Orijinalini görmek için tıklayınız : BILICA FENERE DOĞRU
burak_baykal 17.02.2009, 09:01 İkna edemediler
Alex ve Carlos'la yeniden anlaşan, Deivid ile işi sadece imzaya bırakan Fenerbahçe yönetimi, Lugano'yu ise hâlâ ikna edemedi. Milan, Juventus, Roma Lazio, Atletico Madrid ve West Ham'ın listesinde olan Uruguaylı, beklemeyi tercih ediyor. Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, Lugano'nun sorununun para olmadığını belirterek bir anlamda
teklifleri doğrulamış ve "Anlaşmanın yollarını arıyoruz" açıklamasını yapmıştı.
Hiç şakası yok!
Gelen bilgiler ise sezon sonuna kadar bu işin netleşmeyeceği şeklinde. Ancak Fenerbahçe yönetimi, Lugano'nun imzalamama ihtimaline karşı B planını hazır tutuyor. Sarı-lacivertliler, Sivas'ta süper bir sezon geçiren Bilica için Yiğidoların başkanı Mecnun Otyakmaz'dan söz aldı. F.Bahçe'nin, Lugano ile anlaşma sağlanaması halinde bile 30 yaşındaki savunmacıyı sezon sonunda renklerine katacağı belirtiliyor.
KAYNAK : FOTOMAÇ
bu haber dogru olabilir...................... .
Bilica gibi oyuncu verilir mi hiç. Yönetimin böyle bir yanlış yapacağını sanmıyorum. Bilica olmasaydı biz şuan lider değildik.
Fotomaç, Lugano ile bir türlü anlaşamayan Fenerbahçe'nin Sivasspor'un istikrar abidesi futbolcusu Bilica ile anlaştığını yazdı.
Alex ve Carlos'la yeniden anlaşan, Deivid ile işi sadece imzaya bırakan Fenerbahçe yönetimi, Lugano'yu ise hâlâ ikna edemedi. Milan, Juventus, Roma Lazio, Atletico Madrid ve West Ham'ın listesinde olan Uruguaylı, beklemeyi tercih ediyor. Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, Lugano'nun sorununun para olmadığını belirterek bir anlamda teklifleri doğrulamış ve "Anlaşmanın yollarını arıyoruz" açıklamasını yapmıştı.
Hiç şakası yok!
Gelen bilgiler ise sezon sonuna kadar bu işin netleşmeyeceği şeklinde. Ancak Fenerbahçe yönetimi, Lugano'nun imzalamama ihtimaline karşı B planını hazır tutuyor. Sarı-lacivertliler, Sivas'ta süper bir sezon geçiren Bilica için Yiğidoların başkanı Mecnun Otyakmaz'dan söz aldı. F.Bahçe'nin, Lugano ile anlaşma sağlanaması halinde bile 30 yaşındaki savunmacıyı sezon sonunda renklerine katacağı belirtiliyor.
ilker_8787 17.02.2009, 11:00 totomaç atıyor inanmayın...............
karahisarli 17.02.2009, 11:02 bu haberler hicbir zaman eksik olmadi ki ama eger gercekse bilica nin degeri bencce 1,5 degil 5 milyon eder cünkü ligdeki diger 5 milyonluk defans oyuncularina baktigimizda aslinda 5 milyon bilica aya az bile
GLoBe-Y-Gençlik 17.02.2009, 11:05 moralım bozuldu ya canımı sıktı bu haber ama hayırlısı
ZALIM_58 17.02.2009, 11:07 bu haberler hicbir zaman eksik olmadi ki ama eger gercekse bilica nin degeri bencce 1,5 degil 5 milyon eder cünkü ligdeki diger 5 milyonluk defans oyuncularina baktigimizda aslinda 5 milyon bilica aya az bile
EVET 5 MİLYON BİLİCA YA AZ HEMDE ÇOK AZ ONUN GİBİ DEFANS AZ BULUNUR SİVASSPOR ÖNRTİMİNİN BU KONUYU İYİ DÜŞÜNMESİ LAZIM
sivasspor lu olduğum için duygusal konuşmuyorm bana göre türkiyenin eniyi savunma oyuncusu bilica dır ömer üründül de aynı görüşte ya adam en zor sartlarda bile topu değrlendirip oyuna kazandırıyor müthiş bi teknik savaşçılık hastayım bu adama bana göre bizim takımımn en değerli oyuncusu..satmaya gelince 3 4 milyon doların altına vermeyelim
bu kötü bi haber inşallah gerçek değildir
yener_sahin 17.02.2009, 12:16 Gs mehmeti yedi.şimdiye kadar top oynadığını gören olmadı.Şimdi de fb bilicayı yeme hazırlığında.hadi bakalım bilica tecrübeni konuştur kulağını tıka bu haberlere performansında bir düşüklük olmasın.Bu takım bilicasız şampiyon olamayacaksa zaten haketmiyor demektir.İllaki bir alternatif bulnacaktır.
