Orijinalini görmek için tıklayınız : Suskunluğun Çığlığı

SivasSpor.Com
24.02.2009, 09:26
http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/alierdogan.bmp

FOTOMAÇ yazarı Ali Erdoğan`in bugünkü köşe yazısı "Suskunluğun Çığlığı"....

Yok yok... Sivasspor'un 3 puan farkla liderlik koltuğuna oturması tesadüf. Geçen yıl da böyle olmuştu. Bu nedenle ben 21. haftada liderlik koltuğuna oturmasını tesadüf olarak görüyorum. Böyle bir takım ligi götüremez canım. Baksanıza kendi sahalarında oynadıkları 11 maçın 10'nu kazanıp, birinde berabere kalmışlar.
Bu bile tesadüf...
Az kalsın unutuyordum. Deplasmanda Trabzonspor ve Beşiktaş ile berabere kalması da tesadüf. Fenerbahçe ve Galatasaray'ı kendi sahasında yenmesi ise tesadüfün tesadüfü. Hele Galatasaray'ı Fortis Türkiye Kupası'nda elemesi ise tesadüflerin en büyüğü. Bak şu işe ligin en az yenilgi alan takımı olması da tesadüf. Ligin en az gol yiyen ikinci takımı olması da ayrıca tesadüf. Ben bu başarıyı tesadüflere bağlıyorum. Tabii ki bu yazdıklarımın hepsi şaka. Sivasspor gerçeğini görmek istemeyenler hâlâ bu başarıyı tesadüfe bağlıyorlar. Futbolun TÜSİAD'ı olan BÜYÜKLER kulübüne Sivasspor 5. büyük olarak girdi. İster başarısını kabul edin, ister etmeyin. Artık Sivasspor 5. büyük olarak ismini yazdırdı.

Oyunlar başlayacaktır!
Ligin bitimine 13 hafta kala 3 puanla liderlik koltuğuna 3 puan farkla oturmak elbette kolay değil. Her zaman belirtiyorum. Sivasspor'un önü kesilmek istenecektir. Eskişehirspor maçında iyi oynamadı. Ama mücadelesi vardı. Faruk'un yaptığı hareket penaltı. Bunu değerlendirecek hakem. 'Verilmeyen penaltı ile ligin kaderi değişti' yorumu getirilmesi oyunun sahneye konulması için yapılan ön çalışmalardır. Yıllardır Sivasspor veya başka bir Anadolu takımının hakem hatalarıyla hakkı yendiği zaman sesini çıkarmayanların bugün ses çıkarmaları 3 büyüklerin saltanatının tehlikede olduğunun habercisidir. Sivasspor şampiyonluğa koşuyor. Bir Anadolu takımının şampiyon olmasından kimse korkmasın. Çünkü Kurtuluş Savaşı da Anadolu'dan başlamıştı. Türk futbolunun da kurtuluşu Anadolu'dan çok sayıda şampiyonluğa oynayacak takımların çıkmasıdır. İşte bu nedenle Sivas 4 Eylül Stadı maraton tribününde yazılan o sözler çok anlamlıdır ve gerçeği yansıtmaktadır.
"Anadolu'nun yıllar süren suskunluğunun çığlığıdır Sivasspor."

