Orijinalini görmek için tıklayınız : Futbolcular Ne Dedi?

SivasSpor.Com
15.02.2009, 17:42
http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/sivas_toplusevinc.jpg

Sivassporlu Murat Erdoğan ve Musa Aydın maçla ilgili görüşlerini dile getirdi..

Sivasspor'un yeni transferi Murat Erdoğan, Bursaspor karşısında alınan 1 puandan memnundu.

Karşılaşma sonrası Lig TV mikrofonlarına konuşan Murat Erdoğan, "Böyle güzel bir takımda oynamak herkese nasip olmuyor. İlk başta biraz heyecanlandım ama zaman geçtikçe takıma güzel ısındım. Biz lider olduğumuz için diğer takımlar bize karşı iyi motive oluyor. Buna rağmen Bursa deplasmanından puan çıkartmayı bildik. Bursa maçı bizim için kırılma maçıydı. Bir puan bizim için sevindirici oldu. Şimdi Beşiktaş-Trabzon maçını bekliyoruz. Yarışta ne kadar az takım olursa bizim için o kadar iyi olur. Bu yüzden, bugün Trabzon'dan yanayız ama öncelikle kendi işimize, maçlarımıza bakacağız." ifadelerini kullandı.

Sivasspor’un başarılı futbolcusu Musa Aydın, deplasmanda Bursaspor’dan alınan 1 puanın başarı olduğunu söyledi.
Musa, LİG TV mikrofonlarına:

“1–0 yenik duruma düştük, beraberliği yakaladık. Güzel bir maç oldu açıkçası. Sahanın zemini bizi zorladı. Bursa’ya yakışmayan bir zemin vardı. O kadar karlı bir hava da yoktu ama zemin çok kötüydü. Umarım kısa zamanda düzeltirler bunu. Bursaspor gibi zorlu bir takımdan deplasmanda 1 puan aldık. 1 puan kötü değil. 1 puan aldığımız için üzüntülü değiliz. Bu akşamki Trabzonspor – Beşiktaş mücadelesinde kim kaybederse kaybetsin yara alacak. Bizim için hayırlısı neyse o olsun.” şeklinde konuştu

ssozan
15.02.2009, 17:50
bjk yenerse ya da maç(bjk-ts) berabere biterse bizim için iyi olacak

LosTie58
15.02.2009, 17:57
Murat Erdoğan Trabzondan yanayız demiş ama bence bugün Beşiktaşın alması gerek,çünkü Trabzon alırsa lider olacak ve İnönüde kazanmanın etkisiyle puan kaybetmeleri zorlaşabilir ileride.Ama Beşiktaş alırsa hem biz liderliğimizi devam ettiririz,hem de zaten Beşiktaş haftaya deplasmanda yine puan kaybeder ve yine uzaklaşır şampiyonluktan ((:

avrupafatihi900
15.02.2009, 18:04
musa aydın demişki saha kötüydü bursaya yakışmayan bir saha vardı.... 3 hafta önce aynısını türkiyenin en büyük kulübü GALATASARAY'ın futbolcuları söylediğinde hemen mazerete bak gibisinden şeyler yazmıştınız... aynısı başınıza gelince anlıyorsunuz sanırım 3 puanı nasıl kazandığınızı.....

oguzhan_1616
15.02.2009, 18:04
Murat Erdoğan hem dogru söylemis hem de bana göre yanlıs sampiyonlukta rakip sayısı azalması dogru ama yanlıs olan liderliğin gitmesi onların avantaj yakalaması yakınlarda sivasspor-fenerbahçe maçıda var

avrupafatihi900
15.02.2009, 18:07
geçen 50 senede olduğu gibi tekrar 4 büyükler şampiyon olack zivazspor 5.büyük o-la-ma-ya-cak bunu aklınıza sokun..

albina58
15.02.2009, 18:10
geçen 50 senede olduğu gibi tekrar 4 büyükler şampiyon olack zivazspor 5.büyük o-la-ma-ya-cak bunu aklınıza sokun..

