Orijinalini görmek için tıklayınız : kayserili ve sivaslı kardeştir

rguler
20.09.2005, 09:20
Etrafımdaki bir çok insan bu hafta sonu oynanacak olan K.erciyes-SİVASSPOR maçında olaylar çıkacağını düşünüyor.İki komşu ilin süperlige elele çıkan takımları olarak tüm TÜRKİYE'ye SİVASSPOR taraftarının ve KAYSERİ taraftarının kardeş olduklarını gösterelim.

rguler
20.09.2005, 09:27
Biz futbolu küfür ve kavga için sevmiyoruz.
Rüştü gardaşımın dediği gibi SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR.

ErdalGüler
20.09.2005, 10:00
Etrafımdaki bir çok insan bu hafta sonu oynanacak olan K.erciyes-SİVASSPOR maçında olaylar çıkacağını düşünüyor.İki komşu ilin süperlige elele çıkan takımları olarak tüm TÜRKİYE'ye SİVASSPOR taraftarının ve KAYSERİ taraftarının kardeş olduklarını gösterelim.

Bütün herkes biliyorki Sivasspor her rakibiyle Kardeşçe ve Dostça mücadele eder. Tabi kayseri takımları bize daha yakın çünkü hem iklim hemde yaşam biçimi itibariyle bize benzer insanlardan oluşuyor. Sonuç ne olursa olsun kardeşliğimizi hiçbir güç ve provvakasyonun bozamayacağına inanıyorum

acakislalimahoni
20.09.2005, 10:59
Kayseri Anodolunun Güzide sehirlerinden insanları da zeki ve sevecen olur simdi dosluk ve birlik zamanıdır her zaman catlak sesler olur aldırıs etmeden yolumuza devam etmemiz lazım Sivas taraftarı her yerde su ana kadar kendini centilmenlik ve hosgörü çerçevesinde ispat etmiştir. dış etkilere meydan vermeden bu macın oynanacağına yürekten inanıyorum kayserili gardaslar hepinize selam kazanmak elbette tek arzumuz ama bu dünyanın sonu olmaz herhalde spor SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR MEDYAYA SAHADAKİ OYUN YANSIMALI BENCE

kayserili_gardas
20.09.2005, 11:06
inşallah bu maç iki komşu şehrin taraftarını birbirine daha çok yaklaştıracaktır sonuç ne olursa olsun dostluk kardeşlik kazanacaktır.ve inşallah bu sene gümbür gümbür gelen sivasspor ve kayseri takımları ile anadolu yılı olacaktır.
herkese saygılar

OĞUZ
20.09.2005, 11:17
GÜZEL HUYLU HEMŞERİLERİM. KAYSERİLİLER BİZİM ZATEN HEMŞERİMİZ VE GARDAŞLARIMIZ. İNŞALLAH BUNU ERCİYES-SİVAS MAÇINDADA TÜM TÜRKİYE GÖRECEK. İYİ OLAN KAZANSIN DİYORUZZ!!! SAYGILAR KAYSERİLİ HEMŞOLARA!!

34-murat-58
20.09.2005, 11:23
tabıkı kayserılıler bızım kardeslerımız..
ama kusura bakmasınlar onları fena yenıcegız.....

drummer
20.09.2005, 11:25
eskiyi körükleyen olacaktır asla kanmamalı.
cahillik devri bitti artık.
spor için insanlar şiddete başvurup insanın canına kıyarmı.
ne kayseri taraftarı ne sivas taraftarı böyle bir olaya karşmaz.
iki takımda aslanlar gibi sahaya çıkıp centilmence mücadele edecekler.iyi oynayanda kazanacak.
üstelik neden bir birimizi yiyelimki 3 takımda gayet iyi gidiyor.aslında kayseri ve sivas birbirini desteklemeli.
işallah böyle gider.

ozbas_ozbas
20.09.2005, 11:29
selam sivaslı kardeşlerr
hepinizi bekliyoruz kayseriye dostça geçecek maç inşallah

eren1
20.09.2005, 11:41
[QUOTE=ozbas_ozbas]selam sivaslı kardeşlerr
hepinizi bekliyoruz kayseriye dostça geçecek maç inşallah[/QUOSİZİ YENECEĞİZ NECATİ BUNU SENDE BİLİYORSUN

