası yok, biri 9. sırada, biri 10. sırada, kupadan elenmişler, şampiyonluk mücadeleleri yok. Hasetlik çekememezlik. Herkes Sivasspora çelme takma yarışına girmiş. Garip bir durum. Alayınız sıraya geçin hiç sorun değil, hepinizi ipe dizeceğiz.. Yazık onca paralarla onca transferlerle takımların başına geçiyorsuzun hepiniz fiyoskosunuz. Yiğidoları alınlarından öpüyorum, deplasmandan 1 puanlı dönüyorlar. Hala şampiyonluğun en büyük adayı biziz.
imza harika yazmaşsın birader yüreğine sağlık noktasından virgülüne katılıyorum
58_SEMİH_58 15.02.2009, 17:34 bugun hiç kuşkusuz bursasporumuz futbol olarak cok üstündü sivastan. galibiyeti kacırdı bursa ,sıvas spor şans yardımıyla 1 gol buldu ve 1 puanı zorla aldı uzgunum ki sıvasspor bu futbolla şampiyon olamaz...ve ınanılmaz bursa taraftarı tekrar buyuklugunu gosterdi bızı kufurle karsılayan sıvasspor taraftarına tokadını vurdu..özetle sivas bugun zor kurtuldu..1 puana şükür edin..
Son 2 MacTa TaRfTaR oLarak YapTıkLarınızLa one CıkMak İstiyosunuz AmA Bundan Once HoLiqanLıkLaRınızıda BiLiyoruz..
EqeR Bizim Burda SoLedıkLerımızı Kufur oLarak DeqRLendırıyorsan Sizn EziKTaşa SoLedıkLeRınız Kufurunde OtesinDe EttiqiNizi Tum TürKiye BiLiyor:mad::mad:
erhan tekeş 15.02.2009, 17:39 bugun hiç kuşkusuz bursasporumuz futbol olarak cok üstündü sivastan. galibiyeti kacırdı bursa ,sıvas spor şans yardımıyla 1 gol buldu ve 1 puanı zorla aldı uzgunum ki sıvasspor bu futbolla şampiyon olamaz...ve ınanılmaz bursa taraftarı tekrar buyuklugunu gosterdi bızı kufurle karsılayan sıvasspor taraftarına tokadını vurdu..özetle sivas bugun zor kurtuldu..1 puana şükür edin..
teksaslı bebe sen hangi maça geldin bilmiyorum ama sivasta hiçbir takım küfürle karşılanmaz veya küfürle uğurlanmaz o işi siz çok iyi bilirsiniz aslında sivasa gediğinde kötü muameleyi hak eden ok takım taraftar var keşke yapsak ama bizim yiğidolar tutturmuş bi centilmenlik ayağı gidiyo işte
teksas a bebe dıyorsun ama forumlrını bir dolaş istersenız 100 % 90 nınız sivassporun cok kotu taraftarı oldugunu yazmış sıvastaki maclarda kırmızı beyaz en buyuk sıvastan baska bılmedıklerıni yazmışsınız ıstersenız lınk vereyım hatta lınke gerek yok yok bu sıtede yazıyor bunlar.. hatta cok kişi teksas tan carsı dan rıca edip lider getırelım bıze tezerruhat ogretsın dedınız bunların hepsi kendı sıtenızde forum kısmında var ıstersen gır bir bak.. ondan sonra bana gelıp laf soyle suan lıder olabılırsınız takımınızda cok guzel bır ruh var ama taraftar olarak cok cahılsınız stadınızda hıç show yapabıldınızmı arka arkaya 3 4 tezehhuat soleyebıldınızmi tv gundemlerınde hıc taraftarınızda bahsedıldımi lay lay cekip ustunuzu cıkartıp deliler gıbi showlarla gundem yapabıldınızmı bız futbolu cılgınlar gıbı yaşıyoruz bız kesınlıkle stada cekırdek cıtlamak ıcın gıtmıyoruz bız teksas biz bursasporu yuregımızle yaşıyoruz.. kırmızı beyaz slogan cekmekle taraftar olunmaz..... once taraftarlıgı ogrenin dıyarbakır sporun taraftarı bile sızden daha ateşli aynaya bakın once ve taraftarınızda utanınn acıyorum sızlere takımı hiç haketmıyorsunuz hemde hiç!!!!!!!!!!!
erhan tekeş 15.02.2009, 17:57 aga kızma ya ben avatarındaki resime bakarak yazdım bebe değilmi o resimler yanlışmı gördüm
ayrıca he sensin tamam sizsiniz en büyük çok büyük kocaman sizden büyüğü yok... ne işe yarıyorsa
GLoBe-Y-Gençlik 15.02.2009, 18:10 Maçın yıldızı kimdi ? Abdurrahman Dereli
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? dostluk kazandı 3 puan alsak daha iyidi ama bunada şükür
Taraftar nasıldı ? Sivasspor taraftarı her deplasmanda takımını yanlız bırakmıyor Bursa taraftarıda ayrıca takımını 90 dk destekliyor
Benım Dıyeceklerımden Hepsı Abdullah Kardesım Yazmıs...!
