Orijinalini görmek için tıklayınız : "Sadri Şener, F.Bahçe beresi..."
"Sadri Şener, F.Bahçe beresi..."
http://www.sporx.com/images/1/29/9011_B_sadrisener007.jpg
AK Parti Sivas Milletvekili Selami Uzun, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in açıklamasında belirttiği Sivasspor-Galatasaray lig maçında, Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda Fenerbahçe beresiyle maçı izleyen ve basında haber olan milletvekilinin kendisi olduğunu belirterek, ''Trabzonlu siyasetçilerin, Trabzonspor yöneticilerinin, özellikle Trabzonspor başkanının FB, GS, Beşiktaş bere ve atkıları ile Trabzonspor maçlarını izleyebilmelerini diliyorum'' dedi.
Uzun, yaptığı yazılı açıklamada, dün basında yer alan haberlerde, ''Her Yönüyle Trabzon'' etkinliklerinde bir panelde konuşan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in, ''Sivasspor'un şampiyon olmasıyla iftihar edeceğini'' söyleyerek (Ama Sivas şehrinin buna hazır olduğunu göremedim. Fenerbahçe maçında Sivaslı bir milletvekili Fenerbahçe atkısı takmıştı. Anadolu'da bu böyle olmamalı. Herkes kendi şehrinin takımına sahip çıkmalı) diye konuştuğunu anımsattı. Öncelikle bu konuşmada düzeltme yapmak istediğini kaydeden Uzun, Sivasspor-Galatasaray lig maçında Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda Fenerbahçe beresiyle maçı izleyen ve basında haber olan milletvekilinin kendisi olduğunu belirtti.
Uzun, açıklamasını şöyle sürdürdü: ''Elbette herkes şehrinin takımına sahip çıkmalı, çıkıyoruz da. Ama kitleleri körü körüne şampiyonluğa kilitleyen 3-4 takımdan sezon sonunda bir şampiyon çıktığını unutmayalım. Olaya FB-GS rekabeti açısından 'bir espriyle' yaklaşarak takmış olduğum FB beresini sayın Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında takabilme cesaret ve hoşgörüsünü gösterebilirse kendisini tebrik edeceğim. Fanatizmin hastalık derecesine vardığı, kitleleri hatta kulüpleri baskı altına aldığı günümüzde kulüplerin önde gelen kişilerinin bunun önüne geçici faaliyetlerde bulunmalarını tavsiye ediyorum. Trabzonlu siyasetçilerin, Trabzonspor yöneticilerinin, özellikle Trabzonspor başkanının FB, GS, Beşiktaş bere ve atkıları ile Trabzonspor maçlarını izleyebilmelerini diliyorum. Sivasspor seyirci ve yöneticilerinin göstermiş olduğu hoşgörüden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.''
-ŞENER'İN SÖZLERİ-
''Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri'' çerçevesinde düzenlenen ve TRT Spikeri Levent Özçelik'in yönettiği ''Trabzonspor'' konulu panelde konuşan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Sivasspor'un şampiyon olmasından iftihar edeceğini belirterek, ''Ama Sivas şehrinin buna hazır olduğunu göremedim. Fenerbahçe maçında Sivaslı bir milletvekili Fenerbahçe atkısı takmıştı. Anadolu'da bu böyle olmamalı. Herkes kendi şehrinin takımına sahip çıkmalı'' diye konuşmuştu.
25.02.2009
Kaynak : AA
atabey07 25.02.2009, 21:06 bir tirabzonlu bırakın millet vekilini sokaktaki bir vatandaş bile tirabzonun maçına gidipte başka takımın beresini takmaz ama bizim milletvekillerimize bakınca üzülmemek elde değil
merkez_emre 25.02.2009, 21:07 ilk kez sadrı senerı taktır ettım...boyle bır ınsanın sıvası nasıl temsıl ettıgını de anlamıs degılım..esefle kınıyorum
tanju_58 25.02.2009, 21:14 Uzun, açıklamasını şöyle sürdürdü: ''Elbette herkes şehrinin takımına sahip çıkmalı, çıkıyoruz da. Ama kitleleri körü körüne şampiyonluğa kilitleyen 3-4 takımdan sezon sonunda bir şampiyon çıktığını unutmayalım. Olaya FB-GS rekabeti açısından 'bir espriyle' yaklaşarak takmış olduğum FB beresini sayın Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında takabilme cesaret ve hoşgörüsünü gösterebilirse kendisini tebrik edeceğim.
bizim vekil resmen laf ebeliği yapmış yok espiri mespiriyle yaklaşmışmış.TS başkanı Sadri Şeneri tebrik ediyorum...
velibircan 25.02.2009, 21:21 Bu Adam Benim Şehrimi Temsil EDemez
millet vekili saçmalamış arkadaşlar.. bu nasıl bı mantık anlayamadım..
tanju_58 25.02.2009, 21:24 vekilimizden şimdiden tuttuğu takımı yenipte üzeceğimiz için özür diliyoruz...
atabey07 25.02.2009, 21:33 bizim sivas böyle dışarıdan birini ihraç edipte şehrimize millet vekili seçersek olacağıda budur. daha futbolda kendi memleketini temsil etmeyen birisi nasıl olurda sivasın menfaatlerini düşünecek
atsiz hoca 25.02.2009, 21:35 Bu ne pişkinlik yahu...?
