Orijinalini görmek için tıklayınız : SiVaSSPoRLuLuK Bu Mu?
hursit0658 01.03.2009, 11:12 HAYIRDIR ARKADAŞLAR Bİ MAÇLA BÜTÜN UMUTLAR YALAN OLDU.HERŞEY YALAN DENİLİYOR.BİRİLERİ SİVASSPORUN YENİLMEYEÇEĞİNİ Bİ YERDEN Mİ ? DUYDU.YOKSA SÖZ MÜ ALDI?
HERKES YENİLE BİLİR.ÇÜNKÜ FUTBOLUN KURALLARINDAN BİRİ YENİLMEK.HANGİ TAKIM HİÇ YENİLMEDEN ŞAMPİYON OLMUŞ.BUYURUN BAKIN YILDIZLAR TOPLULUĞU DEDİĞİMİZ TAKIMLARA ONLAR BİLE YENİLİYORLAR.SİVASSPOR'UN ÖZELLİĞİ NE NEDEN GS MAÇLARINDA YÜCELTTİĞİMİZ TAKIMIMIZI YERLERE ATIYORUZ?YOKSA TAKIMIMIZI LİDER OLD İÇİN Mİ SEVİYORZ?
HERKES HATA YAPAR.HATASIZ KUL OLMAZ.ÇIKAR BÜLENT HOCADA YANLIŞ YAPAR MEHMET YILDIZ PENALTI KAÇIRIR BUNLAR FUTBOLUN İÇİNDE VAR?BENCE BU TİP YAZILAR BU TİP YORUMLAR YANLIŞ BU TAKIM 2.LİĞDEYDİ VE ŞİMDİ SÜPER LİĞDE ŞAMPİYONLUĞA OYNUYOR HERŞEYİYLE SİVASSPORU SEVELİM...KAZANDIĞI MAÇ İÇİN DEĞİL TUR ATLADIĞI TÜRKİYE KUPASI İÇİN DEĞİL MEMLEKETİMİZİN TAKIMI OLDU İÇİN SİVASSPORUMUZ OLDUĞU İÇİN SEVELİM DESTEKLEYELİMM SADECE GOL ATINCA SESİMİZ YÜKSELMESİN YENİLİNCEDE SESİMİZ YÜKSELSİN
slm ve saygılarımla
not=fbyi hayatta sevmem
KIZILCAN 01.03.2009, 11:21 Bu takım bizimse eleştirmekten de geri kalmayacağız.Tabi dozunu kaçırmadan.Desteğimiz sonsuz.Kimse bu takımın bu sene yine şampiyonluğa oynayacağına inanmıyordu.Rıdvan Dilmen Bey,Sivas bu sene 50 puan toplayamaz diyordu.Herkesin lafını ağzına tıkadık.Biz bu takımı her halükarda seviyoruz.Sadece şuna dikkat çekmek istiyoruz. Takım son zamanlarda tehlike sinyalleri veriyor.Acil önlem alınması lazım.Ayrıca Bülent Hocanın Fb maçındaki tepkisizliğine kızıyoruz.Yoksa kendisi her zaman bizim baş tacımızdır.
Hurşit gardaş.. Ben kendi adıma konuşayım Sivasın yenilmesi puan kaybetmesi beni üzmedi, öfkelendirmedi. Beni öfkelendiren Sivasspor ruhdan eser yoktu.. Allah aşkına ikinci yarıyı izlediniz. Bu futbol Sivasspora ve Bülent Hocaya yakıştı mı ? Ben şimdiye kadar bu kadar aciz oynayan Sivasspor görmedim. Koşar mücadele eder kaybeder buna bişey diyemeyiz, ama dünkü oyunla oynayacaksa bunu sorgulamak taraftarında hakkı. Nasıl GS kocaelinden 5 tane yiyip herkes isyan ediyorsa bizim de birşeyleri sorgulamak en doğal hakkımız diye düşünüyorum..
hursit0658 01.03.2009, 11:29 Bu takım bizimse eleştirmekten de geri kalmayacağız.Tabi dozunu kaçırmadan.Desteğimiz sonsuz.Kimse bu takımın bu sene yine şampiyonluğa oynayacağına inanmıyordu.Rıdvan Dilmen Bey,Sivas bu sene 50 puan toplayamaz diyordu.Herkesin lafını ağzına tıkadık.Biz bu takımı her halükarda seviyoruz.Sadece şuna dikkat çekmek istiyoruz. Takım son zamanlarda tehlike sinyalleri veriyor.Acil önlem alınması lazım.Ayrıca Bülent Hocanın Fb maçındaki tepkisizliğine kızıyoruz.Yoksa kendisi her zaman bizim baş tacımızdır.
tabi eleştirmemiz lazım ben sadece çoğu kişi dozunu kaçırmış o yüzden yoksaa biz eleştirmezsek biz yanlışları dile getirmezsek düşmanlar işe başlar o zmn...
mehmetyildiz58 01.03.2009, 11:29 Doğru sölüyorsun her takım yenilebilir.....Fakat biz şampiyonluğa oynuyoruz deplasmanda 3 attığımız gençlerbirliği.... fb deplasmanına gidiyor ve 1-0 yeniyor...adaletmi bu çok ama çok önemli bir maçtı kader macıydı bence fakat önümüzde 12 hafta var çok iyi değerlendirirsek şampiyon olabilirz...ve inş olacağız...