Bursa çok kırıcı oynadı, hele bir Mustafa Sarp vardı ki mezbahaneye kasap olarak göndersen hiç yabancılık çekmez. 2 hafta önce Kayseri aynı mantaliteyle oynadı. Tolunay bütün acizliği ile kasıtlı hareket yaparak Onuru sakatlayan ve kırmızı kart alarak oyundan atılan futbolcusunu alnından öpüyor. İşte sana aşağılık kompleksi olan bir hoca. Yahu senin Sivasspordan, Sivassporlu futbolculardan ne alıp veremediğin var. Herkes bir ispat peşinde, Sivası yenip sükse yapmak, gündeme gelmek.. Bir süperlig takımı gündem olmak için oynar mı, ama bunun böyle olacağı belliydi, hele 4 hafta sonra işler iyice çığırından çıkacak, Sivasspora karşı oynayan düşmeme derdinde olan yada hiç bir iddiası olmayan orta sıra takımları, bir ispat peşinde olacaklar, biz Sivassporu yeneriz, bunların bizden fazlası yok, yada hocaları bir hasetlik içindeler, süperligte 3 senelik mazisi olan bir hoca nasıl oluyorda şampiyonluğa oynuyor onlara göre olmayacak birşey. Niye izahı da şu biz yıllardır hocalığını yaptığımız takımları oyalamışız aldatmışız olacaklar. Bir bakın bu hocalara, o takımda başarılı olamamışlar bu takıma geçmişlar, burda da olmamış şu takıma geçmişler. Bu durum aşağılık kompleksi oluşturuyor. Adamların ne mal olduğu ortaya çıkıyor. Hocalara dikkat ediyorum, kenarda biryerlerini yırtıyorlar. Niye şampiyonmu olacaklar, yook, alakası yok, biri 9. sırada, biri 10. sırada, kupadan elenmişler, şampiyonluk mücadeleleri yok. Hasetlik çekememezlik. Herkes Sivasspora çelme takma yarışına girmiş. Garip bir durum. Alayınız sıraya geçin hiç sorun değil, hepinizi ipe dizeceğiz.. Yazık onca paralarla onca transferlerle takımların başına geçiyorsuzun hepiniz fiyoskosunuz. Yiğidoları alınlarından öpüyorum, deplasmandan 1 puanlı dönüyorlar. Hala şampiyonluğun en büyük adayı biziz.
Herkes Sivasspora çelme takma yarışına girmiş. doğru söze ne denir?
güzel yazınız için teşekkürler
kadir0911 15.02.2009, 19:03 Maçın yıldızı kimdi ?
- Bugün Yoktu bence.
Maçın en kötüsü kimdi ?
- Murat Sözgelmez & Sedat Bayrak
Maçta göze çarpanlar ?
Bülent Uygun, Murat Erdogan'i 11'e koymasi.
Mehmet Yildiz i aradim...
Yanlis degisiklikler
Taraftar nasıldı ?
Duymadim ama Giden bütün arkadaslarimiza tesekkür ediyorum.
eyuphulagu 15.02.2009, 19:56 teksas a bebe dıyorsun ama forumlrını bir dolaş istersenız 100 % 90 nınız sivassporun cok kotu taraftarı oldugunu yazmış sıvastaki maclarda kırmızı beyaz en buyuk sıvastan baska bılmedıklerıni yazmışsınız ıstersenız lınk vereyım hatta lınke gerek yok yok bu sıtede yazıyor bunlar.. hatta cok kişi teksas tan carsı dan rıca edip lider getırelım bıze tezerruhat ogretsın dedınız bunların hepsi kendı sıtenızde forum kısmında var ıstersen gır bir bak.. ondan sonra bana gelıp laf soyle suan lıder olabılırsınız takımınızda cok guzel bır ruh var ama taraftar olarak cok cahılsınız stadınızda hıç show yapabıldınızmı arka arkaya 3 4 tezehhuat soleyebıldınızmi tv gundemlerınde hıc taraftarınızda bahsedıldımi lay lay cekip ustunuzu cıkartıp deliler gıbi showlarla gundem yapabıldınızmı bız futbolu cılgınlar gıbı yaşıyoruz bız kesınlıkle stada cekırdek cıtlamak ıcın gıtmıyoruz bız teksas biz bursasporu yuregımızle yaşıyoruz.. kırmızı beyaz slogan cekmekle taraftar olunmaz..... once taraftarlıgı ogrenin dıyarbakır sporun taraftarı bile sızden daha ateşli aynaya bakın once ve taraftarınızda utanınn acıyorum sızlere takımı hiç haketmıyorsunuz hemde hiç!!!!!!!!!!!