Adam hem vekil seçildiği ilde şampiyonluğa giden takımın maçına rakip takım beresiyle gidiyor,hem bizi ite köpeğe laf sahibi ediyor hemde çıkmış savunuyor bunu.Faruk Özak neler yapıyor Trabzona sen ona bak önce.Adam her türlü devlet imkanını sağladı Trabzonspor'a,transferler,HES ihaleleri,elaltından hibeler,yaşşı müsait olsa çıkıp gol bile atıcak.Bizimkide konuşuyor işte.Suç bunda değil bunu seçen halkımızda.Çok fenerliysen gider KADIKÖY'den koyarsın adaylığını,alırsın boyunun ölçüsünü uzun efendi.
Ayrıca bu site moderatörlerine seslenmek istiyorum.Benim avartarım BOZKURT iken değiştirildi.Bende 2 haftadır AMPUL yaptım,kimse müdahale etmiyor.BOZKURT bir siyasi simge değildir.Türklerin Ergenekondan çıkışını temsil eder,sembol hayvanımızdır.Hiçbir partinin amblemide değil üstelik.Ama Ampul bir parti amblemi.Eğer anafikriniz siyasi parti amblemlerini yasaklamak ise bu durumu nasıl açıklıyorsunuz anaamıyorum.Benim Bozkurt avartarımı değiştiren kişilik bunu neden yaptığını ve Ampul avartarını neden değiştirmediğini açıklasın,bunu istiyorum.
RECEP_YÜKSEL 25.02.2009, 21:41 Futbol Takımı
Trabzonspor, Trabzon'da 1967 yılında kurulan futbol takımıdır. Renkleri Bordo ve Mavi dir.Profesyonel Futbol Ligleri tarihinde Türkiye Şampiyonu olan 4 takımdan biri ve tek Anadolu takımıdır.
Ulusal Başarılar [değiştir]Turkcell Süper Lig:
6 Şampiyonluk: 1975-76, 1976-77, 1978-79, 1979-80, 1980-81, 1983-84,
Türkiye Kupası:
7 Şampiyonluk: 1976-77, 1977-78, 1983-84, 1991-92, 1994-95, 2002-03, 2003-04
Cumhurbaşkanlığı Kupası:
7 Şampiyonluk: 1975-76, 1976-77, 1977-78, 1978-79, 1979-80, 1982-83, 1994-95
Başbakanlık Kupası:
5 Şampiyonluk: 1975-76, 1977-78, 1984-85, 1993-94, 1995-96
Trabzonspor'un Süper Lig Tarihi
Uluslararası Başarılar [değiştir]1992 - UEFA Kupası (3. Tur)
1995 - UEFA Kupası (3. Tur)
Bukadar başarısı olan külübün halen başka takım tutan taraftarı varken
sayın Sadri Şener Sivaslı Milletvekile takmış
ben ona bi kaç örnek vereyim
Mehmet Ali YILMAZ Eski Fenerbahçe üyesi
Ergün GÜRSOY Galatasaray Aşbaşkanlığı yapan kişi
oğul GÜRSOY Galatasaray üyesi bunlar belli örnekler
ve Trabzonluların ikinci takımı genelde
GS olması buna inanmayanlar olacak
ama gerçek bunlar sen bukadar başarı yakala
halen başka takım tutan taraftarın olsun
sonrada Sivaslı Bir Milletvekiline kafayı takacaksın????????
Bence bu işleri bırakın herkez özgür olsun
Eğer biz Trabzon gibi olursak Sivasda rakip takım dolaşmasın dersek
Sivasda SİVASSPOR' dan başka takım forması olmasın dersek
Öncelikle Üniversiteiyi kapatmamız lazım
Askeriyeyi kaldırmamız lazım daha bunun gibi çok şeyler
ARTIK TEK SÖZÜM BU VE SONUNA KADAR ARKASINDAYIM
ZORLA GÜZELİK OLMAZ İSTEYEN TUTAR İSTEMEYEN TUTMAZ
Bizler bu ligde yeniyiz bu havayı 1975 lerde değil 2005 lerde yakalıyoruz
1975 lerde bu havayı yakalasydık şimdi
SİVASSPOR türbünleri 35000 -50000 kişiye oynardı buna inanın
Büyük bir göç vermiş bir il olarak diyorumki
eleştirmeyi bırakın zamanla herkez özüne döner
yeterki tatlı dil olsun hakeret olmasın
Zevkler ve renkler tartışılmaz
izmirliyigido 25.02.2009, 21:57 Futbol Takımı
Trabzonspor, Trabzon'da 1967 yılında kurulan futbol takımıdır. Renkleri Bordo ve Mavi dir.Profesyonel Futbol Ligleri tarihinde Türkiye Şampiyonu olan 4 takımdan biri ve tek Anadolu takımıdır.