SenSetik
24.02.2009, 09:26
Suskunluğun çığlığı

Yok yok... Sivasspor'un 3 puan farkla liderlik koltuğuna oturması tesadüf. Geçen yıl da böyle olmuştu. Bu nedenle ben 21. haftada liderlik koltuğuna oturmasını tesadüf olarak görüyorum. Böyle bir takım ligi götüremez canım. Baksanıza kendi sahalarında oynadıkları 11 maçın 10'nu kazanıp, birinde berabere kalmışlar.
Bu bile tesadüf...
Az kalsın unutuyordum. Deplasmanda Trabzonspor ve Beşiktaş ile berabere kalması da tesadüf. Fenerbahçe ve Galatasaray'ı kendi sahasında yenmesi ise tesadüfün tesadüfü. Hele Galatasaray'ı Fortis Türkiye Kupası'nda elemesi ise tesadüflerin en büyüğü. Bak şu işe ligin en az yenilgi alan takımı olması da tesadüf. Ligin en az gol yiyen ikinci takımı olması da ayrıca tesadüf. Ben bu başarıyı tesadüflere bağlıyorum. Tabii ki bu yazdıklarımın hepsi şaka. Sivasspor gerçeğini görmek istemeyenler hâlâ bu başarıyı tesadüfe bağlıyorlar. Futbolun TÜSİAD'ı olan BÜYÜKLER kulübüne Sivasspor 5. büyük olarak girdi. İster başarısını kabul edin, ister etmeyin. Artık Sivasspor 5. büyük olarak ismini yazdırdı.

Oyunlar başlayacaktır!
Ligin bitimine 13 hafta kala 3 puanla liderlik koltuğuna 3 puan farkla oturmak elbette kolay değil. Her zaman belirtiyorum. Sivasspor'un önü kesilmek istenecektir. Eskişehirspor maçında iyi oynamadı. Ama mücadelesi vardı. Faruk'un yaptığı hareket penaltı. Bunu değerlendirecek hakem. 'Verilmeyen penaltı ile ligin kaderi değişti' yorumu getirilmesi oyunun sahneye konulması için yapılan ön çalışmalardır. Yıllardır Sivasspor veya başka bir Anadolu takımının hakem hatalarıyla hakkı yendiği zaman sesini çıkarmayanların bugün ses çıkarmaları 3 büyüklerin saltanatının tehlikede olduğunun habercisidir. Sivasspor şampiyonluğa koşuyor. Bir Anadolu takımının şampiyon olmasından kimse korkmasın. Çünkü Kurtuluş Savaşı da Anadolu'dan başlamıştı. Türk futbolunun da kurtuluşu Anadolu'dan çok sayıda şampiyonluğa oynayacak takımların çıkmasıdır. İşte bu nedenle Sivas 4 Eylül Stadı maraton tribününde yazılan o sözler çok anlamlıdır ve gerçeği yansıtmaktadır. "Anadolu'nun yıllar süren suskunluğunun çığlığıdır Sivasspor."

ALİ ERDOĞAN - FOTOMAÇ

SenSetik
24.02.2009, 09:29
Ali Abi duygularımızı çok güzel kaleme dökmüşsün teşekkürler...

Ey anadolu...bu oyunun bir parçası olarak yer alanlar kara bir kalemle Türk futbol tarihine yazılacaktır...

Nasıl ki son hafta "penaltı" yaygarasıyla bu oyuna alet olanlar yazıldıysa...

ZALIM_58
24.02.2009, 09:44
Sayın ALİ ERDOGAN seni tebrik ve takdir ediyorum büyük bir zevkle şevkle yazılarını hergün takip etmeye çalışıyorum kalemine saglık.

spainloco
24.02.2009, 09:48
yok yok tesadüf :) ne derlerse desinler görünen tablo bizim ne oldugumuzu açıklıyor..

Teşekkürler
ALİ ERDOĞAN // FOTOMAÇ

davulcu
24.02.2009, 10:00
teşekkürler ali bey........................

vedat58
24.02.2009, 10:04
Suskunluğun çığlığı

Bu bile tesadüf...

