Can Ustunel
01.03.2009, 00:52
Sivasspor bugece sanki bize şaka yapıyomuş gibi bir hise kapılmamı sağladı.Neydi bu peki hangi düşünce ve hangi taktikle oynadı anlamadım hücüm yok defans yok ortasaha onu zaten 90+3 dakika hiç göremedim forvet nerede Yıldız Balili Kamanan gol yolu tıkalı hadi attın 3 dk.iyide Galatasaray maçındaki panter Petkoviç nerede onu Sivastamı bıraktılar sevincimizi kursağımızda bıraktı.Hocanın futbolculara verdiği taktiği inanınki o kadar çok merak ediyorum ki ne dedi acaba Fener bizi küçümser bu maçı almak zorundalar onun için saldırıcaklar sizde kontraataktan gol bulursunuzmu yoksa bizimkilermi Fenerbahçeyi acayip derecede hafife aldılarda sonuç böyle oldu 19 eksikli Galatasarayı evire çevire yendin kupadan eledin eee tam kadro Feneri neden yenemedin illaki onlarda 19 eksikmi olmalı yada eksik bizdemi biri bana desin...Anlamıyorum son haftalarda tamam galibiyet alınıyor ama dikkat ediliyomu acaba güç bela galibiyet alındığını kimse görmüyomu??Eskişehir maçında adamların penaltısı es geçildi kimse farketmedimi Bursa maçında durum aynı o top futbolcuya çarpmasa malubiyet kaçınılmazdı acaba aradaki puan farkına güvenipte işleri boşluyomuz tarih tekerrürden ibarettir diye bi söz vardır eğer ki birşeyleri istiyorsak onun için uğraş vermemiz gerekiyor çıkıp oyna ama bir amaç için oyna bugünkü gibi amaçsız oynama benim şimdiden Türkiye kupası hayallerim zedelendi böyle futbol oynanırsa bugün aldığımız utanç verici mağlubiyetin daha ağırını yaşarız gibime geliyor.bence acilen kendimize çeki düzen vermeliyiz futbolcularda inançtan çok rehavet 1 km uzaktan belli oluyor ve pembe tablo çizmenin bir anlamıda yok...Futbolcuların üstüne aşırı derecede geliniyor hem taraftarlar hem basın hem sivas şehri hem belediyesi hem mülki mercileri emniyeti falanı filanı yürü koçum sen başarırsın sen edersin sen yaparsın başarmadan gelme o adamların psikolojisi acaba bozulmuyomu diye kimse düşünmüyormu??ya bu adamlar bi ilki başarmaya uzak değiller tamam herzaman yanındayız ama bu kadar yanında olmak takımdan aşırı derecede beklenti içine girmek bu insanları birşeyleri başarmak için hata yapmamaya zorlamazmı ve bir insan hata yapmamak için uğraşırsa hatalar silsilesi doğmazmı??Bana isterseniz kızın isterseniz küfür düzeyine gelmemek şartıyla beni yerden yere vurarak eleştirin ama durum bana göre bu.ve bugeceki maç beni aşırı derecede takım hakkında düşünceye soktu.forumların hepsini takip edemiyorum ama takip eden arkadaşlardan rica ediyorum benim kadar ve benden daha ileri derecede takımı eleştirenler varmı ben o arkadaşlarla tanışmak istiyorum herşeye yürü koçum kim tutar seni diyenleri demiyorum yeri geldiğinde Dur kardeş yanlış yoldasın diyenler kim???Bu yenilgi canımı çok yaktı bir daha yaşanmaması dileğiyle herkese iyi akşamlar