Orijinalini görmek için tıklayınız : LÜTFEN DİKKATE ALINIZ VE OKUYUNUZ!!!

halis585858
18.02.2009, 11:01
BURAYA YAZDIKLARIMI NE OLUR YANLIŞ ANLAMAYIN .
TAMAM ÇILGINLAR 58 TARAFTAR GRUBU OLARAK TAKIMLARINI İYİ DESTEKLIYORLAR ELERİNDEN GELENİ YAPIYORLAR AMA ARKASINDAKI TARAFTAR SAYISI 100 ' Ü YA BULUYOR YADA BULMUYOR.

GAR TARAFINDA İSE YİĞİDO GENÇLİK BİŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIYOR NE KADAR BAŞARILI OLDUĞU AŞİKAR.

TABİKİ ÇILGINLAR 58 GRUBU OLARAK BUNU DÜŞÜNMÜŞSÜNÜZDÜR AMA
BEN ACİZANE BİR KERE DAHA ÇAĞRI YAPMAK İSTEDİM

GELİN DİĞER GRUPLARLA BİRLEŞİN TAKIMI 100 KİŞİNİN DESTEKLEMESİMİ DAHA ETKILI YOKSA 10.000 KİŞİNİN DESTEKLEMESİ?
MİSAL OLARAK 100 KİŞİNİN STADIN HER TARAFINI ETKILEMESİ MÜMKÜN DEĞİLDİR AMA BİRLEŞİLMESİ DURUMUN DA DAHA ETKILI DAHA ATEŞLİ BIR TARAFTAR GRUBU OLURUZ.

GENÇLERİ MAÇA ÇAĞIRALIM ONLARI TEŞVİK EDELİM RAKİP TAKIM TARAFTARLARI ORTALAMA YAŞLARI BİZİMKİNDEN ÇOK GENÇ OLDUĞU İÇİN SESLERİ DAHA ÇOK ÇIKIYOR.
AMA BİZİM TAKIM TARAFTARLARIMIZIN BUYUK BIR KISMINI EMEKLI KESİM OLUŞTURUYOR ONLARIN NE KADAR BAĞIRA BİLECEĞİNİ YİNE HEPİMİZ BİLİYORUZ .

TEKRAR TEKRAR SÖYLÜYORUM BİRLEŞMEK GEREKLİ. TAKIMA DESTEK GEREKLI . SONUÇ NE OLURSA OLSUN BAĞIRMAK GEREKLI.

DİKKATE ALACAĞINIZI UMARAK YAZDIM DAHA KONUŞULACAK ÇOK MESELE VAR AMA BU KONU BENCE İLK SIRADA BU KONUYU NETİCELENDİRELİM .
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

altuntas58
18.02.2009, 11:05
Size tamamıyla katılıyorum bir elin nesi var iki elin sesi var birlikten kuvvet doğar demiş atalarımız bizde birlik olalım örnek bir taraftar olma yolunda ivme kazanalım

davulcu
18.02.2009, 11:05
evet tribünde devrim şart....................

GokhanTurna
18.02.2009, 11:13
2 grupda ateşli sayılır birleşsinler yada ayrı gruplar halinde tek ses çıkartsınlar güzel olur

by_hunter
18.02.2009, 11:40
çok haklısın defalarca açıldı bu konular ama malesef kımse birleşmek istemiyor bir grup başka bagırıyo bır grup başka statda bi ambiyans olmuyor tmm herkesin yeri aynı kalsın tek bır ısım altında bırleşilsin ama arada ırtıbat olsun kapalı bagırıyo gar susuyo o bagırıyo oburu eger arada bır bag olursa tum stat ıster ıstemez aynı şeyleri söylüyecek bagıracak bırı kırmızı beyaz dıye bagırıyo oburu onuncu yıl marşı soyluyo olmaz bole...

tanju_58
18.02.2009, 11:46
klavyede yazarken harcadığın enerjiye yazık boşuna harcama enerjini.kaç defa açıldı böyle konu ama kimsenin umurunda deil...

halis585858
18.02.2009, 11:52
HARCANAN EMEK ÖNEMLİ DEĞİL YETER KI OLSUN BİNLERCE KEZDE YAZARIM

babysever
18.02.2009, 12:34
Ya arkadaşlar ben anlatamıyorum herhalde.Çılgınlar58 diye bir grup kalmadı.Şuan sadece Kale Arkası Gar Tribününde Yiğido Gençlik Maratonda da 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği var.

67nattramn58
18.02.2009, 12:36
TAMAM ÇILGINLAR 58 TARAFTAR GRUBU OLARAK TAKIMLARINI İYİ DESTEKLIYORLAR ELERİNDEN GELENİ YAPIYORLAR AMA ARKASINDAKI TARAFTAR SAYISI 100 ' Ü YA BULUYOR YADA BULMUYOR.

GAR TARAFINDA İSE YİĞİDO GENÇLİK BİŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIYOR NE KADAR BAŞARILI OLDUĞU AŞİKAR.

GELİN DİĞER GRUPLARLA BİRLEŞİN TAKIMI 100 KİŞİNİN DESTEKLEMESİMİ DAHA ETKILI YOKSA 10.000 KİŞİNİN DESTEKLEMESİ?
MİSAL OLARAK 100 KİŞİNİN STADIN HER TARAFINI ETKILEMESİ MÜMKÜN DEĞİLDİR AMA BİRLEŞİLMESİ DURUMUN DA DAHA ETKILI DAHA ATEŞLİ BIR TARAFTAR GRUBU OLURUZ.