hursit0658 01.03.2009, 11:32 Hurşit gardaş.. Ben kendi adıma konuşayım Sivasın yenilmesi puan kaybetmesi beni üzmedi, öfkelendirmedi. Beni öfkelendiren Sivasspor ruhdan eser yoktu.. Allah aşkına ikinci yarıyı izlediniz. Bu futbol Sivasspora ve Bülent Hocaya yakıştı mı ? Ben şimdiye kadar bu kadar aciz oynayan Sivasspor görmedim. Koşar mücadele eder kaybeder buna bişey diyemeyiz, ama dünkü oyunla oynayacaksa bunu sorgulamak taraftarında hakkı. Nasıl GS kocaelinden 5 tane yiyip herkes isyan ediyorsa bizim de birşeyleri sorgulamak en doğal hakkımız diye düşünüyorum..
haklısın eleştirmek lazım dost eleştirmeli yoksa düşmana kalırsa kötü.ama bazıları dozunu kaşırmış onun için dedim. tabi eleştirmek lazım yanlışları konuşmak lazım
GokhanTurna 01.03.2009, 11:33 Hurşit gardaş.. Ben kendi adıma konuşayım Sivasın yenilmesi puan kaybetmesi beni üzmedi, öfkelendirmedi. Beni öfkelendiren Sivasspor ruhdan eser yoktu.. Allah aşkına ikinci yarıyı izlediniz. Bu futbol Sivasspora ve Bülent Hocaya yakıştı mı ? Ben şimdiye kadar bu kadar aciz oynayan Sivasspor görmedim. Koşar mücadele eder kaybeder buna bişey diyemeyiz, ama dünkü oyunla oynayacaksa bunu sorgulamak taraftarında hakkı. Nasıl GS kocaelinden 5 tane yiyip herkes isyan ediyorsa bizim de birşeyleri sorgulamak en doğal hakkımız diye düşünüyorum..
Dostum sen bişileri sorgulamıyorsun direk maçı sattı dedin yönetim. Fenerli oldukları için yönetimi ve teknik heyeti istifaya çagırdın. Futbolculara laf söledin. Biz bu noktalara bu yönetim,teknik heyet ve futbolcularla geldik.
Yenilebiliriz ama böle terbeyisizlikler yapılmasın. Ben sana sinirden ne diyeceğimi bilmiyorum ama kalbini kırmak istemiyorum. Eminim sende bunları sinirden düşünmeden sölemişindir kendine gel derim
Dostum sen bişileri sorgulamıyorsun direk maçı sattı dedin yönetim. Fenerli oldukları için yönetimi ve teknik heyeti istifaya çagırdın. Futbolculara laf söledin. Biz bu noktalara bu yönetim,teknik heyet ve futbolcularla geldik.
Yenilebiliriz ama böle terbeyisizlikler yapılmasın. Ben sana sinirden ne diyeceğimi bilmiyorum ama kalbini kırmak istemiyorum. Eminim sende bunları sinirden düşünmeden sölemişindir kendine gel derim
Evet sinirden dedim, dozunu kaçırmış olabilirim haklısın ama bunu birtek ben demedim.. Bugün git sivasa herkes bunu konuşuyor bunu söylüyordur bundan eminim. Neyse ben daha fazla yorum yapmıyacam çünkü satıcı adamın tekiyim.. Meydan gerçek taraftarlara kalsın..
sandal5877 01.03.2009, 11:44 canımız sagolsun yenildikte ne oldu lidr biziz ya bir düşünün
ALLAH göstermesin şuan kaceli oftaşın yerinde olsaydık arkadaşlar
lütfen emege saygı futbolcular etkilenmesin diye hoca çıkıp suçu üzerine alıyor
şuçlu kimse deyil, sadece fb bizden iyi oynadı tekrar söylüyorum bu takıma güvenelim destekleyelim sonuna kadar.
yener_sahin 01.03.2009, 12:05 Yenilsen de onurunla oynayacak kolunu bacağını kafanı kıracak öyle yenileceksin.Sen fb ye yalakalık yapmayacaksın.Bülent hoca sana burdan söylüyorum sen bu maçta yattın.Sen klübede duramayan adam dün takımlarını giymiş ütüsü bozulmasın diye kıpırdamadın.Sen olanı biteni izledin.Sen fb maçında yoktun.
Biz bu takımı yendiği için değil renkleri için sevdik,ama fb ye olan yumuşak yanın bizi öldürüyor hocam.bizi kahrediyor içimizi parçalıyor.Sen nasıl dersin ki biz kaybetsekde bir şey olmaz.Blmiyormusun hocam alsan bu maçı şampiyonsun.Ben bu sivassporu istemiyorum.Ruhsuz takım istemiyorum...
bu maglubıyet bızı yıldıramaz saglam adımlarla yolumuza devam edecegız ve ezıklerı kupa macında yeneceızz
hursit0658 01.03.2009, 19:50 Yenilsen de onurunla oynayacak kolunu bacağını kafanı kıracak öyle yenileceksin.Sen fb ye yalakalık yapmayacaksın.Bülent hoca sana burdan söylüyorum sen bu maçta yattın.Sen klübede duramayan adam dün takımlarını giymiş ütüsü bozulmasın diye kıpırdamadın.Sen olanı biteni izledin.Sen fb maçında yoktun.