UMARIM BURSASPORLU ARKADAŞLARIMIZIN BU YAZISINI UMARIM TÜM SİVASLI YİĞİDOLAR OKURLAR. Sevgili Sivaslı Yiğidolar siz sürekli değişik forumlarda ve bu forumda kendi taraftarını kötülersen;taraftar bağırmıyor,çekirdek yiyor gibi kendi taraftarını sürekli kötülersen,kendi tarftarını eğiteceğine;yetiştireceğine sürekli eleştirirsen eloğlu da çıkar bu lafları tokat gibi yapıştırır.LÜTFEN ÇEKİRDEK DE ÇİTLESE FAZLA BAĞIRMASA DA BU TARAFTAR BİZİM TARFTARIMIZ.Allahaşkına Sivasspor 2 yıl hariç kaç defa Şampiyonluğa oynadı.Kaç YILDIR SÜPER LİGDE OYNUYORUZ.tARAFTARIMIZIN BU KONUDA NE TECRÜBESİ VAR...Sivas süper ligde mücadelesine sürekli devam ett,kçe TARAFTAR DA Büyük Takımtaraftarı,Bursa,Eskişehir Taraftarı gibi TEZAHURAT YAPMAYI takımı nasıl coşturacağını öğrenecektir.Genç Arkadaşlarım BU konuda Çok Sabırsızlar,Herşeyin Biranönce Olmasını bekliyorlar.Lütfen Sevgili Genç YİĞİDOLAR 30 YILDIR SİVASSPORU TAKİP EDEN BİR ABİNİZ OLARAK BU GÜNLERDE DAHA ÇOK BÜTÜNLEŞMENİZİ,HATTA KURDUĞUNUZ GRUPLARINIZI TEK BİR ÇATI HALİNDE BİRLEŞTİRMENİZİ RİCA EDİYORUM....HERŞEY SİVAS İÇİN....
ethembey 15.02.2009, 20:13 Bursada Alinan 1 Puan Güzeldi.................
bugun hiç kuşkusuz bursasporumuz futbol olarak cok üstündü sivastan. galibiyeti kacırdı bursa ,sıvas spor şans yardımıyla 1 gol buldu ve 1 puanı zorla aldı uzgunum ki sıvasspor bu futbolla şampiyon olamaz...ve ınanılmaz bursa taraftarı tekrar buyuklugunu gosterdi bızı kufurle karsılayan sıvasspor taraftarına tokadını vurdu..özetle sivas bugun zor kurtuldu..1 puana şükür edin..
sivasspor sizi sivastaki maçta 3-1 yenince nerdeydin? burda gelmiş sivas bu futbolla şampiyon olamaz diyosun. ona bakarsan sende bu kafayla adam olamazsın aslanım
eyuphulagu 15.02.2009, 20:45 Arkadaşlar bu maçı unutsak iyi olur.Sivasspor son zamanlardaki enkötü maçlardan birini oynadı.Umarım bir daha böyle oynamayız.Yine de trabzon ve g.s. ı yenen bir takımdan alınan 1 puan iyidir diye düşünüyorum.Bu maç bize M.Yıldız'a ne kadar ihtiyacımız olduğunu göstermesi bakımından iyi bir ders oldu. Maçın ilk yarısında genellikle daha iyi oynadık.Rakibe fazla pozisyon vermedik.Ama 2.yarı bizim için hiç de iyi geçmedi.Yediğimiz gol adeta takımı şoke etti.Maçın hemen başında o golü yememiz takımımızın şaşırmasına yol açtı.Bir anda kaleye gidip gol atmak istedik.Başardıkta da.Tesadüfü bir goole beraberliği yakaladık.İşte ne olduysa bu golden sonra oldu.Takımbirazda ağır sahanın etkisiyle 30dak. mahkum oynadı.Adamları hakkını yemeyelim bilhassa 2.yarı bizden daha iyi oynadılar.Çok da pozisyona girdiler.DEFANSIMIZ VE KALECİMİZ iyi oynamasalar maçtan mağlup bile ayrılabilirdik.Bu maçta Bilhasa Abdurahman'ı çok beğendim.