Orijinalini görmek için tıklayınız : Taşlar Yerinden Oynayacaktı!

SivasSpor.Com
02.03.2009, 09:05
http://www.sivasspor.com/images/stories/fikret.jpg

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Fenerbahçe karşısında aldıkları 4-2'lik mağlubiyetle ilgili olarak, ''Fenerbahçe maçı, dünyanın sonu da değil, sezonun son maçı da değil'' dedi.

Ünsal, yaptığı açıklamada, Fenerbahçe karşısında aldıkları 4-2'lik mağlubiyetle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

''Şayet Fenerbahçe'yi yenmiş olsaydık, Fenerbahçe'de tüm taşlar yerinden oynayacaktı'' diyen Ünsan, şöyle devam etti:
''Fenerbahçeli futbolcular da bunun farkına varmıştı. Bunun için Fenerbahçe takımı, maça çok iyi motive olmuştu. Doğrusu biz Fenerbahçe'yi böylesine diri bir takım olarak beklemiyorduk.''

Fenerbahçe'nin kendilerine oranla daha üstün bir oyun sergileyerek maçtan galip ayrıldığını belirten Ünsal, ''Bizim en büyük üzüntümüz, 21 maçta 13 gol yedikten sonra, tek maçta 4 gol yememizdir. Futbolcularımıza gelince, 22 haftada 45 puan toplayarak 8 haftadır liderliği sürdüren de aynı futbolcularımızdır'' dedi.

-''SON MAÇA KADAR ŞAMPİYONLUK İDDİAMIZI SÜRDÜRECEĞİZ''-
Şampiyonluk yarışının zirvedeki 5 takım arasında geçeceğini ifade eden Ünsal, ''Gördüğüm kadarıyla bizimle birlikte Trabzonspor, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ligin son haftasına kadar bu yarışı sürdürecekler. Biz de son maça kadar şampiyonluk iddiamızı sürdüreceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. İnşallah sezonu şampiyon olarak bitireceğiz'' diye konuştu.

Yenilgiye bahane bulmadıklarını ifade eden Ünsal, ''Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından başkaları gibi ne hakemlerimizi sorumlu tutarız, ne de masa başı oyunlardan bahsederiz. Varsa, hatayı kendimizde ararız. Bu hataları da en kısa zamanda telafi ederek hem ligde, hem de kupada yolumuza devam edeceğiz'' dedi.

-BÜYÜK TAKIMLARLA YAPILAN MAÇLARIN ÖNEMİ-
Büyük takımlarla yapılan maçların çok önemli olduğunu belirten Ünsal, rakibin ligdeki durumu ne olursa olsun bu maçlara çok ciddi bir şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Ünsal, Fenerbahçe maçı öncesinde bu konuyla ilgili kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamayı da hatırlattı.

Ünsal, yaptığı açıklamada, ''Bazı yayın organlarında, 8 puan gerimizde olan Fenerbahçe'yi hafife aldığımız yolundaki haberler gerçekleri yansıtmamaktadır. 100 yıllık geçmişe sahip büyük kulüplerimizin içerisinde yer alan hiçbir takımı küçümseme gibi bir zaafiyetin içerisinde olduğumuz asla düşünülemez. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi mazisi büyük ve taraftarı kemikleşmiş büyük camiaların takımları puan olarak 4. sırada değil, en son sırada olsalar bile onları ciddiye almamayı ayakları yere basan her takım için 'gaflet' sayarız'' ifadelerini kullanmıştı.

sivaslıbaki
02.03.2009, 09:48
biz şampiyon olmak için uğraşacağız. ama kesin olan 2 şey var şampiyonlar ligi , uefa kupası en kötü ihtimalle inter toto. ama hepimizin dileği şampiyonluk.

Agcalli
02.03.2009, 11:27
''Şayet Fenerbahçe'yi yenmiş olsaydık, Fenerbahçe'de tüm taşlar yerinden oynayacaktı'' diyen Ünsan, şöyle devam etti:
''Fenerbahçeli futbolcular da bunun farkına varmıştı. Bunun için Fenerbahçe takımı, maça çok iyi motive olmuştu. Doğrusu biz Fenerbahçe'yi böylesine diri bir takım olarak beklemiyorduk.''
Sayın Ünsal sizler bu klubün yöneticileri olarak herşeyi düşünmek zorundasınız. Hem bu maçın fener için ölüm kalım maçı olduğunu sokaktaki vatandaş biliyordu. Eğer bunu siz tahmin edemedik diyorsanız; sözlerinizden bunu çıkarıyorum, demek ki sizler Sivassporun başarısını kaldırmadınız. Bu takım sizleri aşıyor.. Neyse can sağlığı olsun.. Maçta yenilip röportaj veren futbolcular gibi diyorum , önümüzdeki maçlara bakacağız artık..

