Orijinalini görmek için tıklayınız : Nereden Çıkıyor Bu Haberler!?!

SivasSpor.Com
19.02.2009, 10:16
http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/Mecnun%20Otyakmaz_4.jpg

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, başarılı futbolcu Brezilyalı Bilica hakkında çıkan transfer söylentilerine sert tepki gösterdi.

Başkan Otyakmaz ”Bu tür haberlerin durduğunu sanıyorduk, ama nereden çıktı bu Bilica transferi? Bayram değil seyran değil.
Fenerbahçe ile yakın zamanda peş peşe maç oynayacağız. Bu futbolcumuzun adının bu şekilde lanse edilmesi etik değil. Bu haberleri yapanlar neye kime hizmet ediyor? İnsan haber yaptığı zaman mantıklı bir şeyler yazar, bu dönemde ne transferi olacak iş mi Allah aşkına?” şeklinde konuştu.

Hürdoğan Gazetesi

Başkan Mecnun Otyakmaz, Fenerbahçe'nin Bilica'yla ilgili kendilerine bir teklif getirmediğini belirterek, "Bilica takımın en önemli oyuncularından biri. Ligde ve kupada şampiyonluk yarışı verdiğimiz bir dönemde, transferle aklını çelmek istiyorlar. Onun bize faydası çok. Satmayacağız" dedi.

FotoMaç

hiko58
19.02.2009, 10:23
MECNUN BAŞKANIM BİZ HANGİ İSTANBUL TAKIMIYLA MAÇ YAPMAYA KALKSAK MUTLAKA BİR YADA BİR KAÇ FUTBOLCUMUZLA İLGİLİ TRANSFER HABERLERİ ÇIKIYOR. ÇOK ŞÜKÜRKİ SENİN GİBİ BİR BAŞKANIMIZ VAR.GEREKEN CEVABI HERKESE VERECEĞİNDEN EMİNİZ.
ZATEN SENİN O ASİL DURUŞUN CENTİLMENLİĞİN SİVAS SEVDAN SİVASSPORU SİVASSPOR YAPTI.SENİNLE GURUR DUYUYORUZ. SEN CANIMIZDAN CANSIN.ALLAH İŞİNİ RAST GETİRSİN. SAKIN BİZİ BIRAKMA..

Abdullah DuMaN
19.02.2009, 10:24
uydurup duruyorlar işte :) bizim basınımız böyle

GokhanTurna
19.02.2009, 10:26
Fotomaça yakıştıramadım valla söz konusu bizim takım olunca

hiko58
19.02.2009, 10:54
BÖYLE ŞEYLERLE KARŞILAŞACAĞIZ ARTIK.BUNLAR BİZİM KAFAMIZI KARIŞTIRMAMALI. HELE FUTBOLCULARIMIZIN ASLA..

SS'li
19.02.2009, 10:54
Aman başkanım sakın bilica'yı satmak gibi bir yanlış yapma. Para dediğinin insanın elinin kiri, öyle veya böye bulunlur ama bilica gibi bir oyuncu asla.

mustafa_kavak58
19.02.2009, 11:05
iste fotomacin isleri bunlar yalanlari bide tam sayfa sivasspor yapiyolar koya

by_hunter
19.02.2009, 11:06
bukemedıklerı eli opeceklerıne başka işler peşindeler ne diyeyim allahım cezanızı verecek inşallah...

NUMAN
19.02.2009, 11:31
başkanım bizde fenerin carlosla alex i transfer listesine alalımm

zaralı19
19.02.2009, 11:51
helal sana başkanım iyi cevap vermiş

gül5858
19.02.2009, 11:53
S.Spor'u bu tıransfer haberleriyle yıpratıyorlar ve emin olmayan haberleri lütfen yazmayın sitemize onların tuzağına düşmeyelim

muhsin koçak
19.02.2009, 11:55
Fener işin ciddiyetini anlayınca yine o bildik oyunlarını sahneye koymaya başladı,tetikçileride medyamızda yazarım diye geçinen soytarılar elbette.

korsan hüsam
19.02.2009, 12:34
sivassporu kimse çekemiyor e bütün takımlara kök söktürüyo karşısında kimse duramıyo gururlarına yediremiyolar

candayanmaz58
19.02.2009, 12:35
evet işte başkandan tam yerinde bir açıklama lütfen artık bu konuyu daha fazla uzatmayalım yoksa malum mehmet yıldızın başına gelen psikolojik bozukluk(umarım psikolojisi gayrt iyidir) bilica nın kulağına defalarca gitmesi halinde aynı sıkıntıyı tekrardan yaşamayalım... daha önce de bu konu hakkında yazmıştım
büyük takımlar bizim başarımızı çekemiyorlar dolayısıyla bizim en değerli futbolcularımızı ''bak biz size şu kadar para vereceğiz'' bilmem ne gibi ortaya bir laf attırıyorlar sonrada takımımızın psikolojisini bozarak akıllarınca liderlikten alıkoyacaklarını sanıyorlar ama her zaman ki gibi yine yanılıyorlar
bizde böyle başkan böyle hoca böyle futbolcu varken şampiyon biziz...
İNANCIN EN BÜYÜK ÖRNEĞİ ÇANAKKALE'DİR

tanju_58
19.02.2009, 12:36
böyle haberleri hala ciddiye almak zaten enteresan.bu istanbul medyasının oyunlarını senelerdir herkes yiyordu.ama artık herkes uyandı.kendilerine başka eğlenceli oyunlar bulmaya çalışsınlar...