Oyunlar başlayacaktır!
Ligin bitimine 13 hafta kala 3 puanla liderlik koltuğuna 3 puan farkla oturmak elbette kolay değil. Her zaman belirtiyorum. Sivasspor'un önü kesilmek istenecektir. Eskişehirspor maçında iyi oynamadı. Ama mücadelesi vardı. Faruk'un yaptığı hareket penaltı. Bunu değerlendirecek hakem. 'Verilmeyen penaltı ile ligin kaderi değişti' yorumu getirilmesi oyunun sahneye konulması için yapılan ön çalışmalardır. Yıllardır Sivasspor veya başka bir Anadolu takımının hakem hatalarıyla hakkı yendiği zaman sesini çıkarmayanların bugün ses çıkarmaları 3 büyüklerin saltanatının tehlikede olduğunun habercisidir. Sivasspor şampiyonluğa koşuyor. Bir Anadolu takımının şampiyon olmasından kimse korkmasın. Çünkü Kurtuluş Savaşı da Anadolu'dan başlamıştı. Türk futbolunun da kurtuluşu Anadolu'dan çok sayıda şampiyonluğa oynayacak takımların çıkmasıdır. İşte bu nedenle Sivas 4 Eylül Stadı maraton tribününde yazılan o sözler çok anlamlıdır ve gerçeği yansıtmaktadır. "Anadolu'nun yıllar süren suskunluğunun çığlığıdır Sivasspor."

ALİ ERDOĞAN - FOTOMAÇ

ALI ERDOGAN abime katiliyorum bize söylenecek laf birakmamis insalah bu oyunlari sivasspora yapmazlar insallah sampiyon olacaz ve türkiye kupasinida alacaz

muhsin koçak
24.02.2009, 10:07
Tesadüfen şampiyonda olacağız Allah'ın izniyle.

Rallim58
24.02.2009, 10:12
Sayın, Ali Erdoğan.....

Kalemine sağlık.... Yüreğine sağlık..... Sivassporu, 5. büyük olma şeref listesine kayıt eden ilk spor yazarı oldunuz, gönlüne sağlık...

Hatta Şampiyonluğumuzda tesadüf olacak...

Ama tesadüf bu ya işte, her ne hikmetse O tesadüfcülerin, Sivassporu ağızlarına alamaması da tesadüf olsa gerek...

SenSetik
24.02.2009, 10:15
hakkımızda yazılan "hakemler kolluyor", "Sivas futboluyla değil hakemlerle burada" gibi yazıları okudukça...

rakip taraftarların forumlarında, spor ajanslarının haber yorumlarında anti-sivas yorumlarını gördükçe...

anadolu kardeşliği diyipte, anadoluyu sıtından vuranların yorumlarını okudukça...

trap-son ve kes-kes zırvalarını dinledikçe...

tv programlarını istanbul yalakaları istila ettikçe...

BU SENE ŞAMPİYONLUĞU DAHA DA ÇOK İSTİYORUM...
SONRA DAHA ÇOK...
VE DAHA DA ÇOK...

myway
24.02.2009, 10:24
Mükemmel bir yazı kaleminize sağlık gerçekten.. Lütfen herkes okusun bu yazıyı...

delifisek58
24.02.2009, 10:25
ali abi ağzına eline yüreğine sağlık saol varol sen hakiki dostsun bize

kempes
24.02.2009, 10:29
oynanacak oyunlarına başlarına geçirmek te bizim elimizde
özellikle evimizde oynayacağımız beşiktaş ve trabzon maçları 6 puanlık maçlar olacak. bu maçlarda rakipleri eli boş gönderdikten sonra deplasmanda alacağımız puanlar bizi şampiyon yapacaktır.
öyle kolay değil ayak oyunları oynamak artık...
bir zamanlar sadece trt vardı, ama şimdi trt bile artık tek kanal değil...
herkes herşeyin nasıl olduğunu görüyor, bir maçta iş kazasına ya da katil hakem kararlarına maruz kalsakta daha alınacak 39 potansiyel puan bizi bekliyor. al alabildiğin kadar...ki, bu maçlarda alacağımız 6 galibiyet ve trabzon, beşiktaş maçlarında rakiplere yenilmemek sezon sonu ipi gögüslememizi sağlayacaktır.

by_hunter
24.02.2009, 10:33
tesadüf eseri şı iki kupayıda alsak varya o zaman görürüm ben onları :D

alico58_58
24.02.2009, 10:36
Ali Abi Yüreğine Sağlık Bir Sivassporlunun içindeki duyguları bu kadar güzel bir şekilde kaleme döktüğün için.Söylenecek fazla bişey bırakmıyorsun Türkiye'de bu işi senin gibi adaletli ve tarafsız yapabilecek gazeteci gerçekten çok az.

memet24
24.02.2009, 10:41
teşekürler ali erdogan....................

hemşiryiğido
24.02.2009, 11:38
helal olsun!! ülkemizin ve türk futbolunun böyle yürekli yazarlara ihtiyacı var.