GENÇLERİ MAÇA ÇAĞIRALIM ONLARI TEŞVİK EDELİM RAKİP TAKIM TARAFTARLARI ORTALAMA YAŞLARI BİZİMKİNDEN ÇOK GENÇ OLDUĞU İÇİN SESLERİ DAHA ÇOK ÇIKIYOR.
AMA BİZİM TAKIM TARAFTARLARIMIZIN BUYUK BIR KISMINI EMEKLI KESİM OLUŞTURUYOR ONLARIN NE KADAR BAĞIRA BİLECEĞİNİ YİNE HEPİMİZ BİLİYORUZ .

TEKRAR TEKRAR SÖYLÜYORUM BİRLEŞMEK GEREKLİ. TAKIMA DESTEK GEREKLI . SONUÇ NE OLURSA OLSUN BAĞIRMAK GEREKLI.

DİKKATE ALACAĞINIZI UMARAK YAZDIM DAHA KONUŞULACAK ÇOK MESELE VAR AMA BU KONU BENCE İLK SIRADA BU KONUYU NETİCELENDİRELİM .
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

Sana kesin katılıyorum kardeşim. bende aynı fikirdeyim. gelin birleşelim birlikden kuvvet doğar

ssozan
18.02.2009, 13:06
BİZİM TARAFTARIMIZ DAN FAZLA DESTEK GELMEZ SİZ HARİÇ:)

karahisarli
18.02.2009, 13:14
tek yumruk ama büyük yumruk olsun eger birlesmiyorsaniz yeni ama cok özel yani tam fanatiklerden sivasspor sevdalisi takimi 90 dakika destekleyenlerden secme kisilerden olusan bir grup kurulsun belki bu grup digerlerine örnek olur

Apocalyptica
18.02.2009, 13:20
Birleselım Birleselım Birleselım Anca burda yazıyorsunuz Burda. Maca surda 4 gun kaldı Artık bısıler yapmak lasım Es-Es lilerin foruma gırınde bı okuyun, Sivasa 70 80 kısı gıtsek yeter dıor adamlar sivas tarftarı saten destek vermıyor bız orda stadı inletırız dıyorlar. . Sadece Es-es forumu dııl butun anadolu takımların sitelerınde alay konusu olduk. Su an sivasspor takımının en zor günleri çok zor maclarımız başlıyor. TAkımın yanından olmamız ve 90 dk susmadan destek vermemız gerekıor. Gerekirse afiş bastıralım yapıstıralım her yerlere Ama yeterkı eskişehir macında Stadı full doldurup inletelim! Artık acılen bişeyler yapılması lazım Daha bu tur konular da acmayın forumda Rakip tarftarlar siteye girdikce kendımızı iyice rezil ediyoruz saten..

yigidolar06
18.02.2009, 13:27
Bütün gurupları maratonda toplansın bu hafta başka yolu yok yoksa araftarlık konusunda sınıfta kalıyoruz

kempes
18.02.2009, 13:33
yerinde bir çağrı, her zaman olmasını istediğimiz durum bu
ama nasılsa bir türlü gerçekleşmiyor

Apocalyptica
18.02.2009, 13:36
bızım ıcın en ugun yer kale arkaları

halis585858
18.02.2009, 13:46
ÇILGINLAR 58 ES ES MAÇIYLA GERİ GELİYOR BİLMEYENLERE DUYRULUR

Akartuna58
18.02.2009, 13:51
yok gardas birlesmezler bunlar misal carsi ultraslan genc fenerbahceliler birlesir
bunlar yine birlesmez... :mad:

reis25
18.02.2009, 13:53
geldiyinle gittigin bir olur kardeş bir yigidogençlik _ 1967 taraftarlar dernegi var kaç gün sürecek efsane formda degil statda konuş beklerim herkese slm allaha emanet olun

babysever
18.02.2009, 14:47
geldiyinle gittigin bir olur kardeş bir yigidogençlik _ 1967 taraftarlar dernegi var kaç gün sürecek efsane formda degil statda konuş beklerim herkese slm allaha emanet olun

Vay gardaş gözünü seveyim senin.Ben kaç gündür bunu söylemeye çalışıyorum ama insanlar halen hayal dünyasındalar.Çılgınlar58 diye bir grup kalmadıııııııııııı...
Kale Arkası Gar tribününde Yiğido Gençlik var Maratonda ise 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği var...

YiğidoGençlik
18.02.2009, 15:17
Sivasspor için gönülden destek verecek olan herkesi tribünlerde görmekten mutluluk duyarız.

halis585858
18.02.2009, 15:39
KARDEŞLERİM SİZ ANASAYFADAKİ ÇILGIBLAR 58 BÖLÜMÜNE GİRİN BAKIN Bİ
ES ES MAÇIYLA GERİ DÖNÜŞ KARARI ALMIŞLAR

CoLbee
18.02.2009, 18:48
arkadaşlar bir es es formunda eseslinin birinin yazdığı cevaba bakın ondan sonra düşünün ne yapıp yapmayaacagımıza benım cok zoruma gitti....

"büyük taraftarımızın iyi bir organize olarak 3000 kişinin sıvasa gidip şampiyon olmayı arzulayan o gariplere tezahurat öğretmek lazım bugün bursa spor maçına bakın kaç tane sıvas sporun taraftarı gelmiş maça çok yazık"

etzel1967
18.02.2009, 18:52
çok doğru yazmışsın ama bizimkiler hısım akrabalarını toplayıp ayrı bir gurup kurmaya, ayrıksı olmaya bayılır...mantık "küçük olsun, benim olsun"dur...15-20 kişi topladın mı gurup kurduk sanırlar...ne çektiysek bu kafadan çekmişizdir...

