Orijinalini görmek için tıklayınız : 4 Eylül Temizleniyor
SivasSpor.Com 20.02.2009, 08:52 http://www.sivasspor.com/images/stories/4eylul/4eyll.jpg
Geçtiğimiz günlerde yağan yoğur kar nedeniyle beyaza bürünen 4 Eylül Stadı’nda kar temizleme çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Önceki gün başlanan kar temizleme çalışmalarına Belediye ekipleride yardımcı oluyor.
Kulüp yetkilileri,t ekrar yağış olmadığı takdirde maç gününe kadar 4 Eylül Stadı’nın tamamen kardan arındırılacağını söylediler.
Hürdoğan Gazetesi
GokhanTurna 20.02.2009, 08:54 Saha zemini iyi olursa alırız maçı garanti. Yoksa beraberlik kaçınılmaz olur bizim için
35fulya58 20.02.2009, 09:07 Benim anlamadığım, sürekli kar yağan bir yer olduğu halde, maçlardan sonra saha zemini komple naylonla kaplanıp korumaya alınmıyor? Maç sabahı kaldırılıp yemyeşil zemin ortaya çıkar. Yanlış mı düşünüyorum?
by_hunter 20.02.2009, 09:24 temizlense ne yine kar yagıyo bence yenı yapılacak olan stat ın ustu açılır kapanır olmalı :D
sivaslı_cagdas 20.02.2009, 09:28 bidaha kar yağmazza dior ama bugün gene kar yağıyor ama biz esesi havada karada karda heryerde yeneriz allah sonumuzu hayretsin....
ÇAĞLAR GİYİM 20.02.2009, 09:32 #3
35fulya58
Yiğido
164 Mesajına 307 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 183 Cevap: 4 Eylül Temizleniyor
--------------------------------------------------------------------------------
Benim anlamadığım, sürekli kar yağan bir yer olduğu halde, maçlardan sonra saha zemini komple naylonla kaplanıp korumaya alınmıyor? Maç sabahı kaldırılıp yemyeşil zemin ortaya çıkar. Yanlış mı düşünüyorum?
BENCE DOGRU DÜŞÜNUYON ÇÜNKİ BUGUNDE KAR YAGIYOR ŞİMDİ:D:D:D:D:D:D:D
35fulya58
Yiğido
164 Mesajına 307 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 183 Cevap: 4 Eylül Temizleniyor
--------------------------------------------------------------------------------
Benim anlamadığım, sürekli kar yağan bir yer olduğu halde, maçlardan sonra saha zemini komple naylonla kaplanıp korumaya alınmıyor? Maç sabahı kaldırılıp yemyeşil zemin ortaya çıkar. Yanlış mı düşünüyorum?
BENCE DOGRU DÜŞÜNUYON ÇÜNKİ BUGUNDE KAR YAGIYOR ŞİMDİ:D:D:D:D:D:D:D
bende katılıyorum.süper ligde oynayan bir takıma bu yakışmıyor. neden baştan düşünülmüyorki.orada çalışan insanların işi ne. neden bu insanlar maaş alıyor. neden bizi bu duruma sokuyorlar.
muhsin koçak 20.02.2009, 12:07 Benim anlamadığım, sürekli kar yağan bir yer olduğu halde, maçlardan sonra saha zemini komple naylonla kaplanıp korumaya alınmıyor? Maç sabahı kaldırılıp yemyeşil zemin ortaya çıkar. Yanlış mı düşünüyorum?
Dediğin sistemi Kayseri ve Sivas denedi fakat çimi yaktığı için bu uygulamadan vazgeçildi.
kayseriye de kar yağıyor
lakin gerek erciyes süper ligdeyken ve gerekse kayserisporun maçlarında saha içinde kar gören varsa söylesin
yağmadan önlemini alacaksın
brandamı serersin, ne serersen ser...
yigido_furkan 20.02.2009, 12:41 bazı arkadaslar naylon dıyoda gecen sene kullanıldı ama sahayı olumsuz etkıledıgınden bu sene kullanılmıyo. sanırım onumuzdekı sezon alttan ısıtmalı olacak saha böyle sıkıntılarımız olmayacak
Yağsın Eskişehir iyi oynayamaz bu zeminde Sivas Alışkın birşey olmaz.