esentepeli58
19.02.2009, 12:58
sivasspor baya bi acı veriyor millete demek kı adamlar ne yapalım diye düşünüyorlar helal sivasspor?bas gaza

konartr58
19.02.2009, 13:00
bu tür haberle çıkar.merak etmeyin bilikanın fotomaç okuduğu yok.can sıkıntısı işte yazmışlar.yoksa bayram değil seyran değil hesabı transfer ayı geçmiş yazıyorlar.bilica sivasta mutlu.onların ikinci bahar cenneti.Onlar burada bir tarih yazıp avrupada oynamak gibi bir fırsat önlerinde olduğu bu durumda bu tür haberlerin bir kaıymeti olmayan uyduruk haberler olduğunu bilmezler mi?sivas artık kimliğini bulmuştur.Futbolcularıda bu kimliğin içerisndedir.
Sivas ta huzur var.başarı var.Paralarını alıyorlar.çok para denilipte alınmadıktan sonra.ne kıymeti var.İstanbul takımlarındaki düşüşün arkasındaki temel etkenin para olduğu anlaşılmıyor mu?
bilika sivasda daha çok güzel şeyler yapacaktır.Türkiyenin en iyi stoperi olduğunu gösterecektir.Sivasın bu sezon az gol yemesinde emeği büyüktür.
fener sivasın defansını bu kezde aşamayacaktır.Şaraçoğlu stadı fener tarihinde yenilgiyi sivastan almış olmakla namlanacaktır.

üçyıldız58
19.02.2009, 13:03
bunlar istanbul takımlarının bizans oyunları bunları biz defalarca her plartfomda dile getirdik bundan sonrada dile getireceğiz.
geçen sene fenerbahçeyle sivasdaki maçımız var bütün medya mehmet yıldızı fenerbahçeye sattı imzaları attırdılar maçdan haftalar öncesi.
mehmet yıldıza şu empoze edilmeye çalışıldı sen fener maçında bir hata yapan futbulculara karşı veya aşırı performans gösterirsen sana fenerbahçe kapısı kapanır.
tıpkı bir kayserispor ,fenerbahçe maçında maça asılan feneri yıkan mehmet topuza seni daha asla fenerbahçeye almayacağız diye küstahlaşan yöneticileri vardı bunuda mehmet yıldıza empoze ettiler satılık medyalarının sayesinde.
gün geldi fenerbahçeyle maçımıza çıktık 4.eylül stadyumunda mehmet yıldız adeta sahada geziyor bir pozisyonda roberto carlos mehmet yıldıza sert girdi kendini fenerbahçede gören futbolcumuz gitti suçsuz olduğu halde özür diledi
sahada 90 dakka gezdi sonuç 4_1 yenildik.
sonuçda medya fenerbahçe oyununda başarılı olmuştu sezon sonu mehmet yıldız fenerbahçeye gidemi teklif bile gelmedi bu seneki maçta mehmet yıldız adeta sahada fenerbahçeyi sildi galibiyetimizin baş mimarı oldu.
bu sene senaryoyu galatasaray sahnelemeye başladı istanbul sevdasıyla yanan tutuşan futbolcumuz galatasaray sevdasıyla yattı kalktı ama gidemedi gidemezde sezon sonuda olsa galatasaray mehmet yıldıza almaz bunların hepsi oyun galatasaray oyununda başarılıda oldu üç galatasaray maçında mehmet yıldızın kafasının karışık olduğunu koca türkiye gördü.
şimdi tekrar aynı oyun fenerbahçe maçları öncesinde tekrar başka oyuncumuz üzerinden sergileniyor önümüzdeki günlerde şimdiden söylüyorum bu dedikodu musa aydin içinde yapılacak biz bunlara hazırlıklı olacağız onlar istediği gibi kulubümüzle futbolcumuzla oynasınlar artık deniz bitti kara gözüktü
birazda ilkeli haber kurallarına sitemizin uymasıda bizleri fazlasıyla sevindirirr
sanki site yönetimimizin bir kaç kulube futbolcularımızın transfer haberlerini yaymak gibi ilkesi varmış gibi biraz daha gerçek haberlere yer verirlerse seviniriz
TEK KİMLİK SİVAS TEK TAKIM SİVASSPOR

adıge26
19.02.2009, 13:41
Fotomacın ne kadar kolpa bi gazete oldugunu anlamışsınız umarım.Durun ilerki haftalarda daha neler karşınıza cıkacak hazırlıklı olun.Biz yaşadık siz inşallah yaşamassınız

oguzhan_1616
19.02.2009, 13:51
Yaa Daha ligin bitimine Milli Takım Aralarını da sayarsak 16-17 hafta var nereden çıkıyor yaa Tek istekleri Sivasspor'lu Futbolcuların ve yönetimin kafasını karıştırmak...

