Orijinalini görmek için tıklayınız : İntikam Ateşi

SivasSpor.Com
02.03.2009, 09:15
http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/bulentuygun2.jpg

Oyuncular: F.Bahçe ligde galibiyeti hak etti ama çarşamba günkü maç farklı olacak. Uygun: Avantajlı bir skor alacağız.

F.Bahçe'ye ligde 4-2 yenilerek zirvedeki 3 puanlık avantajını kaybeden Sivasspor, gözünü rakibiyle kupada oynayacağı maça çevirdi. Sarı-lacivertlilerle, çarşamba günü bu kez Fortis Kupası yarı finalinde kapışacak olan Yiğidolar, ligin rövanşını almayı hedefliyor. Riva'da kampta olan futbolcular, "F.Bahçe ligde galibiyeti hak etti. Gerekli dersi çıkardık.
Çarşamba günkü kupa maçı farklı olacak. Kendimizi affettireceğiz" sözünü verdiler.

Hataları anlattı
Teknik direktör Bülent Uygun da rövanş için avantajlı bir skor almak istediklerini söyledi. Başarılı hoca, "Ligdeki yenilginin tüm suçu bende. Sivasspor bu değil. Çarşamba günü sahada gerçek Sivasspor olacak" diye konuştu. Uygun dünkü çalışmadan önce F.Bahçe karşısında yapılan hataları uygulamalı olarak gösterdi. Oyuncuların hırslı olduğu ifade edildi.

FotoMaç

sivaslıbaki
02.03.2009, 09:20
inşallah hocam bu maçı alırsak rövanş maçı Sivas'ta Allah'ın izniyle iki maçıda alacaz ve Türkiye kupasını kaldıracaz.

mysuskunx
02.03.2009, 09:22
İnşallah telafi ederiz...................

SivasLady
02.03.2009, 10:35
bizde bunu bekliyoruz hocam
cumartesi gördügümüz takim bizim takim degildi
ruh yoktu adeta bizde onlarla yikildik
carsamba günü oyananacak kupa macinda farkli bir Sivasspor bekliyoruz
bizler hala inaniyoruz futbolcularimizda inansinlar ve var gücleriyle oynasinlar
bu hafta yenildiler, olabilir ama yeterki yürekle oynasinlar

Agcalli
02.03.2009, 11:21
Umarım öyle olur.. Umarım cumartesi günü ortaya konan kötü oyun bu maçta da tekrar etmez.. Bir yenilgiyi daha kaldırmam imkansız.. Şımarık fenerlilerin sözleri canıma tak etti..

BEAT58
02.03.2009, 11:52
SİVASSPOR:3 FB :1 :D:D:D:D:D:D:D

Diyarbekir21
02.03.2009, 11:56
bana inandırıcı gelmiyor sayın uygun tsl oynadğın son maçta skor 1 hafta önceden belliydi sivasta fenerbahçe derneğide varmış ben yeni duydum hatta çiçek bile getirmiş ist gönül veren taraftar olduğu sürece sivas şampiyon olamaz ben bunu anladım en son maçta ve diğer ikincisi dün zeki çöl e kayserispor taarftarı maç biletlerinden şikayetçiliklerini taraftar dile getirdi 30 tl den başlıyor diye 30-60-90 gibi ve zeki çölde kayseride kalmış ve dediki çoğu kayserili gs li bjk fb li hotel lobisinde gs maçı izlerken şaşırdım dedi vede çarşıdada gezince anlamak zor değil dedi 33-35 000 kişilik stat nasıl dolsun isterse 5 tl olsun eskiheirde bir tane store yok gs fb bjk vede kapı cam pencere indirirler evet demokratik yollarla olsun elbette daha iyi kimseler cesaret dahi edemez store açmaya çünkü işde yapamazki

gül5858
02.03.2009, 12:18
''İşte '' bu!!! Bülent hocam Kelimeleri kullanmak çokmu zor S.Spor taraftarı bunu duynak istiyor.
Ondan sonra sen 5 yönlü kazanma yöntemini uygula ne uygularsan uygula S.Spor hak ettiği yere artık gelsin.