Biz bu takımı yendiği için değil renkleri için sevdik,ama fb ye olan yumuşak yanın bizi öldürüyor hocam.bizi kahrediyor içimizi parçalıyor.Sen nasıl dersin ki biz kaybetsekde bir şey olmaz.Blmiyormusun hocam alsan bu maçı şampiyonsun.Ben bu sivassporu istemiyorum.Ruhsuz takım istemiyorum...
bence bülent hocada bu düşünce yoktur.o ailesine haram yedirmez. eğer varsada yazık günah
özyiğido 01.03.2009, 20:28 TAKIM VE TARAFTARLAR TAM ANLAMIYLA SİVASSPORLU OLAMAMIŞ MAALESEF GEÇMİŞTE TUTULAN TAKIMLAR GS FB BJK BİR TÜRLÜ ATAMAMIŞIZ İÇİMİZDEN BİR BAKIYORUM SİVASLI FB LİLER VB.GİBİ BÜLENT UYGUNA GELİNCE GS MAÇINDAKİ TAVRI VE HIRSI FB MAÇINDA GÖSTEREMEDİ SON HAFTAYA KADAR BEKLEMEKTEN BAŞKA YAPACAK BİRŞEYİMİZ YOK.BEKLEYELİM GÖRELİM ONA GÖRE HAREKET EDELİM BENCE.
Elbette yenilgiye, puan kaybetmeye kimsenin itirazı yok.
Antalyaspor'a yenildik, Ankaraspor'a yenildik kimse bu kadar tartışıp taraftar üzüldümü.
Belki kızdık ama iki gün sonra unutuldu. Bursada Kayseride berabere kaldık ama kimse bu kadar üzüldümü, konu yaptımı.
Sorun yenilmek yada puan kaybetmek değil. tabi yenilecek ama bu kadar ezik oynayıp bu kadar çaresiz kalarak değil.
çökmüş rakibe moral vererek değil. Uğur boral gibi bir adamı söz sahibi yapıp taraftarı inciterek değil.
Yenilgininde bir onuru var. yenilsin ama mücadele ederek yenilsin.
başka maçlarda analiz yapıp oyunu gidişatını değiştiren, sürekli oyuncuların yerini değiştiren bülent hoca, Fener maçında müdahale etmedi.
Kulübeden sadece maçı izledi. tabiki bu bütün taraftarı üzdü.
FB'de oynamış olabilir ama profesyonelsen kendi takımının başarısı için mücadele edeceksin, iyi niyetini samimiyetini göstereceksinki hem taraftar mutlu olsun hemde rakip sana saygı duysun.
Ne kadar karekterli bir insan olduğunu, yaptığın işin hakkını veren bir görev adamı olduğunu herkes görsün.
bütün sitelerde Bülent Hocanın fenere maçı verdiği yorumları var.
Bülent hocanın samimiyetini hepimizi biliyoruz. Böyle bir şey yapmayacağınıda biliyoruz. ona haksızlık yapıldığınıda.
ancak hocamızında herkesi böyle konuşturup şüpheyede mahal vermemesi gerekiyor.
sadece Sivas'ın başarısı için değil kendi kariyeri ve geleceği içinde.
Yapılan iyi şeyler çabuk unutulur ama yanlışlar her zaman hatırlanır.
Takımın kendini göstermesi için önümüzde bi kupa maçı var.
inşallah iyi değerlendirir taraftarın gönlünü tekrar kazanırlar.
fener maçlarında takım bi garip oynuyor gs maçında aslan kesilen futbolcular teknikdirektör bile öylece takımı seyrediyor neden acaba insan içine kurt düşmeye görsün
arkadaşlar bu maçta sadece satış kokusu var.cıkıp adamgibi oynasalar bu macı rahat alırdık.ama malesef kime yalakalık yapılıyo bilmiyorum.bakıyorum bülen hoca koca bir mac boyunca yerinden kıpırdamıyor.bakıyorum gola giden adama topa koşmak istemiyor.bu sivassporumuza yakışmadı inşallah bu son olur..
effenberg 02.03.2009, 12:42 Sivasspor oynadigi Futbol ile herkesin yani Tüm Spor taraftarlarin gönlün de taht kurmustur Sampiyon olsun olmasin.
Cünkü diger Sampiyonlugu oynayan takimlari gibi genis ve cok pahali bir kadromuz yok.
Ama Orta da bir gercek var bulundugumuz durum nedeni ile en büyük sampiyon adayi yine biziz böyle oldugu icin daha cok dikkat daha cok motive olunmasi gerek takimin.(ve taraftarin)
ZALIM_58 02.03.2009, 12:48 BÜLENT UYGUN LAFIM SANA .. HER TAKIMIN TEKNİK TREKTÖRÜ MAÇA KENDİ TAKIMIN EŞOFMANIYLA ÇIKIYO SEN MAÇA GEDİL SANKİ Bİ GALAYA SANKİ Bİ KUTLAMAYA GİTMİŞİN SENİN İÇİNDEKİ FENER HALA YANIYO O FENER İ SÖDÜR YOKSA İÇİNDE PASLANIP KALACAK
YiğidoGençLiKTr 02.03.2009, 12:55 HURŞIT kardeşım sana katılıyorum koskoca fb gsnın bıle 6 şar yenılgısıvar yenmeyı bıldıgımızgıbı yenılmeyıde bılecegız .Sivasspor herzaman arkandayız...