Diyarbekir21
02.03.2009, 11:50
hiç kusura bakmayın yönetimin içindeki bir kaç kişinin fenerbahçe aşkı bitmediği sürece cve sonraki sivasta yaşayan fenerbahçelilerin sivaslı olupta asla şampiyon olunmaz olamaz ben açıkcası ben değil sizlerde bir çoğunuz gibi inanıyorumki maç daha başlamadan sivasspor fenerbahçe skoru belliydi

FANATIK YIGIDO
02.03.2009, 14:01
sanpiyonluk yolunda kendi isimizi diyer takimlargibi baskalarina birak miyalim sonra deller sunun bunun sayesinde sanpiyon oldunuz demesinler

mehmetyildiz58
02.03.2009, 14:36
Tek macla kazanılan şampiyonluk anadolu(2.lig) şampiyonluğudur......Daha önümüzde çok yol vaar:d

67nattramn58
02.03.2009, 14:45
Hiç ynilmeden şampiyon olmak imkansız. tabiki yenilecekler. takımı hemen eleştirmememek lazımdı. galatsaray maçlarından sonra yaptığımız yorumları ne çabık unuttunuz sivasspor yalnız değil

MHAKAN
02.03.2009, 15:33
futbol bu tabi ki yenmek te var yenilmekte. Ancak; yenilgiyi kabullenmek, benimsemek farklı şey. Sivasspor defansını hangi maçta böyle laubali gördünüz, kanatlar hangi maçta bu kadar boş bırakıldı, hangi maçta bülent uygun kola gıravat kulübeye yaslanıp sessiz sedasız, tepkisiz bir maç izledi veya hangi maçı böyle analiz etti de oyuncularına hangi maçta sık sık takdik vermedi? Siz fenerbahçede oynamış olabilirsiniz, fener sizin ve ailenizin herşeyi olabilir ama şu an sivassporun başındasınız siz sivasın teknik patronusunuz sizin tek sevdanız tek aşkınız en azından şimdilik sivasspor olmalı ve ben gerçekten bülent hocayı böyle biliyor ve futbol içinde ve dışında yaptıklaerından dolayı çok takdir ediyor çok seviyordum. Seyirci tepkisinden mi korktu yoksa başka nedenlerden mi kulübeden çıkıp herhangi bir tepkide bulunmadı? Ama inanın herkeste rastladığım konuştuğum hemen herkeste aynı görüş hakim ve insanlar çok tepkili çok dolu sonra da bu seyirciden nasıl fedakarlık vs. beklenir doğrusu anlamak çok zor. Lütfen bir de bırakın kupa maçı başka olur böyle olmaz falan demeyin biliyorsunuz ki bu maçta böyle olmazdı zaten!.....hayırlısı yine de ben canı gönülden sivassporumuza şampiyonluk yolunda başarılar diliyor kazasız belasız ligi tamamlamaları için Yüce Alaha dua ediyorum. ( hakem hatası derseniz elbette fazlasıyla vardı ama her maçta hakem hatası oluyor asla buna sığınmamalıyız.)

yigidolar06
02.03.2009, 15:44
İçerde beşiktaşı trabzonu yenin o zaman şampiyon olun yoksa hayal gibi

Mursallı yiğido
02.03.2009, 15:48
Tamam Fener maçı son maç değil ama oynadığımız futbol aynısı gibi olursa şampiyonluğu unuturuz.

konartr58
02.03.2009, 16:32
hiç kusura bakmayın yönetimin içindeki bir kaç kişinin fenerbahçe aşkı bitmediği sürece cve sonraki sivasta yaşayan fenerbahçelilerin sivaslı olupta asla şampiyon olunmaz olamaz ben açıkcası ben değil sizlerde bir çoğunuz gibi inanıyorumki maç daha başlamadan sivasspor fenerbahçe skoru belliydi
Diyarbekir21
ben bu arkadaşın bu sözüne katılıyorum.