Çok doğru söylemişsin,

4 büyük 5 büyük diye birşey yoktur.
Ne ola ki bu ortaya karışık istanbul dönme hayatımı,

Tek büyük vardır,
Oda SİVASSPOR:D

FANATIK YIGIDO
15.02.2009, 18:10
trapzon bjk yenerse trapzonu tutmak zor olur

avrupafatihi900
15.02.2009, 18:14
ayrıca lafı stediğini gibi şeklendirmekte üstünüze yok ben 4 byük 5 büyk yok diye bişe demedim dedimi 5. büyük olamayacakınız demekkis ende biliyosunki olamayacağınızı hemen lafı anlamak istediğin yerden anlamak sitediğin gibi anlamışsın

albina58
15.02.2009, 18:15
size zatn ancak böyle terbiyesiz kelimeer yakışır dönme felan.... sivaslı değilmisiniz hepiniz aynısınız.... bu yüzden dostunuz yk

Hayrola ulTRAVESTİ lik ağırmı geldi,

Adam olan,girdiği yerde adabı ile spor muhabbeti yapar.

Önce saha şartları ağır olduğu doğrudur.Ama sahaya çıkınca mazaret kabul etmez futbol.

Eğer futbol dışında yorum yaparsan aynı cevabı uslubu ile alırsın,adam gibi katılımcı olursan adamlık görürsün.

avrupafatihi900
15.02.2009, 18:18
fakat sivasspırlu futbolcular deyince mazeret kabul ediyor futbol nedense şu yorumu yapan musa yerine galatasaraylı herhangi bir futbolcu yazsa idi mazerete bak sha kötüydüm diyor gibisinden yorumlar yapmayacakmıydınız içinizden gçeni yazmanızı istiyorum ....

avrupafatihi900
15.02.2009, 18:20
ayrıca sivaslı birine sizin gibi argo konuşmak yakışmıyor yanınızda sizin fikirlerinizi paylaştığımızda dostunuz paylaşmadığımızda düşmanınız olmamalıyız... hoşgörü nerde kaldı o zaman bu forumda herkes sivasspor ne kadar mükemmel ne kadar süper derse ne anlamı kaldıki

LosTie58
15.02.2009, 18:22
fakat sivasspırlu futbolcular deyince mazeret kabul ediyor futbol nedense şu yorumu yapan musa yerine galatasaraylı herhangi bir futbolcu yazsa idi mazerete bak sha kötüydüm diyor gibisinden yorumlar yapmayacakmıydınız delikanlı gibi içinizden gçeni yazmanızı istiyorum ....

Bak bu siteye üye olmuşsun iyi hoş ama üye olma amacını anlamış değilim,burda ortalığı karıştırmaya hiç uğraşma çünkü karışmaz ((: Musa saha kötüydü bu yüzden puan kaybettik dememişki,saha kötüydü demiş yani puan kaybını sahaya bağladığı falan yok.Kafandan senaryo yazma.Sen hala geçen haftalarda kalmışsın anlaşılan,biz yolumuza devam ediyoruz,unuttuk bile sizi ((: Siz gidin Sivas ve Kayseri maçından sonra Antalya maçındada kural hatası var diye başvuru yapın.

SEVDAMSIN58
15.02.2009, 18:22
HEM BULENT HOCA HEMDE FUTBOLCULARIMIZ BERABERLIGE SEVINIYOR BU NASIL SAMPIYONLUGA OYNAMAK KIMSE KUSURA BAKMASIN AMA BU NE PEHRIZ BU NE LAHANA TURSUSU BERABERLIK ICIN GITTIGIN MACTAN YENIK DONERSIN VELHASIL OYLEDE OLUYORDU DUA EDELIMKI KAZA GOLU GELDI
LUTFEN UMITLERIMIZI BOSA CIKARMAYIN BERABERLIGE OYNAMAK SIVASSPOR A YAKISMIYOR DAHA BIRCOK ZOR MACIMIZ VAR BURSADAN COK DAHA ZOR O HALDE SAMPIYONLUK HAYALMI LUTFEN BIR CEVAP BEKLIYORUM

albina58
15.02.2009, 18:23
fakat sivasspırlu futbolcular deyince mazeret kabul ediyor futbol nedense şu yorumu yapan musa yerine galatasaraylı herhangi bir futbolcu yazsa idi mazerete bak sha kötüydüm diyor gibisinden yorumlar yapmayacakmıydınız delikanlı gibi içinizden gçeni yazmanızı istiyorum ....

Hayır ben mazeret kabul etmem.
Futbolcu o sahaya çıkınca,çamurda olsa,yağmurda olsa,karda olsa oynayacak.