Dağcı
20.09.2005, 11:47
Fair Play ruhu içinde bir maç olması dileği ile... Bize yakışan şekilde olacak inşaallah...

kayserili_gardas
20.09.2005, 11:53
aslında şu an hangi takımın yeneceğini bilmek oldukça zor
çünkü her iki takımda çok güçlü
izleyebildiğim kadarıyla sayın lorant sayesinde sivasspor 90 dakika oyundan kopmayan bir oyun ortaya koyuyor erciyessporumuzda çok iyi bir hava yakaladı takım içinde arkadaşlık ortamı çok yüksek seviyede
geçen günlerde futbolcumuz Aydın'ın babası trafik kazasında vefat etti tüm takım sanki kendi babaları vefat etmiş gibi üzüldüler ve antep maçını aydın için oynadık dediler
dediğim gibi çok zorlu bir maç olacak ama inşallah biz kazanırız kazanamasakta umarım nağmağlup ünvanımız devam eder

rguler
20.09.2005, 12:42
aslında şu an hangi takımın yeneceğini bilmek oldukça zor
çünkü her iki takımda çok güçlü
izleyebildiğim kadarıyla sayın lorant sayesinde sivasspor 90 dakika oyundan kopmayan bir oyun ortaya koyuyor erciyessporumuzda çok iyi bir hava yakaladı takım içinde arkadaşlık ortamı çok yüksek seviyede
geçen günlerde futbolcumuz Aydın'ın babası trafik kazasında vefat etti tüm takım sanki kendi babaları vefat etmiş gibi üzüldüler ve antep maçını aydın için oynadık dediler
dediğim gibi çok zorlu bir maç olacak ama inşallah biz kazanırız kazanamasakta umarım nağmağlup ünvanımız devam eder

Aydın bizim eski futbolcumuz babasına allah rahmet eylesin kendisinede allah sabır versin acısını yürekten paylaşıyoruz.

1967_DERNEK_10UR
20.09.2005, 12:55
selam sivaslı kardeşlerr
hepinizi bekliyoruz kayseriye dostça geçecek maç inşallah
ÖZBAŞ GARDAŞ BU HAFTA GEÇTİ DİĞER MAÇTA GÖRÜŞÜRÜZ...SİZ İSTANBULA GİDİYORSUNUZ...

deli_yigido
20.09.2005, 13:30
kayserili bizim kardesimiz olamaz kesinlikle !!!

BOUN
20.09.2005, 14:07
Arkadaşım dostluk yanlısı değilsen seni bırakalım. Sağa sola deli danalar gibi saldır. Bunu mu istiyorsun? Burada insanlar ne güzel dostluktan, kardeşlikten, samimiyetten, tarihi kökeni olan kültürel benzerlik ve bağlardan bahsediyor sen düşmanlıktan bahsediyorsun.

Bizim yolumuz dostluk ve kardeşlikten yanadır.

'''''''''''''Arkadaş biz bu yolda türküler söylerken,

Sana uğurlar olsun.

Ayrılıyor yolumuz.....''''''''''''''''

rguler
20.09.2005, 14:09

İŞTE BİR PRAVAKATÖR ÖRNEĞİ NEDEN OLAMAZMIŞ AÇIKLARMISIN?
AYNI KÜLTÜRDEN AYNI COĞRAFYADAN AYNI DÜŞÜNCEDEN OLDUĞUMUZ İÇİNMİ???

muRTix
20.09.2005, 14:44
tabiki kayserililer bizim kardeşimiz geçmişte kötü şeyler yaşansada bi yerden sonra unutmak gerekiyor ancak bu maçıda almamız gerekiyor önümüzdeki 4-5 haftalık periyod oynadığımız maçlara nazaran çok kolay zoru başardık bu maçlardanda kayıpsız dönersek üst tarafları iyiden iyiye karıştırırz

kayserili_gardas
20.09.2005, 14:48

neden olamaz söyleyebilirmisin? dilimiz bir,vatanımız bir, dinimiz bir,bayrağımız bir,bölgemiz bir,ezanımız bir,peygamberimiz bir belki bine kadar bir...
nedir problemin? ortamı provoke etmeye hakkın yok kardeş
böyle düşmanca tavırların ne sana ne takımına ne de şehrine faydası olmaz...