58_babacan_58
18.02.2009, 19:00
TEK SES- TEK GRUP- TEK TAKIM PAROLA BUDURRRRR

hırçın58
18.02.2009, 19:13
Birleselım Birleselım Birleselım Anca burda yazıyorsunuz Burda. Maca surda 4 gun kaldı Artık bısıler yapmak lasım Es-Es lilerin foruma gırınde bı okuyun, Sivasa 70 80 kısı gıtsek yeter dıor adamlar sivas tarftarı saten destek vermıyor bız orda stadı inletırız dıyorlar. . Sadece Es-es forumu dııl butun anadolu takımların sitelerınde alay konusu olduk. Su an sivasspor takımının en zor günleri çok zor maclarımız başlıyor. TAkımın yanından olmamız ve 90 dk susmadan destek vermemız gerekıor. Gerekirse afiş bastıralım yapıstıralım her yerlere Ama yeterkı eskişehir macında Stadı full doldurup inletelim! Artık acılen bişeyler yapılması lazım Daha bu tur konular da acmayın forumda Rakip tarftarlar siteye girdikce kendımızı iyice rezil ediyoruz saten..

aynen kardeşim katılıyorum taraftar gruplarımızn birleşmesi şart takımımız şampiyonluk için oynuyor

yigido0058
18.02.2009, 19:43
arkadaşlar boşuna çene yormayın birleşme asla olmaz neden diye sorarsanız birleşmemelerinin tek sebebi var her grup ve grubun başındaki liderlerin ön plana çıkmak istemesidir bu nedenden dolayı birleşme meydana gelmiyor ne zaman grup liderleri ön plana çıkmak yerine takımı için çaba göstermeyi candan isterlerse işte o zaman birleşme kendiliğinden gerçekleşecektir zaten sivaslının karakterinde vardır bu birbirini çekememek birlikte iş yapmamak sivas neden gelişmiyor tutkunluk olmadığı için neden bence bu....

RECEP_YÜKSEL
18.02.2009, 20:08

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

Bak kardeş çok haklısın ama birşeyi unutuyorsun Yiğido gençlik zaten çılgınlar grubundan ayrılma yani Yiğido gençliğin lideri Mesut başkan zaten çılgınlar grubundandı ben hep birleşme derim ama ayrılık oluyor

Gerçek olan tek şey bu takımın lakabı YİĞİDO ve YİĞİDO GENÇLİK adına birleşme olabilir bu benim acizane fikrim birlik olan yıkılmaz bölünenler yok olur bu gerçek saygılarımla

ÇIKAR İÇİN BİRLEŞMEYENLER BİRGÜN ÇIKARINIZ İÇİN BİRLEŞİRSENİZ
O ZAMAN YAZIKLAR OLSUN BU TAKIM
SİVASDA SAĞLAM TÜRBÜN BEKLİYOR GEÇ OLMADAN BİRLEŞİN

Birtanemsin
18.02.2009, 20:39
bnce bi sözü geçen abimiz grup liderlerini çagırsın yanına bu konuyu görüşsün...

cemal58yiğido
18.02.2009, 20:59

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

aynen katılıyorum kardeş çok doğru bütün taraftar grupları bişleşmeli veya birleştirilmelibu konunun dikkate alınacağına eminim

tribünbrothers
19.02.2009, 01:15
Ya arkadaşlar ben anlatamıyorum herhalde.Çılgınlar58 diye bir grup kalmadı.Şuan sadece Kale Arkası Gar Tribününde Yiğido Gençlik Maratonda da 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği var.

Arkadasım sen kımsın yaa macta benı bulda yanıma gelsene bırak sanane kım var kım yok sen ne karısıyorsun yhaa mıllet ıstedıgını yapar sanane cılgınlardan genclıkten nerede takılıyorsan orda kall...!

tribünbrothers
19.02.2009, 01:19
Bak kardeş çok haklısın ama birşeyi unutuyorsun Yiğido gençlik zaten çılgınlar grubundan ayrılma yani Yiğido gençliğin lideri Mesut başkan zaten çılgınlar grubundandı ben hep birleşme derim ama ayrılık oluyor

Gerçek olan tek şey bu takımın lakabı YİĞİDO ve YİĞİDO GENÇLİK adına birleşme olabilir bu benim acizane fikrim birlik olan yıkılmaz bölünenler yok olur bu gerçek saygılarımla

ÇIKAR İÇİN BİRLEŞMEYENLER BİRGÜN ÇIKARINIZ İÇİN BİRLEŞİRSENİZ
O ZAMAN YAZIKLAR OLSUN BU TAKIM
SİVASDA SAĞLAM TÜRBÜN BEKLİYOR GEÇ OLMADAN BİRLEŞİN

Abi haklısın da ben sıze 100 her maca 200 adam toplarım adam derken oyle maca gelıp cekırdek yıyecek degıl adam gıbı trıbun yapacak bızım yaptıgımız trıbunude anlatmaya gerek yok bılenler bılıyorr ...! Su an serhan abılerle takılıyoruz ve elımızden geldıgınce bır seyler yapıyorz ben calısıyorum maclara paramla grıyorum ama ıkı haftada bır bılet parası bulamayan arkadaslar var ne yapalım gunah degıl adamda para yok destek gelmeyınce adam da la onlar benı dusunmuyorr trıbun cok umrumda deyıp cıkıyor kenara bır sey yapamıyorsun herkes ıster guzel trıbun olsun ama ımkanı yok ...!