Abdullah DuMaN
24.02.2009, 11:52
Bizlerde boşuna demiyoruz zaten
'Anadolunun Yıllar Süren Suskunluğunun Çığlığıdır;SİVASSPOR'

Del Piero
24.02.2009, 12:09
bende bugun gazeteden okudum bu yazıyı vee gerçekten harikaa kalemine yüreğine salık sayın Erdoğan...

Del Piero
24.02.2009, 12:10
yaa arkadaşlar Ali Erdoğan beyfendiye abimizi teşekkür maillerine tutalım....

yiğidomustafa
24.02.2009, 12:21
Bu bile tesadüf...

Oyunlar başlayacaktır!
Ligin bitimine 13 hafta kala 3 puanla liderlik koltuğuna 3 puan farkla oturmak elbette kolay değil. Her zaman belirtiyorum. Sivasspor'un önü kesilmek istenecektir. Eskişehirspor maçında iyi oynamadı. Ama mücadelesi vardı. Faruk'un yaptığı hareket penaltı. Bunu değerlendirecek hakem. 'Verilmeyen penaltı ile ligin kaderi değişti' yorumu getirilmesi oyunun sahneye konulması için yapılan ön çalışmalardır. Yıllardır Sivasspor veya başka bir Anadolu takımının hakem hatalarıyla hakkı yendiği zaman sesini çıkarmayanların bugün ses çıkarmaları 3 büyüklerin saltanatının tehlikede olduğunun habercisidir. Sivasspor şampiyonluğa koşuyor. Bir Anadolu takımının şampiyon olmasından kimse korkmasın. Çünkü Kurtuluş Savaşı da Anadolu'dan başlamıştı. Türk futbolunun da kurtuluşu Anadolu'dan çok sayıda şampiyonluğa oynayacak takımların çıkmasıdır. İşte bu nedenle Sivas 4 Eylül Stadı maraton tribününde yazılan o sözler çok anlamlıdır ve gerçeği yansıtmaktadır.

SÖZ KONUSU SİVASSPOR.....

SempaticH
24.02.2009, 12:31
tesadüf diyenlere ali erdoğanın bu sözleri diğer yalaka medyasına tokat gibi oldu yüreğine kalemine sağlık ellerin dert görmesin sağol ali erdoğan bey seni kutluyorum

Akartuna58
24.02.2009, 12:53
1 . lige cikmamizda tesadüf canim :D:D

bu sene sampiyon anadoludan anadoluda sivas :D

SenSetik
24.02.2009, 13:03
Bülen Hocamız bugün basın toplantısında güzel bir söyledi:
Bizim de çok penaltımız verilmedi ama biz hiçbir zaman üstümüzü başımızı yırtmadık...anlayana...

KIZILCAN
24.02.2009, 13:10
Yazarın bu yorumu bana şunu hatırlattı:
"Cumhuriyetin temellerini burada attık,Anadolunun şampiyonluğunun da temellerini de burada atacağız"
Ts'liler alınmasın.En son şampiyon olmalarından tam 26 sene geçmiş.Türkiye nüfusunun çoğunluğunu genç nesil oluşturduğuna göre her 3 kişiden 1'i Trabzonspor'un şampiyonluğunu görememiş.Bu kez tarihe biz geçeceğiz altın harflerle,tüm Türkiye tanıklık edecek Sivasspor'un şampiyonluğuna.

58svs58
24.02.2009, 13:13
arkadaşlar herkes her şeyi diyebilir.Bu ülke biliyorsunuz ATATÜRK' ün Sivastan attığı ilk adımlarla kuruldu.Bu ülkenin futbolu Sivastan atılan bir adımla kurtulacak.

