Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor-K.Erciyes Maci Öncesi - Sonrasi Tüm Yorumlar

RüStü ElmaS
30.01.2005, 17:12
Arkadaslar, bu mac ile ilgili yazilarinizi lütfen buraya yazalim.
Lütfen bu mac hakkinda yeni bir Topic acmayalim.
Sadece bu topicte yazisalim.

kakikli
30.01.2005, 18:41
bu maç 3-1 bizim olur. goller m.yıldız ertuğrul ufuk tan gelir... ama 1-0 olsun bizim olsun...

ergin
30.01.2005, 19:08
K.erciyes ligin çok gol atıp yine çok gol yiyen takımlarından biri.demek ki açık futbol oynuyor.ismail hoca bunu değerlendirecektir mutlaka.yalnız 12 nci oyuncumuz taraftar grupları SİVAS'da maça saha dışından tezahürat yapmayı düşünüyorlarmı? :!: benim tahminim 1-0 alırız. :D

...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...

türkçerap_yakup
30.01.2005, 19:57
*maç tahminlerini maç tahminleri bölümüne yapalım

benim kayseri hakkında fazla bi bilgim yok...ama ligde 3. olduklarına göre ii bi takımlar...biz ne kayserileri yendik bu sene...bu maçın hakkından geliriz...inşallah penaltısız bi maç olur...ama bu maçıda alırız...

sozubekce
31.01.2005, 12:33
Sivasspor:1
Kayseri :0

izmirliyigido
31.01.2005, 13:12
Bence de maç sonucu tahminlerin buraya yazmayalım. Burada sadece yorumları yazalım. Maç Sonucu Tahminleri bütün maçlar için biryerde bulunsun ki takibi kolay olsun. Burada herzaman olduğu gibi maç öncesi ve sonrası yorumlarımızı yazalım.

Bence de Erciyes'in konumu ve seyircisiz oynamamız itibariyle çok zor bir maç olacak. Erciyes'le oynadığımız maçlarda bize her zaman ters gelmiştir. Çok farklı mağlubiyetler aldık. (Şu anda işlerim nedeniyle İstanbul'da bulunduğum için size arşiv sunamıyorum, inşallah Perşembe günü İzmir'deyim kendi bilgisayarımdan bakıp sizlere aktaracağım). İsmail Hocamız inşallah bu makus talihimize de DUR diyerek bize yine galibiyet armağan eder.

yeniceri_emre
31.01.2005, 13:40
selam ben dün de dedim ama forumda yer almamış kayseri macını yan sahadan destek verelim tüm dünya sevgi nedir görün

CAGLAYAN
31.01.2005, 13:57
bence macin skoru
SIVASSPOR :3 KAYSERI ERCIYESSPOR :1

YIGIDOLAR STADIN CEVRESINDEN ASIRI DESTEK VERECEKLER

erkan58
31.01.2005, 19:38
bana sorarsanız bu maç biraz zorlu geçecek ama telekomla oynadıgı futbolla oynarsa üzücü sonuçlar alabiliriz ama yürekten inanıyorumki yiğidonun başı öne eyilmez ve BU MAÇIDA ALIRIZ aslanlar gibi, oyuncularımız ve taraftarımızla.....! 4eylülden çıkışın olmadığını tüm dünya biliyor...erciyeste bilecek...!BAŞARILAR DİLİYORUM SİVASSPORA......!

BROTHERS58
31.01.2005, 19:53
ZOR MAC AMA SİVASIMIZ ALLAH IN İZNİYLE ALACAKTIR.ÜLK HEDEF 5 TE 5 SONRA 2.ASAMA HAYIRLSIYLA.ANTALYADAN SEVGİLERLE..

Sivaslim1903
31.01.2005, 22:07
selam arkadaslar
ben ce macin sonucu 1-1 olacak neden derseniz 2.yarida ve hazirliklarda dikkatimi ceken bir sey varda oda sivassporumuzun sonra zamanda cok cok zorlandigi'dir. Biliyorsunuzki gecen hafta sivasspor-telekom macinda sivassporumuz bir hayli cidden cok zorlanmistir. Bu yüzden mac 1-1 bite diyor. ama Allahatan ümit kesilmez.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

minni
01.02.2005, 00:17
mu mac cok tehlikeli :(

serhankaburcuk
01.02.2005, 09:13
Ben İsmail KARTAL hocamızın işi şansa bırakmayıp bu maç için gerekli planları yaptığını düşünüyorum.Hoca maçın seyircisiz oynanacak olmasını gözönünde bulundurararak plan yapmıştır.Bilmiyorum ben rahatım çünkü Sivassporum seyirci baskısı altında yıllardır kendi sahasında zorlanıyor bu maçı bence rahat kazanacak.Bilmiyorum ama öyle olacağını tahmin ediyorum..İnşallah Allah gönlümden geçtiği gibi yapar....

