Orijinalini görmek için tıklayınız : ES ES`le 2. Randevu

SivasSpor.Com
20.02.2009, 08:57
http://www.sivasspor.com/images/stories//maclar/eses_sivas09.jpg

Sivasspor pazar günü rakibi Eskişehirspor’la ligde ikinci maçını oynayacak.

İlk defa ligin ilk yarısında Eskişehir’de karşılaşan ve sahadan 2-2’lik sonuçla ayrılan Sivasspor,kırmızı-siyahlı rakibiyle ikinci maçına bu hafta çıkacak.
Sivasspor 1979-80 futbol sezonunda 2.lig beyaz grupta Eskişehir Demirspor’la karşılaşmamış ilk maçta 2-2 kalırken, ikinci maçıda deplasmanda 4-3 kazanmıştı.

Sivasspor’da Eskişehirspor maçı hazırlıkları devam ederken, 4 Eylül Stadı’da duygusal bir maça ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
Aslen Sivaslı olan Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın Eskişehirspor’un başında sahaya çıkacak olması bu zorlu maça ayrı bir önem ve anlam kazandıracak. Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ı futbolculuk dönemide dahil çok beğendiklerini ve başarılarıyla gurur duyduklarını ifade eden Yiğidolar ”Rıza hocanın Sivaslı olmasından her zaman gurur duyduk,onun örnek kişiliğini takdir ettik,ancak profesyonellikte duygusallığa yer yok,çok sevdiğimiz hemşerimizi Sivas’dan özgün göndereceğiz” dediler.

ÇALIMBAY RİZE’NİN BAŞINDA DA GELDİ
Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Sivasspor’a rakip olarak daha öncede Ç. Rizespor’un başında gelmişti. Rıza hocaya Sivaslı’ların büyük ilgi ve sevgi göstermeleri bekleniyor.

Hürdoğan Gazetesi

by_hunter
20.02.2009, 09:23
deplasmanda zor bır maç olmuştu ama kendı saha ve seyırcımız onunde inşallah alacaz bu maçı

sivaslıbaki
20.02.2009, 09:36
Allah yardımcımız olsun eskişehir gerçektem zor bir rakip

ÇAĞLAR GİYİM
20.02.2009, 09:58
ZOR DA OLSA ARTIK BUYUK TAKIMIZ SABREDİP YENECEGİZ SIRAYLA

korsan hüsam
20.02.2009, 11:06
bu maç bizim bunutüm kalbimle inanıyorum:)

Shan58
20.02.2009, 11:33
ÇALIMBAY RİZE’NİN BAŞINDA DA GELDİ
Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Sivasspor’a rakip olarak daha öncede Ç. Rizespor’un başında gelmişti. Rıza hocaya Sivaslı’ların büyük ilgi ve sevgi göstermeleri bekleniyor.

Hürdoğan Gazetesi

Çalımbay değilmiydi bizi 2 puandan eden sonrada beşiktaşa yatıp onları UEFA'ya gönderen.
hangi akıllı sevgi gösterisi yapacak merak ediyorum.
Tamam gururuyla onuruyla mücadelesini versin ama aynı mücadeleyi beşiktaş'ada versin.
Beşiktaşa gelince ezilen, top oynatamayan rıza hoca kendi memleketinin takımına gelince aslan kesiliyor.

Rıza hoca tamam takımın tabiki mücadele edecek, kazanmak için oynayacak
ama beşiktaşa gelince ezilip, büzülmek yerine aynı mücadeleyi onlarada gösterde biraz saygımızı kazan.
Çalıştırdığın takımlara beşiktaş'ın averaj takımı olacaksa, kusura bakma sivaslıda olsan sana ne saygı nede sevgi gösteririz.
Sen inönü hayali kur. belki averaj takımı olduğun için orda sana bir iki alkış tutarlar,
ama sonra işleri bitincede tekmeyi vurur dışarı atarlar.
belki maziden bişeyler kalmıştır hafızanda.

alpESES
20.02.2009, 11:55
Çalımbay değilmiydi bizi 2 puandan eden sonrada beşiktaşa yatıp onları UEFA'ya gönderen.
hangi akıllı sevgi gösterisi yapacak merak ediyorum.
Tamam gururuyla onuruyla mücadelesini versin ama aynı mücadeleyi beşiktaş'ada versin.
Beşiktaşa gelince ezilen, top oynatamayan rıza hoca kendi memleketinin takımına gelince aslan kesiliyor.

