Orijinalini görmek için tıklayınız : ÇAVUŞOĞLU ÖZÜR DİLEDİ!!!

kursad58
19.09.2005, 09:13
ALMIŞ OLDUĞU TEPKİLERDEN OLACAK DÜN GECEKİ PROGRAM ÖMER ÇAVUŞOĞLU HAKKI'DAN VE SİVASSPOR CAMİASINDAN ÖZÜR DİLEDİ AYRICA SİVASSPOR'UN TS Yİ MÜKEMMEL BİR OYUNLA SAHADAN SİLDİĞİN VE ARTIK SÜPER LİGDE BİR SİVASSPOR GERÇEĞİNİN OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Ozancan
19.09.2005, 09:24
ALMIŞ OLDUĞU TEPKİLERDEN OLACAK DÜN GECEKİ PROGRAM ÖMER ÇAVUŞOĞLU HAKKI'DAN VE SİVASSPOR CAMİASINDAN ÖZÜR DİLEDİ AYRICA SİVASSPOR'UN TS Yİ MÜKEMMEL BİR OYUNLA SAHADAN SİLDİĞİN VE ARTIK SÜPER LİGDE BİR SİVASSPOR GERÇEĞİNİN OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Serhat Uluerenin de acilen ozur dilemesi lazim.
Bir Cavusoglu kadar bile olamiyorsa yaziklar olsun.....!!!

serrkann58
19.09.2005, 09:45
Çavuşoğlu SİVASSPOR camiasının ne kadar büyük oldugunu ögrendi ve özür diledi...Serhat ulueren denen şahsiyet acil olarak özür dilemeli

sivaslibozo
19.09.2005, 10:10
Valla arkadaslar ben inanmiyoum serhat ulueren denilen mega denyonun özür dileyecegini, cünkü bildigim kadariyla adam yukardan asaga GURUR....adamin hal ve hareketleri acikca KÜCÜK DAGLARI BEN YARATTIM dercesine....

böylelerinin topuklarina sikacaksin...baska birseye lüzüm yok......

neyseee

Vesselam

e17eren
19.09.2005, 10:22
ö. çavuşoğlu özür dilemiş ha
açıkcası ben beklemiyordum acaba kaç mail attık

disikartaL_mrv
19.09.2005, 10:30
Spor programLarı kendini biLmez birsürü insanLarla doLu...

Ne dediklerini biLmiyor lambur lumbur konuşuyorLar sonrada özürdiliyorlar.

GErçi buda bir erdemLik ama söyLemeden akLın nerdeydi be adam...

Kaptan-58
19.09.2005, 10:50
HAH İŞTE ŞÖYLE SİVASIN SAHİPSİZ OLDUĞUNU SANA BAZI KENDİNİ BİLMEZ VARLIKLAR GERİ ATMAYA BAŞLADI... SIRA SERHAT ULUEREN DENE ŞAHISTA.....

SİVASSPOR SAHİPSİZ DEĞİLDİR....

acakislalimahoni
19.09.2005, 10:51
dilemek zorundaydı zaten bir an 6 kasımda baslarına gelecekleri düşünmüş olabilir :)

sinan58_34
19.09.2005, 12:24
dun kanalın bırınde mac yorumlarını ızledım ts macının sivasspor ts macının ozetını yayınlıyodu sıvasımız hakkında cok buyuk konusuyolar tabıkı bız bunları haketıyoruz artık medyanın gozu bızde bızde bunu enıyı sekılde degerlendırecez inanıyorumkı cok uyuk basarılar kaydedecez

CÜSSKB-Aynur
19.09.2005, 12:52

Yapılması gerekeni yapmış,
Anadolu takımlarını yok sayan, yada bir-iki kelimeyle geçiştiren, ses tonlarıyla,mimikleriyle her halleriyle küçümseyen bu sözde spor otoriteleri Türkiye nin sadece İstanbul dan ve İstanbul takımlarından ibaret olmasığını ne zaman anlayacaklar acaba?

5841
19.09.2005, 13:40
ÖZUR DİLEMEKTE BİR ERDEMLIKTIR.

alper58
19.09.2005, 14:35
BENCE BU CAVUSOĞLU DEREYİ GÖRMEDEN PAÇALARI SIVADI,GS MAÇINDA SİVASSPOR YENİLDİ DİYE ETMEDİĞİ HAKARET KALMADI.TS MAÇINDA SİVASSPORUN NE KADAR BÜYÜK Bİ TAKIM OLDUĞUNU GÖRÜNCE ÖZÜR DİLEDİ.