şampiyon olmamız engellenemez.................. ......
atsiz hoca 02.03.2009, 13:00 Kim KAzandı Kim kaybetti?
hangi açıdan bakıyoruz.Durun daha sonuçlarını görmeden yorum yapmayın.Epeydir takımımızda bir boşlama,gevşeme vardı.Kötü oynayarak yenilmiyorduk.Bu mağlubiyetle ayaklarımız daha sağlam basıcak yere.Ayrıca FB'yi yenseydik bu sefer şımarabilir,rehavete kapılabilir,sonunda daha kötü bir hüsran alabilirdik.Sonuçta bu yenilgiden dersler çıkarılacak,aklımız başımıza alınacak,yine anketlerde,yorumlarda şans tanınmayan Sivasspor usuldan,çaktırmadan amacına ulaşacaktır.İçinizi ferah tutunuz.
Ayrıca FB 'nin kazancı aslında büyük bir kayıp olmuştur.Bunu aklı başında FB taraftarlarıda biliyor.Çünkü bu galibiyet Aragones'e kredi sağlamıştır.E bide yarışta olması bizim için avantaj.Bizim FB ile maçımız kalmadı ama GS,BJK ve TS bu FB ile oynayacak.Ligde iddiası olmayan bir FB bu takımlara karşı nasıl oynardı siz düşünün.Şimdi heyecanlanıyoruz sinirleniyoruz ama,belkide Şampiyonluk için bir dönüm noktası oldu bu maç...
atababa111 02.03.2009, 13:02 her zaman takımımızın yanındayız.herzaman da olacağız.geçen sene de sırasıyla yenildik fb-bjk-gs ye ama hiç yılmadık ve son haftaya kadar iddiamız sürdü.keza bu sene takımımız daha iyi durumda.o halde hep beraber zirveden inmeme birliği yapmalıyız.bakın beşiktaş ve ts maçlarını kaybetmemeye oynadığımız taktirde bu takım şampiyon olur.fakat kesin kazanmaya çıkıyoruz edasıyla çıkarsak sahaya geçen sene gibi tüm maçları veririz.aman dikkat derim.
saygılarımla
Ataman Başpınar.
Yüregi gercekten Sivas icin atanlar tabiki eksikleri görecek elestirecek azla yetinmiyecek.eksiklikleri görmek tümden inkar ve yoksayma olamaz.bizler yüregi sivasspor icin atanlar,sahiplenisimizi ve sahip olduklarimizi gelistirip yüceltme adina düsüncelerimizi ortaya koyyoruz.tabiki her oyuncumuzun yeteneginin ve gücünün farkindayiz.Bunun kanitida siralamadir.ama oyuncularimiz bunu unuttugunda ve beceri ve yeteneklerini sergilemede gayretsizlik gösterirse ve teknik yönetimde biz eksikleri gördügümüz halde bunu gidermek futbolcularin bu yeteneklerini gizli tutmasina seyirci kaliyorsa bizler bunu hatirlatiriz. yoksa parala satin alinmis canak yalayici istanbul takimlarinin köse yazarlarinin dedigi mantikga düseriz. Onlar sivasin durumunu tesadüf olarak görüyor.Butakim Tesadüfen buraya gelmedi emek gayret ve bilgi,beceri ve sahiplenme ile bu takim buralarda.Ayni takim besiktasa inönüyü dar etti.yine ayni takin trabzona avni akeri cehenneme cevirdi ve Galatasaraya sac bas yoldurdu.tabiki yenilgilerde olacak ama yenilgide savasarak yenileceksin.o oynuyacak sen seyretmiyeceksin yada oynamasina yadim etmiyeceksin.Bakin simdi canak yalayici köse yazarlari ne diyorlar sivasin kalitesi yetmedi yenmege. utanmadan listedeki siralamayi unutarak. Bizim her futbolcumuz inanin bana bunu inanarak söylüyorum. onlarin milyon dolarlik bes oyuncusuna bedel.yeterki buna futbolcu kardeslerimin kendileride inansin.Teknik heyetinden futbolcusuna herkes Takimlarini degerlerini yüceltikce kendi degerlerini yükselteceklerdir. bu kapasite bu yetenek bizde var.bu yenilgi umarim güclü bir baslangicin yeniden bir basamagi olur. takimimiz sanpiyon olur.
seni her halinle seviyoruz sivas sporumuz ama sanpiyonluk kara sevda olur.
sivassporummm58 02.03.2009, 13:42 Birşey olduğu yok arkadaşlar.Bir yenilgiyle zaten bütün ipler kopmaz.Sivassporun şampiyon olacağına ben inanıyorum ve herkes de inansın artık.Kupada da feneri eleyeceğimize inancım tam.
Ancak tabiki eleştireceğiz.Eleştirilmeyen insan var mı dünyada.Yanlışları söyleyeceğiz.Ben bülent hocayı fb maçındaki olanlardan dolayı eleştirdim. Ancak şampiyonluk yolundaki inancım asla azalmadı azalmaz da.Zaten gerçek sivassporlu arkadaşlarımın benim gibi düşündüklerinden eminin.Diğerleri önemli değil zaten.