Eğer dışardaki bir vatandaşın bir yılda kazandığını,bir maçta kazanıyorsa o futbolcu,o görevi yapmak zorunda, mazarete sığınmaması gerekmektedir.

bozkurt187
15.02.2009, 18:25
bence murat erdogan savunmada iyi ama hücumda etkisiz kaldi

albina58
HEM BULENT HOCA HEMDE FUTBOLCULARIMIZ BERABERLIGE SEVINIYOR BU NASIL SAMPIYONLUGA OYNAMAK KIMSE KUSURA BAKMASIN AMA BU NE PEHRIZ BU NE LAHANA TURSUSU BERABERLIK ICIN GITTIGIN MACTAN YENIK DONERSIN VELHASIL OYLEDE OLUYORDU DUA EDELIMKI KAZA GOLU GELDI
LUTFEN UMITLERIMIZI BOSA CIKARMAYIN BERABERLIGE OYNAMAK SIVASSPOR A YAKISMIYOR DAHA BIRCOK ZOR MACIMIZ VAR BURSADAN COK DAHA ZOR O HALDE SAMPIYONLUK HAYALMI LUTFEN BIR CEVAP BEKLIYORUM

Şampiyonluk paralosı ile gidilen bu yolda muhakkak ki her kaybedilen puan üzücüdür.Bakınız dün GS antalya'da ummadığı bir mağlubiyet aldı.Bu liğ çekişmesi bol zor bir liğtir.Kolay maç yoktur.

Önemli olan,Takım ruhunu ve desdeği sonuna kadar vermektir.

avrupafatihi900
sayın albina sizi bu yorumunuzdan ötürü kutluyorum ve son yorumumda sizi yazdıklarımın arasına dahil etmediğimi bilmenizi istiyorum

LosTie58
15.02.2009, 18:26
Arkadaşım sende insanı çileden çıkarma,madem geldin foruma adam gibi yorumlar yap biz de adam gibi güzel güzel tartışalım.

bozkurt187
15.02.2009, 18:26
sivas gibi bir ilden kültür kazanamamış sokakta büyümüş ağızlarından küfür düşmeyen insanların forumunda da sizin gibi birini beklemek beni şaşırtmadı lostie58... sonuçta sivaslısınız yani ne beklemelyiz

sen kimsin ya siteye girden bizim insanimiza laf atiyorsun ******** senin gibi soyu sopu belli olmayanlar yüzünden anadolu takimlari hep geride kaliyor it.

LosTie58
15.02.2009, 18:27
Arkadaşım sonuçta sivaslısınız yani ne beklemeliyiz lafı küfürden daha ağır bir hakarettir.

avrupafatihi900
15.02.2009, 18:27
kardeşm adam gibi ol diyorsun yazdığım yorumlar içinde sizin gibi koyulmuş ultravesti vs vs yorumlar görüyorsanız yerden göğe kadar haklısınız ama bunları yazan sizsiniz ....

avrupafatihi900
15.02.2009, 18:28
bozkurt187 biz yorum yazıyoruz diyemi şampiyon olamıyorsunuz güldürmeyin beni şimdi şampiyon olamazsanız ersiniz yorum yazanlar yüzünden olamadık

bozkurt187
15.02.2009, 18:28
musa aydın demişki saha kötüydü bursaya yakışmayan bir saha vardı.... 3 hafta önce aynısını türkiyenin en büyük kulübü GALATASARAY'ın futbolcuları söylediğinde hemen mazerete bak gibisinden şeyler yazmıştınız... aynısı başınıza gelince anlıyorsunuz sanırım 3 puanı nasıl kazandığınızı.....

kardesim sizi eze eze yendik eze eze siz kimsiniz lan aldiginiz futbolcular bile cürük cikiyor iki gün sonra sakatlaniyor ya, eziksarayli seni.

avrupafatihi900
15.02.2009, 18:30
şuan gol kralı kim kardeşim milan baros asist kralı kim kardeşim cassio lincoln ligde en çok gol atan takım kim kardeşim galatasaray o zaman neresi çürük bu tkımın avrupada yoluna devam eden tek takımda galatasaray siz şimdi bordoaux u destekleriniz

bozkurt187
15.02.2009, 18:30

beyinsiz kiskanma yakinda senin memleketinde lider olur ama 3. ligde olur

avrupafatihi900
15.02.2009, 18:31
ben istanbulluyum kardeşim emlektim zaten 50 senedir lider olamayanlar düşünsün

candayanmaz58
biz trabzon beraber kalsın beşiktaş yensin yada berabere bitsin gibi yorumlar edersek biz şampiyonluğu istemiyoruz demektir
lidere yakışanı yapmalıyız saldırmalıyız saldırmalıyız saldırmalıyız

LosTie58
şuan gol kralı kim kardeşim milan baros asist kralı kim kardeşim cassio lincoln ligde en çok gol atan takım kim kardeşim galatasaray o zaman neresi çürük bu tkımın avrupada yoluna devam eden tek takımda galatasaray siz şimdi bordoaux u destekleriniz

İşte bu övündüğün takımı 3 maçta 3 kez darmadağın ettik ya biz hani,işte senin şuanki karın sancın bundan ((:

bozkurt187
15.02.2009, 18:32
size zatn ancak böyle terbiyesiz kelimeer yakışır dönme felan.... sivaslı değilmisiniz hepiniz aynısınız.... bu yüzden dostunuz yk

dostu olanlari gördük hep yari yolda birakildilar gülüm, biz kendi basimizada yürürüz sizin gibi adnan dedeye ihtiyacimiz yok.

