Orijinalini görmek için tıklayınız : Sürpriz Konuklar

SivasSpor.Com
01.03.2009, 00:39
http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/elmas01.jpg

Sivasspor - Fenerbahçe maçını izlemek ve takıma destek olmak için çok uzaklardan gelen Yiğidolar vardı.

Asib Başkanı Rüştü Elmas, İşadamlarımız Mehmet Çapraz, Cevat Kavaklıoğlu ve Fatih Bayrak beyler Almanya'dan Sivasspor maçı için Türkiye'ye maç günü geldiler.

Sitemizinde kurucusu da olan Asib Başkanı Rüştü Elmas çeşitli temaslarda bulunmak ve Sivasspor maçıni izlemek için İstanbul'a geldiklerini söyledi. Sitemizin sıkı takipçilerinin yakından tanıdığı ve Sivasspor taraftarına verdiği destekle her zaman takitir toplayan İşadamımız Mehmet Çapraz ve arkadaşları Sivasspor - Fenerbahçe maçında takıma destek oldular.

İşadamımız Mehmet Çapraz maç sonrası yaptığı açıklamada ; ''Kilometrelerce uzaktan bu maç için geldik ve galibiyet beklediğimiz halde talihsiz bir yenilgiye şahitlik ettik. Ancak bu talihsiz yenilgi bizleri umutsuzluğa düşürmemeli. Şampiyonluğun halen en büyük adayı Sivasspor'umuz, bu maçın rövanşını Çarşamba günü alacağımıza inanıyorum''. Dedi.

Besyo_cu
01.03.2009, 00:48
Asib Başkanı Rüştü Elmas, İşadamlarımız Mehmet Çapraz, Cevat Kavaklıoğlu ve Fatih Bayrak beylere Sivasspor'umuza vermiş oldugu destekden ötürü teşekkur ederim İnşallah kupa macında yiğidolarımız galibiyet hediye edeceklerdir.

vedat58
01.03.2009, 01:11
BENIM NE INANCIM VE NEDE GÜVENCIM KALMADI BIZE NE KUPA NEDE SAMPIYONLUK VERIRLER BUGUN BUNA SAHITLIK ETTIK HIC BIR UMUDUM KALMADI UEFA BILE ZOR YAZIKLAR OLSUN BIZI SATANLARA YAZIKLAR OLSUN SAG GÖSTERIP SOL CAKANLARA YAZIKLAR OLSUN 7 MILYON SIVASLIYI HICE SAYANLARA

FANATIK YIGIDO
01.03.2009, 01:26
sivas sporumuzu uzaktan gelip destekleyenlerden allah razi olsun takimimizi orda yanliz birakmadilar sok biryenilgi oldu insallah kupada bu uzuntuyu takimimiz unutturur bizi sevindirir umarim

candayanmaz58
01.03.2009, 01:38
ülkemizde futbolcu taraftar ve yönetim tekse ve güçlüyse o takım başarılı oluyor
maalesef sivasspor taraftarları olarak çoğumuzda taraftar ruhu yok(tek büyük sorun bu)
uzaklardan gelen hemşehrilerimizin ayaklarına sağlık

albina58
01.03.2009, 02:11
Yoğun çalışmaları arasında,bu maç içinde özel olarak gelen,başta Rüştü ELMAS olamk üzere,işadamı ağbimiz Mehmet ÇAPRAZ'a,Fatih BAYRAK ve Cevat KAVAKLIOĞLU'na İSTDER olarak teşekkür ederiz.
Kilometrelerce uzaktan gelerek bizlere desdek oldular ama ummadığımız yenilği karşısındaki umutlarımız daha bitmediği yönündeki demeçleride bizlere ayrı bir desdek oldu.
Uzaklardan gelip trübünde yer almak konusundaki duyarlılığınız için minnettarız,teşekkürler.

candayanmaz58
01.03.2009, 02:12
ülkemizde taraftar yönetim ve futbolcular makinanın onun çalışmasını sağlayan dişlileri gibidir bunlardan herhangi birinin eksikliğinde makina arıza vermesi doğaldır
bizler taraftar olarak böyle bir durumda bize ayrılan kısmı bile dolduramıyorsak hocamıza olumsuz yönde söylemlerde bulunma hakkına sahip olamayız
yenilmekte doğaldır ama bu yenilgiyi teselli edecek ve yeniden ateşleyebilecek taraftar gibi etkili bir merci olmalıdır
bizler teselli ve yeniden ateşleme yerine yerin dibine sokarak olan morali daha da bozuyoruz unutmayalım bu tür davranışlar takımımıza yarardan çok zarar getirir
önce bizler taraftar olalım da takımımızı her maçı alma parolasıyla motive edelim başarılar esnasında yaşanan bazı başarısızlıkları da teselli edelim başarısızlık devam ederse o zaman da kimin hakkından gelinecekse hep beraber gelelim
4 martta onları dağıtacağız
ŞARTLAR FARK YAPMAZ KUPADA LİGDE... ŞAMPİYON SİVASSPOR