İbrahim DAĞAŞAN ve çıkana kadar TUM takımın iyilerindendiler.Malesef admlar Murat'ın kanadını koridor gibi kullandılar.Kamanan'da elinden geleni yaptı.Ama2.yarı takım kendi sahasına çekilince o da oyundan düştü.Açıkcası orta saha oyundan düşünce fazla topla buluşamadı.Bu maç bize M.yıldız'ın ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu bir kez daha gösterdi.Mehmet ilerde top tutan,90 dak.koşan ve pres yapan bir oyuncu.Diğer gol silahlarımızın ise Tum dışında bu tür bir özellikleri malesef yok.Mehmet yıldız'a yurt içinden ve dışından transfer teklifinin olmasını şimdi daha iyi anlıyorum.mEHMET BİZİM TAKIM İÇİN DAHA İYİSİNİ TRANSFER EDEMEDİĞİMİZ MÜDDETÇE VAZGEÇİLEMİYECEK BİR OYUNCUDUR.Bursa maçında bilhassa 2.yarı forvette ayağında top tutabilen bir oyuncumuz olmadığı için rakip takım ortasahayı çabuk geçerek bizim kalemize sürekli geldi.Mehmet varken hiçbir maçta bu kadar mahkum oynamadıkLÜTFEN ELİMİZDEKİ OYUNCULARIN KIYMETİNİ İYİ BİLELİM.HER İNSANIN DA HATA YAPABİLECEĞİNİ UNUTMAYALIM.......HERŞEY SİVAS İÇİN.....
Maçın yıldızı kimdi = Abdurrahman Dereli: Bu çok çalışkandı bindirmeler yaptı, koştu çalıştı kademeye girdi, kritik 2-3 top çıkardı, Gol yollarında birşeyler yapmaya çalıştı çalıştı çalıştı... Herve German Tum: Dikkat ettiyseniz maç içinde çok iyi yer tutuyor ama ağır kalıyor maalesef. Yerini mükemmel buluyor. Buda rakip oyunculara zaman kaybettiriyor. Aslında ben hocaya devamlı oynattığından dolayı serzeniyordum ama bugün alıcı gözle seyrettim gerçektende yer tutması iyiydi. Bilica: Sakin ve seri müdahelelerinde yine başarılıydı. Ne söylenebilirki çok çok olmasada diğer maçlara göre bu maçta göz doldurmayı ihmal etmedi.
Maçın en kötüsü kimdi = Sezer Badur: Bugün olumsuz top oynadı. Orta sahada çok enteresan yer alıyoruz ve bu durumda Sezerden başlıyor. Biraz kafasını kaldırsa geniş perspektifden düşünse herşey çok iyi olacak ama onun aklı gol atmakdan başka bişi düşünmediğinden sanırım geriye çekilmek pek işine gelmiyor. Kötü değildi ama iyide değildi. Yannick Kamanan: Anlaşıldıki bizim stadımızın mutlaka alttan ısınmalı yapılması gerekiyor. Kötü zeminde top süremiyor. Bugün biraz ürkekti. Takım biraz geriye çekilince oda top alamadı fazla haliyle. Ama düzelecek hele birde havalar ısınıp zeminlerde güzelleşirse doyamayacağız seyretmeye hissi var bende.
Maçta göze çarpanlar = Bugün Sedatı çok agresif gördüm. Murat Sözgelmez ve Murat Erdoğanla anlaşmakda zorluk çekti. Murat Erdoğanın ilk maçı buna rağmen bende umut ışığı yandı. Kimse merak etmesin oda sisteme yavaş yavaş ayak uyduracak. Tartışmalı bir pozisyonda Bursalılar bir penaltı bekledi. Yorumcuların çoğu penaltı dedi ve bu maçın bir nevi kırılma noktasını oluşturdu. Hakemi nisbetende olsa beğendim. Artık kritik haftaların arefesinde hiç yoktan iyiydi. Gördüğünü çalmaya çalıştı iyi niyetliydi.... Maçtan önceki enstantene çok hoştu. Çok kısada olsa hoşuma gitti. Artık orta sahamızın biraz derlenip toplanması gerekiyor. Transfer yapamayacağız. Buna rağmen oturmuş bir kadromuz var ve hala yetersiz görüntü çizziyoruz. Tüm takımlar yambul yumbuş giderken mutlaka puanları çalmamız lazım. İleri uzun toplarla gole gitmek artık zorlaşıyor sistemimizi çözen işi götürüyor. Mesela ayağa iyi pas yapan İbrahim ile Sergio Pasheco yu bir denesek çok fena olmaz. Syllanında performansını biraz yükseltmesi lazım.