siv58lim
20.09.2005, 15:07
Gade sen haklisin...Sivasli arkadasim ayip ediyor...eskide kalanlar unutalim....dedigin gibi hreseyimiz ayni...Fanatik bir sivassporlu da olsam,hak eden kazansin...Kayseri takimlarina basarilar...

bulent58
20.09.2005, 15:37
KAYSERİ SİVAS BİZLER AYNI TOPRAKLARIN İNSANLARIYIZ NE DEMEK OLAY ÇIKACAK 40 YIL ÖNCE 3-5 PRAVAKATÖRÜN YAPTIKLARI GÜNÜMÜZE TAŞINAMAZ
KAYSERİDE AYNI SİVAS DA AYNI BENİM İÇİN DOSTLUK KAZANSIN YETER.

sinan-58
20.09.2005, 15:43
İŞTE BİR PRAVAKATÖR ÖRNEĞİ NEDEN OLAMAZMIŞ AÇIKLARMISIN?
AYNI KÜLTÜRDEN AYNI COĞRAFYADAN AYNI DÜŞÜNCEDEN OLDUĞUMUZ İÇİNMİ???

kayseri olayları için diyo arkadaşımız

serrkann58
20.09.2005, 16:28
Biz futbolu küfür ve kavga için sevmiyoruz.
Rüştü abi dediği gibi SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR.

serhankaburcuk
20.09.2005, 16:34
Süper liğin iki iyi futbol oynayan takımı karşı karşıya gelecek umarım bu maçı dostluk ve centilmenlik kazanacak..

irfanerol
20.09.2005, 16:41
Sevgili Sivaslilar.
Lakabimiz "YIGIDO" ise bunun anlami yigit ve merttir.boyle karakterdeki bir insan asla kimsenin dusmani olamaz,adimiz gibi olalim sevelimki;sevilelim..
Butun sivasli kardeslerimi sevgi ve centilmenlige davet ediyorum...
Bizede bu yakisir.

Yigido_War
20.09.2005, 19:23
LİGİN RENKLİ EKİBİNİN MAÇI İNSAALLAH DOSTLUK İÇİNDE MÜCADELESİ BOL Bİ ŞEKİLDE GECER

erhan5834
20.09.2005, 19:27
SİVAS SEYİRCİSİ CENTİLMEN DİR AMA KENDİNE YAILANIDA ASLA UNUTMAYACAK YAPIDA Bİ TARAFTAR KİTLESİNE SAHİP CENTİLMEN VE SPORUN KARDEŞLİK VE FAİR PLAY ÇERÇEVESİNDE YAPILDIĞINI BİLEN Bİ YAPIDA NEDE OLSA SİVASLI ÖYLEDE OLMASI GEREK YANİİ...

GeCeVeMaVi58pRf
20.09.2005, 19:40
evet bu sene ligde sivas ve kayseri fırtınası esiyor inşallah hafta sonu oynanacak olan mac öncelikle kardesce gecer ve izleyenler zevk alır kazanan adolu takımı olacak bazı kendını bılmezlere fırsat vermeyelim...

deli_yigido
20.09.2005, 19:41
GardaaaS kayseri deplasmanlarını hatırlayın ne zaman centılmence karsılandık her zaman kufur ve ... vardı...
Gercekleri maziyiunutmayalım arkadas lar lutfen belkı bu arkadaslar oyle dusunebilirler ama cogu oyle degiller inanın bizi sevmiyorlar...

superglam
20.09.2005, 20:02
Ben kayseride yaşayan yiğidoyum. ve sivas kayseri maçlarına gittim. Hiç bir zaman kötü bir ortam olmadı aksine çiçekler verildi birbirimize yöneticiler sarıldı ve kardeşçe oynandı maçlar. lütfen konuyu çarpıtmayalım ben maça gidecem ve hatta kayserili arkadaşlarımla belki aynı tarafta bile izleyebiliriz. Maçın çok dostane geçeceğine yürekten inanıyorum. Eğer kayseriye gelirseniz, yardımcı olmaya çalışırım. bana mesaj atabilirsiniz. maçtan önce kayseriyi gezmek isterseniz yardımcı olurum. saygılar.