Bak merkez tayfadan emre
Cılgınlardan Fatıh Kama
Yıne Suat boyle bır kac arkadasımız var bunlar sureklı bırbırı ıle veya dıger gruplarla zıtlasan adamlar emre arkadasımız fatıh abımız aralarında kalmamak ıcın cıkıyoruz kenara sonuc olarak trıbun dagılıyorr anlamak ıstenmeyen konuda buuu zaten ...!

babysever
19.02.2009, 08:52
Abi haklısın da ben sıze 100 her maca 200 adam toplarım adam derken oyle maca gelıp cekırdek yıyecek degıl adam gıbı trıbun yapacak bızım yaptıgımız trıbunude anlatmaya gerek yok bılenler bılıyorr ...! Su an serhan abılerle takılıyoruz ve elımızden geldıgınce bır seyler yapıyorz ben calısıyorum maclara paramla grıyorum ama ıkı haftada bır bılet parası bulamayan arkadaslar var ne yapalım gunah degıl adamda para yok destek gelmeyınce adam da la onlar benı dusunmuyorr trıbun cok umrumda deyıp cıkıyor kenara bır sey yapamıyorsun herkes ıster guzel trıbun olsun ama ımkanı yok ...!

Bak merkez tayfadan emre
Cılgınlardan Fatıh Kama
Yıne Suat boyle bır kac arkadasımız var bunlar sureklı bırbırı ıle veya dıger gruplarla zıtlasan adamlar emre arkadasımız fatıh abımız aralarında kalmamak ıcın cıkıyoruz kenara sonuc olarak trıbun dagılıyorr anlamak ıstenmeyen konuda buuu zaten ...!

Kardeş mükemmel özetlemişsin.Millet konuşuyor çok çıkarmış yok rantmış.Ne rantı ortada bilet yok ranttan bahsediyorlar.Ben her hafta bilet alıyorum ve tribüne gidip takımıma destek oluyorum.Serhan Abinin 1967 gtd ye takıyorum.Aynen senin dediğin gibi o kadar çok genç var ki maça gelip takıma destek olacak ...Ama adamlarda para yok dediğin gibi zorla değil ya.Bilet al gel desen gelemiyorlar.Gerçi ben Serhan abinin kimseyi dışarda koyduğunu göremedim.Nail abi ile beraber herkesi içeri almaya gayret ediyorlar.Geçen Kocaeli maçında şahit oldum Nail abi ve Serhan abi ceplerinden 50 şer Tl para verip bilet alıp gençleri içeri soktular.Tribünde ahengi bozanları yazmışsın daha lafa söze gerek yok.Serhan abiler 2 hafta sonra oynanacak olan Fb maçına deplasmana organizasyon yapacak herkesi çağırıyorlar.Hatta Emre yi bile çağırmışlar ama Emre kapris yapmış ben o otobüsle gitmem diye...Aman konuşacak çok şey var.Ama neyse..Sağlıcakla kal..

MustafaParlak
19.02.2009, 13:48

Bak merkez tayfadan emre
Cılgınlardan Fatıh Kama

Burda Konuşulacak Çok Şey Var Ben Sadece 1967 GTD'nin Beşiktaş Deplasmanını Anlatayım Görün Ama Hemen Serhan Abiye Yetiştirin.

Bu Tribünü Bu Hale Getiren İstanbula Genç Fbden Adam Getiren Kesinlikle Ne Emre Abi Nede Fatih Abidir Getirenler Biliyor.O otobüse Bende Binmezdim Çünkü Kusmuk Kokuyormuş Nedense???Eger İtirazınız Varsa iSTER'İN otobüslerinide Gösterebilirim.

Eger İnsanı Tribünden Sogutursanız O Tribüne Çarşıyı Alenin Yerinede Emre Abiyi Veya Fatih Abiyi Çıkartın Çıkmazlar.Kimse Birbirini Suçlamasın Hemen Bu şuçladıklarınız Kişilerin Degerini Anlamanız İçin Bi yOL Gösteriyim Bakın.VTUNNEL'DEN YOUTUBE'yi Açın Arama Çubuguna Manisa Spor Sivasspor Yazın Ve Sadece Dinleyin...Sonra Gelip Burda Ortamı Karıştıran Onlar Diyin OKMU???

myway
19.02.2009, 14:24
Bence butun taraftar gruplari biletler ciktigi anda maratondan almali biletleri ve tek ses olmali..Yasli haciemmiler de lutfen kalearkasina :)

konartr58
19.02.2009, 14:30
sivasspor taraftarı kopuk.birincisi yaş düzeyi nedeniyle kopuk.artık belirli bir yaşa gelmiş insanları ateşli bir tarftar yapamazsını.onlar 1967 den beri bu işi yaptılar zaten.
ikinci hususda şu.tarftar gurupları fenere,beşiktaşa ve galatasaraya öykünerek bir takım çıkışlar yapıyorlar.o da bütünlüğü bozuyor.inkar etmeyelim sivas ta dahi birçok insanın tuttuğu ikinci takım larak istabul takımlarından biri var.bu alt bölünmeyide gizleyemeyiz.birden birede atamayız.
trabzon ne yaptı.genç ve yaşlıyı birleştirecek yerel bir tarz tsbit etti.tuttu.yaşlısıda gencide katılıyor.
taraftar gurupları belirli yaşın üzerindekilere nalamsız gelen sözleri ve hareketleri bırakıp sivas halaylarının sözlerini öğrenmeliler.bak o zaman genç yaşlı demeden nasıl katılıyorlar nasılda oynuyorlar.iş bu kadar basit.