Ne gibi eksiklerimiz var = Artık orta sahamızın biraz derlenip toplanması gerekiyor. Transfer yapamayacağız. Buna rağmen oturmuş bir kadromuz var ve hala yetersiz görüntü çizziyoruz. Tüm takımlar yambul yumbul giderken mutlaka puanları çalmamız lazım. İleri uzun toplarla gole gitmek artık zorlaşıyor sistemimizi çözen işi götürüyor. Mesela ayağa iyi pas yapan İbrahim ile Sergio Pasheco yu bir denesek çok fena olmaz. Syllanında performansını biraz yükseltmesi lazım.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler =Yukarda da dediğim gibi şu sıralar mutlaka puanları çalmamız lazım. Fener öyle yada böyle sinsice yaklaşıyor Guizanın sakatlanması bizim için kötü oldu 2 hafta deniyor ama inşallah bizim maçta oynar. Yalnız orta sahaya mutlaka çare bulmamız lazım tek pas ve seri adam kaçırmamız lazım bunuda orta saha zekice görmesi gerekiyor.
Taraftar nasıldı = Bir gurup gördüm ama oralara kadar gelmeleri çok hoş. Sesleri onları bastıramaz ama Deplasmanda bile olsa yalnız bırakmaları çok çok iyi gurur verici. Bizim asıl sorunumuz Sivasdaki seyircilerimiz. Ne kadar etki ediyor gördük Bursa az atağa kalkınca ortam yıkılıyor Bizimde böyle bir seyircimiz olsa hatta hatta yarısı kadar olsa neler yapamayızki. S i z c e h a k s ı z m ı y ı m.
rakip kaleye şut atamadan gol attık..pozisyonumuz yok..iki kafa topu ıskamız var sadece.. takım çok kötü oynadı..bütün yük defanstaydı..orta saha hiç yoktu.. forvetlerde top alamadı.. zaten beraberlik için oynadı sivasspor..ama olsun kötü oynarkende puan almak gerekiyor bazen.. en çok bilica ile apo yu begendım bu maçta..murat erdoğanın henüz ilk on bir için hazır olmadıgını düşünüyorum bence bu takımda kanfory sylla ilk onbirde oynamalı...
dülger58 15.02.2009, 23:38 AÇIKCA KONUŞMAK GEREKİRSE KALİTELİ BİR FUTBOL OYNAYAMADIK VEYA OYNATMADI BURSA.SANKİ MAÇIN BAŞLAMASIYLA BİRLİKTE SİVAS BERABERE RAZI OLAN TAKIM GÖRÜNTÜSÜNDEYDİ.TAKIM ÜZERİNDE BİR YORGUNLUK VEYA NAZAR MI VARDI BİLMİYORUM.İSTEKLİ ARZULU KOŞAN TARAF BURSASPORDU.
BUGÜN ALLAH BİZE YARDIM ETTİDE BERABERE KALDIK.BURSASPOR 2 GOL ATMIŞ OLDU BİRİNİ BİZE DİGERİNİ KENDİ KALESİNE.
MAÇIN ÖNE ÇIKAN İSİMLERİ ABDURAHMAN VE BLİCA İDİ.DİGER FUTBOLCULAR ETKİSİZDİ...MURAT ERDOGANDA İLERLEYEN ZAMANLARDA KENDİNİ GÖSTERİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
muhsin koçak 15.02.2009, 23:50 Bursadan alınan 1 puan olarak değerlendiriyorum ben,bu oyunla alınmış bir puan kesinlikle kazançtır bu maçta.
muratduru58 16.02.2009, 01:28 MUHAMMET ALI BU HAFTA PATLAMA YAPACAK. MEHMET YILDIZINDA TAKIMA KATILMASIYLA ESKISEHIRE FARK ATACAGIZ MACIN YILDIZIDA MUHAMMET OLACAK.
Bursa, Fenerden her seferinde 5 yer bize gelince büyük takım oluyor.
Bizim futbolcularımız bursaya karşı niye korkak oynar anlamıyorum.
Biraz saldırsa biraz üzerine gitse direncini kıracak ama sanki Bercolona'yla yapıyoruz gibi defans ağırlıklı aynuyoruz anlamak mümkün değil.
Bülent hocam bursa zor deplasmanda, bu kadar gözünde büyütüp oyuncuları niye strese sokuyorsun anlamıyorum.
Bursaya saldıran maçı alıyor, hemde farkla.
Bakın Fenere. Bursanın üzerine biraz gidip, biraz bastırdımı 5'er tane atıp geliyor.
madem biz şampiyonluğa oynuyoruz biz ne diye defans ağırlıklı anlamıyorum.