Türkiye Kupası:
Cumhurbaşkanlığı Kupası:
Başbakanlık Kupası:
Zevkler ve renkler tartşılmaz
İzmir'den alkış gönderiyorum yazına kardeşim !.
AYK
arkadaşlar bunun savunulacak hiç bir yanıyo yok selami bey saçmalamış konuştukça batıyor.biz g. yırtılalım sağda solda söyleyiz böyleyiz diye siz de s... imajımıza .sonra seçim zamanı sivasspor atkısını tak sivas maçına gel utanmadan
Kizilirmak58 25.02.2009, 22:01 sayın sadri şener bu konuda haklı bencede . sayın milletevekilimizin o maçı sivasspor renkleriyle izlemesini çok isterdim.
Bence de Selami Uzun Sivasspor maçına Sivasspor atkısı ile gelmeliydiBu kadar başarılı bir takımımız var ama milletvekilimiz bile hala sıkılmadan Fenerbahçe atkısı ile maça geliyor.Trabzonlular ı bu konudaki duyarlılıkları nedeniyle takdir ediyorum,takımlarına sahip çıkmaları nedeniyle.bAŞKA HİÇBİR KONUDA DA TAKDİR ETMİYORUM.
ultrasHooligans 25.02.2009, 22:11 karadeniz ve trabzon rize en milliyetçi bölge ve şehirlerdir heralde onlardan böyle bişe beklenemez. millet vekili değil sanki fenerin vekili hiç utanmadan sıkılmadan bide maçı izlemiş neden yuhalamadınız anlamış değilim.
Bu adam şimdi kimin vekili..
İstersen Fenerin fanatiği ol..Ama sen şampiyonluğa giden bir şehrin vekilisin..
Seviyorsan bile içinde kalsın sevgin..FB beresiyle maça gelmek de ne ola ki?
Biz şampiyon olursak kendimize rağmen bile şampiyon olmuş olacağız..:)
F&YİĞİDO&B 25.02.2009, 22:43 Objektif bakarsak Ts başkanı yerden göğe kadar haklı..
Yanlız şu takım başkanlarının başka klüplere üyeliğine hiç girmeyi derim;
Bursaspor başkanı İbrahim Yazıcı Trabzonspor kulüp üyesidir; ve yine aynı İbrahim Yazıcı Bursaspor tv kurulmasıyla alakalı olarak Türkiyenin 4. büyük takımı biziz gibisinden bir açıklama yaparak Ts yi yok saymıştı.
Yine bazı arkaşlar bana tepki gösterecek ama Mecnun başkanımızın ayı zamanda hangi takımın kongre üyesi olduğunada bir bakın derim. Malum takım Fb dir.
Yani demem odurki, sırf çevre vb. birşeyler yapmak için kulüp yöneticileri yada başkanları başka takımların kongre üyesi yada sadece kulüp üyesi olabiliyor.
Yukardaki bazı arkadaşlar konunun özünü kavramak yerine işi başka taraflara çekeceklerine, kendi seçtikleri milletvekilinin yaptığı yanlışı eleştirsinler..
izmirliyigido 25.02.2009, 22:51 arkadaşlar bunun savunulacak hiç bir yanıyo yok selami bey saçmalamış konuştukça batıyor.biz g. yırtılalım sağda solda söyleyiz böyleyiz diye siz de s... imajımıza .sonra seçim zamanı sivasspor atkısını tak sivas maçına gel utanmadan
Yanlış anlaşılmasın. Ben vekilimizin hareketi için alkış yollamadım. Ben arkadaşımızın, Sadri Şener'in hedef şaşırtmasını ve kendi hatalarını söylemediklerini dile getirdiği için alkış yolladım.
Şener, kendi içlerinde ki 3 büyüklerin yalakası olmuş, onların üyesi, asbaşkanı, kulüp başkanı, kongre üyesi olmuş kendi bakanlarını, milletvekillerini bir saysın sonra kalkıp bizi karıştırmaya çalışsın.
Bizim insanımız saf, bizim insanımız iyi niyetli. Güya bizi savunduğunu gösteren sayın Sadri Şener'in gazına hemen geldik. Önce kendilerine baksın, önce kendi evlerinin önünü temizlesin, önce kendileri dürüst olsun, sonra Şampiyonluğa giden SİVASSPOR'u karıştırmaya çalışsın.
AYK
RECEP_YÜKSEL 25.02.2009, 23:00 Yanlış anlaşılmasın. Ben vekilimizin hareketi için alkış yollamadım. Ben arkadaşımızın, Sadri Şener'in hedef şaşırtmasını ve kendi hatalarını söylemediklerini dile getirdiği için alkış yolladım.
Şener, kendi içlerinde ki 3 büyüklerin yalakası olmuş, onların üyesi, asbaşkanı, kulüp başkanı, kongre üyesi olmuş kendi bakanlarını, milletvekillerini bir saysın sonra kalkıp bizi karıştırmaya çalışsın.
Bizim insanımız saf, bizim insanımız iyi niyetli. Güya bizi savunduğunu gösteren sayın Sadri Şener'in gazına hemen geldik. Önce kendilerine baksın, önce kendi evlerinin önünü temizlesin, önce kendileri dürüst olsun, sonra Şampiyonluğa giden SİVASSPOR'u karıştırmaya çalışsın.