SEVDAMSIN58
Şampiyonluk paralosı ile gidilen bu yolda muhakkak ki her kaybedilen puan üzücüdür.Bakınız dün GS antalya'da ummadığı bir mağlubiyet aldı.Bu liğ çekişmesi bol zor bir liğtir.Kolay maç yoktur.

Önemli olan,Takım ruhunu ve desdeği sonuna kadar vermektir.
DESTEGIMIZDE BIRSEY DEGISMEDI TAKIMI BIRAKIYORUZ FALAN DEMEDIM
FAKAT BURSA'YA BERABERLIGE GIDERSEK KIMI YENMEYE GIDECEZ
NEDEN GUCUMUZUN FARKINA VARAMIYORUZ
SIVASSPOR ICIN BURSA COK GUCLU BIR RAKIP DEGIL LUTFEN ABARTMAYALIM BUNU
NIYE FUTBOLCULARA KORKU AŞILANIYOR BANA GORE SIVASSPOR COK GUCLU TAKIM AMA BUNUN FARKINDA DEGIL OZELLIKLE BU HAFTA PUAN KAYBETMEMEMIZ GEREKIRDI
HERSEYE RAGMEN INSALLAH BUNDAN SONRA GALIBIYET ICIN CIKARIZ SAHAYA

TxS63
turkcell super ligin lideru bu sivassa bursasporda barcelona ozaman resmen sıvas yarı sahasında oynandı mac..verılmeyen penaltılar sivasın şansıyla attıgı gol bugun bursa mutlak galıbıyeti kacırdı..tebrık edıyorumm ertugrul saglami helal olsun cok ıyı takım olmus bursaspor...

avrupafatihi900
SUSKUNLUĞUM ASALETİMDENDİR.
HER LAFA VERİLECEK BİR CEVABIM VAR
.LAKİN;
BİR LAFA BAKARIM LAF MI DİYE-
BİR DE SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYE...
MEVLANA

bozkurt187
15.02.2009, 18:33
ayrıca lafı stediğini gibi şeklendirmekte üstünüze yok ben 4 byük 5 büyk yok diye bişe demedim dedimi 5. büyük olamayacakınız demekkis ende biliyosunki olamayacağınızı hemen lafı anlamak istediğin yerden anlamak sitediğin gibi anlamışsın

lan gundi sen kimsin def ol git su siteden

avrupafatihi900
15.02.2009, 18:33
lostie demişki 3 maçtada darmadağın ettik kardeşim bilmiyorsan yaayım 1 maç kazandınız o da galatasarayı ilk yendiğiniz maç öteki ikisi berabere bitti

LosTie58
15.02.2009, 18:34
turkcell super ligin lideru bu sivassa bursasporda barcelona ozaman resmen sıvas yarı sahasında oynandı mac..verılmeyen penaltılar sivasın şansıyla attıgı gol bugun bursa mutlak galıbıyeti kacırdı..tebrık edıyorumm ertugrul saglami helal olsun cok ıyı takım olmus bursaspor...

Açıkçası bugünki maçta Sivas gerçekten kötü top oynadı,ama sivas hep böyle oynamıyor.Bu yüzden lider zaten ;)

avrupafatihi900
15.02.2009, 18:34
bozkurt187 noldu işine gelmeyince çirkefleşmeye başladın zorunamı gittii yazdıklarım

bozkurt187
15.02.2009, 18:35
ayrıca sivaslı birine sizin gibi argo konuşmak yakışmıyor yanınızda sizin fikirlerinizi paylaştığımızda dostunuz paylaşmadığımızda düşmanınız olmamalıyız... hoşgörü nerde kaldı o zaman bu forumda herkes sivasspor ne kadar mükemmel ne kadar süper derse ne anlamı kaldıki

kardesim sen manyakmisin lan cik git su siteden

LosTie58
lostie demişki 3 maçtada darmadağın ettik kardeşim bilmiyorsan yaayım 1 maç kazandınız o da galatasarayı ilk yendiğiniz maç öteki ikisi berabere bitti