YiğidoGençlik
19.02.2009, 17:10
Pazar günü Akkoyun Karakoyun belli olur merak eden stada gelsin.............

kangallı58
19.02.2009, 17:24
ßursa deplasmanında cılgınlar 58 grubunun baskanıyla konusma fırsatım oldu abi birleşilmesi lazım dedim Gardas sen kediyle köpegi aynı yerde tutabilirmisin dedi yani aralarında ki bu düsmanlık nerden geliyo cok merak ediyorum..

uhud85
19.02.2009, 17:47
çok haklısın defalarca açıldı bu konular ama malesef kımse birleşmek istemiyor bir grup başka bagırıyo bır grup başka statda bi ambiyans olmuyor tmm herkesin yeri aynı kalsın tek bır ısım altında bırleşilsin ama arada ırtıbat olsun kapalı bagırıyo gar susuyo o bagırıyo oburu eger arada bır bag olursa tum stat ıster ıstemez aynı şeyleri söylüyecek bagıracak bırı kırmızı beyaz dıye bagırıyo oburu onuncu yıl marşı soyluyo olmaz bole...

ben malesef o maçta olamıyacağım.ancak bildiğim bişiy var ki bütün türkiyenin gözü o maçta olacak ve eğer ki tribünlerde bashettiğiniz gibi KIRMIZI-BEYAZ bir tribün şovu yapılırsa ve taraftarımızın desteğiyle o maçı alırsak..işte ozaman SİVASSPOR taraftarının İSMİNİ tüm türkiye EZBERLİYECEK

uhud85
19.02.2009, 17:54
arkadaşlar gelin bu ESKİŞEHİR maçıyla birlikte bir devrim yapalım ve artık TEK BİR GRUP ALTINDA toplanarak stada etkili bir ambians oluşturalım.Ateşli bir taraftar olsun.zaten bizim tarfatarda potansiyel var ama bir kıvılcım lazım.yani gs ile yaptığımız kupa maçını hatırlayın.son penaltıyı kamanan kullanırken önce bir grubun başlattıığı "İŞTE TARAFTAR İŞTE ŞAMPİYON" tezavratı bütün stadı sardı ve çok büyük bir anbians oldu..işte bu lazım bize

pechalov
19.02.2009, 17:57
abicim dediklerin çok doğru. ben çılgınlar isminede karşıyım. bizim namımız yiğido herkez bizi böyle biliyo. abuk sabuk isimler koyuyolar bütün bu bağıran arkadaşlar yiğidolar adı altında toplansın veya yiğido gençlik grubu ile beraber hareket etsinler o zaman sesimizde çok çıkar etkimizde çok olur . birlikte olmamız şart
:mad: :mad: :mad:

pechalov
19.02.2009, 17:58
ya bütün bu konuşulan ve yazılanları bu grupların liderleri okumuyomu . Allah rızası için bi bakın da bu soruna bi el atın :mad:

fatihtuztas
19.02.2009, 18:15
evet gelin birleşin çünkü ozaman ateşli taraftar sayısı da artar.hem çılgınlar 58 ismi çok abes.hemen hemen her takımda var yok çılgınlar 61 yok çılgınlar 38 ve saire.lakabımız olan YİĞİDO kelimesi grup isminde kesinlikle geçmeli.

korsan hüsam
19.02.2009, 18:59
doğru söylüyosun sadece grubların ndeğil tüm sivasın katılması lazım.....SİVASSPOR[/I]

babysever
20.02.2009, 08:52
Burda Konuşulacak Çok Şey Var Ben Sadece 1967 GTD'nin Beşiktaş Deplasmanını Anlatayım Görün Ama Hemen Serhan Abiye Yetiştirin.

Bu Tribünü Bu Hale Getiren İstanbula Genç Fbden Adam Getiren Kesinlikle Ne Emre Abi Nede Fatih Abidir Getirenler Biliyor.O otobüse Bende Binmezdim Çünkü Kusmuk Kokuyormuş Nedense???Eger İtirazınız Varsa iSTER'İN otobüslerinide Gösterebilirim.

Eger İnsanı Tribünden Sogutursanız O Tribüne Çarşıyı Alenin Yerinede Emre Abiyi Veya Fatih Abiyi Çıkartın Çıkmazlar.Kimse Birbirini Suçlamasın Hemen Bu şuçladıklarınız Kişilerin Degerini Anlamanız İçin Bi yOL Gösteriyim Bakın.VTUNNEL'DEN YOUTUBE'yi Açın Arama Çubuguna Manisa Spor Sivasspor Yazın Ve Sadece Dinleyin...Sonra Gelip Burda Ortamı Karıştıran Onlar Diyin OKMU???

Sen kimsin nesin anlayamadım.Serhan abinin bulunduğu otobüsde içki muhabbeti olmaz.Serhan abi bu tarz olaylara çok kızar.İstanbul Derneğine lafımız olmadı olmazda.1967 ile İstderi de bir tutma mümkünse.Fener maçına bende 1967 nin aracı ile geleceğim seni bulacağım İstanbulda.Sende gel ve otobüse bak o zaman öyle birşey varmı diye...Serhan abiye yetiştireceğim eminim o da sana gerekeni yapar...Emre Fatihi neden karıştırıyorsun anlamış değilim.Fatih de 1967 nin aracı ile gelecek İstanbula...

yeniceri_can
20.02.2009, 17:40
Sen kimsin nesin anlayamadım.Serhan abinin bulunduğu otobüsde içki muhabbeti olmaz.Serhan abi bu tarz olaylara çok kızar.İstanbul Derneğine lafımız olmadı olmazda.1967 ile İstderi de bir tutma mümkünse.Fener maçına bende 1967 nin aracı ile geleceğim seni bulacağım İstanbulda.Sende gel ve otobüse bak o zaman öyle birşey varmı diye...Serhan abiye yetiştireceğim eminim o da sana gerekeni yapar...Emre Fatihi neden karıştırıyorsun anlamış değilim.Fatih de 1967 nin aracı ile gelecek İstanbula...

bütün otobüslerde alkol ortamı var.