AYK
Evet aklı selim düşünen bir SİVASLI SİVASSPORLU
Allah razı olsun kardeş
bunu anlatamıyoruz biz bize yeteriz isteyen istediğini taksın
yüreğine kalbine Gönlüne diline SİVASSPORU takmadıktan sonra isterse
KIRMIZI BEYAZA BOYANSIN HİKAYE OLUR O KADAR
ihtiyar yiğido 25.02.2009, 23:41 Sayın Selami Uzun normal bir sivaslı vatandas olsa idi belki normal karşılanabilirdi ama bir sivas millet vekili onun için bir sivsali olarak çok yadırgadım sayın millet vekilinin yaptıgı hiç etik değil çünkü senin sehrinin takımı tarıh yazarak ALLAH'ın izniyle Şampıyonluğa gidiyor sen millet vekili olduğun sehrin takımının beresini takma git fb.beresi tak sonra pişkin pişkin cevap ver yazık.Yaşasın Sivas Sporumuz vede onu destekliyen Yiğidolarımız
BİRGÜN GELECEK TÜM SİVASLILAR SİVAS SPORLU OLACAK
Sivas Sporumuzu destekliyen tüm Yiğidolara canı gönülden selamlar
İhtiyar yiğido
astaravisa 25.02.2009, 23:52 Futbol Takımı
Türkiye Kupası:
Cumhurbaşkanlığı Kupası:
Başbakanlık Kupası:
Zevkler ve renkler tartışılmaz
zevkler ve renkler tartışılmaz eyvallah. ama bu milletvekilinin zihniyetide doğru değil yani. renk ve zevkini evinde yaşasın. kadıköyde yaşasın. ne işi var fener beresiyle protokelde. nasıl bir izahı olabilir fenerbereli bir sivas milletvekilinin potokolde. Sadri Şenere katılıyorum. çok doğru sözler söylemiş.
astaravisa 25.02.2009, 23:55 Objektif bakarsak Ts başkanı yerden göğe kadar haklı..
Yanlız şu takım başkanlarının başka klüplere üyeliğine hiç girmeyi derim;
Bursaspor başkanı İbrahim Yazıcı Trabzonspor kulüp üyesidir; ve yine aynı İbrahim Yazıcı Bursaspor tv kurulmasıyla alakalı olarak Türkiyenin 4. büyük takımı biziz gibisinden bir açıklama yaparak Ts yi yok saymıştı.
Yine bazı arkaşlar bana tepki gösterecek ama Mecnun başkanımızın ayı zamanda hangi takımın kongre üyesi olduğunada bir bakın derim. Malum takım Fb dir.
Yani demem odurki, sırf çevre vb. birşeyler yapmak için kulüp yöneticileri yada başkanları başka takımların kongre üyesi yada sadece kulüp üyesi olabiliyor.
Yukardaki bazı arkadaşlar konunun özünü kavramak yerine işi başka taraflara çekeceklerine, kendi seçtikleri milletvekilinin yaptığı yanlışı eleştirsinler..
işte olayın özeti budur. tebrik ederim kardeş.
RECEP_YÜKSEL 26.02.2009, 00:05 zevkler ve renkler tartışılmaz eyvallah. ama bu milletvekilinin zihniyetide doğru değil yani. renk ve zevkini evinde yaşasın. kadıköyde yaşasın. ne işi var fener beresiyle protokelde. nasıl bir izahı olabilir fenerbereli bir sivas milletvekilinin potokolde. Sadri Şenere katılıyorum. çok doğru sözler söylemiş.
o zaman bu havayı bulsaydık bu gün sen söyleminde sonuna kadar haklısın derdim
SİZ DİYORSUNUZKİ ADAM HANGİ TAKIMI TUTARSA TUTSUN
BURDA SİVASSPOR ATKISI TAKSIN
YANİ BENİ KANDIRSINDA SONRA NE YAPARSA YAPSIN
YANİ BAŞBAKAN GİBİ GİTTİĞİ HER İLİN ATKISINI TAKSIN
HER STADIN RENGİNE BÜRÜNSÜN
YALAN SEEVGİYİ O KADARMI SEVİYORUZ
Selami Uzun, 17 Nisan 1957'de Sivas Koyulhisar'da doğdu. Babasının adı Mehmet, annesinin adı Senem'dir.
Mülki İdare Amiri ve Avukat; İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. ABD'de Yabancı Dil ve Enformasyon eğitimi aldı. Abana, Güneysınır, Kâhta ve Doğanşehir Kaymakamı olarak görev yaptı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde Kontrol Daire Başkanlığı, Uzmanlık ve Avukatlık görevlerinde bulundu. "Türkiye'nin Orta Yeri" adında makalelerden derlenen bir kitabı yayınlandı. 22. Dönem Sivas Milletvekili. İyi düzeyde İngilizce bilen Uzun, evli ve 2 çocuk babasıdır.