konartr58 17.02.2009, 12:22 bilica sivastan gitmez.bilica sivasta kendini yeniliyor.sviassporda şampiyon olarak adını,unutulmuşluğunu,derbeder liğini atacak.fenere gitmez.istanbulda kendini dağıtacağını biliyor.ikinci baharını oynayan hiçbir oyuncu sivastan gitmez
ama gelecek sezon sivas parasını artırmak durumunda kalır.aynı durum balili,kamanan içinde geçerli
67nattramn58 17.02.2009, 12:29 Anti-İstanbul . herşeyi elde edeceklerini sanıyolar. Karşı takımın ne hale düşeceğini hiç düşünmüyolar... önce mehmet yıldız şimdi bilica biz şampiyon olursak ilk 11 imiz hepsi başka takımlara gider :mad:
yeniceri_can 17.02.2009, 12:31 fotomaç olmasa inanırdım .ama inanmıyorum
konartr58 17.02.2009, 12:32 bu haber doğru değil.fener sivas maçı öncesi futbolcunun kafasını karıştırmaya yönelik bir girişim.mehmet yıldız da denediler ya.gs.şimdi fenerde bilikayı deneyecekler.beşiktaşta ise ya musanın adı çıkar yada artık balili ya da kamananın
bu istanbulun bizans oyunlarına basınıda alet etmesi ile yapılan bir atak.sivastan korkmaya başladılar ya.hile ile ne yaparız derdindeler.sivas feneri şaraçoğlnda yenecek.çünkü sivassspor o yenilmezlik abidesine bayrak dikecek.birde bülen feneri istiyorsa yenmesi lazım.adı başka türlü fenere yamanmaz
bilica 2 tane lugano eder, eduyu da üste ver...
defans, bizim oyun mantalitemize göre sağlam olmalı...
şimdilerde olduğu gibi
alman ekolüne yakın bir oyun anlayışı ile mücadele veriyoruz
önce gol yemeyeceksin, sivasspor'da da bu anlayış var...
o yüzden kimse kusura bakmasın, fenere ya da bir başka takıma vermeyiz
üstelik büyük ölçüde seneye avrupa da olacağız...
Bu tür kafa karıştırıcı haberlere şampiyon olduğumuz güne kadar kapalıyız..
Gs macindan once Mehmet Yildiz konusuldu ama 3 macta da basaramadilar.. Simdi Fener maci geliyor normaldir Bilica muhabbeti :)
yiğido 58 yavuz 17.02.2009, 16:57 bilica fenere öyle verilmeliki sivasspor bu işten çok karlı çıkmalı o zaman sivassporda onun gibi nice futbolcular bulur bülent uygunla.yoksa bilicayı tutmak zor olur takımda.
Mursallı yiğido 17.02.2009, 17:18 Bilica gibi defans bulmuşuz,hiç Fenere verilir mi?
zaralı19 17.02.2009, 17:36 iyi paraya giderse gitsin ama ben gitmesini istemiyorum o bizim için çok önemli bir futbolcu
Fener maçı öncesi basının oyunu amaçları bilicanın kafasını karıştırmak gs maçlarında bilica yı gördüler deli etti gs li forvetleri tek top göstermedi tamamen bunlar yapılan oyunlar zaten fotomaç yazıyor herkes bilirki fotomaç iyi atar...