merithan58
02.03.2009, 12:25
Takımı buralara taşımanız dahi yeter hocam. biz nerden geldiğimiz unutmadık. 4 sene önce 2.ligte oynarken bugün Febe'yi neden yenemediğimiz tartışılıyor. nerelerden nerelere geldik yönetime teknik heyete ve futbolcularımıza minnetkarız. İnşallah yeneceğiz bu maç febe'yi ama eğer yenemesekte başımızın tacısınız. siz bize bu mutlulukları yaşatınız ama hala sizi eleştiriyorlar bu köstek olma konusunda uzman taraftara rağmen başarılı olmanızı takdir ediyorum

fatihtuztas
02.03.2009, 12:28
İnşallah inşallah intikamımızı alırız.

esentepeli58
02.03.2009, 12:43
evt hocam aynen çarsamba gunu uçur hepimizi avantajlı dönelim sivas a burdada kendı evımzde uğurlarık anti ist takımını başarılar*?

howsoonisnow3
02.03.2009, 12:55
inşallah avantajlı bir skor yakalarız ancak beni derinden üzen bir olayı da anlatmadan geçemeyeceğim:
kendisi aslen sivaslı olan bir arkadaşım (önceden arkadaşımdı) fenerle yaptığımız lig maçı başlar başlamaz beni aradı. Adam sivaslı olduğu halde gitmiş o kadar parayı verip fener tribününde maç izliyor!!!
kulaklarıma inanamadım, bi de utanmadan bana arayıp söylüyor, yediği haltı! daha sı da var durun. Bu utanmaz arlanmazın sonraki cümleleri ise şu oluyor:
-şu anda sivassporu yuhluyoruz...
VAR mı böyle şey ya!!! tabi ben de ona artık onun için benim için artık hiç bir anlam ifade etmediğini ve bundan sonra onunla konuşmayacağımı söyledim. yani ilişkimi kestim arkadaşlar onunla. En nefret ettiğim şeyi yapan yakınımda bir kişi gördüm!
-içimizde böyle insanlar olduğu sürece nasıl kenetlenip başarıya ulaşacağız arkadaşlar?
-neden biz de eskişehir taraftarı gibi olamıyoruz, adamların illerinde fb,bjk,gs magazaları yok.hadi bizimkinde var, niye kapatılması için protesto etmiyor ve gerekli girişimlerde bulunmuyoruz. Hadi bunu da geçtim, gül gibi takımımız varken, daha da önemlisi SİVASLIYKEN nasıl olur da bizans özentisi olabiliyoruz? Çok mu zor doğduğumuz şehrin takımını desteklemek ve onu canından bir parça saymak? yoksa onursuzluk, ********lik yapıp bizansı desteklemek mi kolay?
-Neden takımımızın formasını almayız da gidip bizans formasını alırız? neden onlara para, rant vs kazandırırız?
-Bu siteye girip de bu yazıya gözü ilişenler, belki hatalarını anlarlar...
daha başka söyleyecek bir şey bulamıyorum. Kaç gündür bu olayın etkisindeyim çok üzülüyorum...

Kupa maçına gelince, bence ali samiyende oynadığımız kupa maçı gibi oynamalıyız. Yani ilk yarı savunma yapıp ikinci yarı vurmalıyız rakibi. Fener maçındaki gibi ilk yarı inanılmaz hucumvari bir oyunla pres eşliğinde rakibe saldırmamalı ve yorulmamalıyız. yoksa defansta acıklar verip rakibe fırsat tanımış oluruz. Bence sylla nın yerine onur; muratın yerine de faruk oynamalıdır. takımımıza olan inancım sonsuz! hep beraber buna yürekten inanalım arkadaşlar!

Saygılarımla

davulcu
02.03.2009, 12:58
şampiyon olmamız engellenemez.................. ....

FANATIK YIGIDO
02.03.2009, 13:39
aksam tr1 sidatyumda yorumcularin yaptigi anketlerde sivassporun sanpiyonluk sansi cok dusuk gorunuyor ankete oyverenleri bukupa macinda yanildiklarini onlara kim olugumuzu eze eze gostermeliyiz fb saten bukupayi cerek asirdir goremiyo heralde torununun torununa vasiyet ederler

sivassporummm58
02.03.2009, 14:00
Biz sizlere inanıyoruz hocam siz kafanızı takmayın.Ancak tabi yapılan hatalardan da ders alın.Şampiyon olacağınıza inancımız zerre kadar azalmadı.Zaten hala lideriz.En azından başkalarının puan kaybetmesini beklemiyoruz.
Bu arada istanbuldaki sevgili sivaslılar.Sivaslı olmak sivaslının yanında olmaktır.Öyle kuru kuruya sivaslı olunmuyor.2500 kişilik kontenjana 900 kişi gelirse burda bir sorun var demektir.Artık özünüze dönün sivaslı olduğunuzu ve kendi memleketinize sahip çıkmanız gerektiğinin farkına varın.Bu maçlarda takımınızın yanında olmayacaksınız da ne zaman olacaksınız.Yazıktır be...