özgühertaş
19.02.2009, 14:22
cincon maçı öncesi yıldızın transfer haberini çıkartmışlardı boyunlarının ölçüsünü aldılar.şimdi f b ye geldi.yine 3 maç üst üste yine transfer oyunları.inş. cincona yaptıgımızı fb yede yaparız.ondan sonrada final maçındada herhalde bjk maçına denk gelir ondada hayretini alıyoruz diye bi transfer hıkayesi çıkartırlar

67nattramn58
19.02.2009, 15:38
sırf oyuncunu kafasını karıştırmaktan başka bişey değil

Akartuna58
19.02.2009, 15:50
Helal baskanim paylarini vermissin :D:D:D:D

candayanmaz58
19.02.2009, 16:29
fenerbahçeyi de cincon gibi dağıttıktan sonra bu seferde bjk biz bilmem kimi alıyoruz gibi dedikoduları basına atar sonra onlarıda parçalayıp kupayı alırız i.nelikleri yanlarına kalır

Mursallı yiğido
19.02.2009, 16:37
Acaba bu haberleri nereden uyduruyorlar...

H_Turan
19.02.2009, 16:38
Bu da vir yönetemdi Bu tip pyıncıların aklını çelersin para isonra senle oynayınca kötü oynar Fenerde bunu yapıyor.

FANATIK YIGIDO
19.02.2009, 17:38
allah sizdenraziolsun baskanim yureyimize su serptiniz.

SEVDAMSIN58
19.02.2009, 19:44
YORMAYIN KAFANIZI YIGIDOLAR IT URUR KERVAN YURUR INSALLAH FUTBOLCULARIMIZ ALDANMAZ BU TUR SEYLERE CUNKU EN YAKIN ORNEGI MEHMET YILDIZ OLAYLARIYDI ONUN ICIN BUNLARA INANMAZLAR BANA GORE

koran58
19.02.2009, 23:07
Şükürler olsun,
Sayın başkanımı cani gönülden bır eski yönetici olarak kutluyorum,degerli yiğidolar unutmayın 1992 yıllarında canım kadar sevdiğim sivassporumuzda yöneticilik yaptım o zaman ne valı ne belediye başkanı nede şehrimizin zenginleri sıvassporumuza yardımcı olmadı takımı deplasmana göturecek paramız yoktu o dönemde ben ve bazı yönetici kardeşlerim perme perişan oldu varlıklarını yıtırdı benım gibi ve kader benı gurbete kadar sürükledi canım gibi sevdiğim sivassporumuza hakkımı helal ediyorum,mesele sivassporumuz şampıyonluga oynuyan takımın her maçta stadı tıklım tıklım olması lazım ben kalkıp sıvas takı maçlara gelıyorum inan utanıyorum stad boş bu takım başka ilde olsa tıklım tıklım olur arkadaşlar yıgıdolar ALLAH bize kalekteri saglam mert ve ne yaptıgını bilen başkan vermiş hocamızı vermiş futbolcuları vermiş pırlanta gıbı yöneticilerimizi vermiş şehrimizin nerde oldugunu bilmeyen bazı insanlar sıvasspor sayesınde gıptayla durmasını memleketımızı ve takımımıza saygı göstermesini ve takıp etmesini saglamışlar ben çorumdan başkanımızı yoneticilerimizi futbolcu kardeşlerimi ve canım hocama saygılar sevgiler gönderıyorum inanın sporsever çorumlular inanın sıvasspor diyor bu ne buyuk bir nimet bu degerlerin kıymetını bilin kaybettıgınız zaman bıraz zor bulursunuz biz dunya takımıyız iyiki varsın başkanım ALLAH senden razı olsun inan aglak geliyor içimden bu memleket sayenızde nerden nereye geldi bir sivaslı olarak sizlere minnet ve şukran duyuyorum ALLAH ne muradınız varsa versın sayenızde basında çıkan haberlere gereken yanıtı verdınız bilica bizim canımız dıger topcu kardeşlerim gıbı ORHAN KORAN. ÇORUM

kubilay68
20.02.2009, 19:47
yerden goge kadar haklisin baskanim sivasimizin onune gecmek istiyorlar ama basarmiyacaklar

baliliiiiii
20.02.2009, 20:56
yaw bu nasıl iş gardaşım başkanımızın dediği gibi bu zaman ne transferi bu dedikoduyu çıkaranlar utansın... aslında bu bizim büyüklüğümüzü gösrteriyor çünkü bileğimizi bükemedikleri için arkadan saldırıyorlar derim ben ama huzursuz oldum sonuna kadar sivassporluyuzz.

ÇAĞLAR GİYİM
20.02.2009, 21:23
fenerbahceHER ZAMAN KENDİNE KARŞI İİ OYNAYAN FUTBOLCULARI ALMIŞTIR BELKİDE CAVCAV BUTUN TAKIMI SATTI FENERE BİLİCA BU MAÇTA KESİN ÇAKAR FENERE GUNDEMİNE ALDIYSA İİ PARA ALMAK LAZIM