Rıza hoca tamam takımın tabiki mücadele edecek, kazanmak için oynayacak
ama beşiktaşa gelince ezilip, büzülmek yerine aynı mücadeleyi onlarada gösterde biraz saygımızı kazan.
Çalıştırdığın takımlara beşiktaş'ın averaj takımı olacaksa, kusura bakma sivaslıda olsan sana ne saygı nede sevgi gösteririz.
Sen inönü hayali kur. belki averaj takımı olduğun için orda sana bir iki alkış tutarlar,
ama sonra işleri bitincede tekmeyi vurur dışarı atarlar.
belki maziden bişeyler kalmıştır hafızanda.

ARKADAŞIM ESESİMİ O AVERAJ TAKIMLARI ARASINDAN ÇIKART LÜTFEN BİZ KİMSENİN İGRENÇ EMELLERİNE 65 DEN BERİ KURBAN GİTMEDİK DÜZELTİRSEN SEVİNİRİM

muhsin koçak
20.02.2009, 12:05
Her şeyin bir ilki vardır.:D:D

alpESES
20.02.2009, 12:10

tarihe bakarsan herkesin maç sattıgı şikelerin döndügü 4defa şaibeli maçlarla şampiyonlugumuzun engellendigi yıllar oldu ama biz hiç bi takımla şikeli maçımız yok averaj takımı falan filan geçeceksin onları bilip bilmeden konuşmayalım

Yiğiter
20.02.2009, 12:46
AlPESES
Meseleyi Eskişehire indirgeme..
Mesele Rıza Hoca...:)

mehmetyildiz58
20.02.2009, 12:57
Bol gollü geçer fakat galip gelen taraf kesinlikle biz oluruz Hele mehmet yıldız'ın dönüşüyle takım süpper olacak inşÇ:)

H_Turan
20.02.2009, 13:05
Bence Kolay Maç olacak 4-0 alacağız maçı

Goller:Mehmet yıldız,balili,Kamanan,musa

alpESES
20.02.2009, 13:07
AlPESES
Meseleyi Eskişehire indirgeme..
Mesele Rıza Hoca...:)

ya hocaya göre degerlendiriyosan senin hocan da febeli hatta başkanında

Yiğiter
20.02.2009, 13:20
ya hocaya göre degerlendiriyosan senin hocan da febeli hatta başkanında

Tamam birşey diyen mi oldu..
Eskişehirspor'u Türkiye'nin en dik duruşlu,en gururlu takımı olarak görmekten vazgeçip,Türkiye'de her takımın yaptığı bazı işleri ESkişehirspor'un da yaptığını kabul ederseniz sorun kalmaz...:)

myway
20.02.2009, 13:21
Konumuz Eskişehir-Fb Eskişehir-Bjk falan değil hatırlatırım...Konu dışına taşmazsak güzel olacak...

alpESES
20.02.2009, 13:21
Tamam birşey diyen mi oldu..
Eskişehirspor'u Türkiye'nin en dik duruşlu,en gururlu takımı olarak görmekten vazgeçip,Türkiye'de her takımın yaptığı bazı işleri ESkişehirspor'un da yaptığını kabul ederseniz sorun kalmaz...:)

HALA NE DİYO KARDEŞİM KANIT BUL BELGE BUL DOSYA GETİR KARŞIMA YA ÇOK BİLİYOSUN YA

muhsin koçak
20.02.2009, 14:14

tarihe bakarsan herkesin maç sattıgı şikelerin döndügü 4defa şaibeli maçlarla şampiyonlugumuzun engellendigi yıllar oldu ama biz hiç bi takımla şikeli maçımız yok averaj takımı falan filan geçeceksin onları bilip bilmeden konuşmayalım

Bu kısacık yorumdan ne kadar çok anlam çıkarmışsın tebrik ederim seni.Hayal gücü geniş bir arkadaşımızsın belliki.