KARDEŞİM BEN ONU BUNU BİLMEM.ŞAMPİYONLUĞA ENDEKSLİ TAKIM BÖYLE FUTBOL OYNAMAZ. ÇOK KÖTÜ BİR FUTBOL ORTAYA KOYDU SİVAS. SEN BURSAYI YENEMEZSEN DAHA KİMİ YENECEKSİN.DÜŞME HATTINA YAKIN OLAN TAKIMLAR DAHA DİŞLİ OYNAYACAK.TAKIMDA SANKİ ŞAMPİYONLUK HAVASI YOK GİBİ.TAKIM ŞAMPİYONLUĞA İNANMIYOR GİBİ BİR HAVA VAR.BENCE KÖTÜYDÜK.SİVASSPORA HİÇ YAKIŞMAYAN BİR FUTBOL SERGİLENDİ..
Maçın yıldızı kimdi ? Abdurrahman Dereli
KARDEŞİM SANA BENDE KATILIYORUM MUHAMMET ALİ KURTULUŞUN BU TAKIMDA NE İŞİ VAR HALA ONU ANLAYAMIYORUM.OLİVİERA PAŞEKO SERGİO GİBİ BİR FUTBOLCUMUZ VAR ONU KAZANMAYA TAKIMA ADAPTE ETMEYE ÇALIŞMIYORUZDA MUHAMMET ALİ KURTULUŞU ŞAMPİYOBLUK YOLUNDAKİ TAKIMDA OYNATIYORUZ.VALLAHİ ANLAMIŞ DEĞİLİM.ANLAYAN VARSA SÖYLESİN..
onur_sivas 16.02.2009, 08:17 Güzel maç oldu kıran kırana geçti,kim ne derse desin bursa iyi takım adım attırmadılar.musa ve tum biraz gayretli ve diri olsa iyi paslar atsa galip gelebilirdik,baliliye önlem almışlar döndürmediler bile..bu puan bizi ŞAMPİYON yapacak unutmayalım bursadan bjk ve 6S çıkamıyor,yani 1 puan da kardır..Abdurrahman ve bilica herzaman olduğu gibi iyilerdi,tabiki gizli kahraman İbrahimde iyiydi..sol tarafta faruk'u görmek istiyoruz,hadi faruk gir hocanın gözüne takımdaki yerini al..Gayretli özverili yüreğini ortaya koyan tüm futbolcularımızı kutluyorum..zor maçlar başlıyor TAM DESTEK HEP DESTEK devam ediyoruz yiğidolar..ŞAMPİYON SİVASSPORRRRRRRR...:)
kadir984 16.02.2009, 08:23 Maçın yıldızı kimdi ? Abdurrahman Dereli - FABİO ALVE BİLİCA
Maçın en kötüsü kimdi ? MURAT SÖZGELMEZ
Maçta göze çarpanlar ? BÜLENT HOCANIN ISRARLA MURATI SOLDA OYNATMASI
Ne gibi eksiklerimiz var ? Orta sahada pas yapamıyoruz - ORTA SAHANIN BEYNİ EKSİK ARTIK MUHAMMET ALİ ESKİSİ GİBİ DEĞİL. UMARIM SERGİO İMDADA YETİŞİR YA DA MURAT ERDOĞAN
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?BURSA 3 PUANI HAKETTİ AMA ÖYLE VEYA BÖYLE LİDERLİĞİN GEREĞİ OYNAMASAKTA PUANI ALDIK .
oyuna göre netice iyiydi, bursa canlı yayınlanan bu maçta çok istekliydi
ne de olsa lider takıma karşı mücadele hep böyle artı motivasyon sağlıyor
http://www.sivasspor.com/images/stories/maclar/brssvs10.jpg
Maçın yıldızı kimdi ? abdurrahman
Maçın en kötüsü kimdi ? murat erdoğan
Maçta göze çarpanlar ? abdurrahman,bilica,ozan has
Ne gibi eksiklerimiz var ?orta saha çok boştu.özellikle murat'ın koşacak dermanı yok tu.hücüma çıkarken çok top kaybı yaptık.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?takım kimyası bozulmuş gibi bir hava hissettim.bir an önce toparlanmak lazım.
Taraftar nasıldı ?
rakip takım taraftarı gayet iyiydi.biz ise her zamanki gibi idik.100 kişilik bir grup bağırdı, gerisi seyretti.