HİÇBİR BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR.

gül5858
24.02.2009, 13:34
Çünkü Kurtuluş Savaşı da Anadolu'dan başlamıştı. Türk futbolunun da kurtuluşu Anadolu'dan çok sayıda şampiyonluğa oynayacak takımların çıkmasıdır. İşte bu nedenle Sivas 4 Eylül Stadı maraton tribününde yazılan o sözler çok anlamlıdır ve gerçeği yansıtmaktadır.

AmiRaLL
24.02.2009, 13:57
Vay abim agzina saglik ama bence bu saatten sonra milletin ne dedigi ne yaptigi umrumuzda olmasin evet tesaduf diyip geceliki moralimizi tartismalarla bozmayalim tesaduf diyenlerin kendileri tesaduf onun icin agizlarindan birakimiorlar o kelimeyi :) Allah yardimcimiz OLsun ..

hiko58
24.02.2009, 14:23
ne de güzel yazmış ali bey kalemine yüreğine sağlık. evet oyunlar oynanacak. hemde ne oyunlar. ortalık ayağa kalkacak. maçlar iptal edilsin denecek. hakemler ayarlanmaya çalışılacak. hakemlere baskı yapılacak. futbolcularımıza baskı kurulacak. ama biz yılmayacağız. zafer denilen şey kolay kazanılmıyor. büyük mücadeleler gerek. bunlarıda başaracağız çoğu gitti azı kaldı. ben bayraklarımı hazırladım hemde kocaman dev bayraklar. şampiyonluk bayrakları. kim engelleyecekse çıksın engellesin. engelleyemeyecekler. bizler inandık. herkes inandı. lig bitimindeki karnavala herkesi bekleriz.

hiko58
24.02.2009, 14:42
şampiyonluk karnavalına gurbetçi kardeşlerimizide bekliyoruz. öyle bir coşku olmalıki türkiye sallanmalı. bu iş kolbastı oynamaya benzememeli. sabahlara kadar eğlenceler olmalı. türkiye şampiyonu görmeli. sivas dışındaki tüm heöşehrilerimiz mutlaka sivasa gelmeli.

titizyiğido
24.02.2009, 14:43
SAYIN ERDOĞANA SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ..............

B.Demirci
24.02.2009, 14:44
Sivassporumuz süperlig'te kalıcı olduğunu bundan böyle bizim için tek büyük olduğunu ispatlamıştır.

ferhat_58_oğuz
24.02.2009, 15:21
TABİ TABİ CANIIIIM TESADÜF TRABZONSPORUN YILLARDIR 4 . 5. 6. SIRADA LİGLERİ BİTİRİR .BU SENE 20 SENEDEN SONRA KAFAYA OYNAR TESADÜF OLMAZ TESADÜFSE BUNUN ADI TRABZONSPOR BİZ SÜPER LİGE ÇIKALI 3 SEZON OLUYO HER SENE KADEME KADEME YUKARI OYNUYORUZ BU NE MANTIKTIRKİ HALA TESADÜF DİYOLAR ALİ ERDOĞAN BEY BİZİM DİLE GETİREMEDİKLERİMİZİ ÇOK GÜZEL DİLLENDİRMİŞ AMA GÖREN KÖRLER VARYA ONLARA GÖRE HALA TESADÜF TABİ FUTBOLDAN ANLAMIYORLARSA

ferhat_58_oğuz
24.02.2009, 15:27
HA BİRDE GERÇEK TESADÜFÜ BU HAFTA GÖRECEGİZ FENER MAÇINDA ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU STADINDA BAKIN OZAMAN GERÇEK TESADÜF NASIL OLURMUŞ AMA FENERLİLER TESADÜF LAFINI BAŞKANLARINDAN DOLAYI ÇOK İYİ BİLİR