SONUNA KADAR SİVASLIDIR
astaravisa 26.02.2009, 00:13 bilmiyorum size göre belki ben ve benim gibi düşünenler hatalı.
ama sizin bu görüşünüz sayesinde şuan bile burada bu sitede istanbul takımlarının nikleriyle dolaşan kişiler var. laf sokup gidiyorlar. kendi sitemizde onlara cevap vermekle uğraşıyoruz.
RECEP_YÜKSEL 26.02.2009, 00:24 bilmiyorum size göre belki ben ve benim gibi düşünenler hatalı.
ama sizin bu görüşünüz sayesinde şuan bile burada bu sitede istanbul takımlarının nikleriyle dolaşan kişiler var. laf sokup gidiyorlar. kendi sitemizde onlara cevap vermekle uğraşıyoruz.
Ben hatalısın demiyorum kardeş sadece zaman lazım bize
Bizim ilacımız sadece zaman
Sadri Şener önce Trabzonlu olupta başka takım tutanlara baksın ben onu diyorum
etzel1967 26.02.2009, 01:06 sayın sadri şenerin sivassporun şampiyonluğu ile ne kadar iftihar edeceği tartışılır...ancak milletvekiline getirdiği eleştiri son derece doğru...milletvekillerinin görevi o şehri ve halkını temsil etmek değil midir...sayın vekil son derece sorumsuz davranarak fb kaşkolu takmış, eleştiri gelince de aklı sıra üste çıkmaya çalışırken iyice batmış ve saçmalamıştır...ts başkanı ne diye fb atkısı takacakmış...centilmenlikle ne alakası var bunun...resmen mantık dışı...kendisini SİVASın vekili olmaya davet ediyorum...
Kibrisli 26.02.2009, 04:39 http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/1/7_240648_fener_414_232.jpg
Şu fotoğrafa bakın bi.... Bırakın şampiyonluğa giden bir takımı hiçbir anadolu takımının vekili yapmaz böyle birşeyi....
Vali beyin bakışına bakın Sivas'lı olmamasına rağmen nasıl kötü bakmış.... (Bu arada Ecder Bey'de baya üşümüş nerdeyse gözleri bile görünmeyecek:))
Selami Uzun sakın ha birdaha oy için seçim zamanı felan Sivasspor atkısı takma bu halk senden hesap sorar o zaman işte...
Diğer vekillere bakalım
Sivasspor Fenerbahçe maçı için görüşleri:
http://image.haber7.com/haber/98940.jpg
Malik Ecder Özemir - CHP
"Tüm şehir gibi bende maçı heyecanla bekliyorum... Galip geleceğimizden eminim ve bu sene şampiyon Anadolu devriminin başlangıç yeri olan Sivas'tan çıkacak ve futboldada Anadolu Devrimini biz Sivas'lılar yapacak.... Liderlik devam edecek. Sivasspor’un bu zamana kadar aldığı başarılar ve sergilediği oyunu göz önünde bulundurarak açıkçası Fenerbahçe’ye hiç şans tanımıyorum.Gönlümden 1-0 geçiyor. Şehir ve takım birbirine müthiş derecede kenetlenmiş durumda. Bu yüzden yakından da takip ettiğim takımızın kazanacağı bu maçta olacağım..."
http://www.ajansspor.com/resim/hamzayerlikaya_sivil.jpg
Hamza Yerlikaya - AKP
"‘Gariban Yiğidolar dediğimiz Anadolu’muzun güzide takımı, milyon dolarlık Fenerbahçe’ye inanıyorum ki başa baş bir mücadele gösterecek. İçimden 2-0 geçiyor"
http://www.tbmm.gov.tr/mv_resim/6261.jpg
Mehmet Mustafa Açıkalın - AKP
"Bir Anadolu takımı olarak Sivasspor’un şu anki konumu için ben müthiş bir başarı diyorum. Bu başarı asla bir tesadüf değil. Fenerbahçe için çok zor olacak, zor günler geçiriyorlar. Bu anlamda bir avantajımız var. Galip gelelim skor ne olursa olsun önemli değil. "
http://img.sabah.com.tr/im/2007/04/16/C5EC9D5099BFCF449299BE1Fr.jpg
Muhsin Yazıcıoğlu - BBP
"İnşallah ben de maçta olacağım. Bir kere Sivasspor buraya kadar tesadüfen gelmedi. Başta başkan Mecnur Otyakmaz ve Bülent Uygun hocamız olmak üzere tüm şehir halkının bu başarıda büyük payı var. Bu maç son derece kritik bir maç ve bence kırılma noktası. Sivasspor oynayacağı maçta yükselişinin tesadüf olmadığını da ortaya koyacaktır. Gönlümden geçen bir skor yok ama ben Sivasspor’un sahadan galip ayrılacağına inanıyorum."
http://image.haber7.com/haber/98941.jpg
Osman Kılıç - AKP
"Tabii ki ilk başta dostça bir maç olmasını temenni ediyoruz. Şehrimin takımının kazanmasını istiyorum. İnşallah kazanacağız. İnanıyorum ki Sivasspor göstereceği üstün performansla iyi bir skor alacak. Gönlümden geçen skor ise, 2–1 Sivasspor…"
Şimdiiii bu kadar vekil arasından hiçbiri üç büyüklerden birisine sempati duymuyor mu???