Kazansakta kaybetsekte asla kayseri sivas dostluğuna leke sürülemeyecektir.
Asla provakatörlere fırsat vermeyelim.

ŞAMPİYON SİVASSPOR..

lisyen_yasin_58
20.09.2005, 20:39
ewt kardeştir katılıyorum

Arif Coşkun
20.09.2005, 21:41
Kayseri erciyes maçı yaklaştıkça,yine birileri çıkıp ortamı germeye ne kadar hevesli. Şunu hiç bir zaman unutmamak gerekki spor dediğimiz şey insanların buluşması,kaynaşması vede eğlenmesi. Bunu milli hale getirp kavgaya dökmek barbarlıktan ve cahillikten başka birşey değil bence.Adı üzerinde spor.İnsanlar maç başladığında üç ihtimalide kabullenmeli;yeneriz, yeniliriz veya berabere kalırız.Yenilirsek öldük bittik eridik yerine hataları görüp daha çok çalışması gerekir. Yenilen tarafın bunu anlaması gerek.İnşallah yeneriz veya beraberlik fena bir sonuç sayılmaz bence.Biraz gerçekçi olursak Erciyesinde gücü belli. Herkesi sevgiye,barışa,kardeşliğe ve dostluğa davet ediyor ve diyorum ki:
"BİR DOSTA SAHİP OLMAK İSTİYORSAN,ÖNCE SEN BİR DOST OL"

BROTHERS58
20.09.2005, 21:43
ANTALYADAKİ GAYSERİLİ ARKADASLARIM SİVAS CIKINCA EN AZ BENİM KADAR SEVİNMİŞLERDİ.ŞİMDİDE YİNE BİZLERİN BASARISINI TAKDİR EDİYORLAR.HER YERDEN İYİDE CIKAR KÖTÜDE,UMARIM BU MAÇTA PROVOKASYON OLMAZ VE DOSTCA GECER.KAZANANDA ANADOLU GARDASLIGI OLUR!!

5841
20.09.2005, 23:03
ANADOLU TAKIMLARI BİRBİRİLERİNİ SEVMEK ZORUNDA GEÇMİŞİ KURCALAMAK İYİ OLMACAK.BİZLER YARINA BAKALIM.BİZLER KADAR ONLARDA SEVINDILER 1 LİGE CIKMAMIZI.

kayserili76
20.09.2005, 23:08
iki komsu kentin takimlarina basarilar dilerim, araya nifak tohumu sokmak isteyenler firsat bulamayacaklar, üc bes capulcunun lafiyla koskoca sehirler birbiriyle dostlugunu bozmaz, biz birbirimizin parcasiyiz ayni yörenin insanlariyiz onun icin birbirimize daha cok destek vermeliyiz.

Tuncay
20.09.2005, 23:41
Gardaslar sivas'li bir insan misafiri ile yarim ekmegini bolusur. Sivas'lidaki insan sevgisi hicbir yerde yoktur. Sivaslilarin ozelliklerini hep beraber okumustuk.
Anlamsiz tartismalar sivas'a leke getirir, heleki tum spor camiasinin gozu son zamanlarda sivasín uzerinde. Yensek de yenilsekte, yigidoya yarasir davranmaliyiz.Onlarda bir anadolu takimi. Elbet gonul isterki biz yenelim.
Tum arkadaslar lutfen macta, mactan sonra dikkat edelim. Sivasspora camur atmak isteyenler, olay cikarabilirler. Isterse bu Kayserili olsun kim olursa olsun. Yapici olalim. Hakli da olsak kavga bizim uzerimizde bir SIYAH leke olarak kalir,basinda bunu her seferinde kullanir. Sagduyulu olun gardaslarim.
HER BIR SIVAS'LI BENIM OZ AKRABAMDIR.

kayserili76
20.09.2005, 23:56
kardesim iyi insani yigit insani orali burali diye ayiramayiz, her toplumda her sehirde bozuk insan vardir ve olacaktir yani simdi tüm sivaslilar veya tüm kayserililer söyledir böyledir diyemeyiz, insanligin en önemli yönü ALLAHI bilmektir ve onun kulu oldugumuzu ve ona hesap verecegimizi unutmamaktir iste ozaman o insan güzel insandir mert insandir yigit insandir

GuNaY
21.09.2005, 00:27
örf adet ve gelenekler olarak birbirine çok yakın olan iki şehrin takım ve taraftarları olarak fair play'in en iyi örnekleri sergilenecektir eminim...