alpESES
20.02.2009, 14:15
Bu kısacık yorumdan ne kadar çok anlam çıkarmışsın tebrik ederim seni.Hayal gücü geniş bir arkadaşımızsın belliki.

sen ne anlam çıkarttın herşyin bir ilki war deyip maç satabilirsin mi diosun

esentepeli58
20.02.2009, 14:30
sivasspor bu maçı zorlanmadan alıcak emınım ?

muhsin koçak
20.02.2009, 14:32
sen ne anlam çıkarttın herşyin bir ilki war deyip maç satabilirsin mi diosun

Dedim ya ESES kardeşim hayal gücü geniş bir insansın diye.Yenersek ilk galibiyetimiz olacak veya yenilirsek sizin ilk galibiyetiniz olacak;bunu demek istedim sadece ve sadece.
Ayrıca benim bir yorumumda yanlışlıkla Eskişehir yerine Eşkişehir yazmandan ötürü beni saygısız olarak itham etmiştin,şimdi de aynı şeyi senin yorumunda görüyorum.Ya ikimizde saygısız insanlarız,ya da her insan gibi ikimizde hata yapabiliyoruz.

58_babacan_58
20.02.2009, 14:38
rıza çalımbay profesyonel bir teknik adamdır.sivaslı diye bize maç vermez hakkımızla alacağız bu maçı her zamanki gibi

alpESES
20.02.2009, 15:07
Dedim ya ESES kardeşim hayal gücü geniş bir insansın diye.Yenersek ilk galibiyetimiz olacak veya yenilirsek sizin ilk galibiyetiniz olacak;bunu demek istedim sadece ve sadece.
Ayrıca benim bir yorumumda yanlışlıkla Eskişehir yerine Eşkişehir yazmandan ötürü beni saygısız olarak itham etmiştin,şimdi de aynı şeyi senin yorumunda görüyorum.Ya ikimizde saygısız insanlarız,ya da her insan gibi ikimizde hata yapabiliyoruz.

bi yanlışlık war o yazıyı görmüştüm ama ben itham etmemiştim daha dogrusu cevap bile yazmamıştım bi daha bi göz gezdir istersen

hiko58
20.02.2009, 15:13
evet bazı teknik direktörlerde bu saplantı var rıza hocanın hayalinde hala beşiktaş var.eskişehir beşiktaşı yensin sonra konuşsun rıza hoca.bize fenerin arka bahçesi diyenlere feneri yenerek en büyük cevabı verdik. biz artık bir ekolüz.anadolunun yükselen değeriyiz. ve biz ne olursa olsun eskişehiri yeneceğiz.

alpESES
20.02.2009, 15:18
evet bazı teknik direktörlerde bu saplantı var rıza hocanın hayalinde hala beşiktaş var.eskişehir beşiktaşı yensin sonra konuşsun rıza hoca.bize fenerin arka bahçesi diyenlere feneri yenerek en büyük cevabı verdik. biz artık bir ekolüz.anadolunun yükselen değeriyiz. ve biz ne olursa olsun eskişehiri yeneceğiz.

öfffff ekol falan filan arkadaşlar büyük görmeyin kendinizi gelecegim yerinde görecegim ekolünüzü taraftarınızı ekolüm diyosun yapma gözünü seveyim 4seneden önce sivasspor diye bi takım oldugunu hiç duymamıştım 4senede ne oldu arkadaşım da ekol oldun

kadir0911
20.02.2009, 15:22
rıza çalımbay profesyonel bir teknik adamdır.sivaslı diye bize maç vermez hakkımızla alacağız bu maçı her zamanki gibi

Dogru söylüyorsun, burda Riza Calimbay'i suclamak bence en büyük hata, biz rizespor'a karsi puan kayip ettimiz icin degil, biz kendi evimizde GS, FB ve BJK'ya karsi en az bir puan alamadigimiz icin Sampiyonlugu kayip ettik,
bence Üc büyügü deviremeyen sampiyon olamaz!

58svs58
20.02.2009, 16:26
3 ten aşağı atmayız bu arada eskişehir halkına dünkü kazadan dolayı geçmiş olsun dileklerimi sunarım

Eyvaz94
20.02.2009, 16:27
insAllah bu maci da aliriz.....eskishehir zor rakip olsa da biz de Sivassporuz.