SEVDAMSIN58
01.03.2009, 08:29
BENIM NE INANCIM VE NEDE GÜVENCIM KALMADI BIZE NE KUPA NEDE SAMPIYONLUK VERIRLER BUGUN BUNA SAHITLIK ETTIK HIC BIR UMUDUM KALMADI UEFA BILE ZOR YAZIKLAR OLSUN BIZI SATANLARA YAZIKLAR OLSUN SAG GÖSTERIP SOL CAKANLARA YAZIKLAR OLSUN 7 MILYON SIVASLIYI HICE SAYANLARA

MERHABA YIGIDO BUKADAR CABUK PES ETMEK BIZ SIVASLILARA YAKISMIYOR HER TAKIM YENILIYOR IYI OLUNCA DESTEK VERIP BIR MAC KAYBEDINCE TERK EDERSEK BU DOGRU OLMAZ DIYE DUSUNUYORUM BIZ YINE IYI TAKIMIZ YINE LIDER IZ VE HALA EN BUYUK AVANTAJ A SAHIBIZ DESTEKLEMEYE DEVAM EDELIM DERIM HEMSEHRIM

SEVDAMSIN58
01.03.2009, 08:36
ülkemizde taraftar yönetim ve futbolcular makinanın onun çalışmasını sağlayan dişlileri gibidir bunlardan herhangi birinin eksikliğinde makina arıza vermesi doğaldır
bizler taraftar olarak böyle bir durumda bize ayrılan kısmı bile dolduramıyorsak hocamıza olumsuz yönde söylemlerde bulunma hakkına sahip olamayız
yenilmekte doğaldır ama bu yenilgiyi teselli edecek ve yeniden ateşleyebilecek taraftar gibi etkili bir merci olmalıdır
bizler teselli ve yeniden ateşleme yerine yerin dibine sokarak olan morali daha da bozuyoruz unutmayalım bu tür davranışlar takımımıza yarardan çok zarar getirir
önce bizler taraftar olalım da takımımızı her maçı alma parolasıyla motive edelim başarılar esnasında yaşanan bazı başarısızlıkları da teselli edelim başarısızlık devam ederse o zaman da kimin hakkından gelinecekse hep beraber gelelim
4 martta onları dağıtacağız
ŞARTLAR FARK YAPMAZ KUPADA LİGDE... ŞAMPİYON SİVASSPOR

EVET HEMSERIM HAKLISIN HER TAKIM GIBI SIVASSPORDA YENILEBILIR HEMEN PES ETMEK SIVASLIYA YAKISMAZ INSALLAH SONUCA ULASACAGIZ BENIM ICIN BU MUCADELEYI VERDIKTEN SONRA KAZAYLA SAMPIYONLUK TA KACSA SONUNA KADAR SIVASSPORLUYUZ EGER KOTU GUNDE TAKIMIN YANINDA OLAMIYORSAK SIVASSPORLUYUZ DEMENIN HIC BIR ALEMI YOK CUNKU SIVASSPOR HEP IYI OLURSA BIZDEN BASKA SAHIP CIKANLARDA OLUR UNUTMAYALIM VE TAKIMIMIZIN MORALINI YUKARDA TUTALIM BEN YURTDISINDAYIM GELEMEYECEGIM AMA GEMEREKTEN KARDESLERIMI YOLLAYACAGIM CARSAMBA GUNU KUPA MACINA INSALLAH
YIGIDOLARIN DUACISIYIZ

Abdullah DuMaN
01.03.2009, 09:46
Sivas'ada bekleriz buyrun bir çayımızı için :)

GLoBe-Y-Gençlik
01.03.2009, 10:08
Rüştü abı memleketımıze beklerız Ayrıca Teşekkürler

velibircan
01.03.2009, 10:45
Sitemizin Kurucusu,Asib Başkanı Rüştü Elmas Abimiz , Değerli İşadamımız Mehmet Çapraz Abimiz ve Arkadaşları Hoş Gelmişsiniz Türkiye'ye...

