Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas`tan Başkası Yalan !

SivasSpor.Com
25.02.2009, 18:27
http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/baskanuygun.jpg

Başkan Otyakmaz, "Artık averajla değil puan farkıyla zirvedeyiz." Teknik direktör Uygun, "Bu dakikadan sonra şampiyonluk dışında alacağımız sonuç bizim için başarısızlıktır".

* Başkan Otyakmaz, “Artık averajla değil puan farkıyla zirvedeyiz. Geçen yıl olmadı ama bu sezon ipi göğüsleyeceğiz” dedi
* Teknik direktör Uygun, “Bu dakikadan sonra şampiyonluk dışında alacağımız sonuç bizim için başarısızlıktır” yorumunu yaptı
* “Zafere ulaşabilecek misiniz?” sorusuna ise şu anki başarının mimarı olan iki isim aynı
cevabı verdi: Ok yaydan çıktı!

Başkan’la dobra dobra
Eskişehir'i de devirip liderlik koltuğuna yapışan Sivasspor’da, şampiyonluk şarkıları söylenmeye başlandı. Kırmızı-Beyazlılar’ın iki önemli ismi, kritik haftalar öncesi konuşmak için FANATİK’i seçti. Yiğidolar’ın Başkanı Mecnun Otyakmaz, şimdiye kadar averaj lideri olduklarını belirterek, “Ancak şimdi puan farkıyla ligin zirvesindeyiz. Bu başarının altında ezilmemek lazım. Geçmişte buna benzer başarıları yakalayan takımların ligin sonunda nerede oldukların gördük. Biz bu tecrübeleri göz önünde tutarak yarışa asılıyoruz” dedi.

‘Farkımız var’
Diğer takımlardan farkları olduğunu da kaydeden Otyakmaz, “Bu fark şampiyonluğu ikinci yıl üst üste kovalamamızdır. Şu anda Anadolu’nun hatta büyük kentlerin müthiş bir desteği var Sivasspor’a. Bu da bize büyük bir itici güç sağlıyor. Bir kere artık ok yaydan çıkmış. Biz Sivasspor olarak öncelikle kendimiz bu işe inanmamız lazım. Hem ligde hem de kupada Fenerbahçe ile zorlu maçlar oynayacağız. İnşallah yürekli oyuncularım bir başarı öyküsü de daha yazmak için İstanbul’dan zaferle çıkacaklar” açıklamasını yaptı.

‘Artık mazeret yok’
Yiğidolar'ın başarılı teknik direktörü Bülent Uygun da, taraftarlarına umut dolu mesajlar verdi. “Bu dakikadan sonra şampiyonluk dışında alacağımız her sonuç bizim için başarısızlıktır” diyen genç hoca, “Geçen sene bizim için tecrübe yılıydı. Biraz deneyimli olsaydık gönüllerin şampiyonu olmazdık. Şimdi lideriz ve bundan sonra kimse benden mazeret duyamayacak. Sadece kentimizde değil Türkiye’nin pek çok yerinden bize destek veriyorlar. Büyük takım taraftarlarından dahil şampiyon olmamızı isteyen var” ifadesini kullandı.

Uygun söz verdi
Sezonu diğer takımlardan bir buçuk ay önce açtıklarını da söyleyen Uygun, sözlerini şöyle tamamladı: “Lig arası da çok kısaydı. Bizim felsefemiz oyuncularımızın oynadığı oyundan keyif almasıyla da yakından ilgili. Sergiledimiz futbolun futbolseverleri mutlu etmediğinin biz de farkındayız. Fakat şampiyonluğu hedefleyen bir takım olarak kötü oynadığımız dönemde de kazanmak çok önemli. Önümüzdeki günlerden itibaren başlayarak gözle görülür bir düzelme olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”