KoraySancar
01.02.2005, 22:53
İleride olası ikili averaj ihtimallerini gözönüne alarak mutlaka kazanmamız gereken bir maç.Sivassporun şampiyonluğu yolundaki kritik maçlardan biri.İkinci veya üçüncü olarak değil şampiyon olarak Süper Lige çıkmamızı çok istiyorum işte bu bağlamda kırılma noktası olabilecek maçlardan biri.
İnşaallah hakkımızda hayırlısıyla bu zorlu engeli de aşarız,kalbimiz Sivassporumuzla...

basayev58
02.02.2005, 08:55
Bizi bu saatten sonra durduracak bir güç yok...Erciyes iyi takım ama herkes haddini bilecek.Sivasspor bu maçı alarak rakiplerinden birine daha çelme takmıs olacağını iyi biliyor.Asılırız vede koparırız.Eğer maçı TRT veriyosa saha dısına bir dev ekran kurulmalı...Taraftar takımının yanında olmalı.

#KAHPE BİZANS DİZ ÇÖK!!!PADİŞAHIN GELİYOR...#

vadi58
03.02.2005, 17:57
Bu macin skoru sivas:2 k.erciyes:0 olur diyorum .

3yildizli
03.02.2005, 18:50
Çok zor bir maç olacak ama Sİvasspor bu maçıda 2 - 1 alr gibi geliyor bana. Zaten İsmail hoca bu maçıda kazandırırsa artık bizi kimse tutamaz diyorum BEN...

kerem
04.02.2005, 12:11
BU MAÇI SİVASSPOR ALAMAYACAK GİBİ GELİYOR BANA.ÇÜNKİ SİVAS İLK DEFA SEYİRCİ DESTEKSİZ BİR MAÇA ÇIKIYOR.AYRICA ZEMİNDE KÖTÜYMÜŞ.BU MAÇTA MUTLAKA SAHANIN DIŞINDAN EN AZ BİR 2 BİN KİŞİYLE SİVVASSPOR SİVASSPOR DİYE BAĞIRMASI GEREK.OZAMAN BİZ GÖREVİMİZİ YERİNE GETİRİRİZ.

dragon_58
04.02.2005, 12:20
maçı 2-1 kazanacağiz

SONMEZ
04.02.2005, 15:21
TAKIMIMIZIN, BU MAÇI SEYİRCİSİZ OYNAMASI,
ELBETTE BİR HANDİKAPTIR, AMA
BU ZORLUĞU DA AŞACAĞIMIZA İNANIYORUM...

''ZOR KAZANILAN ZAFERLER, KOLAY KAYBEDİLMEZ''...

''MAÇI KAZANMAMIZ'', ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ VE DİLEĞİMİZDİR.
ANCAK; LİGLER STATÜSÜNDE, ŞU ANKİ PUAN DURUMUMUZ VE
İKİLİ AVERAJ SİSTEMİ DE DİKKATE ALINDIĞINDA ''BERABERLİK''
DURUMUNUN DA BAŞARISIZLIK SAYILMAMASI GEREKTİĞİNİ
DÜŞÜNÜYORUM...

AMA İNŞALLAH KAZANIRIZ!... KAZANACAĞIZ!...

1967_DERNEK_10UR
04.02.2005, 15:38
Bizi bu saatten sonra durduracak bir güç yok...Erciyes iyi takım ama herkes haddini bilecek.Sivasspor bu maçı alarak rakiplerinden birine daha çelme takmıs olacağını iyi biliyor.Asılırız vede koparırız.Eğer maçı TRT veriyosa saha dısına bir dev ekran kurulmalı...Taraftar takımının yanında olmalı.