atsiz hoca
24.02.2009, 16:33
Son zamanlarda İnternette gerek genel futbol forumlarında gerekse bazı takımların forumlarında SİVASSPOR aleyhtarı konu başlıkları ve yorumlar görmekteyim.Özellikle kendini büyükten sanan Trabzonspor sitesinde Sivas hakemlerle önümüze geçiyor diye konu açmış ve konu başlığı altında yine yemediğimiz hakaret kalmamış.Daha 2 hafta önce Ankaragücü maçında 30. dklarda De Nigris gole giderken düşürülmüş ve hakem hem penaltıyı hem kırmızı kartı atlamıştır.Hiçbir Sivaslı bunda artniyet olduğunu düşünmemiş ve TFF Trabzonu kolluyor çamuruna yatmamıştır.İşte Hakan Kutlu'nun maç sonrası yorumu:
Ankaragücü maçından sonra Hakan Kutlu:
"Çok çok üstün top oynadık. Girdiğimiz pozisyonlar var. Futbolcularımı kutluyorum. Soğukkanlı olmaya çalışıyorum ama şu ortamada çok zor. Antalya maçı, Konya maçı bu maç.Yüzde yüz penaltı ve kırmızı kart verimesi gereken pozisyon. Ve 60 dakika daha kalıyor. Son dakika yediğimiz gol var. Yazık. Biraz dikkat etsinler. Ankaragücü çok büyük bir camia, ezmesinler. Kişisel peroblemleri varsa, başka yerde halletsinler. Futbolcuların emeğine, hocaların emeğine yazık. Tekrar söylüyorum kişisel sorunları varsa başka yerlerde halletsinler" dedi.
Bu gibi hatalar birçok takıma yapılıyor.Ama biz camia olarak butür hataların altından komplo teorileri üretmiyoruz.İçlerindeki çekememezliği,kıskançlığı ve sezon sonu ezberlerin bozulma ihtimali korkusunu bu şekilde sadece takım değil,takımla birlikte tüm SİVAS'lılara hakaret ederek atmak isteyen holiganlara bir çift sözümüz var...Anten taktırın!!!

Mursallı yiğido
24.02.2009, 16:35
Ali Abi yine döktürmüş.Teşekkür ederiz.

mev58lüt
24.02.2009, 16:56
Sayin Ali ERDOGAN duygularimizi cok güzel kaleme dökmüssün tesekkürler

FANATIK YIGIDO
24.02.2009, 17:35
sayin ALI ERDUGAN sivasimizin gururunu yansittiginiz icin size cok cok tesekkur ederiz.

rebelife58
24.02.2009, 18:16
teşekkürler ALİ ERDOĞAN ,bize diecek bişey bırakmamış

KeruLLu_17
24.02.2009, 18:33
Yok Abi Kesin Tesadüf Sivasspor Neki... :)

Ali Erdoğan'ın Bu Yazısını Çok Yerinde Buluyorum...

GOSt
24.02.2009, 19:34
bu takım 3 puan farkla lider hala tesadüf diyorlar.. şampıyon olduğumuz zaman uyanıcaklar ama merak etmeyinn

izmirliyigido
24.02.2009, 21:37

Bu cümleyi kim kurmuş, kim bulmuş çok merak ediyorum Muhteşem bir cümle. Herşeyi özetliyor. Anadolu'nun ezilişini, 3 büyüklerin ezişini, Anadolu'nun uyanışını her şeyi, ama herşeyi özetliyor.

Bu cümleyi kuran kim acaba? Yönetimiden birimi? Bir gazeteci dostumuz mu? Bir spor adamımı? Yoksa yine Bülent UYGUN mu?

Bilen varsa açıklarsa çok seviniriz.

AYK

kağanhan58
24.02.2009, 22:24
başarımıza tesadüf diyenlere en güzel cevap budur işte.tüm sivaslılar adına teşekkürler..özellikle ts liler bizi hiç çekemiyor.her sivasspor haberlerinin sonunda ts liler yorumlarıyla çamur atıyor.ben gereken cevabı yazıyorum.sizlerde yazın arkadaşlar.herkes birlik olmuş sivasa ve sivasımıza saldırıyor.bizim bizden başka dostumuz yoktur.bunlara en iyi cevabı saolsun futbolcularımız veriyor.bizlerde gereken desteğin daha fazlasını verelim onlara..