Bakalım Selami Bey Fenerbahçe maçı için ne düşünüyor:
Açıkça söyleyeyim ben koyu bir Fenerbahçeliyim ama gönlüm Sivas’ın galibiyetinden yana. Bu zamana kadar hep Fenerbahçe’yi tutuyordum fakat şimdi durum farklı. Şehrimin takımının önünde kaçırılmayacak bir fırsat var. Sivasspor eğer bu zamana kadar göstermiş olduğu performansı gösterebilirse Fenerbahçe’yi yener. Fakat Fenerbahçe’de bu sezon hiçbir zor maçını kaybetti. Kolay takımlara puan verirken, derbi maçları hep kazandı. Sivasspor bu maçı kazanırsa Şampiyon olur diye düşünüyorum. Gönlümden geçen skor ise 2-0"
Sormazlar mı bre beyfendi Sivasspor'un önünde böyle bir şans olmasa ve Fener şampiyonluğa gitse Fener'i mi tutacaksın...Sivasspor yenilsinde Fener şampiyon mu olsun diyeceksin... Sen nasıl Sivas'lısın, Sen nasıl yiğidosun, takımın şampiyonluğa gidiyor sen Fener beresi ile geziyorsun... Sana oy vermedim mutluyum çünkü ne beni ve bence ne de Sivas'ı temsil ediyorsun....Sen nasıl Sivas Vekilisin.... Biraz Feyz al diğerlerinden, en azından kendi partililerinden....
Yazıklar olsun sana başka birşey demiyorum ve beyfendinin resmini ibret olsun diye tekrar koyuyorum....
Saygılar...
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/1/7_240648_fener_414_232.jpg
atababa111 26.02.2009, 13:01 saraçoğluna gitsin bu milletvekili.akıl alacak birşey değil.neden hala taraftar sorunumuz var sebebi belli oldu.üzülmemek elde değil.Sadri Şener'e sonuna kadar katılıyorum.
effenberg 26.02.2009, 13:41 http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/1/7_240648_fener_414_232.jpg
]
Kesinlikle yanlis bir tarz bence cünkü oynanan Sivasspor-Galatasaray maci üstelik bu da bir vekil Fenerbahce beresi ile Vip de oturmasi hic de iyi bir durum degil.
Adi üzerin de Vip veya Serefkoltuklarin da oturacak kisiler topluma örnek olmasi gerek.
Ama bir takimin omigolugunu yapacaksan git O zaman O takim taraftarlarin arasinda yerini al.
Kibrisli 26.02.2009, 13:47 Kesinlikle yanlis bir tarz bence cünkü oynanan Sivasspor-Galatasaray maci üstelik bu da bir vekil Fenerbahce beresi ile Vip de oturmasi hic de iyi bir durum degil.
Adi üzerin de Vip veya Serefkoltuklarin da oturacak kisiler topluma örnek olmasi gerek.
Ama bir takimin omigolugunu yapacaksan git O zaman O takim taraftarlarin arasinda yerini al.
Hangi tezim yanlış anlamadım bende bu konuda sizinle aynı şeyi düşünüyor ve söylüyorum... Dediğiniz konuyuda düşündüm ama konu ile alakasız diye söylemedim...Tabii ki bir vekilin, Sivas'ı temsil eden bir vekilin Protokol koltuğunda öyle amigo gibi giyinerek oturmaması gerek...
Saygılar...
effenberg 26.02.2009, 14:07 Hangi tezim yanlış anlamadım bende bu konuda sizinle aynı şeyi düşünüyor ve söylüyorum... Dediğiniz konuyuda düşündüm ama konu ile alakasız diye söylemedim...Tabii ki bir vekilin, Sivas'ı temsil eden bir vekilin Protokol koltuğunda öyle amigo gibi giyinerek oturmaması gerek...
Saygılar...
Orta da bir yanlis anlasma var sanirsam ben sizin mesaj dan sadece Resimi alinti yaptim amacim sizi elestirmek degildi.
Üstelik sizin dediginiz gibi ayni görüsdeyiz bu konuda.
Saygilar.
Selami Bey'in şehrini ve takımını ne kadar içten duygularla sevdiğini gördük!!!
Sadece yazıklar olsun diyorum, başka bir maçta ne yaparsanız yapın ama bu maçta vekil olarak bizleri elaleme güldürmeyin !!! İşinizi yapmıyorsunuz, sorunlarımızı çözmüyorsunuz, bari ortaya sorun çıkarmayın !!
Açıklamalarındanda gururlu bir insan davranışı sergileyemeceği ortaya çıktı. O ünvan sana yakışmıyor artık!!!
Bizi şu Trabzonluların diline düşürdün..
Aferin sana!
Bir şehir ancak bu kadar rezil temsil edilebilir..
Sana oy vermedim..
Tek sen kalsan yine vermeyeceğim..
Düşündükçe çıldırıyorum yahu..
Şunu sokakta falan gören olursa yüzüne bir iki laf çaksın vatana hizmettir..:)
Bizi şu Trabzonluların diline düşürdün..
Aferin sana!