Şöyle dersem daha açık olur sanırım.Kupadan sizi eledik ve ligdede 3 puanı aldık (:

SEVDAMSIN58
biz trabzon beraber kalsın beşiktaş yensin yada berabere bitsin gibi yorumlar edersek biz şampiyonluğu istemiyoruz demektir
lidere yakışanı yapmalıyız saldırmalıyız saldırmalıyız saldırmalıyız

VAROL HEMSEHRIM AYNEN KATILIYORUM BURSAYA BERABERLIGE GIDILIRMI GIDILIRDE SOYLENIRMI SOYLENIRDE SEVINILIRMI BIZE YAKISMIYOR
BIZ HER MACA GALIBIYET ICIN CIKMALIYIZ

bozkurt187
15.02.2009, 18:36

lan penaltilarda koymadik mi size

avrupafatihi900
15.02.2009, 18:36
tamam LosTie58 sorun kalmadı eyv. bozkurta gelince bu forum herkese açık bir forum kmseye sormam napacağımı

bozkurt187
15.02.2009, 18:37
bozkurt187 noldu işine gelmeyince çirkefleşmeye başladın zorunamı gittii yazdıklarım

ne zoruma gidecek lan **** adam misiniz siz sokakta görsek böyle konusamazsiniz ama sanal alemden yaziyorsun

avrupafatihi900
15.02.2009, 18:37
penaltılar maç bitince yapılır bozkurt o-2 maçta berabere bitti berabere bitmese neden penaltılara gidilsin bunuda benmi öğretcem sana

avrupafatihi900
15.02.2009, 18:38
sokakta görsemde aynısını yaparız aç senedir bişey oturmuş gidiyo anadolu erkeği delikanlıdır biz neyiz kardeşim sanal alemden laf atıyomuşuz sende atmıyomusun hemde lafta değil küfür

bozkurt187
15.02.2009, 18:39
tamam LosTie58 sorun kalmadı eyv. bozkurta gelince bu forum herkese açık bir forum kmseye sormam napacağımı

kardesim sen buraya futbol tartismaya gelmemissinki sivaslilari kötülemeye gelmissin, yok kültür yokmus, yok sivaslilarin sokaginda hep küfür varmis, hic sivasa geldin mi

albina58
15.02.2009, 18:39
Arkadaşlar,

Topic başlığına uygun yorum yapınız lütfen.

Son uyarı olsun

avrupafatihi900
15.02.2009, 18:40
gldim hiçbir kötülüğünü de görmedim ama şuanda fikrim değişti demekki iyi kültürlü insanları olduğu gibi senin gibileride varmış

bozkurt187
15.02.2009, 18:40
sokakta görsemde aynısını yaparız aç senedir bişey oturmuş gidiyo anadolu erkeği delikanlıdır biz neyiz kardeşim sanal alemden laf atıyomuşuz sende atmıyomusun hemde lafta değil küfür

bak kardesim madem bu kadar yigitsin madem kendine bu kadar güveniyorsun, o zaman birdahaki sivasspor macina gel benim misafirim ol

avrupafatihi900
15.02.2009, 18:41
sayın albina58 burada konu buralara geldiği için özür dilerim fakat bu kadar uzamasında küfür eden arkadaşlarımızn payı olduğunu görelim lütfen

bozkurt187
15.02.2009, 18:41
gldim hiçbir kötülüğünü de görmedim ama şuanda fikrim değişti demekki iyi kültürlü insanları olduğu gibi senin gibileride varmış

iyi insanini gördüysen o zaman neden bütün sivaslilar hakkinda konusuyorsun neden kültürsüz sivaslilar var demiyorsunda sivaslilar kültürsüz diyorsun

bozkurt187
15.02.2009, 18:42
sayın albina58 burada konu buralara geldiği için özür dilerim fakat bu kadar uzamasında küfür eden arkadaşlarımızn payı olduğunu görelim lütfen

küfüre zorlayanlarida görelim lütfen

avrupafatihi900
tamam bozkurt kardeşim eyv. saolasın...

albina58
Arkadaşlar,

Bir tane rakip taraftardan arkadaş gelmiş,
İnceden inceye ortalığı karıştırıyor.Ve başarmayada az kaldı.Lütfen alet olmayın.Hayal kırıklığı olan bir hafta sonunun acısını başka siteden matrak yaparak geçirmek istiyor.

