Orijinalini görmek için tıklayınız : Futbolcular Ne Dedi?
SivasSpor.Com 28.02.2009, 20:59 http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/ssevinc10.jpg
Sivasspor'un futbolcuları Fenerbahçe maçından sonra açıklamalarda bulundu...
Musa: ''Kupada telafi edeceğiz''
Sivassporlu Musa Aydın maç sonrası açıklamalarda bulundu. Aydın, "Takım olarak savunma hataları yaptık. Uğur'un attığı ilk golde benim hatam vardı. Bunlardan ders çıkarıp kupada telafi etmek istiyoruz" dedi!
Musa'nın maç sonu açıklamalarından Ajansspor tarafından derlenenler şu şekilde:
"Hocamızın dediği gibi savunma hatası oldu. Takım olarak savunma hataları yaptık. İlk dakikalarda gol attık sonra gol yedik. Golü buluyoruz tekrar gol yiyince moral bozuluyor. Üçüncü golden sonra Fenerbahçe rahat oynamaya başladı. Bunlardan ders çıkarıp kupada telafi etmek istiyoruz. Uğur'un ilk attığı golde benim hatam vardı. Bu maçı unutup kupada telafi etmek istiyoruz"
Yıldız: "Kredimizden kullandık!"
Sivasspor'un golcü futbolcusu Mehmet Yıldız, kötü oynayıp 2 gol atmalarına rağmen yenilmelerinin kendisini üzdüğünü söylerken, "Olan kredimizden kullandık" dedi..
Mehmet Yıldız'ın maç sonu açıklamalarından Ajansspor tarafından derlenenler şu şekilde:
"Puan kayıpları olacak. Deplasmanda Fenerbahçe'ye kaybettik. Beni üzen kötü oynayıp 2 gol atmamıza rağmen kaybetmemiz. Avantajımız vardı ondan kullandık. Kupa maçı bizim için daha önemli. İyi bir şekilde hazırlanıp inşallah iyi bir sonuçla ayrılırız. Abartılacak kadar performans düşüklüğü yok. Her takım her hafta iyi oynayamaz. Olan kredimizden kullandık. Haftaya kazanıp inşallah yolumuza devam ederiz. Ligi umursamıyoruz demiyorum ama ligde telafisi var, kupada yok. Yarın Trabzon kazansa bile hala lider olacağız. Kamanan iyi futbolcu. Her hafta daha iyi oluyor. Hocamız birbiriyle uyum sağlayan oyuncuları oynatmaya çalışıyor."
zaralı19 28.02.2009, 21:02 İŞALLAH KUPADA TELAFİ EDECEĞİZ SİZLERE GÜVENİYORUZ
Besyo_cu 28.02.2009, 21:04 Bizler sizlere sonuna kadar güvenıyoruz. Biraz sakin olabilsek yetecek haydi yiğidom kupada cıkar acısını...
KIZILCAN 28.02.2009, 21:21 Maalesef Musa'yada Mehmet'e de katılmıyorum.Bir sonraki maçta değişen birşey olmayacak.sadece daha az gol yiyeceğiz.Mehmet kredimizden kullandık diyorsun ama bu krediler sezon sonunda ah vahlara dönüşmesin sonra!Yine ikili averajla üç büyüklerin altında kalmak çok koyar hepimize.Öteki maçları alacağımız ne mağlum.En azından yenmesek de yenilmeyecektik.
FANATIK YIGIDO 28.02.2009, 21:54 sivassporumuz bundan onceki maclarda bu yenilginin sinyallerini veriyodu oda bugun patladi fb buyuk takim deplasmanda yenilebilirik ama bukadar farkli yenilmemiz bizi hayelkirikligina uratti cok sorumsuz futbol oynadik hele defansimiz tek kelimeyle berbatti kalecimiz petkovic kapadigi koseden gol yedi neyse fazla konusmak istemiyorum insallah bumacin telafusunu diyer bacta kapatiriz.