GokhanTurna 17.02.2009, 17:55 5 milyon verseler yinede vermem Bilicayı ligin en iyi defansı hocam sakın satalım demeyin ha
ESKİ SAVUNMA OYUNCUMUZ SERVET ÇETİNİ G.SARAY'A VERDİĞİMİZ İÇİN DAHA DÜNE KADAR PİŞMANLIKLAR YAŞAYAN S.SPOR ŞİMDİDE BİLİCA'YI KONUŞUYOR BENCE SATILMASIN SEZON BİTENE KADAR SONRASIN'DA BAKILIR YANİ AMA HER HALÜKARDA S.SPOR'DA KALMASINI İSTERİM
esentepeli58 17.02.2009, 18:31 bilika gibi türkiyenin en iyi defans oyunucu verılırmı yaa o olmasa halimiz yaman olur ?sonra alt sıralarda sürünmeye devam aynen ?hyr :mad:
esentepeli58 17.02.2009, 18:39 ya salatasaray mehmet yılıdız yedi ama bilikada avrupada top koşturmuş başarı yapmış adam tecrübe konusunda m.yıldızdan 10 kat daha tecrubelı etkılemez bence bu gubu haberler bilikayı ?ve vermekte dogru degil
sivaslı_cagdas 17.02.2009, 19:41 fenerbahçe salak daha bu saaattten sonra şampiyon olamazlar bari gs ye şampiiyonluğu vermemek için deil bizden oyuncu almayı oyuncu vermesi lazımm...
delifisek58 17.02.2009, 20:01 olmaz öle şey yaaa bilika verilirse sivas biter
versinler 7 milyon euro verelim.. brezılyal olması fenere dahada cazip geliyor bence...
münihliyigido58 17.02.2009, 21:11 Fenerbahce derbisine iki hafta kaldi. Liderin camiasini üzmek ve kiskirtmak icin ayak oyunlarini önceden baslatiyorlar. Inanmayin, kanmayin.
Kac kez okuduk, Mehmet Yildiz Cimbomda, yok Sezer Besiktas'da.
Biz lideriz ve sampiyonlugun en büyük adayiyiz. Istikrarimizi sportif yolarla degil, ancak sosyetik yollarla bozabileceklerini iyi bilen bir Fenerbahce önümüzde.
Konussunlar, istesinler. Bizim camiamiyiz kafasina takmasin. Sonucta hepsi ayak oyunlari.
by_hunter 17.02.2009, 21:27 ESKİ SAVUNMA OYUNCUMUZ SERVET ÇETİNİ G.SARAY'A VERDİĞİMİZ İÇİN DAHA DÜNE KADAR PİŞMANLIKLAR YAŞAYAN S.SPOR ŞİMDİDE BİLİCA'YI KONUŞUYOR BENCE SATILMASIN SEZON BİTENE KADAR SONRASIN'DA BAKILIR YANİ AMA HER HALÜKARDA S.SPOR'DA KALMASINI İSTERİM
şimdi satsak bile bu oyuncuyu transfer sezonu bittigi için fb de oynayamaz servet te sivasspordan gidince hep denmişti yeri dolmaz die diallo doldurdu bilica giderse elimizde diallo var oda olmadı satılacak olursa bulent hoca alternatıfını bulur ayrıca bu oyuncu yıne cüzii bir miktara transfer edıldı ve ıyı bır mıktara satılır para kazandıracaksa satılması gerekır
altuntas58 17.02.2009, 21:30 Sİvasspor fenerbahce macı yaklaşıyor entirikalar dönmeye başladı bilica FB ye gidebilir ama usulu kaidesiyle olur bu işler sadece bizden korktukları için bu tür lafları ortaya atıp kenara cekiliyorlar Tıpkı GS yaptığı gibi aynı taktiği uyğuluyorlar
RK sTyLa 58 17.02.2009, 21:33 Bence bu haber yalan, oyuncularimiz aklini celmeye calisiyorlar, morallerini bozmak istiyorlar performansi düssün diye yani ben böyle düsünüyorum
sivaslı yıldız 17.02.2009, 21:34 Aynı nakarat; hep aynı, aynı..:)
Yine Bizans oyunları başladı.Daha yıl sonuna 3 ay var şimdi bunu gündemde tutmanın ne nalamı var. Sahada yapmadıklarını masa başındamı yapmaya başlıyorlar. Mehmet YILDIZI Galatsaraya ara transeferde gönderdiniz. Olmadı şimdi 2 hafta sonu Fenerbahçe ile maçımız var onun içinmmi gündme taşıdınz yazzıklar olsunn
bizans oyunları başladı
fatihtuztas 17.02.2009, 22:24 inşallah bizde kalır çok faydası var ama gidebilir de çünkü fenerle sivas yakınlığı bilinen bir gerçek.
subasi29 17.02.2009, 22:28 luganonun sorunu para arkadasim para anladinmi bilicayi ucuuzca alip yerine koyacak bak ne kadar basit
sivassporummm58 17.02.2009, 23:06 Fotomaçtan bir yalan haber daha.Sivasspora 1 sayfa ayırmasa ben bu gazeteyi hayatta almam zaten...