FANATIK YIGIDO 20.02.2009, 14:17 kar bence iki takimida etkiler neyapalim rahmetin onune gecilmez bunada katlanip en iyi sekilde oynuyacaklar futbolcularimiz sivassporumuz kari bir avantaj gormuyoruz rakiplerimiz bunu boylebilsinler biz calismayla azimle buralara geliyoruz.
korsan hüsam 20.02.2009, 14:19 bütün takımlar bütün yazarlar sivassporun sahasından şikayetçi ama yapılacak pek bişey yok:D
58_babacan_58 20.02.2009, 14:46 ASLINDA ZAMANINDA NAYLON ÇEKSELER HİÇ BİŞE OLMAZ
sivas fatihi 20.02.2009, 14:50 ne olursa olsun önlemi önceden almak gerekir
GLoBe-Y-Gençlik 20.02.2009, 14:51 Barı koltuklarıda temızlesınmler..!!
Yine kar buz polemiği başlamış arkadaşlar ne farkederki burası anadolu bu takım alışkın bu şartlarda oynamaya. Ama dilerim başka sakatlıklar çıkmaz bu sadece. Tabiki gönül isterki olmasın ama yeni sahada bu imkansızlıklar giderilir.
34burak58 20.02.2009, 16:42 bence en iyisi sivasa yakısır bir stadın yapılmasıdır.Stad kayseride ki cok amaclı spor kompleksi olarak yapılmalı bence ve alttan ısıtmalı olmalı.Turk futbolu için bence sadece sivas için de degil
Del Piero 20.02.2009, 17:16 inş... 2,5 sene sonra bu dertlerin hepsi ortadan kalkacak...
ama bu zamana kadar bence 4 eylüle alttan ısıstma olmalı
bazı arkadaşlar brabdadan bahsediyor ama o brandada çimleri yakıyor
SEVDAMSIN58 20.02.2009, 17:51 Benim anlamadığım, sürekli kar yağan bir yer olduğu halde, maçlardan sonra saha zemini komple naylonla kaplanıp korumaya alınmıyor? Maç sabahı kaldırılıp yemyeşil zemin ortaya çıkar. Yanlış mı düşünüyorum?
KATILIYORUM BENCEDE IYI FIKIR LAYLONUN KACI KAC KURUS TEMISLEME MASRAFINDAN DAHA KARLIDIR PARCA PARCA DOSENIRSE KALDIRMASIDA KOLAY OLUR
Del Piero 20.02.2009, 17:52 KATILIYORUM BENCEDE IYI FIKIR LAYLONUN KACI KAC KURUS TEMISLEME MASRAFINDAN DAHA KARLIDIR PARCA PARCA DOSENIRSE KALDIRMASIDA KOLAY OLUR
bu naylonlar çimleri yakıyor ondan kullanılmıyor arkadaşlar.....
KIZILCAN 20.02.2009, 18:08 Böyle bir zeminden bol gollü bir maç beklenmez.
Karlı zemine Sivassporun alışkın oldugunu söylüyoruz ama karlı zemin de bizim takımımız da çok zorlanıyor ve iç açıcı bir futbol oynayamıyor.
Mursallı yiğido 20.02.2009, 18:56 Aman saha iyi temizlensin de sonra kimse ağlamasın...
67nattramn58 20.02.2009, 20:31 Zemin çok çok çok önemli. o türkiye kupasındaki denizlispor maçını unutmuyorum. takımlar çok zorlanıyor . mecbur defans yapmak zorunda kalıyolar inş iyi olur
vala yenilen herkesin bahanesi belli,yok cok soğuktu ,yok saha buzdu, temizlesinlerde kimseye bahane vermeyelim..
furkancfc 21.02.2009, 08:21 Gece baya kar yağdı inşallah Pazar gününe kadar temizlenir.
mehmetyildiz58 21.02.2009, 10:14 Dün gece boyunca kar yağdı..Allah o karı temizleyenlere yardım etsin:D
burak_baykal 21.02.2009, 21:55 yarın oynayacağımız süper lig maçında 4 eylül stadını doldurmalarını ve sivasspora desteklerini bekliyoruz.
|