Çarşamba günü fb maçında avantajlı bir skor elde edeceğiz haftaya ankara maçını yenip eski halimize tekrar dönmüş olacağız.Bu amaçla da tüm sivassporluları ankara maçında özellikle görmek istiyoruz.Çünkü bu maçta takımımızın her zamankinden daha çok desteğe ihtiyacı var.Onun için stadı fulleyelim ve takımımıza gerekli desteği verelim.Ankara maçında görüşürüz yiğidolar...
yigido_furkan 02.03.2009, 15:08 saten bizde söyle bı zıhnıyet olustu sankı her macı yenmekten baska caremız yok. yanı bu futbol hep yenecez dıye bısey yok lıgte sıralamaya bakın fb gs bjk trabzonun ustundeyız grur duyacagımıza hala laf soyluyoruz bnce bu takıma ozellılkle kendı taraftarının bısey soylemeye hakkı yok. gs macı harıc 1 kere stad ful doldumu hangı macı taraftar destegı ıle kazandık. yıne oyuncularımız aslanlar gıbı mucadele edıyor bızım ıcımızde takımı 1 macta boyle yerden yere vuran varsa dıger takım taraftarı nederse hıc bısey dıyemeyız
3 gündür yazılanlara bakıyorum, utanıyorum ! Ne Bülent Uygun kaldı ne Başkan kaldı ne de takım kaldı ortada vurula vurula ! İçten gelen kurşunlar en ağır kurşunlardır !
Sizlere sesleniyorum ey gafiller ! Karşındaki takım Fenerbahçe. İstediği zaman dünya devi Chelsea'yı dağıtmış, ligdeki tüm derbileri almış, gerektiği zaman en büyük rakibine 6 tane atmış bir takım ! Bülent hoca değil Alex Ferguson olsa ne olurduki o geceki oyun karşısında ? 2 kez öne geçmemiz bile büyük başarıdır. Her otoritenin dedigi gibi, FB sezonun en iyi oyununu oynadı ! 1 haftadır herkesi uyardım ama nafile, 1 puan bile büyük başarıdır diye ! TR Lig şampiyonu olmayı sadece 4 takım başarmış bu ülkede arkadaşlar !
Her futbolcumuzun, Bülent hocanın, oraya giden taraftarların alınlarından öperim ! Hepsine helal olsun ! Bizi bu noktaya getirdikleri için ! 3.Ligde Ağrı, Fatsa, Palandöken deplasmanlarını yaşamayanlar bu günlerinde kıymetini de bilemezler ! Bu takım şampiyonda olmasa , kupayıda almasa yine de helal olsun helal olsun ...
Bu tip ilk mağlubiyette takıma, hocaya böyle saldıran densizler olduğu sürecede, bırakın Trabzon gibi 6 şampiyonluk almayı, büyük takım olmayı, 2 sene sonra 2.Lig yolunu tutar bu camia ...
Kendinize gelin arkadaşlar ve ne olursa olsun takıma destek verin ! Anadolu insanı ilk olayda hemen yanındaki dostunu , arkadaşını satmaz, bunu da kafanızın en ücra köşesine yazın !
abdulhadiocakci 02.03.2009, 15:57 kupada yeneriz kafanız yormayın
myyiğido58 02.03.2009, 15:59 KARDEŞ GERÇEK SÖYLÜYORSUN TARAFTARLARIMIZ BUNU ÇOK KAFAYA TAKTI AMA ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BÖYLE ŞEYLER OLUR
Fb'ye yenilmek sorun değil. Sorun özellikle ikinci yarıdaki takımın halidir. İnsanların canını sıkan bu durumdur.
Uğur Boral'ın lafları bence çok ağırdı. Sırf bu lafları onlara yedirmek için kupa maçını almamız ve SİVASSPOR'a yakışan şekilde oyun oynamız lazım.
Şimdi önemli olan kupa maçında nasıl oynayacağımızdır. Lig maçındaki eksikleri ve hataları iyi tepit edip tedbir alınmalıdır.
Fb bu galibiyetle potaya girdi. Belki bizim hayrımıza olacak bu durum. Gs, Bjk ve Ts ile maçları var. Bu maçlarda alacakları puanlar bizim de işimize yarayacak.
Sakin olalım taraf tutan medyanın oyununa gelmeyelim.Takımımızın halen en az yenilen ve en çok gol atan takım olduğunu unutmayalım. yense de yenilse de takımımızın sonuna kadar arkasında olalım.İnanıyorum ki bu takım sezon sonu en yakın rakibine en az yedi puan farkla ŞAMPİYON olacaktır.
Del Piero 02.03.2009, 16:27 yensede yenilsede
sen şampiyon olmasanda kupaları alamsanda fenere koymasanda seviyoruz işte.....
izmirliyiğido35 02.03.2009, 20:30 İKİ GÜN SİTEYE GİRMEDİK HERKES ATIP TUTMUŞ MAŞALLAH
BÖYLE Mİ TARAFTARLIK BÖYLE Mİ SİVASLILIK
NERDE BİZİM YİĞİTLİĞİMİZ NERDE BİZİM KARDEŞLİĞİMİZ
DAHA DÜNE KADAR ÖVÜNMÜYORMUYDUK BİZ BU TAKIMLA
KİMSE HAYAL EDEBİLİYORMUYDU 4-2 YENİLECEĞİMİZİ VE BİZ YENİLMEMİZE RAĞMEN HALA LİDERİZ KAYBETMİŞ HİÇBİŞEYİMİZ YOK ARKADAŞLAR
İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE SONUNA KADAR SİVASLIYIZ VE SİVASSPORLUYUZ
OLUR BÖLE DURAKLAMALAR HER TAKIM YAŞAYABİLİR BELKİ BU YENİLGİYLE ÜZERLERİNDEKİ PSİKOLOJİK BASKIYI ATMIŞLARDIR...