Yigido58_NL
21.09.2005, 01:03
DAYIMA AYNEN KATILIYOR VE KAYSERILILERI BIR ARKADAS BIR KARDES GIBI GORUYORUM.GECMISE BIR SUNGER CEKILSIN,HERSEY UNUTULSUN,GECMISE MAZI ........... DAZI DERLER.BUNU UNUTMAYALIM.
SIVAS VE KAYSERI DOSTLUGUNU TUM TURKIYEYE GOSTERELIM.
HAYDI YIGIDOLAR HAYDI GADALAR SIZI GOREYIM YUZUMUZ KARA CIKARTMAYIN PAZAR GUNU

sivasli_tufan
21.09.2005, 01:15
kayseri sivas dosttur bunun baska yolu yoktur maca gelince insaallah sahada iyi olan kazanir ilk önce dostluk kazansin.

drummer
21.09.2005, 01:46
neden bu kadar saldırgan tavırlar takınıyor bu fanatikler.,
asla ve asla korkulan olmayacak iki takımın taraflarıda gayet bilinçliler.bir hata yapmayacak kadar olgunlar.
maç centilmenlik içerisinde geçecek ve iyi oynayan kazanacak.
iki şehrin insanları kucaklaşıp ayrılacaklar.
maç bir kere oynanmayacak bundan sonra kayseri ile devamlı maçlarımız olacak.
dostluklar pekişecek.
asla geçmişteki hataya düşmeyecek taraftarlar.
allah bir daha göstermesin o günleri.

revenge58
21.09.2005, 02:13
GEREK GÖRMEDİKÇE FORUMA GÖRÜŞ BİLDİRMEM AMA OKUDUKLARIMA İNANAMADIM! KAYSERİ-SİVAS HİÇBİR ZAMAN HİÇBİR YERDE DOST OLMAMIŞTIR..!SEZON BAŞINDA TÜM TRANSFER LİSTEMİZDE OLAN OYUNCULARI YÜKSEK ÜCRET VEREN ERCİYES ALMADI MI?BUNLAR FORUMDA YAZILMADI MI? 37 TANE SİVASSPOR TARAFTARI KAYSERİDE ŞEHİT OLMADI?GEÇMİŞİ OLMAYAN MİLLETLERİN GELECEĞİ OLMAZ.BEN UNUTMADIM,O STADTA ÖLENLERİN YAKINLARI DA UNUTMADI VE UNUTTURMAYACAĞIZ...

Dağcı
21.09.2005, 08:47
Yangına körükle gitmeyelim. O acılar tabiki unutulmamalı. Ama düşmanca tavır takınmanın kimseye bir fayda getirmeyeceğini de bilmeliyiz.

Kayseriliye düşman olana kadar, diğer konularda (Sporda, Sanayide, Kültürde vb) onlarla yarışmalıyız. . .

Düşmanlığa hiç gerek yok ! ! Sporun amacınıda unutmamalıyız ! !

Arif Coşkun
21.09.2005, 11:14
GEREK GÖRMEDİKÇE FORUMA GÖRÜŞ BİLDİRMEM AMA OKUDUKLARIMA İNANAMADIM! KAYSERİ-SİVAS HİÇBİR ZAMAN HİÇBİR YERDE DOST OLMAMIŞTIR..!SEZON BAŞINDA TÜM TRANSFER LİSTEMİZDE OLAN OYUNCULARI YÜKSEK ÜCRET VEREN ERCİYES ALMADI MI?BUNLAR FORUMDA YAZILMADI MI? 37 TANE SİVASSPOR TARAFTARI KAYSERİDE ŞEHİT OLMADI?GEÇMİŞİ OLMAYAN MİLLETLERİN GELECEĞİ OLMAZ.BEN UNUTMADIM,O STADTA ÖLENLERİN YAKINLARI DA UNUTMADI VE UNUTTURMAYACAĞIZ...
Tamamda arkadaşım şimdi ne yapmak lazım onların yaptığının aynısınımı yapalım. Arkadaşında dediği gibi yangına körüklemi gitmek gerek. Senin düşüncen kan davası gibi sürsün gitsin öylemi istiyorsun. Bizde onlardanmı 37 kişi öldürelim. O zaman tatmin olurmusun? Bu işin sonucunun nereye varacağını hiç hesaplayamıyormusun. Geçmişi olacak milletin ama iyilikleriyle hatırlanacak kötülükleriyle hafızalarda iz bırakmayan bir geçmiş özlemi içinde olmanı temenni ederim. Saygılarımla