mustafa_kavak58 17.02.2009, 23:34 insallah bu haber yalandir eger yalan digilse bu oyuncuyu kesinlike satilmamasi lazim kesinlike eger sivas sampiyon olmak istiyosa ve seneye daha fazla basari istiyosa eger ama eger gidere 5 milliondan asaga gitmemesi lazim bu benim görüsüm satilirsa cok yanlis yapmis olurlar simdiye buraya getiren bilica bu ortada adam kimseyi gercirmiyo yaa SATILMASIn lugano sana sesleniyom imzala ne yapcan baska takimda fenerbahcede devam oyna iste ;)
etzel1967 17.02.2009, 23:57 bi huzur verin artık birader...futbolcularımızın kafasını karıştırmak maksat...şubat ayında neyin transferi bu kardeşim...rahat bırakın sivassporu...
FANATIK YIGIDO 17.02.2009, 23:59 bilica takimin belkemiyi yalaaaaaannnnnnnn soyluyolaaaaaaaar yalaaaaaaan inanmam:mad::mad::mad:
tekdoktirin 18.02.2009, 01:03 BEN HİÇSANMIYORUM FB BİLİKAYI ALACINA İŞALLAH ÖYLE OLUR
navruz58 18.02.2009, 06:59 bilika nereye gidiyor süper oyuncu sivaspora basin 10 biliyon euroyu alsinlar
ofozturk 18.02.2009, 07:19 fener maçı yaklaşıyor normaldir böyle haberlerin çıkması. bu medya amma yanlı ya.
zaralım 58 18.02.2009, 07:50 6 MİLYON TL + GÖKHAN GÖNÜL iyi pazarlık ama
ferhat_58_oğuz 18.02.2009, 07:58 bılıca.yı veren zihniyet nasıl olabilir ben şahsen yönetimin böyle birşey yapacağını zannetmiyorum bence şuanda sivassporumuzun en iyi futbolcusu
ademgoze 18.02.2009, 08:06 hiç bir yere göndermeyin artık hedefler iyi yereyse oyuncu satmayın hele blika yı hiç satmayın
burakbudak 18.02.2009, 08:34 sanmıyorum ben doğru olduğunu...
kadir984 18.02.2009, 08:53 NE DE OLSA ÖNÜMÜZDE FENER MAÇI VARYA AKILLARINCA BİLİCANIN KAFASINI KARIŞTIRMAK YADA FENER MAÇINDA İSTEKSİZ YADA HİÇ OYNAMAMASINI SAĞLAMAK AMACINDALAR
Özgür Tarıkahya 20.02.2009, 06:36 zamanında gaziantep ve gençlerbirliğinin yapıtığı gibi en iyi zamanlarında en iyi oyuncularını satarak şimdi tamamen hedefsiz bir takım haline geldiler. yönetimin aynı hatayı yapacağını zannetmem. sivasspor oyuncu satarak değil ligde ve kupada aldığı galibiyetlerle para kazanarak büyüyecektir.
bilicayı satarsak yerine kimi alcaz
Yasemin1907 03.04.2009, 14:11 bence lugano imzalar
menajer uzatiyo biraz
yenilmezyiğido 09.04.2009, 11:51 sivassporun defansın en iyis hatta Türkiye'nin en iyi savunmalarından biri olan bilicanın ne kadar para verilse bile satılmamasını umarım.Bilica cok yetenekli bir isim.:)
luganonun yanına olursa fenerbahçe avrupa şampiyonu olur
abdullah58 09.04.2009, 12:48 Bilica sadece defans oynamiyor...
hem orta sahda hem de forvet de top kosturuyor....