4 EYLÜLDE DE BİZ YENMİŞTİK UNUTMAYIN...
ARKADAŞLAR LÜTFEN YORUMLARINIZI YAPARKEN DAHA DİKKATLİ OLUN ÖYLE Bİ MAÇ YENİLDİK DİYE HERKES ARKASINI DÖNMESİN SANKİ TAKIM KÜME DÜŞMÜŞ Bİ DE AYNANIN ÖTEKİ TARAFINA BAKIN DEPLASMANDASIN RAKİBİN FENERBAHÇE ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU STADINDA VE O ATMOSFER...
İZLEDİYSENİZ MAÇI AZ DÜŞÜNÜP YORUMLAYIN Bİ KENDİ KENDİNİZE SORUN...
DAHA YAZACAK ÇOK ŞEYLER VAR DA...
ÖVÜNMEKTE ÇOK HAKLIYIZ SONUNA KADAR SİVASLIYIZ...
SAYGILAR...
F. Şahin 02.03.2009, 20:34 Arkadaşım benim düşüncelerimi dile getirmişsin adeta. Artık silkinsin millet. Tek maçla şampiyon olunmuyor. Klasik deyimle "Lig uzun bir maraton. Yolumuza bakacağız." Fener'i yenseydik şampiyon değildik. Yenildik şampiyonluğu kaybetmedik. Daha ligin bitmesine 11 hafta var.
effenberg 06.03.2009, 10:21 Belki yeri bura degil ama yazmak istedim istanbul takimlarina karsi istanbul da sadece bjk a karsi bir üstünlügümüz var.
--------
-YİĞİDOLAR'IN 3 BÜYÜKLERE KARŞI İSTANBUL'DAKİ KARNESİ-
Sivasspor'un “3 Büyükler” ile İstanbul'da ligde ve kupada yaptığı maçlar ve skorları şöyle:
MAÇ SKOR SEZON
-------------------- -------- ---------------------
Fenerbahçe-Sivasspor: 3-0 (2005-2006 sezonu-lig)
Fenerbahçe-Sivasspor: 2-2 (2006-2007 sezonu-lig)
Fenerbahçe-Sivasspor: 1-0 (2007-2008 sezonu-lig)
Fenerbahçe-Sivasspor: 4-2 (2008-2009 sezonu-lig)
Fenerbahçe-Sivasspor: 3-1 (2008-2009 sezonu-kupa)
Galatasaray-Sivasspor:2-0 (2005-2006 sezonu-lig)
Galatasaray-Sivasspor:3-1 (2006-2007 sezonu-lig)
Galatasaray-Sivasspor:2-0 (2007-2008 sezonu-lig)
Galatasaray-Sivasspor:1-1 (2008-2009 sezonu-kupa)
Beşiktaş-Sivasspor: 0-1 (2005-2006 sezonu-lig)
Beşiktaş-Sivasspor: 0-1 (2006-2007 sezonu-lig)
Beşiktaş-Sivasspor: 1-2 (2007-2008 sezonu-lig)
Beşiktaş-Sivasspor: 1-1 (2008-2009 sezonu-lig)
yasin237 06.03.2009, 10:51 arkadaşlar kimimz maç satıldı kimimz satılmadı diyor ama düşünsenize kamanan gibi bi futbolcunun oyuna geç girmesi, balininin 80.dk da girmesi insanı yinede biraz şüphelendiriyor. ben bu foruma hergün giriyorum yorumlarınızı okuyorum ama bügün bende bişyler yazma gereği hissettim. fırat aydınus gibi bi hakeminde bu maçı iyi yönetemediğini düşünüyorum. guiza ve gökhan gönüldü sanırım eliyde tuttular kart çıkarmadı ama bizim takımımzdaki 2 oyuncu eline değince sarı kart gösterdi, takımın yarısı sarı kart gördü!
utaka123 08.03.2009, 17:28 evet fb maçının acısı ankaraspordan cıktı hepsine yazıklar olsun.böyle oyun böyle taktik olmaz.savunma yaparak şampiyon olacaz ha rüyada bile görünmez.
arkadaş maça bakıyorum mehmet yıldız bitik.tum dengesiz oynuyor savunma desen evlere şenlik.biz hatayı aslında mehmeti gs ye vermeyerek yaptık.kafasında transfer kaldı.gerçi sezon sonu kesin gidecek ( duyum felan değil kesin olan bişey.gs ile protokol imzaldı)
bülent efendiye gelecek olursak.yaw arkadas ne kadar lüzumsuz konusuyor.ne kadar dengesiz hareketleri var.bugünkü yaptığı terbiyesizliği asla affetmem.