Dark Force 28.02.2009, 22:09 Bir maç kaybedildi sadece biz sizlere sonuna kadar güveniyoruz....
kadirakin58 28.02.2009, 22:18 maç çok hızlıydı. iki kez öne geçtik ama bu avantajı kullanamadık. bunun bir tek nedeni var. futbolda maçı soğutmak diye bir taktik var. ayağa ve sık sık gerye olan kısa paslarla maç soğutulur, yavaşlatılır, sıkıcılaştırılır. arkaya yaslanalım demiyorum. sadece orta sahada geçen bir maça dönüştürülür. maçı soğutma taktiği gs ve fenerbahçe gibi takımlara karşı kullanılmalı. evet biz çok koşan bir takımız. ama rakibimiz de çok koşuyorsa ve öne geçmişsek maçı soğutma taktiğine gidilmeli.
Divriği58- 28.02.2009, 22:19 abi adam gibi (sivasspor gibi) oynayalım yenilelim canınız saolsun ama bizim futbolcular kafaya koymuslar zaten avantajlı durumdayız rahatız yenılsek bısey olmuyooo dıye rahat cıkmıslar bellı ona üzülüyorum bide diyolar ki kredımızı kullandık ne kredısı kredımı var ts yenerse puanlar esıtlenıyor ne kredısı
Sadece sunu söylemek istiyorum. Kötü bir fenerbahce karsisinda.Iki sezonun en kötü macini oynadik. Kamanan ve bilikaya yüregini ortaya koyarak oynadiklari icin tesekkür ediyorum. orta sahanin ve defansin sag tarafinda
fenerbahceye birakilmis genis bir koridor vardi.ora alanda cogalamayan,en iyi yaptigi, presi yapmayan. topu cabuk ve sonuc alici yerlere aktarmada zorlanan bir takim görüntüsü verdik. Ayrica attigi gol disinda sürekli toptan kendini uzak tutan Mehmet yildiz Bir kaptan olarak en azindan Kamananin gayretine yakin bir gayret göstermeliydi.Bu arada bizim bosa kullanilacak kredimiz yok bu aciklamada Kaptana yakismamis.Kücük imkanlarla büyük isler basarmak en tepede olmak anlamina.en tepede olmak dilegiyle.
fatihtuztas 28.02.2009, 22:29 hadi bakalım kupada telafi edin
ademgoze 28.02.2009, 22:32 olsun güzek maçtı olur millet evinde yeniliyor biz deplasmanda yenilmişiz morelleri bozmamak lazım ama insan üzülüyor öne geçmişsin skoru koruyamadın 3-2 bitse bile 2 li avarajda iyi olucaktık o zaman bir puan almış gibi olucaktık.
FANATIK YIGIDO 28.02.2009, 22:38 biz istikrarli takimiz bir mac kaybetmeyle herseybitmedi tabi ama fb oyledeyil bir mac kazanir bir mac kaybeder aramizdaki farkdabu kimnedersedesin fb sanpiyon olamaz busene sadece bumacta bize ufak bir celmedakti
yusuf_yusuf 28.02.2009, 23:00 ya bune ya hep gelene gidene vuruyorduk ne güzel maçları satmadan ama fener maçında one gecip yenılıyorsak vadr bunda bir halt
dakıka 40 da azız yıldırm mecnun baskana mjs atıyor maçı bıze verın şampiyonluğa ortak olalım der sonra 45de baskanımız bulent hocaya atr sonrada futbolcularla konusp baskı yapmayın der
gördunuz ikinci yarıda sivasspor baskılı oynamadı yanı maç satıldı kım nederse desın
SUNUDA SÖYLEMEK ISTIYORUM, ARTIK BENIM KUPADADA HIC ÜMIDIM KALMADI ,NEDEN DERSENIZ 25 SENEDIR KUPAYA HASRET FENERBAHCE BU MACIDA MASA BASINDA ALACAKTIR , YINE BÜLENT HOCA TAKIMA EXTRA HÜCUM OYNATARAK SIVASIN FARKLI YENILMESINI SAGLAYACAKTIR, VE BÜLENT HOCA TEKRAR CIKIP BÜTÜN SUC BENIM DIYECEKTIR,OLAYI BURDA KAPATACAKTIR VE KIMSEDEN TIK CIKMAYACAKTIR, ARTIK GÖZLE GÖRÜNEN BIR SENARYO OYNANIYOR GÖZÜKEN KÖY KLAVUZ ISTEMEZ HESABI DOGUSTAN FENERBAHCELI HOCAMIZ BU KUPA MACINIDA FENERE HEDIYE EDECEKTIR VEYA ZORLA ETTIRECEKLER YAZIK OLAN BIZE 7 MILYON SIVASLIMA OLUYOR ÜMITLERIMIZI YESERTIP TEKRAR YAKIYORLAR , ANLAYACANIZ BIZIMLE DALGA GECIYORLAR 7 MILYON SIVASLIYI SATIYORLAR
candayanmaz58 01.03.2009, 01:29 ligin bitimine 2 hafta kalır ve senin en yakın rakibinle arandaki puan farkı en az 6 olur o zaman elinde kullanabilecek bir kredin olur
ligin 22. haftasında en yakın rakibinle aradaki puan farkı 3 iken senin elinde ne gibi bir kredi olabilir bu derece saçma sapan bir açıklama yapan oyuncu sadece acizdir...