Binlerce Kilometre Aşıp Sivassporumuzun Maçı İçin İstanbula GElmeniz İçinizdeki Sivas Ve Sivasspor Sevgisinin Bir Kez Daha Göstermiş Oldunuz...Ayaklarınıza Sağlık

RECEP_YÜKSEL
01.03.2009, 11:13
Asib Başkanı Rüştü Elmas, İşadamlarımız Mehmet Çapraz, Cevat Kavaklıoğlu ve Fatih Bayrak beyler Almanya'dan Sivasspor maçı için Türkiye'ye geldiler.
TEŞEKÜRLER

Burda SİVASSPOR aşkı var İstanbul da olupta bu maça gelmeyenler okusunlar

spainloco
01.03.2009, 13:32
Burda SİVASSPOR aşkı var İstanbul da olupta bu maça gelmeyenler okusunlar [/QUOTE]

Alkış..

tribunde bir turist ciftte yerini almıştı kendisine tesekkur ediyorum! Bana dediği laf istanbulda o kadar sivaslı yokmuydu? Ben full olacağını dusunuyordum dedi dicek bişe bulamadım !

Bekoty
01.03.2009, 13:33
Ben fenerbahçe sivasspor maçına gidenlerdenim inanın sorun ne para ne de başka bir şey ama o kadar uzaktan geldiğimize karşılık bu kadar kötü futbol yakışmadı sahadan boynu bükük ayrıldık ayrıca fener taraftarlarınıda iyi kızdırdık :):)

GokhanTurna
01.03.2009, 14:05
Burda SİVASSPOR aşkı var İstanbul da olupta bu maça gelmeyenler okusunlar

Alkış..

tribunde bir turist ciftte yerini almıştı kendisine tesekkur ediyorum! Bana dediği laf istanbulda o kadar sivaslı yokmuydu? Ben full olacağını dusunuyordum dedi dicek bişe bulamadım ![/QUOTE]

çok rezil bi durum gerçekten. başarıyı sahipleniyorlar ama maça gitmiyorlar. ibb maçında 20 binleri aşıyorduk ama şimdi 2 bin kişilik yeri dolduramıyoruz yazıklar olsun

sivaslimete
01.03.2009, 16:45
Asib Başkanı Rüştü Elmas, İşadamlarımız Mehmet Çapraz, Cevat Kavaklıoğlu ve Fatih Bayrak beylere o kadar uzaklardan gelip SIVASSPORUMUZA destek verdikleri icin cok ama cok tesekkür ediyoruz

SivasLady
02.03.2009, 10:23
rüstü abi ve degerli isadamlarimiz bu önemli macta takimi yalniz birakmak istememis ve yogunlugun icinde maca gitmisler, güzel bir süpriz olmus

takimimizi desteklemek icin her yerden akin eden taraftara cok tskler

murtes
02.03.2009, 12:44
koceli spor traftarına teşekür ederim helel olsun onlara koceliden gelip bize destek oldular ist gelmeyen sivaslılar utansın bende koceli fn maçında statta onlarla olacagım yürekli yigidolarıda bekliyorum

ÇAĞLAR GİYİM
02.03.2009, 20:38
her zaman sivassporumuza destek vermeliyiz...

MURAT SARI
03.03.2009, 07:30
SEVGİLİ RÜŞTÜ BEYE VE ARKADAŞLARAINA HOŞ GELDİNİZ DİYOR SAYGILARIMI SUNUYORUM.

MURAT SARI

YiğidoGençLiKTr
03.03.2009, 07:47
gelen herkeze sonsuz tesekkurler edıyorum

hanedan58
04.03.2009, 10:40
TÜM SİVASLI HEMŞERİLEİMİZİN AYAKLARINA SAĞLIK AMA YENİLDİK DİYE ÜZÜLMEYELİM KISMET İNŞALLAH KUPA MAÇINI ALIRIZ BAZI TEKNİK HATALAR BAZI PASİF KALAN OYUNCULAR VE HAKEM SAYESİNDE BİR MAĞLÜBÜYET ALDIK AMA ONU ARTIK UNUTMALI TAKIMIMIZA GERCEK TARAFTAR GİBİ SAHİP CIKMALIYIZ YALNIZ BANA CEVAP VEREBİLECEK ARKADAŞLAR İÇİN SÖYLÜYORUM BZİM KULUBEDE BİR ÇOK OYUNCUMUZ VAR ÖRNEGİN DİALLO TEYFİK VE DİGERLERİ NEDEN BU OYUNCULAR PASLANMAYA BIRAKILDI NE KOLAY NE ZOR MAÇLARDA OYNATILIYORLAR BENCE BUNLARDANDA FAYDALANMAK GEREKİR

mev58lüt
04.03.2009, 10:58
sivas sporumuzu gelip destekleyenlerden allah razi olsun