SeyfullH
21.02.2009, 12:24
bütün otobüslerde alkol ortamı var.

o yüzden herseferinde trübünde birbirinize giriyorsunuz heralde.İst te hangi maça gittiysem kavga çıkardınız...zıkkımlanıp maça gelecekseniz gelmeyin.

babysever
21.02.2009, 16:29
o yüzden herseferinde trübünde birbirinize giriyorsunuz heralde.İst te hangi maça gittiysem kavga çıkardınız...zıkkımlanıp maça gelecekseniz gelmeyin.

Sanane İçki ortamından..Bir deli bir kuyuya taş atıyor diğer deliler çıkaramıyorlar.Bizim araçta içki muhabbeti olmaz olursada Serhan abi gerekli müdehaleyi yapar...

ilker5801
21.02.2009, 16:32
şuan sivasspor hariç hiç bir grubu desteklememekle beraber yapılanların çok saçma olduğunu düşünüyorum...şuan 4 büyükler ve birkaç takımına sahip çıkan anadolu takımlarının 1 tane taraftarı vardır...bu sivasspor taraftarını ve sivasspor takımını olumsuz yönde etkileyen bir davranıştır(farklı grupların oluşturulması) stattan bir ses çıkar KALE ARKASINDA TARAFTAR GRUBU OLMAZ takımınızı seviyorsanız işinizi lütfen düzgün yapın. bu takım beşiktaş, kocaeli, trabzonspor, bursaspor,eskişehir taraftarlarını hakediyor yada şöyle diyim.bu saydığım takım taraftarları sivasspor gibi bir takımı hakediyor...biz asansör takımlarını hakediyoruz...bu şehrin taraftarın kahramanı sivasspor takımıdır.hiç bir taraftar grubu lütfen kahramanlığa soyunmasın adam gibi tek bi ses olursanız formamla yüzümde boyayla yanınızdayım...saygılar

ismailgokcek
23.02.2009, 11:02
Arkadaşlar bugun bi trabzonlu biri ile baya bi msn de tartışık..sivas trabzon maında gelince halletcem :D ama bişey duydum doğruluk payı varmı diye cılgınlar trabzonda stadyuma girememiş diyorlar korkudan inanmıyorum ama dogruluk payı varmı acaba

sivaslıbaki
27.02.2009, 19:04
evet birleşecek ama nerede maratonda kombineliler var ve yaşı geçmiş taraftarları kale arkasına mı atmayı düşünüosunuz ve gençler para sıkıntısı çekiyorlar parayı evlerinemi götürsünler yoksa stada mı versinler ama istanbul da böyle bir sıkıntı yokki. onlar paralarını kazanıyorlar hemde kat be kat fazlasını Sivas ın bu yüzden stada gidemiyor ya da gitmiyor biri buna çare bulsun yoksa taraftarın hali yaman.

SavLo
08.05.2009, 08:34
evet bu sezon GS - SVS maçında 1200 kişilik yerde toplasan 400 -500 adam var dı ( istanbulda sadece 4 milyon a yakın svs lı var )

bu işde taraftar gruplarında teşkilatlanmalarda bitiyor

altuntas58
08.05.2009, 09:06

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

Size tamamen katılıyorum hislerimize tercüman oldunuz

cencinx
09.05.2009, 18:01
beyler eger grubu büyütmek istiyorsanız
size tafsiyem güclü adamları maclara sokun
ve milleti zorla bagırtırın bagırmasada azarlayın
ben ultraslan üyesiyim abilerimiz bize
boyle önce gaza getirir gene bagırmasak
yanımıza gelir hala bagırmıyorsak o adam
bidaha o trubine bile giremez
bide sivasa yeni beste yeni beste
bu sene futbolda tarih yazalım
kupaları istanbula bırakmayalım
ne fener ne kartal nede
cimbombom haydi bastır sivasım
sensin şampiyon
bu beste u.a nın
bu sene baskete tarih yazalımdan
alıntıdır bestenin melodisini
youtuba bu sene baskete tarih yazalım yazın
cıkar

nedirli
06.07.2009, 19:54
öncelikle selamlar.aslında bunun en büyük sebebi amigo eksikliğidir maçlarda statlarda görülüyorki yöneten kişi sayı az vede herkesin bu konuda bilinçlenmesi lazım eskiden berdir sivas spor un taraftarı ya pasif kalıyo yada bağımsız hareket ediyo.bence bu özel taraftara özel amigo lazımm şçyle çılgınından ....

KaLeLi5861
06.07.2009, 20:07
ben gidiyorum maça %80 i trübünlerin 50 den üstün yaşları yanımıza dedeler oturuyor çıtımızı çıkartsak başım ağzıryor diye azarlıyor...birde tek bildiğimiz bağırdığımız şey kırmızı-beyaz başka bişey yok...

Akartuna58
06.07.2009, 20:10
ben bu iki guruba da sivasli demem arkadas !!