mehmetyildiz58
02.03.2009, 14:45
İnşallah hocam inşallah 0-0 veya 1-1 kalalım orda o bile yeter....Onlar 4 eylülde rahat rahat elerizz....Kimse Mrk Etmesn

67nattramn58
02.03.2009, 14:46
bize beraberlik de yeter onları burda rezil etmeye

sivasli215
02.03.2009, 14:49
bülent hoca takımı fenerle oynuyomuş gibi değilde galatasarayla oynuyomuş gibi hazırla,yeter!!!!

anlayan anlamıştır eminim!!!

sivasli215
02.03.2009, 14:53
bülent hoca takımı fenerle oynuyomuş gibi değilde galatasarayla oynuyomuş gibi hazırla,yeter!!!!

anlayan anlamıştır eminim!!!

2 gündür gerek herkesin diline sakız olduk
yazık günah bizlere de
oaraya maç izlemeye geliyoruz,ama özellikle 2.yarı sahada yokuz!!!
21 maçta 13 gol yiyen takım bir maçta nasıl 4 tane yer???

maç öncesinde bu maçı kaybedersek dünyanın sonu olmaz gibi saçma sapan bir açıklama yap,sonra da kalk hata benimdi diye bayan ver!!! yakıştı mı bülent hoca???

2gündür üzerimdeki baskı neticesinde böyle konuşuyorum kusura bakmayın ama bülent hocaya çok kızgınım,inşallah yukarda yazdığım taktiği uygular da bu sefer kadıköyden mutlu ayrılırız!!!!

abircan
02.03.2009, 15:02
biz evimizdeki maçları almaya devam edelim 3büyütülmüşlerin ve onların sahte taraftarlarının sivas gerçeğini kabulleneceklerini göreceğiz, hepsi kuyruk acısı dinmiş gibi nasılda seviniyorlar, hala lideriz ama kimsenin bunu gördüğü yok , çok aptalca konuşuyorlar, hala lideriz bu bir gerçek, ankara spor korksun bu hafta 3 atarız moralimiz yerine gelir, haftaya uyanır 3büyütülmüşer hala lider olduğumuzu ancak haftaya puan cetveline bakınca anlarlar , hel bu hafta hepsi bir çoşsun gülsün eğlensin gerçek ise tabloda sivas hala lider ve lider kalmaya devam edecek

OLCAY_58_AKKUS
02.03.2009, 15:10
sivas ligde çok panik oynadı.en iyi yaptığımız şey olan defansı yapamadık.2 sefer üstünlük yakalamamıza rağmen oyunu soğutup defansı sağlama alamadık.en büyük dezavantajımız futbolcularımız çok panikler.eğer soğukkanlı olursak yeneriz.

LosTie58
02.03.2009, 15:23
Bence kupa maçında iyi bir sonuç alacağız.Bunu maç öncesi konuşmalardan çok rahat anlayabiliriz.Takım ve bülent hoca lig maçı öncesi böyle hırslı değillerdi.Bülent hoca maçı kaybedersek dünyanın sonu olmaz gibi bazı saçma yorumlarda bulundu bu bence pek hoş kaçmadı,ama şimdiki beyanaatlar daha farklı demek ki bu maçı iyi neticeyle bitireceğiz.

Mursallı yiğido
02.03.2009, 15:52
Önümüzde böyle bir fırsat varken yenilir yenilmez arkamızdan sallamaya başlayanlara çarşamba günü cevap vermeliyiz.

myyiğido58
02.03.2009, 15:58
bülent hocamızıda bu yakışır ŞAMPİYON SİVAS

Dağcı
02.03.2009, 16:26
Fb'den kupa maçında puan almamız şart. SİVASSPOR gibi oynayarak bunu başarırız. Özellikle Fb'ye ilerde basmamız ve Alex'e oyun kurdurmamız lazım. Sonrası gelecektir.