Bir şehir ancak bu kadar rezil temsil edilebilir..
Sana oy vermedim..
Tek sen kalsan yine vermeyeceğim..
Düşündükçe çıldırıyorum yahu..
Şunu sokakta falan gören olursa yüzüne bir iki laf çaksın vatana hizmettir..:)
ben inan karşıma çıkması için dua ediyorm malum şeçim zamanı inşallah çıkar
Kibrisli 26.02.2009, 18:01 Arkadaşlar ben Sivas'ta değilim ama ilk geldiği maçta adı anons felan edilirse Stadımıza giriş yaptı felan diye, ya da karşıda görür görmez yuhlamak gerek... Terbiyesiz adam... Yada Günay pankart yaptırın İstanbul'da... "Özür Dileriz Sayın Vekilimiz Sizi Üzeceğiz" diye :D
Kibrisli 26.02.2009, 18:05 Selami Bey'in şehrini ve takımını ne kadar içten duygularla sevdiğini gördük!!!
Sadece yazıklar olsun diyorum, başka bir maçta ne yaparsanız yapın ama bu maçta vekil olarak bizleri elaleme güldürmeyin !!! İşinizi yapmıyorsunuz, sorunlarımızı çözmüyorsunuz, bari ortaya sorun çıkarmayın !!
Açıklamalarındanda gururlu bir insan davranışı sergileyemeceği ortaya çıktı. O ünvan sana yakışmıyor artık!!!
Dün bu başlığın altına koymuştum ama heralde konuyla alakasız diye kaldırılmış... Hakikaten meclistede çalışmıyor sözlü soru önergesi sayısı 0, yazılı soru önergesi sayısı 0, altında imzası olan teklif sayısı 1 o da cumhurbaşkanlığı seçimleri ile alakalı tüm AKP'li verkillerin imzaladığı teklif...
Yazıklar olsun ben söylücemi söyledim resmi de koydum diğer vekillerin Fener maçı ile ilgili düşüncelerinide koydum, siyasi görüşümü herkes biliyor ama diğer AKP'li vekilleri de tebrik ederim, tüm parti vekilleri takımın arkasında ama bu adam ben fenerliyim ama şehrimin takımının elinde harika fırsat var diyor... Demek ki Sivasspor 7. felan olsa diyecek Fener yensinde yukarıya yaklaşsın... Terbiyesiz adam.........
Size saygılar arkadaşlar bu adama saygı duymuyorum....
(Tamamdır Effenberg gardaşım, sorun yok, bende farkettim yanlış anlama olduğunu;))
Hiç hoşlanmadığım bir adamın ilk defa söylediklerine sonuna kadar katılıyorum ve protesto ediyorum o milletvekilini bir daha o tribünde görmek istemiyorum.Zaten propaganda konuşmalarında da dikkatimi çekmişti: Ben Sivasın değil Koyulhisarın milletvekiliyim diyordu.Bu vesileyle maçlarda başka takımların kaşkollerini kaldıranlara da örnek olsun.
Yapılacak şey belli..
Onun stada geleceği ilk maçta, "Selami dışarı" diye bğırmak..
Evet aklı selim düşünen bir SİVASLI SİVASSPORLU
Allah razı olsun kardeş
bunu anlatamıyoruz biz bize yeteriz isteyen istediğini taksın
yüreğine kalbine Gönlüne diline SİVASSPORU takmadıktan sonra isterse
KIRMIZI BEYAZA BOYANSIN HİKAYE OLUR O KADAR
bana kalırsa sizin savundugunuz mantık bizi hiç bi yere götürmez.. dediğiniz gibi olsun başkan fb kongre üyesi ya bi berede o taksın, bülentde cok sevdıgı fenerbahce esofmanını gıysın maclarda,şehrimizdeki hem sivası hemde üç büyütülmüşleri tutan arkadaşlarda maçlara o formalarla gelsın bagırsınlar...özgürüz ya giysinler..
kusura bakmayın ama yemişim ole özgürlüğü. koskaca vekılın su davranısı bır sehre olan sevgı ve saygısınıda geyet ıyı acıklıyor.. yazıklarolsun..
pişkin pişkin nasıl gıttı oturdu oraya hayret edıyorum,mecnun başkanın yüzüne nasıl baktı onada hayret.onu gectım adnan polatın yuzune nasıl baktı:) gs baskanınada saygısızlık var:) bundan sonra o stadda bu taraftarın yuzune nasıl bakaak merak edıyorum,, gercı bakar nelerı gormemezlıkten gelıyolar,bundan mı utanacaklar..
Kibrisli 26.02.2009, 19:03 Yapılacak şey belli..
Onun stada geleceği ilk maçta, "Selami dışarı" diye bğırmak..
Kesinlikle katılıyorum....
Fenerli Selami Saraçoğluna Fenerli Selami Saraçoğluna Fenerli Selami Saraçoğluna Fenerli Selami Saraçoğluna
Fenerli Selami Saraçoğluna Fenerli Selami Saraçoğluna Fenerli Selami Saraçoğluna Fenerli Selami Saraçoğluna
Yazıklar olsun senin gibi vekile..
Biz kimin ne olduğunu çok iyi biliyoruz..