#KAHPE BİZANS DİZ ÇÖK!!!PADİŞAHIN GELİYOR...#biz o işide düşündük kocaman anfileri stadın yanına yerleştirdik stadı bırakın sesimiz meydandan bile duyulacak takım için konvoy hazırlığıda var ...kimse bizi bu saatten sonra durduramaz şampiyon olacağız...

puar
04.02.2005, 16:15
3 0 ALIRIZ GİBİME GELİYOR GENELDE 3 TANE ATIYOZ YAA

sivaslim58
04.02.2005, 16:49
Bence Kayseri o kadarda iyi bir takım değil adana maçını seyrettim çok zor yendi adananın yediği gollere bakın evlere şenlik .Allahın izniyle bu maçı alırız.En az 4 atarız. İnşallah

kayserimania
04.02.2005, 19:55
Pazar günü Sivasspor’la saat 13.00’de 4 Eylül Stadında 2. Lig A kategori’nin en önemli maçlarından birini oynayacak olan K.Erciyesspor’da bu çetin 90 dakika öncesinde moraller süper. İkinci yarının ilk maçında Adanaspor’u deviren sarı-kırmızı-beyazlılar; pazar günü seyircisiz oynanacak olan Sivasspor maçından da puan bekliyorlar. Kulüp Başkanı Enver Kemaloğlu, liderden çekinmediklerini ve Sivas’a puan beklentisiyle gideceklerini söyledi. Erciyesspor, ligin ilk yarısında yenildiği Sivasspor’u devirerek rövanşı da almak amacında.

türkçerap_yakup
04.02.2005, 20:20
daha çooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooo oook beklersiniz..... :lol: :lol: kayseri en büyük mağlubiyetini alıcak.... :P

SONMEZ
04.02.2005, 20:20
Pazar günü Sivasspor’la saat 13.00’de 4 Eylül Stadında 2. Lig A kategori’nin en önemli maçlarından birini oynayacak olan K.Erciyesspor’da bu çetin 90 dakika öncesinde moraller süper. İkinci yarının ilk maçında Adanaspor’u deviren sarı-kırmızı-beyazlılar; pazar günü seyircisiz oynanacak olan Sivasspor maçından da puan bekliyorlar. Kulüp Başkanı Enver Kemaloğlu, liderden çekinmediklerini ve Sivas’a puan beklentisiyle gideceklerini söyledi. Erciyesspor, ligin ilk yarısında yenildiği Sivasspor’u devirerek rövanşı da almak amacında.

KAYSELİ KARDEŞ MERHABA..

KEŞKE MAÇ SEYİRCİSİZ OLMASAYDI DA; SİZ KAYSERİLİ
DOSTLARIMIZI MİSAFİR EDEBİLSEYDİK...

SİZLERİ ÇİÇEKLERLE KARŞILAR; ETLİ EKMEĞİMİZİ İKRAM EDERDİK.
MAÇIN SONUCU NE OLURSA OLSUN KALICI DOSTLUKLAR OLUŞTURUP
ÖYLE UĞURLAMAK İSTERDİK...

İNŞALLAH BUNLARI SÜPER LİG'DE BERABERCE YAŞARIZ.

BAŞARILAR... SELAMLAR...

58hayati
04.02.2005, 21:20
gardaşlar inşallahkazasız atlatırız gerçi ben inanıyorum vede güveniyorum takım gerçekten çok iyi yıllardan beri böyle birtakım yapamamıştık gerçekten bu yıl başardık.maç skoru sivas 2 erciyes 0 diyorum selamlar

kayserimania
05.02.2005, 00:14

KAYSELİ KARDEŞ MERHABA..

KEŞKE MAÇ SEYİRCİSİZ OLMASAYDI DA; SİZ KAYSERİLİ
DOSTLARIMIZI MİSAFİR EDEBİLSEYDİK...

SİZLERİ ÇİÇEKLERLE KARŞILAR; ETLİ EKMEĞİMİZİ İKRAM EDERDİK.
MAÇIN SONUCU NE OLURSA OLSUN KALICI DOSTLUKLAR OLUŞTURUP
ÖYLE UĞURLAMAK İSTERDİK...

İNŞALLAH BUNLARI SÜPER LİG'DE BERABERCE YAŞARIZ.

BAŞARILAR... SELAMLAR...

İyi dileklerin için tsk kardes insallah bu temennilerin seneye super ligde gerceklesir Sivasspor'a kalan maclarında basarılar

mericcas
05.02.2005, 15:32

Kayserili kardeşe Verdiği bilgi ve sitemizi ziyaret ettiğinden dolayı teşekkür ederim. Seyircisiz oynanması gerçekten çok kötü geçmişte yaşanılanların inadına dostça bir maç izler ve Arkadaşça misafirlerimizi yolcu ederdik. Öte taraftan onları burdan puansız yollıyacağımızıda eklemek isterim. SİVASSPOR artık durdurulamaz.

1967_DERNEK_10UR
05.02.2005, 18:19
aslında bakarsanız erciyes maçının seyircisiz olması daha iyi çünkü her nedense hep iddalı olduğumuz maçlarda erciyes ile oynuyoruz sonu pek hayırlı olmuyordu.belki böylesi daha hayırlı olur ama şunu bilsin yiğidolar bu maçı kaybetmeyiz puan farkını koruruz...