özsivasli1903
02.03.2009, 16:30
taraftar inansin yenmekte var yenilmekte biz büyük takim olma yolunda emin adimlarla ilerliyoruz... böyle maclardan sonra dik durmaliyiz...

007furkan1994
02.03.2009, 16:32
SİVASSPORUMUZU ANKETTE DESTEKLİYELİM www.ligtv.com.tr

Dark Force
02.03.2009, 17:01
Herşey istediğimiz gibi olur umarım.............

bozkurt187
02.03.2009, 18:25
hocam biz bu futbolla fenerbahceyi yenemeyiz fenerbahceye karsi acik oynarsan ya 7 atar yada 4.

KIZILCAN
02.03.2009, 19:30
Biz sizlere inanıyoruz hocam siz kafanızı takmayın.Ancak tabi yapılan hatalardan da ders alın.Şampiyon olacağınıza inancımız zerre kadar azalmadı.Zaten hala lideriz.En azından başkalarının puan kaybetmesini beklemiyoruz.
Bu arada istanbuldaki sevgili sivaslılar.Sivaslı olmak sivaslının yanında olmaktır.Öyle kuru kuruya sivaslı olunmuyor.2500 kişilik kontenjana 900 kişi gelirse burda bir sorun var demektir.Artık özünüze dönün sivaslı olduğunuzu ve kendi memleketinize sahip çıkmanız gerektiğinin farkına varın.Bu maçlarda takımınızın yanında olmayacaksınız da ne zaman olacaksınız.Yazıktır be...

Hocam İstanbuldaki Sivaslıların çoğu maalesef benliğini yitirmiş durumda.İstanbula gidenlerin bir kısmı yıllar önce göç ettiği için orada doğmuş büyümüş çocukları Sivaslıyım bile demiyor.Sivas'a kaç kere gittin diye sorsan bir veya iki kez der.Yani Sivas onlar için sadece nüfus cüzdanlarında yazan "nüfusa kayıtlı yer"den öteye gidemiyor.
Sivas'ta doğup büyümüş ve göç etmiş olanlara diyecek birşey bulamıyorum.Halen Sivas'ta olup da elin takımlarını tutanlara sadece acıyorum.
Anlayacağın sen,ben,biz olduğumuz sürece bu takıma destek vermeye edeceğiz.Biz birbirimize yeteriz.Ya bizler de olmasaydık?
Sivas'ı ve Sivasspor'u çok seviyorum.Tıpkı sizin sevdiğiniz kadar.İyi ki Sivaslı doğmuşum.Yine milliyetçilik duygularım kabardı :)

kadirakin58
02.03.2009, 19:45
lütfen takımımıza ve bülent hocamıza sahip çıkalım. düşünün, öyle bir takım olduk ki, FB'yi yenemeyince "ulan nasıl yenemedik" diye üzülüyoruz. diğer anadolu klüpleri gibi "fener bu yener" demiyoruz. kaç yıl oldu 2. ligden geleli ve şuan ligde lideriz. "hedefi küçük tutalım, büyük takımlara boyun eğelim" demiyorum. yiğidi öldür ama hakkını yeme diye bir söz var. bize bu gururları yaşatmış teknik direktör ve futbolcularımızın hakkını yemeyelim. bazı sivasspor taraftarlarının bülent uygun ve futbolcularımıza yönelik kırıcı mesajlarını görünce üzülüyorum.

SEVDAMSIN58
02.03.2009, 20:56
bence bu tamamen futbolcu psikolojisinden kaynaklaniyor futbolcu sahaya ciktiginda macta stresliyse hocanin takdiginin disina cikabiliyor hemen hocayi suclamayalim arkadaslar eger hoca fenere gitmek bile istese yenerek gitmek ister cunku yenerse basarili olur lutfen yanlis yorumlarla takimimizi yipratmayalim buradaki yazilari tum turkiye takip ediyor lutfen biraz daha kontrollu olalim hemen dagilma baslangici gostermeyelim unutmayalim biz sivasliyiz adimiz buyuk yaptigimiz hatalar cabuk goze carpar daha dikkatli olmakta fayda var derim bir sivasli olarak