takımı çok iyi motive eden güçlü bir taraftar olsaydık şimdi ''sahada bugün maçı kazanmak isteyen bir sivasspor göremedik'' deme hakkına sahip olurduk
candayanmaz58 01.03.2009, 02:23 ülkemizde taraftar yönetim ve futbolcular makinanın onun çalışmasını sağlayan dişlileri gibidir bunlardan herhangi birinin eksikliğinde makinanın arıza vermesi doğaldır
bizler taraftar olarak sivassporumuz bu durumdayken bize ayrılan kısmı bile dolduramıyorsak hocamıza olumsuz yönde söylemlerde bulunma hakkına sahip olamayız
yenilmekte doğaldır ama bu yenilgiyi teselli edecek ve telafisi için yeniden ateşleyebilecek taraftar gibi etkili bir merci olmalıdır
bizler teselli ve yeniden ateşleme yerine yerin dibine sokarak olan morali daha da bozuyoruz unutmayalım bu tür davranışlar takımımıza yarardan çok zarar getirir
önce bizler taraftar olalım da takımımızı her maçı alma parolasıyla motive edelim başarılar esnasında yaşanan bazı başarısızlıklarda da teselli edelim ve telafisi için yeniden ateşleyelim başarısızlık devam ederse o zaman da kimin hakkından gelinecekse hep beraber gelelim
4 martta onları dağıtacağız
ŞARTLAR FARK YAPMAZ KUPADA LİGDE... ŞAMPİYON SİVASSPOR
58_babacan_58 01.03.2009, 07:47 LİGTE YENİLDİK AMA KUPA MAÇLARI BİZİM İNŞALLAH
ademgoze 01.03.2009, 08:44 ya bune ya hep gelene gidene vuruyorduk ne güzel maçları satmadan ama fener maçında one gecip yenılıyorsak vadr bunda bir halt
dakıka 40 da azız yıldırm mecnun baskana mjs atıyor maçı bıze verın şampiyonluğa ortak olalım der sonra 45de baskanımız bulent hocaya atr sonrada futbolcularla konusp baskı yapmayın der
gördunuz ikinci yarıda sivasspor baskılı oynamadı yanı maç satıldı kım nederse desın
yusuf kardeş bende çok sinirliyim yenildik diye ama bu açıklama bir sivasspor taraftarına yakışmaz takımına satılmış diyorsun innşal kupada derslerini vericaz
ferhat_58_oğuz 01.03.2009, 10:04 kamanan başta olmak üzere tüm futbolcu kardeşlerime teşekkürler tabikide her takım gibi sivassporumuzda maç kaybedecek çok doğal çok isterdik feneri yenmeyi ama ne yapalım dünyanın sonu değilya bir an önce futbolcularımızın kendilerini toplayıp lige ve kupaya odaklanmaları lazım fener maçını unutup ama ders almak kayidesiyle diğer maçlara konsantre olalım arkadaşlar unutmayalımki biz daha 4 sene önce bir alt ligdeydik sivassporumuz süper lige çıktığı zaman acaba ne zaman düşer gözüyle bakılıyodu geçekçi olalım kim inanırdıki sivassporumuz şampiyonluğa oynayacak ama bakın 10 cu haftadan sonra sivassporumuzun şampiyonluğundan bahsediyor futbol adamları bence biz çok büyük işler başardık ve başaracağızda ama gelin tüm teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimizin yanında olalım birlikten güç doğar önemli olan takım yenildiği zaman yanında olmak 100 milyon dolarlar harcayıp bizim altımızda olan takımların taraftarları ne yapsın birde bu yönden bakın ve artık takımı yerden yere vurmaktan vaz geçelim yorum ve eleştirilerimizde yaoıcı olalım LÜTFEN
ademgoze 01.03.2009, 10:21 **kimse bana masal anlatmasın**; bülent uygun,takımını dağınık oynattı,motive hele hiç değillerdi..bir de kulubesinden hiç çıkmadı!?..oysa diğer 3 büyük maçlarında hiç oturmamıştı,hep saha kenarında durmuştu.!