Mursallı yiğido
20.02.2009, 19:01
Eskişehir maçı zor bir maç olacak ama şampiyon olmak istiyorsak mutlak kazanmamız gereken bir maç.

67nattramn58
20.02.2009, 20:38
Maç kesin bizim aha buraya yazıyom mehmet gol atacak :)

FANATIK YIGIDO
20.02.2009, 21:38
zordeplasmandan bjk gazintep deplasmanindan 3puganialdi bjk 3pugan gerimizdeler buhafta butlaka kazanmak zorundayiz.

yusuf_yusuf
20.02.2009, 21:39
inş bu maçı kazanırız yolumuza devam ederız

adıge26
21.02.2009, 00:14
Beşiktaşla istanbulda karşılaştık evet biraz haklı olabilirsiniz mucadele yönümüz diger maclara göre daha düşüktü.Ama şunu unutmayın eskişehirdeki macta aynı ruhsuzluk devam ederse gereken tepki en sert şekilde verilir rıza hocaya.Antalyaspordaki şifo mehmet şu an bizde olsaydı onu postalaşmıştık bunu emin olun bizim midemiz kaldırmaz böyle şeylere.

adıge26
21.02.2009, 00:17

Yanlışıkla yazdıgın yazı hala duruyor demekki yanlışlıkla yazılan bi şey degil saygılar

ceyhad
21.02.2009, 00:30
öncelikle iki takımada başarılar diliyorum ..

fakat daha önce şaibeyle şampiyonluğu elinden alınmış olan eses asla şaibeye alet olmaz olamaz...

ve sivaslı kardeşlerimizden ricam karşılarında bir efsane olduğunu unutmasınlar bazıları nereden efsane oluyormuş diyebilir
başarılarımızı ve efsaneliğimizi unutturmaya çalışanlar var ama onlara inat efsaneyiz...

1968-69 Lig ikinciliği
1969-70 Lig ikinciliği
1971-72 Lig ikinciliği
1972-73 Lig üçüncülüğü
1974-75 Lig üçüncülüğü
1970-71 Lig dördüncülüğü
1973-74 Lig dördüncülüğü

1965-66 Başbakanlık Kupası
1969-70 Türkiye Kupası
1970-71 Cumhurbaşkanlığı Kupası
1971-72 Başbakanlık Kupası
1986-87 Başbakanlık Kupası

avrupada ülkemizi 24 tek temsil edişi

ve balkan kupası ikinciliği

dahada fazla şeyler var ama sivassporun forumu olduğu için daha fazla abartmak istemiyorum

saygılarımla

**özgür58**
21.02.2009, 10:09
batuhanla youla da yokmus kolay alırız

mehmetyildiz58
21.02.2009, 10:11
Es-Es i kendi evimizde çok rahat yeneriz:D

samsun26
21.02.2009, 10:39
sivasspora şampiyonluk yolunda başarılar..
bu maç içinse iyi oynayan kazansın derim..

**bilseler içimizdeki ESES sevgisini,asarlar hepimizi...

spidey58
21.02.2009, 10:48
batuhanla youla da yokmus kolay alırız

Hakikaten bu iki oyuncunun olmayışı bizim için büyük bir avantaj , bu maç için artık en ufak bir tereddütüm bile yok, şimdiden kadıköydeki maçları düşünüyorum

Şampiyon SİVAS....

cenk5821
21.02.2009, 10:54
bu macida alip yolumuza devm ederiz insallah

alpESES
21.02.2009, 13:24
3 ten aşağı atmayız bu arada eskişehir halkına dünkü kazadan dolayı geçmiş olsun dileklerimi sunarım

teşekkürler kardeşim allah razı olsun

sinan-58
21.02.2009, 14:41
bu maçtan korkuyordum ama batuhanla youlanın olmadığını duyunca artık hiç korkmuyorum kesin alırız maçı

58zarali
21.02.2009, 15:12
biraz zor geçecek gibi geliyor bana

H_Turan
21.02.2009, 15:25
Trabzonspor yeniliyor niz yenersek 3 puana çıkacak eğer yenemezsek Şampiyonluk yolunda şansı azalır.

burko58
21.02.2009, 16:07
trabzon 2-0 mağlıp oldu yarın puan farkını açma zamanıdır .