SEVDAMSIN58
02.03.2009, 20:59
DIKKAT buradan tum yigidolara sesleniyorum lig tv yorumcularindan omer guvenc son haftalarda surekli yigidolari karalama siyaseti yapiyor eger takip ederseniz goreceksiniz ben omer guvenci bu davranisindan dolayi kiniyorum tum yigidolarinda bu konuya dikkatini cekiyorum kimsenin ozellikle sivas uzerine sivasin sampiyon olacaz diye iddiasi yok gibi sanki bizim planlarimizi kendisi yapiyormus gibi tavirlara hakki yok diye dusunuyorum daha niceleri zaman zaman diger yorumlarinida yazacagim tum yigidolari duyarli olmaya cagiriyorum

ofgurleyuk78
02.03.2009, 21:11
Galiba Aragonesi yollayıp Fb. ye hoca olmak vardı aklında ama olmadı. Aragonesi yensende seni Fb.ye hoca yapmazlar. Boş ver hocam sen Sivas'ın gülüsün. Böylede kalman temennimiz. Fb. 20 küsur yıl kupa alamamış. Bırak bu yılda almasın...

FurkaN
02.03.2009, 21:35
Bu maç her zamanki futbolumuzu oynarsak ve direnç gösterirsek avantajlı bir şekilde Sivas'a döneriz. İntikam değil sadece avantaj peşinde olmalıyız malum keskin sirke küpüne zarar.

salimm
02.03.2009, 21:36
bizim sivassporumuz bu değildi hocam inşallah kupa maçında gerçek sivassporu göreceğiz ve kupayı alacağız ben buna yürekten inanıyorum

ÇAĞLAR GİYİM
02.03.2009, 22:12
bu maçı deil sadece 2 maçıda alıp bu ezik fb lere sivassporun kim oldugunu gosterelim

mucahit_58
03.03.2009, 04:23
intikam futbolculari kamcilar ama fazlasida kendimize zarar verir bu kupa macini almamiz lazim sadece 1, kupa maci icin degil 1 yenilgiden sonra dislerini bileyen medyaya bizi cekemeyen insanlara cevap icin... basarilar sivas`im...

navruz58
03.03.2009, 06:36
İnşallah inşallah intikamımızı alırız.

DOCKA
03.03.2009, 07:51
intikam soğuk yenen bir yemektir inşallah bu intikam ateşi bizi yakmaz ve inşallah feneri yenip buralara kadar ne zorluklarla geldiğimizi tüm Türkiyeye gösteririz

67nattramn58
03.03.2009, 14:54
Vokan kevgire dönecek :)...........................

effenberg
03.03.2009, 20:19
28 Şubat Cumartesi günü oynanan Fenerbahçe-Sivasspor maçında 2 kişi bıçaklandı.

Fenerbahçe Kulübü bu konuda "yavuz hırsız ev sahibini bastırır" politikası izlemeye başladı hemen.

http://www.fenerbahce.org.tr/fb2008/detay.asp?ContentID=14915[/URL]

Ancak aynı sebeple 2004 yılındaki olayda Beşiktaş'a 3 maç seyircisiz oynama cezası verilmişti.

[URL]http://webarsiv.hurriyet.com.tr/2004/11/22/557020.asp (http://www.fenerbahce.org.tr/fb2008/...ontentID=14915)

Madem böyle bir olay olmus ise cezasini cekmeli Fenerbahce Külübü.

PS:Bu konu hakkin da bir yerde topic yok veya görmedim..

TracyMcGrady58
04.03.2009, 12:37
Insallah kupa macindan bir galibiyetle ayriliriz ve moralli sekilde Ankaraspor karsisina cikariz.

gönenliyiğido
04.03.2009, 12:57
bu akşam şaraçoğlunda tarih yazacağız!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

konartr58
04.03.2009, 14:12
http://www.bestepeharmancikkoyu.com/detay.asp?haberID=347
sivasın bu halayının hoplatma bölümünü sivasspor taraftarı için uyarlayabiliriz.trabzon kolbastısına karşılık bizde bunu yapabilirizneden olmasın kendi değerimiz.futbolcular taraftar bu oyunu oynayabilir

Del Piero
04.03.2009, 14:35
DİŞE DİŞ KANA KAN

İNTİKAAMM İNTİKAMM