ÇAĞLAR GİYİM
24.02.2009, 22:47
http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/alierdogan.bmp

FOTOMAÇ yazarı Ali Erdoğan`in bugünkü köşe yazısı "Suskunluğun Çığlığı"....

Bu bile tesadüf...
Az kalsın unutuyordum. Deplasmanda Trabzonspor ve Beşiktaş ile berabere kalması da tesadüf. Fenerbahçe ve Galatasaray'ı kendi sahasında yenmesi ise tesadüfün tesadüfü. Hele Galatasaray'ı Fortis Türkiye Kupası'nda elemesi ise tesadüflerin en büyüğü. Bak şu işe ligin en az yenilgi alan takımı olması da tesadüf. Ligin en az gol yiyen ikinci takımı olması da ayrıca tesadüf. Ben bu

başarıyı tesadüflere bağlıyorum. Tabii ki bu yazdıklarımın hepsi şaka. Sivasspor gerçeğini görmek istemeyenler hâlâ bu başarıyı tesadüfe bağlıyorlar. Futbolun TÜSİAD'ı olan BÜYÜKLER kulübüne Sivasspor 5. büyük olarak girdi. İster başarısını kabul edin, ister etmeyin. Artık Sivasspor 5. büyük olarak ismini yazdırdı.

Oyunlar başlayacaktır!

ALİ ABİ SENİ HERGUN TAKİP EDİYORUM TEŞEKKURLER

üçyıldız58
25.02.2009, 12:58
TEMENNİMİZ DAHA NİCE ALİ ABİ GİBİ YAZARLARIMIZIN OLMASI
SEN BU KÖHNELEŞMİÇ ,ÇETELEŞMİŞ,SATILMIŞ,MEDYANIN İÇİNDE YILDIZ GİBİ PARLIYORSUN SİVASLILARIN GÖNLÜNDE YERİN AYRIDIR.
SİVASSPOR ŞAMPİYON OLACAK KİMİ YAZARLAR GÖBEKLERİNİ KAŞIYACAK KİMİ YAZARLAR BEN SİVASA GİTMİŞTİM KUPA MAÇINDA BU TAKIM ŞAMPİYON OLUR DEMİŞTİM DİYECEK BIYIKLARINI BURACAK KİMİ YAZARLAR SPOR ADAMLARI GÜYA SİVASA DESTEK OLUYORLARDI BİR PENALTI MESELESİ OLUNCA HEPSİ MASKELERİNİ DÜŞÜRDÜ SİVASA PERVASIZCA SALDIRDILAR BUNLAR BİLE SİVASA HEP BİZ DESTEK OLDUK DİYECEKLER BELKİ SEN BU ŞOVENİST ZİHNİYETİN İÇİNDE YER ALMAYACAKSIN ÇÜNKİ ONLAR YALAKALIKLARI SAYESİNDE HEPSİ BİR KÖŞEYİ TUTMUŞ AMA ALİ ABİCİĞİM SENİN YERİN SİVASSPOR TARAFTARININ GÖNLÜNDEDİR EMEĞİNE YÜREĞİNE KALEMİNE SAĞLIK

TracyMcGrady58
25.02.2009, 18:50
Insallah bu tesadüfler devam sürerde sezon sonunda tesadüf bir Sampiyonluk yasariz :D Gecen sene tesadüf diyenler bu senede bu basariya tesadüf diyorlar ben ona sasiriyorum ama Sivassporumuz en iyi cevabi sahada ve sezon sonunda Sampiyonlukla verecektir.

burak_baykal
25.02.2009, 18:54
değerli sivaslı hemşehrimiz ali erdoğanın göstermiş olduğu yazıları bence sivasspor içinde motive şeklinde olur.sayın yazar ali erdoğan,ada başarılar.