evet klübeden çıkmamasına bende anlam veremedim ama yenilmemiz bence normal fb böyle kadr maçlarını iyi çıkartıyor hatırlarsanın gs maçınıda bu şekil oynadı fb ama innşallah kupa maçında bülent hocam böyle olmaz
furkancfc 01.03.2009, 10:33 Sonuna kadar arkadandayız SİVAS'ıM
aslanefe58 01.03.2009, 12:36 SUNUDA SÖYLEMEK ISTIYORUM, ARTIK BENIM KUPADADA HIC ÜMIDIM KALMADI ,NEDEN DERSENIZ 25 SENEDIR KUPAYA HASRET FENERBAHCE BU MACIDA MASA BASINDA ALACAKTIR , YINE BÜLENT HOCA TAKIMA EXTRA HÜCUM OYNATARAK SIVASIN FARKLI YENILMESINI SAGLAYACAKTIR, VE BÜLENT HOCA TEKRAR CIKIP BÜTÜN SUC BENIM DIYECEKTIR,OLAYI BURDA KAPATACAKTIR VE KIMSEDEN TIK CIKMAYACAKTIR, ARTIK GÖZLE GÖRÜNEN BIR SENARYO OYNANIYOR GÖZÜKEN KÖY KLAVUZ ISTEMEZ HESABI DOGUSTAN FENERBAHCELI HOCAMIZ BU KUPA MACINIDA FENERE HEDIYE EDECEKTIR VEYA ZORLA ETTIRECEKLER YAZIK OLAN BIZE 7 MILYON SIVASLIMA OLUYOR ÜMITLERIMIZI YESERTIP TEKRAR YAKIYORLAR , ANLAYACANIZ BIZIMLE DALGA GECIYORLAR 7 MILYON SIVASLIYI SATIYORLAR
yaa yapmayın arkadaşlar şampiyonluğa oynuyoruz. herkesin hataya hakkı var. doktorlar hata yapıp insan ömrüne malolbiliyorlar. büyütülmüşlerin gazına gelmeyin. bu takımda mecnun başkanın ve bülentin çok emeği var 7 milyon sivaslı hiç bi zaman bu coşkuyu yaşayabilmiş miydi? meseleyi şöyle düşünün herkesin yenilgisinin normal karşılanabildiği kadıköyde sivas yenilince üç büyütülmüşler ve ts şampiyon olmuş gibi sevindiler... işte büyüklük budur!!
her zaman yanınızdayız hocam ve futbolcu kardeşlerimiz!! kupadan da elnseniz yine de sağolun.. şampiyon olmasanız da sağolun!!! her açıdan türkiyede sonlarda yer alan bir şehre lider olmayı en iyi olmayı tattırdınız.. emeklerinize sağlık!!!!
özsivasli1903 01.03.2009, 13:25 bütün futbolcularimiz büyük oyuncular... yenmekte var yenilmekte...
kupada eleriz insallah...
djibril16601358 01.03.2009, 13:34 Uğur Boral: Kimse alaycı konuşamaz...