navruz58 09.04.2009, 12:56 INSALLAH SIVASSPORDA KALIR SIVASSPOR
bu haber daha çok çıkar aylarca otur kalk bunu dinle artık , biz işimize bakalımmmmmmm, şampiyonluk hedefimiz var biz ona kilitlenelim
ucun bırını alır fener ya fenerın gucumu yeter bu yıgıdoya fener anca gıder guızadan baskasını alamaz ya arkadaslar gazeteler yalan hep sudur sivası sampiyonluktan etmek ıcın baska bı sey deıl yoksa bızım hıc aklımız erıyormu bulentın bılıcayı fb vermesı onuzmedekı sezon bu takım ne yapcak dıye dusuncektır yonetım o yuzden boyle salakca haberler kulak asmayalım BU SENE ŞAMPİYONUZ ULEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNN NE GS FB BJK HEPSINE KOY GITSIN YIGIDOM BEKLE AVRUPA BEKLE BARCELONA HEPINIZIN GOTUNE KOYCAK YIGIDO ÖLÜMÜNE SİVAS ÖLÜMÜNE MUHSİN EN BÜYÜK MUHSİN BAŞKAN
SenSetik 09.04.2009, 14:18 guzia 15 milyon ediyorsa bilicaya değer biçemiyorum...değecek bir para verilirse satılmalı bence
club7house 09.04.2009, 14:42 Bilica satılırsa. Klubün önünde grev yaparım :mad:
Bilica satılırsı kendimi tekkeden aşşağı atarım :mad:
münihliyigido58 09.04.2009, 15:42 camiamizin kafasini karistirmak icin yapilan oyunlar.
satilir satilmaz... suan hic önemli degil. sampiyon takimla sampiyonlar ligindemi oynar, lig besincisiyle intertoto'da mi size soruyorum? böyle devam ederse, bilica kalici... olmasa bile, degeri bulunmadan önce satilmaz. lugano 7 mio dollara alindiysa, bilicaya en az aynisini isteriz. o kadar.
67nattramn58 09.04.2009, 16:50 Ben bilica nın kesinlikle satılmaması kanaatindeym. Şu anda dünyada bilicanın yerini dolduracak çok az defans war. onlar da sivasspora gelmez zaten. İllaha da satılacak sa şampiyon luk yarışında yapılmış en büyük hata olur...:confused:
bahadır erdem 09.04.2009, 18:40 SİVASSPOR'A İYİ BİR GELİR GETİRECEKSE HEMEN SATIN.NASIL OLSA ALTERNATİFLERİ HAZIRDIR.
club7house 09.04.2009, 18:57 Bilica kalitesinde bir oyuncu sivas'a bir daha getirmek zor.. Bütün takım satılabilir ama bilica satılmamalı kişisel fikrim.. Saygılar
bilicayi satarsak eger sampiyonluga giden yolda cok buyuk bir kayip olur..
t.kilicer 09.04.2009, 19:32 SİVASSPOR'A İYİ BİR GELİR GETİRECEKSE HEMEN SATIN.NASIL OLSA ALTERNATİFLERİ HAZIRDIR.
şampiyon olursak iyi gelir getirir
tonusluyum 09.04.2009, 19:35 luganodan edudan dahamı az pazayı hak ediyo wersinler 20milyon paud werelim :D
ihsan5858 20.05.2009, 21:42 bellia giderse biz ne oluruz bellicasiz;)
ihsan5858 20.05.2009, 21:43 luganodan edudan dahamı az pazayı hak ediyo wersinler 20milyon paud werelim :D
slm sen neresilisin altinyaylalimisin ? :confused: cevap yaz
ihsan5858 20.05.2009, 21:44 slm sen neresilisin altinyaylalimisin ? :confused: cevap yaz
bn ihsan5858 ok ok .............................. .............................. ....
BİLİCA GİDERSE SENEYE ŞAMPİYONLUĞA DEĞİL 5. VEYA 6. LIĞA OYNARIZ YÖNETİMİN BİLGİSİNE.....
ÇAĞLAR GİYİM 21.05.2009, 00:50 BİLİCADAN İ PARA ELDE EDEBİLİYORSAK VERELİM YOKSA BİZE EN FAZLA LAZIM OLAN TOPÇUMUZ BİLİCADIR
club7house 21.05.2009, 04:24 Bilica gitmek istiyorsa tutmanın bir mantığı yok , inş bize güzel para kazandırıpta gider.
muratduru58 21.05.2009, 05:29 AZİZ YILDIRIM ELLEM KALLEM EDER BLICAYI BEDAVAYA GETIRIR.
El Greco 02.06.2009, 23:31 Arkadaşlar Bilica'nın transferi kesinleşti mi, eğer kesinleştiyse Fenerbahçe bonservis bedeli için ne kadar ödedi?
canimfeda58 02.06.2009, 23:54 Bilica gibi oyuncu verilir mi hiç. Yönetimin böyle bir yanlış yapacağını sanmıyorum. Bilica olmasaydı biz şuan lider değildik.
haklisin hemserim bende ayni fikirdeyim ama iste...
|