BOUN
02.03.2009, 22:23
futbol bu tabi ki yenmek te var yenilmekte. Ancak; yenilgiyi kabullenmek, benimsemek farklı şey. Sivasspor defansını hangi maçta böyle laubali gördünüz, kanatlar hangi maçta bu kadar boş bırakıldı, hangi maçta bülent uygun kola gıravat kulübeye yaslanıp sessiz sedasız, tepkisiz bir maç izledi veya hangi maçı böyle analiz etti de oyuncularına hangi maçta sık sık takdik vermedi? Siz fenerbahçede oynamış olabilirsiniz, fener sizin ve ailenizin herşeyi olabilir ama şu an sivassporun başındasınız siz sivasın teknik patronusunuz sizin tek sevdanız tek aşkınız en azından şimdilik sivasspor olmalı ve ben gerçekten bülent hocayı böyle biliyor ve futbol içinde ve dışında yaptıklaerından dolayı çok takdir ediyor çok seviyordum. Seyirci tepkisinden mi korktu yoksa başka nedenlerden mi kulübeden çıkıp herhangi bir tepkide bulunmadı? Ama inanın herkeste rastladığım konuştuğum hemen herkeste aynı görüş hakim ve insanlar çok tepkili çok dolu sonra da bu seyirciden nasıl fedakarlık vs. beklenir doğrusu anlamak çok zor. Lütfen bir de bırakın kupa maçı başka olur böyle olmaz falan demeyin biliyorsunuz ki bu maçta böyle olmazdı zaten!.....hayırlısı yine de ben canı gönülden sivassporumuza şampiyonluk yolunda başarılar diliyor kazasız belasız ligi tamamlamaları için Yüce Alaha dua ediyorum. ( hakem hatası derseniz elbette fazlasıyla vardı ama her maçta hakem hatası oluyor asla buna sığınmamalıyız.)

İçeride oynayacağımız Bjk ve Ts maçlarında ve önümüzdeki fb maçlarında bu üçünü de eze eze yenin içimizde kuşku kalmasın, yüreğimizdeki yangın sönsün, acımız dinsin.

gül5858
02.03.2009, 23:44
..............
En zor maçımız diyorum ve Mehmet Yıldız, Balili, ve Kamanan'dan gol bekliyoruz
ve skor'un S.Spor'un atacağı gollerle 3 0 bitmesin temenni ediyorum.
Medyada çıkan G.S'yın ve F.B'nin bu yılki düşüşü karşısında F.Bnin S.Spor'la oynayacağı maçta dahada bilinçli oynayacaklarını düşünüyorum.

Çıkan haberlerle kendilerini S.Spor'la aklamak düşüncesiyle oynayacaklar

LÜTFEN YİĞİDOLAR CANLA BAŞLA OYNAYIN BU BİZİM İÇİN GEÇİŞ DÖNEMİDİR
ÖYLE KAYBETME LÜKSÜMÜZDE ZATEN OLAMAZ BİZİMLE KİMSE KENDİNİ AKLAYAMAZ...
EVET BİR HAFTA ÖNCE SÖYLEMİŞTİK ZOR OLACAĞINI VE S.SPOR'LA KENDİLERİNİ AKLAYACAKLARINI VE BU OLDU ŞİMDİ
AKLANDI F.BÇE

scheinwetten
03.03.2009, 02:37
Bu hafta yenilmis olabiliriz.Bu herseyin sonu degil yinede digerlerine karsi hala avantajimiz daha fazla sampiyunluk yolunda.kalan 12 tane macimiz var.Bence fenerbahcenin bu hafta bizi böyle yenmesi kimseyi aldat masin daha gecen hafta nerdeyse genclerbirliginden tarihi fark yiyeceklerdi.O yüzden fenerbahcenin futbolu ilerleyen haftalar icin hicte umutlu degil ve zaten F.bahce de o istek ruh yok gibi.G.saray a gelince onlarda sakatliklarla ugrasiyorlar bir türlü ligde istenilen performansi veremiyorlar.Bence puan kayiplarina devam edeceklerdir.
Bence Sampiyonluk yarisinda bizim 2 ciddi rakibimiz Trabzonspor ve Besiktastir.Nedenine gelince Birincisi trabzon deplasmanlardan en cok puani toplayan takim suana kadar.Bu onlar icin suanda en büyük avantaj.
Ikinci Besiktasa gelince Onlarda su avantaja sahip Fikstür olarak:

Trabzon,Fenerbahce,galatasaray ve Sivasspor maclarindan ; trabzonla zaten oynadilar.F.bahce ve G.sarayi Inönüde oynayacaklar sadece Sivasspor deplasmani var.
Buyüzden Trabzon ve Besiktasi Sivasspor a Sampiyonklu yolunda daha ciddi rakip olarak görüyorum.
Sivasspor a gelince en büyük avantaji ic saha maclarindaki mükemmel performansidir.
Bununda enönemlisi Sampiyonluk yarisindaki 2 Ciddi rakibi olan Trabzon ve Besiktasi 4 Eylülde agirlayacak olmasidir.
Eger bu iki macta Sivasspor istedigi neticeleri alirsa bence sampiyonlugun
% 100 favorisidir diye düsünüyorum.
Cünkü digerlerinin birbirleriyle oynayacagi maclari da hesaba katmak gerekir.
Bu yüzden buhafta F.bahce yenilmis olmamiz kimseyi endiselendirmemeli.Zaten 11 haftadir yenilmiyorduk bu yenilgi futbolcularin bence hirsini dahada artiracaktir.Kupadaki F.bahce maciyla beraber bunu hep beraber görecegiz insaallah.

24.Hafta .........TRABZONSPOR-GALATASARAY
25.hafta..........SIVASSPOR-BESIKTAS
27.Hafta..........GALATASARAY-FENERBAHCE
29.Hafta..........SIVASSPOR-TRABZONSPOR
30.Hafta..........BESIKTAS-FENERBAHCE
33.Hafta..........BESIKTAS-GALATASARAY
34.Hafta..........TRABZONSPOR-FENERBAHCE
34.Hafta..........GALATASARAY-SIVASSPOR

Dark Force
03.03.2009, 02:51
Yenilmek çok dert değilde 4 yemek hazmedilir gibi değildi..

hiko58
03.03.2009, 16:36
bence bu mağlubiyetin en önemli sebeplerinden biriside sayın fikret ünsalın gereksiz açıklamalarıdır.fenerbahçeyi ti ye alan açıklamalar yapmıştır ve sonucunda karşı takımı bir hırs küpü haline getirştir ve futbolcuların gevşemesine yol açmıştır. yöneticiler beyanat verirken çok dikkatli olmalıdır.

konartr58
03.03.2009, 21:53
fener maçından önce ettiğiniz sözlerin ne kadar boş olduğunu umarım anlamışsınızdır.taşlar yerinden oynayacaktı da küçük taşların oynaması değil büyük taşların yerinden oynaması önemli.Ama ister kız ister kızma sayın fikret bey.belki de taktik.Sizin çok iddilalı konuşturulduğunuz maçlarda yeniliyoruz.neden acaba diyede merak etmekteyim.

ellisekizSVS
03.03.2009, 22:27
Elbette kaybedilecek Ammena o kabulum. Amaaaa Sivasspor fenerin karşısında cimboma oynadıgının sadece 4/1 ini oynasaydı yenilseydi başım gözüm üzerine hiç sesimi çıkarmazdım. Hele ikinci yarı hepten kabustu bülent hocada saclarını taramıştı yana dogru takım elbise giyinmişti saygıdan ötürü olsa gerek fener camiasına o 70 lik yok mu 70 mişlik dakka oturmadı o gün her maçta kafayı öne egipte alnı ovalayıp karıştırıp düşünen adam varya o maçta yerinde duramadı. Bülent hocamız o maçta yoktu ben görmedim gelmemişmiydi o gün ?.. Kısacası cimboma oynanan oyun olsaydı varsın yenilseydi. Kupada görücez bakalım

TracyMcGrady58
04.03.2009, 12:36
Fenerbahce icin kader maciydi yenilseydi hersey bitecekti adeta onlar icin. Öylede oynadilar, istekli bir Fenerbahce vardi tabiki Sivasspor o günde formda olmamasindan da faydalandilar. Stad'ta Fenerbahceli seyircisinin pankartini gördüm : Sivasi yensek ne olacakki, haftaya Kayseriye maglubuz diye :D