Tunç KAYACI

58_babacan_58
25.02.2009, 19:08
çok Doğru SİVASTAN VE SİVASSPORDAN BAŞKASI YALAN

isa60
25.02.2009, 19:23
gerçekten takım çok inanıyor başarıya maalesef şehir inanmıyor o yüzden işiniz zor çünkü yalnızsınız ama yinede başarabilirsiniz ben inanıyorum

gül5858
25.02.2009, 19:33
......FARK VAR ...............
Onlar ne anlar mertlikten,onlar ne anlar çiçekle karşılanmak'tan.
Onlar bozuk düzenin temsilcisi,olmuşlar.
burası Anadolu havası sert insanı mert bize yakışan kötüye iyi olmak onlardan ne farkımız olur ki
FARK VAR maymunlar cehennemindeyim, hiç kimse duymamış, sordum hiç kimse görmemiş ve hiç kimse konuşmamış,
korkular dolup taşınca komşularda kalmamış, yalancı şahitler çoğalmış, ordularda saf almış, sanki herkes zan altında, pozisyon sert penaltı,
yeraltından çıktım ben çoktan fareydim çok yol aldım, korktum bazen bende herkes gibi umudum kalmadı,
fakat sabrımsa aramızdaki en büyük farktır, gönlüm kavga etmek istemez bıktım da zaten, çelimsizlerle uğraşıp, şaşırmışa laf anlatmak,
beyinsizlerle sohbetler, gereksizlere öğütler, bakışlardan bellidir kim ne ister, niyetse nedir, orda kimse yok mu hadi biraz ses ver,
burada ben sıkıldım yaklaş bana el ver, eninde sonunda görüşeceğiz elbet, şimdilik benden bu kadar iyi bu mesafe...

uzaklaştıkça uzaklaşır insanlar yabancılaştı, ortamlar yabanileşti, kelamlar acayipleşti, saygıysa çölde bir yerde her dilde bir aşk şarkısı, kördüğümle düğümlenen yollarda arkadaşlıklar, eğlenmekte şart biraz, kafa dağılmadan oynanmaz,
her gün bayram olmaz ancak arada bir coşmak farz, kuruntulardan kurtulmak, kırıntılarla kalmamak,
yosun tutan bir kimse değil de ışığı parlayan olmak, sen sıkma canını ben buradayım her daim, coşturmak için hazır gönüllerde yer varsa, geldiğim yerdeyim, elimde kağıt kalemim, elimde açık kartlarım ve elimde ki mikrofonla...
...FAR VAR....

burak_baykal
25.02.2009, 19:56
YALAN YALAN SİVASSPORDAN BAŞKASI YALAN

rebelife58
25.02.2009, 20:30
hocam sana güveniyoruz. bu takımı Türkiyenin birinci takımı yaparsan sen yaparsın

badboysefaa
26.02.2009, 00:12
sonuna kadar inandık ve inanıyoruz artık şehir olarakta bence şampiyonluk havasına girmemiz lazım hiç bir yerde bayrak v.s yok çok üzülüyorum buna

by_hunter
26.02.2009, 00:14
soylenen ler cok guzel ama niçin bizi destekleyıp tam sayfa ayıran fotomaç varken bazen haberımızın bıle cıkmadıgı bır gazete tercıh edılmiş anlayamadım:confused:

GuVeN
26.02.2009, 00:21
soylenen ler cok guzel ama niçin bizi destekleyıp tam sayfa ayıran fotomaç varken bazen haberımızın bıle cıkmadıgı bır gazete tercıh edılmiş anlayamadım:confused:

kardeşim gazete konusunda kı soruna cvp vereyım.bu haber fanatik gazetesı haberı ve fanatik dede sivassporumuza tam sayfa yer veriliyor..