Uğur Boral maç sonrasında şöyle konuştu: "Bugün çok iyi oynadık. Fenerbahçe gücünü taraftarından alıyor. Kimse Fenerbahçe ile alay edemez. Alay eden ise 4 yer gider.
Fenerbahçe’nin Turkcell Süper Lig’de Sivasspor’u 4-2 yendiği maçta 2 gol birden atan sarı-lacivertli futbolcu Uğur Boral, büyük mutluluk yaşadığını söyledi.
Boral, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, gol atmanın bir futbolcu için çok önemli olduğunu kaydederek, "Sivasspor gibi bir rakibe karşı 2 gol
birden atmak benim için gurur verici" dedi.
Maçta futbol adına her şeyi yapan tarafın Fenerbahçe olduğunu kaydeden Boral, şunları söyledi:
"Rakibimizden 2 gol yedik ama bunlar karambol pozisyonlarda defansif hatalarımızdan kaynaklandı. Sivasspor şişirme toplarla oynamak durumunda kaldı.
Çünkü rahat pas yapmalarına izin vermedik. İyi konsantre olduğumuz zaman çok iyi işler yapabiliyoruz. Kimse Fenerbahçe ile ilgili alaycı bir şekilde konuşamaz, konuşulursa da böyle bir skor ortaya çıkar."
Boral, zaman zaman aldıkları istikrarsız sonuçlara da değinerek, takım olarak hep bugün Sivasspor’a karşı oynadıkları gibi oynamaları gerektiğini
aktardı ve "Bir gün böyle, bir gün öbür türlü olmuyor. Tüm takımlar iyi oynuyor ve mücadele ediyorlar. Büyük takımlardan da çekinmiyorlar. En az rakiplerimiz kadar mücadele etmemiz lazım. Sivasspor maçı inşallah bizim başlangıcımız olur" diye konuştu.
ROBERTO CARLOS’UN İSTEĞİ
Uğur Boral, kart cezalısı olması nedeniyle Sivasspor karşısında forma giyemeyen Roberto Carlos’un, bugün kendisi için oynamasını istediğini de
söyledi.
Maçtan önce yanına gelen takım arkadaşının, "Bugün benim için oyna ve gol at" dediğini aktaran Uğur, Brezilyalı yıldızın maç sonrası da tekrar gelip
kendisine teşekkür ettiğini ifade etti.
http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&Kategori=spor&KategoriID=&ArticleID=1065623&Date=01.03.2009&b=Ugur%20Boral:%20Kimse%20alay ci%20konusamaz...
sivaslimete 01.03.2009, 16:42 Olsun cocuklar bu TARAFTAR herzaman arkanizda.Simdi önümüzde bir kupa maci var orda bizi costurun sevincten dört köse edin hadi cocuklar size güveniyoruz
Beni kahreden takımımızdaki yerli futbolcularımızın bir Balili gibi, bir Kamanan gibi, bir Bilica gibi yüreklerini koyarak futbol oynamamış olmalarıdır. Kamanan, Balili, Bilica ve hatta kalede Petkoviç kendisini parçalarken, ortalıkta gezinen ruh gibi herifler, bizimkiler, yerliler size kızayım mı, alıp bağrıma mı basayım, yoksa oturup sizin hissizliğinize ağlayayım mı bilmiyorum!
Sezer, Mehmet, Musa, diğerleri, duyun bu sesi......
Ibrahim1983 01.03.2009, 17:35 Takimimiza sonuna kadar güveniyoruz, Insallah kupa macinda telafi ederiz Sivassporumuza basarilar
Hücum yapamayacak kadar aciz bir takım olduğumuzu düşünmüyorum tamam takım taktiksel olarak kontra-atak üzerine yapılı ama eskiden keyif veriyorduk oyun oynarken artık tadı kalmadı takımın özellikle son maçlarda günü kurtarmak için oynamaya başladı futbolcularımız..Ne yazık ki bu böyle gitmez çeki düzen vermemiz gerekiyor kendimize biz zaten takımımıza güveniyoruz buraya kadar bu kadar başarıya imza atan futbolcular bundan sonra da nicelerine ulaşabilirler ama öncelikle kendi oyunumuza bir renk katmalıyız..Kontra-atak takımı demek kendi ceza sahasına çekilip salla-baş oynamak değildir oyunu kontrol altında tutup iyi top çevirebilen ve ani paslarla sonuca ulaşabilen ve rakibide aynı ölçüde kontrol edebilen nabza göre şerbet veren takımdır .. İnşallah gerçek kimliğimize kavuşur yeni bir yenilmezlik serisine başlar ve iki alanda da olan iddaamızı mutlu sonlara ulaşarak göstermeliyiz...