GuNaY
23.09.2005, 03:29
neden bu kadar saldırgan tavırlar takınıyor bu fanatikler.,
asla ve asla korkulan olmayacak iki takımın taraflarıda gayet bilinçliler.bir hata yapmayacak kadar olgunlar.
maç centilmenlik içerisinde geçecek ve iyi oynayan kazanacak.
iki şehrin insanları kucaklaşıp ayrılacaklar.
maç bir kere oynanmayacak bundan sonra kayseri ile devamlı maçlarımız olacak.
dostluklar pekişecek.
asla geçmişteki hataya düşmeyecek taraftarlar.
allah bir daha göstermesin o günleri.
OLABİLECEK EN AKILLISIDA O ZATEN ABİ HAKLISIN... BAŞKA BİR SEÇENEK DÜŞÜNÜLEMEZ... FUTBOL BİR İNTİKAM ARACI DEĞİL!!!

revenge58
23.09.2005, 04:44
insanlar intikam almak için kin gütmez,umutmamak için güder.Ben burada 37 kayserilinin de öldürülmesi gerektiğini söylemedim.sadece eskiden beri kardeş olduğumuzu söyleyenlere geçmişi hatırlatmak istedim.Ayrıc sürekli maç yapıcaz diye dost olmamız gerekmez roma-lazio,inter-ac.milan 100 yldır aynı şehirin takımı ama her macında kavga çıkar.

rguler
23.09.2005, 08:36
insanlar intikam almak için kin gütmez,umutmamak için güder.Ben burada 37 kayserilinin de öldürülmesi gerektiğini söylemedim.sadece eskiden beri kardeş olduğumuzu söyleyenlere geçmişi hatırlatmak istedim.Ayrıc sürekli maç yapıcaz diye dost olmamız gerekmez roma-lazio,inter-ac.milan 100 yldır aynı şehirin takımı ama her macında kavga çıkar.
işte futbolu ve sporu kan davasına çeviren spor olmaktan çıkarıp bir kavgaya çeviren zihniyete en güzel örnek

BOUN
23.09.2005, 09:18
Bazı arkadaşlar her yönüyle Avrupayı örnek almaları neticesinde trajı komik fikri hatalar veriyorlar. Taklitçi zihniyet, başka ne diyebiliriz ki.... İtalya'da aynı şehrin takımları İnter-Milan ve diğer şehirlerin takımları arasında her maçta kavga çıkıyor da biz farklı şehirler olarak Kayseriyle niye kavga etmeyelim demek istiyorlar. Şaçmalamanın bu kadar [hakaret icerdigi icin silindi] olmaz yani. Kardeşim biz o insanlardan farklıyız. Her şeyden önce Müslümanız. Dinimiz bir, dilimiz bir, aynı kavmin evlatlarıyız, bayrağımız bir, Uzun lafın kısası bizler öz be öz kardeşleriz. Hala arada kavga, gürültü olmasını isteyen birileri varsa Allah akıl versin ne diyelim....