EY CAVUSOĞLU SİVASSPOR-FB MACINDA FB NİN ECEL TERLERİ DÖKTÜĞÜ VEDE YENİLDİĞİ ZAMAN BAKALIM BU SEFER NE DİCEN??ÇOK MERAK EDİYORUM?

Dağcı
19.09.2005, 15:13
Spor programLarı kendini biLmez birsürü insanLarla doLu...

Ne dediklerini biLmiyor lambur lumbur konuşuyorLar sonrada özürdiliyorlar.

GErçi buda bir erdemLik ama söyLemeden akLın nerdeydi be adam...

Böylelerine kibarca DANGALAK deniyor işte, naparsın...

Sivasın ve Sivaslıların birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmelerinin küçük bir ispatı. Serhat Ulueren'midir ne karıın ağrısıdır, o da özür dileyecektir.

GeCeVeMaVi58pRf
19.09.2005, 15:14

şimdi sıra serhat uluerende oda enkısa zamanda özür dilemeli yoksa şikayete devam edecegım...

ali agca
22.09.2005, 02:05
provakatörlük yapıp ön plana ckmak ister her zaman onuda anlayışla karşılamak lazım G:S DÜŞMANI cavuşoglu

ali agca
22.09.2005, 02:08
provakatörlük yapıp ön plana ckmak ister her zaman onuda anlayışla karşılamak lazım G:S DÜŞMANI cavuşoglu

ali agca
22.09.2005, 02:12
EY CAVUSOĞLU SİVASSPOR-FB MACINDA FB NİN ECEL TERLERİ DÖKTÜĞÜ VEDE YENİLDİĞİ ZAMAN BAKALIM BU SEFER NE DİCEN??ÇOK MERAK EDİYORUM?

GuNaY
22.09.2005, 02:35
Böylelerine kibarca DANGALAK deniyor işte, naparsın...

Sivasın ve Sivaslıların birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmelerinin küçük bir ispatı. Serhat Ulueren'midir ne karıın ağrısıdır, o da özür dileyecektir.
abim süpersin :) o(serhat) enaniyetinin altında kalacak birgün dua etsinde onun üzerine biz atmayalım yükünü :D

Dağcı
22.09.2005, 07:51
abim süpersin :) o(serhat) enaniyetinin altında kalacak birgün dua etsinde onun üzerine biz atmayalım yükünü :D

Sağol gardaş... Her zaman tepkimizi göstermeliyiz.

Susma, sustukça sıra sana gelecek. :D

burak_baykal
22.09.2005, 09:27

SİVASSPORUN GALATASARAY MAÇINDA YAPMIŞ OLDUĞU HATAYI ZIT TARAFA ÇEKEREK SİVASSPOR CAMİASINI KÜÇÜK DÜŞÜREN VE FUTBOLCUMUZ HAKKIYA ARGO KELİME KULLANAN ÇAVUŞOĞLU YAPTIĞI HATAYI ANLAYARAK SİVASSPORDAN VE SİVAS CAMİASINDAN ÖZÜRDİLEDİ.ARTIK BÜTÜN SPOR CAMİALARININ BİZİ TANIMASINI İSTİYORUM.BİZİ KİM OLDUĞUMUZU İSTİYORUZ.

serhankaburcuk
22.09.2005, 13:38
Ömer Çavuşoğlu gerekeni yaptı sıra Serhat Uluerende...Onunda acilen özür dilemesi gerekiyor...

gercek58li
22.09.2005, 13:50
Özür dileyecegin isi yapmayacaksin.Pardon cikti e.....r cogaldi misali.
Ayni, gazetede yarim sayfa hakaret sonrasinda görünmeyecek bir yerde 2 kelimelik özür.Ben hakaretini duydum ama özürünü burdan ögreniyorum...
Ama daha cok pisman olacaklar ins.

bbptek58
22.09.2005, 14:47
çavuşoğlunun programını ben de izledim adam hakkının kendini yanlış anladıpını söyledi demek ki aklı başına gelmiş ****nin