Bundan sonraki tüm yazılar silinecek eğer,topic başlığına uygun yazılar yazılmadığı takd
irde.

FANATIK YIGIDO
15.02.2009, 19:49
Artik bizans takimlarinin sampiyon olmasindan biktik sampiyon anadoludan cikacak insallah

sgulturk
15.02.2009, 19:59
DEĞERLİ YİĞİDO GARDAŞLARIM SÖYLEDİKLERİNİZ DOĞRUDA MAÇ BOYUNCA ŞU BURSA TARAFTARLARININ TAKIMLARINI NASIL DESTEKLEDİKLERİNİDE KONUŞSANIZ DİYORUM. KENDİMDEN UTANDIM BİZ STADA ÇEKİRDEK YEMEK İÇİN GİDİYORUZ ÜSTELİK TAKIMIMIZ ŞAMPİYONLUĞA GİDİYOR. DEMEKKİ BİZ BU TAKIMI HAK ETMİYORUZ.

SEVDAMSIN58
15.02.2009, 20:10
DESTEGIMIZDE BIRSEY DEGISMEDI TAKIMI BIRAKIYORUZ FALAN DEMEDIM
FAKAT BURSA'YA BERABERLIGE GIDERSEK KIMI YENMEYE GIDECEZ
NEDEN GUCUMUZUN FARKINA VARAMIYORUZ
SIVASSPOR ICIN BURSA COK GUCLU BIR RAKIP DEGIL LUTFEN ABARTMAYALIM BUNU
NIYE FUTBOLCULARA KORKU AŞILANIYOR BANA GORE SIVASSPOR COK GUCLU TAKIM AMA BUNUN FARKINDA DEGIL OZELLIKLE BU HAFTA PUAN KAYBETMEMEMIZ GEREKIRDI
HERSEYE RAGMEN INSALLAH BUNDAN SONRA GALIBIYET ICIN CIKARIZ SAHAYA

HEMSEHRIM BEN UMIDIMI KAYBETMEDIM AMA BIRDE GORULEN GERCEKLER VAR TRABZON BESIKTASI YENERSE KI BIR SIFIR ONDE VE NET OYNUYOR BIZIM GIBI BOCALAMIYOR BIZDE NET OLALIM ISTEYELIM ISTEGIM BUDUR BERABERLIGE OYNAMAYALIM ARZULARINA KATILIYORUM INSALLAH GERCEKLESIR KENDINE IYI BAK HEMSEHRIM

Medusa
15.02.2009, 20:44
şunu ti ye alıpta cevap vermeseniz o en fazla 2 dk sonra paşa paşa susar giderdi.

yusuf_yusuf
15.02.2009, 21:42
neyseyaa beşiktas beraber bıtırdı puanlar aynı yıne ama eşkihir ile feneride yenersek bızler rahatlarız

FANATIK YIGIDO
15.02.2009, 22:03
eskisehir karsisinda firtina gibi oynayacagimiza ve uc pugan alacagimiza inaniyorum fenerbahce deplasmanindan pugan veya puganlarla geliriz fener bahce nakadarda farkli galibiyet alsada bu yaniltici olur

atila58
15.02.2009, 22:11
sivasspor sevenleri,yiğidolar. büyümeye başladığınız büyük olduğunuz zaman hangi platformda olursa olsun muhakkak araya bazı hizipler,provakatörler girerek moral ve motivasyonu bozmaya uğraşacaklardır. biz sivaslı ve yiğido olarak sivassporumuzu seviyor ve onlarla gurur duyuyoruz.şampiyon olsada olmasada bulunduğu konum itibariyle her türlü saygıyı sevgiyi hakediyorlar.sivaslı olmak hele sivassporlu olmak, sivasta yaşamasakta gurur veriyor insana tüm güzellikler sivaspor için olsun.

gül5858
15.02.2009, 22:11
O kadar karlı bir hava da yoktu ama zemin çok kötüydü
Ya bence tamam kaybettik ama bu gibi açıklamalar saçma ya!!!!!! ben buna sinir oluyorum işte kardeşim. Olmadı de çık yani, yok saha kötü falan, baymayın taraftarı artık.

Yenmekte var yenilmekte beni üzzen bahanelerrrrrrr

EyüphanAydın
15.02.2009, 22:23
Futbolcularımızda ne kadar zorlu bir deplasman olduklarını biliyor.Bu zorlu deplasmanda iyi bir puan çıkarttıklarınıda biliyor.

