Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmirli Yiğidolar da büyük oluşum

izmirliyigido
24.02.2009, 11:14
Son zamanlarda Sivasspor'un başarısına paralel olarak takımımızın yalnız kalmaması adına gittiği her yerde evinde gibi hissetmesi adına, Türkiye'nin her tarafında ki Yiğidolar da birleşme ve oluşum içerisine girdiler.

İzmir'de yaşayan Sivas'lılar da gerek Ege Bölgesi Sivaslılar Federasyonu (ESFED), gerek Sivaslılar Sosyal ve Kültürel Dayanışma Derneği (SİDAYDER) ile destek verilmeye çalışılıyordu ama bu destek, hiçbir zaman SPORTİF anlamda aktif ve dinamik değildi.

2001-2002 yıllarında kendi bireysel çalışmalarımızla yavaş yavaş ivme kazanmaya başlayan Grup Çalışmaları şimdilerde yerini Dernek kurma çalışmalarına bıraktı.

Ama şu aşamada İzmir'de yaşayan Sivas'lı kardeşlerimle, yaşı 14-15 olandan tutun 55-60 olana kadar heyecanlı, dinamik ve aktif katılımı sağlayan geniş bir yelpaze ile YİĞİDOLAR, bir araya geldiğimiz bir "İZMİRLİ YİĞİDOLAR GRUBU" var. Bu grup en kısa zamanda DERNEK olup resmiyet kazanacaktır. Bu konuda 1 yılı aşkındır çalışmalarımız var.

Bu dernek sadece Sivasspor Taraftar Derneği olmayacak olup, Sosyal ve Sportif Dayanışmayı da kapsayacaktır. Herkesin gıpta ile bakacağı bir dernek kuracağımızın müjdesini buradan verirken Sivas'tan ve diğer illerden maçlara gelecek Sivas'lı kardeşlerimizide ağırlayacağız.

Bu çalışmaların ilk adımları atılmışken şimdi sırasıyla Sosyal bir kimliğimizi ve Sivil Toplum örgütü kimliğimizi lanse etme gereğini duyduk. Bunun içinde hepimizin yuvası olan sivasspor.com'dan, sayın başkanımız Rüştü Elmas'tan ve Genel Koordinatörümüz Ertuğrul kardeşimizden rica ederek adımızı duyurmak istediğimizi söyledik. Sağolsunlar onlarda bu imkanı bize vererek herkesin kolayca ulaşabileceği ve görebileceği bir yerde yerimizi aldık. Ertuğrul kardeşim bunun müjdesini dün (23.02.2009 da) gece geç saatlerde müjdesini verdi.

Bizi artık ana sayfada sol köşede Bilgiler kısmında "İzmirli Yiğidolar" olarak bulabilirsiniz.

Kendisine ve Rüştü kardeşimize çok teşekkür ediyoruz.

Haydi bakalım İzmirli Yiğidolar, artık sıra sizlerde. Tüm enerjimizle, eleimizden gelenin en iyisini yapıp, takımımıza destek verip onların yanında olduğumuzu hissettirelim. Bu sayfalar artık sizin. Önerilerinizi, çalışmalarınızı buradan yayınlayarak aktif bir halde sitemizdeki yerimizi alalım.

İleride bu sayfalarda İzmir'de yaşayan Yiğidoları, fotoğraflarıyla, gerçek isimleriyle göreceksiniz.

AYK

myway
24.02.2009, 11:21
Çok sevindik bu habere.. Gelişmenin büyümenin en önemli yollarından biri de dernekleşme vakıflaşma tabiki..Hemşehrilerimizin Sivasspor a gönül verenlerin aralarındaki bağları kuvvetlendirmesi bakımından önemli bir adım..Yalçın Kınık abimizin bu konudaki çalışmalarını takdirle izliyoruz.İnşallah İzmir için hedeflediklerinize kısa zaman içerisinde ulaşırsınız.Ege bölgesindeki Sivasspor deplasmanlarından , ve bu bölgede Sivaslılar arasında yapılacak organizasyonlardan İzmir Sivassporlular Derneği sorumlu olur çok da güzel olur...

Ne diyelim gönül İzmirde olup bu oluşuma bi yerlerinden katkı sağlamak isterdi ama bizde inşallah Ankarada gerçekleştirebiliriz...Emeği geçen herkese tekrardan teşekkürler ;) Izmirdeki Yiğidolar bu oluşuma sahip çıkın siz de bunun bir parçası olun...

izmirliyigido
24.02.2009, 11:38
Çok sevindik bu habere.. Gelişmenin büyümenin en önemli yollarından biri de dernekleşme vakıflaşma tabiki..Hemşehrilerimizin Sivasspor a gönül verenlerin aralarındaki bağları kuvvetlendirmesi bakımından önemli bir adım..Yalçın Kınık abimizin bu konudaki çalışmalarını takdirle izliyoruz.İnşallah İzmir için hedeflediklerinize kısa zaman içerisinde ulaşırsınız.Ege bölgesindeki Sivasspor deplasmanlarından , ve bu bölgede Sivaslılar arasında yapılacak organizasyonlardan İzmir Sivassporlular Derneği sorumlu olur çok da güzel olur...

Ne diyelim gönül İzmirde olup bu oluşuma bi yerlerinden katkı sağlamak isterdi ama bizde inşallah Ankarada gerçekleştirebiliriz...Emeği geçen herkese tekrardan teşekkürler ;) Izmirdeki Yiğidolar bu oluşuma sahip çıkın siz de bunun bir parçası olun...