gecen hafta içi açıklama yapıyo lafa bakın 5 7 yeriz ama 6 8 yemeyiz.bu nasıl bi laftır nasıl bi cümledir.lanet olsun böyle işe
utaka123 08.03.2009, 17:30 olacağı buydu zaten.geçen hafta git fb karşısında ilk yarı mükemmel oyna 2 kez öne geç hemde kadıköyde.sonra 2.yarıda rezilleri oyna.ondan önceki hafta içerde eskişehirle oyna 1-0 öne geç yine bu haftaki gibi üstüne yat.olacak işmi bu.şampiyonluğa oynuyorsun defans yaparak oynanırmı.hadi gölü son 5-10 dak içinde atarsında defans yaparsın.70 dak savunmamı yapılır.75.dakikada durum 1-1 olunca bülent efendi gidip logoyu tekmeliyor.terbiyesizlik yapıyor kim olduğunu unutmuş.sen o terbiyesizliği yapacağına oyuna müdahale et.ayıptır günahtır daha 2 hafta öncesine kadar gs ve fb ye 8 puan fark atmıştık şimdi 3 puan kaldı arada.birde arada bjk geliyo
ben artık umudumu kestim şampiyon falan olamayız helede bu futbolla
utaka123 08.03.2009, 17:32 yaw admin arkadaşlar konuları niye kilitliyorsunuz yorum eleştiri hakkımız yokmu.acaba siz başka niyetler peşindemisiniz?
chakal sefer 08.03.2009, 17:36 arkadaşlar fb maçı oynandı bittii biz artık birlik olalım kendi içimizde bile çatışima halindeyizzz yeter artık durun kol kola giripp düşmanlara karşı savasacagızzz herkes birbirine gönderme yapıooo olmuo arkadaslar gardaaslarr takımımız 3 yılda nerelere geldiii bu yönden bakın puan kaybedecez formsuz olacaz ama yılmayacazzz yıkılmayacaz çünkü sivaslıyızz anladınız mıı taraftarr olalım takıma zarar deil i günde kötü günde destek olalımmmmmmmmmmm artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkk
Takımda bişeyler yolunda gitmiyor performans düşüklügü var artık eksik giden neyse bülent hoca halletmesi lazım
bülent hoca biz 1-4-1-5 böyle çıkarsak çok maç kaybederiz..................
abdullah58 08.03.2009, 17:47 HAYIRDIR ARKADAŞLAR Bİ MAÇLA BÜTÜN UMUTLAR YALAN OLDU.HERŞEY YALAN DENİLİYOR.BİRİLERİ SİVASSPORUN YENİLMEYEÇEĞİNİ Bİ YERDEN Mİ ? DUYDU.YOKSA SÖZ MÜ ALDI?
HERKES YENİLE BİLİR.ÇÜNKÜ FUTBOLUN KURALLARINDAN BİRİ YENİLMEK.HANGİ TAKIM HİÇ YENİLMEDEN ŞAMPİYON OLMUŞ.BUYURUN BAKIN YILDIZLAR TOPLULUĞU DEDİĞİMİZ TAKIMLARA ONLAR BİLE YENİLİYORLAR.SİVASSPOR'UN ÖZELLİĞİ NE NEDEN GS MAÇLARINDA YÜCELTTİĞİMİZ TAKIMIMIZI YERLERE ATIYORUZ?YOKSA TAKIMIMIZI LİDER OLD İÇİN Mİ SEVİYORZ?
HERKES HATA YAPAR.HATASIZ KUL OLMAZ.ÇIKAR BÜLENT HOCADA YANLIŞ YAPAR MEHMET YILDIZ PENALTI KAÇIRIR BUNLAR FUTBOLUN İÇİNDE VAR?BENCE BU TİP YAZILAR BU TİP YORUMLAR YANLIŞ BU TAKIM 2.LİĞDEYDİ VE ŞİMDİ SÜPER LİĞDE ŞAMPİYONLUĞA OYNUYOR HERŞEYİYLE SİVASSPORU SEVELİM...KAZANDIĞI MAÇ İÇİN DEĞİL TUR ATLADIĞI TÜRKİYE KUPASI İÇİN DEĞİL MEMLEKETİMİZİN TAKIMI OLDU İÇİN SİVASSPORUMUZ OLDUĞU İÇİN SEVELİM DESTEKLEYELİMM SADECE GOL ATINCA SESİMİZ YÜKSELMESİN YENİLİNCEDE SESİMİZ YÜKSELSİN
slm ve saygılarımla
not=fbyi hayatta sevmem
KARDES HERKES ÜZÜLÜYOR HERKES HAHROLUYOR
SU MACTA COK EZIK OYNADIK
ESKISEHIR MACINDADA EZIK OYNADIK
SANSIMIZIN YARDIMIYLA ÖNE GECTIK SEN SAMPIYONLUGA OYNAYAN TAKIMSIN BU MACTA PUAN KAYBETME LÜKSÜMÜZ VARMI
FORMSUZ OYUNCU VARSA DINLENSIN
BIZDE MACIN BEYNI OLACAK MACI YÖNETECEK BIR ADAM YOK
OYUNUMUZU KURACAK ADAM YOK
VE HERKESIN YORUM YAPZMASIDA GAYET NORMAL
HEPIMIZ SIVASI COK SEVIOYRUZ
karahisarli 08.03.2009, 18:25 elestirmek fikrini söylemek herkesin hakki ama bunun dozu önemli mesela sivastan utananlar var bence kötü macin ve skorun hemen ardinda buraya o hiddetle o sinirle acimasizca elestiri yazilari yazarsak elestiri hakkinda baya ileri gitmis oluruz biraz bekleyip daha mantikli ve olumlu yazarsak bu basarida belkide bizimde payimiz olur dost kara günde belli olur hepinize sevgiler
şarkışlalı_yigi 08.03.2009, 19:01 kardeşim bülent hoca inadından vazgeçmeyip petkoviçle devam ettiği sürece biz kaybetmeye mahkumuz yaw bu kadar vazgeçilmez olan ne ya
şarkışlalı_yigi 08.03.2009, 19:02 ya biri bülent hocaya petkoviçin formsuz olduğunu bi hatırlatsın allah muhammet aşkına be
konartr58 08.03.2009, 20:03 takım yorgun.takım dağınık.takım dikkatsiz.takım şampiyonluktan uzaklaştığını kabullenmiş gib.