Bundan sonraki maçları kazanmaya bakıcaktırız,Elbette bu hatalar bize büyük bir ders olur.

by_hunter
15.02.2009, 22:32
bu oyunun karsılıgı 1 puan bile degildi ama futbol bu ıyı oynayıpta kaybettıgımız cok maç var zirve git gide sıkışıyor hadı hayırlısı

Yiğiter
15.02.2009, 22:41

Sivas'ta zeminin bozuk olması normal..
Ama Bursa gibi ılıman ve zengin bir şehirde böyle bir zemin normal değil..;)

Hem mazerete üretmiyor,sadece zemin bizi yordu diyor..
Bu zeminde maç oynatmazlar gibi uçuk bahaene söylememiş..:)

albina58
16.02.2009, 01:05
Sivas'ta zeminin bozuk olması normal..
Ama Bursa gibi ılıman ve zengin bir şehirde böyle bir zemin normal değil..;)

Hem mazerete üretmiyor,sadece zemin bizi yordu diyor..
Bu zeminde maç oynatmazlar gibi uçuk bahaene söylememiş..:)

Vallahi hocam ''lafı söyleyenden anlayan uz gerek'' diye bir atasözü vardı,orda denildiği gibi,zaten amacı yorum yapmak değil,aklı evvel şahıs zati muhteremleri ortaya bir yem atmak,ortalığı bulandırmak.

Bursa Atatürk stadının zemini,sürülmüş NADAS'a bırakılmış bir tarla gibi idi.Futbolcular her iki takım dahil maç boyunca top kontrolü bile yapamadılar.M.Erdoğan ın dediği gibi,zeminde futbolcular adapte olamadılar topa.

sivaslı savaş
16.02.2009, 01:07
önemli değil 1 puanda iyi trabzon da berebere kaldı yine lideriz ve Allah ın izni ile sezon sonuda sonuç böyle olacak ligin en tepesinde olacağız insallah...

kempes
16.02.2009, 08:29
bursa taraftarını kutluyorum, maç boyuncu hiç susmadılar, (yedikleri beraberlik golünden 5 dk. hariç)
bizler de tezahürat yapanı eleştiriyoruz

hiko58
16.02.2009, 08:52
SEVGİLİ FUTBOLCU KARDEŞLERİM.BURSA GİBİ BİR TAKIMDAN BİR PUAN ALDIK GİBİ SÖYLEMLER SİZE YAKIŞMIYOR.YAHU EN İYİSİ SİZSİNİZ. PUAN TABLOSUNA BİR BAKIN.SİZLER EN ÜSTTTESİNİZ. DEMEKKİ LİGİN EN BÜYÜĞÜ SİZSİNİZ.SİZLER İYİ OYNAYAMADIĞINIZ İÇİN MAÇ BERABERE BİTTİ.SİZLER MAÇA KONSANTRE OLAMADINIZ.KAFANIZI VERMEDİNİZ.ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAN SİZSİNİZ BURSA DEĞİL.LİDER SİZSİNİZ BURSA DEĞİL.NEDİR BURSA SIRADAN BİR TAKIM.YANİ BU ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA BÖYLE TOP OYNANMAMALI.ALLAHINIZI SEVERSENİZ DİKKATLİ OYNAYIN.YÜREĞİNİZLE OYNAYIN.BU FIRSATI ELİMİZDEN KAÇIRMAYALIM.

SEVDAMSIN58
16.02.2009, 11:32
O kadar karlı bir hava da yoktu ama zemin çok kötüydü
Ya bence tamam kaybettik ama bu gibi açıklamalar saçma ya!!!!!! ben buna sinir oluyorum işte kardeşim. Olmadı de çık yani, yok saha kötü falan, baymayın taraftarı artık.

Yenmekte var yenilmekte beni üzzen bahanelerrrrrrr

HAKLISINIZ CUNKU LIDER BIR TAKIM BURSA KARSISINDA BERABERLIGE OYNARSA ARDINDAN BU TUR BAHANELER GELIR UMARIM BUNDAN SONRA TEKRARLAMAYIZ
AYNI SAHADA OYNADIK BIZIM SAHAMIZDA SUPER DEGIL ZATEN KAZANMAYA OYNARSAK GUCLUYUZ KAZANIRIZ