ben anlamıorum neden bu fb ye bız konstre olamıyoruz neden bunlara karsı futbolumuzu ortaya koyamıoruz.neden gs kok sokturyoruzda fb ye eziliyoruz bakacaz kupa macında gorcez.yenılmek sorun degılde adeta sız oynayın bız beklerız der gıbıydı dun futbolcular.
ARTIK SIVAS SPOR ÖYLE BIR SEVIYEYE GELDIKI LIGDE ITIBARI ARTTI ,TÜRKIYEDE SAYGINLIK KAZANDI, BIZE LIG LIDERINE KÖTÜ FENERBAHCEDEN FARKLI YENILMEK HIC AMA HIC YAKISMADI, BUNDAN SONRA YAPACAGIMIZ TEK SEY VAR HERZAMANKI GIBI DEFANSIF OYNAYARAK YENMESEKTE YENILMIYECEGIZ ,HIC BIR ZAMAN SIRTIMIZ YERE GELMEYECEK, HELEKI BÜYÜK TAKIMLARA 1 PUAN 1 PUANDIR DÜSÜNCESIYLE GERCI BIZDEKI GOLCÜLER HEMEN HEMEN HER MACTA GOL ATIYOR ,BIZ DEFANSIZ OYNARSAK SAMPIYON OLACAGIMIZ GARANTIDIR TABI BÜLENT HOCA SAMPIYON OLMAK ISTIYORSA ...................
SUNUDA SÖYLEMEK ISTIYORUM ;SAYIN BÜLENT HOCA ! SIVAS KUPADAN COK SAMPIYONLUK ISTIYOR BU BÖYLE BILMIS OL, BIZIM GÖTÜ BOKLU TÜRKIYE KUPASINA IHTIYACIMIZ YOK BIZE SAMPIYONLIUK YAKISIR BUNU BÖYLE BIL , SIMDI AKLINI BASINA TOPLA SU GÖTÜBOKLU FENERBAHCELILIGI BIRAK SEN FENERBAHCEYE GITSEN SENI 2 AY BARINDIRMAZLAR BUNU BÖYLE BIL, SENI SIVASSPOR BU YERLERE GETIRDI TABI SENDE SISVASI BU YERLERE GETIRDIN,SENIN YAPMIS OLDUGUN BASARILARI UNUTMADIK UNUTMAYACAGIZ , AMA YAPMIS OLDUGUN KÖTÜLÜKLERIDE UNUTMAYIZ , AMA BIR SIVASLI OLARAK SIVASI FENERE PESKES CEKTIRTMEYIZ BUNU BILMIS OL , SIMDI SEN BU KAYBOLAN 3 PUANI COK ARAYACAKSIN BELKI ALLAH SANA BU FIRSATLARI BIRDAHA VERMEYE BILIR SIVASIN HAKKI SAMPIYONLUKTUR SENDE BUNU BASARACAK TECRÜBE VAR AMA SEN BU FIRSATLARI SUISTIMAL EDIYORSUN ,INSALLAH BU YANLISLKARI BIRDAHA TEKRARLAMAZSIN YOKSA KAYBEDEN SEN OLURSUN VESSELAM
şu sivasın fenerbahçe maçları neden hep böyle garip geçiyor halen milletin aklında maçın fb ye satıldıgı görüşleri var bülent hoca artık sen sivasspor teknik direktörüsün bırak şu fb merakını mecnun başkan sende öyle takım şampiyonluga gidiyor
|