58ÖREN58
06.07.2009, 20:21
ARKADASIM DOGRU YAZMISINDA ILK ONCE SU SITEYE BI BAK BU SITEYE SUANA KADAR 52 BIN KISI UYE OLMUS BUNLARIN 45 BINI KESIN SİVAS DISINDA VE GURBETTE BENDE DAHIL OLMAK UZERE BENCE SEN BOSUNA CIRPINMA BIZIM SİVASIN INSANI BIRBIRINE TUTKUN DEGIL BU 45 BIN KISIDE SİVAS HASRETI CEKMEYELIM DIYE UYE OLMUSTUR KESIN

ibo5844
16.09.2009, 19:27
Haklısın bence sivasspor bizlerin desteğiyle yönetimin,fıtbolcuların desteğiyle

bir yere gelmilş bulunuyor desteğimizi arttırarak takımımız daha büyük

:):)başarılar elde edebilir:):):):)

ibo5844
16.09.2009, 19:29
[böle ederek sivas halkı daha çok birbirinden kopuyor lütfen böle yorumlar yapmayalım dimi????

ibo5844
16.09.2009, 19:31
Öle deme yaa nekadar ne yazarsa yazsın sivaslı sonuçta ama haklısın böle yazmamaları lazım

oquzh4n58
16.09.2009, 19:45
ben bunu her haafta demıye calısıyorum cokda uzuluyorum malesef 90 dk kac bın kısı oturuyor destek verelım bız Btuun gencLer toplanım maca ogle gıdelım bursaspor macından baaslıyalım arkadaslar

yaramazlar
16.09.2009, 20:14
bunu yapması gerekenlerin başında yönetim geliyo...yapsınlar bir tane şöyle gençlerden oluşan taraftar gurubu... yeri ve fiyatı farklı olsun...bi kaç tane marş ne öğrensinler ...tüm stadı gümletsinler daha sonra...en azından ünüversitelileri kullanalım hem takıma da taraftar kazandırmış oluruz ama yönetim uyuduğu için bunu şampiyonluğa oyanadığımız sezonlarda bile yapmadık..YÖNETİM UYUMA ALDIĞIN PARANIN HAKKINI VER...

ozbss07
16.09.2009, 20:19
gerçekten güzel bi konuya değinmişssin kardeş ya bu iki grup birleşecek yada aynı tezahuratı yapacak her kafadan bi ses çıktımı pek hoş olumuyo

ozbss07
16.09.2009, 20:52
gerçekten güzel bi konuya değinmişssin kardeş ya bu iki grup birleşecek yada aynı tezahuratı yapacak her kafadan bi ses çıktımı pek hoş olumuyo + ewt arkadaşlar çok haklısınız fakat bide güzel marşlar bestelesek böyle bi başlk açılsa olmazmı hep ayağa ayağa bütün stad ayağa yada kırmızı beyaz şşampiyon sivas sadece bunlar güzel kimsenin marşına benzemeyen gzl marşlar yazalım

efendigardaş
22.09.2009, 00:33
BİRLEŞMEKTEN BAŞKA ÇARE YOK DİĞER TAKIMLARDA BAĞIRMAK İÇİN ÖZEL ÇALIŞMA YAPILIYOR HER TRÜBÜNDE BİR LİDER OLMASI LAZIM VE ÇOK ÇALIŞILMASI GEREK ÖYLE BASİT BİR ŞEY DEĞİL GEREKİRSE AMİGO İTHAL ETMEK GEREKİR SİVASTA AMİGO YETİŞMİYOR GALİBA .....:rolleyes:

pover58
22.09.2009, 09:29
birleşmek mümkün olmuyorsa yanuana gelin kardeşim ayrı ayrı olmuyor .bir yerde toplanınbirlikten güç dogar gene birlrşme olmuyorsada olmasın tezahuratları beraber yapınca daha etkili olur. bizim takım twezahuratla daha çok coşuyor bunu unutmayalım.

rsimsek
22.09.2009, 09:34
BENCEDE TARAFTAR GRUPLARI BİRLEŞMELİ, ŞUAN TAKIMIN DESTEĞE İHTİYACI VAR...SİVASSPOR TARAFTARININ ÖTEKİ TAKIM TARFTARINDAN NE EKSİĞİ VAR BEYLER.HAYDİ HEP DESTEK TAM DESTEK

ercan_dpinar
22.09.2009, 09:38
ayrı ayrı gruplar bencede çok yanlış birleşmek en doğrusu

kanımaksa58
22.09.2009, 17:49
ARKADAŞIM ALLAH RAZI OLSUN BU KONUYU AÇTIN İÇİN BİRLEŞSİN ARKADAŞLAR TÜM GRUPLAR HERKES TEK AĞIZDAN TEK YÜREK OLSUNN SİVASADA BU YAKIŞIRRRR BİRDE BABAMIZ BİLE OLSA ŞU ÇEKİRDEK YİYENLERİ ATALIM DIŞARI GITSIN

mucahitbaba58
22.09.2009, 19:12
yaa arkadaslar biz takimi elestiriyoruzda bi iki uc grup bir araya gelemiyoruz bi destek plani olusturamyoruz su olanlara bakarmisiniz
yaa biz sivasliyiz biz inatciyiz azimliyiz neden bir araya gelemiyoruz HAYDI YIGIDOLAR CANLANIN KENDINIZE GELIN ZAMAN BIRLESME ZAMANI BERABERLIK ZAMANI TAKIMI ATESLEYEN UNUTMAYIN KI TARAFTARDIR TUM SAYGI SEVGILERIMLE TUM UYELERE SLMLAR HEPIMIZIN KALBI BIR TAKIM ICIN ATIYR UNUTMAYIN KALPLEI BIRLESTIRELIM