Mursallı yiğido
26.02.2009, 15:37
Artık tek düşüncemiz şampiyonluk.

omer58
26.02.2009, 15:42
http://www.htspor.com/spor-yazilari/10059-yazar-KORAY_NE_DEMEK_ISTEDI_.aspx
arkadaşlar bu sedat tunalı denilen andriod çapsız sürekli sivaspor a karşı bir karalama kampanyası başlatıyor
sedattunalim@gmail.com
bu adresten bu insan azmanına gerekli cevabı vermenizi bekliyrom ben verdim sizde verin medyayı yönlendimeye çalışıyor kendinisi trabzon spor yazarıdır eleştirmesinin nedeni de belli hadi destek bekliyorm

fatih_bm
27.02.2009, 00:36
http://www.htspor.com/spor-yazilari/10059-yazar-KORAY_NE_DEMEK_ISTEDI_.aspx
arkadaşlar bu sedat tunalı denilen andriod çapsız sürekli sivaspor a karşı bir karalama kampanyası başlatıyor
sedattunalim@gmail.com
bu adresten bu insan azmanına gerekli cevabı vermenizi bekliyrom ben verdim sizde verin medyayı yönlendimeye çalışıyor kendinisi trabzon spor yazarıdır eleştirmesinin nedeni de belli hadi destek bekliyorm

HAklılık payı yok mu sence hemen savunmaya geçmeyelim.Eskişehir maçı bursa maçı hakemler hep bizim lehimize hata yaptılar.Eğri oturup doğru konuşalım.

YaGiZ_58
27.02.2009, 00:37
Süper Lig'in 2008-2009 sezonunda hangi takım şampiyon olur?Teşekkür ederiz
Beşiktaş 18.8% / 5726 oy Fenerbahçe 10.8% / 3292 oy Galatasaray 19.4% / 5902 oy Sivasspor 34.5% / 10489 oy Trabzonspor 16.5% / 5029 oy HABER7.COM internet sitesinde yapilan anket

omercoskun
27.02.2009, 01:06
işte bu ya bir hedefimiz var bizim şampiyonluktan ötesi bizim için yalan olur

ÇAĞLAR GİYİM
27.02.2009, 01:22
her zaman tek başımızayız ne anadolu kulubu nede istanbulllllllllllllllllllllll lllllllll sadece kendi onumuze bakacagız anlımızın akıyla yenip yenip
şampiyon olacagız

GuVeN
27.02.2009, 03:32
her zaman tek başımızayız ne anadolu kulubu nede istanbulllllllllllllllllllllll lllllllll sadece kendi onumuze bakacagız anlımızın akıyla yenip yenip
şampiyon olacagız

aynen kardeşim,insanları bi sivas cekememezlıgı sarmış gıdıyo..vura vura çaka çaka geliyoruz..

ÇATAYAZBUZGIŞ
27.02.2009, 09:10
sayın bülent hocamızın ; '''bundan sonra şampiyon olamamamız bizim için başarısızlık sayılır..''' sözü süper, cesaretli, özgüvenli, hocamıza helal olsun.hocamıza sahip çıkalım... o bize fazlasıyla sahip çıkıyor.

yalnız; şampiyonluğa doğru gidiyoruz, memleketimiz sivas ta bir bayrak dahi asılı değil ne garip bir şey ,mesela şehrin girişlerine dev gibi bayraklar asılabilir, çevre yolu bayraklarla süslenebilir,bu bayraklar çok manalı ve de karlı olacaktır memleketimiz için, bence derhal dev bayrak kampanyaları başlatılmalı şehrin içi , dışı caddeler , sokaklar , mahalleler bayraklarla ( dev bayraklarla bir de mümkünse kırmızı beyaz rengimizin yanına siyah rengi koymayalım lütfen zannedersem sivassporun forma rengi beyaz ağırlıklı kırmızı beyazdır siyahı kim icat etti bilemiyorum ) süslenmelidir. belediye başkanımız böyle bir şeyi hemen başlatabilir önü seçim zaten, sanayi odaları, meslek odaları , idari birimler neredeler??? Bülent hocanın direklere çıkıp bayrak asmadığı kaldı zaten. Yakında onu da yaparsa şaşırmayın...