SempaticH 16.02.2009, 10:43 bursaspor bizden iyiydi ve istekliydi 3 puanı almak için bizim 1 puanı aldığımıza şükür etmemiz lazım golde bence biraz şans golü oldu allahtan trabzonda berabere kaldı da bu haftayı iyi kapattık yoksa ikinciliğe inmiştik yalnız şunuda söylemeden geçemeyeceğim takımın formu biraz düşük bu sıralarda böle şampiyonluğa gidemeyiz düzelmemiz lazım bursa maçında gördük 4 pas yapıpta kaleye gidemedik işimiz zor artık kendimize gelmeliyiz
emreakbulut58 16.02.2009, 12:26 Maçın yıldızı kimdi ?
Maçın en kötüsü kimdi ?murat sözgelmez
Maçta göze çarpanlar ? muhammed
Ne gibi eksiklerimiz var ? bence maça hazır deildik
Taraftar nasıldı ? azdı ama sesimiz çıktı çok sevindim
KIZILCAN 16.02.2009, 12:39 Maçın yıldızı Abdurrahmandı bana göre.Mücadeleci ve hırlı oluşu diğer futbolculara da sıçrasaydı Sivas maçı rahat alırdı.Son iki deplasman maçımızda galip gelemedik ama tek tesellimiz rakiplerin güçlü oluşu.Mehmet Yıldız da olsaydı maçın kaderi değişmezdi bana göre.Hep hava toplarıyla rakip kaleye gitmeyi denedik ama bir türlü başarılı olamadık.Defans bir iki hata dışında başarılıydı.Mohammed her zamanki gibi kayıplardaydı...
altuntas58 16.02.2009, 12:52 Maçın yıldızı kimdi ? ----Bilca
Maçın en kötüsü kimdi ?---hepside iyi oynadı
Maçta göze çarpanlar :--- orta saha mücadelesi şekinde gecti
Ne gibi eksiklerimiz var ? ----- ilerde son vuruşlarda etkili olamıyoruz
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?---- Bu macta sivassporumuzu bir puana razı gibi oynadığını tespit ettim bize yakışan saldırıp üç puan almaktı
Taraftar nasıldı ? taraftar bize ayrılan yerlerin hepsini doldurmuştu ancak taraftarlarımızın zamana ihtiyacı var tezahürat yaparken bilincli yapamıyoruz dedimya zamana ihtiyacımız var biz istanbul sivasspor taraftar derneği olarak ordaydık elimizden geleni yaptık yinede iyi destek verdik Sivassporumuza başarılar dilirim
fatihtuztas 16.02.2009, 13:00 MAÇIN YILDIZI.......herve germain tum
MAÇIN EN KÖTÜSÜ.......murat erdoğan
MAÇTA GÖZE ÇARPAN......uzun bi aradan sonra gol yememiz(çok basit bir gol)
EKSİKLERİMİZ..........gol pozisyonlarına giremedik ve yantoplarda defansımız zorlandı
GENEL GÖRÜŞ..........1 puana şükür ya onu da alamasaydık.
TARAFTAR........İDARE EDER DAHA DA İYİ OOLACAĞIZ İNŞALLAH
by_hunter 16.02.2009, 13:34 Maçın yıldızı kimdi ? Tabiki bilica her zamanki gibi öttürdü defansta
Maçın en kötüsü kimdi ? Oyuna sonradan gıren mohammed ulum bişey yapamadı
Maçta göze çarpanlar ?Murat erdoğan çok hırslıydı bıraz daha topa ısınırsa çok ıyı işler yapar
Ne gibi eksiklerimiz var ?Walla bu takımın eksigi var diyen bu işten anlamıyor demektir.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?Zor deplasmanda alınan 1 puan
Taraftar nasıldı ? Anlatılmaz yaşanır adamlar bu işi çözmüş darısı başımıza
karahisarli 16.02.2009, 14:12 mehmet yildzin yoklugu bes belliydi onun oynadigi bölgede top tutamadik oyüzden hep baski yedik ama düsüncem bu macta balili ilk 11 de oynamaliydi
yiğido 58 yavuz 16.02.2009, 14:45 memet bu takımın değişmez oyuncusu .birazda memet kendine çeki düzen verirse bu takım en kötü ihtimalle üçüncü olur.
serhatcan 16.02.2009, 15:38 TAKIM İYİ OYNAMIYORRRRRRRRRRRRR. BURSA NASIL PASLARLA GELDİ GÖRDÜNÜZZZ. LİDER TAKIMA YAKIŞMAYAN BİR OYUNN. GERÇİ SİVAS HİÇ BİR MAÇINI GÖZE HOŞ GELECEK BİR OYUNLA ALMIYORRRR.
Sivas'ın Bursa serisi bitti
http://www.sporx.com/images/1/29/7796_7949_topyeni001.jpg
Turkcell Süper Lig'de Bursaspor'u 5 kez yenme başarısı gösteren Sivasspor, 6. randevuda rakibi ile berabere kaldı. Ligde son 3 sezonda Bursaspor ile yaptığı 5 maçı 3-1, 3-1, 3-2, 1-0 ve 3-1'lik skorlarla kazanan Sivasspor, bugün Bursa ekibi ile 6. randevusuna çıktı.
