Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu İş Olacak Yiğidom !

SivasSpor.Com
23.02.2009, 17:34
http://www.sivaspostasi.com.tr/resimler/yazar/nailsertakan88.jpg

Nail SERTAKAN / Sivaspostası

Rakiplerden Fener'in, Trabzonun yenilmesi oynayacağımız Eskişehir maçını çok önemli hale getirdi. Bu sebeplede alınacak bir galibiyet çok önemli oldu. Artık bundan böyle görüldüki hiç bir maç kolay olmayacak. Alttakilerin, yukarıdakileri yenmesi bu hafta en çok bize yaradı. Sonuçta baktığımızda alınan sadece 3 puan değil bana göre tam 12 puan. Ancak taraftarlarda, futbolcular ve taknik adamlar gibi sakin ve sabırlı olmalı. Bundan böyle tünelin ucu azar azar görünmeye başladığı için böyle maçlar daha çok oynuyacağız. Bu süreçta sinirlerine hakim olan, sabırlı olan, az hata yapan şampiyon olacak. Bakıldığında şu ana kadar bu saydıklarıma sahip olan takımda tabiki sivasspor...Bana göre Eskişehir maçının en önemli olaylarından biride şu: Kart cezası ve sakat oyuncu vermeden maçı tamamladık. artık seyirci bu işe iyi ısınmaya başladı. Tribünleri tamamen doldurdu. Maçın başından sonuna kadar takımlarını destekledi. Maç bitmeden trübünleri terk etmedi. Sevinci futbolcularımız bu kez tribünleri dolduran taraftarlarla paylaştı. Herhalde bundan sonra tribünlerde kırmızı-beyaz görüntüler daha çok olur. Bence böle işimize yarıyacaksa bir olsun bizim olsun...Sezon sonunda herşey unutuluyor sadece sıralamadaki yerimiz konuşuluyor.

Birileri belki iyi top oynuyamadığımızı söylüyebilir. Ancak sahada verilen inanılmaz mücadeleye baktığımızda çok sitresli maçlar oynuyoruz. Rakibin puan cetvelindeki durumununda iyi olmaması maçı inanılmaz zevkli ve çekişmali hale getirdi. Rıza hocanın çalıştırdığı takımlar genelde iyi mücadele ediyorlar. Fakat General'in askerlerinin verdiği mücadele karşısında zayıf kalıyorlar.
Bu hafta Kadıköy de inanılmaz bir maç var. Eğer Sivasspor, Fener'i yenerse en azından bir rakibini saf dışı edecek. Tabiki hem bizin hemde fener açısından zor bir maç olacak. Buradan çıkarılacak puanlar önümüzdeki haftalar için bize çok önemli bir avantaj sağlayacak. Bunun için ne gerekli?
Futbulcuları sahada yalnız bırakmıyacak, bize ayrılacak tribünleri dolduracak yiğidolara...Artık bu işin hiç bir bahanesi kalmadı.
Unutmadan bir teşekkürde hem yönetime hemde bu zor kış şartlarında Eskişehir maçında mükemmel bir zemin hazırlayanlara. Başta stadyum müdürü, İl Özel İdari personeli ve belediye çalışanlarına yürekten teşekkür ediyorum.

kangallı58
23.02.2009, 17:44
Emegi geçen herkese teşekkür etmek gerekir bundan sonra iş daha çok bize yani taraftarlara düşüyor..

SS'li
23.02.2009, 18:02
Sporaktif programın sırf nail sertakan ustanın yorumları için izliyorum. Çok doğru tespitler yapıyor. Ama ne hikmetse programın sunucusu tarafından sürekli lafı yarıda bırakılıyor.

Kalitesiz bir kanalında sunucusu ancak bu kadar olur zaten.

gül5858
23.02.2009, 18:20
..........Sabır Yiğidolar kaybetme gibi lüksümüz kalmadı...........

davulcu
23.02.2009, 18:23
BU SENE ŞAMPİYON ANADOLUDAN............

sewaz58
23.02.2009, 18:25
Çatlak sesleri susturmanın vakti geldi çattı.. Hayırlısıyla alacağız bu şampiyonluğu...