abircan
23.09.2005, 11:46
ARKADAŞLAR BENİM SİVASLI TARFTARLARDAN RİCAM NE OLUR MAÇA 37 KARANFİL GÖTÜRÜN MÜMKÜNSE SAYGI DURUŞUNDA BULUNALIM TÜM TARAFTARLAR OLARAK BUNU KAYSERİ TARAFTAR DERNEKLERİNDEN VE YÖNETİMİNDEN RİCA EDELİM MAÇ ARTIK KİNİN SİMGESİ DEĞİL ESKİ BİR KÖTÜ ANININ YIKILIP YENİ BAŞLANGICIN SİMGESİ OLSUN
SİVASA VE SİVASLIYA YAKIŞAN BUDUR
BİZ KİN BİLMEYİZ ARKADAŞLAR
MAÇIMIZ FUTBOLCULAR VE TARAFTARLARIMIZ ARASINDA DOSTÇA GEÇSİN
HERKES AZAMİ GAYRETİ GÖSTERSİN, KİNLE ASLA VE ASLA BU MAÇA GİTMEYİN ARKADAŞLARA NASİHATIM OLSUN
ESKİ KÖTÜ ANILARI TEKRAR ETMEYECEĞİMİZ GİBİ ORTAK OLARAK O GÜNLERİ NASIL HAFIZALARIMIZDAN SİLERİZ ONUN ÇARESİNE BAKALIM LÜTFEN
37 KARANFİL VE SAYGI DURUŞU İSTİYORUM TÜM TARFTARLARDAN TEK DİLEĞİM BU ARKADAŞLAR

MAÇIN SONUCU ÖNEMLİ DEĞİL YUKARIDAKİ TAHMİNİM GİBİ OLSUN TEMENNİM BU :)

bbptek58
23.09.2005, 13:19
sivaslının hiçbir zaman kavgayla işi olmamıştır ve bundan sonrada olmayacaktır
biz hakiki taraftarız bazıları gibi çapulcu değiliz kayseri takımlarıyla sivasspor kardeştir

devrim_can_58
23.09.2005, 14:25
ben her zaman dostluktan yanayım.ama deli_yiğidonun dediği gibiyse hep deplasmanlarda karşı tavır alıyolarsa bilemem tabiki.herkes dostluktan yanadır ama sadece yandaştır.için iç yüzünü biliyomusunuz bilemem.genede biz dost olmaya çalışalım onların tepkisi ne olur bilemem.onlar şekillendiricekler herşeyi

DOSTUN DOSTUNDUR DÜŞMANIN DÜŞMANIMDIR YİĞİDO

kysmusti
23.09.2005, 15:40
YavuzTheYigido Yazdı:
Sevgili Kayserili Arkadaslarim,
Elbetteki Takiminizin Galip Gelmesini Isteyeceksiniz.Bu Forumda Umut Ettiginiz Skorlari Yazacaksiniz.Bu En Dogal Hakkiniz.Bizde Kendi Sitemizde Aynisini Yapiyoruz.
Ama Lutfen Sagduyudan Ayrilmadan, Kiskirtici Yorumlar Yapmadan Goruslerimizi Yazalim.Rakip Takim Ve Taraftarlarini Rencide Edici Ifadelerde Bulunmak Ortami Germekten Baska Bir Ise Yaramaz.
Gecmisteki Olaylar Nedeniyle Butun Turkiye Medyasinin Gozu Her Iki Takimimizin (Sivasspor ve Erciyesspor) Uzerinde Olacak.PFDK Bu Sene Cok Titiz.Buyuk Para Cezalari Ve Saha Kapatma Cezalari Anadolu Takimlarina Karsi Daha Kolay Alinir Oldu.Burada Bize Dusen Gorev Onlara Bu Firsati Vermemektir.
Maca Gelince: Kim Kazanirsa Kazansin Dostluk Kazansin.Daha Ligin 7.Haftasi.Bir Yenilgi Ne Erciyesspor Icin Dunyanin Sonu Olur Nede Sivasspor Icin.Amaaaaaaaaaa
Eger Yanli Medyanin Suratina Bir CENTILMENLIK VE BARIS Tokati vurursak hepberaber, Iste O Zaman Dunya Gorur Bir Mactan Nasil 2 Galip Takimin Cikabilecegini!!
Macta Buyuk Bir Ihtimalle Berabere Biter.
Hepinize Saygi Ve Sevgiler.
Yavuz

işte bu. bunu yapmamız lazım. kutluyorum kardeşim. sivasspor sitesinden bütün arkadaşları bizim siteye davet et. bizde sizin siteye girelim, ve dostluk mesajları verelim. işte o zaman taraflı medyaya çok büyük bir şamar atmış oluruz. lütfen hadi sivas-erciyes elele. çünkü biz düşman değiliz aksine dayanışma içinde olmamız lazım.