yigidomurat
22.09.2009, 19:42
arkadaşlar bizim başımızda mecnun başkan olduğu sürece bu takımın taraftarı falan olmaz.adam yeniçerileri bile dağıttı ya.anlamıyomusunuz kendilerine (yeri geldiğinde)muhalif hiç bir sesin çıkmasını istemiyorlar.bizim öyle bir taraftar gurubumuz olsaydı belkide bülo çoktan istifa etmişti.bu rezilliklere kesinlikle sessiz kalınmazdı o zaman(yani yabancılar şehri beğenmiyo gibi yalanlara veya alınan rezil mağlubiyetlere veya da bülonun keyfi uygulamalarına) anlatabildimmi?ve bu başkanda bu takımın başındayken böyle birşeyin hayalini bile kurmayın.bunlar bi dolaplar çeviriyor ve bunun için de tepki görmek istemiyorlar olay bu

mertcan69358
24.09.2009, 17:26
keşke lütfen bunu dikkate alalım yerlerimizde aynı olsun ne biz 1967 gençlere sesmizi duyuyoruz nede 67 gençlik bize birleşelim birlikten kuvvet doğar

mertcan69358
24.09.2009, 17:28
o senin görüşümn takım yenince ii de yenlince kötümü sende ii gün taraftarısn seninde burda işin yoq

emrekocturk58
11.10.2009, 11:09
madem bişe yapılacak sivassporlular oalrak beraber yapmalıyız nie ankaragücü bursa diyolarda sivas demiyolar herkes ayrıa yrı kavgalıymıs nolur artık birleşinn böyle olmuyorr yönetmin de el atması lazım

oz.can
11.10.2009, 13:36
adamlar birbirlerinin tezahüratlarına bile katılmıyor, birleşmek hayalden öteye geçmez...

YARALI_AŞIK
28.10.2009, 13:12
çılgınlar diye bişey kalmadı. yiğido gençlik adıyla devam diyor yola.(bazıları olmasada)

başarılar.

SerkanToptas
28.10.2009, 14:07
söylemek kolay dinleyen var mı

winner58
28.10.2009, 14:14
çok doğru demişsin gardaşım birleşmek lazım daha fazla ses daha fazla destek için kesinlikle sart birleşme bunu en kısa zamanda yapmak lazım bakın mesela çarşı gurubuna adamlar neler yapıyor amaaaaa biz birleşsek onlardan daha güzel şeyler yaparız ne dersiniz ?

winner58
28.10.2009, 14:15
şimdi tam destek zamanı lütfen herkez elinden geleni yapsın

winner58
28.10.2009, 14:16
arkadaşlar bizim başımızda mecnun başkan olduğu sürece bu takımın taraftarı falan olmaz.adam yeniçerileri bile dağıttı ya.anlamıyomusunuz kendilerine (yeri geldiğinde)muhalif hiç bir sesin çıkmasını istemiyorlar.bizim öyle bir taraftar gurubumuz olsaydı belkide bülo çoktan istifa etmişti.bu rezilliklere kesinlikle sessiz kalınmazdı o zaman(yani yabancılar şehri beğenmiyo gibi yalanlara veya alınan rezil mağlubiyetlere veya da bülonun keyfi uygulamalarına) anlatabildimmi?ve bu başkanda bu takımın başındayken böyle birşeyin hayalini bile kurmayın.bunlar bi dolaplar çeviriyor ve bunun için de tepki görmek istemiyorlar olay bu

sana katılıyorum gardaş ama mecnun başkan konusuna bişey diyemem

karakochakan
28.10.2009, 14:43
bencede arkadaşımızın da dedigi gibi birlikden kuvet dogar dogan kuvet coşkuyu ateşler

BeYLeRBeYi58
28.10.2009, 14:52
Geri dönsün yeni çeriler maratonda 67 yiğidogençlik bence MECNUN BAŞKAN bu konu ile ilgilenmeli yerel tvdeki spor programında yayınlanıp tartışılmalı gençleri birlik olmaya teşfik edilmeli...

musaa
31.10.2009, 22:04
Özellikle konuyu çılgın58 in altına açtım.Eli kalem tutan renkdaşlarımızın katılımı ile kendimizi en güzel şekilde ifade edebileceğimiz bir platform olması açısından büyük yararı olur kanısındayım.Şuan için sitede sivassporlu tek ben varım.Yazar alımları da açıkken,başvuralım,yazalım,efs aneyi anlatalım herkese,her platformda.

lütfen takımımızı her yerde hakını savunalım kendi içimize kalmyalım...
fanatiksözlük

KIZILCAN
31.10.2009, 22:21
Birleşin isminizi de Çılgın Yiğidolar koyun...Sivaslı kendi içinde ayrılık yaşamaz,yaşasa da yakışmaz.

OoSivassporoO
04.11.2009, 16:06
ewt haklısn arkadaşım birleşelim ozman daha sesimiz gür çıkar

TheFatih
21.05.2010, 15:59
önce maça gelcek taraftar takımındakı futbolcusunun adını bılsın daha sonra tezahürat yapsın ki onuda beceremıyoruz taraftar adını hiç bişey yok ağa trübunde sadece cekırdek yıyıp hakeme sövmek ve gazete okumaktan başka tutar yanımız yok ayrıca "ÇILGINLAR 58" YAŞ ortalaması küçük ve bilinçsiz

sinan-58
21.05.2010, 18:04
önce maça gelcek taraftar takımındakı futbolcusunun adını bılsın daha sonra tezahürat yapsın ki onuda beceremıyoruz taraftar adını hiç bişey yok ağa trübunde sadece cekırdek yıyıp hakeme sövmek ve gazete okumaktan başka tutar yanımız yok ayrıca "ÇILGINLAR 58" YAŞ ortalaması küçük ve bilinçsiz

bilinçsiz olan bir taraftarda sensin şu anda tribünde çılgınlar58 diye bir grup yok