SEVDAMSIN58
16.02.2009, 11:39
SEVGİLİ FUTBOLCU KARDEŞLERİM.BURSA GİBİ BİR TAKIMDAN BİR PUAN ALDIK GİBİ SÖYLEMLER SİZE YAKIŞMIYOR.YAHU EN İYİSİ SİZSİNİZ. PUAN TABLOSUNA BİR BAKIN.SİZLER EN ÜSTTTESİNİZ. DEMEKKİ LİGİN EN BÜYÜĞÜ SİZSİNİZ.SİZLER İYİ OYNAYAMADIĞINIZ İÇİN MAÇ BERABERE BİTTİ.SİZLER MAÇA KONSANTRE OLAMADINIZ.KAFANIZI VERMEDİNİZ.ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAN SİZSİNİZ BURSA DEĞİL.LİDER SİZSİNİZ BURSA DEĞİL.NEDİR BURSA SIRADAN BİR TAKIM.YANİ BU ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA BÖYLE TOP OYNANMAMALI.ALLAHINIZI SEVERSENİZ DİKKATLİ OYNAYIN.YÜREĞİNİZLE OYNAYIN.BU FIRSATI ELİMİZDEN KAÇIRMAYALIM.

COK HAKLISIN HEMSERIM KENDIMIZE GELMEMIZ LAZIM NEDIR BURSA KARSISINDA BERABERLIGE OYNAMAK BURSA IKI HAFTA ONCE TAKIM KURDU IYI VALLAHA SIMDI HACETTEPE YARIN TAKIMI DEGISTIRSIN GIDIP BERABERLIGE OYNAYALIM OLMAZ BOYLE BIRSEY ANTALYAYADA AYNISINI YAPTIK NEYMIS MEHMET OZDILEK GELMIS IKI GUN ONCE GELMISTI MEHMET OZDILEK BUYUMU YAPTI IKI GUNDE TAKIMA NON BUNDA BIR SORUN VAR BIRI TAKIMA KORKU ASILIYOR LUTFEN YAPMAYALIM BIZ GUCLU BIR TAKIMIZ ALLAH ASKINA BUNUN FARKINDA OLALIM

SEVDAMSIN58
16.02.2009, 11:50
BENCE KIMSE BIRSEY DEMESIN BEN DIYORUMKI GEL KARDESIM MEHMET YETIS IMDADIMIZA SENSIZ SIVAS ANCAK BERABERLIGI DUSUNUYOR KENDINE GEL VE YETIS MEHMEDIM

altuntas58
16.02.2009, 14:22
Bu macta Sivassporumuz gerekeni yaptı rakiplerimizinde puan kayıp ettiği şu ortamda bir puan deplasmanda iyidir diye düşünüyorum

yigidomustafa58
16.02.2009, 20:54
tüm futbolcularımızı tebrik ederim güzel bir maçtı...

onetanem58
16.02.2009, 23:43
fakat sivasspırlu futbolcular deyince mazeret kabul ediyor futbol nedense şu yorumu yapan musa yerine galatasaraylı herhangi bir futbolcu yazsa idi mazerete bak sha kötüydüm diyor gibisinden yorumlar yapmayacakmıydınız içinizden gçeni yazmanızı istiyorum ....

niye gs yi yendik diye zorunuza gidiyorki ... biz sizi ordada perisan ettik kendi sahamizdada bence fazla konusmaya hakkiniz yok koskoca takim siniz sahayi sorun eden sizsiniz biz cok kotuydu ondan puan kaybettik demiyoruzki her hafta yenildiginizde federasyona mac tekrari istiyorsunuz nolcak sizin bu haliniz anlamiyorum sivasspor 3 kere aci koydu gs ye son hafta gene biz aci koyacaz kafana yaz bunu demissinki cok kabasiniz ... size biz kufur etmedik szi bize kufur ettiiz sizi karanfillerle karsiiyoruz alkislayarak ve yenerek gonderiyoruz simdi yaylan sizin konusmaya hic ama hic hakkiniz yok eskiden ikinci taimim gs idi simdi artiknefret ediyorum o takimdan traftarlarindan asil kba olan sizsiniz benim sivassporuma laf cakmaya hic hakkin yok ..........Burda site yonetimine sesleniyorum benim sivassporuma laf soleyip benim moralimi bozacak adamin msjini felan yayinlamayin bu siteye koymayin arkadasim koymayin,.,.,,,,

avrupafatihi900
21.02.2009, 20:52
2 maç berabere bitti kardeşim maçı arkanla seyretmişsin

genc61
21.02.2009, 21:56
beyler ben fanatik trabzonluyum insallah bu sen siz sampiyon olursunuz bu istanbulu artık iyice fethetmek lazım insallah yarın maci alırsınız

GuVeN
21.02.2009, 21:58
inşalah güsel kardesım.temennın ıcın tesekkur ederız.hoşgeldın..