1967_DERNEK_10UR
05.02.2005, 18:26
bence macin skoru

YIGIDOLAR STADIN CEVRESINDEN ASIRI DESTEK VERECEKLERbaba yoksa organizeyi sen mi yaptın.sen sivastamısın bilelim .stadın dışından destek verecek olan biziz organizeyi de yapan biziz sana n'oluyor anlayamadım bugün bizimle stada mı geldin yoksa ordamıydın pankartları bayrakları asarken veya röportaj yaparken yoksa skorbordun içine mi saklandın.bırakında bu işleri biz halledelim sen oku veya izle veya dinle ...

k.erciyes:5

sivasspor:0

abcde
05.02.2005, 21:12
bence macin skoru

YIGIDOLAR STADIN CEVRESINDEN ASIRI DESTEK VERECEKLERbaba yoksa organizeyi sen mi yaptın.sen sivastamısın bilelim .stadın dışından destek verecek olan biziz organizeyi de yapan biziz sana n'oluyor anlayamadım bugün bizimle stada mı geldin yoksa ordamıydın pankartları bayrakları asarken veya röportaj yaparken yoksa skorbordun içine mi saklandın.bırakında bu işleri biz halledelim sen oku veya izle veya dinle ...

ultra seninkide laf olsun bilmeyenmi var dışardan destek verceğinizi,mesela ben istanbuldayım ama haberim var :lol:

cavres__ss
05.02.2005, 22:53
inşallah maçı alıpyolumuza devam edeceğiz karşılaşmayı tabiki sivassporumuz olacak

cavres__ss
05.02.2005, 23:02
Bu maçı alacagız artık hiç kimse bizim önümüzde kimse duramaz maç 2-----0 bizim olur

türkçerap_yakup
06.02.2005, 15:52
mehmet yıldız.....işte gördünüz....2 gol birden..helal mehmete...sivasfm çok güzel....helal sivasfm e...maç sonrasında çok ii bilgiler vardi...

Robin80
06.02.2005, 16:46
Oleri izleme sansimiz varmi???

türkçerap_yakup
06.02.2005, 16:56
var gardaş pazar akşamı trt2 de 22.30 da galiba ...orda izlersin ...

CAGLAYAN
06.02.2005, 17:03
bence macin skoru

hayir organizeyi ben yapmadim.bilmiyordum da bu benim sahsi düsüncemdi!!!!!!! ...bende sivasta olsaydim herhalde sizlerle ayni safhada yer alirdim.Sen ne kadar sivasta Sivassporluysan biz Gurbetciler Gurbette Sizler kadar Sivassporluyuz!!! ayrica senin yorumuna hic anlam veremiyorum !! neden bu Agresiflik?

KoraySancar
06.02.2005, 17:05
Boşver be Çağlayan abi bu sitedeki bazı arkadaşların ne yapmaya çalıştığını ben de anlayamıyorum,sen efendi bir insansın hiç lüzumsuz polemiklere girme.Bizim için önemli olan Sivasımız ,Sivassporumuz böyle münferit olaylara takılmayalım.

kerem
06.02.2005, 18:05
Yakupun dediğini düzeltiyim:pazartesi günü TRT 3 'te SAAT :10.15'DE

mericcas
06.02.2005, 18:16
Maçı seyredemedik ama stadın dışı çok güzeldi. Dünyada belki ilkti. Stadın dışından Anfi ve hoparlörlerle tezahurat yapıp sesimizi futbolcularımıza duyurduk. Artık yavaş yavaş hazırlıklara başlayın Şampiyonluk turu yakındır.......

BROTHERS58
07.02.2005, 13:19
DÜN MACI KULÜP TELEFONUNU 15 DK RAYLA ARAYARAK TAKİP ETTİM.VE BEKLEDİĞİMİZ GİBİ OLDU COK SÜKÜR.ARTIK SADECE BİZ DEGİL TÜM TÜRKİYE SİVASIN YERİNİN SÜPERLİG OLDUGUNU ANLADI.TAKIM İYİ TARFTAR SÜPER SİVASIMIZ LİGİNE KOSUYOR,HADİ HAYIRLISI.

b1glord
07.02.2005, 18:06
Disarda bi yandan bagiriop cagirirken bir yandan da radyolardaydi kulaklarimiz..Ben goller harici fazla bi heyecan yoktu macta kanisindayim..ama su an ne heyecan ne iyi futbol ne bol gollu maclar..hic bisey istemiorum..galip gelelim yeterli..