Mustafa'm bu planlarım aslında senin üzerine kuruluydu ama, sen bırakıp gidince ben biraz bocalamaya girdim. Ama sağolsunlar burada ki diğer arkadaşlarda bu konuda çok istekli ve ateşli. İnşallah bu işi el birliğiyle başaracağız. Sende bizim onursal üyemizsin. Senin adında listemizde yer alacak.

AYK

by_hunter
24.02.2009, 11:39
allah kolaylık versın arkadaslar dayanısma içinde olmanız bizleri buradan grurlandırıyor ve bırlık beraberlık olursanız sesınızı daha gur bır sekılde duyurursunuz allah yar ve yardımcınız olsun...

yener_sahin
24.02.2009, 13:03
Abi yapacağınız bu güzel oluşumda Allah yar ve yardımcınız olsun.İnşallah en kısa zamanda bütün hayal ettiğiniz şeyleri gerçekleştirirsiniz.Dernek olarak hizmet vereceğinizde daha bir güçlü olursunuz.Takıma asıl desteğinizi o sayede verebilirsiniz.Kişiler fevri olduklarında ellerinden çok fazla iş gelmiyor,ama arkalarında bazı insanların desteği olduğunda hayaller gerçeğe dönüşebiliyor.

İnşallah sizde bu güzel yolda emin adımlarla ilerler ve muvaffak olursunuz.Şimdiden derneğe katılacak hemşehrilerimi merakla bekliyorum.Allah nasip ederse belki bir İzmir deplasmanında sizle tanışırım.

GokhanTurna
24.02.2009, 13:26
Yeni oluşumumuz ile hem sivassporu hemde sivassporlu taraftarları gururlandıracak işler yapacağız. Yalçın abimizin önderliğinde herşey dahada güzel olacak.

Yeni proje ve yenilikler bizleri bekliyor. Taraftarlık kavramları tam anlamıyla anlaşılacak.

Bu takım bizi gururlandıyorsa bizlerde bunun karşılığını vereceğimize inanıyoruz.

35fulya58
24.02.2009, 13:34
İnşallah herşey daha güzel olacak. Bundan sonra daha güzel organizasyonlar yapılacak. Herkes bizi konuşacak.

Emre AKBAŞ
12.04.2009, 23:25
bende izmirde oturuyorum " BÜYÜK ALTAY " ı tutuyorum .. Şampiyonluk yolunda SivasSpor a destek veriyor ve güveniyorum ...

şafak58_35
13.04.2009, 00:08
bende izmirde oturuyorum " BÜYÜK ALTAY " ı tutuyorum .. Şampiyonluk yolunda SivasSpor a destek veriyor ve güveniyorum ...
bende ŞANLI GÖZTEPE yi tutuyorum bende memleketime sonsuz başarılar diliyorum;)

sniper5835
08.05.2009, 11:00
Dernek işi çok iyi olur.Elimden geleni yaparım.Hatta bizim üniversiteden de arkadaşları toplayıp organizasyonlar yaparız.Nitekim sakaryalıların benzer bir organizasyonlarıyla Bülent hocamızı ameliyata geldiğinde fakültemizde bir panel için ağırladık.Fotolarını isterseniz gönderebilirim.

GokhanTurna
08.05.2009, 11:09
Dernek işi çok iyi olur.Elimden geleni yaparım.Hatta bizim üniversiteden de arkadaşları toplayıp organizasyonlar yaparız.Nitekim sakaryalıların benzer bir organizasyonlarıyla Bülent hocamızı ameliyata geldiğinde fakültemizde bir panel için ağırladık.Fotolarını isterseniz gönderebilirim.

Fotoları bekliyoruz kardeşim buraya ekleyebilirsin

sniper5835
21.05.2009, 19:56
http://img199.imageshack.us/img199/5901/dsc0294q.jpg

http://img199.imageshack.us/img199/5696/dsc0320x.jpg

http://img199.imageshack.us/img199/282/dsc0332tj.jpg

http://img199.imageshack.us/img199/4775/dsc0375x.jpg

http://img199.imageshack.us/img199/7321/64334346.gif(sağdaki benim)

merkez_emre
21.05.2009, 20:47
allah yardımcınız olsun ınsallah buyuk ızmırden buyuk taaraftar profılı olusur

sniper5835
21.05.2009, 20:58
Saolasın.inşallah istediğimiz grubu oluşturacağız...

35izmir58
30.08.2009, 14:08
sayın sıvasın vaz gecılmez yıyıdoları sımdı önümüzdekı maclarımız takımızın dürümünu acik ortaya kayacaktır sabırla mac saatlarını ve günlerını beklıyorum bşarılar dıler saygılar sunarım

ilteriş58
30.08.2009, 17:50
hayırlı olsun dernek çalışmalarınızda kolay gelsin...

yigidocengiz
30.08.2009, 17:55
valla emeği geçen tüm arkadaşlardan ALLAH razı olsun,çok hayırlı bi iş yapıyosunuz inanın.ve RABBİM sivassporumuzu her zaman böyle güçlü kılsınki biz birbirimize daha sıkı kenetlenelim.eğer bu ülkede birbirine tam mamasıyla kenetlenmiş olsa o zaman hiç kimse şampiyonlukları elimizden alamaz arkadaşlar hiç kimse...

sevda58
30.08.2009, 18:04
hayirli ugurlu olsun insallah, boyle guzel isleri daha sık duyariz insallah, emegi gecen herkese cok tesekkur ederiz....