Bursa ekibini deplasmanda daha önceden 3-1 ve 1-0 yenmeyi başaran Yiğidolar, rakibine karşı ligdeki 6., deplasmanda ise 3. galibiyetine imza atmak için mücadele etti. Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan maçın 50. dakikasında Tadeu'nun attığı gole engel olamayan Sivasspor, bu golden 7 dakika sonra İbrahim'in kendi kalesine attığı golle Bursa deplasmanından 1-1 eşitlikle ayrıldı.
-YENİLMEZLİK SERİSİ SÜRDÜ-
Bursaspor maçı öncesinde ligde yaptığı son 9 karşılaşmada yenilgi yüzü görmeyen Yiğidolar, bu maçtan da beraberlikle ayrılarak, yenilgisiz hafta sayısını 10'a çıkardı. Sivasspor, ligde en son 10. haftada Antalyaspor'a deplasmanda 2-1 mağlup olmuştu. Sivasspor ayrıca, Bursaspor ile 1-1 berabere kalarak bu sezonki 6. beraberliğini elde etti. Yiğidolar, bu sezon iç sahada Kayserispor, deplasmanda ise Eskişehirspor, Beşiktaş, Trabzonspor ve Kayserispor ile berabere kalmıştı.
Bu sezon iç saha maçlarına oranla dış saha karşılaşmalarında başarısız bir grafik çizen Sivasspor, Bursaspor ile berabere kalarak, deplasmandaki 5. beraberliğini elde etti. Sivasspor, bu maç öncesinde dış sahada yaptığı 9 karşılaşmada, 3 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyet almıştı.
-MURAT ERDOĞAN, İLK ONBİRDE-
Sivasspor'un ara transfer döneminde Ankaragücü'nden kadrosuna kattığı orta saha oyuncusu Murat Erdoğan, Sivasspor formasıyla ilk resmi maçına çıktı. Ankaragücü formasıyla gördüğü sarı kartlar nedeniyle cezalı duruma düşen ve cezası nedeniyle geçen hafta Sivasspor'un Kocaelispor ile Sivas'ta oynadığı lig maçının kadrosunda yer alamayan tecrübeli oyuncuya, teknik direktör Bülent Uygun, Bursaspor karşısında ilk onbirde şans verdi.
Sivasspor'da bu maçta oyun kuruculuk görevini üstlenen Murat, maçın 75. dakikasında yerini Mohammed Ali Kurtuluş'a bıraktı.
-TUM VE İBRAHİM ESKİ TAKIMLARINA KARŞI-
Bu sezon başında Bursaspor'dan, Sivasspor'a transfer olan İbrahim Dağaşan ve Herve Germain Tum, eski takımlarına karşı bu sezon 2. kez mücadele etti. Ligin ilk yarısında Sivasspor'un 3-1 kazandığı maçta takımının 3. golüne imza atan Kamerunlu oyuncu Tum, bu karşılaşmada da Bursasporlu İbrahim'in kendi kalesine attığı gol öncesi şutu çeken isimdi. Takımının beraberlik golünün hazırlayıcısı olan Tum, oyunun 75. dakikasında yerini Gineli oyuncu Kanfory Sylla'ya bıraktı.
Eski Bursasporlu İbrahim Dağaşan da 90 dakika sahada kalarak, takımı Sivasspor'un başarısı için çaba gösterdi.
Kaynak : AA
yigidomustafa58 16.02.2009, 19:51 Maçın yıldızı kimdi ?
Abdurrahman Dereli & da Silva Bilica & Murat Erdoğan & Herve Tum
Maçın en kötüsü kimdi ?
Mohammed Ali Kurtuluş & Yannick Kamanan
Maçta göze çarpanlar ?
Murat Erdoğan'da takıma uyum sağlamış...
orta saha ve forvette çok sıkıntılıydık bu maçta..
bursaspor bizden daha da etkiliydi maçta...
Taraftar nasıldı ?
maça giden herkese teşekkürler...
onetanem58 16.02.2009, 22:52 beraberlk cok gel bir skor cunki bursa kazanabilirdi bizden ustun futbol oynadilar cok iyi pas yaptilar bizde hic bisey yoktu 1 puan supe bence
Bursaspor yönetimi bilzeri çok iyi agarlamış, sagolsunlar. Anadolu birlikteliğini her alanda yükseltmeliyiz. Teşekkürler Bursa halkı ...
|