MTS
21.02.2009, 16:18
Bugün trabzon sporda yenildi aradaki farkı açmamız lazım inşallah yarinki maçı kazanırız sivasdaki hemşer,lerimiz takımımızı yanlız bırakmayın şampiyonluk yolundaki en büyük adımlı yarın atacağı dualarımızı eksik etmeyelim haydi sivas gönlümüz seninle. :)

burak_baykal
21.02.2009, 21:33
eskişehirsporu kendi evimizde yenip liderliğe devam edeceğiz.inşallah bu maçı kazanacağız.tüm dualarımız sivasspor için tüm taraftarlarımızı yarın ki sivasspor maçı için desteklemeleri için 4 eylül stadına bekliyoruz.

burak_baykal
21.02.2009, 21:35
trabzonspor mağlup oldu haydi sivasım sıra yarın maçda kendini gösterde biraz süper ligde esmeye devam edelim

ertor58
21.02.2009, 22:06
neymiş eses trabzon için oynuyacakmış :-) kimin için oynarsan oyna sivastan çıkış yok ohh hamsilerle kanaryalarıda ezdiler ya bugun değmeyin keyfime.

SEVDAMSIN58
21.02.2009, 22:45
haydi yigidolar bir sans daha dogdu arayi acabilmemiz icin ALLAH yardim ediyor bunu degerlendirelim herzaman keyis kete yemez lutfen size olan guvenimizi bosa cikarmayin tum kalbimizle dualarimiz sizinle ALLAH yardimcimiz olsun
insallah bu firsati degerlendirelim

delibalta72
22.02.2009, 09:44
arkadaşlar öncelikle merhaba..sivasspor forumuna yeni üye oldum.eskişehir spor taraftarıyım.burdaki amacım kesinlikle karşıt söylemlerle burdaki güzel ortamı bozmak değil saygı sevgi çerçevesinde anadolunu yükselen değerleri eskişehirspor ve sivassporun bügün yapacakları mücadelenın ortamını ve güzellikleri paylaşmaktır.Anadolu önce kardeşlik,sonra bİrlik ve beraberlikle futboldaki yerini alacaktır.senelerden beri tribündeyim.senelerden beri futbol oynuyorum.senelerden beri eskişehirsporun yanındayım.3ligde 30 bin kişiyle deplasmana giderken geçtiğimiz ilçedekilerin polisi ,jandarmayı arayıp "ne oluyor"diye şaşırmalarını,burdaki bir fenerbahçe,galatasaray maçlarını daha burdaki satırları sığmayacak bir çok anıyı hafızamızda taşıyoruz.

delibalta72
22.02.2009, 09:47
biz mazimizde cok şey yaşadık büyüklerimizden çok şeyler dinledik.sizlerinde yarın coçuklarınıza anlatacak çok şeyleriniz var inanın.sivas spora bugünkü maçta başarılar diliyorum.şampiyon olmanız için tüm dualarım sizinle.ama bügün etik olarak esesimin kazanmasını istiyorum.tüm sivasa saygı ve sevgilerimle...

ÇAĞLAR GİYİM
22.02.2009, 10:00
HER TURLÜ FARKA VARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:D:D:D :D:D:D:D:D:D

muhsin koçak
22.02.2009, 10:17
http://img1.loadtr.com/k-342459-SivasspoEskişehirspor.jpg (http://www.loadtr.com/342459-SivasspoEskişehirspor.htm)

Sivasspor farkı açmak istiyor
Lider Sivasspor, ligin ikinci yarısında oynadığı futbol ile beğeni toplayan Eskişehirspor’u 4 Eylül Stadı’nda konuk ediyor... İç sahada en son geçen sezonun 33. haftasında Galatasaray’a mağlup olan Yiğidolar, Sivas’taki son 9 karşılaşmada da rakiplerine puan vermedi. Kırmızı-Beyazlılar’ın teknik patronu Bülent Uygun, sakat Hayrettin ile cezalı Sedat dışında eksikleri olmadığını belirtip, “Zorlu bir rakiple oynayacağız. Ancak kazanırsak, zirvedeki rakiplerimizle olan puan farkını açacağız” dedi.