Sana oy vermeyen ellerime kurban olayım..
Bizi onun bunun diline düşürdün..Al övün eserinle...
http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=12538
muhsin koçak 27.02.2009, 00:19 Bu rezil adam için gerçek bir Yiğidoyu harcadınızya helal olsun site yönetimine,bunuda silin.
Selami Uzun iki dönemdir Sivas'a maddi manevi hiç bir hizmette ve katkıda bulunmadı. Ne bu şehrin sanayisine, sanayicisine, ne tüccarına, işadamına, ne fakirine, işsizine, ne bu şehrin kültürü ve sosyal hayatına, ne bu şehrin futbol takımına, gençlerine hiç bir katkısı olmadı. İki dönemdir resmen Recep Tayyip Erdoğan'ın atadığı bir vekil görünümünde.
Sayın vekil memleketimize bir çivi çakmadı ama sağolsun geldi bombayı patlattı, kazığı çaktı. Bizim onurumuzla oynadı, Sivasımızı dosta düşmana rezil etti, kepaze etti bıraktı. Arkadaşım hizmet etmiyorsun, destek vermiyorsun bari köstek olma! Allah aşkına bir de Sadri Şener'e cevap verdiği açıklaması var ki evlere şenlik, adam ben fenerliyim demiyor da, Sivaslılar hoşgörülü diyor. Evet çok doğru, saygılıdır, efendidir, hoşgörülüdür benim memleketim insanı ancak onun hoşgörüsü kendi vekilinin kendisine yaptığı bu hakaret ve saygısızlığa değil!
Vekil oldunuzda bir kez Sivasspor'a şu katkıları oldu diye duymadık ancak, Sivasspor'u şöyle rezil ettiğinizi duyduk ya, Allahım sizi bildiği gibi yapsın!
Sadri Şener'i de yapmış olduğu çarpıcı ve yerinde tespitleri için tebrik ederim!
Bu rezil adam için gerçek bir Yiğidoyu harcadınızya helal olsun site yönetimine,bunuda silin.
gerçek yiğido kim abi anlamadım ?
Suç yine bizim..
O adam hop deyip oturmadı ya o vekilliğe..
yahu forumlara giriyorum,hep dalga geçiyorlar Sivasla..
Bakın Sivasla diyorum,Selam Uzunla demiyorum..
Resmen koskoca bir şehrin onuruyla oynadın,bu yaptığını anasınıfına giden bebeler yapmaz ki sen koskoca(!) vekilsin..Ama ben bu konuda rahatım şahsi olarak..Bu adam benim vekilim değil..Sadri Şener vekilim olsun ama bu adam olmasın..:):mad::mad::mad:
muhsin koçak 27.02.2009, 00:42 gerçek yiğido kim abi anlamadım ?
Benim kardeşim ben.........................
Benim kardeşim ben.........................
pardon abi bende yanlış anladım :) selami uzun a diyorsun zanneddim
muhsin koçak 27.02.2009, 00:58 pardon abi bende yanlış anladım :) selami uzun a diyorsun zanneddim
yazdığımı sildikleri için denlendim biraz o yüzden böyle dedim.
RECEP_YÜKSEL 27.02.2009, 01:04 ben sadece gülüyorum Şadri şenerin bir haberiyle nasılda
Hakaret ediyorsunuz unutmayım sanal alemde yapılan hakeretler bile suçdur
ki hakaret ettiğiniz kişi bir Millet vekili siz kırk yılık kaniden bir anda yani olmasını bekliyorsunuz yani sizler yalan sevgi göstermelik sevgi yani sivasa gelip sizi kandıran kişilerimi istiyorsunuz size doğrucu olanlar suçlu ama yalancı olanlar cici mi diyorsunuz benim o adamın partisiyle hiç işim olmadı ben kişilerin gerçekleri saklamsından yana değilim o konudada kendisini takdir ediyorum
Burdan herkeze soruyorum Trabzonu Araştırın bakayım geçmişi ney bir bereyle bile bu kadar uğraşan bir taraftar burda birlik oluyorsunuzda niye SİVASSPOR MAÇLARINDA VE SİVAS MEVZU OLDUĞUNDA DESTEK İÇİN BİRLİK OLMUYORSUNUZ Bİ SÖYLEYİN LÜTFEN
İSTANBULU KARADENİZLİLER YÖNETİYOR SİVASLI ÇOK DİYORLAR
ÇÜNKÜ BİZLER YÖNETİLMEYE ALIŞILMISIZ O KADAR
Sitem ederkende hakeret etmeden edin lütfen
Mesüt özdile eleştirenler oldu Alman Milli takımını seçti diye
Hep demiyormusunuz bu memleketin ekmeğini yiyip suyunu içip başka takım tutanlara yazıklar olsun, mesuttan almanyanın ekmeğini yedi suyunu içti o zaman doğruyu seçmiş
biz yaparsak doğru başkası yaparsa yanlış bunasıl bir mantık
SİVASSPORU DESTEKLEYEN DESTEKLER DESTEKLEMEYENDEN BANANE İSTERSE KİM OLURSA OLSUN
|
|