o zaman taraflı medyaya bi osmanlı tokadı indirmiş oluruz.

hadi herkes için fair-play.

gelin düşman çatlatalım.

puar
23.09.2005, 15:49
biz sivaslıyız eskiler eskide galdı...herkez pazar günü görecek...olay çıkmasını isteyenlerde avuçlarını yalacak...

koyu58
24.09.2005, 10:43
geçmişe mazi derler zaten o maçta kavga çıkmamış o tarihte kayseri stadının kapıları dışa değilde içe doğru açılıyormuş polisler bizimkilerin üzerine gelince bizimkilerin bir kısmı yere düşüp ezilmiş bir kısmıda kapının arkasında sıkışmış bu haberi olayı yaşayan kayseriliden öğrendim

sivaslibozo
25.09.2005, 23:24
Valla ben bu konuda fikir beyan etmek istemiyorum, cünkü yine millet Celallenecek...:)

Yigido58_NL
26.09.2005, 00:39
NE YANI DUSMANCA TAVIR ALIP BIRKERE DAHA 37 YIGIDONUN SEHIT OLMASINA MI SEBEP OLALIM??????????
YAPMAYIN ARKADASLAR BOYLE SEYLERLE UGRASMAYALIM.KAYSERIYLE DIGER DALLARDA YARISALIM.

GuNaY
26.09.2005, 00:45
örnek almamız gereken bircok unsurları varken neden kötü bir tutum alalım??? gereğide yok bizi hicbiryere götürmez, yerimizde saymamızdan baska!!!

develideportivo
26.09.2005, 01:12
Öncelikle böyle anlamlı bir konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim.
Geçmişte yaşanmış üzücü bir olayı ısıtıp ısıtıp tekrar gündeme getirmek ne Sivas'ın ne de Kayseri'nin çıkarına değildir.

Bugünkü maçta birşeyler olacağını zannedenler avuçlarını yaladılar, hevesleri kursaklarında kaldı.

Maç hem skor açısından hem de seyir açısından dostça başladı dostça bitti. Her maçta olabilecek ufak tefek esprili atışmalardan başka hiçbir şey olmadı. 2.500 kadar Sivassporlu 90 dakika boyunca takımını güle oynaya desteklediler, Maç sonunda da Erciyes-Erciyes diye tezahürat yaptılar, helal olsun.

Bu siteye ilk kaydolduğumda yazdığım mesajı tekrar ediyor ve diyorum ki "dostlarınızı uzaklarda aramayın, onlar sizin yanıbaşınızda", aramızı bozmak isteyenlere ve kışkırtıcı mesajlar yazanlara fırsat vermeyelim.
Sivasspor da başarılı olsun, Kayserispor da, Erciyesspor da. Yani uzayan kol, bizden olsun..
Kayseri'den ve www.kayserispor.com dan SevgilerSaygılar...

Not: Maçta çektiğim fotoğrafları upload ettiğim zaman buraya yüklemeyi düşünüyorum.. Sizden foto ve görüntüler olursa onları da paylaşalım..

GuNaY
26.09.2005, 01:41
Not: Maçta çektiğim fotoğrafları upload ettiğim zaman buraya yüklemeyi düşünüyorum.. Sizden foto ve görüntüler olursa onları da paylaşalım..
gardas saolasın hoş tabiki bu sekilde paslaşmalar... vestel maçında başarılar... bizim gibi sizlerde yenersiniz ins :)

sivas23
03.10.2005, 20:36
.......[HAKARET VARDI SİLİNDİ].....

rguler
29.11.2005, 14:06
işte ezeli rekabet bu
bizim derbi maçımızda bu

FASIL-I BAHAR
03.12.2005, 05:03
BEŞİKTAŞ INDA KARDEŞİ SİVASSPOR.

5841
03.12.2005, 07:59
tabıkı kayserılıler bızım kardeslerımız..
ama kusura bakmasınlar onları fena yenıcegız.....
UMARIM ÖYLE OLUR.

Ss--58--Ss
08.09.2007, 11:00
kayserili ve sivaslı her zaman kardestır...