Es Es’te muhteşem ikili yok
Youla-Batuhan ikilisinin sakat olması nedeniyle, forvet hattını oluşturmakta büyük sıkıntı çeken Eskişehirspor’da, teknik patron Rıza Çalımbay iddialı açıklamalarda bulundu. Sivasspor’un sahasında ortaya koyduğu futbolu çok iyi bildiklerini vurgulayan Çalımbay, “Gerekli önlemleri aldık. Çok önemli iki eksiğimiz var. Ancak elimizden geleni yapacağız. Öncelikli hedefimiz tabiki kazanmak. 1 puan alırsak, üzülürüz. Hedefimiz bu sezon ligi üst sıralara yakın bir yerde bitirmek” açıklamasında bulundu.

Kaptan geri dönüyor
Türkiye Kupası’ndaki Galatasaray maçında kırmızı kart gören ve 2 haftadır takımını yalnız bırakan kaptan Mehmet Yıldız, Eskişehir karşısında Sivasspor’un en büyük gol silahı...

Çalımbay’ın kozu
Kırmızı Şimşekler’in hocası Rıza Çalımbay, Youla ve Batuhan’ın yokluğunda Anderson’a güveniyor... Brezilyalı futbolcunun, 14 maçta 4 golü bulunuyor

SİVASSPOR
Petkoviç
Abdurrahman
Bilica
Diallo
Faruk
Musa
İbrahim
Sezer
Murat Erdoğan
Kamanan
Mehmet Yıldız

ESKİŞEHİRSPOR
İvesa
Koray
El Saka
Sezgin
Nadareviç
Serdar
Bülent Ertuğrul
Engin
Bülent Kocabey
Anderson
Tayfun

STAT: 4 EYLÜL
YAYIN: LİG TV
SAAT: 15.00
HAKEMLER:
Süleyman Abay Orkun Aktaş Kemal Yılmaz

Poyraz26
22.02.2009, 10:19
neymiş eses trabzon için oynuyacakmış :-) kimin için oynarsan oyna sivastan çıkış yok ohh hamsilerle kanaryalarıda ezdiler ya bugun değmeyin keyfime.

eskişehirspor trabzon için oynayacakmış diyen arkadaş. Biz kimse için oynamayız. Bunları kim uyduruyor. Biz kendimiz için onurumuz için oynarız. Temiz bir liğ için oynarız. Bakın şimdiden başladı bazı pis kokular gelmeye başladı liğimizde. Onun için biz kendimize bakarız. banane trabzondan. Onursuzca yaşamaktansa onurluca ölmek daha iyidir arkadaşım. Anladınmı arkadaşım.

delibalta72
22.02.2009, 11:30
sivaslı arkadaşlar bilmiyorlar kiii..eskişehirin taraftarları büyükbir heyacanla 33.haftayı beklemekde.trabzondaki haksızlıkların o oynadıkları kolbastının yerine tertemiz bir galibiyet alarak sabaha kadar çiftetelli oynayacaklarını.trabzonsporun eskişehirde hiç sempatisi kalmamıştır arkadaşlar buda böyle biline.oynayacak durumda olan(! )youla ile batuhanın sivasda riske(!)edilmemeside ayrıca bir güzellikdir.:):)

ceyhad
22.02.2009, 11:57
eses neden trabzon için oynasınki çok mantıksız trabzon kimki eses onlar için oynayacak

biz tekiz biz en büyüğüz sadece ve sadece kendimiz için oynarız

ama dürüstçe oynarız

bugün sivas iyi oynarsa hakederse sivas kazansın
ama biz kimsaye boyun eğmeyiz çıkar mücadelemizi sonuna kadar yaparız....

rsimsek
22.02.2009, 12:11
es es falan fark etmez bizim için tek hedef galibiyet

sivaslitaner58
22.02.2009, 12:58
insallah aliriz trabzon puan birakti kesin yenmemiz lagzim