dahası takım içerisindeki paslaşmalarda guruplaşma var.artık belirgin biçimde görülüyor.
bu gurupta elebaşlarınıda söylemek lazım.Abdurranman dereli,musa aydın
Mehmet yıldız. böyle devam ederlerse umarım ne kadar hata yaptıklarını anlayacaklardır.
bülent Uygun'a gelince;Artık basınla oynaşmayı didişmeyi bırakıp biraz takıma daha çok dikkat etmesi gerektiğini anlamalıdır.Anlamazsa o sözledikleri var ya hepsi hayal olmaktan öte bir anlamı olmaz.Kapı baca kırmaklada bu iş olmaz.
Artık bilmeliyiz ki istediğimiz şampiyonluk o kadar kolay kaptırılacak birşey değil.karşımızda bizim gibi asılacak olan dört takım daha var.işin ucunda sadece itibar yok.para da var.Öyle kolay kolay Sivas istiyor diye adama vermezler.moralimizi bozacak şeyler yapacaklar.Sarı kartlarla kırmızı kartlarla takım sonlara giderken kurulamaz hale getirecekler.kısaca her oyunu oynayacaklar.Öncelikle sinirlerimize hakim olmalıyız.Ölümüne oynamanın gereklerini yerine getirmeliyiz.Tabi istiyorsak.Ama gördüğüm şu ki,takım havasını bozmuş.Umarım kendine gelecek duruma döner.
Taraftar bugün güzeldi.Taraftar yok diyenlerede güzel cevaptı.Demek ki taraftar var.Ama taraftarı getirecek de oyun.
şimdi biizm için önümüzde.Beşiktaş macı var.ya burada yeneriz.ya da beşiktaşın şampiyonluğunu ilan eder göndeririz.Öyle olursa bilelim ki sivas o saatten sonra oynayacağı yer yine dördüncülük olur.Umarım olmaz.Ama ayun düzeni ve disiplini bu şekilde gözüküyor.Sivas şampiyonluğun ağırlığını taşıyamıyacak nitelikte olduğunu söyleyenleri haklı çıkaracak işler yapıyor.
evet bülen uygun efendi.Artık şu panellerdir,konuşmalardır.proğ ramlardır o tür işleri sezon sonuna kadar bırakırsanız iyi olur.Siz havalanınca futbolcularda uçuyorlar.
Birde yapılacak ilk iş mehmet yıldız'ın kaptanlığı bırakmasıdır.Üzerindeki baskı oluşturuyor.Serbest kalması lazım.Rahatlaması lazım.Bu onun içinde Sivas içinde gerekli.Bu performansındaki düşüş için değil.psikolojik baskısını rahatlatmak için gerekli.
Umarım bu yazıları okuyan bir spro yetkilisi vardır.Öyle futboldan anlamıyanların eleştirisi gibi kabul etmeyin bu sözleri.Her eleştiride bir gerçek payı vardır.Aynalara kızmakla bu işler olmuyor.Yönetimin yapacağı ilk iş takım ama öncede Bülent Uygunu disipline etmesidir.Medyaya çıkmamalı.Tüm proğramlarını iptal etmeli.Sezon sonuna kadar takımına kafa yormalı.Yoksa kendi ellerimizle elimizden gider.Oda herkese yazık olmasına neden olur.
karahisarli 08.03.2009, 20:20 ya biri bülent hocaya petkoviçin formsuz olduğunu bi hatırlatsın allah muhammet aşkına be
herhalde sen baska maclar izliyorsun eger sivas maclarini izleseydin ne kadar kritik kurtarislar yaptigini görürdün
effenberg 11.03.2009, 12:19 MİLLETVEKİLİ ÇİFTLİK DE ÜYE OLDU
Hamburg Eyalet Parlamentosu Sosyal Demoktrat Parti (SPD) milletvekili Bülent Çiftlik de üye formunu doldurup, imzalayarak derneğe resmen üye oldu. Aslen Sivaslı olan Bülent Çiftlik, "Türkiye'deki maçlarda Sivassporluyum, ama yurtdışında hangi Türk takımı oynarsa oynasın onun yanındayım.
Galatasaraylılara destek vermek için üye oldum. Maçı stadta babam ile birlikte Galatasaraylıların arasında izleyeceğim" diye
----------
Evet Gercek Sivassporluk budur..........
Disarida Tek Yürek Tek bilek Tek kalp.
|